نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

یکم ماجرای ما متفاوته. استفاده ما به عنوان شرکت طراحی وب سایت با شما که از اینترنت به عنوان ابزار تفریح استفاده می کنید فرق داره. استفاده شما از اینترنت گاه گاهیه اما ما در روز حداقل 8 ساعت مداوم استفاده می کنیم. پس بدیهیه خیلی بیشتر به اشکال برخورد کنیم. من شک ندارم هر شرکتی مشتری راضی و ناراضی داره. طبیعیه شرکتی که مثل قارچ سریع رشد کنه یه جاهایی از دستش در میره. شرایط کشور عزیزمون رو هم خوب می دونم. اما مشکل من اینجاس که آقا جون نمیتونی سرویس درست بدی اسم خودتو هم نذار بهترین شرکت کشور و اونو نبدیلش کن به چماق تو کله من. در صورتی که خیلی جاهای دیگه هستند که واقعا سرویس منحصر به فرد عالی دارن میدن و ادعایی هم ندارن. دو سال پیش یا قبل تر کیفیت سرویس شاتل عالی بوده اما الان پسرفت داشتن و نمی تونن سرویس درست بدن. یا بگن همینی که هست تا ملت تکلیف خودشون رو بدونن. دیگه حداقل سرکار نذارن. مدت 3 ماه از 6 ماهی که ازشون سرویس داشتیم مشکل ارتباطی وجود داشت. نمیدونم اسم این رو چی باید بگذارم...

پ.ن ؛ حضور درسته نه حظورً

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوست عزیز منم روزانه بیش از 12 ساعت با اینترنت کار مکینم (از 12 ظهر تا 3 شب به صورت مدام) حتی من پشت مانیتورم بعضی وقت ها غذا میخورم !

من میانگین ماهی 80 گیگ استفاده دارم از اینترنت اما هیچ مکشلی ندارم !

نمیدونم شاید مثل حرف شما اینجا رو خوب دادن تهران رو خراب کردن ...
من یادمه 2 سال پیش قبل از اینکه بیام شمال برای تحصیل قطعی های شاتل داشت زیاد میشد حدودا 1 ماه اخرم الانم که شما میگی اینجوری شده !