صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 44

موضوع: درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : درآمد بالای 500 دلار در ماه از طریق اینترنت

ناراحت نشو اکبر جان

کلاهبرداری های خیلی ها باعث یک دید منفی شده

که اونم با تایید شما و یکی از دوستان فک کنم نظر همه یه جورایی عوض بشه
    گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من

سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی

2. # ADS

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    فکر میکنم اشتباه کردم اینجا تاپیک زدم مثل اینکه برخی ها منتظر هستند یکی یه چیزی بگه بپرن وسط بگن ما بیشتر میدونیم پس چون ما بیشتر میدونیم بغیه اشتباه میکنن

واقعا اصلا انتظار نداشتم اینطوری بیان اظهار نظر کنن .
    این سایت نه مال بابای من هست نه برای خود من یه سایت امریکایی هستش من یکبار ازش 1000 دلار گرفتم ریختم حساب پی پال یکی ازش ریال گرفتم همین . همش نوشته ها تو سایت هستش زحمت بکشید میتونید بخونید خودتون متوجه میشید خوشتون اومد ثبت نام کنید خوشتون نیومد ثبت نام نکنید .

Sparksun دوست عزیز من شما رو نمیشناسم ولی احترام براتون قائل هستم ولی نمیدونم چه دلیلی داره اومدید و اینجا پست میزنید . اگه ثبت نا کردی سرت کلاه رفته خوب بقول بچه ها مدرک بیار اگه ثبت نام نکردی واز رو هوا حرف میزنی پس بهتره بری تو سایت شرایط رو بخونی اگر هم شک داری بهشون ایمیل بزنی بعدش اینطوری بگید

و..... یه جور هایی پشیمون شدم از تاپیک زدن . والا اینطوریش رو دیگه ندیده بودم
    آقای محترم انگاری شما روی هوا داری صحبت می کنی و اصلا نمی دونی داری چی می گی
    بهتره یک بار پست ها رو مطالعه بکنی شما تا انقدر خارج پست نزنی
    بنده در پستی که داشتم توضیح دادم برای دوستان
    این سیستم قدیمی هست
    حدود 2 سال پیش دیده بودم و اولین بار می خواستم از این راه برای پی پال پول در بیارم
    خلاصه بگم این کار فایده ای نداشت ( حداقل برای من )
    دوستان دیگر اگر نتیجه ای گرفتند در این تاپیک لطفا اعلام بکنند
    حالا کجاش من نوشتم کلاه رفته سرم یا بچه ها نکنید ؟
    شما داری یه صحبتی رو الان می کنی هر کسی وارد بشه فکر می کنه اینجا تک گیر افتادی
    اول برگشتی داری می گی
    من فقط توصیه کردم حالا هر کسی دوست داره بره ثبت نام کنه هر کسی هم دوست نداره ثبت نام نکنه ولی پارازیت نندازه چون من اصلا خوشم نمیاد .
    من متوجه نمیشم شما با نظر دادن و پست دادن در اینجا مشکلی داشتی چرا تاپیک زدی ، همان طور بصورت پیغام خصوصی کار می کردی

این مورد رو دیگه ادامه نمیدم
    امیدوارم به اشتباهی که کردید پی ببرید و متوجه بشید کسی که میاد و در یک تاپیک پست میده پارازیت نمی اندازه
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

عضو انجمن Dadeha.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    161
    تشکر شده در
    111 پست

به دوستمون بر نخوره ولي گفتيد "ولی وقتی بری 200 هزار دلار استرالیا بخری 610 تومان 5 ماه بعد بفروشی 910 تومن این یعنی کار کردن عقل . "
    به نظرم اين يعني كار نكردن عقل ، يعني شما 200000 * 610 = 122.000.000 تومان اون موقع رو خوابوندي كه شايد سود كني يا نه!!!! اولا كه به اين ميگن ريسك نه كار كردن عقل (جهت اطلاع)
    دوما ، ما بي عقليم؟ گوشامون درازه؟! زير نام كاربريمون چيزي نوشته؟! از عنوان انجمن معلوم نيست كه كار سايت چيه(تخصصي)؟!در كل موفق باشيد.

سوما ، شما سود ميكنيد كه اون سايت رو با نام كاربري خودتون معرفي كرديد تا هركي از طريق شما عضو بشه شما پول بگيريد! پس بايد پاسخگوي سوالات ملت باشيد. يا لينك رو اطلاح كنيد و نام كاربريتون رو از آخرش برداريد.

همينجور نميشه راه افتاد و به شعور مردم بي احترامي كرد.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط irancms نمایش پست ها
    به دوستمون بر نخوره ولي گفتيد "ولی وقتی بری 200 هزار دلار استرالیا بخری 610 تومان 5 ماه بعد بفروشی 910 تومن این یعنی کار کردن عقل . "
    به نظرم اين يعني كار نكردن عقل ، يعني شما 200000 * 610 = 122.000.000 تومان اون موقع رو خوابوندي كه شايد سود كني يا نه!!!! اولا كه به اين ميگن ريسك نه كار كردن عقل (جهت اطلاع)
    دوما ، ما بي عقليم؟ گوشامون درازه؟! زير نام كاربريمون چيزي نوشته؟! از عنوان انجمن معلوم نيست كه كار سايت چيه(تخصصي)؟!در كل موفق باشيد.

سوما ، شما سود ميكنيد كه اون سايت رو با نام كاربري خودتون معرفي كرديد تا هركي از طريق شما عضو بشه شما پول بگيريد! پس بايد پاسخگوي سوالات ملت باشيد. يا لينك رو اطلاح كنيد و نام كاربريتون رو از آخرش برداريد.

همينجور نميشه راه افتاد و به شعور مردم بي احترامي كرد.

زیاد خودت رو ناراحت نکن هر کاری ادم خودش رو میخواد . من هیچ موقع رو هوا این کار رو نکردم اگر مقداری از بازار های سرمایه گزاری و فارکس اطلاع داشتید اگر ساعت ها وقت میزاشتید و با هزینه های زیاد تو کلاس های فارکس شرکت میکردید اگر مدت زیادی خارج از کشور زندگی میکردید و کار کردن و ریسک پذیری رو بلد بودید اگر بلد بودید با سرمایه ای که دارید کار کنید اینطوری حرف نمیزدید متاسفانه نمیتونم خیلی از مسائل رو بگم ولی این رو بگم من همیشه سرمایه زیادی تو گردش دارم هیچ موقع نمیام پولم بخوابونم تو بانک های ایرانی که دو زار بهم سود بدن البته ضرر هم کردم ولی این اصول ریسک پذیری هستش . یه چیزی همیشه یو یاد گرفتم ریسک پذیری شرط موفقیت هست نمیخواستم این موضوع رو تو فروم مطرح کنم و فقط به عنوان مثال تو یکی از پست ها زدم برای .یکی از دوستان .
    . بله دوست عزیز من 200 هزار تا خریدم چون میدونستم با توجه به شرایط قیمت میره بالا و اون موقعی که من خریداری کردم پایین ترین قیمت در چندین سال اخیر بودش وامکان اینکه از اون پایین تر بیاد وجود نداشت دوم اینکه من دوستان زیادی چه این ور چه اون ور دارم که تحلیل کردیم و حتی یک شخص بسیار مهم که در جایی بسیار مهم که با مشورت اون مطمعن شدم باید این کار رو انجام بدم یه نوع ریسک هستش ولی ریسکی که میدونستم به سود خواهم رسید .

درباره سایت هم اگه تو پست اول رو ببنید توضیح دادم . این سیستم بصورت شبکه ای کار میکنه در قبال ثبت نام شما مبلغ کمی به حساب من میاد و در قبال ثبت نام نفر بعدی در لینک شما مبلغی به حساب شما میاد و این رویه ادامه دار هستش

بالاخره تکلیف منو مشخص کنید این سایت سود میده یا کلاه بردار هستش یا سرکاری

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

اين جور سايتها همشون اولش برای خوشنامی پول ميدن.
    بعد از يک مدت ديگه پوا دادن رو قطع مي کنن.
    اساس کار به اين صورت هستش که شما در ازای ديدن تبليغات پولی رو بدست بياريد. تا اينجای کار به نظر منطقی میاد (البته باز هم نه تا اين حد - مثلا برای ديدن يک تبليغ 1$ يکجا بدن)
    ديدن يک تبليغ توسط ما اون هم با اين موضوعات عمومی در حد چند سنت برای اونها بیشتر نمي ارزه. یعنی هر 30 ثانيه ما حدود 10 سنت برای اونها ارزش داره. منطقی ترين سايتها سايتهایی هستند که در حد سنت پرداخت می کنن.
    من حدود 3 سال پيش اين مسايل رو تجربه کردم. فقط يک سايت پول داد اون زمان و اون هم در حد چند دلار پرداخت کرد.
    بقيشون نمی دن. البته اگر اولش عضو بشيد شايد بتونيد ازشون برداشت کنيد اما بعد از معروف شدن اون سايت ها نه.
    تازه به تبليغاتی که نمايش داده میشه هم دقت کنيد. معمولا تبليغاتی رو نشون می ده که سايتهای مشابه هستن. اگر دقت کنيد تو پنل خودتون هم يک جا برای تبليغ کردن از همون موجودی ای که تو حسابتون داريد وجود داره.
    وقتي تبليغات سايتهای مشابه نمایش داده میشه معنیش اينه که خيلی دیگه از کاربران اومدن و تبليغ اکانت های خودشون در سايت های ديگه رو ميکنن. يعنی یه جور تبليغات کاذب. چون اون سايت ميزبان اصلا پول جديدی وارد سيستمش نشده و از همون پول هایی که خودش به کابراش داده تبليغ گرفته.
    معمولا اين سايت ها يک درصدی از کار زير مجموعه شما رو به شما ميدن. (البته درصد به اعتبار شما اضافه ميشه)
    به هر حال انشالا که موفق باشيد. اگر 1000 دلار رو ازشون گرفتيد که نوش جانتون.
    اگر نگرفتيد هم بيشتر دقت کنيد.

با تشکر
    علی اميری

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

تو بانک های ایرانی که دو زار بهم سود بدن
    از شما اين حرف بعيده!
    سود بانکهای ايرانی به خيلی از جاهای دنیا بيشتره.
    يک زمانی ايرانی ها از بانک های امارات وام میگرفتن اينجا ميزاشتن تو بانک - هنوز هم شايد باشه اما از اون موقع هم زمان زيادی نگذشته.
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiri113 نمایش پست ها
    ا

با تشکر
    علی اميری

---------- post added at 10:17 pm ---------- previous post was at 10:13 pm ----------

از شما اين حرف بعيده!
    سود بانکهای ايرانی به خيلی از جاهای دنیا بيشتره.
    يک زمانی ايرانی ها از بانک های امارات وام میگرفتن اينجا ميزاشتن تو بانک - هنوز هم شايد باشه اما از اون موقع هم زمان زيادی نگذشته.
    البته تورم رو هم در نظر بگیرید
    اگه بخوایند حساب کنید پول گذاشتند تو بانک با این تورم و این سود بانکی ضرر هستش

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    البته تورم رو هم در نظر بگیرید

اولا که پول رو یکجا خوبوندن اشتباه هستش چه تو بانک یا هر جای دیگه با پول باید کار کرد .
    حتی با 1 میلیون هم میشه کار کرد آخرش اینه میری چند تا سرور میخری یه سایت میزنی میشی شرکت وب هاستینگ ووو

حالا بیشتر داشته باشی میتونی کار دیگه بکنی بزاری تو این موسسه های در پیتی دولتی 13 درصد سود بگیری که با توجه به تورم این کار احمقانه هستش اینو تجربه و زمان ثابت کرده چون هر روز ارزش پول میاد پایین منظورم ریال هستش .

من شخصا راه های زیادی برای سرمایه گزاری پیدا کردم اگر کسی خواست سرمایه گذاری مطمعن کنه راهنمایش میکنم .

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

حتی با 1 میلیون هم میشه کار کرد آخرش اینه میری چند تا سرور میخری یه سایت میزنی میشی شرکت وب هاستینگ ووو
    نکته اول اينکه تو اين فارم اکثر دوستان تو کار هاست هستند.
    بياين با خودمون رو راست باشيم. تو اين کار اينقدر دست زياد شده که ديگه جا برای سود منطقی باقی نمونده.
    با 1 مليون هم نميشه چند تا سرور خريد. ميشه چند تا اجاره کرد. پس بنابراين بايد هر ماه 1 مليون تو اين کار سرمايه گذاری کنی.

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1mizban نمایش پست ها
    تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
    هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن

علی اميری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

10. تعداد تشکر ها از amiri113 به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

[/color]

تو بازار خراب اين 2 3 ماه آخر بهترين کار گذاشتن پول تو بانکهای خصوصی هستش.
    هنوز هم بانکهایی هستند که سود سالانه 19 درصد رو ميدن

علی اميری[/quote]

میدونم من منظورم نسبت به تورمه که اگه بگیرید 20 درصد که خیلی هم بیشتر هستش شما دارید ضرر میکنید .
    البته من بیطرف هستم در کل عرض کردم .... برای کسی که اهل ریسک نیست یا نمی تونه با پولش کار کنه بانک بهترینه

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

اکبرجان.... دعا میکنم ویزات زودتر بیاد
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)