بقیه دوستان ام نظر بدن؟
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
بقیه دوستان ام نظر بدن؟
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
دوست عزیز این حرفی که شما می زنی رو من قبول ندارم .
همین الان من یک مشتری از امریکا داشتم که قبلا کار براش انجام داده بودم و یک کار جدید رو پست کرد تو فریلنسر و من هم دعوت کرد که بید بدم
دوستانی دارم از همین ایران که از قبل اکانتشون تائید شده بوده و مشکلی برنخوردن و الان هم دارن کار میکنن
خود من هم دارم کار انجام میدم و این سایت رو من از سال 2008 عضو هستم و شناخت دارم . و هرکسی وبلاگ زد و یکسری مطلب کپی پیست کرد که دلیل نمیشه شما باور کنی این عنوانی که این شخص نوشته سرچ کنی ماله 2010 یکی دیگه دقیقا همین مطلب رو تو سایت دیگه ای نوشته . این وبلاگ اومده کپی پیست کرده که امار بگیره
در مورد برگشت پول برا منم اتفاق افتاد یکبار ، این مشکل به کارفرمای شما مربوط میشه مثلا کارفرمای من یکی کارشو انجام نداده بود ولی پول گرفته بود سر همین از بیمه کارت اعتباریش استفاده کرد کل پولی که تو فری لنسر لود کرده بود رو کشید بیرون و فری لنسر هم تمام پولایی رو که به کاربرا پرداخت کرده بود رو برگشت زد اما خوب این فرد آدم با انصافی بود و پول منو مستقیم ریخت به پی پال.
دوستانی که میبینن پولشون برمیگرده ۱۰۰٪ مشکل از کارفرماست ممکنه طرف بخواد بازی دربیاره کارو بگیره پولم نده البته به این راحتیام نیس که هرکی دلش خواست بره پولشو بکشه بیرون این دیگه بستگی به کارت طرف داره و یا پی پال.
بله همینطوره. اما این اصلا دلیل موجهی نیست. اولا که فریلنسر اگر واقعا دنبالش رو بگیره میتونه جلوی برگشت پول رو بگیره یا دوباره به حساب برش گردونه. در ثانی با این همه کمسیون که از کاربرها میگیره حداقل باید دریافت رو تضمین کنه.
فرض کنیم از هر ۱۰۰۰ پروژه یکیش به این مشکل برخورد کنه و فرض کنیم که از هر پروژه بطور متوسط ۵ درصد کمسیون سایت باشه. این یعنی به ازای هر ۱۰۰۰ پروژه بدون مشکل سایت کل مبلغ ۵۰ پروژه رو داره دریافت میکنه. حالا اگر یک پروژه این مشکل براش پیش بیاد میشه از هر ۱۰۰۰ پروژه ۴۹ پروژه رو کامل هزینه ش به سایت میرسه. باز یعنی هزینه تضمین پرداخت برای سایت با فرض یک در هزار بودن احتمال برگشت پول فقط میشه ۲ درصد درآمد سایت. تازه این درآمدها رو هم حساب نکردیم:
- درآمد حق عضویتها،
- درآمد هزینه امتحان ها،
- درآمد هزیته ارتقاء پروژه (فیچرد، سیلد بیدز، ...)
- درآمد تبلیغات
- ۳ درصد کمسیون کارفرما
- درآمد از تبدیل ارز
بله درسته خیلی ها دارن کار می کنن ولی بعضی ها (some people ) به این مشکل خوردن، تعداد محدود ولی نه چندان کمی. اگر یه نگاهی به آمار وب سایته بکنید می بینید که بیشتر از کشور های شرقی هستند «کارکن» ها. چرا؟ چون برای «کارکن worker» غربی satisfying نیست و حاشیه امنیت کاری نداره.
ضمنا در مورد لینک هایی که پست کردم: این خیلی بدیهی ئه، همیشه ۱ نفر شاکی می شه و ریویو review منفی پست می کنه. بقیه هم دنبال اش می کنن. ریویوی منفی در مورد فری لنسر زیاد هست -- البته که من هم هر شب یه سری پروژه ها رو browse می کنم :-) ولی به دلایل دیگه ای اصولا و کارم هم php نیس.
کلا هدف از پست کردن این جا این بود که با هم همکاری کنیم. الان بیشتر این آسیای جنوب شرقی ها (orientals) یه تیم هستند. به دو نمونه اشاره کنم. من دو تا پروژه رو (به عنوان کارفرما) این جا کار کردم یکیش یک تیم پاکستانی هست که مطمئنم حداقل ۴ نفرند، و تا الان ۱۵۰۰ دلار هم بهشون دادم و شدیدا راضی ام هستم. یکی دیگه یه تیم ویتنامی - بنگلادشی هست که کارهای سری کاری و گرافیک و data entry انجام می ده و کلا staffing company هستند برای خودشون. ما ایروونی ها هم می تونیم «سعی کنیم» تیم باشیم (خوب، رئیس کیه؟) :p
شما ارسال های من رو در این فروم نگاه کنید و با اسم من Shaun Raven / Anoush Ravan / Nasimtech / Webcook / anooshr وب سایت های پی اچ پی فارسی / پونیشا / پارس کدرز رو نگاه کنید ببینید چند بار سعی کردم پروژه رو به جای دادن به دوستان شرقی به ایران ارسال کنم؟ و نشده؟ چرا نشده؟ من به شما به عنوان یک کارفرما عرض می کنم (:دی):
۱. عدم وجود تیم مناسب -- معمولا فرد هست، که مطمئنم هر چقدر هم عالی باشه نمی تونه گرافیک + jQuery + پی اچ پی +دیتابیس + سرور و .... رو با هم منیج کنه.
۲. ضعف شدید زبان انگلیسی -- به برای مکالمه. We all can use google translate to even speak German / wir alle können google übersetzen sogar sprechen Deutsch در استفاده از منابع، در مطالعهی درخواست های من، در فهمیدنشون و در اجرا.
۳. عدم رعایت استانداردهای بدیهی انجام پروژه های غربی. استفاده از کدهای منبع باز ولی بدون لایسنس جی پی ال / ال جی پی ال که باعث می شه من نتونم کد رو اینجا بفروشم یا استفاده کنم یا هر چیز.
۴. در مورد نرم افزار : عدم آشنایی با الگوهای توسعه نرم افزار مثل Agile , software development life cycle , project management
۵. ساپورت فوق العاده ضعیف. عدم تعهد به کار. من مسئول به وجود آوردن اعتماد نیستم به عنوان کارفرما. «کارکن» هستش. عدم پاسخگویی دقیق. به عنوان مثال نگاه کنید به این طرف که اسم اش پریانک هستش (پاکستان) و یک تم رو برام نوشته -- نگاه به استایل جواب دادن کنید.
و معادل ایرانیش:
Hi,
Thanks for purchasing XXXX theme.
I have checked your site and it seems you need to make few changes in CSS for header modules.
So, the associated file is located at "root/themes/XXXXX/css/YYYYResponsive.css".
If you find it difficult to make those changes then send me your FTP details and I will fix this problem.
Regards,
۶. شاخ بازی بی خودی. عدم انجام کاری که کارفرما خواسته چرا؟ چون کارفرما «نمی فهمه که اینجوری بهتره». عدم رعایت KISS principle و سخت کردن همه چیز.
آقا چی شد؟
نمی یای؟
آقا سه روز گذشت !!!کجایی؟
این شش مورد از دلایل من بود. کلا دل پری از فری لنسر های ایرانی داشتم گفتم بیام اینجا خالی کنم :-) البته با رعایت تمامی احترام و بزرگواری دوستان که همه استاد هستند و قطع یقین منظور من شما نیستید، نفر سمت راستی شماست!
-----------------------------------------------
به تمام این ها بحث تحریم و انتقال پول رو هم اضافه کنید و باز هم ببینید که چرا ما باید سعی کنیم در یک فضای دوستانه، با رعایت رقابت و انصاف، با هم به شکل «سندیکایی» «همکاری» «اتحادیهای طور» صحبت کنیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم و ... موقعیت های بسیار خوبی هست در این زمینه که می شه ازشون استفاده کرد.
قبول دارم که ما ایرونی ها کمی در فهم روش کار یک «سندیکا» مشکل داریم (بازم منظور شمای خواننده نیست، منظور منم.) ولی باید سعی کنیم هر این فهم رو بهتر کنیم و به هم کمک کنیم for the greater good.
در پایان دوستانی که نقدهای مغرضانه می خوان بنویسن و تخطئه کنن رو یادآوری می کنم به داستان ادب و دولت آقایون. اون هایی هم که می فرمان این تاپیک جای این پست نبود حق کاملا با شماست. ببخشید :-) ولی جای دیگری نیست. و اونهایی که فکر می کنن با حساب بانکی یا verification آمریکایی یا اتریشی مشکلشون حل می شون با مسئولیت خودشون می تونن با من تماس کاری کنند.
Back where I belong now,
Was it just a dream
Feelings unfold, they will never be sold
And the secret's safe with me
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
چون محیط کار ایرن بستس اینجوریه و فقط برنامه نویس های ایرانی نیستن که این مشکلات رو دارن، کارفرما ها هم کم و بیش این مشکلات رو دارن. من از وقتی برا خارجی ها کار میکنم واقعاً دارم از کارم لذت میبرم. طرف میگم برام بنویس آ . براش می نویسی آ میگه دستت درد نکنه بیا اینم پولت. حالا یه نقطه هم کنارش بذاری چقدر می گیری؟. حالا اگه ایرانی باشه، نه آقا آ خالی که بدرد نمیخوره یه نقطه هم باید کنارش بذاری، نه بابا تو اینکاره نیستی و الی آخر تا 6 سال بعد هم ازت توقع دارن مفتی کارشون رو انجام بدی.
من خودم چند سال برای یه شرکت کار کردم بعد از عید طرف زنگ زد بد و بیراه گفت و فحش داد که چرا اون برنامه ای که قبل از عید خواستم رو تا قبل از عید آماده نکردی (حالا معلوم نکرد کدوم یکی از 5 تا درخواستش رو منظورش بوده) و پولم رو هم نداد. منم دیگه براش کار نکردم. حالا میگه 20-30 میلیون تومن باید بهم خسارت بدی. منم پشت دستمو داغ کردم دیگه تو ایران کار نکنم.
اکانتم که لیمیت شده به مشتری امریکائیم گفتم اگه میشه پولو بریز به پی پالم، گفت یه مقدار مایل استونی که برات زدم رو فعلاً نمیریزم تا مطمئن شم فریلنسر چیزی ازش کم نمیکنه و باقی رو ریخت. چند رو قبل هم دیدم مبلغ مایل استونی رو که کنسل کرده بودم رو ریخت در صورتی که اصلاً فکرشم نمیکردم مبلغ باقی مونده رو بریزه.
کارکردهای یک سندیکا یا اتحادیه حرفهای چیه؟
مواردی که به نظر من میرسه از این قراره:
۱. تعیین جدول نرخ مبنا
۲. ارائه نقش داوری در مواردی که دو طرف یک دعوا اتحادیه رو بعنوان حکم قبول کنن
۳. دفاع از حقوق یکی از اعضا در زمانی که حکم و داور دعوا یک سازمان دیگه باشه
۴. بحث و به اجماع رسیدن در مورد حمایتهای قانونی که صنف برای کار کردن به اونها نیاز داره و نمایندگی کردن این خواستهها در مجامع قانون گذاری اگر نظر اتحادیه پرسیده بشه یا بهش اعتنائی بشه
۵. جمع آوری اطلاعات مفید برای اعضا و اطلاع رسانی
موارد دیگهای هم هست، اما به همین فهرست یک نگاهی بکنیم. چندتاش قابل اجراست؟ پیچیدگیهای فنی (دشواری تهیه جدول نرخ مبنا)، سیاسی، حقوقی و فرهنگی (موارد ۲ تا ۴) باعث میشه زیاد به امکانپذیری این کار امیدوار نباشیم. اگر هم چنین چیزی امکان پذیر باشه خــــــیـــــــلـــــــی کار میبره. کی حاضره و وقتش رو داره پیشقدم بشه؟ تازه استقبالی میشه یا نه (تخطئه، ساز مخالف زدن، یا حداقل بیاعتنائی).
من توی همین تاپیک چند بار سعی کردم دوستان رو ترغیب به انجام یک اقدام گروهی بکنم. اما به جائی نرسید -- در مورد مشکلی که افراد رو به شدت متاثر کرده هم رغبتی به اقدام گروهی نشون داده نشد. عدهای نظرشون این بود که اصلا جمع شدن ما بعنوان کاربرهای ایرانی ما رو تبدیل به یک سیبل میکنه. اما بقیه هم استقبال نکردن.
در هر حال در مورد پیشنهاد شما اگر اقدام مشخصی برای شروع در نظر دارین علاقمند به شنیدن هستم و خودم رو مقید میکنم، در صورت مناسب بودن اقدام، به سهم خودم وقت بگذارم.
شرمنده منظور من این بود
صِنف یا رَسته[نیازمند منبع] انجمنی است که از سوی گروهی از افراد دارای یک حرفه و پیشه تشکیل میشود تا از این راه به پشتیبانی و یا گسترش منافع صاحبان آن پیشه یاری برساند.
در مورد این لینک:
Freelancer.com Scam – Part I : How $10 cost me $14000 – Among other misgivings and apathy of Freelancer.com Staff | Jumbled Mumbling & Fumbled Rumbling
فریلنسر چند وقت پیش جوابشو داده:
Freelancer Blog
منم قبول دارم فریلنسر مشکل زیاد داره اما مدیریت کردن 7میلیون کاربر هم بدون مشکل نمیتونه باشه.
امیدوارم کیس اکانت های لیمیت شده کشور های تحریم شده هرچه زودتر حل بشه ، دقت کنید این مساله فقط برای ایران نیست بلکه برا کوبا و سوریه و جاهای دیگه هم عینش اتفاق افتاده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)