نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 391

موضوع: vps وارز رايگان براي 9 ماه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mr.bahram آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    510
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
    ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
    اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
    بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
    اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید

من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
    تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
    [CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
    www.vbskin.ir www.vbteam.ir

http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    ببینید دوست عزیز شما کار خوبی رو شروع کردید برای تبلیغ و خدمات و شناخت خودتون به دوستان
    ولی از بس شیرینش کردید که داره خراب میشه
    اگر قرار باشه شما قوانین رو عوض بکنید بنوعی که این روند انتخاب سریال وار ادامه داشته باشه ، تنها سود بیشتر برای شما داره و تنها ضرری که پیش میاره لوس شدن قضیه
    بنظر من دارید شما این تاپیک رو بازی میدید تا از کمترین امکانات بیشترین تبلیغات رو داشته باشید
    اگر قرار هست شما کار متفاوتی بکنید بهتره واقعا متفاوت باشه نه بازی دادن افراد در این تاپیک ، بشکلی که در اخر قواعد این بازی رو بنفع خودتون تغییر بدید

من نمی گم این کار رو نکنید و انتخاب رو میگذارم برای دوستان که با افکار باز این مورد رو برسی بکنند
    تنها کاری که خودم می تونم انجام بدم اینه واسه خودم ارزش زیادی قاعل بشم و در نهایت از این بازی کناره گیری بکنم
    مگر چه كار كردم ؟ ميشه دقيقا ذكر كنيد حتما اشتباه از من بوده است
    ممنون
    شركت نسيم با مديريت و پشتيباني متفاوت در خدمت شماست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

نه بابا مثل اين كه قضيه خيلي جديه
    الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
    دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....

اين يارو محسن پرهيخته پور چيكاريه سرش به تنش مي ارزه ؟؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

من كه بليت مشهد را گرفتم فردا صبح ميرم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط آقا ناصر نمایش پست ها
    من كه بليت مشهد را گرفتم فردا صبح ميرم
    آي چه خنده بازاري بشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

آخرين خبر

قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره

البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!

ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saman6709 نمایش پست ها
    آخرين خبر

قضيه شركت و .......... تصديق ميشه پسر خاله ام در مشهد در كمتر از 5 دقيقه پيش آنجا را ترك و خبر داده كه مسائل كه بهش گفتم نگاه كنه (كادر و تحصيلات و كلا شركت ) همه حقيقت داره

البته از آقاي بابايي هم چند تا سوال كرده كه بنده خدا پسر خالم را سنگ روي يخ كرده !!!!

ولي اي ول حال كردم خودم از همان اول مشتريتون هستم و پول ميدم
    عزيزم ايشان ضمن مزاحمت براي ما ، از من سوال ميكنه سرورهايي را كه ميخواهيد بدهيد مشخصاتش چيه ؟؟؟؟؟؟ من هم با كمال احترام به ايشان گفتم كه به اين تالار مراجعه كنند و باز هم اگر مشكلي بود در همين جا مطرح كنند

ما به دوستان گفتيم پيام خصوصي ندهند نه تنها درست نشد كه از صبح تا حالا 6 نفر مراجعه حضوري داشتند كه اگر ما vps بخواهيم بايد چه كار كنيم و يا آمده ايم كه شركتتان را ببينيم .....

البته من نبايد آدرس شركت را ميگزاشتم ، خوب شد تلفن يا ايميل را نگزاشتم و گرنه ...........
    ویرایش توسط alibaba : December 29th, 2009 در ساعت 14:25

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    14 پست

الان زنگ ميزنم به پسر خاله ام بره يك سرگوشي آب بده اگر واقعي باشه من كه خريدارشم
    دمشون گرم بابا چي جدي گرفتن كارو امروزه هر كي كه ميخواهد يك كار دومي يا سومي داشته باشه هاستيگ ميزنه حالا اينها ....

ايشان استاد تمام رشته it و بازاريابي هستند
    البته الفاظي كه شما به كار برديد اصلا شايسته ايشان نيست

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
    چون ما هم انسانیم و مشغله کاری و زندگی داریم و اینکه پشتیبانی real time یا همون زمان واقعی خودمون باشه که دیگه کار هاستینگ های دیگه رو تعطیل کردید . چون مشتری قبل از هاست پشتیبانی نیاز داره .
    پس امیدوارم موفق باشید .
    موافقم ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط sparksun نمایش پست ها
    شاید هم متوجه نیستید شاید هم هستید ولی من می گم اون چیزی که متوجه شدم

ابزار موفقیت در هر کاری یکیش توجه گرفتن هست
    بعضی وقتا توجه می تونه خوب باشه و بد ، هر دو یک امتیاز رو در شرایط مختلف می تونه برای حدف شخص داشته باشه
    -------------------------------------
    شما از حد مجازی که باید توجه می گرفتید گذشتید و سعی بر بازی دادن افراد دارید با روند انتخاب و تغییر دادن
    روز اول وقتی من اون نوشته رو خوندم هیچ حسی نسبت به نوع حدف شما نداشتم ، چون می گفتم هر کاری یک دلیلی داره و این شخص هم در قبال این کار حتما دلیلی داره
    ولی الان متوجه شدم شما دارید روند بازی و انتخاب و نوع برخورد رو بنوعی هدایت می کنید تا این داستان ادامه داشته باشه
    --------------------------------
    دلیل این هم که می گم چرا این روند ادامه وار خوب نیست ، پایین امدن ارزش کاری هست و کسی که بخواد همچین سرویسی رو استفاده بکنه هم خیلی حقیر میشه و هم در کل با توجه به گفته اولم ممکنه این روند تنها یک توجه گرفتن باشد و هیچ گونه حالت حقیقی نداشته باشد
    -------------------------------
    من در کل ادم منطق گرایی هستم و امید وارم با صحبت من شما ناراحت نشده باشید و بروند خودتون ادامه بدید

مورد رو زیاد باز نکردم تا احساسی برخورد نشه

متاسفانه باز هم نفهميدم
    من چه كساني را بازي دادم ؟ من از ديشب در تلاش بودم و موفق شدم در مشهد تهران و تبريز و همدان دوستاني و همكاراني براي مشاركت در اين طرح پيدا كنم تا به جاي 40 نفر از 200 نفر ميزباني كنم .
    كه موفق هم شدم
    اگر جايي مشكل داره بگوييد در خدمتم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    37
    تشکر شده در
    24 پست

دوستان بعد از ظهر معلوم ميشه . پسر خالم گفت اين كار را انجام ميده . خبرش را به همه ميدم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)