نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: درخواست لایسنس cxs.

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست لایسنس cxs.

پس شما ابتدا انتقاد کردن یاد بگیرید و مطمئن بشوید با چه کسی صحبت میکنید بعد اسم از
    کسی و شخصی
    ببرید و ...
    آقای حسینی نه گروه آقای حسینی فرقی ندارد و ایشان باید روی گفته های شما نظارت داشته باشند و نیروشون رو توجیه بکنند که شخصیت بقیه فروشنده ها رو زیر سوال نبرید با گفته هاتون

بنده انقدر جرات دارم و اجازه این مورد را از گروه جناب حسینی گرفتم اگر کسی بخواهم معرفی کنم با نام معرفی میکنم و بصوت ومشخص حرفم بزنم
    ارتباطی به جرات ندارد ، هر کس جرات بی احترامی به حقوق بقیه رو میده رو بهش نمیگن جرات باد بگیرید که حقوق بقیه رو تضییع نکنید .

شما اگر تمایل به افر دادن داشتید خب پست میداد اگر در توان نداشتید ، با اسم بردن هدف شما مشخص است از بیان اون موارد که شما مثلا خواستید طرفداری کنید از بقیه دوستان
    انقدر تجربه و مشتری داریم که نه نیاز به آفر دادن های مفت و رایگان داریم و هم قدرت مالی انجامش را داریم . همونطور که دیدید اصلا به اینکه چرا آفر دادید یا اینکه کم دادید یا زیاد دادید اشاره ای نکردم به خودتون مربوطه ولی گفته شما توهین به بقیه افرادی است که آفر داده اند . این کار اینجا اتفاق افتاده فردا زیر پست هایی که ما آفر میدیم هم به وجود میاد و اسمش رو میگذارید جرات . . .

درمورد بلوف زدن در پست دوم به شما گفتم هدفم چه بوده و شما متاسف باشید که این خیال پردازی شما است که با این شدت، تفکر خود را مینویسید و بیان میکنید بدون این که طرف مقابل بشناسید یا اسم اون شخص ، مجدد تفکر کنید ،این انتقاد نیست و نخواهد بود

کمی تفکر و بعد بیان نیاز هر شخص و متعصب در هر
    صنف است که از بیان (بلوف ،خیار ، ادعا ، امانت اطلاعات مشتریان ) خودداری کند که هدفی نداشته باشد

من با شما صحبت کردم شما از دیگران صحبت کنید و قاضی یکطرفه رفتن در بیان مشخص است اما برای که و کجا نامعلوم

در مورد صنف ، احترام گذاشتن به این معنی است که انتقاد در عموم کنید ؟ یا بیان یا نشان از حضور یا ....

و در آخر نوشتید که با اقای حسینی چندین سال کاری به کارشان ندارم مجدد مشخص چه دیدی دارید که به این شکل بیان میکنید ان هم به من که همکارشان هستم

گذشته شما با ایشان یا دیگران دوستان ربطی به بنده ندارد اما شکل جدید و جالبی برای بیان بود
    همانطور که به شما گفته شد ، اشتباه اشتباهه اصلا حسینی و عیسی لو یا هر کسه دیگر فرقی ندارد .
    با گذشته خودم و حسینی کاری ندارم و اولشم گفتم احترامی که قائلم پس بحث گذشته رو نمیخوام به پیش بکشم و اصلا یادم نمیارم که چی بوده و چی نیست .
    در مورد اینکه در عموم انتقال کردم بدین دلیل است که شما نیز در عموم این مورد را مطرح کردید پس باید در عموم جواب میگرفتید همونطور که دارید در عموم به من جواب میدید .
    وقتی چیزی را میگید و به خودتون جرات میدید در عموم آن را مطرح بکنید پس باید منتظر جرات بقیه هم باشید که در عموم به شما و گروه شما بخواهند جواب بدهند .

تمام گفته های بنده از حرف های خودتون است و کماکان حرفتون رو کاملا ناپسند میدانم و اگر به تشکر های زیر پست نگاه بکنید بقیه تشکر کرده اند که به غیر از یک فرد بقیه رو نمیشناسم .

قبل اینکه کسی به حساب شما رسیدگی بکند ، خودتان به حساب خودتان برسید ببینید چند چند هستید و حرفی که میزنید درست است یا خیر ...
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

2. تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)