مگه کسی از دیوار خونه شما بالا رفته بری آگاهی شکایت کنی هر جا بری شما رو پاس میدن به جرایم اینترنتی ! اونجا هم 100% می پرسن چه اطلاعاتی رو سرور شما بود چقدر خسارت دیدید یا باید واقعیت بگی یاتازه من کسی رو می شناختم قرارد رسمی داشت آخر خودش بی خیال شد.
بعدش هم اینقدر باید بیای بری زیر پات علف سبر بشه وقتی کس می یاد با این قیمت دلار وی پی اس می خره 3 هزار تومان باید به فکر اینجاش هم باشه منظورم شما نیستی در کل ....
اگه یوزری اطلاعات براش خیلی مهم هست هزینه بده نیست هم هزینه زیادی نیست که بره دنیال این کار ها و ...
داداش بیخود خودتو اذیت نکن برو تخت بگیر بخواب
درباره اون یوزراتم هرکی اومد بهت پی ام داد گفت مشکل دارم با یکم زرنگی میتونی از خودش یوزر پسورد و تاریخ خریدنشو در بیاری و همون لحظه ثبت کنی تو لاگ یاهر مسنجرتم بگردی کمکت میکنه
دوستان این سرورا هم دیگه زنده بشو نیست زور نزنید (مگه 3 نفر بیاید نفری 100 تومن بدید که عقلانی نیست)
یه اشتباهی کردیم واسمون تجربه میشه البته من فقط به لیچر روش نصب کرده بودم که همینجور این ماه اپ تایم سرورش دستم بیاد وگرنه انقد دریدنمون که مام گرگ شدیم
پول سرور هم که کلا 5 تومن بود اصلا مهم نباشه واست بالاخره کاسبیه دیگه یه روز سود داره یه روز ضرر ولی سودش چند برابره ضررشه
دنبال شکایتم نرو اذیت میشی به زحمتش نمیارزه بعد میخوای اونجا چی بگی ؟ این اقا 5تومن منو خورده!! یکم زشته
بعد اینجوریم فک نکن که با محتویات سرورت کار ندارن فرضا شما شکایت کنی طرفم بکشی دادگاه به نظرت واسه اینکه حالتو بگیره اونجا جلو قاضی نمیگه واسه چه کاری استقاده میکرد (البته گقتم که دستت بیادا وگرنه کل قضیه دادگاه و اینا یه بچه بازیه محضه )
بیخیال داداش فردا یه روزه جدیده
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)