-
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
مشکلی از نظر پایدار نگه داشتن سرور ها نداریم! و مشتری هایی که تا به الان اعلام امادگی کردند و چند سایت بزرگی که 100% باما همکاری خواهند کرد این موضوع را اثبات می کند.
اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
خوش حال میشم با 35 هزارتومان 36 ترابایت فضا داشته باشم !
-
پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود
دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .
می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .
من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
ممنون، لیمت که شده بخاطر پایداری کیفیت تا 4096 کیلوبیت به عبارت دیگر 512 کیلوبایت سرعت دانلود
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 120-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود 10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
اکثر سایت های دانلودی ایران در رنج زمانی خاص (معمولا 10 تا 12 و 4 تا 9) آپدیت میشن و در این مدت بیشترین فشار روی سرور میاد. با فرض اینکه 10 نفر همزمان آپلود کنند و سرعت هر کدوم 10 مگابایت (حداقل!) باشه, سرور یک گیگ کاملا اشغال میشه و سرعتی برای بقیه آپلودرها و دانلودرها نخواهد بود
پ.ن: شاید سرعت 10 مگابایت که گفتم کمی به نظر شما زیاد باشه ولی این سرعت به نظر من میانگین هم نیست! سرعت معمول آپلود برای من بیشتر از 20 مگابایت هست (ftp ;) )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parmenides
نکته اول اینکه ما ایرانیها پرسش گریم و این ویژگی خوبیه و من اگه جای شما بودم به جای اینکه ایرانی خراب کنم به سوالات فنی مطرح شده پاسخ فنی مناسب میدادم که اعتبار کسب کنم. دوم اینکه توسعه یک کلود با قابلیت گسترش، شما که هیچ کل بچههای این فرم هم جمع بشن نمیتونن انجام بدن (شما گفتین خودتون اینکارو انجام دادین). رایانش ابری یه اصول و زیر ساختهایی داره شما اگه این زیر ساختها رو روشن نکنی و ازشون دفاع نکنی وب مسترها اعتماد نمیکنن. این چند نکته از نظر خودم به جهت کمک به شما گفتم نه جهت انحراف بحث و چیز دیگه.
موفق باشین.:67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
با FTP و CURL میشه این کار رو انجام داد - تقسیم منابع و استفاده از rewrite engine برای لینک ها - این کار رو 2 سال پیش به شخصه انجام دادم
در رابطه با تکنولوژی به کار رفته اگه توضیح بدید - چون ابری نیست این تکنولوژی - اگه هم باشه جای بسیار تقدیر داره - چون اوپن استک رو داره ناسا با سرمایه های میلیون دلاری حمایت میکنه /:)
پخش کردن فایل ها سپس جمع کردن اونها به صور ت part to part یک روش منسوخ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
من نمی دونم دوستان چرا اینقدر حرفه ای به این موضوع نگاه کردند!من گفتم یکم حرفه ای هست اینکار نه در این حد که شما با پروژه های سنگینی مانند اوپن استک مقایسه کنید! که کاملا متفاوت هست ... شاید بنده یا همکارم درست توضیح ندادند.
ساختن یک پنل برای مدیریت فایل و طوری کد نویسی کردن که فایل ها به ترتیب به روی سرور ها اپلود بشه ! کار اینقدر مشکل، پیچیده و پر هزینه ای نیست! و نیاز نیست به یک پروژه حرفه ای ابری سازی سرور در سطح جهان مقایسه بشه
در مورد مسئله بعدی هم که دوست عزیزمون گفتند کار خودتون هست! خیر من تنها انجام ندادم کار اصلی بنده طراحی سایت و کدنویسی هست این پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
در مورد مسئله بعدی که یکی از دوستان گفتند من این کارو 2 سال پیش انجام دادم ! بسیار عالی هست اگر این کارو انجام دادید و ما بیان کردیم اولین فرد یا شرکتی هستیم که این کارو کرده منظور در سطح تجاری بوده و جسارت بیشتری نبوده و نخواهد بود.
و گفتند این کار ابری سازی نیست شاید نظر شما کاملا درست باشه و من براش احترام قائل هستم و فکر هم نمی کنم اینقدر نام مهم باشه بیشتر کاری که این پروژه انجام می ده و فکر می کنم کاربردی هم هست اهمیت داره.
و باز هم در پایان این بحث ! پروژه که انجام شده اصلا قابل قیاس با پروژه های ابری سازی سرور در سطح جهان که دوستان نام بردند نیست و کاملا در سطح پایین تر و مبتدی تر انجام شده.
-
یک پیشنهاد بهتون میدم دوست گرامی..سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند..با چشم خودتون دارید میبینید ایرانی جماعت سرویس نامحدود تو سرش نمیره 35 هزار تومان!! چرا محدود نمیکنید با حجم بالا؟ مثلا هر 100 گیگ 10 هزار تومان! یا 300 گیگ 30 هزار تومان.مطمعن باشید با این قیمت و حجم هم بدید کیلویی مشتری میاد براتون و حرفی هم براتون نمیمونه.. چون مطمعن هستم شما نامحدود بزارید روز اول مشتریتون بالای 1 ترابایت میریزه تو هارد و بعد با کوچکترین مشکل سرور دادش در میاد و تاپیک شکایت و.. میزنه براتون...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
میگم بعضی از دوستان هدفشون انحراف بحث تاپیک هست...
شما اگر چند پست پیش رو کامل می خواندید من در 2 بخش توضیح دادم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
دوست عزیز اگر سایت دانلود داشته باشید باید بدونید یک لینک اضافه یا دو لینکه کردن فایلهای دانلودی چه قدر به کار میاد..نیازی نیست با سرویس ایشون کل حجم فایلها و.. رو ریخت تو سرورش..میشه حداقل به عنوان لینک دوم دانلودی ازش استفاده کرد..سایتهای دانلود ماهانه 1 ترابایت فایل نمیزارند برای دانلود.. حداقل 300 گیگ نهایتش هست.میشه همین سرور رو 1 ماه یک ماه لینکها رو پاک کرد! و به عنوان لینک دوم ازش استفاده بهینه کرد...
دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
ببخشید من در حال حاضر یه سایت دارم که 18 ترابایت فایل روشه احیانا" اصلا" میتونید به این مقدار فایل سرویس بدید با 35 هزار ؟
دوست عزیز بارها شده که این موضوع پیش اومده که بعضی از شرکت ها خواستن به این عنوان هاست دانلود نامحدود بدن ولی بعد از مدتی یا با بهانه های مختلف محدود کردن امکان اپلود فایل مجدد یا کلا" در رفتن و عزیزان موندن و حوضشون
سلام
مسلما حق با شماست و برای شروع کار یکباره همچین حجم اطلاعات رو انتقال دادن به سرویس های ما کار عاقلانه ای نیست بحث میزان هارد سرور های ما هم که نباشه انتقال این میزان فایل از سرور خودتان پهنای باند زیاد و زمان زیادی رو صرف خواهد کرد.
اما ما تا همین الان با دو سایت بزرگ موزیک که فکر می کنم پر بیینده ترین سایت های موزیک باشن در بین فارسی زبانان ها تا جایی که من اطلاع دارم تا چند روز آینده 100% هم کاری خواهیم کرد اما به این صورت که دایرکتوری که مال چند ماه اخیر این سایت بوده فقط انتقال پیدا می کنه به همراه پست های جدیدی که بعد از آن قرار خواهد گرفت...
اما در مورد قیمت ! این قیمت قیمت اصلی نیست! و با تخفیف ارائه شده برای شروع کار این برآورد شده است که فقطم به دوستانی که از این تاپیک اعلام امادگی خواهند کرد تعلق خواهد گرفت.
در مورد این موضوعی که فرمودید بعد از مدتی به بهانه های مختلف محدود کردن... باید بگم که این پروژه رو ما چند ماهی هست در حال انجامش بودیم و کاملا در مورد ان تحقیق به عمل امده و با سایت های دانلود زیادی در مورد آن صحبت کردیم که احتمال بسیار زیادی خیلی از این سرویس ها به سرورهای ما انتقال خواهد یافت و همان جور که تا به همین امروز مشتریان زیادی اعلام امادگی کردند و مشکلی از نظر تامین هزینه های سرور ها نخواهیم داشت اتفاقا تا چند هفته آینده به همین صورت با دوستان همکاری کنیم از 3 سرور به 6 سرور سرویس های کلود رو افزایش خواهیم داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
من نمی دونم دوستان چرا اینقدر حرفه ای به این موضوع نگاه کردند!من گفتم یکم حرفه ای هست اینکار نه در این حد که شما با پروژه های سنگینی مانند اوپن استک مقایسه کنید! که کاملا متفاوت هست ... شاید بنده یا همکارم درست توضیح ندادند.
دوست عزیز
دوستان حرفه ای به این قضیه نگاه میکنن چون از نظر منطقی ارائه سرویس نامحدود با این قیمت ممکن نیست (حداقل تو ایران!)
از طرف دیگه هم عده ای دو دل هستند و نمیدونند که میشه به این سرویس اعتماد کرد یا نه چون به قول یکی از دوستان "دیتا مثل ناموس وبمستره" نمیخوان خطر کنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
یک پیشنهاد بهتون میدم دوست گرامی..سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند..با چشم خودتون دارید میبینید ایرانی جماعت سرویس نامحدود تو سرش نمیره 35 هزار تومان!! چرا محدود نمیکنید با حجم بالا؟ مثلا هر 100 گیگ 10 هزار تومان! یا 300 گیگ 30 هزار تومان.مطمعن باشید با این قیمت و حجم هم بدید کیلویی مشتری میاد براتون و حرفی هم براتون نمیمونه.. چون مطمعن هستم شما نامحدود بزارید روز اول مشتریتون بالای 1 ترابایت میریزه تو هارد و بعد با کوچکترین مشکل سرور دادش در میاد و تاپیک شکایت و.. میزنه براتون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
دوست عزیز
دوستان حرفه ای به این قضیه نگاه میکنن چون از نظر منطقی ارائه سرویس نامحدود با این قیمت ممکن نیست (حداقل تو ایران!)
از طرف دیگه هم عده ای دو دل هستند و نمیدونند که میشه به این سرویس اعتماد کرد یا نه چون به قول یکی از دوستان "دیتا مثل ناموس وبمستره" نمیخوان خطر کنن
هدف اصلی ما میزبانی فایل سایت های موزیک و فیلم بوده برای همین فضایی برای ما اشغال نخواهند کرد البته قرار نیست به یکباره کل ارشیو این سایت که در چند سال جمع شده به سرویس های ما انتقال پیدا کنه!
در مورد اینکه حرفه ای نگاه می کنن منظورم با دوستی بود که از نظر فنی با پروژه سنگین اوپن استک مقایسه کردند این کارو...
اما به گفته دوست عزیز کاربر delta اگر واقعا این موضوع مسئله دار هست بسیار خوب با شروع فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر می گیریم که حداقل یک سری از مسائل حل بشه!
البنه اول بحث هم گفتم هدفم از ایجاد این تاپیک تا قبل فروش سرویس دریافت انتقادات پیشنهادات و راهنمایی دوستان هست ! که واقعا خوبه و از اون استفاده خواهیم کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 128-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود 10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
اکثر سایت های دانلودی ایران در رنج زمانی خاص (معمولا 10 تا 12 و 4 تا 9) آپدیت میشن و در این مدت بیشترین فشار روی سرور میاد. با فرض اینکه 10 نفر همزمان آپلود کنند و سرعت هر کدوم 10 مگابایت (حداقل!) باشه, سرور یک گیگ کاملا اشغال میشه و سرعتی برای بقیه آپلودرها و دانلودرها نخواهد بود
پ.ن: شاید سرعت 10 مگابایت که گفتم کمی به نظر شما زیاد باشه ولی این سرعت به نظر من میانگین هم نیست! سرعت معمول آپلود برای من بیشتر از 20 مگابایت هست (ftp ;) )
در مورد مشکلاتی که ممکنه زمان آپلود به وجود بیاد نظری ندارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
در مورد مشکلاتی که ممکنه زمان آپلود به وجود بیاد نظری ندارید؟
شما نظرتون اینه که محدودیت برای اپلود بر داریم؟ یا بیشتر کنیم!
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
شما نظرتون اینه که محدودیت برای اپلود بر داریم؟ یا بیشتر کنیم!
من دقیق منظورتون رو متوجه نشدم.
مطالعه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 128-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود 10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
دوست من این طرح شما با این روش نهایت شکست می خوره .
می تونستید با قرار دادن حجم و قیمت مناسب برید سوی پیشرفت شرکتی مثل گوگل فضا ارایه می ده هم بر اساس حجم کار می کنه نه نامحدود .
من فکر می کنم هدف شما از این کار فعلا تست سیستم هست تا بعدا بتونیم قیمت با با توجه سرویس ها بیشتر کنید .
بله ، ما هدفمون از ایجاد این تاپیک تا قبل شروع فروش سرویس ها دریافت پیشنهادات و انتقاداتون هست که داریم بسیار استفاده می کنیم!
احتمال زیاد با صحبت هایی که شد به هنگام فروش سرویس ها پلان های حجمی در نظر خواهیم گرفت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
مطالعه کنید
بله این نوشته رو کامل خواندم!
اما در چند تاپیک قبل اشاره کردم هدف ما از ارائه این سرویس به سایت های دانلود موزیک فیلم انیمیشن ویدئو کلیپ و نرم افزار ... هست که حجم های زیادی ندارند و معمولا زیر 600 مگابایت هستند و بیشتر مصرفشون پورت و در واقع پهنای باند هست! که فکر نمی کنم برای این دسته کاربران این محدودیت اپلود مشکل ساز باشه!
البته شاید من منظور شمارو کامل و درست متوجه نشده باشم پاسخی که دادم از برداشی که از پستتون کردم بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
بله این نوشته رو کامل خواندم!
اما در چند تاپیک قبل اشاره کردم هدف ما از ارائه این سرویس به سایت های دانلود موزیک فیلم انیمیشن ویدئو کلیپ و نرم افزار ... هست که حجم های زیادی ندارند و معمولا زیر 600 مگابایت هستند و بیشتر مصرفشون پورت و در واقع پهنای باند هست! که فکر نمی کنم برای این دسته کاربران این محدودیت اپلود مشکل ساز باشه!
البته شاید من منظور شمارو کامل و درست متوجه نشده باشم پاسخی که دادم از برداشی که از پستتون کردم بود.
بازم متوجه نشدید!
دوست عزیز شما فرمودید که محدودیت دانلود روی 512 کیلوبایت در ثانیه هست درسته؟
حالا سوال من اینه که محدودیت آپلود روی چند مگابایت خواهد بود؟
این مقدار اگر زیر 10 مگابایت باشه کارایی بالایی نخواهد داشت!
بهتر از این نمیتونم توضیح بدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
بازم متوجه نشدید!
دوست عزیز شما فرمودید که محدودیت دانلود روی 512 کیلوبایت در ثانیه هست درسته؟
حالا سوال من اینه که محدودیت آپلود روی چند مگابایت خواهد بود؟
این مقدار اگر زیر 10 مگابایت باشه کارایی بالایی نخواهد داشت!
بهتر از این نمیتونم توضیح بدم
بله،
منم گفتم خدمتتون برای چه سایت هایی پیشنهاد میشه این سرویس پس عملا 10 مگابایت سرعت اپلود به کارشون نماید اگر هم بیاد باعث کاهش کیفیت سرویس میشه برای همین ما بر روی 1 مگابایت آپلود رو محدود کردیم. البته برای شروع کار چون دوستان حجم بالا تری رو به یکباره می خوان اپلود کنن و از سرور های قبلی به سرویس های ما انتقال بدم این محدودیت رو کمتر خواهیم کرد تا با سرعت بیشتری انتقال انجام شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
بله،
منم گفتم خدمتتون برای چه سایت هایی پیشنهاد میشه این سرویس پس عملا 10 مگابایت سرعت اپلود به کارشون نماید اگر هم بیاد باعث کاهش کیفیت سرویس میشه برای همین ما بر روی 1 مگابایت آپلود رو محدود کردیم. البته برای شروع کار چون دوستان حجم بالا تری رو به یکباره می خوان اپلود کنن و از سرور های قبلی به سرویس های ما انتقال بدم این محدودیت رو کمتر خواهیم کرد تا با سرعت بیشتری انتقال انجام شود.
ببخشید اگر سرعت بالای 1 مگابایت به کار سایتهای فیلم نمیاد پس به کار چه نوع سایت هایی میاد؟
تا اونجایی که من میدونم بزرگترین آرشیو ها مال سایت های فیلم هست و آپدیت روزانه بالایی دارند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milad4292
ببخشید اگر سرعت بالای 1 مگابایت به کار سایتهای فیلم نمیاد پس به کار چه نوع سایت هایی میاد؟
تا اونجایی که من میدونم بزرگترین آرشیو ها مال سایت های فیلم هست و آپدیت روزانه بالایی دارند!
خوب یک فیلم معمولا حجم ان 600 مگابایت تا 2 گیگ است که بالای1 گیگ معمولا برای فیلم های با کیفیت بلوری می باشد که اگر سرعت اپلود بر روی 1 مگابایت لیمیت شده باشد زمانی که طول می کشد این فیلم اپلود شود 700 ثانیه برابر با 11 دقیقه تا 33 دقیقه می باشد. که از روی هارد فرد با اینترنت ایران که مسلما نیست و معمولا اپلود از لینک می باشد، که خوب ادرس لینک رو وارد و دکمه اپلود رو می زنید و خود سیستم کار اپلود رو انجام میده یا از طریق دیگه که باز مشکل ساز نخواهد بود!
اما گفتم در پست قبلی برای شروع کار چون دوستان بخشی از دایرکتوری های سایت رو می خوان انتقال بدن یکباره محدودیت رو تا جایی که می تونیم بر می داریم! که انتقال فایل ها سریع انجام بشه.
و اینم باز بعد 4بار تکرار می کنم قرار نیست کل دایکرکتوری سایتی که توی 2 سال جمع شده یکباره به سرور ما منتقل بشه ! معمولا دایرکتوری چند ماه اخیر به همراه پست های جدید سایت رو روی این سرویس ها منتقل می کنند.
سرعت های بالا به درد سایت هایی که بازی های چند گیگی مستند های چندین پارتی و از این قبیل..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
-
نقل قول:
پروژه به عنوان پروژه پایان ترم 4 دانشجو دکترای نرم افزار کامپیوتر در دانشگاه امیر کبیر تهران در ترم گذشته بوده که از دوستان من هستند و با تغییرات در ان هدفمون کسب در امدی از این ضمینه بودیم..
! این نکته واقعا عجیبه /:)
من دیگه حرفی ندارم
ولی ولی ! بهتر بود روی اوپن سورس ها کار میکردید - تقسیم (یا بهتره بگم تسهیم )منابع اعم از هارد تا پورت به هیچ عنوان بدون تکنولوژی ابری امکان پذیر نیست -امیدوارم موفق باشید -
در ضمن اوپن استک اسمش بزرگه ! با یکم تحقیق به کارهای شگفت انگیزی در سطح جهانی میرسید
opensource is better!
-
دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست
ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه
-
امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openfire
از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
دوست عزیز تنها چیزی که ما دیدیم big hg xl هستش که 472,61 € که در بهترین حالت نزدیک 2 میلیون میشه ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
دوست عزیز کاربران از وی پی اس برای آپلود استفاده می کنند و عملا کم پیش میاد از لینک و یا کامپیوتر خودشون آپلود کنند
با توجه به این که گفتید بیشتر با سایت های فیلم کار می کنید میتونم بگم 100% آپلودی ها از وی پی اس هست که 11 دقیقه زمان بسیار بسیار بالایی هست
ما سایت انگلیسی زبان داریم که مربوط به دانلود هست و حجم بسیاری از مطالب مربوط به فیلم ها هست
سوال من اینجاست آیا شما میتونید این مقدار رو میزبانی کنید؟
البته فایل ها ماندگاری بالایی ندارند و میشه هر 1 ماه فایل رو پاک کرد ولی توی همین مدت آرشیو میتونه به چند ترابایت برسه
مشکلی نداریم هدفمون همینه بهترین انتخاب کنیم من نه سایت فیلم داشتم نه سرورهای دانلود برای همین این تاپیک رو زدیم که دوستانی که در این ضمینه حرفه هستند از نظراتشون استفاده کنیم و روی سرویس پیاده سازی بشه! اگر نیاز به افزایش سرعت اپلود باشه کاری نداره و انجام خواهد شد.
با صحبت ها گه گفته شد افر ها رو به صورت پلان های حجمی می گذاریم که در این صورت هیچ مشکلی از نظر فضا نخواهیم داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد
ممنون که اطلاع دادین ! شما هم موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
شما مثبت نگاه کنید !
فرض رو بر این بذارید که این دوستمون تونستن 3 تا سرور رو به عنوان یک مینی کلود آماده کنند ! با هر تکنولوژی و سطح دانشی که دارند ! اصلا مهم نیست !
مهم این هست که ایشون میفرمایند نامحدود ! ماهی 35 هزارتومان
بنده کنجکاو هستم بدونم
1- دیتاسنتر محل ارائه کجا هست ؟
2-چه تعداد دیسک SAS با riad0 به هم وصل شدن روی هر سرور و چه مقدار فضای قابل دستیابی برای من به عنوان یوز هست
1- فعلا redstation
2-
2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.
ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
1- فعلا
redstation
2-
2x 3TB SAS 7,200 RPM بر روی هر سرور که در کل 3 سرور می شود 18 ترابایت فعلا در صورت نیاز اضافه خواهیم کرد.
ولی با صحبت هایی که شد تصمیم به فروش افر به صورت حجمی داریم
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
ضمنا شما اگر نظر سنجی میخواستید ایجاد کنید نباید در بخش فروش پست میزدید!
چی شد عقب نشیدینی کردید ؟
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
با این سایت چه می کنید ؟ میگوئید این خلاف قوانین است !؟ یا سرویس می دهید ؟
با 18 ترابایت میخواهید هاست نامحدود بدهید ؟
با سرور پورت 200 میخواهید پهنای باند نامحدود بدهید؟
دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
تمیممون عوض شد میخواهیم حجمی ارائه کنیم !
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
وقتی اسم نامحدود رو میارید یا باید پالیسی هاتون رو هم ذکر کنید یا اگر گفتید نامحدود دیگه شرط نداریم که فلان سایت آرشوی جدیدش رو میاره ! من سایت سراغ دارم پست و آرشیو خریده ظرف 1 ماه کل پست ها رو درج کرد در سایت جدید و آرشیو هم آپلود کرد ! ؟
دوستان پیشنهاد میکنم از بالا نگه داشتن این تاپیک بی سر و ته که هیچ پایه و اساس فنی ، علمی و اقتصادی نداره خودداری کنید و بزارید در اعماق این سایت به فراموشی سپرده بشه که افرادی مثل ایشون از عناوین فریبنده به عنوان راهکاری برای بازاریابی استفاده نکند . در نهایت هم بفرمایند
اخه بنده خدا ! ایرانی جماعت متخصص کپی هست 4 تا اسم دیدی و استفادش رو روی کاغذ دیدید دلیل نمیشه برای شما عملی باشه !
شما حتما میدونید که کلود حداقل چیزی که نیاز داره Replication دائمی داده ها مثلا در فایل سیستم ZFS هست !
اصلا تا به حال تست کردید 2 سرو ررد استیشن داخل دیتاسنتر با چه سرعتی میتونن با هم ارتباط داشته باشند ؟
من به شخص 4 کلاس مختلف سرور و حدود 10 سرور رو تست کردم ! حداکثر همون پورت ارتباطی که به صورت گارانتی شده ارائه شده ! دیتاسنتر هنوز نتونسته ترافیکش رو تفکیک کنه
ببینم شما با 200 مگابیتی که هم داره دانلود و آپلود کاربر رو تامین میکنه میخواهید زیرساخت ارتباطی ابر کوچیک خودتون رو فراهم کنید ؟ با چند مگابیت
!
به نظر میرسه که کاربر wanener یه کم زیادی ناراحت شده از این سرویسی که این دوستان میخوان ارائه کنن. عجیبه! شما خودتو اینقدر عصبانی نکن دوست من اجازه بده سرویس دادن شروع بشه و قضاوت به عهدهٔ کاربران سرویسه. این برخورد زیادی بی انصافیه یه کم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم هم جای دوری نمیره. در ضمن با عصبانیتی که تو پست شما دیده میشه ارزش حرفای فنی که زدی هم زیر سوال میره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
من پاسخ رو کاملنگرفتم
!
من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند
اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
3 عدد سرور پورت 1 گیگ میشه 3 گیگ در واقع 300 مگابایت سرعت دانلود!
در مورد حجم هم قرار شد افر حجمی بدیم که مشکلی پیش نیاد!
ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
من هیچ حرفی ندارم :| از مدیران می خوام پست این کاربر رو حذف کنن چون اسپمی بیش نیست! ایشون فروشنده سرور هستند بهشون بر خورده سرویس جدیدی بیاد و مشتری هاشون رو بگیره که اینقدر دل خور هستند
اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه
پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
ما نظر سنجی ایجاد نکردیم طی چند روز آینده فروش سرویس اغاز میشه در همین تاپیک قبلش می خواستم دوستانی که مدیر سایت های دانلود هستند انتقاد پیشنهاداتشون استفاده کنیم تا به روی سرویس ها پیاده بشه!
بعدشم شما نه اینجا مدیر سایت هستید نه ناظر به شما ارتباطی نداره! این تاپیک اگر مشکلی داشته باشه مدیران گرامی رسیدگی می کنند.
ایشون یکی از حرفه ای های انجمن هستن و فقط میخواستن شمایی که اطلاع کافی حتی از پورت سرور هم ندارید یکم به خودتون بیارن
redstation پورت پرمیوم رو خیلی گرونتر از اون چیزی که فکر میکنید میده ! بهتره یکم با قدیمی های انجمن آشنا بشید و ازشون درس بگیرید ! تا اینجوری بدون آگاهی جواب ندید !
در ضمن اون مشتری که با دیدن آفر شما بره همون بهتر که بره !
فقط خواستم گوشزد کنم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
ایشون یکی از حرفه ای های انجمن هستن و فقط میخواستن شمایی که اطلاع کافی حتی از پورت سرور هم ندارید یکم به خودتون بیارن
redstation پورت پرمیوم رو خیلی گرونتر از اون چیزی که فکر میکنید میده ! بهتره یکم با قدیمی های انجمن آشنا بشید و ازشون درس بگیرید ! تا اینجوری بدون آگاهی جواب ندید !
الان مشکلتون دقیقا چیه!؟ ما سرویس دادیم کاربر ها استفاده کردند راضی بودند شما خیالتون راحت میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
الان مشکلتون دقیقا چیه!؟ ما سرویس دادیم کاربر ها استفاده کردند راضی بودند شما خیالتون راحت میشه؟
بعضی موارد بعد از سه سال تست انواع سرور برام عجیبه ! برای همین حاضر به سکوت نیستم - همینطور باقی دوستان که اومدن و نظر انتقادی دادند - ازجمله حرفه ای ها -انتقادپذیر باشید تا پیشرفت کنید
-
بهتره واژه کلود رو هم بردارید - و هاست دانلود نا محدود بگذارید - در ضمن بد نیست به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com
هم سر بزنید برای شروع خوبه :) SibSoft Ltd: Perl custom software development and file sharing solutions تکنولوژی Xfile Sharing خیلی جلوتر از شما حرکت کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com هم سر بزنید
از این جمله متوجه شدم کلا شما مشکل دارین :) اوکی موفق باشد.
دموی سرویس قرار بگیره از این جمله مسخره که گفتید خجالت می کشید! و مخصوصا لینکی که دادید! چند روز آینده متوجه می شید ایرانی ها کمتر نیستند :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
به سایت هایی مثل uploadbaz.comو hipfile.com هم سر بزنید
از این جمله متوجه شدم کلا شما مشکل دارین :) اوکی موفق باشد.
دموی سرویس قرار بگیره از این جمله مسخره که گفتید خجالت می کشید! و مخصوصا لینکی که دادید! چند روز آینده متوجه می شید ایرانی ها کمتر نیستند :)
قرار بدید -استقبال میکنیم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
قرار بدید -استقبال میکنیم !
ما قبل از این هم قرار نبود بدون ارائه دمو به کسی سرویسی بفروشیم! :) اولین پست هم توجه کنید خط اخر نوشته شده! پس صبر کنید سرویس قرار بگیره بعد قضاوت کنید و بعد بیاید با سایت های اپلود ساده ای مثل uploadbaz.com مقایسه کنید.
-
منظور بنده تکنولوژی فایل شیرینگ به کار رفته در اونها نه صرفا سایت !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
اولا که این سرویس هاست نامحدود نیست ! دوما اینکه
پورت 200!؟ یا مشکل خواندن دارید یا مشکل دیگه ای! :|
چرا وقتی ازشما سوال پرسیده میشه پاسخ به اون ارائه نمی کنید
باید یک پاسخ برای این ادعای خودتون داشته باشید در غی راین صورت باید از اون به عنوان سوئ استفاده یاد کرد
اگر اینطور نیست و از عناوین اغوا کننده سوئ استفاده نکردید چرا توضیح نمیدهید ؟
نتیجه کار کارشناسانه این بوده که سرویس نامحدود ارائه کنید بعد کارشناسیتون به دکترین تبدیل شد تصمیم گرفتید حجمی کنید ؟
من یک مقدار مشکل در خواندن و البته خیلی مشکل ها ی دیگه دارم ! اما لطفا حداقل مدل سرور خودتان را در رداستیشن بفرمائید ما هم بتونیم با شما رقابت کنیم با سرورهای 1000مگابیتی ! که 3 دستگاه از اونها 3000مگابیت رو به صورت نمحدود در اختیار شما میذاره ،
سر و ته این تاپیک شما با هیچ منطق اقتصادی و فنی جور در نماید شما 3 دسگاه سرور در اختیار داری که ماهیانه 200پوند + (7*99پوند ) هم برای پورت 1000 مگابیت روی اونها پرداخت میکنید
من نمیدونم عزیزان چرا میکنن تکنیک این کار رو زیر سوال میبرن ! اصلا کل از پایه و اساس زیرساخت سرور و ا بدون توجیه هست چه برسد به مسائل فنی !
چرا به در و دیوار میزنید وقتی نمیتونید پاسخ صحیح و قانع کننده بدید ؟
در خصوص سرور هم بله ما سرور ارائه میکنیم ! شاید هم یک روز شما از مشتریان ما بوده اید و یا شاید در آینده باشید ! سرور چه ارتباطی به هاست دارد ؟
اگر منظور شما سرویسهای Cloud NAS ما است ! که خوب هیچ سنخیتی با سرویس ارائه شده شما ندارد که بخواهیم تاپیک شما را زیر سوال ببریم ! هر گیگابایت سرویسهای ما هزینه دارد پس قابل قیاس با سرویس بدون منطق اقتصادی و فنی شما نیست ( که البته اصلا کاربرد و ساختار مشابهی هم ندارد )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
چرا وقتی ازشما سوال پرسیده میشه پاسخ به اون ارائه نمی کنید
باید یک پاسخ برای این ادعای خودتون داشته باشید در غی راین صورت باید از اون به عنوان سوئ استفاده یاد کرد
اگر اینطور نیست و از عناوین اغوا کننده سوئ استفاده نکردید چرا توضیح نمیدهید ؟
نتیجه کار کارشناسانه این بوده که سرویس نامحدود ارائه کنید بعد کارشناسیتون به دکترین تبدیل شد تصمیم گرفتید حجمی کنید ؟
من یک مقدار مشکل در خواندن و البته خیلی مشکل ها ی دیگه دارم ! اما لطفا حداقل مدل سرور خودتان را در رداستیشن بفرمائید ما هم بتونیم با شما رقابت کنیم با سرورهای 1000مگابیتی ! که 3 دستگاه از اونها 3000مگابیت رو به صورت نمحدود در اختیار شما میذاره ،
سر و ته این تاپیک شما با هیچ منطق اقتصادی و فنی جور در نماید شما 3 دسگاه سرور در اختیار داری که ماهیانه 200پوند + (7*99پوند ) هم برای پورت 1000 مگابیت روی اونها پرداخت میکنید
من نمیدونم عزیزان چرا میکنن تکنیک این کار رو زیر سوال میبرن ! اصلا کل از پایه و اساس زیرساخت سرور و ا بدون توجیه هست چه برسد به مسائل فنی !
چرا به در و دیوار میزنید وقتی نمیتونید پاسخ صحیح و قانع کننده بدید ؟
در خصوص سرور هم بله ما سرور ارائه میکنیم ! شاید هم یک روز شما از مشتریان ما بوده اید و یا شاید در آینده باشید ! سرور چه ارتباطی به هاست دارد ؟
اگر منظور شما سرویسهای Cloud NAS ما است ! که خوب هیچ سنخیتی با سرویس ارائه شده شما ندارد که بخواهیم تاپیک شما را زیر سوال ببریم ! هر گیگابایت سرویسهای ما هزینه دارد پس قابل قیاس با سرویس بدون منطق اقتصادی و فنی شما نیست ( که البته اصلا کاربرد و ساختار مشابهی هم ندارد )
بنده سوال تکت تک دوستان رو جواب دادم!
هیچ سئو استفاده ای نیست سرویس بعد از اماده سازی به صورت دمو ارائه میشه دوستان تست می کنن هر کسی دوست داشت در خدمتشون هستیم!
ما نگفتیم دیتاسنتر به صورت نامحدود در اختیار ما قرار میده پهنای باند رو ما به این صورت ارائه می کنیم!
در مورد حجم هم ما قرار بود به صورت نامحدود بدیم مشکلی هم نداشتیم چون هدف میزبانی سایت هایی مثل موزیک و از این قبیل بود که مشکلی برای تامین حجم نداریم اما چون بعضی دوستان برای حجم های بالاتر و سایت های با ارشیو سنگین تر خواستند برای همین آفر رو به صورت هجمی قرار خواهیم داد!
اما در مورد شما کلا از اولین پستی که دادید با توهین و تخریب حرف زدید ! روش صحیح صحبت و بحث انگار نمی دونید من به شما توهینی کردم؟ یا به سرویس دهی شما!؟ پس صبر کنید سرویس ارائه بشه کاربرانی که واقعا مشتری هستند از ما انتقاد کنن ! نه یک رقیب که هدفشم معلومه :)
-
mediafire.com/upgrade
1TB /mo = 25$
with directlink and Full Branding
--------------------------------------------------------------
نوشتن یک اسکریپت تفاوت زیادی با کلود پلتفرم دارد برادر - درصورت نیاز به فضای بیش از 20 ترابایت میتونید از s3.amazonaws.com استفاده کنید -
بهتره کلاس کاری سرور و هاست و غیره رو زیر سوال نبرید و لااقل از پروژه دفاع کنید(به صورت تخصصی ) تا ماهم قانع بشیم
-
1 فایل پیوست
دکترای مملکت ما چهارتاشون جمع میشن یه پروژه بدن که با ۳ سرور و پورت ۳گیگ نهایتا بشه کلود راه انداخت ؟
تصویر پایین آرش فردوسی رو نشون میده یکی از مدیران ارشد دراپ باکس
بهتر بود ابتده اونقدر دایره ی اطلاعاتتون رو میبردید بالا که جواب مارو اینجور ندید -این سرویس با این همه عظمت و همچنین مدیافایر با اون همه امکانات همگی از سرور های آمازون استفاده میکنند - (فقط جهت بالا رفتن آگاهی که میدونستم اطلاع ندارید عزیز )
فایل پیوست 15527