-
پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
-
با سلام دوستان
1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
با سلام دوستان
1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
با سلام جسارتا دوست عزیز
کی پول شما رو خورده الان ؟
من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم
موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fox_young
با سلام جسارتا دوست عزیز
کی پول شما رو خورده الان ؟
من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم
موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم
من هم دشمن کسی نیستم فقط یاد اور شدم .اگر هر کس گفت من شرکتم باور نکنید و اگر لازم بود قرار داد کتبی بنویسید.منظورم به شخص خاصی نبود
-
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
-
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
-
دوستان همه ی شما حرفه ای هستین ... ! :67:
بهتر نیست در انتخاب کلمات و ادبیات خود تجدید نظر کنین ...
برای بازپس گرفتن اطلاعات هم به نظر من اول بهتر است به صورت خصوصی صحبت کنین اگه جواب نداد میتونید اقدام قانونی بکنید ... !
:55:
با تشکر و موفق باشید.
-
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !
-
هنوز به شما ندادند؟
تعجبه!
مال من رو دادند انصافا سرعتش از آمریکا بهتره ولی سوئیس هست!
-
دوستان من هم خواستم بابت شفاف سازی و همینطور بیان تجارب اینجا مطالبی رو اعلام کنم: (از ما که گذشت شاید به درد بقیه بخوره)
(هرچند اصلا قصد نداشتم اینجا بیام و چیزی بنویسم ولی این توضیحات رو پس از رد و بدل کردن تعداد زیادی پیام در بخش پشتیبانی و اطمینان از عدم همکاری دوستان برای رفع مشکل و فرافکنی اونها در قبال موضوع و اینکه دیدم مشکلی که به دلیل سهل انگاری به اصطلاح پرسنل محترم ایجاد شده رو حاضر به قبول مسئولیتش نیستند و متاسفانه با ادبیات نامناسب و حتی تهدید جواب سایر کاربرها رو میدند خدمتتون عرض میکنم.)
چند ماه پیش سرویس پلن دومشون رو از این شرکت (البته با مدیریت آقای مسیح نظری) دریافت کردم.
اوائل خیلی راضی و البته خوشحال بودم که بعد از چندین جابجایی بلاخره محل مناسب و قابل اطمینانی پیدا کردم، ولی متاسفانه با تغییر تیم مدیریت این خرسندی زیاد دوام نداشت!:-<
همینجا اعلام میکنم که در مورد هشدار به تحریم و لزوم جابجائی سرور، برای من هم هیچ میلی ارسال نشده و حتی تلاشی برای برقراری ارتباط با شماره تماس و موبایلی که در سایت ثبت شده، جهت انتقال اضطراری سرور انجام نشده!! اما به من هم مثل شما به دروغ اعلام شد که 4 میل!!! به من زدند و موضوع رو خبر دادند!:-o
الان که سرور من با حدود 100 گیگ اطلاعات ارزشمند که به سختی آپلود شده بود، از دسترس خارج شده به من گفتند که باید همه اعضا 20 دلار بدهند تا بشه سرور رو برای چند ساعت برای بکاپ تحویل گرفت. هرچند حاضر به پرداخت این مبلغ هم شدم اما گفتند چون بقیه نیاز به بکاپ ندارند! باید کل هزینه رو خودت متقبل بشی! که 350 دلار واقعا برام سنگینه و امکان پرداختش رو ندارم:(
جالب اینجاست که در پاسخ به اعتراض من، به همان بند 15 (بند بامزه ای که کلا هرگونه مسئولیتی رو در قبال هر اتفاقی ازشون سلب میکنه!!) به من نشون دادند و گقتند که وقتی از ما vps گرفتی اینو تائید کردی و الان هیچ حقی نداری! و ما فقط برات متاسفیم!.
من که رسما بدبخت شدم :( اما
دوستان با دقت انتخاب کنید!
هر ارزانی بی علت نیست!
چون فروش پایان یک معامله نیست، شروع یک تعهد است!
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
بررسی عملکرد نوین وی پی اس (NovinVPS.com) از زبان تعدادی از مشتریان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
من یک سرویس رم: 256 به یک زور و بدبختی و بعد از بد قولیهای بخش فروش از این ها گرفتم ولی اصلا از سرویسشون راضی نیستم و بعد از مکاتبه با مسئولین سایت به جایی نرسیدم و توهین هم میکردند
اگر کسی این سرویس را میخواهد با قیمت 10000 تومان بهش میدم. مال مال خودش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
joomla
اولا :من در تیکت اولم به شما سرویس اروپا را سفارش دادم که شما سرویس آمریکا را دادیدو این اولین اشتباهتون
دوما : طبق دیر کردتون که قرار بود با درخواست مشتری مبلغ برگشت زده بشه که شما نکردید واقعا چرا به تعهدات خودتون عمل نمیکنید ؟
سوما :به خاطر چی مگر من حق فروش سرویس خودم را ندارم ؟؟؟؟؟
کار من هم عقلی و هم شرعی و هم قانونی است اگر شما این کار را انجام دهید غیر قانونی است
چهارما : بعدا من با چندین ip کانکت میشوم که این هم طبیعی است
واقعا زشته که آدم برای 12000 تومان انقدر خودشو پایین بیاره
واقعا متاسفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
8-|
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اصلا جالب نیست 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atmahasan
دقیقا همون پاسخ به منم داده شد ( ظاهرا کپی پست میشه ) برای من هم اون سه ایمیل ادعا شده نرسیده و دنبال مسبب اون مسئله هستم و فقط ایمیل اخری بصورت نوشداروی پس از مرگ سهراب با یک ای پی اشتباهی که احتمالا برای همه یوزرها همینجوری بصورت کپی پست ! فرستاده شد رسیده . فکر میکردم فقط من اون پاسخها رو دیدم .
اطلاعات منم شامل سایتها و موارد دیگه مهم همه از بین رفته . فعلا نیازی نمیبینم تیکتها و پاسخها به اینجا منتقل بشه
پیشنهادتی برای جبران ضرر و عبور از این بحرانی که در اثر بی تدبیری ایجاد شده بهشون کردم و منتظر پاسخم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
ربطش این هست که در تیکت جواب من داده نداده شده است.الان یوزر و پسورد اشتباه داده شده تیکت هم بصورت نگه داشته شده است.از اطلاعاتم گذشتم ولی اعتبار سرورم دارم از بین می ره.شما حرف از همکاری زدید.خوب این مدتی که سرور ندارم باید چی کار کنم؟لابد سه تا ایمیل زدید که نمی دونم چه ربطی به سرور جایگزین داشت.شماره تیکتم : 350373
نوشته اصلی توسط
__coma__
آخه از صبح سرور شما داون هست و پاسخگوی تیکت نیستید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
شما شماره تلفن یرای پشتیبانی ندارید ؟ عجیبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
اینطور که معلوم ه کلا دیتاسنتر آمریکا پریده !!
هر کی از ایشون از سرویس های آمریکا گرفته بود فاتحه ی همه ی اطلاعاتش و بخونه(مثل خود من که ازشون پنل سوم و داشتم و کلی روووش اطلاعات و غیره بود.)
به تیکت هم پاسخگو نیستن در عرض 48 ساعت 48 تا تیکت دادم اما دریغ از یه جواب به خاطر این مشکل سایتم رو هم که برای دانلود فیلم بود بستم !
معلوم نیست چی میشه آخرش !
از من میشنوین اصلا از ایشون چیزی نخرین.
الان میشه بفرمایین ضرر و زیان مارو کی میده؟
این یه نوع کلاه برداریه:-o
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
در حال حاضر کل اطلاعات بنده نیز پریده و وی پی اس بسته هستش.همچنان منتظر پاسخ گویی هستیم:-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
دلیل پست دادنمون اینجا اینکه ایشون به هیچ و جه توی تیکت پاسخ نمیدن
برای اطلاع مدیران عرض کردم.
بهتره ایشون هر چه زودتر بیان و تکلیف مار و روشن کنن اطلاعات من واسم خیلی با ارزشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
به خدا اطلاعات من حاصل 6 ماه کار شبانه روزی 3 نفر هستش.شاید در حال مذاکره با دیتاسنتر هستند.امیدورام مشکل حل بشه :-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
مثل اینکه داده ها پریده!
انگار جمعیت ناراضی هم زیاده!
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
بهرحال من همینجا اعلام میکنم که باید اطلاعات ما را برگردونید.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میشه بپرسم این قوانین شما کجای سایت هست؟
جالب اینجاست که شما حتی نیومدید اطلاع رسانی کنید که باید منتقل شید!
نیومدید سرویس جایگزین برای اینکار بدید!
این قوانین هم صد در صد به نفع شما هست , طوری هست که هر طوری بشه از شما سلب مسئولیت شده!
مثل اینکه ایران خودرو بیاد بگه که وقتی شما تو ماشین هستید اگر یه دفعه منفجر بشید به ما ربطی نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
طوری حرف میزنید که انگار شما اگر سرویس رو به مشتری هاتون برگردونید لطف کردید و وظیفه شما نبوده؟!!!!
شما سرویس رو ارائه کردی و اینکه شما بی احتیاطی کردی و الان تحریم شدی ربطی به مشتری نداره...
در ضمن این قوانین شرکت رو من زمانی که آقای نظری بودن ندیدم نکنه این چند روزه گذاشتید که...؟!
در هر صورت شما باید پاسخگو باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست من شما لینک قوانین رو بزارید!
موقعی هم که من از آقای نظری خریدم ( و انصافا بهترین کیفیت و پشتیبانی رو داشت ) چنین قوانینی نبود و بلطبع من اون موقع " پذیرش " رو زدم.
مهم نیست تو پنل شما نوشته شده "ارسال شده"
مهم این است که در اینباکس من و همه ی این دوستان چیزی به نام " اخطار " وجود نداره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تیکت های من به موقع پاسخ داده شده .اما این پاسخی هست که جدیدا ارسال شد:
http://www.img.nightdl.in/images/zxp...xvoe0wx9w0.jpg
اگر اینطور هست .پس این تعداد که فقط در این فروم در حال اضافه شدن هستنتد و همه شاکی اینها مشتری نبودند؟؟
""اکثر مشتری ها"" که عرض کردید در متن بالا یعنی چه کسانی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
ببینید در یک کلام بگید سرویس هایی که روی سرور آمریکا ارائه کرده بودید و الان اینطوری شده برمیگرده یا نه؟
اگر بر نمیگرده شما چه تصمیمی قراره بگیرید؟
هزینه رو به مشتری بر میگردونید؟
سرویس جدیدی با آیپی جدید در آمریکا ارائه میدید؟
در کل واضح بگید میخواید چیکار کنید و تکلیف ما رو هم روشن کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست من منطقی باشید
شما جای ما:
شب خوابیدید صبح بیدار شدید میبینید دان هستید, اول با خودتون میگید دان شدن طبیعیه بعد 5 6 ساعت تیکت میزنید تا بفهمیمید چه خبره بعد جواب میاد که:
مگه منتقل نشدید؟ این سرور تحریم شده و قابل برگشت نیست!
جای ما باشید چیکار میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
همه ما هم حاضریم عکس اینباکسمون رو بزاریم که ارسال نشده بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
خیر میخوام یه سرویس پایدار داشته باشم
صبح که از خواب بیدار میشم نبینم همه ی اطلاعاتم پاک شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
تنها راه ارتباطی با شما:
http://www.img.nightdl.in/images/o7l...r3d0y9nq0w.jpg
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
برای من ظهر ایمیل رسیده بود ساعت 3 ظهر ولی همون لحظه خواستم بکاپ بگیرم دیدم سرور دان هست و.........
خیلی جالب هست اول دان کردند بعد ایمیل زدند بعد جالبتر اینکه که یکسری آیپی از سویس داده بودن که بکاپ رو اونجا بریزید
بعد اون آیپی ها هم دان هست...
انقدر کارهای خودتون رو توجیه نکنید ...
من سرویس شما رو به استاد دانشگاه خودم پیشنهاد دادم ولی وقتی هفته پیش دیدمشون انقدر ناراحت بود از دست من که...
چون میگفت پدر من رو در آوردند میگفت آمریکا رو قطع کردند گفتند برو اروپا خلاصه از سازی خواستید میزنید بعدم میگید انقدر پول دادید...
آقای عباس زاده شما سرویس مناسب و پایدار و پشتیبانی مناسب تحویل بده هزینه رو زیاد کن نه اینکه هر کار میخوای میکنی
میگی هزینه رو کم میدید!!!!
شما کجا پست اول نوشتید ارزون ولی هر کار خواستیم میکنیم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
من هیچ ایمیلی دریافت نکردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز شما طبق چه منطقی این صحبت را کردید؟؟
من دروغی اینجا بیان کردم؟؟؟؟
فقط عکس از پاسخ های خودتون گذاشتم .حتی نقل قول نکردم.
فکر میکنید الان که حاصل همه ی تلاش و تمام اطلاعاتم به دست شما از بین رفته است به خاطر یک کوتاهی و احمال وی پی اس و حتی یک سرور اختصاصی ارزشی داره برای من؟؟؟
2 سایت بعد از 1 سال باید به طور کامل بسته بشن.
ناراحتی من از این هست که اگر الان همه ی دنیا جمع بشن و با مدرک بگن ایمیلی نیومده.همه با مدرک ثابت کنند کوتاهی از سمت شما بوده باز هم حاضر به پذیرش نیستید .
حالا اینجا سرویس وی پی اس نذر میکنید که تاپیک ادامه نداشته باشه؟؟؟
اگر من دروغی گفتم همین جا بفرمئید تا از همه عذرخواهی کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ :) حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه :)
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........:)
در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها
با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.;)
برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به
هر کاری بزنم ;)
امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست :)
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
موفق باشید آقای محترم;):)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HamedNet
دوست عزیز
باور کنید به من پیشنهادی ندادند و مقدار باقی مانده ی اعتبار من هم کمتر از 10 15 روز هست.
خرید مجدد vps هم برای من کاری نداره! همین پریروز از آقای حشمتی یکی خریدم!
ولی شما میگید چیکار کنیم!
ماشاالله رکورد سرعت رو ش***دیم! ظرف 5 دقیقه دو تا صفحه نوشتیم.
یهرحال من از حق خودم و شما نخواهم گذشت و نوین وی پی اس هم موظف به ارائه ی خدمات به شماست زیرا شما کار خلاف مقرراتشان انجام ندادید ( حداقل تا الآن که من خوندم )
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
n340
منم به جمع معترضان اضافه کنید
دو روزه سرویسم یک دفعه اف شده
تا دیروز هیچی نگفتم
گفتم شاید واقعا کارشون گیره
میبینم نه بابا اصلا اونجاشونم خیالی نیست
سرویسم یکدفه قطع شده
میگم چرا قطع شده جواب درست حسابی نمیدن
میگم بک اپ اطلاعاتم چی میشه :میگه 20 دلار خرجشه
میگم من چرا بدم:میگن ما به شما اطلاع دادیم که قراره سرور عوض شه
میگم نه تیکتی نه ایمیلی به کی اطلاع دادین
هنوزم که سرور افه
حالا من موندمو 200 مشتری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid68
با سلام دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali68
لطفا مسئولان نوین وی پی اس هر چه زودتر تکلیف مارو روشن کنن!:77:
زحمات بیش از یک سال من روی سرویس شما بود.
لطفا هر چه سریعتر تکلیفمون و روشن کنین.:(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
__coma__
تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !
-
جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...[-(
از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
-
من هم تا فردا حواب درستی ندهند پیگیر شکایت میشم که یاد بگیرن نخوان اینطوری کلاه برداری کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...[-(
از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ی با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fox_young
با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن
من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم
بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که
سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است
����ی� � ������ با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها
از حضور دوستان عذر خواهی میکنم بنده اما باید چند نکته را به عرض شما برسانم.
اول: اینکه اطمینان داشته باشید که هیچ کس نمیداند شما از همان طرف هستید تنها با تغییر هویت اقدام به ارئه صحبت ها شرکت نوین میکنید ;)
دوم :اینکه اگر از جنبه مثبت نگاه کنیم بر فرض شما از طرف این شرکت نیستید .به گفته خودتان سرویس جایگزین دریافت کرده اید و راضی هستید پس دلیلی بنده نمیبینم که به من شما پاسخ بدهید چرا که وکیل وصی این شرکت نیستید و .... /اگر به قول خودتان طزف حق هستید و دوست دارید حمایت کنید فقط در شرایطی که مسولین این شرکت در مقابل شاکی ها سکوت کرده اند و با خیر کردن وی پی اس قصد آرام کردن اوضاع را دارند باز هم شما وظیفه ای برای پاسخگویی ندارید چرا که صاحبان اصلی سکوت کرده اند و شما نقش زبان کسی را بازی نمکیند.هر کس احتمالا نحوه دفاع از خودش را کاملا اطلاع داره.
سوم: اینکه اگر کسی تند میره یا آروم باز هم باید خدمت شما عرض کنم که ..... به همان دلایل بالا
چهارم : به قول شما موضوع در فضای دوستانه و یا باز هم به قول شما ایمیل و تیکت به هیچ عنوان حل نشد (به دلیل سماجت شرکت محترم و پافشاری بر عدم وجود کوتاهی و اشتباه از سمت این شرکت محترم و....)
پنجم:دوست عزیز خداقل میتونم با اطمینان به شما عرض کنم برای شخص بنده به هیچ عنوان این مبالغ ناچیز ارزشی ندارد که به خاطر این مبالغ دست به هر کاری اعم از دروغ ، کلاهبرداری و .... بزنم تنها هدف از این صحبت ها دریافت به قوول شما خسارت نیست بلکه هدف توجیه این موضوع به دوستان هستش که حق گرفتنی هست هر کاری نتیجه ای داره.بازی کردن با آبروی دیگران نتیجه ای دارد .به مسخره گرفتن دیگران نتیجه ای دارد .. فرض کردن دیگران نتیجه دارد و.....;)
شما که از قوانین صحبت کردید به خدمتون عارض هستم که بنده دلیل شرایط کاری و شغل و ... با این مکان ها ممکنه ممکنه زیاد سر و کار داشته باشم .و اگر قرار بر کاری باشه مطمئن باشید تمام جوانب در نظر گرفته خواهد شد
در پایان از نیت شما که همان راهنمایی می باشد کمال تشکر را دارم :54:
-
به قول بچه ها تاپیک رفت تو باقالیا مدیران محترم لطفا تاپیک و لاک کنن !
به نظر بنده هم مشکل خصوصی حل بشه بهتر و زودتر نتیجه میده.
:67:
-
اطلاعیه شرکت نوین وی پی اس ( novinvps)
با سلام خدمت تمام دوستان چه اونایی که شاکی هستن و چه اونایی که طرفدار ما
خوب میبینم که در غیبت کوتاه ما دار و دهل به دست گرفتین و هی دارین میکوبید
که آقا اینا کلاه بردارن و آقا اینا ***ن آقا اینا فلانن واقعا شرم داره که از چنین ادبیات رقیقی
استفاده میکنید و بعدا ابراز میکنید که ما روش برخورد با مشتری رو بلد نیستیم و احراز میدارن
برای بالا بردن سطح ادبیاتت برو چند تا کتاب و چند تا مقاله بخون همه اینا رو هم شنیدیم و هم دیدم
دم نزدم تا ببینم شما به کجا میرسید توی تاپیک هیچی نگفتم تا ببینم واقعا چی به چی هست
هر کی محترمانه ایمیل زد محترمانه جوابش رو دادم هر کی هم بد و بیراه بارم کرد تا حد تحمل چیزی بهش
نگفتم ولی هر چیزی هم حدی داره آقا تمام حرفهایی که در مورد فرستادن ایمیل شده با تمام صداقت باید عرض
کنم دقیقا ددرسته قسم جایز نیست ولی به همونی که میپرستید جز حقیقت چیزی بیان نشده به قول دوستمون که
میگه اگه نگاه کنید تعداد معترضین رو میفهمی که تعدادشون زیاد هم نیست شاید به 10 نفر هم نرسن , حالا هم بشن 10 نفر
منظور اینه که روی یه سرور 30 نفر به بالا اکانت دارن که همه ی اونا با موفق به گرفتن بکاپ یا انتقال دادن اطلاعت خودشون شدن
فی الحال دوستانی که میگین وظیفه شما بوده که از سرویسهای ما بکاپ بگیرید باید عرض کنم جایی گفته نشده که ما به خاطر 12000
تومان یا حالا همون پلن بالا 33000 تومانی بریم بکاپ مشتریها رو هم بگیریم مگر در شرایطی که خود مشتری درخواست چنین امری رو کرده
بوده انجام گرفته و تنها راهی که ما تونستیم با دیتا سنتر به تفاهم برسیم این بود که اونایی که بکاپ اطلاعاتشون رو ندارن باید برای گرفتن اطلاعات
این مبلغ هایی که همه دوستان زحمت کشیدن و با نوای غم سر داده اند باید پرداخت بشه حالا اگه دیگران اطلاعاتشون رو نمیخوان همون یک نفری که میخواد
می بایست کل مبلغ رو برای باز شدن دوباره سرور به مدت محدود برای برگشت اطلاعات بدن اگر همه ی کاربرای که نتونستن اطلاعات خودشون رو انتقال بدن یا
بکاپ بگیرن با هم به تفاهم برسن با گذاشتن مبلغ های خودشون کنار همدیگه که باید ببیند چه مقدار میشه و دادن اون به دیتا سنتر تا اطلاعات برگشت داده
بشه
در آخر باید عرض کنم تمامی دوستانی که هنوز موفق به دریافت سرویس جایگزین نشده اند به بخش پشتیبانی ایمیل بزنند و با تحمل بیشتری منتظر بمانند تا
سرویس جایگزین بهشون تحویل داده بشه اگر هم جواب ایمیل داده نشد جای نگرانی نیست چون من تا ظهر نیستم تا شب یا نهایتا تا فردا به همه اونایی که نتونستن سرویس جایگزین تحویل بگیرن سرویس داده خواهد شد و همچنین باید به رامین عرض کنم که داداش مرده رو از مرگ نترسون
و از دوستای که به حمایت ما برخاستند کمال تشکر ازشون دارم از جمله آقای elshan و fox و دیگر دوستان عزیز
حالا ازتون خداحافظی میکنم و امیدوارم که برای رفع مشکل به جای اینکه اینجا جار و جنجال راه بندازید
به بخش پشتیبانی ایمیل کنید و باز هم تکرار میکنم در صورت بروز این مسله که بخواهید اینجا دوباره تاپیک بزنید باید بگم واقعا معذور میشوم از دادن هر گونه ساپورت به این عزیز و همچنین دادن سرویس جایگزین, من در خدمت تمام دوستان هستم
ما هستیم و خواهیم بود
-
نقل قول:
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!
دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .
این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید ;)
در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش ;)
در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .
این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید ;)
در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش ;)
در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست ;)
من نمیدونم شما خودتونو چی فرض کردید!
بنده چند وقت پیش با این سایت آشنا شدم و در آن ثبت نام کردم.بخش فروش وی پی اس را که دیدم کنجکاو شدم تا ببینم چطوریاست.که با این تاپیک و نوین وی پی اس آشنا شدم.
من خودم سرویس 256 دارم و اگرهم دقت کرده باشید در پست های قبلیم مشکلم را مطرح کردم
(در مورد قعطی وی پی اس و ایمیل های نرسیده!)
چطوره من هم شکایت کردم؟؟؟ پس بهتره زیاد خودتونو زرنگ فرض نکنید.برای من هم تمام این مشکلات پیش اومده و الان هم بهم وی پی اس جایگزین داده شده که ویندوزش خراب بود.آقای عباس زاده هم قول دادند امروز ویندوزم را تعویض کنند.
شما آدما قصدتون خراب کردن فروشنده هست نه بیان کردن واقعیات! شما 100 درصد حق دارید بابت از بین رفتن اطلاعات و مدتی که وی پی اس نداشتید شاکی باشید ولی حق ندارید که فروشنده را بیخودی به کلاه برداری متهم کنید.حتی 2 روز هم صبر نکردید و اینقدر تند رفتید.
در ضمن اگه حق با شماست میشه بفرمایید چرا در مورد شماره دروغ گفتید؟;)
و اما در مورد اکانت :
اگر شما می فرمایید اکانت من ساخت فروشنده هست متن زیر را مشاهده فرمایید :
فروم پی سی ورلد (مخصوصا) : ArashMiniStar
یوزر فروم های دیگر مثل پرشین تولز و خیلی های دیگر هم ArashMiniStar هست.
ایمیل : ArashMiniStar@Gmail.com
مسنجر : ArashMiniStar2@Yahoo.com و ArashMiniStar@Yahoo.com
بازم بگم؟ یا توجیه می فرمایید که خیلی در کلاه برداری حرفه ای هستم!!!
-
2 فایل پیوست
با سلامی دوبار خدمت دوستان
خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
فایل پیوست 2069
این یکی که مرحله ی اول از طریق سایت ارسال شده
فایل پیوست 2070
خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید
با تشکر از همه فعلا
-
امیدوارم مشکلات حل بشه و شرکت نوین با قدرت به کارش ادامه بده.
دوستان هم لطفا دیگه اسپم نکنن مشکلی داشتن خصوصی با خوده آقای عباسزاده یا مسئولان مطرح کنند.
صد در صد حل میکنن.
با تشکر و موفق باشید.
:55:
-
منم دو روز پیش تمام اطلاعات 4-5 ماهم به ملکوت اعلا سفر کردن... :-<
واقعاً تصورشم نمیتونید بکنید از بین رفتن اونهمه فایل، کلی کار روی چند تا اسکریپت و تمام اون فایلا چقدر فاجعه ـس واسه یکی مثل من...
تصورشم در ذهن کمتر کسی میگنجه.......... . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoborg
منم دو روز پیش تمام اطلاعات 4-5 ماهم به ملکوت اعلا سفر کردن... :-<
واقعاً تصورشم نمیتونید بکنید از بین رفتن اونهمه فایل، کلی کار روی چند تا اسکریپت و تمام اون فایلا چقدر فاجعه ـس واسه یکی مثل من...
تصورشم در ذهن کمتر کسی میگنجه.......... . . .
به نظرم باید شما یاید از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه می کردید.آخه اطمینان به یک وی پی اس ارزان دور از ذهن است.بالاخره این مشکل کشورماست که تحریمه.:67:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
به نظرم باید شما یاید از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه می کردید.آخه اطمینان به یک وی پی اس ارزان دور از ذهن است.بالاخره این مشکل کشورماست که تحریمه.:67:
ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...
بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...
خرابکاری شده حداقل واقعیت رو به مشتری بگن...!!
-
من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
جالبه که طوری حرف میزنن که خودشون رو خوب جلوه بدن...
من 2تا vps بهم دادن جایگزین از سوئیس هرکی نیاز داره با قیمت پایین بهش میدم...
من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
فقط بلدن سر کار بزارن مشتری رو...
متاسفم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
فایل پیوست 2069
فایل پیوست 2070
فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
با تشکر از همه فعلا
جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟
به من اگر اطاع می دادید در مدت زمان کمتر و به صورت بهتر سفارش طراحی می دادم.
چطور شما به همه مشتری ها ایمیل ارسال کردید اما به دست کسی نرسیده؟؟؟؟؟
شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟:-o
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
هر چه به ذهنم فشار میارم دلیل اینهمه حمایت بی دریغ شما را درک نمیکنم در برار این تعداد مالباخته ;)
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoborg
ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...
بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...
تا چند مین دیگه با تصاویر جدید میان حتما 8-|
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
متاسفم..
بله دوست عزیز همه سر کار رفتن.4 تا 4 ا وی پی اس الان خیر میکنند تا فقط اوضاع آروم بشه و همه به صرف دریافت حق سکوت چیزی بیان نکنند.
معلوم نیست با دیتا سنتر چکار کردند که حتی یک میل هم نمیتونند اسال کنند [-(
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
و باز هم منتظر سماجت این شرکت محترم باشید .(حتی اگر خودشون تشریف نیارن حتما چند اکانت شناخته شده اظهار نظر میکنند).از دوستان خواهشمندم اجازه بدهند برای دفاع هر کس از زبان خودش استفاده کند.شما نقش وکیل وصی هیچ کس را اینجا بازی نمیکنید ;)
-
من 3 روزه میگم تاریخ دقیق شروع و پایان سرویس منو بگید تا بتونم بفروشم ولی میان تیکت جواب میدن شما سرویس میخوای یا نه؟!!!
من میگم تاریخ میخوام اینا یه چیز دیگه جواب میدن یه بار میگن داریم ویندوز نصب میکنیم یه بار میگن اینترنت قطع هست یه بار میگن برق رفته
بابا مگه ویندوز نصب کردن چقدر طول میکشه؟!
بعد این همه سر کار گذاشتن که داریم ویندوز نصب میکنیم و این حرفا اومده میگه اگه آمریکا میخوای تعهد بده که اگه تحریم شد چیزی نمیگی ما بهت آمریکا میدیم..
اینه بعد این همه روز جواب من؟!!!
بعد میان میگن ما آدم های خوبی هستیم ما فلانیم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
من 3 روزه میگم تاریخ دقیق شروع و پایان سرویس منو بگید تا بتونم بفروشم ولی میان تیکت جواب میدن شما سرویس میخوای یا نه؟!!!
من میگم تاریخ میخوام اینا یه چیز دیگه جواب میدن یه بار میگن داریم ویندوز نصب میکنیم یه بار میگن اینترنت قطع هست یه بار میگن برق رفته
بابا مگه ویندوز نصب کردن چقدر طول میکشه؟!
بعد این همه سر کار گذاشتن که داریم ویندوز نصب میکنیم و این حرفا اومده میگه اگه آمریکا میخوای تعهد بده که اگه تحریم شد چیزی نمیگی ما بهت آمریکا میدیم..
اینه بعد این همه روز جواب من؟!!!
بعد میان میگن ما آدم های خوبی هستیم ما فلانیم...
دوست عزیز مهم اطلاعات و حاصل زحمات بود که به دست این آقایان محترم به صورت کامل در کمتر از چند دقیقه نابود شد.
تا زمانی که آقای نظری در این شرکت حضور داشتند اسمش "شرکت" بود.الان که خودتون مشاهده میکنید .از صفحه 28 این تاپیک همه یک صدا اینجا پست دادن که :"آقایان محترم ایمیل به دست هیچ کس نرسیده،اصلا ایمیلی ارسال نشده" .جالب اینکه بعد ازدو روز با 2 تا تصویر تشریف آوردن و چیزی هم طلب کار هستند >>>>>>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
فایل پیوست 2069
فایل پیوست 2070
با تشکر از همه فعلا
جالب بود نه؟:))
8-|
به شما پیشنهاد میکنم از جایی دیگه .از کسانی که در همین فروم حضور دارند و با صداقت کار میکنند و نه با دروغ به هر قیمیتی و کلاهبرداری و ..... ،سرویسی با کیفیت بالاتر تهیه کنید .به نفع خودتون هست!! ;)
-
1 فایل پیوست
چون از حقم دفاع کردم اینطوری جواب دادن:
مگه این سایت مدیر نداره که برخورد کنه؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
به نظر میاد سن کمی دارند این چند نفر .از رفتار ها و برخورد ها حدس میزنم :))
خیلی از شفاف سازی در این انجمن دلخور شدند.
اطلاعات که از بین رفته بود .وی پی اس هم ارزشی ندارند از این آقایان حتی رایگان ;)
ارئه دهنده های بهتر با مدیریت هایی با تجربه و قوی نیز در انجمن زیاد هستنددر زمینه وی پی اس;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoborg
با سلام
واقعیت همینه که جلوی چشمهای شما قرار گرفته ولی انگار شما چشم هاتونه بستین
یا بهتره بگم سرتون کردین زیر برف و هیچی نمی بینید و هر چی ما میگیم که این بابا این عکس
بابا این سند باز هم میگین خبر ندادین بعدش نمیدونم که شما چه سرویسی از کدوم سرور داشتین ولی اگه گفتتن سرویستون ویندوزش خراب شده حتما همینجور بوده و الی ما که از شما ترسی نداریم آقا که بخواهیم قایمش کنیم یا بخواهیم دروغ بگیم چون که نه شما بلکه تمام ایران و ایرانی و فارسی زبان و هر قوم قبیله ای
از تحریم سرورهای ما خبر دار شده ماشالله با این دهلی که دستتون گرفتین و هر جایی که میرید میکوبید به رسوایی ما که آقا اینا فلانن
نه دوست عزیز ما پاکیم و به خودون اطمینان داریم حالا هر چی هر کی میخواد بگه
ما هستیم سر جامون مجکم
-
شما که انقدر پاکی و به خودت اطمینان داری چرا میگی نمیزارم سرویس رو بفروشی مانیتور میکنم از این حرفا؟؟؟
یا چرا پول منو بر نمیگردونی؟!!!
نه داداش شما انقدر هم که شعار میدی پاک نیستی...
امثال شما با این ***ی ها و کلاهبرداری ها جو انجمن رو خراب میکنن.
-
آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن
-
شما که انقدرادعای پاک بودن و درست بودن داری و گاهی میایی یه پست میدی برای عدم پذیرش اشتباه .چرا از انتقاد انقدر دلخور و عصبانی میشی؟؟چرا تهدید میکنی مشتریان را؟؟؟چرا هر کس اینجا پست میده سریع تهدید میشه یا سرویسش حذف میشه؟؟؟
شما که به قول خودتون: "ما هستیم سر جامون محکم" پس چرا با همین اعتماد به نفس اشتباه خودتون را قبول نکردید؟؟؟
شما انتظار داری بقیه باور کنن همه ی این آدما که گفتن میل نیومده دروغ میگن اما یک نفر با یک عکس بی کیفیت راست میگه؟؟
شما سماجت و اعتماد به نفس بالایی داری .اما پذیرش اشتباه همیشه بد .
به این به قول شما دهل گفته نمیشه .حقیقت هست اسمش.
روزی که با آرامش کامل حاصل زحمات همه را از بین بردید .فکر میکردید همه با دریافت یه سرویس یا حتی 2 تا سرویس همه چیز را از خاطر خواهند برد؟
شما به این "پاکی" و "راستگویی"!! جای تعجب داره چطور به خودتون اجازه دادید حاصل زحمات شبانه روزی و تلاش چند نفر در کمتر از چند دقیقه کامل نابود بشه.
خاطرتون هست .روزی که همه چیز را نابود کردید در تیکیت توضیح دادم.گفتم: هزینه و ... اصلا مهم نیست این حاصل زحمات شبانه روزی چند ماه هست که چند نفر کار کردند.اگر هر راهی هست با دیتاسنتر صحبت کنید فقط یک ساعت یا کمتر سرور را باز کند(البته اون موقع فکر میکردم مشکل واقعا این هست)
در پاسخ گفتید: باشه ما تلاش میکنیم.
بعد از 20-30 دقیقه پاسخ دادید 20 دلار.من قبول کردم.
دوباره پاسخ دادید باید همه پرداخت کنند و در حال مذاکره هستید.
بعد از چند ساعت گفتید 300 دلار .
واقعا .....
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahmood-Sat
آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن
منظور شما از الکی چی هست؟؟؟میشه بفرمائید "غیر الکی" مثلا چه موضوعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینجا کی از هزینه یک کلمه صحبت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اولین سرور و شرکت بودکه در ایران تحریم شد؟؟؟تا الان هر شرکتی که سرورش تحریم شده همه ی اطلاعات مشتریانشون روی اون سرور از بین رفته؟؟؟؟؟؟
چرا ایرانی باید همیشه بیخود در همه مسائل بدون اطلاعات کافی اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
متاسفم..
با سلام
چطوری حرف میزنیم که خودمون رو خوب جلوه میدیم
نه آقا جون ما که کلاه بردار و *** و همه چی هستیم
خوبی ما کجاست دیگه؟
بعدش انگار ما اشتباه کردیم که به شما همون لحظه ی اول دوتا سرویس جایگزین دادیم
البته 3 تا داده بودیم که یکی به خاطر پرداخت نکردن صورحساب های قبلی ساپند شد
بعدش در ابتدا من فکر میکردم سرویس جایگزین به شما ندادم که باعث تعجبم شده بود بعد از چک
کردن متوجه موضوع شدم الان هم اینجا در جمع همه عرض میکنم هیچ سرویس آمریکای وجود نداره که به شما بدم
قبلش بود ولی الان دیگه نیست
در ضمن این تصور رو از سرت خارج کن که بتونی اینا رو به فروش برسونی چون مانیتور خواهی شد
و در صورت این اشتباه سرویسهای شما خاموش میشوند بدون هیچ تاملی
حالا اینجوری صحبت کردن خوبه آقای حسینی دیگه لازم نیست بگی طوری حرف میزنن که بگی اینا آدمای خوبی هستن
در ضمن از همین الان هم سرویسهای سوییس شما ساسپند خواهد شد به علت اینکه قبلا هم گفته بودم هر کی بخواد اینجا جار و جنجال درست کنه
چنین برخوردی باهاش میشه اگه کاری بود مستقیم پشتیبانی
خوش باشی
-
عجب تهدید سختی :))
وای بر کسی که هنوز اطلاعاتی داره روی این سرور ها :-o
آقایان مدیر واقعا اینجا مشغول چه کاری هستند؟:-o
-
آخه وقتی 10 تا تیکت میزنم بعد 1 روز جواب سر بالا میدید پشتیبانی به چه دردی میخوره؟؟؟
شما اگر کسی افشاگری کنه سرویسش رو میبندی؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
شما که انقدرادعای پاک بودن و درست بودن داری و گاهی میایی یه پست میدی برای عدم پذیرش اشتباه .چرا از انتقاد انقدر دلخور و عصبانی میشی؟؟چرا تهدید میکنی مشتریان را؟؟؟چرا هر کس اینجا پست میده سریع تهدید میشه یا سرویسش حذف میشه؟؟؟
شما که به قول خودتون: "ما هستیم سر جامون محکم" پس چرا با همین اعتماد به نفس اشتباه خودتون را قبول نکردید؟؟؟
شما انتظار داری بقیه باور کنن همه ی این آدما که گفتن میل نیومده دروغ میگن اما یک نفر با یک عکس بی کیفیت راست میگه؟؟
شما سماجت و اعتماد به نفس بالایی داری .اما پذیرش اشتباه همیشه بد .
به این به قول شما دهل گفته نمیشه .حقیقت هست اسمش.
روزی که با آرامش کامل حاصل زحمات همه را از بین بردید .فکر میکردید همه با دریافت یه سرویس یا حتی 2 تا سرویس همه چیز را از خاطر خواهند برد؟
شما به این "پاکی" و "راستگویی"!! جای تعجب داره چطور به خودتون اجازه دادید حاصل زحمات شبانه روزی و تلاش چند نفر در کمتر از چند دقیقه کامل نابود بشه.
خاطرتون هست .روزی که همه چیز را نابود کردید در تیکیت توضیح دادم.گفتم: هزینه و ... اصلا مهم نیست این حاصل زحمات شبانه روزی چند ماه هست که چند نفر کار کردند.اگر هر راهی هست با دیتاسنتر صحبت کنید فقط یک ساعت یا کمتر سرور را باز کند(البته اون موقع فکر میکردم مشکل واقعا این هست)
در پاسخ گفتید: باشه ما تلاش میکنیم.
بعد از 20-30 دقیقه پاسخ دادید 20 دلار.من قبول کردم.
دوباره پاسخ دادید باید همه پرداخت کنند و در حال مذاکره هستید.
بعد از چند ساعت گفتید 300 دلار .
واقعا .....
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
منظور شما از الکی چی هست؟؟؟میشه بفرمائید "غیر الکی" مثلا چه موضوعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینجا کی از هزینه یک کلمه صحبت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اولین سرور و شرکت بودکه در ایران تحریم شد؟؟؟تا الان هر شرکتی که سرورش تحریم شده همه ی اطلاعات مشتریانشون روی اون سرور از بین رفته؟؟؟؟؟؟
چرا ایرانی باید همیشه بیخود در همه مسائل بدون اطلاعات کافی اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟
دوست عزیز همه که به اسم ایران سرور نمیگیرن معلومه اگه نوین وی پس اس همه با واسطه و به اسم کشور های دیگه سرورو میگرفت اینجوری نبود
[بیایید به نام ایران افتخار کنیم نه به خاطر ترس بگوییم ما ایرانی نیستسیم]
-
چرا چرت میگی آقا
این چون من اومدم افشاگری کردم دروغ هایی که گفته 2تا vps من رو که بابتش پول دادم خاموش کرده؟؟
میبینی این آقا چقدر کلاه بردار هست؟!!!
بعد میای طرفداری میکنی؟!!
بابا چرا کسی نمیفهمه سرویس رو بابتش پول دادی بعد میگن اگه اومدی لو دادی که ما داریم کلاهبرداری میکنیم خاموش میشی!!!
مانیتور میشی؟؟
تو که میگفتی سرم شلوغه نمیرسم تیکت جواب بدم چطوری میخوای منو مانیتور کنی؟؟
آخه تا کی مخوای دروغ بگی؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jangbogo
آخه وقتی 10 تا تیکت میزنم بعد 1 روز جواب سر بالا میدید پشتیبانی به چه دردی میخوره؟؟؟
شما اگر کسی افشاگری کنه سرویسش رو میبندی؟!!!
آره دوست عزیز.اجازه بده بنده روشنت کنم.
درمرحله اول طبق قوانین این شرکت به هیچ عنوان شرکت(البته به اصطلاح شرکت) مسولیتی در قبال سرویس ها نداره.مثلا صبح بیدار میشی میبینی سرویس اصلا وجود نداره. طبق قوانین تصویب شده نوین وی پی اس ربطی به شرکت نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مرحله ی دوم طبق همین قوانین باید در تیکت 100 روز منتظر جواب باشی .بعد از 100 روز هم اگر یه جواب بی ربط دریافت کردی حق اعتراض به هیچ عنوان وجود نداره(اکیدا توصیه میشه به هیچ عنوان حق یک کلمه جولب یا اعتراض یا هر چیزی وجود ندارد)
در مرحله ی سوم اگر اعتراض کردی یا جایی بازگو کردی (در تیکت ، اینجا یا هر جا ) کلا همان وی پی اس نصفه نیمه هم کاملا قطع میشه !!
در مرحله ی چهارم طبق همین قوانین باز هم بی دلیل هر لحظه ممکنه وی پی اس شما خاموش بشه .برای روشن شدن هم باید از 20 تا 300 دلار پرداخت کنید(این در حالتی بود که دلیل خاصی وجود نداشته باشه .اگر اعتراض کرده باشید این بند قوانین حذف میشه و کلا اطلاعاتتون را باید دفن شده حساب کنید)
بقیه قوانین را از دوستان سوال کنید.این بند ها را تا اینجا بنده کشف کردم.به عنوان یک مشتری از این به اصطلاح شرکت !!!;)