aya confige kerio ham anjam mishe ?
نمایش نسخه قابل چاپ
aya confige kerio ham anjam mishe ?
فروش همچنان ادامه دارد ...
فروش ادامه دارد ...
سرویس دارم از شما
منابع اختصاصی و پشتیبانی ۲۴/۷ که قولش رو داده بودین، در عمل که من ندیدم.
سرویسم رو چند ساعت بعد از صدور فاکتور ساسپند کردین و بعد از ۲بار پرداخت باز هم پرداخت بندهرو منظور نکردین.
تقاضای عودت وجه دادم گفتین تراکنش ناموفق بوده! هرچی پیگیر شدم از سوی شما فقط همین جواب رو گرفتم تا اینکه مجبور شدم با واسط درگاه (جهانپی) تماس گرفتم و اطلاعات رو از اونها گرفتم و براتون ارسال کردم.
با وجود تقاضای عودت وجه، فقط مبلغ رو به پنل سایتتون اضافه کردین تا چارهای جز تمدید سرویس نداشته باشم!
فکر کنم بدونین دیگه من کدوم مشتری هستم :-)
توی این مدت نه سرعت سرویستون استیبل بوده و نه هم رم سرور روی اون ۴ گیگ جوابگو بوده! ظاهرا ۴ ولی خیلی از وقتها اندازه یک رم ۱ گیگ هم کارآیی نداشته برام و از اونجاییکه من بندرت استفادهام از سرور در حد همون ۱ گیگ میشه، به این موضوع گیر ندادم.
ضمن اینکه پشتیبانیتون فقط ظاهرا آنلاینه و من جوابی ازش توی چت وبسایتتون نگرفتم. یاهو هم که تا پیش از این آیدی tarahosting بوده ولی ظاهرا الآن یه علامت "_" وسط ۲ قسمتش قرار دادین.
به این مورد هم فکر کنین که حفظ مشتریهای فعلی از کسب مشتریهای جدید مهمتر هست.
با سلام
منابع تمامی سرویس ها اختصای می باشد و امکان ارائه پروف نیز وجود دارد
پشتیبانی همیشه فعال است و در حال حاضر می توانید با 02122911714 تماس بگیرید
فاکتور برای سرویس ها دو هفته قبل از سررسید صادر می شود و ایمیلی که شما می فرمایید تحت عنوان ریمایندر بوده است جهت یاد آوری
پرداخت شما در بانک ثبت شده بود و به علت مشکل در ارتباط تحت پروتوکل http که احتمالا به علت استفاده از نرم افزار های ****** بوده است در سایت ثبت نشده و پس از ارسال تیکت مبلغ برای شما در پنلتون اضافه شد
سرویس ها دارای پایداری 99.9% تضمینی هستند و امکان تنظیم قرارداد رسمی نیز وجود دارد و البته شما برای این فرمایشتون که سرویس ها دارای پایداری نیستند و رم 4 اندازه رم 1 کارایی نداشته باید مدرک ارائه فرمایید.
ما چیزی به اسم پشتیبانی فنی آنلاین نداریم همانطور که هیچ یک از سرویس دهنده های معتبر ایرانی و خارجی ندارند و آی دی یاهو و چت آنلاین صرفا جهت امور ابتدایی و مسائل فروش استفاده می شود
طی نظر سنجی های انجام شده ما رضایت مشتری ها را در سطح بالایی ارزیابی کرید کمااینکه خود ماه گذشته به علت خوش حسابی هدیه نقدی دریافت فرمودید!
۱- بنده بدون هیچ نرمافزار تونلینگی اقدام به پرداخت کردم و این مورد رو میتونید توی سایتتون چک کنید. فکر نمیکنم لازم باشه بگم که آیپی بنده توی سیستم ثبت میشه! ضمنا بنده بچه کوچک یا شخص بیسوادی نیستم و به خطاهای سیستمی هم واقفم و اگر کمترین احتمالی مبنی بر وجود خطا میدادم اونجور قاطعانه نمیگفتم تراکنش موفقیتآمیز بوده و دیدین که حق با بنده بود.
۲- هیچ اولین بار نیست که سرویس میگیرم از جایی، همیشه ریمایندر صدور فاکتور برام اومده طی ۳ نوبت هرچند معمولا سعی کردم قبل از ریمایندر پرداخت کنم
۳- تیکت بنده از دیشب شروع شده و مبلغ رو امروز که اطلاعات تراکنش داخلی جهانپی رو دادم خدمتتون به پنلم اضافه کردین، نه با تیکت اولیه!
۴- میفرمایید چطور باید مدرک ارایه کنم؟ وقتی با باز کردن یک مرورگر وب سرور کلا فریز میشه و بعدش هم مرورگر بخاطر بالا رفتن مصرف رم کرش میکنه، چه دلیل دیگهای میتونه داشته باشه؟ هیچوقت این موضوع رو نمیخواستم بیان کنم چون برای من رم ۴ گیگ و ۱ گیگ کارآییشون در یک حد بوده و اون ۲-۳ باری هم که این مشکل پیش اومده، نادیده گرفتم. اگه هم رم ۴ گیگ میخرم برای اینه که شاید یکوقت نیاز به پردازش بالاتر باشه پس رم داشته باشم که کارمو انجام بدم.
۵- من از سرویسدهندههای خارجی زیادی سرویس داشتم و همهشون چت آنلاینشون با دریافت مشخصات پشتیبانی رو ارایه میدادند و در صورتیکه مشکل تخصصی و مرتبط با بخش خاصی بود، میگفتند با قسمت x تماس بگیرید تا مشکلتون مرتفع بشه. در مورد شماره تلفنتون هم دیشب تماس گرفتم و کسی جوابگو نبود جناب.
۶- من تقاضای استرداد وجه دادم، چرا هیچ ترتیب اثری داده نشد؟ چند بار بصراحت گفتم که مایل نیستم دریافت خدمات از شمارو ادامه بدم. اصلا هیچ توجهی به درخواست من بعنوان مشتری نشد، پس کدوم رضایت مشتری؟!
۷- شما بابت این مسئله حتی یک عذرخواهی ساده هم نکردید، بنده رو به نداشتن اطلاعات متهم کردید و مصر بودین که مبلغ ۷۲ ساعته برمیگرده در صورتیکه خلاف این مورد رو بهتون ثابت کردم.
در مورد هدیه خوشحسابی بله دفعه پیش ۲۰۰۰ تومن رو بعد از پرداخت به حسابکاربریم عودت دادین.
با سلام
همانطور که عرض کردم فاکتور دو هفته قبل از سررسید ایجاد می شود و شما ماه قبل طبق همین سیستم و بودن مشکل پرداخت داشته اید
عدم ارسال هدر مربوط به تراکنش احتمالا ناشی از اختلال از https بوده است. همکاران ما در تاراهاستینگ آشنایی کامل با پروسه پرداخت دارند و جناب حامد رامزی که با ایشون صحبت کردید برنامه نویس زرین پال و خیلی از سایت های ایرنی و خارجی معتبر مانند CPanel هستند
تمامی منابع سرور قابل مانیتور کردن هستند
سرویس دهنده های معتبر هیچگاه پشتیبانی فنی را از طریق چت آنلاین انجام نمی دهند! هرگز!
شما درخواستتون را در تماس تلفنی اعلام فرمودید که بنده عرض کردم در قالب تیکت اعلام فرمایید ولی همچین تیکتی از جانب شما دریافت نکردیم. همچنین فرمودید برخورد پاسخگو تیکت مناسب نبود که گفتم به بخش مدیریت شکایتتون رو بفرمایید و بنده چندین بار از شما بابت این مسئله که حتی خودم در دقیقا در جریان نبودم عذر خواهی کردم!
جناب پاسخی که به بنده دادین قانع کننده نیست.
صرفا چون ایشون برنامهنویس هستند پس مخاطب ایشون آدم بیسوادیه؟ این شد دلیل؟
خطا هم مربوط به هدر https نیست. همون تیکت رو اگه نگاه کنین گفتم و حتی به جهانپی هم گفتم مشکل از بانک سامان هست. روزهای تعطیل ظاهرا پرداخت آنلاین این بانک فقط پول میگیره چون هروقت مشکلی داشتم توی روز تعطیل و از درگاه بانک سامان بوده.
من الآن دارم میگم چند بار عرض کردم که نمیخوام همکاری با مجموعه شمارو ادامه بدم. حتی زمانیکه تلفنی تماس گرفتم و جواب دادین هم گفتم من نمیخوام همکاری رو ادامه بدم و مبلغ واریزی رو برای بنده عودت بدین. شما اصلا انگار این تکه حرف منو نمیشنوین و نمیبینین. چه تلفنی، چه توی تیکت و چه اینجا دارم مرتب میگم که من اصلا بعد از این نوع برخورد تمایلی به ادامه همکاری ندارم.
شما حتی یک عذرخواهی ساده بصورت رسمی نمیکنین. من به چی شما دلمو خوش کنم؟
اون از برنامهنویستون! که نمیدونم چرا باید به تیکت پشتیبانی اونهم بخش مالی! جواب بدن؟
اینهم از شما که پشت تلفن فرمودین به مدیریت تماس بگیرم حتما پیگیری میکنند مدیریت که بعد میفرمایید خودتون تیکت بندهرو جواب دادین! ظاهرا توی مجموعه شما هیچ شخصی جایگاه خاصی نداره!
هرچی جلوتر میره به عدم ادامه همکاری با شما مصممتر میشم.
ضمنا یکبار دیگه تیکتهاتونو نگاه کنین.
این ۲تا شماره تیکتهای بنده هستند:
399903
701495
تیکت شماره ۳۹۹۹۰۳ بعد از تماس با شما ایجاد شده. به ساعت و محتوی تیکت نگاه کنین بد نیست :-)