نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 259

موضوع: فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    شما حالت خوبه برادر؟ چیزی که نخوردی انشالا؟
    من میخوام سر به تنش نباشه داری حمایت میکنی؟داداش من یک هفته بگذره از تحویل سرویس بعد فکر بک آپ کنه آدم.. بنده سرویس دوستم رو با ضمانت خودم که پسر خوبی هست منتقل کردم رو سرورش.. دو روز نشده ساپ شد!!! سه تا سرور ازش گرفتم.. یکیشو حتی یک روز هم استفاده نکردیم.پول دادیم برای سه روز استفاده؟کی برای سه روز سرور بک آپ میگیره؟ بعد سه روزم آمدن میگن دوباره پول بدید سرور آزاد بشه!! خود جناب د زد هم که انگارن ه انگارش... مگه ایشون همکار نداشت؟ میشه بفرمایید همکارشون کجا هستند؟ یک سایت دیگه برای خودش زده رفته پی کارش؟
    نتیجه چی شد؟ کسی نمیخواد پول بده؟ کسی میخواد پول بده؟ بک آپ چی میشه........................ هادی نژاد خدا به دادت برسه اگر من بک آپم رو نگیرم و به باد بره..
    من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
    یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
    ویرایش توسط hoka : December 20th, 2011 در ساعت 00:46

2. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
    من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
    یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
    داداش من بک آپ من مال اکانتیگ هست نه سایت. عمرا رو همچین سایتهایی تازه کار سایت بالا بیارم.. سرور برای رفیقم هست. به اعتماد بنده سرور ازا شون گرفت و منتقل کرد رو سرور این آقا.. حدود 140 تا کاربر هست.اگر پاک بشه دوباره باید بشینه وارد کنه تازه نه یوزرها رو داره نه تاریخشون رو و نه پسوردشو رو.. یعنی آخر ضرر..
    غیر این دو تا سرور دیگر هم از ایشون گرفتیم که با وجود اینکه آنها هم کاربر داشتند زیاد مهم نیست میگزرم ازش. اما اینیکی مهمه.آبرو و اعتماد بنده در میان هست. سه روز هست سرورش قطعه فردا هم باید بگم پاک شد رفت پی کارش خداحافظ؟؟
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)