نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید ArashMiniStar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
    هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
    من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
    حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ArashMiniStar نمایش پست ها
    من همین چند وقت پیش به این شماره sms زدم.ولی جوابی مبتنی بر وضع هواشناسی نرسید!
    حالا شاید برای شما اومده! خوب بلدی آدما را خراب کنی!

دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .

این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید

در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
    تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
    الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش
    در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست

تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دو حالت داره دوست عزیز یا شما خود را زرنگ و دانا فرض کردید و یا بقیه را .. .

این روش ها دیگه قدیمی شده با 100 تا یوزر خودتون از خودتون حرف ها مختلف پست کنید

در جواب دوستمون آقای احمد باید عرض کنم کسی مدعی این موضوع نبود که باید شما بک از اطلاعات تهیه میکردید از قبل.
    تنها درخواست همه این بود که بی خبر سرویس همه را مسدود کرده اید حتی برای یک ساعت هم شده باز کنید .هزینه هم پرداخت می شود .هیچ کس بک آپ نگرفته در واقعیت اما همه بک آپ گرفته اند به قول شما.
    الان هم که همه ی شاکیان صفحات گذشته با حق سکوت فعلا ساکت شده اند.امیدوارم بتونید کنترل اوضاع را در دست بگیرید با همین روش
    در ضمن اینجا قصد ایجاد پست در مورد شما را نداشتم در حال حاضر تنها در یک صورت مجبور به پاسخ هستم >>> با اکانت های مختلف سعی در دروغ بودن صحبت بقیه و بنده و همچنین سعی در حمایت از خودتون با این اکانت ها نکنید .کار درستی نیست
    من نمیدونم شما خودتونو چی فرض کردید!
    بنده چند وقت پیش با این سایت آشنا شدم و در آن ثبت نام کردم.بخش فروش وی پی اس را که دیدم کنجکاو شدم تا ببینم چطوریاست.که با این تاپیک و نوین وی پی اس آشنا شدم.
    من خودم سرویس 256 دارم و اگرهم دقت کرده باشید در پست های قبلیم مشکلم را مطرح کردم
    (در مورد قعطی وی پی اس و ایمیل های نرسیده!)
    چطوره من هم شکایت کردم؟؟؟ پس بهتره زیاد خودتونو زرنگ فرض نکنید.برای من هم تمام این مشکلات پیش اومده و الان هم بهم وی پی اس جایگزین داده شده که ویندوزش خراب بود.آقای عباس زاده هم قول دادند امروز ویندوزم را تعویض کنند.
    شما آدما قصدتون خراب کردن فروشنده هست نه بیان کردن واقعیات! شما 100 درصد حق دارید بابت از بین رفتن اطلاعات و مدتی که وی پی اس نداشتید شاکی باشید ولی حق ندارید که فروشنده را بیخودی به کلاه برداری متهم کنید.حتی 2 روز هم صبر نکردید و اینقدر تند رفتید.
    در ضمن اگه حق با شماست میشه بفرمایید چرا در مورد شماره دروغ گفتید؟

و اما در مورد اکانت :
    اگر شما می فرمایید اکانت من ساخت فروشنده هست متن زیر را مشاهده فرمایید :
    فروم پی سی ورلد (مخصوصا) : ArashMiniStar
    یوزر فروم های دیگر مثل پرشین تولز و خیلی های دیگر هم ArashMiniStar هست.
    ایمیل : ArashMiniStar@Gmail.com
    مسنجر : ArashMiniStar2@Yahoo.com و ArashMiniStar@Yahoo.com
    بازم بگم؟ یا توجیه می فرمایید که خیلی در کلاه برداری حرفه ای هستم!!!
    ویرایش توسط ArashMiniStar : February 19th, 2011 در ساعت 11:08

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

با سلامی دوبار خدمت دوستان
    خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
    الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
    دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
    عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
    تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
    send email 2.jpg

این یکی که مرحله ی اول از طریق سایت ارسال شده

send email 1.jpg

خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
    روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
    جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
    فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
    دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
    اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید

با تشکر از همه فعلا

5. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    با سلامی دوبار خدمت دوستان
    خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
    الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
    دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
    عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
    تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
    send email 2.jpg

این یکی که مرحله ی اول از طریق سایت ارسال شده

send email 1.jpg

خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
    روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
    جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
    فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
    دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
    اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید

با تشکر از همه فعلا
    جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟
    به من اگر اطاع می دادید در مدت زمان کمتر و به صورت بهتر سفارش طراحی می دادم.

چطور شما به همه مشتری ها ایمیل ارسال کردید اما به دست کسی نرسیده؟؟؟؟؟
    شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

به نظرم باید شما یاید از اطلاعاتتون نسخه پشتیبان تهیه می کردید.آخه اطمینان به یک وی پی اس ارزان دور از ذهن است.بالاخره این مشکل کشورماست که تحریمه.

هر چه به ذهنم فشار میارم دلیل اینهمه حمایت بی دریغ شما را درک نمیکنم در برار این تعداد مالباخته

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Hoborg نمایش پست ها
    ما اینهمه سرویس داشتیم تو چند سال اخیر از افراد بسیار متفاوت و همیشه اون دیتاسنتر محترم یه ندایی میداده به صاحاب سرور که تا فلان تاریخ فلان میکنیم و اونم به مشتریا یه ندا میداده نه اینکه انطور همه چی بی اطلاع نابود بشن...

بعدش حالا شده ، خوب عزیزان دل بیاید رک و راست بگین به مشتریا "آره همه چیز نابود شد و مائم خبرتون نکردیم برید بخورید" نه اینکه بگی چی شده میگه ویندوز خراب شده ارور میده به خاطر همین سرویس داونه (به یکی مثل من میگه!) بعد کلی راه جلوش بزاری که به راحتی بتونی اطلاعات رو از درایو اون ویندوز دربیاری و اونم هی بامبول دربیاره...

خرابکاری شده حداقل واقعیت رو به مشتری بگن...!!
    تا چند مین دیگه با تصاویر جدید میان حتما

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط jangbogo نمایش پست ها
    من رو از روزی که سرور ها دان شده سر کار گذاشتن و هر روز یه چیز الکی بهم جواب میدن...
    جالبه که طوری حرف میزنن که خودشون رو خوب جلوه بدن...
    من 2تا vps بهم دادن جایگزین از سوئیس هرکی نیاز داره با قیمت پایین بهش میدم...
    من از همون اول گفتم آمریکا نیاز دارم و سوئیس نمیخوام ولی 5 روز هست میگن داریم روی آمریکا ویندوز نصب میکنیم...
    فقط بلدن سر کار بزارن مشتری رو...
    متاسفم..
    بله دوست عزیز همه سر کار رفتن.4 تا 4 ا وی پی اس الان خیر میکنند تا فقط اوضاع آروم بشه و همه به صرف دریافت حق سکوت چیزی بیان نکنند.

معلوم نیست با دیتا سنتر چکار کردند که حتی یک میل هم نمیتونند اسال کنند

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

و باز هم منتظر سماجت این شرکت محترم باشید .(حتی اگر خودشون تشریف نیارن حتما چند اکانت شناخته شده اظهار نظر میکنند).از دوستان خواهشمندم اجازه بدهند برای دفاع هر کس از زبان خودش استفاده کند.شما نقش وکیل وصی هیچ کس را اینجا بازی نمیکنید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

[QUOTE=Raminn;207130]جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟

شما قصدتون این هست برای جلوگیری از خراب نشدن در این فروم این طور القاء کنید به بقیه که همه ی کسانی که اینجا پست دادند و همه 100 بار گفتند "هیچ ایمیلی از سمت شما دریافت نکرده اند" /همه ی اینها دروغ می گویند اما شما با سماجت تمام و این دو تا عکس راست می گویید؟؟؟

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

سلام چه جالب پس شما هم فتوشاب بلدی ما خبر نداشتیم از این به بعد که خواستیم از این کارا بکنیم
    حتما شما رو خبر میکنیم تا این همه دیر نشه که شما نارحت نشی به هر حال شرمنده که ما تازه کار هستیم
    در امر فتوشاپ بابا شما همکاره
    حالا تو شدی وکیل وصی دیگران بعد میای بقیه رو به این امر متهم میکنی اینقدر آدم چشم تنگ

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام چه جالب پس شما هم فتوشاب بلدی ما خبر نداشتیم از این به بعد که خواستیم از این کارا بکنیم
    حتما شما رو خبر میکنیم تا این همه دیر نشه که شما نارحت نشی به هر حال شرمنده که ما تازه کار هستیم
    در امر فتوشاپ بابا شما همکاره
    حالا تو شدی وکیل وصی دیگران بعد میای بقیه رو به این امر متهم میکنی اینقدر آدم چشم تنگ

پس معلوم شد پست های قبلی هم از طرف خودتون بود

بله بنده هم فتوشاپ اندکی میدانم و این را نیز می دانم تصویر شما هم ساختگی بود

من وکیل وصی هیچ کس نیستم و از طرف هیچ کس اینجا صحبت نکردم و بیخودی در مسائل دیگران را نیز اظهار نظر نکردم.!!
    بنده یکی از مشتریان و در واقع یکی از قربانیان کلاهبرداری شما هستم و حاصل تمام زحمات 4-5 ماه تیم ما که به صورت شبانه روزی کار کرده بودیم توسط شما از بین رفت .به همین خاطر اینجا پست دادم .به این میگن وکیل وصی بودن؟؟؟دفاع از حق خودم اسمش وکیل وصی بودن هست؟؟؟یا چشم تنگ بودن ؟؟

چون شما درخواست 300 دلار در قبال ائه بک آپ کردید و پرداخت نشد اسمش را وکیل وصی گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟

تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    جسارتا شما دو روز رفتی با فتوشاپ این دو تا تصویر را درست کننید؟؟

هر چه به ذهنم فشار میارم دلیل اینهمه حمایت بی دریغ شما را درک نمیکنم در برار این تعداد مالباخته

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------

تا چند مین دیگه با تصاویر جدید میان حتما

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

بله دوست عزیز همه سر کار رفتن.4 تا 4 ا وی پی اس الان خیر میکنند تا فقط اوضاع آروم بشه و همه به صرف دریافت حق سکوت چیزی بیان نکنند.

معلوم نیست با دیتا سنتر چکار کردند که حتی یک میل هم نمیتونند اسال کنند

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

و باز هم منتظر سماجت این شرکت محترم باشید .(حتی اگر خودشون تشریف نیارن حتما چند اکانت شناخته شده اظهار نظر میکنند).از دوستان خواهشمندم اجازه بدهند برای دفاع هر کس از زبان خودش استفاده کند.شما نقش وکیل وصی هیچ کس را اینجا بازی نمیکنید
    رامین جان متوجه نمیشم.شما که با هر کی به نفع فروشنده حرفی میزنه دعوا داری!
    من که چیزی نگفتم فقط توصیه کردم!
    حالا شما چیکاره ای به جای یکی دیگه جواب میدی؟
    گفتم من بی طرفم.منم مثل شما ها اومدم در مورد اون ایمیل ها گفتم.الان هم 2 روزی هست وی پی اس جایگزین منو دادند.
    لین تاپیک هم دیگه داره مثل رمان میشه.بابا بس کنید.خسته نشدید؟
    اینجا رو همببینید بد نیست :
    مایا هاست | قوانین استفاده از خدمات مایا
    ویرایش توسط ArashMiniStar : February 21st, 2011 در ساعت 21:34

10. تعداد تشکر ها از ArashMiniStar به دلیل پست مفید

عضو انجمن sina آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    299
    تشکر شده در
    177 پست

رامین جان متوجه نمیشم.شما که با هر کی به نفع فروشنده حرفی میزنه دعوا داری!
    من که چیزی نگفتم فقط توصیه کردم!
    حالا شما چیکاره ای به جای یکی دیگه جواب میدی؟
    گفتم من بی طرفم.منم مثل شما ها اومدم در مورد اون ایمیل ها گفتم.الان هم 2 روزی هست وی پی اس جایگزین منو دادند.
    لین تاپیک هم دیگه داره مثل رمان میشه.بابا بس کنید.خسته نشدید؟
    اینجا رو همببینید بد نیست :
    مایا هاست | قوانین استفاده از خدمات مایا
    ببین دوست عزیز، اینکه سرور جایگزین داده، خب وظیفشون چون پولش را گرفته و اگر نمیداد که کلاهبرداری تو روز روشن بود.
    شما و بقیه دوستان که با گرفتن سرور جایگزین رازی و خوشحالید، برای این هست که رو سرورتون اطلاعاتی نداشتید و یا اگر داشتید، براتون چندان مهم نبوده و تو این قضیه، نهایتا چند روز بی سرور موندید. ولی امثال من و جناب Raminn و چند تا دیگه از دوستان ، تو این جریان کلی اطلاعاتمون از بین رفته و از این بابت کلی متضرر شدیم و این آقای باصطلاح فروشنده هم هیچگونه مسئولیتی از این بابت قبول نمیکنه و تازه دست پیش گرفته که پس نیفته و هر کس اعتراض میکنه ، سرویسش را ساسپند میکنه و با تهدید عده ای و تطمیع عده ای دیگه، و الآنم که با فحاشی به دوستان، میخواهد قضیه را بنفع خودش تمام کنه.

خوشحالم که شما جای من و بقیه دوستانی که تو این جریان کلی متضرر شدیم، نیستید و کلی اطلاعاتتون از بین نرفته. ولی چند دقیقه خودتون را جای ما بزارید و اونوقت ببینید، بازهم به همین راحتی میومدید و میگفتید که قضیه را تمام شده فرض کنیم؟!

در ضمن تو "قوانین مایا هاست" هم چیزی که به موضوع ما مربوط باشه، ندیدم.

---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:21 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahmood-Sat نمایش پست ها
    آقایون حالا چرا الکی بزرگش میکنین مگه خودتون نمیدونید ایرانو هی دارن تحریم میکنن باید حواستون جمع باشه
    این شرکت که اشتباهی نکرده چون به اسم ایران سرور گرفتن و ایرانم که ماشاالله هی تحریم میشه این مشکلات براشون پیش میاد شما باید حواستون جمع باشه من که همیشه از سرورم بک آپ میگیرم برای این گونه مشکلات تحریمی
    تازه اینا که سرور جایگزین میدن پولتونو نمیخورن
    تحریم کجا بود؟! این داستان تحریم معمولا مال 2-3 سال گذشته بود. الآن این داستان تحریم و این حرفها، معمولا مربوط میشه به شرکتها و افراد وابسطه به حکومت و سپاه و هسته و اتم و موشک و ... .

بالفرض هم که این داستان تحریم درست باشه و دیتاسنتر Montclair Atlantic Metro Communications که سرور را از اینجا تهیه کرده بودند، بیکباره فیلش هوای هندوستان میکنه و تازه به یاد تحریم ایرانیها افتاده باشه. این دیتا سنتر در کشور آمریکاست و شرکتهای مستقر در این کشور به یک سری اصول و مقرراتی خودشون را پایبند میدونند و مانند کشور ایران نیست که همه چیز، شیر تو شیر باشه; اگر بخواهند به یک مشتریشون دیگه سرویس ندهند، حداقل 1 هفته قبلش بهش خبر میدند تا اطلاعاتشو منتقل کنه و اینجوری نیست که امروز بهش خبر بدند و فرداش هم سرور طرف را خاموش کنند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)