-
December 28th, 2009, 13:42
ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52
دلیل: اضافه كردن نكات
-
تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید
afrateam, ahmad19, Arash.Ajdary, ashiyane, baghebahar, behnam7436, behzad_20052006, Faraz4u, GOD, jumong4, kaveh_3000, Lexus, lovee20002002, majofempire, mansour207, mehdi_p, meisam317, nimapendar, rasool661, tanha123, tbhacims, thanker, tizhost, لرد, مجید
-
December 28th, 2009 13:42
# ADS
-
December 29th, 2009, 21:50
عضو انجمن
پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه
من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
باید دید این داستان بکجا می کشه
تائید میشه
دوست عزیز باید بیان تفسیر کنن چی گفتن.
ابهام داره
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
-
-
December 29th, 2009, 21:54
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....
دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....
بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)
براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود
در كل خيلي حال كردم
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS

نوشته اصلی توسط
alibaba
شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكن
بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟
اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اصلا به من چه ؟ من كه مزدم را گرفتم رفتيم كه رفتيم
آقا حالا تاپيك را قفل كنيد
ویرایش توسط behnam7436 : December 29th, 2009 در ساعت 22:03
-
-
December 29th, 2009, 21:56
سلام .
میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .
-
-
December 29th, 2009, 22:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behnam7436
اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....
دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....l-)
بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)
براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود
در كل خيلي حال كردم
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به vps
بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟
اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اسم دامنه و یا یه مشخصه از چیزی که دریافت کردید رو در اینجا قرار میدید شما برای دوستان و همکاران که بگذارند برای تست و غیره ؟
-
-
December 29th, 2009, 22:01
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
چند نفر با تعداد تاپیک کم اومدند می گند ما گرفتیم !
این چه مسخره بازیه
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 22:08

نوشته اصلی توسط
LoveLife
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
عزيزم كي داره دروغ ميگه ؟
من حداقل به خودم مطمئنم . شما اگر مطمئن نيستيد ميتوانيد يك روز صبر كنيد
من گرفتم و اول روش vpn نصب كردم كه كار نكرد بعد زنگ زدم امور فني كه اون هم وصل كرد به مسئول شبكه و گفت يك جايي اشتباه كرديد و زودي برايم درست كرد تست كردم درست بود و سرعتش خوب بود من دامنه ام را پارك كردم و احتمالا تا فردا فرومم را بري عموم ميگزارم كه همه ببينند
شما هم به جاي اين كه اينقدر به اين بنده خدا فحش بدي تا فردا صبر كن
-
-
December 29th, 2009, 22:28
در کل تاپیک جالبی بود ...
با خیلی از اخلاقیات و خلق و خوی وبمستران ایرانی آشنا شدیم !
با طرز فکر و منش خیلی از دوستان !
با رویکرد دوستان با مسائل مالی مفتی !
از همه مهمتر با طرز فکر و ایده های جنجالی در زمینه کسب و کار { با اینش خیلی حال کردم }
با دوستانی آشنا شدم که در شوخ طبعی به سر میبردند اما با جدیت کار میکردند !
و از همه مهمتر اینکه وقتی دیدیم کسی که مخالف بود چطور میکوبوندنش ! و همه برای رقابت و داشتن چیزی که بهایی براش نپرداختن و زحمتی نکشیدند چطور همدیگه رو میکوبوندن !
از جناب Ali Baba کمال تشکر را دارم :
1 . به خاطر هدفمند بودنشون
2 . عمل خیری که امید دارم پا برجا بمونه
3 . خلق و خوی دوستان را رو نمایی کرد
4 . ایده و فکر جالبشون در کسب و کار !
اما یک ایراد کلی یا یک گلایه از شما که به شیعه بودن معتقدید ! مولایمان امام علی فرمود هیچوقت برای بالا کشیدن خود دیگران را نسوزانید ! در صورتیکه شما در پست های خود در صفحات 8-9 گمون کنم چندین نفر را کوباندید
بگذریم .... !
دوستانی که VPS گرفتند مبارکشون باشه و زیاد گرون فروشی نکنن !
همونطوری که تقریباً رایگان گیرتون اومده به کسانی که در حسرت زدن یک سایت هستند اما آه در بسات ندارند کمک کنید برای اسکریپت و نصب هم من میتونم کمکشون کنم !
امام علی (ع) : زکات علم نشر آن است
Imam Ali : Zakat is the science publishing
ویرایش توسط eh3an : December 29th, 2009 در ساعت 22:42
-
تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 22:39
-
-
December 29th, 2009, 22:43
عضو انجمن
دوستان چرا دروغ می گید ؟
به کی داده ؟
این چه مسخره بازیه
دوست عزیز ایشون راست میگن
چرا کسایی که پست کمتری دارند دارن وی پی اس میگیرن؟
نمیگم به من بدید حدا اقل به دحید یا امیر یا کسانی که پستشون بالای 500 یا بیشتر 150 بار ازشون تشکر شده بدید .
ایطوری آدم شک می کنه(تو دلم بقیش رو میگم) که این آی دی ها خودتونید ودارید خدای نکرده....
گر بار گران بودیم رفتیم.....
اگر نامهربان بودیم رفتیم.....
-
تعداد تشکر ها ازnswir به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2009, 22:47
سلام من هم میخوام
تست یک ماهه میخوام و از ماه دوم هزینه اش رو می پردازم
yaghobian[@]gmail[dot]com
راستی ممنون میشم شماره تماس شرکت یا خودتون رو بهم بدین کار واجب داشتم برای مشاوره از شما
با سپاس
-