نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 70

موضوع: ماژول ثبت دامنه ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

پیش فرض پاسخ : ماژول ثبت دامنه ir

نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN نمایش پست ها
    سیستم فعلی نیک اصلا رقابت بردار نیست. چون مشتری دامین رو ثبت می کنه و بعد با خود نیک طرفه اصلا دیگه پشتیبانی و سرویس های نمایندگان اونقدر به چشم نمی آید. اتفاقا این که سقف قرارداد رو داره می بره فقط و فقط به نفع خودش هست و باعث میشه تعداد دامین ها بره بالا چون نمایندگان تمام سعی رو می کنن که سقف رو پر کنند و این فقط میشه به ضرر نماینده نه به سودشون!

اما در صورتیکه سیستم فعلی لغو بشه و پنل یوزر نهایی هم تو سایت نماینده باشه انوقت رقابت معنی پیدا می کنه اونوقت میشه به فکر خلاقیت بود. اونوقت کسی پیشرفت میکنه که امکانات جانبی بیشتری به همراه پشتیبانی بهتری ارائه بده

عزیزجان این سیستم به هیچ وجه نمیشه پیاده بشه
    چون خود بنده یا هرکس دیگه هیچ وقت اعتبار نمیکنم دامنه خودم رو در هیچ شرکتی ثبت کنم
    چون ممکنه فردا سوء استفاده هایی به وجود بیاد از دامنه ها

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
    عزیزجان این سیستم به هیچ وجه نمیشه پیاده بشه
    چون خود بنده یا هرکس دیگه هیچ وقت اعتبار نمیکنم دامنه خودم رو در هیچ شرکتی ثبت کنم
    چون ممکنه فردا سوء استفاده هایی به وجود بیاد از دامنه ها
    الان شما com رو میرین مستقیم verisign ثبت می کنید اصلا همچین امکانی رو فراهم میکنه؟! بحث اعتماد مهم نیست میشه تضمین هایی رو نیک بگیره که نماینده نتونه دست از پا خطا کنه

یه و دو هوا نمیشه!

یا نیک باید به رویه قبلی ادامه بده و ریسلرها در حد دلال و خرده فروش نگه داره!

یا اینکه تضمین های سنگین بگیره و مسائل فنی و سرویس ها رو به نمایندگان واگذار کنه که هر نماینده با توجه به توان فنیش بتونه خدمات ارائه بده و امکان رقابت فراهم بشه.

البته مورد 2 امکان پذیر نیست. چون با سرمایه ها کوچک نمیشه رو این کار سرمایه گذاری کرد از طرفی سرمایه هم فراهم باشه توجیه اقتصادی نداره الان ir فقط مشتری ایرانی داره تازه بر فرض که مشتری خارجی هم داشته باشه متاسفانه یک سیستم مطمئن وجود نداره که مشتری های جهانی رو بشه شارژ کرد! مشتری ایرانی نت هم اونقدر نیست تازه اونایی که خوب سرمایه گذاری می کنن تو نت (منظور مشتری هست) دامنه ir رو به هر دلیلی قبول ندارند! پس اونقدر مشتری هم نداره. الان من مشتری ثبت دامین زیاد دارم اما در ماه یک ir هم ثبت نمی کنم! چه بشه بعد از چند ماه یه ir هم ثبت کنم!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN نمایش پست ها
    الان شما com رو میرین مستقیم verisign ثبت می کنید اصلا همچین امکانی رو فراهم میکنه؟! بحث اعتماد مهم نیست میشه تضمین هایی رو نیک بگیره که نماینده نتونه دست از پا خطا کنه

یه و دو هوا نمیشه!

یا نیک باید به رویه قبلی ادامه بده و ریسلرها در حد دلال و خرده فروش نگه داره!

یا اینکه تضمین های سنگین بگیره و مسائل فنی و سرویس ها رو به نمایندگان واگذار کنه که هر نماینده با توجه به توان فنیش بتونه خدمات ارائه بده و امکان رقابت فراهم بشه.

البته مورد 2 امکان پذیر نیست. چون با سرمایه ها کوچک نمیشه رو این کار سرمایه گذاری کرد از طرفی سرمایه هم فراهم باشه توجیه اقتصادی نداره الان ir فقط مشتری ایرانی داره تازه بر فرض که مشتری خارجی هم داشته باشه متاسفانه یک سیستم مطمئن وجود نداره که مشتری های جهانی رو بشه شارژ کرد! مشتری ایرانی نت هم اونقدر نیست تازه اونایی که خوب سرمایه گذاری می کنن تو نت (منظور مشتری هست) دامنه ir رو به هر دلیلی قبول ندارند! پس اونقدر مشتری هم نداره. الان من مشتری ثبت دامین زیاد دارم اما در ماه یک ir هم ثبت نمی کنم! چه بشه بعد از چند ماه یه ir هم ثبت کنم!
    درسته دامنه ها مستقیم در verisign ثبت نمیشن
    ولی اینکه شخص سرمایه بزاره رو این کار اول نمیشه
    دوم دلیل اینکه شرکت های ایرانی که بشه بهشون کامل اعتماد کرد خیلی کم هستند
    حقیقتش

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)