من تازه این تاپیک رو دیدم ...
نمیدونم چرا دسوتان اعلام نا رضایتی میکنن !
من از سرویس Art 128 که نامحدود هست (ADSL) سرعت دانلود بین 70 تا 100 هست و اپلود هم 20 تا 50 کیلوبایت سرعت میده بدون نوسان
پشتیبانیشون هم همیشه با احترام با من حرف زدن و بعضی وقت ها هم که حظوزی میرم و سوال پیچشون میکنم باز هم با حوصله و احترام کامل جواب من و مشتریانشون رو میدن !
قطعی هم توی این 2 سال شاید نزدیک به 5 روز قطع بوده در مجموع ...
البته لازم به ذکز هست که سرویس محدود داشتم ازشون من 1 گیگ میخریدم یهو تموم میشد ! و یه روز هم 1 گیگ میخریدم یهو یک ماه داشتمش !!! (مصرف هر روز من مشخص هست و دانلود و اپلودم هم هروز مثل هم هست ! )
این بحث حجم ***ی همیشه بوده و هست اما شما مگین پشتیبانی و قطعی من چیزی حس نکردم !
البته باید بگم من 2 سال پیش مشترک شاتل تهران بودم و الان به علت دانشجو بودن در مازندران شهر رویان (نور) هستم و از شاتل اینجا سرویس میگیرم برای خوابگاه که کاملا راضی هستم (البته از سرویس نامحدود ! محدودش حجم ***ی داره :D )
کیفیت شاتل اینجوری که من از خودشون پرسیدم بهم گفتن ؛ یکی از نماینده هاشون (در دفتر مرکزی) شاتل پهنای باند کم اورده و مجبوره یه جوری این پهنای باند رو بین کاربران تقسیم کنه (البته این مشکل برای شهر های بزرگ هست و به شهر های کوچک مربوط نیست) به این دلیل ممکن برای بعضی از سرویس های داده شده قطعی افت سرعت شدید و غیره پیش بیاد ...
----------------
دوستان دلیل کیفیت کم تمامی ISP ها چه کوچک چه بزرگ سازمان مخابرات هست زیرا پهنای باند تمامی ISP ها توسط مخابرات تعین میشه ! همه چیزو سر ISP ها نشکونید :D
------------
همچنین تاپیک های زیادی از شاکیان شاتل در همین انجمن موجوده ....