دوست عزیز خودت داری میگی حدود یک سوم
دامنه آی آر رو 75 میلیون نفر قرار استفاده کنند دامنه کام رو قرار 6000 میلیون نفر که میشه 80 برابر نه 3 برابر
در ضمن بولد کردن دلیلی برای داد زدن نیست دلیلی برای تاکید کردن هست دوست عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن فرمودید شرکت هایی که توانایی این کار رو دارن میشه بفرمایید دقیقاً توانایی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلاً فرض کنید شرکتی همین امروز ثبت شده و همین امروز نماینده ایرنیک شده و دامنه رو داره به قیمت 3600 میفروشه این شرکت الان دقیقاً کجای تواناییش کم هست؟ اصلاً توانایی پایین شرکت در ثبت دامنه یعنی چی؟؟؟؟ یعنی مثلاً دامنه اش دیر پز باشه؟؟؟؟
یه حرفی میزنید دوست عزیز
اولين توانایی اين هست که بايد وبسرويسشون رو پياده سازی کنید. نياز به برنامه نويس داريد و به موارد فنی آشنا باشيد.
دومين توانایی تعهد خريد سالانه تا بتونيد به اون سطح تعرفه ها برسيد.
ضمنا دامين برای نماينده 4 تومن تموم ميشه. 3600 ای ديگه وجود نداره و اگر کسی زير 4000 تومن ميفروشه داره زير فروشی ميکنه چون نتونسته سقف قرار داد سالانش رو پر کنه و مجبوره ضرر کنه.
درود بر شما دوست عزیز
اولین توانایی رو که تا نداشته باشی بهت نمایندگی نمیدم پس مسلماً مشتری هم نخواهی داشت
دومین توانایی هم که به خود نماینده مربوطه و در بدترین حالت اینه که سلب نمایندگی میشه حتی در این صورت هم واسه دامنه هایی که قبلاً ثبت کرده مشکلی پیش نمیاد
در ضمن یکی پول مفت داره می خواد زیر فروشی کنه؛ دوست داره واسه ملت دامنه مفت ثبت کنه؛ من و شما و یا ایرنیک می تونیم بگیم چرا؟ ایرنیک که داره سود خودش رو می کنه شما هم اگه می تونی باهاش رقابت کنی برو باهاش رقابت کن؛ نمی تونی چرا خوشی ملت رو می خوای از بین ببری؟
خوب اين ديد شما هست که دوست داريد زير فروشی کنيد و خدا رو شکر Nic فعلا اجازه نداده اين اتفاق بيفته.
کمترين مشکلی که زير فروشی برای مشتری نهایی ايجاد ميکنه عدم ارائه پشتيبانی های صحيح توسط نماينده ها خواهد بود. دقيقا مشابه بازار هاستينگ فعلی.
اتفاقا به نظرم خيلی خوب هست که نمايندگی جديد نميدن چون دادن نمايندگی به طرز فکری مشابه شما باعث خراب شدن بازار دامنه ملی و تبديل شدن به بازار نابسامان هاستينگ فعلی ميشه.
واقعا خدا رو شکر ميکنيم که برای نمايندگی جديد دادن حداقل يکسری پارامتر ها رو رعايت ميکنن تا بعضی نماينده ها دامنه ملی نيان که بخوان برای سری تو سرا داشتن زير فروشی و خرابکاری کنن.
دوست عزیز قبلاً عم خواهش کرد حرف منطقی بزن
دامنه مگه پشتیبانی داره؟ من خودم تا حالا بیش از 30 دامنه ثبت کردم (البته هیچ کدوم رو برای فروش نذاشتم؛چون کاریش داشتم ثبت کردم) تا حالا یکی تیکت هم برای پشتیبانی نفرستادم؛ چون اول تمامی "سوالات متداول" رو خوندم و بعد شروع به ثبت دامنه کردم
در ثانی شما علم غیب داری که ما پشتیبانیمون ضعیفه؟؟؟؟؟؟
خرابکاری چه ربطی به این زیرفروشی که شما میگید داره؟ مگه کسی که عشقش می کشه جنسش رو ارزون بفروشه میشه خرابکاری؟ خوبه بازم شما وزیر صنعت نشدی
بعداً این زیر فروشی چی هست اصلاً؟ فکر کنم یه اصطلاحی هست که خودتون درآوردید تا منطق خودتون رو پذیرفتنی جلوه بدید
:) شما فکر کنيد اصطلاح من درآوردی هست. اين يک اصطلاح رايج برای کاری هست که شما ميخواين کنيد!
من فکر ميکنم شما داريد با يک منطق ضعيف صحبت ميکنيد تا شخص من. منطق شما اين هست: برای گرفتن بازار از ديگران بايد زير فروشی کرد. :) در حالی که بهتر هست به جای اين طرز فکر به فکر افزايش و ارتقای کيفيت سرويس دهی خودتون باشيد.
بله ثبت دامين هم پشتيبانی داره. چرا نداره. شما فکر کن پول گرفتيد بعد به هر دليلی وبسرويستون نتونست دامين رو ثبت کنه.
يا موردی که ما زياد داريم اين هست که برای دامنه هایی که تازه آزاد ميشن همزمان چندين درخواست از چندين کاربر ارسال ميشه. اگر اين کاربرا نتونن پشتيبانی و توجيه بشن و هزينه هاشون به درستی برگشت نخوره مشکل بوجود مياد.
يا مشتری مياد به جای ثبت Nic هندل در زمان ثبت دامين يک ايميلی رو ميزنه که اصلا باهاش تو Nic هم عضو نيست و بعد ميگه چرا دامين ثبت نشد.
و ....
همه اين حالت ها نياز به يک اپراتور داره برای پشتيبانی. کسی که دامين رو ميخره 4000 تومان و بعد ميفروشه 4000 ديگه بودجه ای نداره برای اينکه يک اپراتور بزاره برای پشتيبانی. نتيجه اش مشتری های سردرگم ميشه.
من نگفتم شما پشتيبانيتون ضعيف هست. گفتم کاری که شما ميخواين کنيد نتيجه نهائی اون چيزی هست که الان تو بازار هاستينگ داره ديده ميشه و به نظر من خود هست که يک مرجعی که زورش ميرسه (حداقل برای دامنه ملی) اجازه نده به اون وضعيت گرفتار بشيم.
سلام
تمام صحبت های جدید رو خوندم
همکار خوبمون samansystems درست بیان کردن
بنده نمیگم طرز فکر و ایده شما درست نیست
ولی در بازار زیر فروشی و ارزون فروشی دلیل بر جذب مشتری نیست
مثال بنده از اون موقع که نمایندگی دامنه ملی رو کنسل کردم دامنه هام رو روی وب سایت فراسو ثبت میکنم
با اینکه قیمت زیر 4800 تومن همه جا هست
ولی من به هرکس اعتبار نمیکنم
چون خیلی جاها انلاین ثبت نمیشه
خیلی جاها برگشت اعتبار نمیزنن در صورتی که مشکل ساز بود دامنه
مردم لنگ 200 تک تومن نیستن که بخوان بگن کی چقدر میده کی چقدر
یک سرویس خوب با یک پشتیبانی خوب میسر میشه
مثال همکارمون samansystems زدند در این باره
ولی یک مثال هم بنده میزنم براتون
شما فکر کنید کسی از فرایند دامنه ملی اطلاعی نداره که چطور ثبت میشه
وقتی شما رو دامنه سود کنید
میتونید اپراتوری رو بزارید که تلفنی و یا ایمیل و هرچی راهنمای مشتری باشه
وقتی شما این اپراتور رو میزارید شخص میاد با اپراتور صحبت میکنه راهنمایی میشه که چطور دامنه رو ثبت کنه
ولی وقتی شما 4000 بخری بعد 4000 یا کم تر از اون بدی دیگه نمیتونی کسی رو در این زمینه استخدام کنید
پس پشتیبانی ضعیف میشه خودی خود
به نظر بنده الان هزینه ثبت دامنه ملی باید بین 5500 تا 6000 تومن باشه تا سود آور باشه
انشالله که موفق باشید عزیزجان
البته این رو بگم بنده خودم از مخالفان این طرح نیک هستم چون باعث میشه دولت الکترونیک و دامنه های ملی که روش کار کرده بودند تا زیاد بشه دوباره کاهش پیدا کنه
بهتر این بود که شرایط نمایندگی رو سخت میکردن
به نماینده میگفتن شما باید 3600 بفروشی
بعد دامنه رو به نماینده مثلا 2600 میدادند
تا اینطوری هم نماینده سود کنه
هم دامنه ملی کم نشه
موفق باشید
دقیقاً همین منطق هست که میگه چون خودروی بنز به نسبت امکانات خیلی ارزون تر از پراید هست پس برای اینکه بازار خراب نشه 90% گمرک بهش ببندیم (در زمانیکه دلار وضعیت عادی داشت) تا بازار خراب نشه و مردم فقط پراید سوار بشن. من سوالم از شماست مقصر بنز هست یا سایپا؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دارید از سایپا حمایت میکنید و میگید چون بنز داره زیر فروشی! میکنه پس داره بازار رو خراب میکنه؛ غافل از اینکه بنز با همین خدماتش بیش از هر شرکت خودرو ساز دیگه ای بازار رو در دست گرفته و پشتیبانی خوبی هم داره؛ ما هم قرار پشتیبانی خوبی داشته باشیم
این منطق شما حذف رقیب بجای بالابردن کیفیت هست دوست عزیز
قياس شما مع الفارق هست.
مقايسه شما رو بايد با اين مثال پاسخ داد. يک زمان شرکت مينی ماينر برای اينکه بازار خودرو تو انگليس رو بدست بياره قيمت خودرو رو به پايين تر از قيمت تمام شده ميفروخت و بنابراين بعد از چند سال ورشکست شد.
خيلی خوشحال ميشم اگر توضيح بديد زمانی که شما دامين 4000 تومانی رو 4000 هزار تومان ميفروشيد چطور ميتونيد هزينه و حقوق يک اپراتور ساده (که امسال ماهی 480 هزار تومان) هست رو تامين کنيد؟
سیستم فعلی نیک اصلا رقابت بردار نیست. چون مشتری دامین رو ثبت می کنه و بعد با خود نیک طرفه اصلا دیگه پشتیبانی و سرویس های نمایندگان اونقدر به چشم نمی آید. اتفاقا این که سقف قرارداد رو داره می بره فقط و فقط به نفع خودش هست و باعث میشه تعداد دامین ها بره بالا چون نمایندگان تمام سعی رو می کنن که سقف رو پر کنند و این فقط میشه به ضرر نماینده نه به سودشون!
اما در صورتیکه سیستم فعلی لغو بشه و پنل یوزر نهایی هم تو سایت نماینده باشه انوقت رقابت معنی پیدا می کنه اونوقت میشه به فکر خلاقیت بود. اونوقت کسی پیشرفت میکنه که امکانات جانبی بیشتری به همراه پشتیبانی بهتری ارائه بده
خوب اينکه امروز شما ميای و فردا ورشکست ميشید که منطقی نيست. نه تنها به خودتون ضربه ميزنيد بله به ديگران که با برنامه و هدف اومدن هم لطمه وارد ميکنيد.
اينکه هر سال بخواد يکی نماينده بشه فقط با اين هدف که شما ميفرمائيد باعث ميشه دقيقا همين وضعيتی بوجود بياد که برای بازار هاستينگ وجود داره. نتيجه اون همين تاپيک هایی ميشه که هر روز يکی گلايه ميکنه يا بدتر ازون اعلام ورشکستگی ميکنه.
حقوق 480 هزار تومان در ماه رو برای شما و دوستانتون پر ميکنه ؟ حساب کرديد چند دامنه دامنه ثبت کنيد تا فقط حقوق يک نفر شما رو پر کنه ؟
يا اينکه شما حاضريد ماهانه با حقوقی کمتر از 480 هزار تومان هم خدمت کنيد.
ضمن اينکه چه دليلی وجود داره کسی نماينده ای که 5 6 ساله داره فعاليت ميکنه و تازه برای ثبت هيچ سودی هم نميگيره (و البته خودش از همه بيشتر ازين وضعيت شاکی هست) رو به شما ترجيح بده ؟؟
همونطور که دوستان پيش تر گفتن کاربرا دنبال کيفيت هستند بيشتر تا به دنبال 100 تومان 200 تومان سود بيشتر!
عزیز من منطقی صحبت کن شرکت هاستینگ با ثبت دامنه خیلی فرق داره شما دامنه رو که ثبت کردی چیش رو می خوای پشتیبانی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی هاستینگ تا لحظه آخر قرارداد ممکنه برای هاست مشکل پیش بیاد، ممکنه کاربر سوال داشته باشه، ممکنه سایتش بالا نیاد، ممکنه خواسته باشه ارتقا بده؛ ممکنه خواسته باشه دی ان اس ست کنه و.............. اما دامنه وقتی ثبت شد تا سال بعدش هیچ ربطی به اون نماینده که ثبت کرده نداره
بعدش هم اگه نماینده ورشکست شد چیزی که زیاده نماینده بره یه جای دیگه تمدید کنه کسی که جلوش رو نگرفته
در ضمن شما جوری صحبت می کنی که علم غیب داری و می دونی ما حتماً ورشکست میشیم
در آخر نکنه من خواستم مجانی برای مردم کار کنم شما مشکلی داری با این قضیه؟
سرافراز باشید
:113: من نميدونم شما خودت ميگی اومدی که ورشکست بشی بعد الان به من ميگيد منطقی صحبت کنم :) خوب شما خودتون منطقی صحبت کنيد.نقل قول:
عزیز من منطقی صحبت کن شرکت هاستینگ با ثبت دامنه خیلی فرق داره شما دامنه رو که ثبت کردی چیش رو می خوای پشتیبانی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد پشتيبانی پيش تر مثال هایی زدم. به پست های قبلی مراجعه کنيد مثال های ملموسی در اين باره زده شده.
بله تا سال بعد ممکنه مشکلی پيش نياد ولی همون زمان ثبت ممکنه 101 مشکل پيش بياد. اين رو کی ميخواد پشتيبانی کنه ؟نقل قول:
ولی هاستینگ تا لحظه آخر قرارداد ممکنه برای هاست مشکل پیش بیاد، ممکنه کاربر سوال داشته باشه، ممکنه سایتش بالا نیاد، ممکنه خواسته باشه ارتقا بده؛ ممکنه خواسته باشه دی ان اس ست کنه و.............. اما دامنه وقتی ثبت شد تا سال بعدش هیچ ربطی به اون نماینده که ثبت کرده نداره
من که مشکل داشته باشم يآ نداشته باشم فرقی نميکنه. ولی nic با اين طرز تفکر موافق نيست و جلو اين موضوع رو گرفته.نقل قول:
در آخر نکنه من خواستم مجانی برای مردم کار کنم شما مشکلی داری با این قضیه؟
من هم در پست های قبل جواب مواردی که فرمودید رو دادم به پست های قبل مراجعه کنید
عزیز من ورشکستگی یه چیزه نداشتن توجیه اقتصادی یه چیز دیگه اس
من در بدترین حالت حتی اگه 4000 تومان هم ثبت کنم ممکنه توجیه اقتصادی برام نداشته باشه اما اصل سرمایه من (150 میلیون کمتر بیشتر) جایی نرفته و به همین دلیل ورشکست نشدم
من با شرکت های دیگه ای که دامنه ثبت می کنن صحبت کردم و اونها تایید کردند که در مورد ثبت دامنه تیکتی به اونها ارسال نمیشه و اگر هم ماهی یک بار یه تیکت اینجاها ارسال شد جواب همون تیکت در قسمت "سوالات متداول" یا... هست پس نتیجه میگیرم تنها من نیستم بلکه کاربرای دیگه هم وقتی سایت رو مطالععه بکنند جواب سوالاتشون رو می گیرن
تازه بعضی از شرکت ها هم در مرحله آخر به کاربر ایمیل می زنند که از اینجا به بعد در دست ما نیست و شما باید مواردتون رو از ایرنیک پیگیری کنید
در کل نمیدونم چرا زمانیکه من مثلاً از فراسو دامنه بخرم و ارزون بفروشم مشکلی نداره اما اگه از ایرنیک بخرم و ارزون بفروشم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ آهان فراسو پشتیبانی خیلی قوی داره و دامنه هاش بازدید بیشتری رو ساپورت میکنن
ولی اگر هزينه 1 يا 2 اپراتور ساده رو ماهانه 480 هزار تومان پرداخت کنيد اين به اين معنی هست که ماهی 960 هزار تومان داره از سرمايه اوليه شما کم ميشه.
احتمالا شما دقت نکرديد. من توضيح دادم تو چه حالت هایی ممکن هست مشکل پيش بياد. اکثر اون حالت ها پيش از ثبت هست. يا بعد از پرداخت هزينه و عدم ثبت در پنل nic.
اين موارد رو چطور ميخواين پشتيبانی کنيد ؟ توضيح بديد ؟ چرا همه اش ميگيد پشتيبانی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samansystems
چون نماينده های Nic بايد سود معقول خودشون رو بکنن. اينکه ديگران نميتونن با هم به توافق برسن و سود خودشون رو به صورت معقول بردارن مشکل از nic نيست و بايد بين خودشون حل بشه. مثل اين موضوع که الان کسی نميتونه روی فروش هاست نظارت کنه و اين خود فروشندگان هاست هستند که بايد با هم به توافق برسن و سود خودشون رو بالا ببرن.نقل قول:
در کل نمیدونم چرا زمانیکه من مثلاً از فراسو دامنه بخرم و ارزون بفروشم مشکلی نداره اما اگه از ایرنیک بخرم و ارزون بفروشم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ آهان فراسو پشتیبانی خیلی قوی داره و دامنه هاش بازدید بیشتری رو ساپورت میکنن
دوست عزیز پشتیبانی رو خودم و دوستام انجام میدیم پس قرار نیست خودمون از خودمون حقوق بگیریم
در ضمن من نگفتم پشتیبانی مطلقا نداره من گفتم به نسبت هاستینگ بسیار بسیار کم هست و حتی خود من هم می تونم به تنهایی اون رو انجام بدم
شما بهتره با شرکت های ثبت دامین صحبت کنید اونها به شما میگن حداکثر روزی یک تیکت بیشتر ارسال نمیشه
در ضمن من دوست ندارم با دیگر نماینده ها تبانی کنم آیا ایرنیک باید این اجازه رو به خودش بده که بگه من وارد میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قضیه بو داره!
قرار نيست حقوق بديد درست. ولی برای کار خودتون هم ارزش قائل نيستيد؟ حاضريد به هر قيمتی کار کنيد؟ :)
من هم نه گفتم زياده نه گفتم کمه. گفتم به هر حال بايد يک نفر اينکار رو انجام بده.نقل قول:
در ضمن من نگفتم پشتیبانی مطلقا نداره من گفتم به نسبت هاستینگ بسیار بسیار کم هست و حتی خود من هم می تونم به تنهایی اون رو انجام بدم
چرا از کسی بپرسيم وقتی خودمون تو شرکت داريم هر روز وضعيت رو مشاهده ميکنيم؟ خودمون رو که بايد بيشتر از بقيه قبول داشته باشيم.نقل قول:
شما بهتره با شرکت های ثبت دامین صحبت کنید اونها به شما میگن حداکثر روزی یک تیکت بیشتر ارسال نمیشه
به عنوان يک نماينده nic مشکلات موجود رو ميشناسيم و ميدونيم چه خبره!
فکر ميکنم ادامه بحث بی فايده باشه. من موارد رو گفتم. ديگه اينکه شما چی کار کنی و چی رو قبول کنيد به خودتون مربوط ميشه.
فکر میکنم شما در این امر تازه کار باشید و وضعیت فعلی تجارت الکترونیک در ایران را هنوز درک نکردید
دوست عزیز اگر قرار باشه نمایندگی ایرنیک مانند هاست و ... بچه بازی بشه و هرکسی بتواند یه نمایندگی بگیرد و شروع به کار کند که دیگه هیچی باید منتظر ..................... بود
شما وضعیت خدمات دهنده های ارائه فضای وب را ببین اول تابستان تا اخر تابستان یکسری ناوارد این کار بعد از اتمام امتحاناتشان وارد این عرصه میشوند و لطمه بزرگی به خریداران و حتی شرکت های ارئه دهنده این خدمات که زحمت و خاک این کار راخورده اند و تازه از لحاظ فنی به حدی رسیده اند تا مشکلات کاربرانشان را برطرف کنند میزنند و بعد هم اقایان در اخر فصل تعطیلات غیب میشوند با این شرایط که بازار این کار را از نظر قیمت و اعتماد کاملا خراب و نابود میکنند
هرچه تعداد نمایندگان ایرنیک کمتر شود امکان ارائه سرویس های بهتر و جدید در ایران افزایش پیدا میکند و امکان ارتباط همکاری بین نمایندگان بیشتر خواهد شد و یک تمرکز بیشتری در این عرصه ایجاد خواهد شد که مشتری بر اساس کیفیت و خدمات و پشتیبانی و سرویس های قابل ارائه شده نماینده خود را انتخاب و همکاری کند و این رقابت بین نمایندگان هم بیشتر خواهد که بجای زیر فروشی بقول دوستان سامان کیش از سیاست فروش استفاده کنند
پیشنهاد میکنم اگر شما اهل کار و نو اوری هستید وارد این عرصه شوید ولی اگر مانند دوستانی اول تعطیلات شروع و اخر تعطیلات تعطیل کنید میباشید وضعیت خراب فعلی دامنه ملی را رها کرده و بگذارید روند بهبود ان طی شود
شما با بيزنس پلان و طرح درست وارد بشيد. نه تنها من بلکه Nic هم نميتونه شما رو تاييد نکنه.نقل قول:
واقعاً متاسفم یه عده از دوستان منطقشون اینه که چون ما قدیمی این کار هستیم پس ما باید تو این کار باشیم و کسی دیگه ای حق ورود نداره تازه سودمون هم باید بیشتر بشه
اين طرز فکر که من و دوستام پشتيبانی ميديم و سود هم نميخوايم نه تنها برای nic بلکه برای شرکت ها و موسسات پايين تر از nic هم قابل قبول نيست. (شخصا اگر کسی با اين طرز فکر بخواد نمايندگی کوچکترين محصول رو هم از ما بگيره من ردش ميکنم.)
الان شما com رو میرین مستقیم verisign ثبت می کنید اصلا همچین امکانی رو فراهم میکنه؟! بحث اعتماد مهم نیست میشه تضمین هایی رو نیک بگیره که نماینده نتونه دست از پا خطا کنه
یه و دو هوا نمیشه!
یا نیک باید به رویه قبلی ادامه بده و ریسلرها در حد دلال و خرده فروش نگه داره!
یا اینکه تضمین های سنگین بگیره و مسائل فنی و سرویس ها رو به نمایندگان واگذار کنه که هر نماینده با توجه به توان فنیش بتونه خدمات ارائه بده و امکان رقابت فراهم بشه.
البته مورد 2 امکان پذیر نیست. چون با سرمایه ها کوچک نمیشه رو این کار سرمایه گذاری کرد از طرفی سرمایه هم فراهم باشه توجیه اقتصادی نداره الان ir فقط مشتری ایرانی داره تازه بر فرض که مشتری خارجی هم داشته باشه متاسفانه یک سیستم مطمئن وجود نداره که مشتری های جهانی رو بشه شارژ کرد! مشتری ایرانی نت هم اونقدر نیست تازه اونایی که خوب سرمایه گذاری می کنن تو نت (منظور مشتری هست) دامنه ir رو به هر دلیلی قبول ندارند! پس اونقدر مشتری هم نداره. الان من مشتری ثبت دامین زیاد دارم اما در ماه یک ir هم ثبت نمی کنم! چه بشه بعد از چند ماه یه ir هم ثبت کنم!
اولاً بازار هاستیگ بسیار خوب است و مشکلی نداره. با اینکه خودم تا حالا 10 تا شرکت هاستینگ عوض کردم اما به نظرم مشکلی در این زمینه نیست
هرکی می خواد هاست بگیره باید چشمش رو باز کنه و از هر شرکتی نگیره من خودم تا حالا 10 شرکت هاستینگ عوض کردم تا در نهایت مثلاً مشتری نت افراز شدم
این حرف شما دقیقاً مثل این هست که بگی چقدر این مرغ فروش ها *** توشون زیاده (قصد توهین به مرغ فروشها رو ندارم چون آدم خوب هم بینشون پیدا میشه) اما شما که می خوای مرغ بگیری نمی تونی شکوه کنی که چرا این قدر بازار مرغ و ماهی گرگ توش هست خودت باید چشمت رو باز کنی و از یه مرغ فروشی مطمئن یه مرغ برای خونه بخری (مثال زدم) هاستینگ هم همین جوره کسی نباید غر بزنه که چرا اینقدر ناشی تو این بازار هست. خب هست که هست شما باید چشمت رو باز کنی و از یه شرکت مطمئن هاست بگیری
در ضمن چجوره که شما سواستفاده نمی کنی اما ما سو استفاده می کنیم؟ علم غیب داری یا بیش از اندازه به خودتون مطمئنید؟
شما چرا حرف دلتون رو نمیزنید؟ حرف دلتون اینه که ما توی این کار بودیم کس دیگه ای هم حق ورود به این کار رو نداره اگر هم خواست باید به ما باج بده(بیاد نماینده ما بشه و از ما بخره؛ به این میگن باج خواهی)
خیلی جالب است . بحث های بی فایده و ...
دوستانی که با قوانین ایرنیک و همچنین نظر دوستان مخالف هستند و اعتقاد دارند که حقشان داره پایمال میشه بهتر است مشکلشان را با ایرنیک حل کنند
اگر این باور را دارید که میتوانید در این بازار و این سیاست رقابت کنید و ... بهتر است اول مشکلتان را با ایرنیک حل کنید . این نکته را هم عرض کنم نمایندگی آش دهن سوزی هم نیست که ما بخواهیم ایجاد نمایندگی محدود بشه و تا انجایی که بنده از وضعیت خودمان اطلاع دارم هزینه سرور زیر نماینده های شرکت هم از سود این کار تامین نمیشود
وضعیت دیگر نمایندگان را مطلع نیستم ولی خود ما نیاز سالانه مان بیش از مقدار قرارداد ایرنیک است لذا برایمان ارزش دارد و به دیگر همکاران هم یونیت واگذار میکنیم لذا سود این کار برایمان اهمیت ندارد ولی به این اعتقاد رسیده ایم که یا باید سیاست گذاری درستی در بحث دامنه ایران ایجاد شود یا نمایندگان محدود تا بتوان یک تعامل سازنده در این بازار ایجاد کرد
اون دوستمان هم که فرمودند بحث رشوه و باج باید خدمتشان عرض کنم ما میانه ای با این الفاظ نداریم و اگر هم تمام پست های ما را بررسی کنید به این کلمات برنخواهید خورد لذا پیشنهاد میکنم از کلمه درست استفاده کنید چون افرادی از این کلمات بهره میبرند که در امور کار های خود استفاده هم کرده باشند
بحر حال بگذریم . من ادرس ایرنیک را در زیر قرار میدهم تا دوستان معترض مراجعه و به حول قوه الهی مشکلشان حل گردد و این بازار مافیایی و .... به قول خودشان را برچیده و این دامنه ملی را به عرش ببرند
از دوستان هم خواهش میکنم مثال های بزنند که در ایران قابل اجرا باشد و نگویند که در کجا این شد و انجا نشد . اینجا ایران است و مثال ها باید اجرایی باشد
ثبت دامنه (ایرنیک)
پژوهشگاه دانشهای بنیادی (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات)
میدان شهید باهنر (نیاوران)
با ارزوی موفقیت برای همگی
خدا نگهدار
دوست عزیز اولاً ممنون که به بحث ما اعتنا کردید
دوماً آدرس ایرنیک در سایتش زده شده و نیازی به نوشتن آن نیست
سوماً وقتی شما داری میگی ما نماینده ایرنیک هستیم و شرایط نمایندگی باید سخت تر بشود و ما خودمان به همکاران یونیت می دهیم و شما بچه هستی و از تجارت چیزی سرت نمی شود و بازار باید با تعامل ما اداره شود و.... توقع داری من چه چیزی به ذهنم بزند؟؟؟؟؟ اینکه شما دلت به حال مشتری سوخحته است که مثلاً خدای ناکرده دامنه خراب بهش قالب نشود و.....؟؟؟
شما بهتر است به پست های خود یکبار دیگه سر بزنید و ببینید کی داره با دیگران بد صحبت میکنه این جمله ی خود شماست
"دوست عزیز اگر قرار باشه نمایندگی ایرنیک مانند هاست و ... بچه بازی بشه و هرکسی بتواند یه نمایندگی بگیرد و شروع به کار کند که دیگه هیچی باید منتظر ..................... بود"
پس بهتر است اول به افکار بچه گانه ی خود پایان دهید سپس به فکر تجـــــــــــــــــارت باشید
گويا اسفند ماه شرايط جديد اخذ نمايندگي مشخص ميشه
البته يك ساله كه قراره شرايط جديد مشخص بشه