-
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
عزیز شما هنوز حرف خودتون رو میزنید
بر فرض مثال بنده الان یه تاپیک برای شما میزنم و از به شما انگ کلاه برداری میزنم حال از نظر شما باید مدیران بیان و تاپیک رو حذف کنن یا بزارن بمونه ؟ از کجا میشه فهمید که حق با بنده هست یا شما ؟
مگه اینجا دادگاه ؟ شما از جایی خرید کردید اگه میخواید مطالبات خودتون رو پیگیری کنید پلیس فتا رو برای این ساختن
اگر تاپیکی بر علیه شما پاک نشه و شما برید شکایت کنید اونوقت مدیریت این انجمن هستش که باید جوابگو باشه و چون مدیران این انجمن نه قاضی هستن و نه اینجام دادگاه بهتر دیدن و من کاملا با این مورد موافق هستم که کلا بحث هایی مثل کلاهبرداری و ... رو از انجمن حذف کنن اقا بریدددددددددد فتااااااااااااااااااااا
بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
مدارک معتبر میذاره
اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
مدارک معتبر میذاره
اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید :)
-
-------------------------------------------------------
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mh1376
این فروم باید تعطیل بشه
دلیلش هم فروش سرور مجازی غیر مجاز هست از منم چیزی نپرسید در جریان نیستم فقط از من گفتن بود برید سرو سامون بدید
باید؟!
دلیل فعالیت شما در انجمن غیر مجاز پس چی هست؟!
اگر این سایت رو غیر مجاز میدونید فعالیت نکنید
دعوتنامه ای فرستاده نشده و نخواهد شد :)
-
شما چقد بانفوذ هستی که اسامی سایت هایی که در دستور کار کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه قرار داره رو میخونی
ماشالله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
باید؟!
دلیل فعالیت شما در انجمن غیر مجاز پس چی هست؟!
اگر این سایت رو غیر مجاز میدونید فعالیت نکنید
دعوتنامه ای فرستاده نشده و نخواهد شد :)
دوست عزیز من پست رو ویرایش کردم لطفا شما هم ویرایش بکنید
-
کسی نمیخواد این تاپیک مزخرف رو قفل کنه؟ ....طرف میخواد پول از دست دادشو از انجمن پس بگیره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vp_server
بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید :)
بله این هم یک روش هست
من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
متاسفانه من در این بحث هیچوقت شرکت نکرده و نمیکنم ولی حرفای شما یه جورایی فرافکنی هستش و اگه من مدیر انجمن بودم حتی ۱ ثانیه صبر نمیکردم و کلا ip شمارو میبستم چه برسه به یوزر و ...
فکر نمیکنم این سایت اینقد درامد داشته باشه که مدیران سایت بخوان کسایی رو استخدام کنن تا تاپیک خرید بزنن اگر کسی از شما خرید نمیکنه دلیل بر اینه در حال حاضر بسیاری از افرادی که مدت ها در این انجمن فعالیت داشتن و یه جورایی خیلی ها مشناختنشون اومدن و کلاه بردار از اب در اومدن به همین دلیل یوزر به شما اعتماد نمیکنه البته این دلیل بر مشکل دار بودن شما نیست دلیل بر بی اعتمادی هستش شمایی هم که هنوز ۱ ماه نشده وارد انجمن شدید لطفا از این موارد پرده برداری نکنید چون بارها یوزر های مختلف رو دیدم که چندین بار اعلام خرید کردن ولی بازم خریدی نبوده و اینکه از البته این نکته رو هم متذکر بشم قرار نیست هر کسی هر چیزی میخره اول به شما اعلام کنه از شما نمیخرن دلیل بر خرید از هیچکس نیست . در مورد اون مورد هم اگه به بنده همچین پیشنهادی رو میدادید دیگه جوابتون رو نمیدادم تا به این لفظ ها برسه
محسوس با ۱ ماه به این نتایج درخشان رسیدید ؟؟؟
اگه شما فروش نداشته باشید اگه تاپیک شما پاک بشه اگه شما خلاف قوانین فعالیت کنید و باهاتون برخورد بشه این یعنی انجمن دسته عده ای هستش ؟ چرا ما ایرانی ها یاد گرفتیم که هممون برای خودمون دایی جان ناپلونی باشیم
نکنه شما خودتون نظر تک تک عزیزان رو پرسیدید من با چند عزیزی در ارتباط هستم یقین دارم که نظر هیچکدوم از ما هارو نپرسیدید که به این طور قطعی حرف میزنم ما هم درصدی از این انجمن هستیم درصدی که مدت ها در این انجمن هستش و در اخر ممنون میشم اسم اون اشخاص رو ببرید شما که ۹۹٪ اطمینان دارید چطور میگید اگه اشتباه کنم ؟ تناقض تو حرفاتون مشهوده
خوشحال میشوم شما فاتحه انجمن رو خوانده و از محیط این انجمن نقل مکان کنید . این انجمن ساخته نشده که شما هر حرفی هر کجا خواستید بزنید و مدیران هم به شما بگم ببخشید که شما اشتباه کردید شما در این انجمن بمانید بنده خودم مدیر سایت هستم یوزری هم که چند هزار دلار هم خرید پیش ما داشته باشه در صورتی که کوچکترین بی احترامی کنه عذرش رو میخوایم حالا اینجا انجمن هستش و شما حتی ۱ ریال هم به حساب این سایت نمیریزید چرا باید لی لی به لالاتون بزارن و حتی از شما خواهش کنن ؟؟؟؟؟ شما به قوانین انجمن و محیطی که درش فعالیت میکنید پایبند باشید بعد دم از قوانین بین المللی مشتری مداری بزنید و بازم تاکید میکنم شما مشتری نیستید مدیر سایت زحمت کشده به صورت رایگان محیطی رو برای شما فراهم کرده کجا مشتری شدید که اینقد مشتری مداری مشتری مداری میکنید ؟؟؟
این چه ربطی به مدیران داشت و انجمن ؟ این ربط به فروشنده های محترم داره اش رو با کشک اشتباه نگیرید
مدرارک رو پیوست کنید چرا تا الان خیلی از یوزر های با سابقه انجمن به این دلیل بن نشدن ؟ تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها
شما هم اگه مدرکی دارید بفرماید بزارید
امیدوارم در توهمات خیالی خودتان بسیار زیبا سیر کنید این انجمن در بحث فروش به احتمال زیاد روند سقوطی را طی خواهد کرد به دلیل اینکه بسیاری از عزیزان باعث بدنامه فروشنده های دیگر شده اند و اینم هیچ دلیلی به فعالین فضای مجازی نداره
جالبه دقیقا همین بحث رو در مورد یکی از انجمن های دیگه ۲ سال پیشم عرض شد ولی ما که هنوز از این فعالین هیچ چیزی ندیدیم ( اوناهم در توهمات زیبای خود غوطه ور بودند )
در اخر من هم به انجمن و وضعیت انجمن انتقاداتی دارم البته همیشه هیچ چیز ۱۰۰٪ درست نیست ولی دیگه حرف های بیهوده و بی دلیل و بی مدرک نیمزنم
دوست گرامی
شما نیز جزو آن افرادی هستید که مثل اینکه حق وتو دارید.اول اینکه احترام خودتان را حفظ کنید و خودتان نخود هر آش نکنید.بنده هم امیدوارم شما از توهمی که با ماده ای بسیار خوب اغشته کرده و زده اید بیرون بیایید و کمی بیاندیشید و سپس سخن بگویید.بله تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... این تاپیک و حرفهای من هم حتما چیزکی بوده که نوشته شده است.از خداوند برای جنابعالی طلب شفای عاجل دارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
بله این هم یک روش هست
من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه
شما بهتره به خودتون توانایی فکر کردن بدهید و از جهل و نادانی در بیاید تا هر بچه ای از شما کلاهبرداری نکند و گریه کنان به این انجمن مراجعه نکنید
تنها انتقاد من از این انجمن اجازه فعالیت به کودکانی هست که اینجا رو با دفتر مدیر مدرسه اشتباه گرفته اند
-
چه قدر پیش رفت البته ای کاش به جرف همه دوستان رسیدگی بشود
آقا وجید گل و سایر مدیران عزیز بنده چند تا سوال دارم :
1- آقا وجید چقدر به گفته خودتان که میگین توی بخش انتقاد با مدرک صجبت بکنید تایید میشه ایمان دارید؟ میخواهید این بار برایتان یک 40 صفحه مدارک بدهم از یک بنده خدایی با اکانت من بگذارید ببینید آیا هیچ وقت تایید میشه؟ برای اینکه از اوضاع انجمن در این مورد مطلع باشید میگم به نظرتان آیا تایید میشه؟ بر فرض مثال بعد از یک سال تایید شد شاکی مینویسه تایید نمیشه متشاکی مینویسه تایید نمیشه فایده اش چیه؟ میشه این مورد را خودتان برای بنده که به قول شما از client side نگاه میکنم روشن بکنید؟حد اقل یک کاری بکنید کاربرانی که ثابت شده اند و واقعا مدارک مجکمی دارند بتونند آزادانه فقط ایشون و متشاکی خیلی راحت بدون تایید اضافه بشه یا تایید بکنند واقعا خیلی بده تایید نشه بنده خدا شاهده در ارتباطبا سرویس دهی بننده اگر کسی موردی داشته تاپیک در بخش مربوطه بزنه تایید بکنید چرا نباید تایید بکنید
2-اینکه میگین سلیقه ای نیست و اجهاف نمیشه و گزارش بدهید
ایمیل های بنده را لطفا چک بکنید ببینید چند بار ایمیل زده ایم این 2 تاپیکم در جای اشتباهه این ها چرا پاک نشده البته به ضرر ما نیست ها همش آخرش بر وفقق مراد ما بوده که میتوانید مشاهده بکنید صفحات پایانیش را اما واقعا اینکه جواب نمیدهید خیلی بده حد اقبل این ارزش را بذارید و جواب بدهید بنده به تمام مدیران همزمان ایمیل مشکلات را میدهم و بیش از 1 ساله بنده پاسخی دریافت نکرده ام از هیچ یک از مدیران این 2 تاپیک را ببینید و ایمیل های بنده را هم ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89539/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72685/
3- چطور میفرمایید تا ثابت نشه مولتی است بن نمیشه؟ پس چرا اکانت یکی از کارمندان ما که مدیریت پشتیبانی لایه سوم هستند مهندس حیدری با کاربر irdelta اگر اشتباه نکنم را بدون دلیل بن کردید؟ بنده گفتم بهشون اگر نیاز است برایتان اسکن مدارک خودم و ایشان را بدون هیچ ابایی بهتون بدهیم اما تنها جواب این هست که ما تشخیص دادیم که مولتی است و حرفی نیست به این میگن دیکتاتوری نه چیز دیگری (بنده خودم اولین اکانتم majidisaloo بود که بن شد 2 سال پیش و بعد ها با موافقت یکی از مدیران گفتند در صوریای که مولتی بشیم از این به بعد بن میشیم کلا که ما هم احترام گذاشتیم به گفتشون اون اکانت هم فکر کنم حد اقل 600 تا پست مفید داشت که واقعا نمیدونم چی بگم)
4-چرا قوانین برای کاربران هست و برای مدیران نیست؟
نمونه : بنده با توجه به اینکه اکانت majidisaloo را هم داشتم گفتم این را یکش را پاک بکنید گفتند نمیشه اما چند وقت بعد یکی از مدیران اسمش را عوض کرد(جسارت به مدیر مربوطه نمیکنم اما خوب الان که تاپیک باز شده نیاز میدونم بگم این موارد را عذر خواهی میکنم)
واقعا شما به این چی میگین؟اینم از client side است؟
انجمن آنقدر ها هم بزرگنیست من هر روز تمام تاپیک ها را میخونم تا جایی که دیگر تاپیکی خوانده نشده نمیمونه و میگه تاپیکی برای مشاهده نیست پس منی که یک نفرم این همه تاپیک میخونم در کنار کارم مدیران با این تعداد کمی عجیب است نخوانند
در کل این مدت من خیلی چیز هایی دیدم که واقعا مدیران حتی مواردی که به مدیران مربوطه را هم انجام نمدهند که این موارد موجب دل زده شدن میشه
ممنون و سپاس
مجید عیسی لو
-
خیلی جالبه دوستان مطمئنید توی کهکشان راه شیری زندگی میکنید ؟
آره من مقصرم خرید کردم من اصلا گوه خوردم خرید کردم! خریت کردم حرید کردم اشتباه کردم تخقیق کردم ( طرف تازه کاره چجوری تحقیق کنم ؟ ) این به کنار حالا !
خوب همه تقصیر ها گردن من ! پولم نمی خوام ! اصلا یه چیم دستی میدم =))) راضی شدید ؟
خوب من میگم چرا نباید یوزر طرف بن شه =))) ؟
بازم فکر کنم نفهمیدید ؟!؟ عذر میخوام اما یکی از ماها نفهمیم یا من یا شما ! بازم عذر میخوام :))
دیگه نمیتونم چطوری توضیح بدم :105:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smargenius
مدارک معتبر میذاره
جالبه اون پست بنده دومین پست اینجانب بود عزیز کجا بر حرفام اصرار داشتم لطفا" اول برید کل تاپیکی که خودتون زدید رو از اول بخونید
عزیز قضاوت با کاربران هستش ولی مشکل اینجاست اگه کسی که ازش شکایت میشه در این انجمن در صورتی که بره و به جرم نشر اکاذیب از تاپیک مورد نظر شکایت کنه دودش بیشتر توی چشم مدیریت سایت خواهد رفت
پس همون بهتر نباشه اگه انجمن از روز اول بخش انتقاد نداشت مثل خیلی از انجمن ها این مسائل هیچوقت پیش نمیومد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
دوست گرامی
شما نیز جزو آن افرادی هستید که مثل اینکه حق وتو دارید.اول اینکه احترام خودتان را حفظ کنید و خودتان نخود هر آش نکنید.بنده هم امیدوارم شما از توهمی که با ماده ای بسیار خوب اغشته کرده و زده اید بیرون بیایید و کمی بیاندیشید و سپس سخن بگویید.بله تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... این تاپیک و حرفهای من هم حتما چیزکی بوده که نوشته شده است.از خداوند برای جنابعالی طلب شفای عاجل دارم.
دوست گرامی رو ادم برای کسی میگه که کوچکترین احترامی در حرفش باشه که متاسفانه من جز توهین در متن شما ندیدم
خوشبختانه تنها تهمتی که به بنده نچسپیده بود حق وتو بوده بنده نه هیچ حق وتوی دارم نه حتی مدیران انجمن رو میشناسم بارهام پیش اومده ازشون انتقاد کردم . در مورد تومهمات بنده حرفی نزدم که آغشته به توهم باشه این شماید که حرف از دست های پشت پرده میزنید یادم نمیاد بنده حرفی این چنین زده باشم که حتی 1 درصد آغشته به توهم باشه پس لطف کرده و برای خود عزیزتان شفای عاجل طلب بفرماید
البته یه نکته ای یادم رفته بود و اونم این بود که شما برای فقط خط اخر بنده جواب داشتید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!
درسته ما هم نمیگیم که بیا پول منو پس بده یا شما مقصرید :))!
اما توی انجمن شما تخلفی صورت بگیره شما هم مقصرید چون توی انجمن شماست!
حداقلش باید یورز بن بشه !
برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!
سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!
تاپیک زدم انتقاد کردم به مدیران پ خ دادم و .....
ایشون که بن نشدند هیچ این وسط ما تحقییر هم شدیم :))
به نظر من این بی انصافی هست زمانی که به موضوع انتقاد از فروشنده ها میرسه مسوولان سایت مقصر هستند !
زمانی که فرد بدون اطلاعات کافی برای خرید دست به خرید میزنه این موضوع به مدیر سایت مربوط هست ؟
زمانی که سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرید و نگرفتید باید از طریق مراجع قانونی پیگیر بشید
کاش اینو قبول میکردید که اشتباه کردید و گردن سایت و مدیران نمینداختید !
در آخر من دلیل حنده های شما را اصلا متوجه نمیشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر :)) عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که :)) حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه :))
اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !
دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PERSIANPARDAKHT.COM
حقیقتش مایل نبودم این پست رو رو بزنم اما با توجه ببه پیگری های زیادی که از طریق ایمیل و پیغام خصوصی انجام شد و جوابی دریافت نشد مجبور شدم بعد از از مدت زمان زیادی خودتون اینجا شخصا به شکایت کاربران رسیدگی میکنید این موضوع رو مطرح کنم امیدوارم اینجا به جواب قطعی برسم
یوزر بنده در سایت shingo هست مدیر persiansstuff پارتنر رسمی رداستیشن
اما مشکلی که دارم با مدیر ارشد s.w.a.t یعنی جناب مصطفی تاج دینی مدیر محترم الماهست پارنتر رداستیشن
ایشون به تازگی ایدی بنده در سایت رو به علت اینکه افر ویژه ای از رداستیشن رو که در یک صفحه قبل ارسال کرده بودم و بعد از مکاتبه با چند تا از کاربران بعد از 3 ساعت در صفحه ی جدید دوباره ارسال کردم
به مدت یک ماه بن کردند و تهدید به اخراج دائم در صورت تکرار
ممنون میشم به عنوان مسئول اصلی سایت به این موارد رسیدگی کنید تا این برخوردهای سلیقه ای و شخصی در سایت انجام نشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...9789366042-png
با سپاس
شما این موضوع را به من اطلاع دادید و من هم به شما جواب دادم و هم برای آقای تاجدینی ایمیل کردم و رفتم استراحت کنم ،
گویا نتونستید صبر کنید ! در تاپیک مطرح کردید که ایشون خودشون جواب شما را دادند .
شما تاپیک را بدون دلیل بالا آوردید طبق قوانین ما این کار خلاف قوانین هست و چون چندین بار این موضوع را تکرار کرده بودید به شما اطلاع داده شده که در صورت تکرار برای همیشه بن میشید
که گویا شما این موضوع را تحدید فرض کردید !
طبق قوانین انجمن هر شخص فقط باید یک یوزر کاربری در سایته داشته باشه که یوزر فعلی شما به دلیل مولتی یوزر بشته شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران ! گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
و برای بار چندم میگم :-p هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
master00
با سلام . صحبتی با مدیر این انجمن ( وحید سیروس ) دارم میخوام بگم که کل این بی احترامی ها تقصیر خودتون هست . شما نباید اجازه بدید هرکسی هر کاری دلش میخواد انجام بده . مگه اینجا انجمن نیست ؟؟؟ مگه قوانین نداره ؟؟ مگه کلی پول سرور نمیدید ؟؟ پس چرا اجازه میدید هر آماتوری بیاد اینجا و برای خودش تبلیغ کنه و کسب درآمد داشته باشه . البته تقصیر کاربرای این انجمن نیست تقصیر خودتون هست از قدیم گفتند به کسی رو بدی سوارت میشه . اگر از اول برخورد میکردید و نمیذاشتید هرکسی بیاد و محصول خودش رو تبلیغ کنه و فروش داشته باشه الان نه کلاهبرداری بود نه این بی احترامی ها . استارتر تاپیک گفته کلاهبرداری شده ازم خوب عزیز من این همه ما سایت معروف داریم تو سطح نت میرفتی از اونا میخریدی که سرت کلاه نره . خودت میدونی که این انجمن پره آماتور و کلاه بردار هست که این انجمن منبع کسب در آمدشونه . در پایان آقای وحید سیروش اگر یک فکری به حال این فروش و تبلیغات و باند بازی آماتورها کردید این انجمن بهشت میشه واگر نه از اینی هم که هست بدتر میشه . یا علی
در مورد اینکه هر کسی اجازه فروش در انجمن را داشته باشه یا نداشته باشه باید بگم چون این انجمن عمومی هست و یه سری مسایل باید در جاهای عمومی باید رعایت بشه از جمله برابری در انجمن های انجمن هم نمیتونستیم انجمن را محدود کنیم فقط به قشر خاص برای همین برای تمامی کاربران باز گذاشتیم ولی با قوانین خاصی که فروش را به صورت نسبی بشود کنترل کرد .
در آخر این گونه فروشنده ها / خریدار ها همیشه بوده و هستند فقط باید زمانی به آنها داده بشه تا از این وضعیت بگذرند و به دوران با ثبات تری برسند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
در مورد اینکه هر کسی اجازه فروش در انجمن را داشته باشه یا نداشته باشه باید بگم چون این انجمن عمومی هست و یه سری مسایل باید در جاهای عمومی باید رعایت بشه از جمله برابری در انجمن های انجمن هم نمیتونستیم انجمن را محدود کنیم فقط به قشر خاص برای همین برای تمامی کاربران باز گذاشتیم ولی با قوانین خاصی که فروش را به صورت نسبی بشود کنترل کرد .
در آخر این گونه فروشنده ها / خریدار ها همیشه بوده و هستند فقط باید زمانی به آنها داده بشه تا از این وضعیت بگذرند و به دوران با ثبات تری برسند .
وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی :)
یک چیزی که بارها پیشنهاد شده اما مدیری ندیدم درست جواب بده.
سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)
مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟
یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن :-| این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.
البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه :-p
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی :)
سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)
مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟
یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن :-| این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.
البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه :-p
یا حق
بله ینده هم حرکت مدیر شایسته می بینم و امیدوارم بقیه مدیران نیز این رویه پیش بگیرند و بجای رفتار پرخاشگرانه با منطق بالاتری با کاربران برخورد داشته باشند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران ! گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
و برای بار چندم میگم :-p هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!
من یادمه چند سال پیش، دقیق یادم نیست برای تمامی کاربران سایت ایمیل زدم و یه سری نکات برای خرید سرویس به خریدار ها تذکر دادم ،
یکی از تذکر این بود که سعی کنید از سرویس دهنده ای بخرید که چند بار به صورت فیزیکی دیده باشید منظورم این بود حداقل از شرکت بخرید !
شما وقتی ریسک میکنید و از شخصی خرید میکنید که حتی دسترسی بهشون ندارید چه انتظاری دارید ؟
شما انتظار دارید مدیر انجمن بیاد و به موضع اینکه چرا فروشنده به شما به جای پورت گیگ ، صد داده رسیدگی کنه ؟ این چه منطقی هست شما دارید ؟
برای این سری مشکل شما باید فقط و فقط خودتون رو مقصر بدونید و کسب تجربه کنید که در آینده چنین خرید هایی نکنید
-
آقا وجید سیروس لطفا به پست بنده هم پاسخ بدهید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
شما این موضوع را به من اطلاع دادید و من هم به شما جواب دادم و هم برای آقای تاجدینی ایمیل کردم و رفتم استراحت کنم ،
گویا نتونستید صبر کنید ! در تاپیک مطرح کردید که ایشون خودشون جواب شما را دادند .
شما تاپیک را بدون دلیل بالا آوردید طبق قوانین ما این کار خلاف قوانین هست و چون چندین بار این موضوع را تکرار کرده بودید به شما اطلاع داده شده که در صورت تکرار برای همیشه بن میشید
که گویا شما این موضوع را تحدید فرض کردید !
طبق قوانین انجمن هر شخص فقط باید یک یوزر کاربری در سایته داشته باشه که یوزر فعلی شما به دلیل مولتی یوزر بشته شده
تاریخی که بنده برای شما در این باره ایمیل ارسال کردم 24سپتامبر بوده که 7 روز گذشت ولی جوابی ارسال نکردید جناب سیروس
بنده هم مولیتی یوزر نیستم و در همون پست هم عرض کردم ایدی اصلیم shingo هست که بن شده.دلیل ساختن ایدی جدید این بود که بعد از عدم رسیدگی به ایمیل مشاهده کردم بعد از مدت ها خودتون در انجمن به درخواست ها رسیدگی میکنید که با ساختن ایدی جدید موضوع رو بوسیله پیغام خصوصی بهتون اطلاع دادم که علارغم پیغام خصوصی اول که خواستار تشریح موضوع بودید دیگه جوابی ارسال نکردید که در نهایت مجبور شدم پست مربوطه رو ارسال کنم
حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید
در مورد بالا اوردن تاپیک هم بنده مطمئن هست که شما تاپیک رو مشاهده نکردید که اینطور قضاوت میکنید پست بنده اسپم نبوده.افر ویژه ای در تاپیک فروش ارسال شده که بعد از اون 13-16 پست مکاتبه دیگه با کاربران داشتیم که باعث شد پست ها به صفحه دیگه ای کشیده بشه و افر قابل مشاهده نباشه که بعد از 3 ساعت همون افر ارسال شد در در صفحه اخر تاپیک قابل مشاهده باشه که ایشون به عنوان اسپم پاک و بنده رو یک ماه بن کردند .تاپیک بنده در صفحه اول و بالترین پست بوده و دلیل نداشته که با اسپم تاپیک اپ بشه
نقل قول:
کاربران گزارش دادند ما هم رسیدگی کردیم!
واقعا نمیدونم چی بگم!پست بنده دقیقا بعد از چند دقیقه ارسال پاک و بنده به مدت یک ماه بن شدم.وقتی ما پست اسپمی رو گزارش میکنیم حداقل 12-24 ساعت بعد رسیدگی میشه.واقعا جالب هست یک افر به قول شما اسپم کمتر از چند دقیقه گزارش شده و شما هم رسیدگی کردید!!!!!!
جناب سیروس واقعا نمیدونم چه خدمتتون عرض با این شرایطی که این همکار گرامی برای ما اینجا ایجاد کردند و به صورت کاملا غیر حرفه ای ما رو اذیت میکنند.حتی پست هایی داشتیم که کاربر در مورد سرورهای مجازیمون سوال داشته که ایشون بنا به تشخیص خودشون پست رو به عنوان اسپم در نظر گرفته و پاک میکنند که مطمئنا باز هم گزارش کاربران هستش!!!
تعداد کل پست های تاپیک فروش ما 172 پست هست که که بیشتر از 35 پست حذف شد.که 90 درصد مربوطه به تایید کاربران فبل از ایجاد قوانین مربوطه به تایید فروشندگان و سوال در مورد علت بن بنده بوده
نقل قول:
درحال حاضر هم باید طبق قوانین هر دو یوزر شما بن دائم شود!
:)
ولی بنده این بار سلیقه ایی عمل میکنم و این یوزر شما رو بن دائم میکنم و به یوزر اول شما هم یک هفته به مدت بن بودن اضافه میکنم...
;)
واقعا بهتون حسته نباشید عرض میکنم.در همین تاپیک هم اکثر یوزر ها اعلام کردند که ایدی اصلیشون .. هست برای پیگری اینجا پست دادند ولی باز هم لطف و عنایت این مدیر عزیز فقط مختص حال ما شد
جناب تاج الدینی مدیر محترم الماهاست این راهش نیست
جناب ممنون میشم اگر تاپیک مربطوه رو هم خودتون چک کنید پاسخ بدید
سپاس
-
سلام و درود
من هم با حرف های روبینا جان موافقم زمانی که سیستم امتیاز وجود داشت خیلی بهتر بود هم برای ما و هم برای کاربران انجمن
اقای وحید عزیز حدود یک ماه پیش یکی از مدیران انجمن به نام god به من عرض کردند تصمیمات جدیدی برای انجمن مخصوصا بخش فروش داریم که بعد از صحبت کردن با مدیران به اطلاع تمام کاربران خواهد رسید
ایا این صحبت ها به نتیجه ای رسیده ؟ ما همچنان منتظریم و البته امیدواریم
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یا حق
کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ، چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!
این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.
موفق باشید :53:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Azarin Web
کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ، چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!
این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.
موفق باشید :53:
اینم مشکلات خودش را داره
اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اینم مشکلات خودش را داره
اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
این روش قواید زیادی داره.حداقل جلوی فروشنده های تابستونی و دبیرستانی گرفته میشه که مزیت بسیار بزرگی هستش
فایده دوم هم فروشنده هایی که به کار خودشوت اعتقاد ندارند خود به خود از فغالیت در انجمن منصرف میشند.چون اطلاعات واقعیشون موجود هست و اگر مشکلی رو بوجود بیارند نمیتونند یک شبه غیب بشند مثل چند نمونه اخیر
انجمن هم باید مثل انجمن پی سی تولز تاکید کنه که هیچ مسئولیتی رو بر عهده نمیگیره و فقط در صورتی که کلاهبرداری شخص اثبات شده باشه یا از مراجع قضایی نامه ای دریافت کنه مدارکی که انجمن از فروشنده در احتیار داره ارسال کنه
-
در خصوص اینکه میگید یوزر s.w.a.t و almahost یکی هستن (مولتی یوزر) باید بگم :
s.w.a.t = حامد آرایش
almahost= مصطفی تاج الدینی
حالا شاید زمانی با ایدی همدیگه آنلاین بشن اما مولتی یوزر محسوب نمیشه. هر کدوم یک صاحب اصلی دارن
-
نقل قول:
حالا هم که صحبت مولتی یوزر بودن هست .خود شما از مولتی یوزرهای قدیمی این سایت هستید که با ایدی s.w.a.t در انجمن دارید مدیریت میکنید و با ایدی almahost فعالیت تجازیتون رو میکنید
آخه دوست عزیز، آقای وحید سیروس که یوزر شون Vahid هست و ساکن ایران، چه ارتباطی با آقای مصطفی تاجدینی با یوزر s.w.a.t و ساکن انگلستان دارند و نیز با آقای حامد آرایش مدیر AlmaHost ؟!!! ;;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
s.w.a.t = حامد آرایش
حالا شاید زمانی با ایدی همدیگه آنلاین بشن اما مولتی یوزر محسوب نمیشه. هر کدوم یک صاحب اصلی دارن
درسته، مولتی یوزر زمانی هست که کسی با ایجاد تعدادی یوزر مختلف جو سازی کنه و انواع و اقسام کار های ناپسند دیگر! نه زمانی که آقای تاجدینی جداگانه یوزر دارند و در شرکت آلماهاست کار می کنند، و آقای آرایش نیز جدا و هیچ وقت هم آقای تاجدینی با یوزر خودشون طرف آلماهاست و اعضای آن را نگرفته اند و از مدیریت خود نیز سوء استفاده نکرده اند و تبلیغ نمی کنند! ایشون حتی بنده رو هم که عضوی از شرکت هستم، در مواردی جریمه کرده اند! :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اینم مشکلات خودش را داره
نه ببینید قرار نیست قوانین فعلی انجمن تغییر کنه ، فقط قوانین جدیدی اضافی میشه. یعنی اونموفع هم قرار نیست انجمن مسئولیتی داشته باشه. چیزی که من گفتم فقط و فقط باعث میشه که هرکسی نتونه تاپیک فروش بزنه و.... شبیه فیـ لتری برای کاربرا میمونه.
توجه کنید که انجمن شبیه محلی برای تبلیغ هست ، مثل گوگل مثلا! و میدونید که گوگل هیچ مسئولیتی نداره ، فقط چون پول نسبتا زیادی میگیره برای تبلیغ هر کسی نمیتونه تبلیغ کنه و این مثل یه فیـ لتر عمل میکنه.
الان توی این انجمن هم باید یا عضویت ویژه قرار بگیره یا شرایط سختی برای رسیدن کاربر به مرحله ای که سطح دسترسی به زدن تاپیک فروش داشته باشه در نظر بگیرن. به نظر من که هر 2 باهم باشه بهتره!
اینم مهم هست که دیده بشه و معلوم باشه فرق کاربرا ، الان من عضو جدید حساب میشم و کاربر majidisaloo1 عضو دائم. ولی میشه گفت هیچ فرقی بین ما نیست! کاربرای معمولی سایت اصلا متوجه این تفاوت بین من و majidisaloo1 نمیشن. مثلا الان باید اکانت ایشون رنگ طلایی داشت با چند تا ستاره و... و با من فرق میکرد ، باید فرق من و ایشون دیده بشه یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چه قدر پیش رفت البته ای کاش به جرف همه دوستان رسیدگی بشود
آقا وجید گل و سایر مدیران عزیز بنده چند تا سوال دارم :
1- آقا وجید چقدر به گفته خودتان که میگین توی بخش انتقاد با مدرک صجبت بکنید تایید میشه ایمان دارید؟ میخواهید این بار برایتان یک 40 صفحه مدارک بدهم از یک بنده خدایی با اکانت من بگذارید ببینید آیا هیچ وقت تایید میشه؟ برای اینکه از اوضاع انجمن در این مورد مطلع باشید میگم به نظرتان آیا تایید میشه؟ بر فرض مثال بعد از یک سال تایید شد شاکی مینویسه تایید نمیشه متشاکی مینویسه تایید نمیشه فایده اش چیه؟ میشه این مورد را خودتان برای بنده که به قول شما از client side نگاه میکنم روشن بکنید؟حد اقل یک کاری بکنید کاربرانی که ثابت شده اند و واقعا مدارک مجکمی دارند بتونند آزادانه فقط ایشون و متشاکی خیلی راحت بدون تایید اضافه بشه یا تایید بکنند واقعا خیلی بده تایید نشه بنده خدا شاهده در ارتباطبا سرویس دهی بننده اگر کسی موردی داشته تاپیک در بخش مربوطه بزنه تایید بکنید چرا نباید تایید بکنید
2-اینکه میگین سلیقه ای نیست و اجهاف نمیشه و گزارش بدهید
ایمیل های بنده را لطفا چک بکنید ببینید چند بار ایمیل زده ایم این 2 تاپیکم در جای اشتباهه این ها چرا پاک نشده البته به ضرر ما نیست ها همش آخرش بر وفقق مراد ما بوده که میتوانید مشاهده بکنید صفحات پایانیش را اما واقعا اینکه جواب نمیدهید خیلی بده حد اقبل این ارزش را بذارید و جواب بدهید بنده به تمام مدیران همزمان ایمیل مشکلات را میدهم و بیش از 1 ساله بنده پاسخی دریافت نکرده ام از هیچ یک از مدیران این 2 تاپیک را ببینید و ایمیل های بنده را هم ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89539/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72685/
3- چطور میفرمایید تا ثابت نشه مولتی است بن نمیشه؟ پس چرا اکانت یکی از کارمندان ما که مدیریت پشتیبانی لایه سوم هستند مهندس حیدری با کاربر irdelta اگر اشتباه نکنم را بدون دلیل بن کردید؟ بنده گفتم بهشون اگر نیاز است برایتان اسکن مدارک خودم و ایشان را بدون هیچ ابایی بهتون بدهیم اما تنها جواب این هست که ما تشخیص دادیم که مولتی است و حرفی نیست به این میگن دیکتاتوری نه چیز دیگری (بنده خودم اولین اکانتم majidisaloo بود که بن شد 2 سال پیش و بعد ها با موافقت یکی از مدیران گفتند در صوریای که مولتی بشیم از این به بعد بن میشیم کلا که ما هم احترام گذاشتیم به گفتشون اون اکانت هم فکر کنم حد اقل 600 تا پست مفید داشت که واقعا نمیدونم چی بگم)
4-چرا قوانین برای کاربران هست و برای مدیران نیست؟
نمونه : بنده با توجه به اینکه اکانت majidisaloo را هم داشتم گفتم این را یکش را پاک بکنید گفتند نمیشه اما چند وقت بعد یکی از مدیران اسمش را عوض کرد(جسارت به مدیر مربوطه نمیکنم اما خوب الان که تاپیک باز شده نیاز میدونم بگم این موارد را عذر خواهی میکنم)
واقعا شما به این چی میگین؟اینم از client side است؟
انجمن آنقدر ها هم بزرگنیست من هر روز تمام تاپیک ها را میخونم تا جایی که دیگر تاپیکی خوانده نشده نمیمونه و میگه تاپیکی برای مشاهده نیست پس منی که یک نفرم این همه تاپیک میخونم در کنار کارم مدیران با این تعداد کمی عجیب است نخوانند
در کل این مدت من خیلی چیز هایی دیدم که واقعا مدیران حتی مواردی که به مدیران مربوطه را هم انجام نمدهند که این موارد موجب دل زده شدن میشه
ممنون و سپاس
مجید عیسی لو
در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
در مورد شماره 4 - نحوه برخورد با مدیران با کاربران فرق میکند ،
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
s.w.a.t = حامد آرایش
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-01_233223-png
اصولا نباید مدیر ارشد یک سایت فروش خودش در سایت فروشی انجام بده جناب
چون نتیجه همانی خواهد شد که به عنوان یک همکار رقیب بر سر ما دارند میارند
-
مظنورم دقیقا برعکس بود
s.w.a.t = مصطفی تاج الدینی
almahost= حامد آرایش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
یا حق
با تشکر از شما ، امیدوارم بتونم این کار رو انجام بدم .
متاسفانه امکان جمع آوری برای مدارک نیست ،
سیستم امتیازی متاسفانه بعد از چند روز با باند بازی روبرو شد برای همین کاملا مشخص بود از قبل که این سیستم در این فروم جوابگو نیست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
در مورد شماره 1 - منظور شما را در مورد ایمان متوجه نشدم ، من قاضی نیستم و نه علمی در این فیلد دارم ولی اینجا هم میگم در حد و توان خودم اگر درک کنم که شخص باید این تاپیک را در انجمن منتشر کنه حتما تاپیک را تایید میکنم .
در مورد شماره 2 - من تاپیک هایی که قرار دادید را برای اولین باز مشاهده میکنم ، طبق روال مدیریت اینگونه تاپیکها باید حذف بشند و شما باید در صورت پاک نشدن به مدیران اطلاع بدید اگر برسی نشد یا جوابی قانعی برای شما ارسال نشده اونموقع باید برای من ایمیل بزنید .
در مورد شماره 3 - تمامی کاربرانی که به دلیل مولتی یوزر بسته شدند با توجه به ایپی و حتی در بعضی مواقع از یک سیستم استفاده کرده بودند ، اگر غیر از این بوده برای من با مدارکی که اثبات کنه مولتی نبودند ایمیل کنند من رسیدگی میکنم .
ببخشید در مورد 3 که فرمودید از یک ای پی . در بیشتر شرکت ها سیستم ها از یک اشتراک استفاده می کنند و قاعدتا دارای ای پی یکسانی هستند و این مورد برای من پیش امده. بهتره یوزر هایی بن کنید که هم به عنوان مولتی یوزر و هم به عنوان متخلف اعلام شده اند. نه چند همکار که در یک محل فعالیت می کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shingo1
پاسخ تون رو در پست قبلی من گرفتید... مجددا مطالعه بفرمایید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
پاسخ تون رو در پست قبلی من گرفتید... مجددا مطالعه بفرمایید...
سوء استاده ایشون از اکانت مدیرتشون برای همکاری که سرور ایران یا المان میفروشه نخواهد بود جناب .دلیلی هم نداره
بلکه لطفشون تنها شامل حال ما به عنوان پارتنر دیگه رداستیشن خواهد شد که با کوچکرین علت یک ماه تمام بنده رو بن کنند و چون شکایت رو از طرف انجمن پیگری کردم یک هفته دیگه هم به زمان بن اضافه کنند و احتمال بسیار قوی با توجه به محبت بسیاری که در حق ما دارند بعد از مشاهده این پست ها یوزر اصلی رو به طور دائم بن کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vahid
مورد اول را بنده به شما مدارک بدهم و متن تایید بکنید با اکانت ما وارد بشوید و بگذارید پست را خودتان تایید نکنید ببینید مدیران دیگر کی تایید میکنند این فکر میکنم برای اینکه یک بر آورد خوب از انجمن داشته باشید خوب است
2-چند بار ایمیل ؟
این 13 روز پیش به 90 درصد ایمیل هایی که دارید :
http://up.vbiran.ir/uploads/email_90...5941413439.png
همچنین از بخش ارتباط با ما هم باهاتون در تماس بودم اما جواب داده نشد
آقای سیروس من هیچ وقت بدون قدم از جانب خودم قدم از جانب شما نیستم و نخواهم بود
3-چی میخواهید؟ نیاز هست مدارک ایشان را برایتان ایمیل بکنم؟کپی شناسنامه + کارت ملی کافی است؟
این مورد آی پی شما نباید به این شکل نگاه بکنید اینجور نگاه بکنید که توی یک شرکت معمولا رنج ها و بک بون ها یکی است و این اصلا راهی برای قضاوت نیست
4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود
با سپاس
عیسی لو
-
واقعا امروز انجمن خیلی برایم جذابتر شد چون دیدم مدیر داره که داره دل میسوزونه
خیلی خوبه سالی یک بار هم که شده چنین تاپیکی زده بشه
ممنون اقا وجید و استارتر عزیز
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
4- خوب دیگر به این میگن دیکتاتوری اگر قوانین هست برای همه باید باشه نه اینکه فقط کاربران! یک مدیر زمانی مدیر است که خودش الگو باشه هیچ مدیری نمیتونه با زیر پا گذاشتن قوانین به کاربران دیگر قوانین را تدریس بکند یکی از ضعف های انجمن دقیقا همین است و از 11 صفحه پیش تا الآن دارند دوستان همین را میگند و لی نمیتوانستند مثال بزنند که بنده یک مثال کوچک برایتان زدم
واسه من تغییر اصلا مهم نیست دیگه برام اما چیزی که مهم است اینه برای من یا سایر کاربران قوانینی که توسط مدیران رعایت نمیشه نباید انتظار داشته باشید توسط کاربران رعایت بشود
با سپاس
عیسی لو
با سلام
با مورد اخری حرفتون کاملا موافقم هستم و متاسفانه انجمن رو مدیران به هر صورت که دلشون بخواد میگردونن و هیچ نظارتی هم بر کارشون نیست و هیچوقت هم جوابگو نیستن و به شخصه بعد از چند سال فعالیت در این انجمن این اولین بار هستم که مدیری در حال جوابگویی هستش که اونم مدیر اصلی انجمن هستش