اوه اوه چه همه اتفاق افتاده در اين مدت كه من نبودم تاپيك را بستند و دوباره باز كردند ....
دوستان به من هم رسيده اول پكيج را كه يك فايل زيپ بود باز كردم چند تا فايل pdf بود و يك سري پوشه
read me اول را خواندم و از آنجايي كه تا حالا فقط با يك هاست در عمرم كار كردم هيچي نفهميدم زنگ زدم به پشتيباني كه حاجي من صفر كيلومتر هستم مددي برسان . طفلكي 45 دقيقه پاي تلفن داشت برام توضيح و آموزش ميداد دلم براش سوخت ....
بعد خودشان برايم رپيدليچ و نرم افزار ارسال ايميل نصب كردند و تنظيماتي را كه من روي vps خواستم برايم انجام دادند
رپيدليچشو كار كردم خيلي باحال بود براي رپيدشير و مگاآپلود اكانت داشت يك جوري هم بود مثلا در جاي وارد كردن لينك براي دانلود (صفحه اول) به جاي text ، ليست داشت كه ميتوانستي يك مجموعه لينك وارد كني (مثل دانلود گروهي رپيدباز) و براي hotfile هم ارور نميداد . سرعتش فوق العاده بود چهار فايل 199 مگي را از رپيد شير در كمتر از 5 ثانيه دانلود كرد (نميدونم دقيقا چه قدر چون عدد مربوط به سرعت سريعا گذشت)
براي نرم افزار ميل هم من يك ليست يك ميليوني ايميل بهش دادم و ميل هم فرستادم ولي بعد بلد نبودم چه شكلي بايد بفهمم به دست آنها رسيده يا نه ؟ البته ايميل خودم هم در ميان آنها بود كه در inbox ام وارد شده بود
در كل خيلي حال كردم
ديگه به كيا دادند ؟؟؟؟
به ناصر هم دادند ؟؟ آن كه جز اسپم چيز ديگه اي نداشت شرط ميبندم اون نميدونه هاست چيه چه برسه به VPS
بابا بيخيال يعني هر چي مشتري بگه شايد مشتري يك انسان ديوانه باشه ؟؟؟؟؟
اصلا آمديم يك روز كل برق شهري كه در آن سرور است قطع بشه آنگاه شما هر چه قدر كه مشتري بگه پرداخت ميكنيد ؟؟؟؟ نكه بانك ملي را هك كرديد ؟؟
اون تعداد بازديدها از اين تاپيك را من هم ديده بودم ميدونم بالاي 6000 تا بود و دومين مورد بود چرا مديران اينقدر اين را پايين آوردند ؟؟؟ شايد هم خودش آمده پايين خدا را چي ديدي؟؟؟
اصلا به من چه ؟ من كه مزدم را گرفتم رفتيم كه رفتيم
آقا حالا تاپيك را قفل كنيد