شما که انقدرادعای پاک بودن و درست بودن داری و گاهی میایی یه پست میدی برای عدم پذیرش اشتباه .چرا از انتقاد انقدر دلخور و عصبانی میشی؟؟چرا تهدید میکنی مشتریان را؟؟؟چرا هر کس اینجا پست میده سریع تهدید میشه یا سرویسش حذف میشه؟؟؟
شما که به قول خودتون: "ما هستیم سر جامون محکم" پس چرا با همین اعتماد به نفس اشتباه خودتون را قبول نکردید؟؟؟
شما انتظار داری بقیه باور کنن همه ی این آدما که گفتن میل نیومده دروغ میگن اما یک نفر با یک عکس بی کیفیت راست میگه؟؟
شما سماجت و اعتماد به نفس بالایی داری .اما پذیرش اشتباه همیشه بد .

به این به قول شما دهل گفته نمیشه .حقیقت هست اسمش.
روزی که با آرامش کامل حاصل زحمات همه را از بین بردید .فکر میکردید همه با دریافت یه سرویس یا حتی 2 تا سرویس همه چیز را از خاطر خواهند برد؟
شما به این "پاکی" و "راستگویی"!! جای تعجب داره چطور به خودتون اجازه دادید حاصل زحمات شبانه روزی و تلاش چند نفر در کمتر از چند دقیقه کامل نابود بشه.
خاطرتون هست .روزی که همه چیز را نابود کردید در تیکیت توضیح دادم.گفتم: هزینه و ... اصلا مهم نیست این حاصل زحمات شبانه روزی چند ماه هست که چند نفر کار کردند.اگر هر راهی هست با دیتاسنتر صحبت کنید فقط یک ساعت یا کمتر سرور را باز کند(البته اون موقع فکر میکردم مشکل واقعا این هست)
در پاسخ گفتید: باشه ما تلاش میکنیم.
بعد از 20-30 دقیقه پاسخ دادید 20 دلار.من قبول کردم.
دوباره پاسخ دادید باید همه پرداخت کنند و در حال مذاکره هستید.
بعد از چند ساعت گفتید 300 دلار .
واقعا .....

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahmood-Sat نمایش پست ها
آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن

منظور شما از الکی چی هست؟؟؟میشه بفرمائید "غیر الکی" مثلا چه موضوعی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینجا کی از هزینه یک کلمه صحبت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اولین سرور و شرکت بودکه در ایران تحریم شد؟؟؟تا الان هر شرکتی که سرورش تحریم شده همه ی اطلاعات مشتریانشون روی اون سرور از بین رفته؟؟؟؟؟؟
چرا ایرانی باید همیشه بیخود در همه مسائل بدون اطلاعات کافی اظهار نظر کنه؟؟؟؟؟