پاسخ : کلاهبرداری اونم توسط شرکت !!!! تحویل اکانت وریفای نشده @RahAlioF
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afshinhosseyn
دوست عزیز اینی که میفرمایید رو بنده عکسش رو تجربه کردم، من از یه نفر توی تلگرام یه اکانت آمازون گرفتم که گویا واسطه بود و پس از تحویل از ایشون دیدم که نمیشه به اکانت وارد شد ولی خوشبختانه اون دوست زرنگمون فراموش کرده بود که یکی از شماره های شرکت رو از مشخصات تحویلی پاک کنه که منم بلافاصله تماس گرفتم، درصورتیکه شرکت میتونست هیچ چیزی رو نپذیره اومده و مشخصات اکانت رو ریست کرده و به بنده داده ولی بازهم متاسفانه محدودیت اکانت زیاد بود که مجددا تماس گرفتم و شرکت با نامه نگاری اون رو برای بنده رفع کردن، بدون اینکه بنده یک ریال پول بهشون داده باشم.
ولی کلا صحیح نیست که کل ماجرا رو تعریف نکنید دوست عزیز، به نظر من یه مشکلی به وجود اومده که شما فقط قسمتی که به نفع خودتون و به ضرر شرکت فناوران آریا نیک دیده هست رو دارین تعریف میکنید
تمامی مستندات رو کامل بدون کم و زیاد گذاشتم و به همین شکل بوده حالا اگر اون اقا چیزی دارن که ثابت کنند بفرمایند بفرستن میگم ثانیه به ثانیه پیام تلگرام و همچنین ویس ضبظ شدشونو تلفنی صحبت هم کردم دارم باهاشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirah
بنده دوست دارم که بره و قضایی و برا من پرونده بشه !!!! شما سنگ کیو به سینه می زنی دوست مهندس !؟!؟!؟
- - - Updated - - -
بنده دوست دارم که بره و قضایی و برا من پرونده بشه !!!! شما سنگ کیو به سینه می زنی دوست مهندس !؟!؟!؟
کاملاً مشخص هست که شما از کدوم جبهه داری اقدام می کنی !!!! خنده دار بود ....
بنده اصلاً دوست دارم این پرونده قضایی بشه و برام بد بشه !!! هر کی نره شکایت کنه ......................
- - - Updated - - -
دوستان و دست اندرکارن عزیز قضاوت کنند ..........
این آقا یا خانم که معلوم هم نیست جنیستشون مدت مدیدی هست که اقدام به فروش دلار های هک شده پی پل می کنند .....
متاسفم که این موضوع رو به خریداران ایشون اعلام می کنم ... اما گناهی متوجه اونها نیست جون کاملاً بی اطلاع بودند
-------------
جه دلیلی داره که آدم دلار پی پل رو با تفاوت فاحش بفروشه !؟!؟؟!!؟!؟
من سالیان سال هست که کار پی پل و شارژ پی پل انحام میدم
اما هیچ وقت دلار 12 تومنی رو 9 تومن نفروختم ... چون دلار ما مثل طلا پاکه و حاصل کار فریلنسری هست و سورسش هم مشخص !!!!
جهت استحضار دوستان به منظور شناسایی هکر نقابداری به اسم Kiavako
فایل پیوست 39964
از ادبیات شما مشخص هست که از چه خانواده ای بیرون اومدید و فرهنگ شما چه فرهنگی هست وگرنه کلمه سنگ به سینه زدن را حتی معنی اون را نمیدانید
اما در مورد اینکه ایشان هکر هست و شما به همین دلیل سر ایشان را کلاه گذاشتید باید بگم اگر در محکمه ای این حرف را بزنی شاید جای زندان شما را به یک مرکز روانی معرفی کنند
اصلا اینکه ایشان هکر هست ، اصلا قاتل هست و ... به شما چه ارتباطی داره که پول بگیرید و خدمات ندید ؟ قاضی هستید ؟ مامور هستید ؟ پول گرفتی باید خدمات بدی اما تو این تاپیک یک دلیل درست و حسابی برای ندادن خدماتی که پول گرفتی بابتش قرار ندادی و فقط کارت شده سفسطه که این سر یک عده را کلاه گذاشته بود ، من 47 دلار گرفتم پس کم گرفتم پس میتونم کم هم بفروشم و ...
اینکه ایشان هر جرمی داره به شما مربوط نمیشه شما موظف هستید یا خدمات و کالایی که فروختید را تحویل بدید و یا پول را با ضرر و زیان برگشت بزنید
اگر استارتر واقعا طبق اونچه گفته باشه و حق داشته باشه میتونه شکایت کنه و اونوقت میفهمید که خرید فروش ارز و انجام معاملات ارزی بدون مجوز یعنی چی ؟ اما اگر استارتر تاپیک خودش مشکلی داره که نره شکایت کنه اون دیگه موضوع دیگه ای هست
ضمنا مراقب حرف زدن خودتان باشید اینجا با جایی که شما در اون بزرگ شدید و افرادی که اینجا هستن با افرادی که شما بزرگ کردن خیلی فرق داره
1 فایل پیوست
همه چیز کاملاً مشخص هست ......
آی دی Kiavako ..... فروش دلار هکی پی پل
با عناوین و القاب مختلف
سند در ذیل:
فایل پیوست 39965
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
از ادبیات شما مشخص هست که از چه خانواده ای بیرون اومدید و فرهنگ شما چه فرهنگی هست وگرنه کلمه سنگ به سینه زدن را حتی معنی اون را نمیدانید
اما در مورد اینکه ایشان هکر هست و شما به همین دلیل سر ایشان را کلاه گذاشتید باید بگم اگر در محکمه ای این حرف را بزنی شاید جای زندان شما را به یک مرکز روانی معرفی کنند
اصلا اینکه ایشان هکر هست ، اصلا قاتل هست و ... به شما چه ارتباطی داره که پول بگیرید و خدمات ندید ؟ قاضی هستید ؟ مامور هستید ؟ پول گرفتی باید خدمات بدی اما تو این تاپیک یک دلیل درست و حسابی برای ندادن خدماتی که پول گرفتی بابتش قرار ندادی و فقط کارت شده سفسطه که این سر یک عده را کلاه گذاشته بود ، من 47 دلار گرفتم پس کم گرفتم پس میتونم کم هم بفروشم و ...
اینکه ایشان هر جرمی داره به شما مربوط نمیشه شما موظف هستید یا خدمات و کالایی که فروختید را تحویل بدید و یا پول را با ضرر و زیان برگشت بزنید
اگر استارتر واقعا طبق اونچه گفته باشه و حق داشته باشه میتونه شکایت کنه و اونوقت میفهمید که خرید فروش ارز و انجام معاملات ارزی بدون مجوز یعنی چی ؟ اما اگر استارتر تاپیک خودش مشکلی داره که نره شکایت کنه اون دیگه موضوع دیگه ای هست
ضمنا مراقب حرف زدن خودتان باشید اینجا با جایی که شما در اون بزرگ شدید و افرادی که اینجا هستن با افرادی که شما بزرگ کردن خیلی فرق داره
شما هم برو که دستت رو شده کاملاً
شریک *** و رفیق هکر....
شما نمی فهمی به بقیه ارتباطی نداره !!!
کاملا مشخصه که داری سنگ کی رو به سینه می زنی آقای مثلا مهندس
هرکی خواست من جمله آغاز کننده تایپیک بره شکایت کنه !!!
من ترسی ندارم اطلاعاتم رو هم آشکار گذاشتم اینجا !!!!
اگر ایشون یا شما آقای مثلاً مهندس ترسی ندارید چرا اطلاعات شرکت های معظمتان را اینجا نمی گذارید آقای معلم ادببات اول دبستان؟؟؟؟
خندیدیدم !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
خوش بختانه بزرگوار مشکلی خاصی هم نداره برای شکایت من الان تماس گرفتم با وکیلم قرار بر این هست امروز کلیه مدارک رو جمع اوری کنه فردا شکایت بکنه برام
افرادی که توی اینکار هم ضرر خوردن مثل مشتری بنده از ایشون شکایت میکنه
از اون طرف پیپال به اسم شخص داخل امریکا هست که برامون زدن ایشونم قراره برای ما به دادگاه برن شکایت بکنند میگیم اینجا به نتیجه نرسیم اون ور که قانون هاشون از ما بهتره به نتیجه قطعا میرسم و ندامت و پشیمانی بعد از تشکیل پرونده رو ایشون خودشون میان اینجا شرح میدن .
خوشبختانه چون گوشی همراه من ضبط تماس داره تمامی مکالمات و مکتوبات ذخیره میکنه برای دادگاه حتما میبرم
آخ آخ چقدر ترسیدم ..
برو خدا روزیتون جای دیگه حواله کنه بچه جون ....
برو با دوستات و خانواده های ادبیتون
فقط
دادگاه فدرال یادت نره !!!!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
شما که هیچی نمی دونی و قد ... سرت نمیشه یهو پریدی وسط داستان و فضله گویی می کنی !!!
تو همه چیزت بیانگر حیثیت و خونواده ی نداشتته ... تو ام داری سنگ کسیو به سینه میزنی که یا شریکشی و یا مشتریش....
در کل خدا روزی تو رو هم حواله کنه
ما حواله های امروزمونو زدیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
شما چه کار هستی ؟؟؟ قاضی هستی ؟؟ ضابطی ؟؟؟؟ یا شریک ***؟؟؟
همه چیز برای همه مشخص است و عیان
امثال شماها دیگه نابود شدین !!!!!
این مملکت هرچی سرش میاد از انسان نماهایی امثال شماست ....
alirah عزیز شما یک سرویسی رو قرار بوده به ایشون بدید، بعنوان اکانت وریفای شده آمازون حالا طی یک مدت زمانی که قبل سفارش با هم صحبت کردید.
kiavaco عزیز هم در ازای این سرویس حالا با توافق یا هر صحبتی که قبل از سفارش با هم داشتید، 47 دلار بابت این خدمات قرار بوده به شما بده.
حالا ایشون طبق اسناد و مدارکی که داره و از آمازون دریافت کرده، اکانتی وریفای شده که موضوع معامله تون بوده رو نگرفته و به جاش گویا ثبت نام اولیه شده و حالا اکانت هم ساسپند شده.
هرجای دنیا که برید، میگه بهرحال یا باید عین موضوع معامله رو با توافق انجام بدید، یا ثمن معامله رو برگردونید به طرف و اگر هم خسارتی متوجه طرف مقابل شده پرداخت کنید.
اما اینکه کار رو به مجاری قانونی بکشید هر کدوم از طرفین، خیالتون رو راحت کنم.بی فایده هست و اقلا 8 الی 9 ماه دوندگی بی دلیل داره.
اول بسم الله، پولی که بابت شکایت و تمبر و ... میدید هیچ.
بازپرس و بعد قاضی و ... هم میکشونه به کارشناس رسمی.
اینطور که پیداست هر دو طرف قضیه هم اون وقت اقدام میکنید به درخواست کارشناسی.
کارشناس رسمی هم که اکثرا بی اطلاع و نا آگاه تشریف دارند... شما فقط هر کدوم یک هزینه ای بین 400 تا 600 هزار تومن باید بدید برای کارشناس.
با این روندی که شما با هم جر و بحث و نوعی لجاجت دارید، به حکم کارشناسی هم اعتراض میکنید و دست آخر به شورای سه نفره کشیده میشه و هزینه هاتون برای هر کدوم نفری اقلا 2 تومن.
دست آخر هم چهارتا خروج ارز بصورت بی ضابطه و بی قاعده بهتون هم میبندند و یک جریمه ای هم میکنند و شکایت اصلی خودتون هم به مصالحه کشیده میشه.
این تجربه شخصی بنده هست، چون اصولا پیگیری قضایی تو حوزه تخصصی و وب ، نهایتش همین هست.
هرچند هم که بهترین وکلا رو بگیرید، تا وقتی که خود سیستم قضایی و کارشناسی، مرجعیت دارند برای پرونده ها، همینه.
دست آخر یک هزینه گزافی کردید هر دو طرف برای پیگیری قانونی و یک زمان ارزشمندی هم از دست دادین...
حالا ثمن معامله چقدر بوده؟ 47 دلار؟ اصلا 1 میلیون؟
شما بخاطر یک طورهایی کم نیاوردن و این یکی اون رو بکوبه، اون یکی این رو بکوبه، بحث رو تا حد خانواده و توهین و تهمت های بی دلیل کشوندید که مطمئنا در شان و شخصیت و فرهنگ هیچکدوم از شما دوستان نیست و مطمئنا هر دوی شما دوستان، افرادی با فرهنگ و با شخصیت هستید و صرفا از روی عصبانیت و ناراحتی این بحث ها پیش کشیده میشه، که اگر حضوری همدیگه رو ملاقات کنید، همون اول ریخته میشه این ناراحتی ها میره پی کارش.
هر دوی شما شرکت ثبت شده هستید، هم کیاوا و هم نیک ایده.
یک جوری دوستانه حل و فصلش کنید، یا کار رو برای ایشون انجام بدید یا مبلغ رو برگشت بزنید.
بهرحال شما بعنوان فروش و تحویل اکانت وریفای شده با ایشون معامله کردید.
حالا پی پل هکی و دلار هکی و ... ، این چیزها بدتر مسئله رو بغرنج تر میکنه، اثباتش عملا تو مراجع قضایی ایران ناممکن هست.
بحث رو هم به توهین و افترا نکشونید، خوب نیست خدایی...:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirah
بنده علی رهگذر هستم از شرکت فـناوران آریا نیک ایده ...... به شماره ثبت 468360 و شماره ملی 14004738978 و کد اقتصادی 411519xxxxx
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirah
همه چیز کاملاً مشخص هست ......
آی دی Kiavako ..... فروش دلار هکی پی پل
با عناوین و القاب مختلف
سند در ذیل:
فایل پیوست 39965
- - - Updated - - -
شما هم برو که دستت رو شده کاملاً
شریک *** و رفیق هکر....
شما نمی فهمی به بقیه ارتباطی نداره !!!
کاملا مشخصه که داری سنگ کی رو به سینه می زنی آقای مثلا مهندس
هرکی خواست من جمله آغاز کننده تایپیک بره شکایت کنه !!!
من ترسی ندارم اطلاعاتم رو هم آشکار گذاشتم اینجا !!!!
اگر ایشون یا شما آقای مثلاً مهندس ترسی ندارید چرا اطلاعات شرکت های معظمتان را اینجا نمی گذارید آقای معلم ادببات اول دبستان؟؟؟؟
خندیدیدم !!!!
هیچی هم که نداری لااقل ادب داشته باش حتی اگر تو خانواده بزرگ نشده باشی
اون شرکتی هم که میگی امکان داره اسنادش را قرار بدی ؟
https://worldup.ir/file/d7ea52f239a03.jpg
- - - Updated - - -
https://worldup.ir/file/af18aa8865d91.jpg
لازمه ذکر کنم شرکت مذکور با اطلاعات که دادید به نام شرکت دیگه ای هست که آدرسش هم تو تصویر بالا هستش اما شرکت با این نام نیست و شما اسم واقعی شرکت را بگو
هزارماشالله ... دوتا کار-نادرست افتادن به جون هم و نتیجه ش شده این !
جناب @alirah عزیز... اکانتی که شما بهشون دادی مفت نمیرزه، این به کنار. سوای ترفند هایی که برای ولیدیت کردن اکانت امازون به کار میره، شما حتی نکردی شماره تلفنشو وریفای بکنی و از متود منسوخ تیکت فرستادن استفاده کردی که صددرصد اکانت رو بن میکنه !!!!!
و از اونور @kiava گل و گلاب... شما که تاپیکو اینجا باز کردی حداقل به بقیه کاربرا اعلام میکردی قصد و هدفت از خریدن اکانت "ساخت پروکcی تلگرام" بوده... که این کار رو قبلا روی هتزنر انجام میدادی و پدر کلی هاستینگو در اوردی با ***** کردن ایپیا... (از اونور هم سر ده ها نفر تو پروکسی کلاه گذاشتی که بماند.. این که این اکانتو چند فرو کردی تو مشتریت هم بماند!)
موضوع قرارداد بین شما "اکانت تایید شده امازون" بوده و نه "اکانت وریفای شده امازون". اکانت وریفای شده بین 2 الی 15 میلیون قیمتشه . (که فکس از قبض خونه ، شرکت و گردش مالی کارت بانکی برای امازون ارسال میشه). این برای رفع بعضی شبهه های سایر کاربران بود.
اما سرویس دهنده گرامی هم ظاهرا خیلی خیلی تازه کار بودن که اکانت تایید شده هم بهتون ندادن و یه اکانت شخمی رو به اون عنوان بهتون تحویل دادند. بنابراین حق شکایت برای شما محفوظ میمونه و حق با شماست.
و ضمنا ظاهرا سرویسدهنده خیلی ناشی هست که فکر کرده پرداخت امازون رو با پی پال میشه زد! xDچجوری از ایشون اکانت خریدی من نمیدونم..
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
از اون طرف پیپال به اسم شخص داخل امریکا هست که برامون زدن ایشونم قراره برای ما به دادگاه برن شکایت بکنند میگیم اینجا به نتیجه نرسیم اون ور که قانون هاشون از ما بهتره به نتیجه قطعا میرسم و ندامت و پشیمانی بعد از تشکیل پرونده رو ایشون خودشون میان اینجا شرح میدن .
"پیپال به اسم شخص داخل امریکا هست و اونور شکایت میکنه"؟؟ =)))))))))))))
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=201140
بله ظاهرا هزاران هزار فرد در امریکا دارید که میتونن براتون شکایت بکنن =)))))))))))))
دم حکمت خدا گرم... دوتا شارلاتانو انداخته به جون همدیگه xDDDD
dispute ـتو باز کن انقدر غر نزن بابا =)))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadecohost
هزارماشالله ... دوتا کار-نادرست افتادن به جون هم و نتیجه ش شده این !
جناب @alirah عزیز... اکانتی که شما بهشون دادی مفت نمیرزه، این به کنار. سوای ترفند هایی که برای ولیدیت کردن اکانت امازون به کار میره، شما حتی نکردی شماره تلفنشو وریفای بکنی و از متود منسوخ تیکت فرستادن استفاده کردی که صددرصد اکانت رو بن میکنه !!!!!
و از اونور @kiava گل و گلاب... شما که تاپیکو اینجا باز کردی حداقل به بقیه کاربرا اعلام میکردی قصد و هدفت از خریدن اکانت "
ساخت پروکcی تلگرام" بوده... که این کار رو قبلا روی هتزنر انجام میدادی و پدر کلی هاستینگو در اوردی با ***** کردن ایپیا... (از اونور هم سر ده ها نفر تو پروکسی کلاه گذاشتی که بماند.. این که این اکانتو چند فرو کردی تو مشتریت هم بماند!)
موضوع قرارداد بین شما "اکانت تایید شده امازون" بوده و نه "اکانت وریفای شده امازون". اکانت وریفای شده بین 2 الی 15 میلیون قیمتشه . (که فکس از قبض خونه ، شرکت و گردش مالی کارت بانکی برای امازون ارسال میشه). این برای رفع بعضی شبهه های سایر کاربران بود.
اما سرویس دهنده گرامی هم ظاهرا خیلی خیلی تازه کار بودن که اکانت تایید شده هم بهتون ندادن و یه اکانت شخمی رو به اون عنوان بهتون تحویل دادند. بنابراین حق شکایت برای شما محفوظ میمونه و حق با شماست.
و ضمنا ظاهرا سرویسدهنده خیلی ناشی هست که فکر کرده پرداخت امازون رو با پی پال میشه زد! xDچجوری از ایشون اکانت خریدی من نمیدونم..
- - - Updated - - -
"پیپال به اسم شخص داخل امریکا هست و اونور شکایت میکنه"؟؟ =)))))))))))))
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=201140
بله ظاهرا هزاران هزار فرد در امریکا دارید که میتونن براتون شکایت بکنن =)))))))))))))
دم حکمت خدا گرم... دوتا شارلاتانو انداخته به جون همدیگه xDDDD
dispute ـتو باز کن انقدر غر نزن بابا =)))
دوست نسبتاً محترم و همکار مثلاً گرامی..... متوجه صحبت کردنت باش.
اولا کسی اصلاً تیکتی به جایی نزده و شما که از ماجرا چیزی نمی دونی بیخودی اظهار فضل نکن ....
مشکل امثال شما اینه که از فرط بی کاری و بی عاری کاری به جز حرف بی حا و ..ت زدن بلد نیستید و فقط فضله گویی بلدید بکنید.
حرمت خودت رو حفظ کن و جایی دخالت کن که از همه چیز کاملاً مطلع باشی آقای متخصص آمازون (البته جنگلهاش)
شارلاتان کسیه که اسم خودش رو میزاره شرکت فرا ملیتی ولی حتی فرق گوشت کوبیده و اکانت رو نمی تونه و فقط بلغور می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
البته فناوران تو جستجوی شما یه " ــ " اضافه داره...
بنده با سرچ شماره ثبتشون دیدم که درسته اطلاعات شرکتشون و خودشون هم سهامدارن :
روزنامه رسمی