-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
من برای بک آپ گرفتن حاضرم هزینه بدم
-
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
شما حالت خوبه برادر؟ چیزی که نخوردی انشالا؟
من میخوام سر به تنش نباشه داری حمایت میکنی؟داداش من یک هفته بگذره از تحویل سرویس بعد فکر بک آپ کنه آدم.. بنده سرویس دوستم رو با ضمانت خودم که پسر خوبی هست منتقل کردم رو سرورش.. دو روز نشده ساپ شد!!! سه تا سرور ازش گرفتم.. یکیشو حتی یک روز هم استفاده نکردیم.پول دادیم برای سه روز استفاده؟کی برای سه روز سرور بک آپ میگیره؟ بعد سه روزم آمدن میگن دوباره پول بدید سرور آزاد بشه!! خود جناب د زد هم که انگارن ه انگارش... مگه ایشون همکار نداشت؟ میشه بفرمایید همکارشون کجا هستند؟ یک سایت دیگه برای خودش زده رفته پی کارش؟
نقل قول:
نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan 261
شما اول پیگیری کن حساب های اینها مسدود بشه ببینیم چقدر تراکنش داشتن کلا توی زرین پال ، اگر همه از زرین پال شکایت کنن اقای امیری گردش حسابشون رو میده و مشخص میشه حرفشون راسته یا دروغ
چون من که تماس داشتم متوجه شدم توی زرین پال یه حساب رو ثبت کرده بودن و توی پرداخت با یه حساب دیگه انجام شده
دوست من منظورت از اینا کیا هستن؟
ایشون رفتن و خرابکاری کردند
من که هستم و مشکلی با کسی ندارم
پاسخگوی مواردی هم که مرتبط با من باشه هستم
ولی بخدا قسم من در مقوله سرور های امریکا بزرگترین ضرر رو از این آقا متحمل شدم
همین دیشب از من پول گرفتند برای تمدید سرور
و امروز می بینیم که پول رو خوردند
-
آخه دروغ به این بزرگی.. یعنی این بشر یک 400 تومان نداره سرور رو بالا بیاره مشتریهاش بک آپ بگیرند؟ قرض میگرفتی..گوشیتو میفروختی..سیستمت رو میفروختی.. پول بقیه رو خوردی نشستی دوباره ملت پول بدند برای بک آپ؟ آدم چه قدر میتونه کثیف باشه.. تو پول نداشتی زنگ میزدم میگفتی سرعت نتت 2 گیگ هست؟ ما تو عمرمون سرعت 1 گیگ هم ندیدیم بعد توی ندار سرعت بالای 2 گیگ استفاده میکنی؟ پول به جهنم برای ما آبرو مهمتر از پول کثیفی هست که تو میخوری.. بک آپ رو برگردون..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
دوست من منظورت از اینا کیا هستن؟
ایشون رفتن و خرابکاری کردند
من که هستم و مشکلی با کسی ندارم
پاسخگوی مواردی هم که مرتبط با من باشه هستم
ولی بخدا قسم من در مقوله سرور های امریکا بزرگترین ضرر رو از این آقا متحمل شدم
همین دیشب از من پول گرفتند برای تمدید سرور
و امروز می بینیم که پول رو خوردند
هر کی بگذره شما نمی تونی به راحتی بگذرین !
این آقا به گفته خودش قصدش کلاه برداری نبوده :دی
احتمالا هزینه شما رو برگشت بزنن8-}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
داداش من بک آپ من مال اکانتیگ هست نه سایت. عمرا رو همچین سایتهایی تازه کار سایت بالا بیارم.. سرور برای رفیقم هست. به اعتماد بنده سرور ازا شون گرفت و منتقل کرد رو سرور این آقا.. حدود 140 تا کاربر هست.اگر پاک بشه دوباره باید بشینه وارد کنه تازه نه یوزرها رو داره نه تاریخشون رو و نه پسوردشو رو.. یعنی آخر ضرر..
غیر این دو تا سرور دیگر هم از ایشون گرفتیم که با وجود اینکه آنها هم کاربر داشتند زیاد مهم نیست میگزرم ازش. اما اینیکی مهمه.آبرو و اعتماد بنده در میان هست. سه روز هست سرورش قطعه فردا هم باید بگم پاک شد رفت پی کارش خداحافظ؟؟
-
یکی از دوستان اومده میگه بکاپ گرفتن وظیفه ی مشتری هستش، بر فرض ما میگیم این درست اما چرا دکتر به ما خبر نداد ؟ یعنی براش سخت بود بگه من نمیتونم هزینه ها رو بدم همه بکاپ هاتون رو بردارین من دیگه نمیتونم ساپورت کنم؟
آقا تجربه نداری ایرادی نیست میرفتی یاد میگرفتی درست نیست هم با اسم خودت بازی کنی هم با کارهای مردم حالا ما فقط اطلاعات پی پال با نرم افزاری های شرکتمون به ... رفت بیچاره به ونا که وی پی ان روش داشتن باید جواب مشتری بدن ولقعا خجالت اوره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
یکی از دوستان اومده میگه بکاپ گرفتن وظیفه ی مشتری هستش، بر فرض ما میگیم این درست اما چرا دکتر به ما خبر نداد ؟ یعنی براش سخت بود بگه من نمیتونم هزینه ها رو بدم همه بکاپ هاتون رو بردارین من دیگه نمیتونم ساپورت کنم؟
آقا تجربه نداری ایرادی نیست میرفتی یاد میگرفتی درست نیست هم با اسم خودت بازی کنی هم با کارهای مردم حالا ما فقط اطلاعات پی پال با نرم افزاری های شرکتمون به ... رفت بیچاره به ونا که وی پی ان روش داشتن باید جواب مشتری بدن ولقعا خجالت اوره...
من دلیل اینکه ایشون خبر ندادند تا لحظه آخر رو میدونم
چون میخواستن پول سرور رو از من بگیرن و فرار کنن
همین دیشب از من پول سرور رو گرفتند
4 ساعت بعدش داون شد
بنظر شما اگه خبر میدادند میتونستن سر یکی مثل منو اینجوری شیره بمالن؟
این سیاستشون بوده که تا لحظه آخر همه چیز رو طبیعی جلوه بدن
من حتی به جناب Aria هم ایمیل دادم که این آقا مشکوکه تمدید کرده یا نه از من پول گرفته؟ فرمودند اطلاعات هر مشتری رو فقط به خودش میدیم
وگرنه میتونستن من رو نجات بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
4 ساعت بعدش داون شد
من حتی به جناب Aria هم ایمیل دادم که این آقا مشکوکه تمدید کرده یا نه از من پول گرفته؟ فرمودند اطلاعات هر مشتری رو فقط به خودش میدیم
دوست عزیز جناب aria اینوسط چکاره هستند ؟
مگه سرور واسه ایشون هست ؟ ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
4 ساعت بعدش داون شد
آدم شاخ در میاره
:108:
شما بدون این که از کسی آدرس و مدارک دیگه داشته باشید شریک شدید؟
اگه نه که میتونید راحت پیگیری بکنید و اصلا ناراحتی نداره.
دیگه در این حد شهر هرت نیست!
-
طبق اطلاعاتی که دارم سرورهای آمریکا از آریا تهیه شده بوده..
-
اوضاع داره شیر تو شیر میشه.. مگه سرور مال آریا هست؟ :-o بعد نمیتونه بک آپ های مارو بده ؟ یکی میشه بگه اینجا چه خبره؟ :-o
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
دوست عزیز جناب aria اینوسط چکاره هستند ؟
مگه سرور واسه ایشون هست ؟ ؟
از ایشون خزیداری کردند اینجور که خودشون میگفتن
و رنج آی پی مشخص میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
طبق اطلاعاتی که دارم سرورهای آمریکا از آریا تهیه شده بوده..
پس خدارو شکر امیدی هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
پس خدارو شکر امیدی هست
کدوم امید؟ میگن پول بده تا سرور چند روزی بالا بیاد بک اپ ها رو بردارید.. فکر کنم پول آریا رو هم این وسط خوردند و ایشون هم برای جبران خسارت پول این راه کار رو گزاشتند..
-
توی تاپیکی که دکتر زده بود چند تا هم توصیه بود که یکیش مربوط میشد به این که دوستان عزیز! قیمت پایین ندید و دوستان عزیز! قیمت پایین خرید نکنید!!
شاید یه سناریو هست:d
-
قصد دخالت ندارم ولی می بینم اوضاع شما خیلی خراب هست
امیدوارم مشکلتون حل بشه
هدفم این بود که این تاپیک رو بهتون اطلاع بدم که مشاهده کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36822/#post339720
پ.ن: چه تشکرهایی از دکتر سعید شده /:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
کدوم امید؟ میگن پول بده تا سرور چند روزی بالا بیاد بک اپ ها رو بردارید.. فکر کنم پول آریا رو هم این وسط خوردند و ایشون هم برای جبران خسارت پول این راه کار رو گزاشتند..
بالاخره با کسی طرف هستیم که حرفه ای هست و می دونه اوضاع از چه قراره
از آریا عزیز هم می خوایم که تو این بحث شرکت کنند
-
چه غوغایی شده این وسط!
یکی از دوستان فرمود که اطلاعات بدین تا خودمون شخصا با دیتا سنتر مکاتبه کنیم!
اولا که در حال حاضر دیتا سنتر فقط پول رو میشناسه!نه پسر خاله نه عاشق چشم ابروی کسی هست که من بمیرم تو بمیری یک ساعت یا یک دقیقه سرور روشن کن!
جالب اینجاست!
اگر مشترکا پول ین ماه رو ندادن !
جناب ایران وب هاست پول قلومبه نداده!
دیتا سنتر به صورت معجزه آسا بدون اینکه هزینه این ماه رو کامل بدن تا این تاریخ سرور باز بوده!
این وسط این آقا هم که از دنیای هاستینگ خداحافظی کرد!
dozd هم که گفتن نیستم !
نتیجه نهایی این تاپیک از الان مشخص شده! به دو حالت !
1-سرور باز میشه توسط چند نفری که بک آپ براشون 70 80 هزار تومن مهمه اگر تقسیم کنند بین هم!که بعیده!
2-سرور حذف میشه و یه چند پست بدو بیراه به ایشون داده میشه و در آخرم قفل!
این وسط خدا پدر مادر مدیر ارَشد را بیامرزه که میخواست یه کمکی بکنه که افرادی که بک آپ مهمه براشون بهشون برسه!
اما از روی جهالت بعضی ها رو نمیشه گرفت!:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
تشکر به خاطر توصیه ها هستش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariyadownload
در مورد تشکر گفتید بهتره همین جا بگم دوستان این هک تشکر خیلی معانی داره بیخودی تشکر نزنید وقتی چیزی رو نمیدونید یا...
یکی به یکی دیگه فحش میده اونیکی میاد تشکر میزنه که چی؟ نشان چی هست؟
این تاپیک هم دیدید که دکتر زده ؟ برای عبرت و نتیجه گیری کلی زده شده برید یه سرور دیگه بگیرید:d
-
از ایرانی وی پی اس نگیرید بخدا
من الان از هلند خریدم بدون واسطه خیلی هم راضیم در نهایت از اقای سجاد میخوایم که اینجا رو جمع بندی کنن ببنیم نظرات به کجا ختم شده.آیا بکاپ ها برگشت میخوره یا نه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hichkass
از ایرانی وی پی اس نگیرید بخدا
من الان از هلند خریدم بدون واسطه خیلی هم راضیم در نهایت از اقای سجاد میخوایم که اینجا رو جمع بندی کنن ببنیم نظرات به کجا ختم شده.آیا بکاپ ها برگشت میخوره یا نه ؟
شما هم سرویس داشتید؟
چون تاریخ عضویتتون امروزه.
البته ایرانی که میگید خیلی ها هستن مثل... که اسم نمیبرم و تحت شرکت کار میکنند واقعا سرویس دهی مناسبی دارن از هر نظر.
-
این تاپیک تا صبح به صفحه 100 نرسه هم خوبه!
یکی بنده خدا جا میمونه باید کلی وقت بزاره!
اون تاپیک هم زده شده که ملت بفهمن این دوستون سه تا ستاره نبوده فقط پول دیتا سنتر بد بخت و چند نفر دیگه مثل ما رو هم نداده و نمیخواد بده!چون اولش که اومده بوده تو کار یه پولی آورده و باید به هر نحو ای چند برابر کنه!
و هم اینکه بی ادبی نکرده باشه او بدون خداحافظی از پیشمون نره!:-w:((
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
شما هم سرویس داشتید؟
البته ایرانی که میگید خیلی ها هستن مثل... که اسم نمیبرم و تحت شرکت کار میکنند واقعا سرویس دهی مناسبی دارن از هر نظر.
خیلی ها سرویس داشتند! و چون خواستن به یه نتیجه ای بعد سه روز برسن تو سایت اومدن تا تکلیفشون معلوم بشه!
خیلی ها هم از وجود این تاپیک بی اطلاعا اگه نه الا شماره صفحه سه رقمی بود
-نتیجه رو هم قبلا گفتم که از دو حالت خارج نیست!
-
سلام
ای بابا
آقا من 2 روز نیست دو تا سرویس گرفتم رم 1 گیگ ویندوز و ومیکروتیک قرار ، کیفیتیش خوب نبود و میکروتیکه آپتایم نداشت قرار هم شد برامون برگشت کنند! حالا چه وضعیتی شده!! این پول ها خوردن نداره بخدا!;)
-
ساعت 2 شب شد... نتیجه گیری؟ چیکار باید کنیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
ساعت 2 شب شد... نتیجه گیری؟ چیکار باید کنیم؟
اگر فکر میکنید هزینه زیادی از دست دادید ( مجموع اکثریت کاربرا )
شکایت بکنید .
اگر که نه ...
-
من از بک آپ گزشتم..:67: میرم با آرامش بخوابم.فردا صبح میرم شکایت.شماره تلفنهای ایشون و تاپیکها و کلی مدارک موجود است.نیرو انتظامی خوب بلده ترانکش حساب این آقا رو در بیاره که اصلا برای چه جیزی بوده. .پای هر کسی هم این وسط بیاد به من مربوط نیست.چه همکارشون چه دوستشون چه خانوادشون.. همراه با خسارت پولم رو میخوام. در ضمن ایشون بدونن من انزلی زندگی میکنم و جناب د ز د رشت هستند.. فکر نکنه مثل بقیه بیخیالش میشم.کل خرجش برای آمدن دنبالش 1000 تومان پول تاکسی هست و یک ربع راه!! خودت خواستی هادی نژاد جان.
شب همگی خوش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سجاد جان من به شما به عنوان دوست قدیمی اعتماد دارم.و.لی آیا با 20 هزار تومان بنده بک آپ یا سرور بر میگرده؟ تا اینجا که من میبینم هیچکسی براش بک آپ مهم نیست. اما برای من هست. حالا تکلیف بنده چیه؟ 700 تومان باید تنهایی بدم!!
این هادی نژاد هم انگار نه انگارش. زده خرابکاری کرده یک تومانم نمیخواد از جیبش بده..خسارتت به درک قطعی چند روزت فدای سرت یعنی این همه پول گرفتی نمیخوای یک مقدارش رو بزاری؟ بالا کشیدی پول رو میگی ندارم؟ من برای دوستم از ایشون سرور گرفتم اما آبرومو فقط برد..
دوستان هم خواهشن فعلا بحث نخواستم و.. رو بزارند کنار جیب رو کمی شل کنند بزارند سرور آپ بشه بک آپ بگیریم بزنیم به چاک.گرچه معقول نیست اما چه باید کرد؟
جالبه دلتا جون شما توی تاپیک ایشون بهشون گیر داده بودین و به تمسخر توی تاپکیشون ریپلای کردین
شما چرا گول این قیمت خوردین و بعداز اینهمه ادعا که ادم زرنگی هست رفتید خریدن و اخر شد این نتیجه و عاقبتتون
همیشه خوبه ادم به سابقه و اعتبار فروشنده یه نگاهی کنه که چه مدته داره سرویس میده و یه حساب کتاب هم کنه که این قیمتها چطوری میشه
در هر صورت اینشاالله که مشکل شما و دیگر دوستان حل بشه بزودی
-
من چون نزدیکم مستقیم شکایت میکنم.. دوستان هم از طریق لینک زیر پلیس فتا میتونن شکیات و پیگیری ایمیلی کنند قضیه رو.. خواهشن همه با هم بفرستید تا مچ این آقای به اصطلاح زرنگ رو بگیریم بکشیمش دادسرا.. تا به خاطر 400 هزار تومان د ز دی نکنه..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
جالبه دلتا جون شما توی تاپیک ایشون بهشون گیر داده بودین و به تمسخر توی تاپکیشون ریپلای کردین
شما چرا گول این قیمت خوردین و بعداز اینهمه ادعا که ادم زرنگی هست رفتید خریدن و اخر شد این نتیجه و عاقبتتون
همیشه خوبه ادم به سابقه و اعتبار فروشنده یه نگاهی کنه که چه مدته داره سرویس میده و یه حساب کتاب هم کنه که این قیمتها چطوری میشه
در هر صورت اینشاالله که مشکل شما و دیگر دوستان حل بشه بزودی
من عمرا مشتری ایشون بشم..نه تنها مشتری ایشون بلکه مشتری هر کسی که تازه وارد هست و نمیشناسمش.. من سرویسهامو جمع میکردم و دیگه سرویس نمیدادم .مال دوستم رو باید منتقل میکردم یک جایی بعد سرور رو خاموش میکردم. و تحویل.. عجله داشتم. نمیتونستم به خاطر دو تا سرور مجازی کلی هزینه تمدید بدم.. تا اینکه بعد درگیری با ایشون خودشون رو معرفی کرد و بچه رشت و.. برای دوستم سفارش دادم چون همشهری دوستم بود..کسی همشهری کسی باشه راحت تر میشه اعتماد بهش کرد.برای همینم میگم ازش شکایت میکنم و راحت قابل پیگیری هست چون ایشون رشت تشریف دارند و شماره ایشون همراه اول و راحت توسط سپاه قابل پیگیری هست.شاید از همکارشون هم خواستم برای شناسایی خونش کمک کنه.. البته بعد شکایت.
-
دوستان عزیز من طبق قولی که داده بودم سرور آلمان رو حاضر کردم
و حاضرم به کسانی که پولشون این وسط پایمال شده تا آخرین روز قراردادشون سرویس بدم
درسته پول منم خورده شده و مشتری گناهی نکرده
هر کس میخواد میتونه در سایت خود من که با بکاپ Onevps هست تیکت بزنه مطمئن باشید هر کاری بتونم براتون انجام میدم
clients.esfahanweb.com
با یوزر و پسورد خودتون تیکت بزنید
-
نقل قول:
شما هم سرویس داشتید؟
شما اگر توجه کرده باشید من واقای رضا اولین نفراتی بودیم که امروزفهمیدیم ایشون کلاه بردار هستن و پست هامون هم شاهد ماجراست تازه همین جناب شریفی به من شاکی شد که چرا میگید کلاه بردار سپس چند ساعت بعد دریافتن که بله کلاه گنده ای هم سر خودشون رفته.
ما هم برای یه بیچاره از هیچی بی خبر وی پی اس گرفتیم آبروی ما هم پاک ریخت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من چون نزدیکم مستقیم شکایت میکنم.. دوستان هم از طریق لینک زیر پلیس فتا میتونن شکیات و پیگیری ایمیلی کنند قضیه رو.. خواهشن همه با هم بفرستید تا مچ این آقای به اصطلاح زرنگ رو بگیریم بکشیمش دادسرا.. تا به خاطر 400 هزار تومان د ز دی نکنه..
پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران |
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
من عمرا مشتری ایشون بشم..نه تنها مشتری ایشون بلکه مشتری هر کسی که تازه وارد هست و نمیشناسمش.. من سرویسهامو جمع میکردم و دیگه سرویس نمیدادم .مال دوستم رو باید منتقل میکردم یک جایی بعد سرور رو خاموش میکردم. و تحویل.. عجله داشتم. نمیتونستم به خاطر دو تا سرور مجازی کلی هزینه تمدید بدم.. تا اینکه بعد درگیری با ایشون خودشون رو معرفی کرد و بچه رشت و.. برای دوستم سفارش دادم چون همشهری دوستم بود..کسی همشهری کسی باشه راحت تر میشه اعتماد بهش کرد.برای همینم میگم ازش شکایت میکنم و راحت قابل پیگیری هست چون ایشون رشت تشریف دارند و شماره ایشون همراه اول و راحت توسط سپاه قابل پیگیری هست.شاید از همکارشون هم خواستم برای شناسایی خونش کمک کنه.. البته بعد شکایت.
بنده قبلا از یک همشهری سرویس گرفتم برای بار اول و اخر :d
ظاهرا این مورد برای شما هم مشکل ساز شد که رو حساب همشهری بودن سرویس گرفتید
با شکایت حل میشه.
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
هر کس میخواد میتونه در سایت خود من که با بکاپ Onevps هست تیکت بزنه مطمئن باشید هر کاری بتونم براتون انجام میدم
clients.esfahanweb.com
اگه 400 طلب دارید به فکر اون باشید فردین مرده است!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
اگه 400 طلب دارید به فکر اون باشید فردین مرده است!
خوب خیلی ممنون اینم از آخر عاقبت کار خیر
دوستانی که به زرین پال یا حساب بنده پول واریز کردند لطف بفرمایید تیکت بزنید سرویس از آلمان بهتون تقدیم میشه یا همدیگه رو راضی میکنیم
ولی دوستانی که از قبل هستند خواهشا تیکت ندید
به حساب های ابوالفضل شریفی اگر واریز شده حتما تیکت بزنید جوابگو خواهیم بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
clients.esfahanweb.com
پسر خوب میخواستی خوبی کنی به جای آلمانت همین سرور قطع شده رو میگرفتی روش ادامه میدادی هم کلی مشتری داشتی هم اینقدر دنگ و فنگ نداشت..رفتی رو سرور آلمان سریع؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
من از بک آپ گزشتم..:67: میرم با آرامش بخوابم.فردا صبح میرم شکایت.شماره تلفنهای ایشون و تاپیکها و کلی مدارک موجود است.نیرو انتظامی خوب بلده ترانکش حساب این آقا رو در بیاره که اصلا برای چه جیزی بوده. .پای هر کسی هم این وسط بیاد به من مربوط نیست.چه همکارشون چه دوستشون چه خانوادشون.. همراه با خسارت پولم رو میخوام. در ضمن ایشون بدونن من انزلی زندگی میکنم و جناب د ز د رشت هستند.. فکر نکنه مثل بقیه بیخیالش میشم.کل خرجش برای آمدن دنبالش 1000 تومان پول تاکسی هست و یک ربع راه!! خودت خواستی هادی نژاد جان.
شب همگی خوش.
بعد حتما می خوای بری بگی سرور گرفتم وی پی بفروشم دمت گرم عجب زرنگی هستی ;)
من برا این که سرور ها دستم خودم باشه ماهی 100 هزار بیشتر هزینه می کنم تا کسی اینطوری ورشکست بشه فرار کنه و... به مشکل نخورم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پسر خوب میخواستی خوبی کنی به جای آلمانت همین سرور قطع شده رو میگرفتی روش ادامه میدادی هم کلی مشتری داشتی هم اینقدر دنگ و فنگ نداشت..رفتی رو سرور آلمان سریع؟
عزیزم
عرض کردم که Aria حتی تمدید کردن یا نکردن سرور رو هم به من نگفت
چجوری تمدید میکردم؟
بعدشم هزینه آلمان کجا اونا کجا
نمیدونم راست میگفت یا نه
ولی سهم من از 2تا سرور امریکا چیزی حدود 350 میشد
یعنی 700 دو تا سرور
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
بعد حتما می خوای بری بگی سرور گرفتم وی پی بفروشم دمت گرم عجب زرنگی هستی ;)
من برا این که سرور ها دستم خودم باشه ماهی 100 هزار بیشتر هزینه می کنم تا کسی اینطوری ورشکست بشه فرار کنه و... به مشکل نخورم
پسر خوب دارم میرم آگاهی نه ارشاد!! ببخشید مگه مجبوری بگی روی سرور چه کاری میکردی؟ اصلا دلم میخواست سرور رو همینطوری بخرم برای قشنگی!! از کسی نمیپرسند سرور رو برای چی گرفتی ..یقه د ز د ه رو میگرند که چرا پول ایشون رو بالا کشیدی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
پسر خوب دارم میرم آگاهی نه ارشاد!! ببخشید مگه مجبوری بگی روی سرور چه کاری میکردی؟ اصلا دلم میخواست سرور رو همینطوری بخرم برای قشنگی!! از کسی نمیپرسند سرور رو برای چی گرفتی ..یقه د ز د ه رو میگرند که چرا پول ایشون رو بالا کشیدی!
مگه کسی از دیوار خونه شما بالا رفته بری آگاهی شکایت کنی هر جا بری شما رو پاس میدن به جرایم اینترنتی ! اونجا هم 100% می پرسن چه اطلاعاتی رو سرور شما بود چقدر خسارت دیدید یا باید واقعیت بگی یا :66: تازه من کسی رو می شناختم قرارد رسمی داشت آخر خودش بی خیال شد.
بعدش هم اینقدر باید بیای بری زیر پات علف سبر بشه وقتی کس می یاد با این قیمت دلار وی پی اس می خره 3 هزار تومان باید به فکر اینجاش هم باشه منظورم شما نیستی در کل ....
اگه یوزری اطلاعات براش خیلی مهم هست هزینه بده نیست هم هزینه زیادی نیست که بره دنیال این کار ها و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
داداش بیخود خودتو اذیت نکن برو تخت بگیر بخواب
درباره اون یوزراتم هرکی اومد بهت پی ام داد گفت مشکل دارم با یکم زرنگی میتونی از خودش یوزر پسورد و تاریخ خریدنشو در بیاری و همون لحظه ثبت کنی تو لاگ یاهر مسنجرتم بگردی کمکت میکنه
دوستان این سرورا هم دیگه زنده بشو نیست زور نزنید (مگه 3 نفر بیاید نفری 100 تومن بدید که عقلانی نیست)
یه اشتباهی کردیم واسمون تجربه میشه البته من فقط به لیچر روش نصب کرده بودم که همینجور این ماه اپ تایم سرورش دستم بیاد وگرنه انقد دریدنمون که مام گرگ شدیم
پول سرور هم که کلا 5 تومن بود اصلا مهم نباشه واست بالاخره کاسبیه دیگه یه روز سود داره یه روز ضرر ولی سودش چند برابره ضررشه
دنبال شکایتم نرو اذیت میشی به زحمتش نمیارزه بعد میخوای اونجا چی بگی ؟ این اقا 5تومن منو خورده!! یکم زشته
بعد اینجوریم فک نکن که با محتویات سرورت کار ندارن فرضا شما شکایت کنی طرفم بکشی دادگاه به نظرت واسه اینکه حالتو بگیره اونجا جلو قاضی نمیگه واسه چه کاری استقاده میکرد (البته گقتم که دستت بیادا وگرنه کل قضیه دادگاه و اینا یه بچه بازیه محضه )
بیخیال داداش فردا یه روزه جدیده
موفق باشی