نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...
از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ی با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها