نوشته اصلی توسط
hoka
من نمیخوام از کسی دفاع کنم یا کسی رو مقصر بدونم . اصلا هم نمیدونم چی شده که کار ایشون به اینجا کشیده ولی در کل میخوام فقط یه چیزایی رو بگم
اول : من خودم از ایشون سرور داشتم . روی همین آمریکا هم بود . تحویل سریع ( قبل از پرداخت هزینه حتی ) + درست کردن مشکل بکاپ سرور قدیم در چند دقیقه + پشتیبانی فکر کنم خوب ( البته اصلا من کارم به پشتیبانی نرسید توی این کمتر از یک ماه ) + کیفیت خوب سرورشون . پس کارشون تا قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد واقعا خوب بوده کسی میخواد اعتراض کنه روی این قضیه بسمه الله + دلیل مدرک ( چون تا حالا که من ندیدم مشکلی پیش اومده باشه با سرور های ایشون ) .
دوم : مسئولیت بک آپ به عهده ی خود ما بوده نه ایشون . فکر کنم یک اخلاق حرفه باشه که قبل از کنسل کردن سرور ها به کاربران بگن تا بک آپ تهیه کنن ولی در کل قانونی نیست در این مورد که وظیفشونه اینکارو بکنن . باید خودمون بک آپ میگرفتیم هر روز .
سوم : من خودمم بک آپم پردیده و همینطور حدود نصف مدت زمان سرورم پس همتون رو درک میکنم .برای مورد اول خودمو مقصر میدونم که بک آپ رو نگرفتم هر روز و برای مورد دوم این شخص رو و یا هر کسی که همکار ایشون بوده ولی خواهشا یه کم هم به خاطر سرویس های خوبشون مراعات کنیم .