صفحه 33 از 40 نخستنخست ... 23293031323334353637 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 391

موضوع: vps وارز رايگان براي 9 ماه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    14 پست

113 vps وارز رايگان براي 9 ماه

سلام بر دوستان

من هم ميخواهم به جمع فروشندگاه vps و هاست اضافه بشم و اميدوارم بتوانيم با هم خوب كار كنيم

هنوز وب سايتم را عمومي نكردم ولي از الان ميخواهم به عنوان تبليغ يك كار فوق العاده انجام بدم

براي دوستاني كه تقاضا داشته باشند به مدت 9 ماه ميخواهم vps رايگان تقديم كنم البته بشرط اينكه 3 ماه باقيمانده را هم از من بخرند (البته قيمتش خيلي مناسبه) قيمت را هم در پايان آن سه ماه پرداخت ميكنند (يعني بعد از يك سال بعد از اشتراك بودن من )

مشخصات vps :

Dual Xeon E5520 18.08GHz total on 8 cores

فضا : 50 گيگ
    ترافيك ماهانه : نامحدود
    رم تضمين شده : 512 مگ
    پورت : 1000Mbps , 1Gb/sec
    دسترسي به Root : نا محدود
    تعداد IP : 3
    تعداد ريبوت : نا محدود
    پشتيباني : 7*24
    آپ تايم : 99.9 درصد
    فضاي بك آپ : 40 گيگ
    کنترل پنل : بستگي به شما داره ولي رايگانه (لایسنس دایرکت ادمین رایگان )
    Firewall / VPN : ساپورت ميشه
    Virtualization : OpenVZ
    Monitoring : 7*24
    : Operating Systems بستگي داره Centos, Debian, Fedora, Ubuntu
    20$ : Google AdWords Credit

سرور در آلمان است

شرايط ويژه :

پشتيباني قوي : اينقدر بالا هست كه پولم را آخر ميگيرم هر مشكلي (تاكيد ميشه هر مشكلي) كه باشه در سريعترين وقت حل ميشه اگر ناراضي بوديد پول نديد

نصب رايگان CMS : جوملا ، نيوك ،ويبوليتن نال شده (به همراه تمامي هكها) و پشتيباني از آنها

ساپورت رپيدليچ : نصب رپيد ليچ همراه با اكانت ويژه رپيدشير و مگاآپلود (رايگان و مشترك ) (ويژه : ورودي لينك رپيدليچ به صورت لينگ گروهي است )

تضمين صد در صدي سرعت و كيفيت ( اگر خللي در طول يك ماه در سرور پيش آمد كه كمتر از 15 دقيقه رفع نشد شما ميتوانيد آخر ماه تصفيه حساب نكنيد و كارتان را روي همان سرور ادامه دهيد )

امنيت بالا :هيچ خللي در امنيت سرور به وجود نميآيد و اگر CMS را خودم نصب كنم تضمين ميكنم كه سايتتان به هيچ وجه هك نشود و اگر هك شود خودم خسارت را به شما ميپردازم

امكان ارسال ايميل گروهي بدون spam شدن (امكان و نرم افزار و دستورالعمل آن توسط شركت داده خواهد شد)

وارز بودن آن تضميني است

اگر بعد از نه ماه از سرويس دهي من راضي بوديد ميتوانيد مشترك من بشويد : قيمت آن سه ماه (ماه دهم و يازدهم و دوازدهم) هر ماهي 18000 تومان است و پول هم آخر هر ماه در صورت رضايت شما از سرعت و پشتيباني ميگيرم

اگر دوستان فكر ميكنند ميتوانم خدمات ديگري ارائه بدم ميتوانند به من ارائه دهند

البته تعداد vps هايي كه ميتوانم ارائه دهم محدود است و دوستاني كه تقاضا دارند همين جا اعلان كنند در يك روز خاصي كه اعلان ميكنم (در همين ماه) vps ها را تحويل ميدهم اگر تعداد خيلي زياد باشند به قيد قرعه تقسيم ميكنم

البته قيمت آن و خدمات فكر ميكنم آن قدر ارزش داشته باشه كه دوستان بخواهند بابت ان پول پرداخت كنند

منتظر اظهار نظر دوستان هستم

چند نكته : حتما بخوانيد

به هيچ وجه پيام خصوصي نفرستيد و هر سوالي داريد در همين تاپيك بپرسيد تا دوستان ديگر هم بدانند . اكثر سوالات و پيامها تكراري است .

قبل از تاپيك زدن خوب پستها را بخوانيد تا برخي از سوالهاي شما پاسخ داده شود .

اين كار فقط تبليغ است اما پس از دادن vps به شما ، شما يكي از مشتركين ما خواهيد بود و هيچ فرقي با ديگران نداريد
    در مدت رايگان بودن اگر كوچكترين تفاوتي بين شما و ديگر مشتريان توسط ساپورتر گذاشته شد شما ميتوانيد در پايان يك سال پول ندهيد و همه جا اعلان كنيد كه فلاني سرويس دهيش بد بود اگر از ما vps بگيريد يعني مشتري ما هستيد ديگر ما نميبينيم كه تبليغي بوده يا واقعي بلكه همه مشتري واقعي ما هستند

در مورد آن دوستي كه گفته بود چگونه يك نفره اين كار را انجام ميدهيم بايد بگويم يك نفره نيست چون ما دو نفر مسئول ساپورت داريم و در مواقعي كه شلوغ بشود من هم كمكشان ميكنم تا مشكلي پيش نيايد و اين را هم بگويم كه پشتيباني ما 7*24 واقعي است يعني هر وقت تماس بگيريد و هر سوالي داشته باشيد يك نفر پاي سيستم هست كه جوابتان را بدهد مطمئن باشيد

شما اگر طالب هستيد فقط تاپيك بزنيد و نام ايميلتان را زير تاپيك بزنيد نحوه ارائه به اين صورت است كه تا اواسط دي ماه vps ها ارائه خواهد شد و به دوستان ايميل زده خواهد شد اگر زياد باشند قرعه كشي خواهند شد ولي اميد است با ارائه 140 سرور مجازي ديگر نيازي به قرعه كشي نباشد
    دوستاني كه تبليغ اين تاپيك را در فرومهاي ديگر با عنوان vps رايگان انجام دهند در اولويت هستند. (10 تا تبليغ معاف از قرعه كشي)

بنده علي حسيني بابائي هستم و انشاالله با شركت نسيم در مشهد مقدس در خيابان كوهسنگي كوهسنگي 24 جنب هتل در خدمت شما هستم اما تا وقتيكه سايتم را
    عمومي نكردم سرويسهايم را عرضه نميكنم دليلش هم اين است كه من الان دارم يك سري آزمايشاتي روي سرورها انجام ميدهم تا از كار آنها مطمئن شوم تا اينجا هم كه موردي نديدم البته من هم چيز چرتي نميگيرم تا مثل بعضي ها آن را بدست ملت بدهم و .....
    تا خودم از آنها مطمئن نشوم آن را به دوستان نميدهم حتي اگر بخواهند پول بدهند
    اولين اصل كار من :
    هيچ وقت كيفيت را فداي زمان و پول نكن
    پس اگر دوستان عجله دارند بهتر است از جاي ديگري تهيه كنند

در ضمن اگر دوستي Dedicated server بخواهد ميتوانم با همين خدمات از وي پشتيباني كنم براي يك سال خدمات با صد هزار تومان در خدمتش هستم پول هم در آخر سال در صورت رضايت وي ميگيرم خريد سرور هم خودم انجام ميدهم فقط بايد جايي كه سرور را ميخرد مورد تائيد من باشد

من اهداف والايي دارم و مطمئنم با تلاشم و سرويس دهي مناسب ميتوانم سهمي در بازار هاستينگ ايران داشته باشم و براي آن برنامه ريزي ميكنم
    توصيه استادم را هيچ وقت فراموش نميكنم كه آينده يك تجارت خوب را ميتوان از هزينه آن كا در سالهاي اول فهميد من امروز به يكي از دوستانم گفتم . خيلي تعجب كرد و گفت تا حالا در اينترنت همچين چيزي نديده!! در حالي كه خود آن سرور داره و در زمينه هاستينگ بچه كف اينترنته و با اكثر سرورها كار كرده

لطفا اطلاعيه شماره 2 را بخوانيد

اطلاعيه شماره سه مبني بر واگذاري

سخن آخر : تفاوت من با ديگران در سرويس دهي مناسب و پشتيباني تمام وقت و همه گير است مطمئنم به كساني كه سرويس رايگان بدهم بعد از مدتي از خدمات آن متعجب شده و مشتري دائم ما خواهد شد و اگر جايي به آنها سرور اختصاصي رايگان هم بدهند باز هم با ما كار ميكنند
    من به شما اطمينان ميدهم اين بهترين انتخاب است
    فقط بدانيد كه من ميخواهم يك پشتيبان متفاوت باشم
    ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 18:52 دلیل: اضافه كردن نكات

2. تعداد تشکر ها ازalibaba به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن nswir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    180
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    125 پست

پیش فرض پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

من متوجه نمیشم دوستان این اطلاعیه شماره 3 ایشون رو
    یعنی مثلا 200 تا وی پی اس می دن و بعد هر کسی خواست هزینه میده و هر کسی هم نخواست هزینه نمیده !
    فرقی هم بین اونی که هزینه میده و نمیده وجود نداره !
    باید دید این داستان بکجا می کشه
    تائید میشه
    دوست عزیز باید بیان تفسیر کنن چی گفتن.
    ابهام داره
    گر بار گران بودیم رفتیم.....

اگر نامهربان بودیم رفتیم.....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    5 پست

اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....

دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
    read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....

بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
    رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)

براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود

در كل خيلي حال كردم

ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
    به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS

نقل قول نوشته اصلی توسط alibaba نمایش پست ها

شركت نسيم هم متعهد به پشتيبانيهايي خواهد شد كه تمام آنها را مشتريان مينويسند (يعني جلوي تعهدات شركت نقطه چين است كه افراد خودشان هر چه بخواهند در آن مينويسند و شركت متعهد به آن خواهد شد)
    اگر شركت در مدت 30 دقيقه از ارائه مشكل نتوانست مشكل را حل كند ، مشتري ميتواند به صنف مربوطه شكايت كرده و علاوه بر برگشت مبلغ كل دوره تمامي خسارات وارد شده را پرداخت كند كه خسارت را هم مشتري تعيين ميكن

بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
    اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟

اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟

اصلا به من چه ؟ من كه مزدم را گرفتم رفتيم كه رفتيم
    آقا حالا تاپيك را قفل كنيد
    ویرایش توسط behnam7436 : December 29th, 2009 در ساعت 22:03

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    24 پست

سلام .
    میگم اینجا یاهو مسنجر راه انداختین ؟
    تا یک دقیه پیش 32 صفحه بود حالا شده 33 صفحه .
    به خدا بلاگفا هم با این سرعت توی وبلاگ هاش پست داده نمیشه .
    فکر کنم کم کم از سرور انجمن دود بلنده بشه : کاربران در حال دیدن موضوع: 122 نفر (41 عضو و 81 مهمان)
    دوستان اگر که کسی دریافت کرد وی پی اسش رو زود تر اعلام کنه تا بفهمیم سر کاریم یا نه .

عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behnam7436 نمایش پست ها
    اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....

دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
    read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....l-)

بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
    رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)

براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود

در كل خيلي حال كردم

ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
    به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به vps

بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
    اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟

اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
    اسم دامنه و یا یه مشخصه از چیزی که دریافت کردید رو در اینجا قرار میدید شما برای دوستان و همکاران که بگذارند برای تست و غیره ؟
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

دوستان چرا دروغ می گید ؟
    به کی داده ؟
    چند نفر با تعداد تاپیک کم اومدند می گند ما گرفتیم !
    این چه مسخره بازیه

9. تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    دوستان چرا دروغ می گید ؟
    به کی داده ؟
    این چه مسخره بازیه
    عزيزم كي داره دروغ ميگه ؟
    من حداقل به خودم مطمئنم . شما اگر مطمئن نيستيد ميتوانيد يك روز صبر كنيد

من گرفتم و اول روش vpn نصب كردم كه كار نكرد بعد زنگ زدم امور فني كه اون هم وصل كرد به مسئول شبكه و گفت يك جايي اشتباه كرديد و زودي برايم درست كرد تست كردم درست بود و سرعتش خوب بود من دامنه ام را پارك كردم و احتمالا تا فردا فرومم را بري عموم ميگزارم كه همه ببينند

شما هم به جاي اين كه اينقدر به اين بنده خدا فحش بدي تا فردا صبر كن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

در کل تاپیک جالبی بود ...
    با خیلی از اخلاقیات و خلق و خوی وبمستران ایرانی آشنا شدیم !
    با طرز فکر و منش خیلی از دوستان !
    با رویکرد دوستان با مسائل مالی مفتی !

از همه مهمتر با طرز فکر و ایده های جنجالی در زمینه کسب و کار { با اینش خیلی حال کردم }

با دوستانی آشنا شدم که در شوخ طبعی به سر میبردند اما با جدیت کار میکردند !

و از همه مهمتر اینکه وقتی دیدیم کسی که مخالف بود چطور میکوبوندنش ! و همه برای رقابت و داشتن چیزی که بهایی براش نپرداختن و زحمتی نکشیدند چطور همدیگه رو میکوبوندن !

از جناب Ali Baba کمال تشکر را دارم :
    1 . به خاطر هدفمند بودنشون
    2 . عمل خیری که امید دارم پا برجا بمونه
    3 . خلق و خوی دوستان را رو نمایی کرد
    4 . ایده و فکر جالبشون در کسب و کار !

اما یک ایراد کلی یا یک گلایه از شما که به شیعه بودن معتقدید ! مولایمان امام علی فرمود هیچوقت برای بالا کشیدن خود دیگران را نسوزانید ! در صورتیکه شما در پست های خود در صفحات 8-9 گمون کنم چندین نفر را کوباندید

بگذریم .... !

دوستانی که VPS گرفتند مبارکشون باشه و زیاد گرون فروشی نکنن !
    همونطوری که تقریباً رایگان گیرتون اومده به کسانی که در حسرت زدن یک سایت هستند اما آه در بسات ندارند کمک کنید برای اسکریپت و نصب هم من میتونم کمکشون کنم !

امام علی (ع) : زکات علم نشر آن است

Imam Ali : Zakat is the science publishing
    ویرایش توسط eh3an : December 29th, 2009 در ساعت 22:42

12. تعداد تشکر ها ازeh3an به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    24
    تشکر شده در
    24 پست

عضو انجمن nswir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    180
    تشکر تشکر شده 
    176
    تشکر شده در
    125 پست

دوستان چرا دروغ می گید ؟
    به کی داده ؟
    این چه مسخره بازیه
    دوست عزیز ایشون راست میگن
    چرا کسایی که پست کمتری دارند دارن وی پی اس میگیرن؟
    نمیگم به من بدید حدا اقل به دحید یا امیر یا کسانی که پستشون بالای 500 یا بیشتر 150 بار ازشون تشکر شده بدید .
    ایطوری آدم شک می کنه(تو دلم بقیش رو میگم) که این آی دی ها خودتونید ودارید خدای نکرده....
    گر بار گران بودیم رفتیم.....

اگر نامهربان بودیم رفتیم.....

15. تعداد تشکر ها ازnswir به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

سلام من هم میخوام

تست یک ماهه میخوام و از ماه دوم هزینه اش رو می پردازم

yaghobian[@]gmail[dot]com

راستی ممنون میشم شماره تماس شرکت یا خودتون رو بهم بدین کار واجب داشتم برای مشاوره از شما

با سپاس

صفحه 33 از 40 نخستنخست ... 23293031323334353637 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)