اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
خوش حال میشم با 35 هزارتومان 36 ترابایت فضا داشته باشم !
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .
می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .
من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 120-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود 10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
اکثر سایت های دانلودی ایران در رنج زمانی خاص (معمولا 10 تا 12 و 4 تا 9) آپدیت میشن و در این مدت بیشترین فشار روی سرور میاد. با فرض اینکه 10 نفر همزمان آپلود کنند و سرعت هر کدوم 10 مگابایت (حداقل!) باشه, سرور یک گیگ کاملا اشغال میشه و سرعتی برای بقیه آپلودرها و دانلودرها نخواهد بود
پ.ن: شاید سرعت 10 مگابایت که گفتم کمی به نظر شما زیاد باشه ولی این سرعت به نظر من میانگین هم نیست! سرعت معمول آپلود برای من بیشتر از 20 مگابایت هست (ftp ;) )
من نمی دونم دوستان چرا اینقدر حرفه ای به این موضوع نگاه کردند!من گفتم یکم حرفه ای هست اینکار نه در این حد که شما با پروژه های سنگینی مانند اوپن استک مقایسه کنید! که کاملا متفاوت هست ... شاید بنده یا همکارم درست توضیح ندادند.
ساختن یک پنل برای مدیریت فایل و طوری کد نویسی کردن که فایل ها به ترتیب به روی سرور ها اپلود بشه ! کار اینقدر مشکل، پیچیده و پر هزینه ای نیست! و نیاز نیست به یک پروژه حرفه ای ابری سازی سرور در سطح جهان مقایسه بشه
در مورد مسئله بعدی هم که دوست عزیزمون گفتند کار خودتون هست! خیر من تنها انجام ندادم کار اصلی بنده طراحی سایت و کدنویسی هست این پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
در مورد مسئله بعدی که یکی از دوستان گفتند من این کارو 2 سال پیش انجام دادم ! بسیار عالی هست اگر این کارو انجام دادید و ما بیان کردیم اولین فرد یا شرکتی هستیم که این کارو کرده منظور در سطح تجاری بوده و جسارت بیشتری نبوده و نخواهد بود.
و گفتند این کار ابری سازی نیست شاید نظر شما کاملا درست باشه و من براش احترام قائل هستم و فکر هم نمی کنم اینقدر نام مهم باشه بیشتر کاری که این پروژه انجام می ده و فکر می کنم کاربردی هم هست اهمیت داره.
و باز هم در پایان این بحث ! پروژه که انجام شده اصلا قابل قیاس با پروژه های ابری سازی سرور در سطح جهان که دوستان نام بردند نیست و کاملا در سطح پایین تر و مبتدی تر انجام شده.
یک پیشنهاد بهتون میدم دوست گرامی..سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند..با چشم خودتون دارید میبینید ایرانی جماعت سرویس نامحدود تو سرش نمیره 35 هزار تومان!! چرا محدود نمیکنید با حجم بالا؟ مثلا هر 100 گیگ 10 هزار تومان! یا 300 گیگ 30 هزار تومان.مطمعن باشید با این قیمت و حجم هم بدید کیلویی مشتری میاد براتون و حرفی هم براتون نمیمونه.. چون مطمعن هستم شما نامحدود بزارید روز اول مشتریتون بالای 1 ترابایت میریزه تو هارد و بعد با کوچکترین مشکل سرور دادش در میاد و تاپیک شکایت و.. میزنه براتون...
میگم بعضی از دوستان هدفشون انحراف بحث تاپیک هست...
شما اگر چند پست پیش رو کامل می خواندید من در 2 بخش توضیح دادم:
دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...
سلام
مسلما حق با شماست و برای شروع کار یکباره همچین حجم اطلاعات رو انتقال دادن به سرویس های ما کار عاقلانه ای نیست بحث میزان هارد سرور های ما هم که نباشه انتقال این میزان فایل از سرور خودتان پهنای باند زیاد و زمان زیادی رو صرف خواهد کرد.
اما ما تا همین الان با دو سایت بزرگ موزیک که فکر می کنم پر بیینده ترین سایت های موزیک باشن در بین فارسی زبانان ها تا جایی که من اطلاع دارم تا چند روز آینده 100% هم کاری خواهیم کرد اما به این صورت که دایرکتوری که مال چند ماه اخیر این سایت بوده فقط انتقال پیدا می کنه به همراه پست های جدیدی که بعد از آن قرار خواهد گرفت...
اما در مورد قیمت ! این قیمت قیمت اصلی نیست! و با تخفیف ارائه شده برای شروع کار این برآورد شده است که فقطم به دوستانی که از این تاپیک اعلام امادگی خواهند کرد تعلق خواهد گرفت.
در مورد این موضوعی که فرمودید بعد از مدتی به بهانه های مختلف محدود کردن... باید بگم که این پروژه رو ما چند ماهی هست در حال انجامش بودیم و کاملا در مورد ان تحقیق به عمل امده و با سایت های دانلود زیادی در مورد آن صحبت کردیم که احتمال بسیار زیادی خیلی از این سرویس ها به سرورهای ما انتقال خواهد یافت و همان جور که تا به همین امروز مشتریان زیادی اعلام امادگی کردند و مشکلی از نظر تامین هزینه های سرور ها نخواهیم داشت اتفاقا تا چند هفته آینده به همین صورت با دوستان همکاری کنیم از 3 سرور به 6 سرور سرویس های کلود رو افزایش خواهیم داد.
دوست عزیز
دوستان حرفه ای به این قضیه نگاه میکنن چون از نظر منطقی ارائه سرویس نامحدود با این قیمت ممکن نیست (حداقل تو ایران!)
از طرف دیگه هم عده ای دو دل هستند و نمیدونند که میشه به این سرویس اعتماد کرد یا نه چون به قول یکی از دوستان "دیتا مثل ناموس وبمستره" نمیخوان خطر کنن
هدف اصلی ما میزبانی فایل سایت های موزیک و فیلم بوده برای همین فضایی برای ما اشغال نخواهند کرد البته قرار نیست به یکباره کل ارشیو این سایت که در چند سال جمع شده به سرویس های ما انتقال پیدا کنه!
در مورد اینکه حرفه ای نگاه می کنن منظورم با دوستی بود که از نظر فنی با پروژه سنگین اوپن استک مقایسه کردند این کارو...
اما به گفته دوست عزیز کاربر delta اگر واقعا این موضوع مسئله دار هست بسیار خوب با شروع فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر می گیریم که حداقل یک سری از مسائل حل بشه!
البنه اول بحث هم گفتم هدفم از ایجاد این تاپیک تا قبل فروش سرویس دریافت انتقادات پیشنهادات و راهنمایی دوستان هست ! که واقعا خوبه و از اون استفاده خواهیم کرد.