پاسخ : شکایت از یوزر بابت توهین و فحاشی ، تهدید ، تهمت و افترا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
تیکت و محتوایی که نگهداریش توسط شما انجام میشه و به سادگی توسط شما قابل ویرایش هست برای سیستم قضایی فاقد اعتبار خواهد بود. لطفا به این نکته توجه کنید.
اگر تو پیام کوتاه یا چنین چیزهایی توهین کرده باشن میتونید پیگیری کنید. در غیر این صورت صحت و سقم ادعای شما برای دادگاه قابل اثبات نخواهد بود و متشاکی حق اعاده حیثیت را خواهد داشت.
قبل از اقدام به هرگونه شکایت با یک وکیل خبره در امور قضایی الکترونیک مشورت کنید که بیش از این متضرر نشید.
ارادتمند.
ممنونم از پاسختون
ممکن نیست که درخواست کنیم مواردی که ما ارسال میکنیم با ایمیل های خودشون مطابقت داده بشه ؟
متاسفانه ما فقط تیکت ها رو داریم که همراه باهاش هم ایمیل ارسال شده
ایشون چه طور ؟ میتونند اقدامی کنند ؟ برای اینکه به علت توهین مسدود کردیم سرویس هاشون رو ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
خواهش میکنم
اگر قصد ارائه خدمات بهشون ندارید و تمایل دارید شکایت کنید
و حق دفاع براشون تنگتر کنید
بله مبلغ بازگشت بدید که هنگام بازخواست ایشان توسط مجری قانون یا دادگاه این مورد از نظر قانون خنثی باشه و پولی از سمت ایشان پیش شما محفوظ نباشه.
ما حتی با توجه به توهین هایی که کردن خواستیم ماجرا رو ختم به خیر کنیم اما با تهمت و افترا و تهدید هاشون مواجه شدیم !
اگه از دادن شماره کارت خودداری کنند چه طور ؟
بنده از ایشون سوال کردم که بعد از 18 روز پیگیر مشکلتون شدید ؟ توی تماس تلفنی به بنده میگن شما چه حقی داری همچین سوالی کنید ! شما جای بنده باشید بعد از این همه مدت طولانی فکر نمیکنید کاربر مشکلش حل شده ؟
و اینکه اول گفتند بک آپ زمان انتقال موجوده اما بعد از 18 روز گفتند بک آپی ندارن ! به نظرتون قصد اینکه مشکل سایتشون رو به کسی ربط بدند رو ندارن ؟
ما حتی نمیدونیم مشکلشون اصلا از کی بوده ! اصلا قبل انتقال بوده یا بعد انتقال
سلام دوست عزیز
یک نصیحت اگر فحش ناموسی داده باشند شکایت کنید و اگر که نه در همین حد بود که علم و برخوردتون رو به چالش کشیده مثل شما نمیفهمید یا توهین های سطحی کرده باشه پولشو پس بدید و بگید بره به سلامت.
و الا بدون وکیل میخواید شکایت کنید دستتون به هیچ جایی بند نیست و اگرم میخواید وکیل بگیرید باید به فکر هزینه بیش از 40 هزارتومن بدین ،
الان چون عصبانی هستید و آدرنالینتون بالاست جو شکایت رو گرفتین ولی اگر خوب فکر کنید میبینید که منطقی توش نیست.
شما باید ادارات رسمی رو ببینید که طبیعتا حساسیت اونجا خیلی بالا باشه ، کارمنداش هر روز توهین و فحش های ناموسی میشنوند و حتی جدیدا مد شده زنگ میزنن 118 یا آتش نشانی و غیره و علنی بحاشی میکنند و ضبط میکنند . آیا دیدین از این ها یک مورد پیگیری بشه ؟ حتی توی بیمارستان طرف درگیری درست میکنه پلیس یا نگهبان اونجا فقط طرف رو از بیمارستان میندازه بیرون علاوه بر تذکر هایی که نوشتن 6 ماه حبش و شلاق.
عملا این ها فقط در حد تئوری هست و پیگیری جدی صورت نمیگیره.
اگر شما دنبال دردسر هستید بفرمایید شکایت کنید ولی اگر نه به نظرم گذشت کنید بهتره چون یکی دوتا نیستند که میخواید یک درس عبرتی واسشون باشه.
موفق و موید
سلام ارمین بنظر من اشتباه کردی 2 سرویس دیگه را بستی بنظرم ربطی به سرویس دیگه نبود که ببندی .
اگر واقعا تمام تلاش را کردی حل نشد مشکل میگفتی ما هر کاری گفتید کردیم و تلاشمون را کردیم متعصفانه کاری از دست ما برنمیاد اگر هم دوست ندارید با این موضوع کنار بیاید هاستتون را انتقال بدید .
اگر شبیه این موضوعی که گفتم حالا بالا پایین میکردی حرف هایی که زدم بهش میزدی و سرویسش را نمیبستی چون هزینه داده بود این همه فحاشی نمیشد و دشمنی برای خود درست نمیکردی .
حالا که شده شما شکایت نکن و دردسر درست نکن اگر اون شکایت کرد انگاه شما با مدارکی که داری کیش و مات کن شما سمتش نرو بنظرم حالا حرفی بود گفت تمام شد شما که مالی ضرر نکردی از این فحش ها زیاد مردم میزنند در نت .
دوست خوب منم گفتم شرکت کنم و یه جوابی بدم.
ببین عزیز صادقانه بگم دنبال دردسر نگرد.چون طبق تجربه ای که دارم این چیزا علاوه بر زمان بر بودن و برو و بیای زیادی که داره اصلاً رسیدگی نمیشه.
شما بهتر بود اون سرویسی رو که به خاطرش شما رو فحش داده بود رو ساسبند می کردی بک آپ رو میدادی و می گفتی یا تا پایان دوره صبر کن یا مبلغ باقی مونده رو جساب می کردی باهاش
و باقیش رو برگشت میزدی و میگفتی به سلامت.خود من سایت داشتم و دارم شما بهتر می دونی گاهی وقت ها انقدر مشکلات زیاد میشه که طرف واقعاً کلاقه و به نوعی دیوونه میشه و تا یه مشکلی
پیش میاد همه کس و همه چیز رو فحش می دن. این مشکلات هم میتونه حملات،کم شدن منابع،بالارفتن هزینه مسدود شدن سایت بی دلیل (99 درصد موافع) و با دلیل.
چیزی که مشخصه اینه که بحث چیز ساده ای بوده و به فحش ختم شده شما وفتی وارد این کار شدی باید واسه این حرفا و همه چیزهای دیگه آماده باشی اگه قرار باشه شما برای این چیز شکایت کنی
فردا من مطمئنم که بازم واسه شما پیش میاد (بی دلیل یا با دلیل) اینطوری شما هر روز باید شکایت کنی.پیشنهادی که دارم اینه که قوانین رو بیشتر یاد آور بشید و هر کسی رو میزبانی نکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
تیکت و محتوایی که نگهداریش توسط شما انجام میشه و به سادگی توسط شما قابل ویرایش هست برای سیستم قضایی فاقد اعتبار خواهد بود. لطفا به این نکته توجه کنید.
اگر تو پیام کوتاه یا چنین چیزهایی توهین کرده باشن میتونید پیگیری کنید. در غیر این صورت صحت و سقم ادعای شما برای دادگاه قابل اثبات نخواهد بود و متشاکی حق اعاده حیثیت را خواهد داشت.
قبل از اقدام به هرگونه شکایت با یک وکیل خبره در امور قضایی الکترونیک مشورت کنید که بیش از این متضرر نشید.
ارادتمند.
حق با شماست ولی SMS هم میشه جعل کرد یه سری اپلیکیشن Fake SMS هستن که شما می تونید از هر کسی خواستید به خودتون در هر تاریخی که دوست دارید SMS ثبت کنید مثلاً من اگه شماره شما رو داشته باشم می تونم تو گوشیم ثبت کنم که شما دیروز به من فوش SMS کردی :) البته مگر اینکه از طریق اپراتور ها SMS پیگیری بشه که اون موقع بله قابل جعل نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
حق با شماست ولی SMS هم میشه جعل کرد یه سری اپلیکیشن Fake SMS هستن که شما می تونید از هر کسی خواستید به خودتون در هر تاریخی که دوست دارید SMS ثبت کنید مثلاً من اگه شماره شما رو داشته باشم می تونم تو گوشیم ثبت کنم که شما دیروز به من فوش SMS کردی :) البته مگر اینکه از طریق اپراتور ها SMS پیگیری بشه که اون موقع بله قابل جعل نیست.
اینی که شما میگید یک اس ام اس فیک میسازه .
100% انقدر هم ... نیستن که بیان اون sms مورد توجه قرار بدن .
دیتابیس ارسال و دریافت ها توی مخابرات ذخیره میشه از روی اون میان چک میکنن .
البته نمیدونم توی مشکل ایشون این مورد رو براشون انجام میدن و اگر انجام بدن راهی رو پیش میبره یا بیهوده هست ؟
البته من فکر میکنم که ایشون نگران هستن از طرف فرد معترض شکایتی انجام بشه و برای ایشون مشکلی ایجاد بشه و میخوان خودشون زودتر اقدام کنن .
تهمت و افترا فرد خریدار زده توی تماس تلفنی. بک آپ داده شده . بی احترامی از طرف شما انجام نشده . بک آپ ها رو به نظر من همچنان پیش خودتون نگه دارید که اگر گفتن ندادید بهشون ...
سایت ها دولتی بوده ؟ سایت های بزرگی بوده ؟ محتواش چی بوده ؟
با این شرایطی که شما گفتید بعید میدونم کاربر بره شکایت کنه .
اگه یه اپ مثل Automatic Call Recorder رو گوشی داشتید الان مکالمه هاش هم داشتید و می تونستید ثابت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
پیام رو بر اساس پیرینتی که از اپراتون میگیرید بررسی می کنند نه گوشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
ممنونم از پاسختون
ممکن نیست که درخواست کنیم مواردی که ما ارسال میکنیم با ایمیل های خودشون مطابقت داده بشه ؟
متاسفانه ما فقط تیکت ها رو داریم که همراه باهاش هم ایمیل ارسال شده
ایشون چه طور ؟ میتونند اقدامی کنند ؟ برای اینکه به علت توهین مسدود کردیم سرویس هاشون رو ؟
- - - Updated - - -
ما حتی با توجه به توهین هایی که کردن خواستیم ماجرا رو ختم به خیر کنیم اما با تهمت و افترا و تهدید هاشون مواجه شدیم !
اگه از دادن شماره کارت خودداری کنند چه طور ؟
بنده از ایشون سوال کردم که بعد از 18 روز پیگیر مشکلتون شدید ؟ توی تماس تلفنی به بنده میگن شما چه حقی داری همچین سوالی کنید ! شما جای بنده باشید بعد از این همه مدت طولانی فکر نمیکنید کاربر مشکلش حل شده ؟
و اینکه اول گفتند بک آپ زمان انتقال موجوده اما بعد از 18 روز گفتند بک آپی ندارن ! به نظرتون قصد اینکه مشکل سایتشون رو به کسی ربط بدند رو ندارن ؟
ما حتی نمیدونیم مشکلشون اصلا از کی بوده ! اصلا قبل انتقال بوده یا بعد انتقال
خیر با ایمیل هم به مشکل می خورید.
باز هم خود ایمیل رو می بره زیر سوال.
در کل هر مدرکی که شما به هر شکلی بهش دسترسی دارید و یک شخص سوم حقیقی یا حقوقی نباشه میتونه بی اعتبار شناخته بشه.
باید حتما چیزی این بین باشه که ثابت کنه شما دست نبردید و یا دسترسی نداشتید
مثل اپراتور همراه که درستی پیام داخل گوشی ارسال کننده و دریافت کننده رو ثابت می کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [B
مینا-صیفی[/B];1577935]سلام ارمین بنظر من اشتباه کردی 2 سرویس دیگه را بستی بنظرم ربطی به سرویس دیگه نبود که ببندی .
اگر واقعا تمام تلاش را کردی حل نشد مشکل میگفتی ما هر کاری گفتید کردیم و تلاشمون را کردیم متعصفانه کاری از دست ما برنمیاد اگر هم دوست ندارید با این موضوع کنار بیاید هاستتون را انتقال بدید .
اگر شبیه این موضوعی که گفتم حالا بالا پایین میکردی حرف هایی که زدم بهش میزدی و سرویسش را نمیبستی چون هزینه داده بود این همه فحاشی نمیشد و دشمنی برای خود درست نمیکردی .
حالا که شده شما شکایت نکن و دردسر درست نکن اگر اون شکایت کرد انگاه شما با مدارکی که داری کیش و مات کن شما سمتش نرو بنظرم حالا حرفی بود گفت تمام شد شما که مالی ضرر نکردی از این فحش ها زیاد مردم میزنند در نت .
مینا جان شما اخلاق ما رو بهتر از هر کسی میدونید ... ما در حال مکاتبه در مورد مشکلشون بودیم که یه دفعه با متنی که درج کردم رو به رو شدیم ! ما هم به اجبار دو سرویسشون رو مسدود کردیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
دوست خوب منم گفتم شرکت کنم و یه جوابی بدم.
ببین عزیز صادقانه بگم دنبال دردسر نگرد.چون طبق تجربه ای که دارم این چیزا علاوه بر زمان بر بودن و برو و بیای زیادی که داره اصلاً رسیدگی نمیشه.
شما بهتر بود اون سرویسی رو که به خاطرش شما رو فحش داده بود رو ساسبند می کردی بک آپ رو میدادی و می گفتی یا تا پایان دوره صبر کن یا مبلغ باقی مونده رو جساب می کردی باهاش
و باقیش رو برگشت میزدی و میگفتی به سلامت.خود من سایت داشتم و دارم شما بهتر می دونی گاهی وقت ها انقدر مشکلات زیاد میشه که طرف واقعاً کلاقه و به نوعی دیوونه میشه و تا یه مشکلی
پیش میاد همه کس و همه چیز رو فحش می دن. این مشکلات هم میتونه حملات،کم شدن منابع،بالارفتن هزینه مسدود شدن سایت بی دلیل (99 درصد موافع) و با دلیل.
چیزی که مشخصه اینه که بحث چیز ساده ای بوده و به فحش ختم شده شما وفتی وارد این کار شدی باید واسه این حرفا و همه چیزهای دیگه آماده باشی اگه قرار باشه شما برای این چیز شکایت کنی
فردا من مطمئنم که بازم واسه شما پیش میاد (بی دلیل یا با دلیل) اینطوری شما هر روز باید شکایت کنی.پیشنهادی که دارم اینه که قوانین رو بیشتر یاد آور بشید و هر کسی رو میزبانی نکنید.
خیلی ممنونم از شما .
بنده هم دقیقا همین کاری رو کردم که شما فرمودید . اصلا بحث خاصی نبوده ... سر همین مشکل خودشون یک دفعه بی حرمتی کردند و ما هم سرویس هاشون رو مسدود کردیم و بک آپ رو ارسال کردیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clack
اینی که شما میگید یک اس ام اس فیک میسازه .
100% انقدر هم ... نیستن که بیان اون sms مورد توجه قرار بدن .
دیتابیس ارسال و دریافت ها توی مخابرات ذخیره میشه از روی اون میان چک میکنن .
البته نمیدونم توی مشکل ایشون این مورد رو براشون انجام میدن و اگر انجام بدن راهی رو پیش میبره یا بیهوده هست ؟
البته من فکر میکنم که ایشون نگران هستن از طرف فرد معترض شکایتی انجام بشه و برای ایشون مشکلی ایجاد بشه و میخوان خودشون زودتر اقدام کنن .
تهمت و افترا فرد خریدار زده توی تماس تلفنی. بک آپ داده شده . بی احترامی از طرف شما انجام نشده . بک آپ ها رو به نظر من همچنان پیش خودتون نگه دارید که اگر گفتن ندادید بهشون ...
سایت ها دولتی بوده ؟ سایت های بزرگی بوده ؟ محتواش چی بوده ؟
با این شرایطی که شما گفتید بعید میدونم کاربر بره شکایت کنه .
سایت مربوط به یه فروشگاه بوده ! در الکسا هم هیچ رتبه ای نداره .
هدف من اصلا پیش دستی نیست . بنده فقط بابت این ناراحت هستم که چرا مشتری باید به خودش اجازه بده توهین کنه ! و بعد تهمت و افترا بزنه و با خیال راحت تهدید هم بکنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
اگه یه اپ مثل Automatic Call Recorder رو گوشی داشتید الان مکالمه هاش هم داشتید و می تونستید ثابت کنید.
اطلاع دارید که ضبط کردن مکالمه در صورتی که طرف مقابل اطلاع نداشته باشه خودش جرم هستش ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
پیام رو بر اساس پیرینتی که از اپراتون میگیرید بررسی می کنند نه گوشی.
خیر با ایمیل هم به مشکل می خورید.
باز هم خود ایمیل رو می بره زیر سوال.
در کل هر مدرکی که شما به هر شکلی بهش دسترسی دارید و یک شخص سوم حقیقی یا حقوقی نباشه میتونه بی اعتبار شناخته بشه.
باید حتما چیزی این بین باشه که ثابت کنه شما دست نبردید و یا دسترسی نداشتید
مثل اپراتور همراه که درستی پیام داخل گوشی ارسال کننده و دریافت کننده رو ثابت می کنه.
با صحبت هایی که دوستان فرمودند تصمیم گرفتیم اقدامی نکنیم ...
حالا سوال باقی میمونه این هستش که اگه یوزر اقدامی انجام بده ما با اون تیکت ها میتونیم اثبات داشته باشیم ؟
تمام مدارک موجود ما و یوزر همان تیکت ها بخش قوانین هستش ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
مینا جان شما اخلاق ما رو بهتر از هر کسی میدونید ... ما در حال مکاتبه در مورد مشکلشون بودیم که یه دفعه با متنی که درج کردم رو به رو شدیم ! ما هم به اجبار دو سرویسشون رو مسدود کردیم
- - - Updated - - -
خیلی ممنونم از شما .
بنده هم دقیقا همین کاری رو کردم که شما فرمودید . اصلا بحث خاصی نبوده ... سر همین مشکل خودشون یک دفعه بی حرمتی کردند و ما هم سرویس هاشون رو مسدود کردیم و بک آپ رو ارسال کردیم
- - - Updated - - -
سایت مربوط به یه فروشگاه بوده ! در الکسا هم هیچ رتبه ای نداره .
هدف من اصلا پیش دستی نیست . بنده فقط بابت این ناراحت هستم که چرا مشتری باید به خودش اجازه بده توهین کنه ! و بعد تهمت و افترا بزنه و با خیال راحت تهدید هم بکنه
- - - Updated - - -
اطلاع دارید که ضبط کردن مکالمه در صورتی که طرف مقابل اطلاع نداشته باشه خودش جرم هستش ؟
- - - Updated - - -
با صحبت هایی که دوستان فرمودند تصمیم گرفتیم اقدامی نکنیم ...
حالا سوال باقی میمونه این هستش که اگه یوزر اقدامی انجام بده ما با اون تیکت ها میتونیم اثبات داشته باشیم ؟
تمام مدارک موجود ما و یوزر همان تیکت ها بخش قوانین هستش ...
یوزری که کلی بد و بی راه گفته نمیره شکایت کنه چون میدونه ممکن هست حداقل 1% پای خودش گیر باشه.
یوزر هم برای اثبات ادعای خودش شرایطی مثل شما داره. هیچ مدرکی که نشه توش دست برد برای دو طرف وجود نداره.
باز دست شما بیشتر باز هست و اگر قرار هست همین مدارک رو قبول کنند خوب بدون شک تیکت ها و ایمیل ها رو باید قبول کنند که شما مشکلی تو این مورد ندارید و روال عادی کاری رو دنبال کردید.