-
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
نقل قول:
من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
باید دید این داستان بکجا می کشه
تائید میشه
دوست عزیز باید بیان تفسیر کنن چی گفتن.
ابهام داره
-
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....
دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....L-)
بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)
براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود
در كل خيلي حال كردم
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكن
بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟
اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اصلا به من چه ؟ من كه مزدم را گرفتم رفتيم كه رفتيم
آقا حالا تاپيك را قفل كنيد
-
سلام .
میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam7436
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....
دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....l-)
بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)
براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود
در كل خيلي حال كردم
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به vps
بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟
اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اسم دامنه و یا یه مشخصه از چیزی که دریافت کردید رو در اینجا قرار میدید شما برای دوستان و همکاران که بگذارند برای تست و غیره ؟
-
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
چند نفر با تعداد تاپیک کم اومدند می گند ما گرفتیم !
این چه مسخره بازیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
عزيزم كي داره دروغ ميگه ؟
من حداقل به خودم مطمئنم . شما اگر مطمئن نيستيد ميتوانيد يك روز صبر كنيد
من گرفتم و اول روش vpn نصب كردم كه كار نكرد بعد زنگ زدم امور فني كه اون هم وصل كرد به مسئول شبكه و گفت يك جايي اشتباه كرديد و زودي برايم درست كرد تست كردم درست بود و سرعتش خوب بود من دامنه ام را پارك كردم و احتمالا تا فردا فرومم را بري عموم ميگزارم كه همه ببينند
شما هم به جاي اين كه اينقدر به اين بنده خدا فحش بدي تا فردا صبر كن
-
در کل تاپیک جالبی بود ...
با خیلی از اخلاقیات و خلق و خوی وبمستران ایرانی آشنا شدیم !
با طرز فکر و منش خیلی از دوستان !
با رویکرد دوستان با مسائل مالی مفتی !
از همه مهمتر با طرز فکر و ایده های جنجالی در زمینه کسب و کار { با اینش خیلی حال کردم }
با دوستانی آشنا شدم که در شوخ طبعی به سر میبردند اما با جدیت کار میکردند !
و از همه مهمتر اینکه وقتی دیدیم کسی که مخالف بود چطور میکوبوندنش ! و همه برای رقابت و داشتن چیزی که بهایی براش نپرداختن و زحمتی نکشیدند چطور همدیگه رو میکوبوندن !
از جناب Ali Baba کمال تشکر را دارم :
1 . به خاطر هدفمند بودنشون
2 . عمل خیری که امید دارم پا برجا بمونه
3 . خلق و خوی دوستان را رو نمایی کرد
4 . ایده و فکر جالبشون در کسب و کار !
اما یک ایراد کلی یا یک گلایه از شما که به شیعه بودن معتقدید ! مولایمان امام علی فرمود هیچوقت برای بالا کشیدن خود دیگران را نسوزانید ! در صورتیکه شما در پست های خود در صفحات 8-9 گمون کنم چندین نفر را کوباندید
بگذریم .... !
دوستانی که VPS گرفتند مبارکشون باشه و زیاد گرون فروشی نکنن !
همونطوری که تقریباً رایگان گیرتون اومده به کسانی که در حسرت زدن یک سایت هستند اما آه در بسات ندارند کمک کنید برای اسکریپت و نصب هم من میتونم کمکشون کنم !
امام علی (ع) : زکات علم نشر آن است
Imam Ali : Zakat is the science publishing
-
-
نقل قول:
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
دوست عزیز ایشون راست میگن
چرا کسایی که پست کمتری دارند دارن وی پی اس میگیرن؟
نمیگم به من بدید حدا اقل به دحید یا امیر یا کسانی که پستشون بالای 500 یا بیشتر 150 بار ازشون تشکر شده بدید .
ایطوری آدم شک می کنه(تو دلم بقیش رو میگم) که این آی دی ها خودتونید ودارید خدای نکرده....
-
سلام من هم میخوام
تست یک ماهه میخوام و از ماه دوم هزینه اش رو می پردازم
yaghobian[@]gmail[dot]com
راستی ممنون میشم شماره تماس شرکت یا خودتون رو بهم بدین کار واجب داشتم برای مشاوره از شما
با سپاس
-
سلام
من میخوام
اینم ایملم
ssss8547@yahoo.com
revenger.black16@gmail.com
درباره تبلیغات هم اعلام امادگی میکنم بنرتون رو توی سایت قرار بدم
اگه وارز باشه بهتره
کنترل پنل هم اگه cpanel باشه دیگه حرف نداره
آقا منتظرما امیدوارمون رکدی اگه نه ما کجا vps کجا
-
اي ول بابا اينها ديگه چه موجوداتي هستند
جون من گوش كنيد و كمي بخنديد :=))
اول كه من ايميلمو گرفتم يك فايل داشت كه دانلود كردم بعد باز كردم و فايل about را باز كردم و همون اول با
پشتيباني تماس گرفتم و شروع كردم به صحبت كردن كه اين چيه و آن چيه و اين كه ميخواهم هاستينگ بزنم حدود يك ساعتي كه توضيح داد بعد بهش گفتم من كه هيچي نفهميدم نرم افزارهايش را نصب كنيد و تنظيماتش را انجام دهيد بعد با طراحش تماس گرفتم و گفتم يك سيستم مديريت محتوا ميخواهم و آن بنده خدا را هم سر كار گزاشتم و گفت روي كدام اي پي بزارم . من كه نميدونستم اي پي چيه گفتم روي هر كدامش كه ميخواهي و اون بنده خدا هم گفت خودم برات كانفيگ ميكنم . دوباره تماس گرفتم با پشتيبان كه نحوه كار با نرم افزار را به من ياد بده كه نيم ساعتي طول كشيد . بعد آن طراح خودش به موبايلم تماس گرفت و گفت كارتون آماده شد تازه قرار شد برايم يك دامنه هم جور كنه و گفت تا فردا نصبه و پس فردا حتما ميتونه كار كنه حتي ازش قول گرفتم كه اگر حساب سامان گرفتم برايم پرداخت اينترنتي هم بزنه آخر موقع صحبت خندم گرفت در حدي كه طرف فكر كرد دارم سر كارش ميزارم =))=))=))
جون شما خيلي حال كردم به سرم زده فردا يك مقاله تحت عنوان چگونه ميشود يك روزه بدون درد سر هاست زد
بعد ميگن خدا نميرسونه . مفت ميخورم و ميخوابم و بعد كلي صفا ميكنم فقط اگر كسي از كاربران مشكلي داشت ايميلشو به پشتيباني فوروارد ميكنم خيلي باحاله ها !!!! =P~=P~=P~
از دوستان خواهشمندم كه حتما از ايشان سرويس بگيرند حداقل به خندش ميارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
تا كور شود هر آنكه نتواند ديد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMIZBAN
سلام .
میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .
راست ميگي كمي من نبودم 3 تا پيج باز شد
نه بابا طرف با حال تر از اين حرفهاست تقاضا بده كمي هم ....... :77::77::77::77: حله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnam7436
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS
بابا بيخيال مگر حتما آدم بايد بياد ITman باشه خدا روزي رسونه
بيخيال اين سوسول بازيها VPS يي كه گرفتي بيار با هم بازار هاستينگ ايران را در اختيار بگيريم:-p
دوستان تا چند روز ديگه ناصر هاست در اختيار شماست:113::113::113:
-
عزیز لطف کن حداقل لیست کسانی که بهشون میدی همراه زمان تحویل رو بنویس تا ملت تکلیفش رو بدونه.
-
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است
در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alibaba
واقعا ممنونم از دوستان از اين همه لطفي كه به من دارند
تازه خوبه به جاي 15 دي امروز داريم عرضه ميكنيم وگرنه تا به حال جزء قاتلان صدوبيست هزار پيامبر هم شده بودم
من دارم دروغ ميگويم ؟؟؟؟ چه مدركي داريد ؟؟ يعني تا فردا شما نميتوانيد صبر كنيد ؟؟؟؟
خيلي حرفه جالب است بدانيد همين كساني كه الان بدترين ناسزاها را به من ميدهند از ديشب تا الان چندين بار پيام خصوصي گذاشته بودند كه آقا ما را از قلم ننداز و ميگفتند كه در فروم نگفتيم تا ديگران ما را مسخره نكنند و يا پيام ميدادند كه بنر ميزاريم تو را به خدا بدون قرعه كشي به ما بده بعد ديدند كه قرعه كشي را برداشتم تا كساني كه دنبال حقوق و شخصيت افرادند بهشان بر نخورد
حيف كه صندوق را خالي كردم و گرنه همه را اينجا ميزاشتم تا دوستان ملاحظه كنند
ولي واقعا برخي از دوستان بويي از مردانگي نبرده اند حاضر نيستنند كمي صبر كنند و مدام دنبال اين هستند كه يا تاپيك حذف بشه و يا اثبات كنند كه من دروغ گويم
نميدانم چه كار كنم براي دوستاني كه اين كارهها را انجام ميدهند اگر بگويم نميدهم كه ميگوييند ديدي راست گفتيم و اگر بدهم ميشه مثل آقا ناصر . من خودم شاهد بودم بيشتر از دوساعت در شركت وقت دو تن از دوستان را گرفته و اين هم دست مزد ما لطفا پست بالاييش را ببينيد . فقط دنبال سوء استفاده و خنده است تازه خوبه امروز روز شهادته و گرنه .............. و هم من هم مجبورم يك سال ايشان را تحمل كنم
مسئولين سايت هم كه خوب از من پذيرايي كردند
البته چند نفر از دوستان هم به من اطمينان كردند كه از آنها كمال تشكر را دارم
اما دليل انتخاب چهار نفر : آقاي سامان و behnam7436 و بهنام بدليل لطفي كه داشتند و تبليغي كثيري كه انجام دادند و ناصر را هم ......(نميدانم شايد بدليل اين كه ميخواستم زودتر از دست اسپمهايش خلاص شوم)
بعد از خواندن 5 صفحه قبل تصميمي گرفتم كه بدين شرح است كه من همين جا فعاليتم را در اينجا تمام كنم و به فروم اختصاصي هاستينگ و اسكريپ شركت نسيم بروم و آنجا ادامه كارم را انجام بدهم و دوستاني كه واقعا نيازمندند يا دوستاني كه براي امتحان يا براي اسپانسري ميخواهند را در آنجا رسيدگي كنم . از همه دوستاني كه با قوت قلبشون به من نيرو دادند تشكر و عذر خواهي ميكنم و ازشون خواهش دارم كه همين امشب بيايند به اين فروم و درخواستشان را بدهند تا من همين فردا پيگيري كنم
اميدوارم دوستان قبل از قضاوت حداقل 5 صفحه آخر را بخوانند تا دليل تصميمم را بفهمند فقط اميدوارم منطقي برخورد كنند
از مسئولين اين سايت ميخواهم اي تاپيك را خذف نكنند تا درس عبرتي بشه براي بقيه كه بدانند جامعه هدف را كجا تعيين كنند
لازم به توضيح است كه من الان logout كنم ديگر وارد اين فروم نميشوم و اگر كاري داشتيد فقط در فروم شركت نسيم مطرح كنيد و از پيام خصوصي و حضور فيزيكي جلوگيري كنيد تقاضاي شماره تلفن را هم نكنيد زيرا فقط مخصوص مشتركين است
در فرم نسيم منتظرتان هستم
يا علي
pm ها ايميل هم ميشه ميتونيد افشا گري كنيد....
ولي اگر جدي قصد فعاليت داريد توصيه ميشود يه شرطهايي مثل سواد ، سن ، داشتن شماره حساب و... قرار دهيد تا بعدا به مشكل نخوريد
-
اگه هنوز قرعه کشی انجام نشده ما را هم در نظر بگیرد
ممنون
mehdi.592@gmail.com
-
-
خوب آدرس فروم رو میدادی عزیزم
-
بازم تبلیغتونو کردم پس باید در اولویت باشم:http://www.phpnuke.ir/ftopicp-104353.html
saeed2009h@yahoo.com
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پرسیان فروم - بهترین سایت تفریحی
http://jumong4.blogfa.com
-
حداقل آدرس فروم میدادی...[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
دوستانی که گیرشون اومده باهاشون تماس بگیرن و بگن بهشون که آدرس فروم و قول هاشون یادشون رفت
-
فقط اگر می خونید اینو هم بخونید از حق به دور هست به یکی دوتا از دوستان وی پی اس بدید و بقیه رو ندید و آدرس فروم رو هم ندید لاقل به درخواست ها جواب می دادید بعد آدرس فرومتون رو میدادید .
آدرس فرومتون رو هم لاقل در امضاء خود لینک می دادید در گوگل جستجو کردم متاسفانه هیچ لینکی در رابطه با شرکت شما نتونستم پیدا کنم .
-
تکلیف این 30 صفحه چی میشه ؟ یعنی کسانی که تو این مدت اینجا درخواست دادن باید بیان تو فروم شرکت نسیم ؟
من شاید نتونستم بیام اونجا لطفا برام ایمیلش کنید iran_caro9077@yahoo.com
در ضمن شما به خاطر بی احترامی چند نفر این دوستانی که تو این فروم درخواست دادن رو .... !
ممنون ، منتظرم
-
تایید میشه تاپیک 100 درصد سر کاری هستش مدیر محترم لطفا قفل نمایید
بعد از 35 صفحه هنوز بعضی ها باورشون شده کسی اینطوری وی پی اس میده والا این دیتا سنتر ها که خودوشون وی پی اس دارن سرور برای خودشون هست اینطوری سرویس نمیدن
جالب تر اینکه اونهایی که خودشون هم فروشنده هستند و ادعا دارند گول این بازی شیرین رو خوردن
He is as bold as a brass
-
:49: عحب داستانی شد این موضوع !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
اون زمانی که شما این افر رو داده بودید شرایط یه جور دیگه بود
الان دارید همه رو به جون هم میندازید ، نمی دونم حدفتون چی هست در اصل این ماجرا ولی سعی می کنم خودم رو بکشم بیرون از این داستانی که شروع کردید و در یک پستی که اعلام کردم وی پی اس می خوام در اینجا پس خواهم گرفت و می گم نمی خوام
امید وارم موفق باشید و سر زنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید
من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم
ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
-------------------------------------
شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
--------------------------------
دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
-------------------------------
من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید
مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم تا چند سال اینده هم بخوام توضیح بدم شما مفهوم صحبت های من رو درک نمی کنید و یا شاید هم درک می کنید و این هم در روند بازی قرار دادید که یک مسئله رو کش و قوس بدید
صحبتی در این خصوص ندارم ، حرفای که باید می زدم رو گفتم و قضاوت و میگذارم بر خود خواننده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
فکر کنم دوستان متوجه شدن و در عوض نمی گن نفهمیدم
اینطور که مشخصه ، شده تنها حدف جلب توجه هست
بنده هم نه میزبانی هاست دارم ونه مخالف این کار بودم
اگر هم افراد اگاه و با سابقه بیشتر در این تاپیک به شماره 2 مراجعه بکنند متوجه می شوند که من هم خودم در خواست داده بودم
بهتره یکم ارزش خودتون رو ببرید بالا و کاری نکنید با همه شما بازی بشه
در اخر هم جلوتون یه وی پی اس بندازن
یکم به قدرتی شما کاربران دارید فکر بکنید
یک شبه می تونید یکی رو بهترین و یک شبه می تونید یکی رو بدترین بکنید
نگذارید باهاتون بازی بشه و اون ارزشی که دارید رو بمسخره بگیرند
اگر قرار هست وی پی اس داده بشه بهتره در 4 چوب یک سری قوانین باشه ، ان هم از پیش مشخص شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
چقدر شما باهوش هستید علی جان
بنده همان اول گفتم دیگر وی پی اس رو نمی خوام !!
تازه متوجه شدید ؟
یه نتیجه جالب اینه که منم همین نظر رو نسبت به شما دارم و دوست ندارم با شمایی که اصلا نمی خواید کوچک ترین توضیحی رو بپزیری صحبت داشته باشم
همه این نوشته ها رو برای بیان نظر دادم و هیچ انتظاری از شما نیست
اگر این شخص باید و به همه این افرادی که در اینجا در خواست وی پی اس دادن ، وی پی اس رو بده یعنی معادل 200 نفر ، من حاظر هستم یک تاپیک ویژه برای ایشون بزنم و هر جور که دوست دارن ازشون معذرت خواهی بکنم
-
کاربران در حال دیدن موضوع: 123 نفر (43 عضو و 80 مهمان)
-
بنده هم معذرت خواهی می کنم اگه واقعا بخواند بدند !
-
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
-
-
معذرت ولی دلقک بازی بود !
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....
-
همین چهار نفر بودن که گفتن ما رفتیم دیدیم؟ من حوصلم نمیشه نگاه کنم شما یه چک کنید ببینید همین چهار نفر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن
-
فکر نمیکنم ایشون دیگه اینجا بیاد. به اون چهار اعضا که گفتند دادن پ.خ دادم ولی با اینکه حاضر بودند هیچ کدوم پاسخ ندادن.
ولی نمیشه قضاوت کرد. امیدوارم بیان و مساله رو روشن کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....
موافقم ! اما این باعث شد به نکاتی هم که قبلاً اشاره کردم بیشتر پی ببریم !
و اینکه چقدر آدم دنبال هاست یا وی پی اس رایگان هستند !
یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا :66:
خلاصه امیدوارم برای دوستانی که درخواست میکردن درس عبرتی بشه !
من گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن !
من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !
:65:
زیاد حرف زدم ما بریم :76:
شب خوش !
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم
-
ببخشید که دخالت میکنم.
اولین پستم رو توی این تاپیک میزنم.
امیدوارم تجربه ای بشه برای دوستان که خودشون رو بازیچه دیگران نکنن.
من نمیگم راست بود یا دروغ اما از خیلی از دوستان انتظار دیگه ای می رفت.
امیدوارم از صحبت های من ناراحت نشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eh3an
موافقم ! اما این باعث شد به نکاتی هم که قبلاً اشاره کردم بیشتر پی ببریم !
و اینکه چقدر آدم دنبال هاست یا وی پی اس رایگان هستند !
یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا :66:
خلاصه امیدوارم برای دوستانی که درخواست میکردن درس عبرتی بشه !
من گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن !
من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !
:65:
زیاد حرف زدم ما بریم :76:
شب خوش !
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم
آقا چرا اينقدر فروم پي سي ولو تغيير ميدي
root
;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
akbar123sat
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
نیازی به این چیزا نیست !!!
به نظرت ندیدن این تاپیکو ؟
اگه میخواستن قفل کنن تا الان 40 بار این کارو کرده بودن !!!
شاید هم تاپیک نباید قفل بشه !!!
-
جناب ادمین بیا تاپیک رو ببند ، spammer ها رو هم ban کن.اگه کسی چیزی گفت خودم جوابشو میدم.
سایتت باید مرجع Webhosting شه نه خنده بازار . در حال حاضر سایت وضغیتش افتضاحه باور کن.یسری تاپیک ها خیلی بی ربط و مسخره به نظر میان که باید فوری جمع بشن.
من آنچه شرط بلاغ است با تو مبگوبم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
-
دوستان الان من متوجه نشدم چون صفحات ، زیادی بالاست.
یکی بگی چی شد اینجا؟
پیچوند یارو؟
-
قضيه چي بود ؟؟؟
با سلام ديشب حدود ساعت 1 بامداد همين كه داشتم كار ميكردم و فرومم را نصب ميكردم ديدم سرويسم قطع شد اول فكر كردم اشكال از منه ولي ديدم اينترنتم درسته . بعد زنگ زدم به شركت كه گويا كسي گوشي را بر نداشت (7*24) !!!!!!! (اين بابا هم مثل بعضي از دوستان خالي بند بوده)
يك ايميل به بنده خدا زدم ايميلشم اينه : nasimhosting@hotmail.com
بعد صبح با موبايلش تماس گرفت كه حل ميشه مشكلتون : 09383029866
حالا ايميل زده كه طرح كنسل شده و سرويس شما پس گرفته خواهد شد !!!!!!!!!
بعد هر چي با موبايلش تماس گرفتم ديدم خاموشه
خيلي حالم گرفته شده
جالبه بدانيد كه آدرس سايتش را http://www.nasimhosting.com/ زده بود كه گفته بود فعلا بنا به دلايلي غير فعاله ولي من سرچ زدم ديدم ديدم همچين دامنه اي وجود نداره !!!!!
تلفن شركت هم جواب نميدن
خدا رحم كرد به اين بنده خدا پول ندادم ولي اين همه علافي ارزش 4 ساعت vps رايگان را داشت خوب فكر كنم اين پايان اين سريال بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sparksun
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن
اما بعضي از دوستان محبت كردند و در تاپيك هاي قبل مرحمت هايي نسبت به من داشتند كه من خيالي ام و .....
من سامان اميدي هستم دانشجوي كامپيوتر فردوسي مشهد مشهدي هم هستم اما الان يك هفته در گناباد هستم همين جمعه بر ميگردم مشهد و خودم ته توي ماجرا را در ميآورم به گروه كامپيوتر دانشكده هم ميرم ببينم اين كادر فني تا به حال در فردوسي بوده اند يا نه ....
جيميلم هم saman6709 است حالا من كجام مجازيه يا خيالي .......
در ضمن اون دوستي كه به من لقب نفهم داد بداند من دانشجوي كامپيوتر هستم و تا به حال وب نويسي زيادي انجام دادم
از آقا بهرام هم كه منو ميشناسند بعيد بود برادر من در تالار خودت عضو هستما !!!
من هم از اول به اين بنده خدا خيلي مشكوك بودم ..... چيزهاي چرتي ميگفت ولي صبر كردم ببينم واقعيت داره يا نه (آخر هاستينگم اينقدر مهربونه ؟؟؟)
دوستان با شماره هاي بالا تماس بگيريد و تا ميتوانيد فحش دهيد ..............