عجیبه مدیر پی که همیشه تو تاپیک های انتقادی علیه پی حضور داشت الان حضور نداره !
نمایش نسخه قابل چاپ
عجیبه مدیر پی که همیشه تو تاپیک های انتقادی علیه پی حضور داشت الان حضور نداره !
درود؛
البته؛ شایان ذکر هست که بنده مشکل رو از طریق تهیه پیش نویس شکایت علیه ایشان حل کردم!
فروشنده به محض اینکه تصویر برگه پیش نویس شکایت رو در تیکت های پی مشاهده کردند، حدود 1ساعت بعد وجه رو کامل واریز کردند.
برگه پیش نویس طرح شکایت علیه ایشان، پنجشنبه تهیه شد، ضمن پیوست تصویر در تیکت سایت پی، به فروشنده اطلاع رسانی شد که تا شنبه 8صبح جهت تسویه حساب فرصت دارند، در غیر این صورت، پیش نویس پس از عریضه نویسی، به دادسرای جرایم رایانه ای، جهت پیگیری تقدیم خواهد شد.
شما از یه درگاه چی انتظار دارید؟ پرداختی و دریافتی راحت و سریع باشه...غیر اینه؟ یا نکنه دوست دارید شما رو بفرستن فضا؟ پسر خوب درگاه همینه دیگه..امنیت رو تو ایران مثال نزن تمام درگاه ها بی امنیت هستند..اینا اتفاقا خیلی بزرگان بیزینس هستند شما خبر نداری...کلا تو ایران بزرگان بیزینس صداشو در نمیارن و با ارامش حسابی کار میکنن...پی پینگو من خبر دارم چه پولهایی دارن روزانه جابه جا میکنن..راحت درگاه میده و هر کسی تو تلگرام و.. داره باهاش پول در میاره..به هر حال درگاه اول زرین پال و دومی پی پینگو پیشنهاد میکنم..
چه ربطی به pay.ir داره
پولشو یکی دیگه برده
پیگیریشو pay.ir بکنه؟
مگه pay.ir مرجع قضاییه ؟
ملت چه انتظارا دارن(:|
چه مثال مسخره ای !
مثالی که شما زدید اگر بخواهیم به این موضوع ربط داشته باشه باید اینطور باشه : pay.ir مشکل امنیتی داره باید مدریش پاسخگو باشه یا حریم خصوصی کاربران pay.ir رعایت نمیشه باید مدریش پاسخگو باشه !
اما اینکه pay.ir بخواد برات پیگیری کنه ک وظیفش نیست
مث این میمونه که به یکی کارت به کارت کرده باشی بعد به بانک بگی پولمو پس بده
بانک خندش میگیره ! میگه برو شکایت کن !
فقط مقداری تفکر و عقل نیاز است !
ادبیات و طرز تفکر حضرت عالی بیانگر میزان یا مقدار تفکر و عقل شماست، تشکر از پیشنهادتون.
به هر شکل، نگاهی به صفحه اصلی خدمات پرداخت واسط زرین پال داشته باشید.
موضوع خیلی جدید و عجیبی نیست! بیانگر سطح مسئولیت پذیری و کیفیت خدمات ارائه شده توسط مجموعه است.نقل قول:
ضمانت پرداخت
یکی از روشهای موثر برای کاهش درد پرداخت، تضمین بازگشت وجه به خریدار است. ضمانت پرداخت زرینپال در خریدار ایجاد اطمینان میکند.
با سلام به حضار گرامی :65:
استارتر عزیز قشنگ توجه کنید
فرض بر مثال شما صاحب مجموعه درگاه پرداخت هستین . در این میان هزاران سایت مشغول خرید و فروش هستن
این وسط هزار تا هم تراکنش واریزی دارین - خب مثلا وقتی مشتری کالایی رو میخره فروشنده زود اون رو انتقال میده به حساب بانکیش
وقتی پولی تو پنل پی اش نداره ، پی دات آی آر از کجا و چطوری باید وجهتون رو پرداخت کنه؟ میمونه همون راه مسالمت آمیز .
یکم واقع بینانه به مسائل نگرش داشته باشید
اتفاقا خیلی ربط داره..همونطور که گفتم پی باید پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه..این همه پول رد و بدل میشه و سود میلیاردی دارند استخدام شیفتی چند نفر کار سختی نیست!! همین که کسی شکایتی ثبت میکنه باید سریعا ان تراکنش رو مسدود کنه تا رسیدگی بشه..دقیقا کاری که پی پینگ انجام میده و تا الان 3 بار پولمو پس گرفتم از فروشنده!! حتی زرین پال هم همین کارو کرده و تصویه رو کمی مدت دار کرده تا کسی اگر شکایتی چیزی داره اعلام کنه... اگر پی ای ار این کارو میکرد راحت میتونست پول شاکی رو پس بده!! اما وقتی پشتیبانی درستی ندارند نتیجش میشه این..تا بیاد رسیدگی کنه چی به چی شده فروشنده پولو تصویه کرده یه ابم روش!