جناب مهندس مدیر عامل شرکت
شرکتی که فقط وعده و وعید بده دیگه نمیشه روش حساب باز کرد
بهتره بیشتر به فکر باشید تا اینمه که ازتون طرفداری شده کمکم به فنا نره
از طرف یک دلسوز که از روز اول با شماست
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب مهندس مدیر عامل شرکت
شرکتی که فقط وعده و وعید بده دیگه نمیشه روش حساب باز کرد
بهتره بیشتر به فکر باشید تا اینمه که ازتون طرفداری شده کمکم به فنا نره
از طرف یک دلسوز که از روز اول با شماست
با تشکر از انتقادات و پیشنهادات شما دوستان
همانطور که قبلا" عرض شد، روی یک سری مباحث که از دست ما کاری ساخته نیست نمیتوان مانور رفت
در سال 91، با توجه به حرف ها و اعمال بانکها و شرکت های تجارت الکترونیک برنامه ریزی و اطلاع رسانی داشتیم، اما هم اکنون به هیچ وجه تا تکمیل و تحویل، اطلاع رسانی هم نداریم
هدف اصلی ما اطلاع رسانی و سپس اعمال تغییرات بود، اما مجبوریم که ابتدا تغییرات را دریافت نموده ، اعمال کرده، تست کرده، پیاده سازی عمومی کرده و سپس اطلاع رسانی کنیم
فعالیت اصلی و قطعی ما از 11 تیر 1391 آغاز شد، و تا کنون تغییرات زیادی اعمال شده و هیچ یک غیر قانونی و نا معتبر نبوده و نمی باشد
در کل، امیدوارم هرچه زودتر اولین و بهترین ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی باشیم
سلام
میخوام درگاه بانک پاسارگاد جی پل رو روی freer نصب کنم الان مازولشو دانلود کردم کجای هاست باید آپلودش کنم ؟ داخلش پلاگین هست با templates
بحث اضافه شدن درگاه بانکی با پشتیبانی فرق میکنه ...شما یعنی تا زمانی که درگاه بانکی جدید اضافه نکنید قرار نیست پشتیبانی بدید ؟من چند ماه پیش به شما ایمیل زدم در رابطه با پیگیری یه تراکنش هنوز جوابشو نگرفتم !!!تو سیستم تیکتینگ هم یه تیکت زدم ولی انگار این سیستم تیکتینگ هم مشکل داره چون تیکت من تو قسمت لیست درخواست ها نیست !
ما الان چندین تراکنش داریم که باید پیگیری بشه ولی متاسفانه بخاطر اینکه شما جواب نمیدید اینارو گذاشتیم تو لیست ضررهامون و یجورایی کلا بیخیالش شدیم ...
الان برای اضافه شدن درگاه بانکی چه مشکلی مانعتون شده ؟
قبول کنید 3.4% سود پول کمی نیست ! لطفا حداقل بخش پشتیبانی رو درست کنید و جوابمون رو بدید .
به نظرم الان تنها مشکل اساسی که jaypal داره پشتیبانی و پاسخگویی هست ...وگرنه برای من تو این چند ماه حتی یبار هم پیش نیومده تصفیه حساب ها دیر پرداخت شه ...
آقایون کلا این جی پال بی خیال شین
چون
- کارمزدش زیاده
- الکی کارمزد تو سایت کم نوشتن ولی کارمزدش خیلی بیشتره
- پشتیبانی که کلا تعطیله
- تصویه حساب هم 3-4 روز طول میکشه
- سرعتش هم موقع انتقال به سایت پایینه
من که کلا بیخیالش شدم شما ها هم برین 1 جایه دیگه درگاه بگیرین
این همه سایت هستن که درگاه پرداخت میدن اوم با چند بانک
منم جی پل رو قطع کردم
با سلام و با تشکر از دوستان و کاربرانی که روزی با ما همکاری میکردند ولی امروز نمی کنند.
همانطور که همه ی کاربران میدانند، تا به امروز از هم ردیفان خود خیلی سر تر بودیم.
حد اقل میتوان گفت تیم برنامه نویسی قدرتمندی داشتیم
خدا را شکر سرور اختصاصی داخل ایران تهیه کردیم و کل سایت را بر روی آن آپلود کردیم تا با هر بانکی مشکل نداشته باشیم
در درگاه پاسارگاد، تراکنش نا موفق کمی زیاد بود، که این امر بیشر از سمت خریدار و یا وب سایت فروشنده بود
دوستی که عرض می کند، سرعت بارگذاری پایین هست، باید دقت کنند، سرعت بارگذاری سامانه پرداخت امن پاسارگاد پایین است
کارمزد ثابت ما در حال حاضر 1.4درصد و 2.4درصد می باشد (که بار ها ذکر شده، درگاهی که کارمزد از ما بگیرد، کارمزد آن به کامزد پایه و ثابت اضافه می شود)
تا چند روز آینده کارمزد ثابت به 2.2درصد و 3.2درصد به صورت پایه و ثابت تغییر می کند که در بانکهای پارسیان و اقتصاد نوین و... ثابت اما در سامانه پرداخت امن پاسارگاد و بانک سامان + کارمزد هر سیستم می باشد.
در سیستم جدید، هم در درگاه اختصاصی و هم در درگاه واسطه، بانک قابل تعریف می باشد
در نسخه جدید، آدرس بازگشتی به سایت شرکت بوده و تمامی تراکنش ها تایید و تکمیل می شوند، و تعداد تراکنش های نا موفق 0 می شود
تسویه حساب های شتاب، همه گی به موقع و در مدت زمان اعلام شده انجام شده اند؛ اما به دلیل محدودیت های حواله های پایا، تسویه حساب های شبا، بعد از 15 الی 20 هر ماه، امکان دارد با تاخیر 1 روزه انجام شود
مشکل عدم پشتیبانی را از تمامی کاربرانی که اعلام کرده بودند میپذیریم و امیدواریم به زودی مشکل برطرف گردد
سیستم و روال کاری ما بدین شکل است که توضیح داده شد، دوستان میتوانند با مطالعه و دقت به حرفهای بنده از جی پل استفاده نمایند...
با آرزوی موفقیت روز افزون
با سلام
چند سوال :
1. كارمزد پایه به كارمزد درگاه واسطه و كارمزد ثابت به كارمزد درگاه مستقیم میگویید ؟!
2. كارمزد درگاه بانك سامان چقدر میباشد ؟
3. آیا با تغییر در سیستم امكان استفاده چند روزه از سیستم قبلی تا برنامه نویسی سیستم جدید وجود دارد ؟
یك درخواست :
لطفا مستندات سیستم جدید را زودتر قرار دهید.
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
1.کارمزد پایه همان کارمزد ثابت است؛ برای درگاه اختصاصی 3.2درصد در نظر گرفته شده و برای درگاه واسطه 2.2درصد (که این قیمت ها با احتساب 5درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد)
این کارمزد بر روی بانک هایی که کارمزد نمیگیرند به همین نرخ محاسبه می شود؛ ولی در صورتی که بانکی 1درصد از ما کارمزد بگیرد، 1درصد کارمزد به کارمزد پایه و یا ثابت اضافه خواهد شد
2.هنوز از سمت بانک سامان اعلام نشده است (به زودی اطلاع رسانی خواهد شد)
3.بله
پس از reversion شدن درگاه های بانکی برای چند بانکی شدن و اعمال سیستم جدید، از طریق ایمیل به تمامی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
همچنین مدتی (حد اقل یک هفته) در نظر گرفته میشود تا فروشگاه ها از نسخه قبلی به نسخه جدید کوچ کنند
کاربران گرامی نگران هیچ چیز نباشند، زیرا برنامه نویسی برای اتصال، پایدار تر و ساده تر خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
ظاهر ساستتون اصلا در شان سایتی با این تعداد کاربر نیست. خیلی سنگین و ضایع است.
هیچ کدوم از منوها هم کار نمیکنه
امکانات نسخه جدید رو هم ممنون میشم اگر بگید
اگر مدت زمان تسویه حساب کم کنین خیلی بهنره الا ن پیلاین روزی 10بار داره تسویه میکنه شمام روزی چند بار تسویه کنید دیگه؟
دوستان من یه مشکل اساسی دارم که نمیدونم مشکل از طرف هاستینگ هست یا jaypal ...
من از namecheap هاست دارم ...و اسکریپت سایتم freer هست ...ارورهای زیادی از پلاگین jaypal دریافت میکنم (فایل ارور هر ماه حجمش 3 4 گیگ میشه که مجبورم هر چند وقت یبار پاکش کنم ...)
چند خط از متن ارورو میزارم :
نقل قول:
[23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 130.185.73.20:80 (Connection timed out) in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 23 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 24 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ...
سلام دوستان jaypal خوبه ازش استفاده کنم ؟
اگر پست های این تاپیک رو بخونید مزایا و معایبش رو متوجه میشید ...بستگی داره اولویت شما چی باشه ...
از نظر تصویه کارت به کارت رو با فاصله 24ساعت و شبا رو با فاصله 48ساعت انجام میدن .
از نظر کارمزد برای درگاه واسطه 2.4 میگیرن و برای درگاه اختصاصی 3.4 درصد ...
از نظر پشتیبانی ضعیف هستن ...
در کل من تو این چند ماهی که دارم با جی پال کار میکنم تاحالا به فکر عوض کردن درگاه نیوفتادم و راضیم ..فقط پشتیبانیشون درست شه و یه درگاه هم اضافه کنن عالی میشه
با سلام خدمت شما،
طبق خطایی که اعلام کردید، اتصال به سایت jaypal.ir از سایت شما در برخی از مواقع انجام نمی شود.
ب همین دلیل فانکشنهای fsockopen() و fputs() به درستی عمل نمی کنند
در نسخه جدید، هم CURL موجود می باشد و هم fsock. که شما میتوانید از هر کدام که بهتر عمل می کنند استفاده نمایید.
موفق باشید
فقط درگاه پرداخت امن پاسارگاد دارید؟ طول میکشه تا لود بشه جالب نیست اصلا...
زنگ زدم به شماره شرکت میگه همچین شماره ای وجود نداره...هر دو تا شماره موبایل ها هم هرچی تماس میگیرم اشغال هست ...
یکی دیشب از سایتم میخواسته خرید کنه مبلغ 300هزار تومن از حسابش کم شده ! دو تا 45تومن و یه 204800تومن ... من الان چجوری اینو پیگیری کنم ؟چون اصلا ما محصولی با این قیمت ها نداریم !!!لطفا سریعتر پاسخ بدید چون خیلی مهمه
به نظرم بین همه اینها فقط و فقط میهن پال و آقای صدر الدینی عالیه خدماتش
با سلام خدمت شما،
بارها عرض شده است، شماره شرکت منتقل شده و تا هنوز به دلیل موجود نبودن امکانات در مقصد، خط منتقل نشده است.
شما شنبه تا 5شنبه بعد از 10صبح و قبل از 22شب با پشتیبانی تماس بگیرید.
اصلا" امکان ندارد مبلغ تغییر کند. فاکتور ها با مبالغی که در سایت شما تعریف می شوند صادر شده و sign می شوند.
لازم به ذکر است برای پیگیری و بررسی تراکنش های نا موفق حتما" باید شماره فاکتور و یا شناسه فاکتور و یا شماره رسید بانکی اعلام شود.
موفق باشید
يه سئوالي
چرا جي پال روي گرافيك و امكانات بيشتر كار نميكنه !
خوندن 115 صفحه برای دونستن این مسئله یکم وقت گیر هست ...بهتر نیست تو سایتتون این مورد رو جلوی شماره تلفن شرکت ذکر کنید ؟
دیروز شنبه بود ! ما هرچی تماس گرفتیم یه بوق آزاد میزد بعد اشغال میشد ...با خودتون هم تماس گرفتم که جواب ندادید و از طریق اس ام اس گفتید امروز صبح تا قبل از ساعت 14 با پشتیبانی تماس بگیرم !!!
در هر صورت امروز تماس گرفتم با پشتیبانیتون ...گفتن که با شماره کارتی که دارم و شماره سندهایی که به من دادن نمیشه پیگیری کرد و باید برم دنبال شماره فاکتور ...
پشتیبانیتون گفتن امکان داره این اتفاق بیوفته ولی درصدش خیلی کم هست ...
این عکسی هست که خریدار به من داده (7اردیبهشت حدود ساعت 9شب) :
فایل پیوست 12794
شماره تماس و شماره کارتشون رو هم اگر خواستید بگید تو پیغام شخصی بدم ...
شماره فاکتور رو هم هروقت بهم بدن براتون ایمیل میکنم
مشتری ایمیلش رو به من داد من چک کردم 4 بار اقدام به خرید کرده که هر 4بار "کامل نشده" بوده و پولی به اکانت جی پال من نیومده ...
فقط امیدوارم سرکارم نگذاشته باشه چون این دو روز خیلی اعصابم خورد شد سر این قضیه ...(البته اگر سرکاری بود طرف شماره تلفن و شماره کارتشو نمیداد)
با سلام خدمت شما
همانطور که توسط تیم پشتیبانی خدمت شما عرض شد / خریدار باید با شماره ۰۲۱۸۹۵۱۷ تماس بگیرد و با اعلام شماره کارت خود / لیست تراکنش های خود را از سامانه پرداخت امن پاسارگاد دریافت نماید.
ما یک روز در میان / شکایت ها و تماس های تلفنی را با شرکت نوپاد هماهنگ می کنیم / و تا الآن در رابطه این ۳ تراکنش به ما چیزی اعلام نشده.
وظیفه ما و شما فقط پیگیری تراکنش با اطلاعات تراکنش می باشد.
لطف کنید همین مطالب را به خریدار خود اعلام نمایید و در نتیجه شماره فاکتور ها را برای ما ارسال نمایید.
در غیر اینصورت ما کار دیگری نمیتوانیم انجام دهیم.
پیروز باشید
سلام دوست عزیز میشه بنده را راهنمایی کنید وقتی روی پرداخت کلیک میکنم ارور میده
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
از درگاه ملت استفاده کردم در اسکریپت فریر
در قسمت تنظیمات تمام گزینه ها رو درست پر کردم
شماره کارت شما در جی پال :
ایمیل شما در جی پال :
پسوورد شما در جی پال :
این آخری هم
نوع درگاه اختصاصی
داخل فیلد نوشتم : pga
اما باز با اون پیغام مواجه میشم.
درگاه ملت خیلی وقت هست که کار نمیکنه ...درگاه پاسارگاد رو استفاده کنید
من ثبت نام کردم.ولی نمیدونم چجوری از این کدها استفاده کنم.
کسی راهنمایی می کنه ؟
میخوام از درگاه اختصاصی استفاده کنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
2 تا از مشتری ها از سایت خرید کردن وقتی تکمیل فرآیند زده اررور apache داد که مشکل از سایت بنده بود. ولی پول از حساب مشتری کم شده و برگشت نخورده و به حساب جی پال من هم واریز نشده
شماره فاکتورهای زیر چک بشن چون دقیق نمیدونم کدوم درسته ولی برای 2 تاش این مشکل بوجود اومده
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
سایت به این بزرگی با این همه کاربر و تراکنش قسمت تیکتینگ نداره ؟
جای تاسف هست
پس این کاربرهای بیچاره مشکلاتشون رو کجا بگن ؟
با سلام خدمت شما،
اینجا بگن :
09359550940 پشتیبانی (شنبه تا پنجشنبه 10 الی 22)
09197840979 مدیریت (11 الی 21)
مدیریت - admin@jaypal.ir
اطلاع رسانی - info@jaypal.ir
پشتیبانی - support@jaypal.ir
تلفن تماس 09197840979 آی.دی یاهو sepadl71 آدرس ایمیل 547.mcts@gmail.com
موفق باشید.
با سلام خدمت شما،
این مشکلات بعضی اوقات پیش می آید و نقطه ضعفی از سامانه پرداخت امن پاسارگاد می باشد.
هم اکنون پس از گذشت تغریبا" 9 ماه از گزارشات ما، هنوز مشکل برطرف نشده است.
تا چند روز دیگر 2 درگاه از 2 بانک به سیستم اضافه می شود و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به صورت کامل از سیستم حذف می شود.
با توجه به رایزنی ها و قرارداد ها و مجوز های دریافت شده، درگاه اختصاصی "شرکت یگانه دانه پیشرو" با نام تجاری "جِـی پَـل" تا چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.
موفق باشید
اپین ارور که درگاه پاسارگاد میده یعنی چی؟
خطاخطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید.
سایت خوبی داشتید ولی حرکت غیر حرفه ای شما از اعتبارتون کم کرده
شما از نماد موقت که برای سایت دیگری تهیه کرده بودید در سایت و بصورت دائم اونم 5 ستاره استفاده کردید
واقعا جای تاسف دارد /:)
پ.ن :
1- برای درگاه واسط نماد نمیدهند
2- فعلا حداکثر امتیاز که میدهند 2 ستاره هست