-
پاسخ : نوسان قیمت دلار و پایین بودن قیمت سرورهای مجازی
iranian-portal عزیز ،
گفتار شما شاید نیک و صحیح باشه ، اما لحنتون خیر !
بهتریه در نوشتن جملات کمی ملایمت به خرج بدید ! ، اینجا کسی با کسی دعوا نداره ! ، هدف رسیدن به نتیجه مطلوب هستش !
موید باشید .
پ.ن : البته اگر احساس میکنید این پست باید پاک شه ، قبل از ارسال پاسخ،به بنده اطلاع بدهید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
یا شما متوجه نیستی چی داری میگی یا من!
شما طرفداری استارتر تاپیک هستی که قیمت ها بره بالا!
بعد من میگم شما از خودتون شروع کنید (این یعنی قیمت اکثریت پایین هست)
بعد شما اومدی به من میگی من از خودم شروع کنم؟!
مگه کسی جلوی شما رو گرفته؟
برو وی پی اس با 256 مگابایت رم بده 500هزار تومن به کسی چه ربطی داره؟!
اما این که انتظار داری همه قیمت ها رو ببرن بالا که شما سود کنی منطقی نیست!
یکی از تجربه هایی که کسب کرده قیمت پایین براش تموم میشه و قیمت پایین میده با سود اندک و مشتری زیاد که سودش زیاد میشه
شما هم تجربه نداری می خوای با سود زیاد و مشتری کم کار کنی!
این چیزا به من و امثال من ربطی نداره که شما می خوای همه رو مجبور کنی یک قیمت ثابت و بالا بدن که!!!!!!!
برو عزیز من قیمت بده برابر با ارزش خون خودت
مشتری تصمیم می گیره از کی بخره!
شکی در این نیست که ما و دیگر دوستان بی تجربه هستیم
اما شما که باتجربه جمع هستید لطفا ادبیات صحبتتون رو یه نگاه بندازین
یک بار هم خدممتون گفتم که قصد این تاپیک تثبیت قیمت است
توی هر بازاری یک عرف وجود دارد
منظور این است یک عرف به دلار برای تمام سرورها نعیین کنیم
به صورت جمع
وقتی ما با هم متحد نباشیم چطور میخوایم کار کنیم؟؟
دشمن هم که نیستیم همکار هستیم و اگر با هم باشیم و به هم کمک کنیم پیروز هستیم
-
شما نمیتونید سود کنید این تقصیره بقیست؟
Faranetwork, Omegahost, Almahost, Razavihost, NovinVPS, و و و کسانی هستند که قیمت پایینی دارن و همچنین کیفیت خوب! سود هم حتما مینن که چندین ساله تو این کار مشغول هستن!
استراتژی کاریه ضعیف خودتون رو گردن اینو اون نندازین!
در ضمن بعضی بحث تاثیر قیمت دلار روی بازار موبایل مثال زدن که باید بگم شما فرق تجارت الکترونی با تجارت فیزیکی رو هنوز متوجه نمیشید اون وقت میخواید قیمت تثبیت کنید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
Faranetwork, Omegahost, Almahost, Razavihost, NovinVPS, و و و کسانی هستند که قیمت پایینی دارن و همچنین کیفیت خوب! سود هم حتما مینن که چندین ساله تو این کار مشغول هستن!
در ضمن بعضی بحث تاثیر قیمت دلار روی بازار موبایل مثال زدن که باید بگم شما فرق تجارت الکترونی با تجارت فیزیکی رو هنوز متوجه نمیشید اون وقت میخواید قیمت تثبیت کنید؟
دوست عزیزم دقیقا یکی از همین سرویس دهنده هایی که معرفی کردین همین ماه بیش از 30تا از مشتریهاش اومدن پیش من
نام نمیبرم کدوم بوده
و ادعایی هم ندارم
هدف من همیشه راضی نگه داشتن اطرافیانم بوده و خداروشکر تاالان تونستم اکثریت افرادی که کنارم هستند رو راضی نگه دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
شکی در این نیست که ما و دیگر دوستان بی تجربه هستیم
اما شما که باتجربه جمع هستید لطفا ادبیات صحبتتون رو یه نگاه بندازین
یک بار هم خدممتون گفتم که قصد این تاپیک تثبیت قیمت است
توی هر بازاری یک عرف وجود دارد
منظور این است یک عرف به دلار برای تمام سرورها نعیین کنیم
به صورت جمع
وقتی ما با هم متحد نباشیم چطور میخوایم کار کنیم؟؟
دشمن هم که نیستیم همکار هستیم و اگر با هم باشیم و به هم کمک کنیم پیروز هستیم
در هیچ بازاری در هیچ جایی عرفی وجود نداره مگر دولت وارد کار بشه!!!!
شما امروز یک مایع لباسشویی که تولید کارخانه است و قیمت مشخص داره از هر مغازه ای ممکنه به یک قیمت بخرید
بعد برام جالبه شما چطور می خوای یک جماعت چند صد هزار نفری رو مدیریت کنید!!!
ببین دوست عزیز شما که بحث استفاده از تجربیات دیگران رو پیش میارید بهتون یکی از مواردی که می تونه قیمت رو بکشه پایین میگم
در همین انجمن سرویس دهنده قدیمی هست که دلار/یورو رو محلی تهیه می کنه یعنی چی؟
یعنی این که این آقا 2نفر ساکن کشورهای خارجی اطرافش هست که نیازی به تهیه دلار و یورو به نرخ روز ایران نداره
حالا دلار بشه 500 هزار تومن بازم برای این آقا فرقی نداره قیمت سرورهاش ثابت هست
یورو بشه 2 میلیون تومن بازم فرقی نداره و قیمت سرورهاش ثابت به فروش و تمدید میرسه!
شما طوری برخورد می کنید انگار تازه امروز فروشنده شدید و هیچ احتمال و روش کار رو بلد نیستید!!!!
به هزاران هزار روش قیمت ها پایین تر از حدی که فکر کنید میاد
این بحث ها هم هیچ وقت به هیچ کجا نمی رسه چون کسی که براش نوسان معنا نداره و از این نوسانات ارزی در امان هست دیوانه نیست که بیاد به خاطر شما قیمت ببره بالا تا مشتری هاش رو بپرونه!!!!!
امیدوارم یکم بیشتر فکر کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lived
دوست عزیزم دقیقا یکی از همین سرویس دهنده هایی که معرفی کردین همین ماه بیش از 30تا از مشتریهاش اومدن پیش من
نام نمیبرم کدوم بوده
و ادعایی هم ندارم
هدف من همیشه راضی نگه داشتن اطرافیانم بوده و خداروشکر تاالان تونستم اکثریت افرادی که کنارم هستند رو راضی نگه دارم
بیش از 30 تا؟
بیش از 30تا یعنی دقیقا چند تا؟ 40تا؟!
خوبه که خودتون گفتید اینجا اکثرا همکار هستیم!
این حرفتون اصلا منطقی نیست که شما طی به قول خودتون همین ماه بیش از 30 تا مشتری از یکی از این افراد گرفته باشید
یا اون کسی که طی همین ماه بیش از 30تا مشتریش سمت شما اومده نزدیک به 30000 تا مشتری داره که طی یک ماه و به این سرعت بیش از 30تا مشتری از دست میده یا این که شما 50 تا سرور مجازی داری که با این همه ادعای عدم اورسل تو کمتر از یک ماه با احتساب مشتری های سابق خودت تونستی بیش از 30تا مشتری ساپورت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منطقی حرف بزنیم دوست من نه ادعاهای پوچ!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hoomanf
تجارت الکترونی ؟!
کسی نخواست قیمت تثبیت کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
در هیچ بازاری در هیچ جایی عرفی وجود نداره مگر دولت وارد کار بشه!!!!
شما امروز یک مایع لباسشویی که تولید کارخانه است و قیمت مشخص داره از هر مغازه ای ممکنه به یک قیمت بخرید
بعد برام جالبه شما چطور می خوای یک جماعت چند صد هزار نفری رو مدیریت کنید!!!
ببین دوست عزیز شما که بحث استفاده از تجربیات دیگران رو پیش میارید بهتون یکی از مواردی که می تونه قیمت رو بکشه پایین میگم
در همین انجمن سرویس دهنده قدیمی هست که دلار/یورو رو محلی تهیه می کنه یعنی چی؟
یعنی این که این آقا 2نفر ساکن کشورهای خارجی اطرافش هست که نیازی به تهیه دلار و یورو به نرخ روز ایران نداره
حالا دلار بشه 500 هزار تومن بازم برای این آقا فرقی نداره قیمت سرورهاش ثابت هست
یورو بشه 2 میلیون تومن بازم فرقی نداره و قیمت سرورهاش ثابت به فروش و تمدید میرسه!
شما طوری برخورد می کنید انگار تازه امروز فروشنده شدید و هیچ احتمال و روش کار رو بلد نیستید!!!!
به هزاران هزار روش قیمت ها پایین تر از حدی که فکر کنید میاد
این بحث ها هم هیچ وقت به هیچ کجا نمی رسه چون کسی که براش نوسان معنا نداره و از این نوسانات ارزی در امان هست دیوانه نیست که بیاد به خاطر شما قیمت ببره بالا تا مشتری هاش رو بپرونه!!!!!
امیدوارم یکم بیشتر فکر کنید
اول اینکه سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید
دوما این فرضیات چیه دوست عزیز ؟
دیگه حداقل هر نفر 1 یا 2 نفر دوست و آشنای خارج از ایران داره اگر این طور بود که دیگه قیمت ارز معنی نمی داد ... دیگه کسی فکر این نبود فلان نشست به کجا میرسه ... !
شما باید بیشتر فکر کنید و همچنین مطالعه !! دلار محلی دیگه ساخته کجاست ، پول باید جنچ بشه چه ربطی به دوست و آشنا داره !
موفق باشید
-
iranian-portal
دلار محلی چیه؟
میشه نرخشو به ما هم بدید؟
فقط برای کسب اطلاعات عمومیه :)
کلاً 2 نرخ دلار داریم،
1. بانک مرکزی، که ...
2. بازار آزاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
بیش از 30 تا؟
بیش از 30تا یعنی دقیقا چند تا؟ 40تا؟!
خوبه که خودتون گفتید اینجا اکثرا همکار هستیم!
این حرفتون اصلا منطقی نیست که شما طی به قول خودتون همین ماه بیش از 30 تا مشتری از یکی از این افراد گرفته باشید
یا اون کسی که طی همین ماه بیش از 30تا مشتریش سمت شما اومده نزدیک به 30000 تا مشتری داره که طی یک ماه و به این سرعت بیش از 30تا مشتری از دست میده یا این که شما 50 تا سرور مجازی داری که با این همه ادعای عدم اورسل تو کمتر از یک ماه با احتساب مشتری های سابق خودت تونستی بیش از 30تا مشتری ساپورت کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منطقی حرف بزنیم دوست من نه ادعاهای پوچ!
ایشون یک میلیون مشتری هم که دارن نوش جونشون به ما مربوط نیست
اما خاموش کردن سرور و جوابگو نبودن مشتریها یک مسئله متفاوت است
من به تازگی یک سرور از فونیکس گرفتم و تا آفر دادم مصادف شد با این موضوع و مشتری های اون سرویس دهنده تماما اومدن پیش من
و در ابتدا برای خود من هم خیلی تعجب داشت که این همه درخواست یکجا چطور سرازیر شد برای ما
دوستانی که از ما رضایت داشتند مشتریهای اون سرویس دهنده رو فرستاده بودن به سرور ما
و یک نکته رو بدونید که من یک سرور ندارم که همه رو بریزم روی اون
:-)
-
نقل قول:
اول اینکه سعی کنید آرامش خودتون رو حفظ کنید
دوما این فرضیات چیه دوست عزیز ؟
دیگه حداقل هر نفر 1 یا 2 نفر دوست و آشنای خارج از ایران داره اگر این طور بود که دیگه قیمت ارز معنی نمی داد ... دیگه کسی فکر این نبود فلان نشست به کجا میرسه ... !
شما باید بیشتر فکر کنید و همچنین مطالعه !! دلار محلی دیگه ساخته کجاست ، پول باید جنچ بشه چه ربطی به دوست و آشنا داره !
موفق باشید
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
من بر فرض مثال فروشنده وی پی اس هستم دوست بنده در اتریش زندگی می کنه و درآمد به دلار میگیره
ایشون نیازی به خرید دلار از بانک مرکزی و بازار آزاد ایران نداره
پول سرورها رو پرداخت می کنه
Do You Understand?
دلار محلی ساختگی نیست دوست عزیز تجربیات خودتون رو بالا ببرید متوجه خواهید شد
نقل قول:
iranian-portal
دلار محلی چیه؟
میشه نرخشو به ما هم بدید؟
فقط برای کسب اطلاعات عمومیه :)
کلاً 2 نرخ دلار داریم،
1. بانک مرکزی، که ...
2. بازار آزاد
کلا دو نرخ داره؟! چه جالب همه دنیا با نرخ ایران داره اداره میشه؟!
باشه جالب بود!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
من بر فرض مثال فروشنده وی پی اس هستم دوست بنده در اتریش زندگی می کنه و درآمد به دلار میگیره
Do You Understand?
باشه جالب بود!!!!!!!!!!
نقل قول:
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
Do You Understand?
این قسمتش درسته تا اینجا ولی یک نکته شما بعدا به اون دوست یا رفیقتون یا اشناتون احیانا که بوس نمیدی باید پول به ریال بهش بدی حالا اون هم بخواد رعایت کنه دلار 2200 باشه بهت میگه 2100 یا 2000 تومن حالا فرض هم کن 1 سال دیگه بخواهی بهش پول بدی ول یدر کل کل در نحایت یه 100 یا 200 تومن زیر نرخ دلار ازاد بات حساب میکنه کمتر که دیگه حساب نمیکنه این هم بار یقضیه دلار محلی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
Do You Understand?
باشه جالب بود!!!!!!!!!!
دیگه خیلی فیلم شد :))
دوست شما تو اتریش درآمدش دلاره بعد لابد خرجش ریاله که نیاز داره دلارهاشو ریال کنه
کمی فکر کنید دوست عزیز
-
نقل قول:
دلار محلی ساخته کجاست؟!
دلار محلی یعنی این که:
Do You Understand?
عزیزم ،
خب چه کاریه اون وقت دقیقاً ؟ مگه قرار نیست سود این پول بیاد توی ایران خرج بشه ؟
مگه خودمون مردیم پول رو به واحد دلار بگیریم و بریزیم توی حسابهای ارزی ؟ و خودمون پرداخت رو انجام بدیم ؟! و سپس سود رو به ریال ایران چنج کنیم ؟! و یا کلاً معادل ریالی رو بگیریم و بخوریم ؟!
میشه فایده این کار رو بفرمایید ؟!
( این راه برای افرادی هست که از کشورهای تحت تحریم که احتمال ساسپند سازی رو در صورت اینکه تشخصی بدن استفاده کننده ایرانی هست ، قابل انجامه نه فردی که مشکلی نداره تا از طریق صرافی های ایران مستقیماً پرداخت بزنه .. ، که باز هم همون مساله تحریم رو صرافی ها با حساب های خودشون در کشور های ثالث حل کرده اند ! )
نقل قول:
کلا دو نرخ داره؟!
شما ایرانی هستی . برا اینکه بالاخره دلارت قابل خرید/استفاده باشه دو راه داری :
1.دلار بانک : که عملاً گرفتنش غیر ممکنه !
2.دلار صراف : که به نرخ ازاد حساب میشه .
هر فردی که بخواد پول رو در ایران چنج بزنه باید از این رو راه اقدام کنه . حالا این پول توی 1000 تا بانک خارجی بچرخه بالاخره باید این بلا سرش بیاد !
موفق باشید !
-
سلام
دوستان من مطالب این تاپیک را خواندم اما به نظر تثبیت قیمت امکان پذیر نیست و غیر منطقی هست!
دلیلش هم خیلی ساده هست امکان نداره شخصی شرکت زده و هزینه اجاره شرکت - حقوق کارکنان - هزینه سرور و... بیاد با هم قیمت سایتی بده که حتی یه شماره تماس هم تو سایت هاستینگش نگذاشته و از توی خونه داره هاست می فروشه!
فکر کنید وی پی اس با رم 512 از دیتاسنتر ای وب کانادا قیمتش میشه 10 هزار تومان خوب اگه یه شرکت بزرگ هم بده 15 و هم یه کسی که تو خونه داره می فروشه بده 15 این که انصاف نیست!
و یه دلیل دیگه ای که نمیشه قیمت ها یکسان باشه اینکه اینکه سرور ها با هم متفاوت هست سرور که فقط رمش نیست میزان پهنای باند - پورت - سی پی یو میزان هارد و.. هست تاثیر گذار هست
اگه قیمت های یکی باشه اصول بازاریابی پس چی!!!!!!!!!!!!!!
-
مشکل عده زیادی از ما به مسخره گرفتن همه چیز و کوته فکری خودمون هست
حاضر نیستیم خیلی چیزها رو ببینیم و درک کنیم!
فردی که بنده مثال زدم هیچ نیازی به چنج کردن پول و مبادله پولی در ایران نداره
ایشون به خاطر مشکلات سیاسی و ... به هیچ عنوان به خانواده در ایران نمیتونه تبادل مالی و ... داشته باشه
پرداخت دلار توسط ایشون=دریافت سود ریالی و اصل پول بدون نوسان قیمت که خرجی بخشی از خانواده ایشون در ایران هست
ضمن این که همین آقا برای چند نفر از دوستان همین انجمن دلار رو با نرخ 1350 تومان پرداخت می کنه و از این بابت بدون هیچ زحمتی دلار خودش رو در ایران به صورت ریال به خانواده می رسونه
حالا فرض مثال چند تا فروشنده ای که با این آقا دارن کار می کنن و بدون نوسان دارن با دلار 1350 تومان سرور میگیرن و البته وجدان کاری هم دارند براشون دیگه فرقی نداره که دلار چقدر باشه/کار خودشون رو می کنن و قیمت پایین میدن تا با بیشترین مشتری و کمترین قیمت سود کسی رو بکنن که داره بیشترین قیمت رو با کمترین مشتری بدست میاره
منطقی باشید دوستان و قبل از این که احساسی و عجولانه حرفی رو به تمسخر بگیرید فکر کنید
تجارت 1001 راه داره که افراد قدیمی و به قولی ریش سفید بازار همه این راه ها رو رفتن و از این چیزا آسیب نخواهند دید
دلیلی نداشت تو این تاپیک دخالت کنم اما فقط خواستم به تازه نفس های بازار که گویا شدیدا آسیب پذیر شدن با این وضعیت بگم همیشه یک راه دیگه ای هست که بهترین انتخابه! افزایش قیمت یا ... آخرین راه حل یک تاجر موفق هست اولین راه حل ها راه حل هایی هستن که از دید مشتری ایده آل باشن
بر فرض مثال اگر شرکت دارید هزینه های جانبی رو کاهش بدید مثل تعدیل نیرو/بهینه سازی هزینه های جاری محل شرکت و ...........
به هر موضوعی تعصب نداشته باشید
اگر دنبال نتیجه گیری از موضوع این تاپیک هستین افزایش قیمت رو آخرین راه حل ممکن قرار بدید
بدون شک هنوز راه حل هایی برای کاهش هزینه های اضافی و ... باقی مونده!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ضمن این که همین آقا برای چند نفر از دوستان همین انجمن دلار رو با نرخ 1350 تومان پرداخت می کنه و از این بابت بدون هیچ زحمتی دلار خودش رو در ایران به صورت ریال به خانواده می رسونه
وقتی میتونه دلار رو 2000 تومن بده، مگه اُسکُله (واژه بهتری نمیشه براش پیدا کرد) 1350 بده؟ :)
از اون حرفایی بود که اگه به خَر بزنی مَلَق وارو میزنه! :-|
-
کیمی سوفی 24 گیگ رم رو 264 تومان با بهترین کیفیت میده :d
در مورد دلار هم دیشب تبدیل دلار کردم شد 1985 تومان واسم :d
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
وقتی میتونه دلار رو 2000 تومن بده، مگه اُسکُله (واژه بهتری نمیشه براش پیدا کرد) 1350 بده؟ :)
از اون حرفایی بود که اگه به خَر بزنی مَلَق وارو میزنه! :-|
شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد
-
نقل قول:
شعور شما در همین حده دیگه کاری نمیشه کرد
البته حق با جناب فخرایی هستش .
چرا کسی که میتونه دلار رو بده 1990 تومن ، بفروشه 1350 ؟
البته احتمالی که من میدم این هست که دلار باید دلار بانکی باشه و در حسابهای ارزی ایران ، که اونم چند تا درگاه خارجی میتونه این پول رو وارد دیگر حسابهای ارزی کنه تا قابل استفاده باشه ( مثل پای پال و .. ) ، که اونم هیچ بنی بشری نمیاد واسه این کار ، از سود ملیونی خودش بزنه و این کار رو کنه !
اگر همچین کسایی هستند بنده دلار به صورت اسکناس و تحویل داخل ایران میخوام ، 200 تومنم بیشتر ، نه ؟ 400 تومن ، یعنی دلار اسکناس میخرم 1750 تومن . همین فردا هم بالای 5000 تا خرید میکنم . به صورت حضوری هر جای دولت جمهوری اسلامی هم که نمیخواد باشه ! ، والله ما هم مستحقیم :دی ، یه خیری هم به ما برسه !
با تشکر .
-
ببخشيد يه سوال داشتم.
از استايتد بگن.
من چند سال تو كار چيز پي ان هستم. 4-5 تا هم سرور مجازي دارم.(جهت اشنايي خودم گفتم)
يه چند تا هم مشتري وي پي اس دارم.
از شركت وارز هاست خريد مي كردم تا چند روز روز پيش از آقاي مهندس رحمان هوشيار. كه چند روز هست كه وقت وي پي اس تموم شده از يه جا ديگه ميگيرم البته يه كمي ارزونتر كه تو تهش واسه خودم يه چيزي مي مونه.
آقاي رحمان هوشيار البته "شركتشون" رو سرور مجازي يك گيگ 40 هزار تومان قيمت زدن.
تو چند روز پيش هم تي يه اخبار گفتن دارن سرور مجازي ارتقا ميدن و مشتري هاشون بالاي 1250 تا هستش. البته دقيق نمي دونم بالاي هزار تو بود ،بدون شك.
و چند تا هم فك كنم كارمند دارن وقتي تيك مي زني تو نيم ساعت الي دو ساعت جواب ميدن و هر بار هم يه نفر جواب ميده.فكر كنم سه چهار تا كارمند دارن .
حالا اينا يه شركت داشته باشن و سه چهار نفر هم باشن . چراا الان كه تو اين انجمن رم يك گيگ رو ميدن 10 هزار تومان اونا ضرر نمي كنن فقط شما ها دارين ضرر مي كنيد ؟
كاش خود جناب رحمان هوشيار اين پست منو مي دين راه موفقعيت رو مي گفتن تا ما هم ضرر نكنيم.
در ضمن كسي كه چندين سال داره مستقيم از ديتا سنتر خريد مي كنه آفر ميدن بهشون نصف قيمتي كه كسي كه اولين بار داره خريد مي كنه نبايد بيان ارزون بدن .چون زياد منفعت مي كنن.؟كسي هم دوست نداره اسم شركتش بد بشه مي خواد ارزون بده ابازر رو دستش بگيره. البته بايد عواقب كارشو هم بدونه كه كارمند داشته باشه تا جواب مشتري هاي زياد رو بده اگه يكي هم سوال كرد حداقل دانشش رو داشته باشه جواب بده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
البته حق با جناب فخرایی هستش .
چرا کسی که میتونه دلار رو بده 1990 تومن ، بفروشه 1350 ؟
البته احتمالی که من میدم این هست که دلار باید دلار بانکی باشه و در حسابهای ارزی ایران ، که اونم چند تا درگاه خارجی میتونه این پول رو وارد دیگر حسابهای ارزی کنه تا قابل استفاده باشه ( مثل پای پال و .. ) ، که اونم هیچ بنی بشری نمیاد واسه این کار ، از سود ملیونی خودش بزنه و این کار رو کنه !
اگر همچین کسایی هستند بنده دلار به صورت اسکناس و تحویل داخل ایران میخوام ، 200 تومنم بیشتر ، نه ؟ 400 تومن ، یعنی دلار اسکناس میخرم 1750 تومن . همین فردا هم بالای 5000 تا خرید میکنم . به صورت حضوری هر جای دولت جمهوری اسلامی هم که نمیخواد باشه ! ، والله ما هم مستحقیم :دی ، یه خیری هم به ما برسه !
با تشکر .
خوب من جواب این امر رو منطقی دادم دوست عزیز
اول از همه که گفتم ایشون به دلایل مشکلاتی که در ایران و خارج دارند به هیچ عنوان هیچ گونه مبادله مالی/کالا/و..... در ایران و چه خارج نمی تونن داشته باشند!!!!!! پس این که میگین دلار فیزیکی از ایشون می خواین هیچ چون به جواب رسید!!
در ارتباط با قیمت مورد معامله هم تا افرادی مثل 1eng.ir هستند تورم ما و اقتصاد ما بیمار خواهد بود!!!
نمیدونم چرا عادت کردیم که یک کاری و یک چیزی رو تا حدی که ممکنه توش بخوریم و به قول معروف بکنیم تو پاچه هم!
اما چیزی که بعضی ها دارند شرافت هست که در مقابل بعضی ها حتی نمیدونن شرافت چی هست!
یکی داره دلار به قیمت مناسب و ثابت میده اسمش میشه اسکول!!! البته از دید کسی که با شرافت آشنایی نداره
وقتی این آقا داره دلار رو اینجوری میده و بابت ریال 1350 که میگیره کلی پول هم اضافه و پس انداز براشون در ایران درست میشه
دیگه چه دلیلی داره که بیاد به این و اون فشار بیاره کمر مردم رو بشکونه که حساب بانکی پر کنه؟!
پولی که اگر فردا روزی مرد اون دنیا نمیبره؟؟؟
اما چیزی که اون دنیا میبره خدا رحمت کنه افرادی هست که براشون دلار 1350 تومنی تو این وضعیت پرداخت کرد!!!
البته یک آدمی که از شرافت بویی نبرده این حرفا براش مفهومی نداره
فکر می کنم برای همه موضوع روشن شده و جای بحثی نذاشته مگر.....!!!!
-
ار طریق پ.خ با شما در تماس خواهم بود ! چراکه واقعاً نیاز به دلار دارم ، هر چه بیشتر بهتر ! ، تاپیک رو منحرف نمیکنم .
اما در مورد اینکه دلار 1230 رو میدن 1990 تومن ،
وقتی دولت محترم برنامه اش همینه و داره با یه رانت خواری ، خودش دلار رو میفروشه و بازار رو کرده جایی برای برطرف کردن بدهی هاش ، فکر نمیکنم کسی که دلار رو حتی اگر 1230 تهیه کنه و بده 1990 ، کاری جز بیزینس انجام داده باشه !
تشکز میکنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
ببخشيد يه سوال داشتم.
از استايتد بگن.
من چند سال تو كار چيز پي ان هستم. 4-5 تا هم سرور مجازي دارم.(جهت اشنايي خودم گفتم)
يه چند تا هم مشتري وي پي اس دارم.
از شركت وارز هاست خريد مي كردم تا چند روز روز پيش از آقاي مهندس رحمان هوشيار. كه چند روز هست كه وقت وي پي اس تموم شده از يه جا ديگه ميگيرم البته يه كمي ارزونتر كه تو تهش واسه خودم يه چيزي مي مونه.
آقاي رحمان هوشيار البته "شركتشون" رو سرور مجازي يك گيگ 40 هزار تومان قيمت زدن.
تو چند روز پيش هم تي يه اخبار گفتن دارن سرور مجازي ارتقا ميدن و مشتري هاشون بالاي 1250 تا هستش. البته دقيق نمي دونم بالاي هزار تو بود ،بدون شك.
و چند تا هم فك كنم كارمند دارن وقتي تيك مي زني تو نيم ساعت الي دو ساعت جواب ميدن و هر بار هم يه نفر جواب ميده.فكر كنم سه چهار تا كارمند دارن .
حالا اينا يه شركت داشته باشن و سه چهار نفر هم باشن . چراا الان كه تو اين انجمن رم يك گيگ رو ميدن 10 هزار تومان اونا ضرر نمي كنن فقط شما ها دارين ضرر مي كنيد ؟
كاش خود جناب رحمان هوشيار اين پست منو مي دين راه موفقعيت رو مي گفتن تا ما هم ضرر نكنيم.
در ضمن كسي كه چندين سال داره مستقيم از ديتا سنتر خريد مي كنه آفر ميدن بهشون نصف قيمتي كه كسي كه اولين بار داره خريد مي كنه نبايد بيان ارزون بدن .چون زياد منفعت مي كنن.؟كسي هم دوست نداره اسم شركتش بد بشه مي خواد ارزون بده ابازر رو دستش بگيره. البته بايد عواقب كارشو هم بدونه كه كارمند داشته باشه تا جواب مشتري هاي زياد رو بده اگه يكي هم سوال كرد حداقل دانشش رو داشته باشه جواب بده.
چیزهایی هست که نمیشه گفت ! ...ما حاضر نیستیم اون کارو بکنیم که قیمت ما هم بیاد پایین !
-
سلام خدمت همه
جالبه این تایپیک از کجا شروع شد به کجا رسید
بنده به عنوان یک استفاده کننده از سرور دارم حرف میزنم فروشندم نیستم بیش از 4 سالی هم هست که دارم سرور میخرم تا الانم اگه قیمت پایین نیومده باشه بالا نرفته
ببنید دوستان عزیز اولا" در هیچ بازار رقابتی امکان اینکه قیمت ها رو اعلام کنن و کسی حق بالا یا پایین بردن اون قیمت هارو نداره اصلا" امکان پذیر نیست شما بیا VPS با رم 1 گیگ امروز 30 هزار قیمت بزار بنده میام VPS میدم 28 هزار یا دوست دیگه میده 35 هزار آیا کسی میتونه بگه من نباید کمتر بدم یا اون دوست نباید بیشتر بده ؟
دوما" همه میدونیم که قیمت دلار نوسان زیاد داره ولی شما مگه با دلار کار نمیکنه خوب بیا قیمت هاتو واقعی بزن
اخه بنده چی بگم از دوستانی که دارن VPS از المان میدن ماهی 50-60 هزار آیا این انصاف هستش ؟ بعدشم که ازشون میپرسی میگن ما پشتیبانی قوی داریم ولی دوست عزیز من به شما بگم بنده 4 ساله با 3 کشور کار کردم تا حالا با هیچ کدوم مشکلی نداشتم نه از لحاظ کیفیت نه از لحاظ پشتیبانی
شما میتونید قیمت های خودتون رو بدید میخواید رم 1 گیگ بدید ماهی 5 هزار میخوای بده ماهی 50 هزار مشتری های واقعی کسایی که واقعا" دنبال کیفیت و قیمت متناسب با هم هستن خودشون میدونن که چی رو انتخاب کنن وقتی کسی تایپیک میزنه VPS با رم 1 گیگ با 100 گیگ هارد میخوام ماهانه زیر 15 هزار جالبه 95% اونا مشتری های 1-2 ماهه هستن
ولی بازم میگم شما با توجه به دخل و خرجتون قیمت های واقعی رو بزارید یکی از دوستان یه جمله ی خوب در یکی از تایپیک ها گفت و اونم این بود بنده کاری به بازار ندارم کاری ندارم که قیمت دلار چه وضعی داره کاری ندارم که فلانی میاد سرور میده ماهی 10 هزار بنده با توجه به نیاز های زندگیم قیمت های خودمو میدم
واقعا" دوستان شمام قیمت های خودتون رو بدید دیگه چرا هر هفته یه تایپیک میزنید که قیمت ها بالاست یا پایینه شما قیمت خودت رو بده مطمئن باش اگه مناسب باشه قیمت و کیفیتت مشتری میاد سمتت نمونه ی بارزش ( Vpscenter )
موفق باشید
-
babelirani
تنها حرف حسابی که در کل تاپیک زده شد همین بود
باید طلا گرفت زد سر در تاپیک!!!!!
این همه جنجال و حاشیه که چی!
آقا هرکس هر قیمتی دوست داره بده دیگه!
مشتری تصمیم گیرنده نهایی هست
-
من طراحم و زیاد توی کار هاستینگ نیستم ولی از توی این پست هایی که خوندوم چند تا راه میشه برای ثابت کردن این تعرفه ها در نظر گرفت !
1- میشه یک مدیر جدید (منظورم یک بخش جدید که مدیرش ) تمرکز داشته باشه بر روی تعرفه هایی که توی این فروم گذاشته میشه ! ( برداشت اشتباه نشه !! ) و جلوی پست هایی که زیر هزینه تعرفه ثابت میدن رو پاک کنند یا اخطار بدن ! تا همه یک هزینه بدن و اگر کسی قصد داره ارزون بفروشه بره یه جای دیگه تبلیغ کنه !
2- اطلاع رسانی کنید و به مشتریانتون دلیل گرون دادن سرویس هاتونو بگید ! و تفاوت هایی که هستند رو براشون معین کنید تا بتونن تفاوت ها رو بفهمند و یه دمو براش بذارید تا سرعت و کیفیت رو درک کنه و براش ثابت کنید که شما بهترید و وقتی به شما اعتماد داشت و فهمید که سرویستون خوبه دیگه عوض نمیکنه !
3- 1 نکته دیگه ! شما میگوید که بچه ای که میره سرور میگیره ! خوب از کی میگیره ؟ از یه ایرانی (حالا احتمال اینو نمیدیم که paypal و ... داشته باشه )خب باز هم از یکی که ارزون میفروشه میخره و ارزون میفروشه !! و سود 5 6 تومنی هم براش کافی و خرج سرور رو در بیاره براش بسته !
4- همش توی این پست ها که دیدم همه میگویند که هزینه ها رو ثابت کنید ! خب شروع کنید ! :D
برای مثال توی فلان دیتاسنتر از فلان کشور این مشخصات برای مثال من این قیمت میدم بعد همه بیاید نظر روی نظر بذارید و یک قیمت ثابت برای این سرویس تعیین کنید ( به نظر من از شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای و این کاره توی یک تاپیک خصوصی این هزینه ها رو ثابت کنند )
بنده بازم میگم من طراحم فقط قصد کمک به این وضع رو داشتم و نظرم رو بگم به کسی هم برنخوره ! اگه دوست داشتید همکاری کنید اگه دوست ندارید هر کس به تعرفه خودش بفروشه !
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordmhn
من طراحم و زیاد توی کار هاستینگ نیستم ولی از توی این پست هایی که خوندوم چند تا راه میشه برای ثابت کردن این تعرفه ها در نظر گرفت !
1- میشه یک مدیر جدید (منظورم یک بخش جدید که مدیرش ) تمرکز داشته باشه بر روی تعرفه هایی که توی این فروم گذاشته میشه ! ( برداشت اشتباه نشه !! ) و جلوی پست هایی که زیر هزینه تعرفه ثابت میدن رو پاک کنند یا اخطار بدن ! تا همه یک هزینه بدن و اگر کسی قصد داره ارزون بفروشه بره یه جای دیگه تبلیغ کنه !
2- اطلاع رسانی کنید و به مشتریانتون دلیل گرون دادن سرویس هاتونو بگید ! و تفاوت هایی که هستند رو براشون معین کنید تا بتونن تفاوت ها رو بفهمند و یه دمو براش بذارید تا سرعت و کیفیت رو درک کنه و براش ثابت کنید که شما بهترید و وقتی به شما اعتماد داشت و فهمید که سرویستون خوبه دیگه عوض نمیکنه !
3- 1 نکته دیگه ! شما میگوید که بچه ای که میره سرور میگیره ! خوب از کی میگیره ؟ از یه ایرانی (حالا احتمال اینو نمیدیم که paypal و ... داشته باشه )خب باز هم از یکی که ارزون میفروشه میخره و ارزون میفروشه !! و سود 5 6 تومنی هم براش کافی و خرج سرور رو در بیاره براش بسته !
4- همش توی این پست ها که دیدم همه میگویند که هزینه ها رو ثابت کنید ! خب شروع کنید ! :D
برای مثال توی فلان دیتاسنتر از فلان کشور این مشخصات برای مثال من این قیمت میدم بعد همه بیاید نظر روی نظر بذارید و یک قیمت ثابت برای این سرویس تعیین کنید ( به نظر من از شرکت های بزرگ و افراد حرفه ای و این کاره توی یک تاپیک خصوصی این هزینه ها رو ثابت کنند )
بنده بازم میگم من طراحم فقط قصد کمک به این وضع رو داشتم و نظرم رو بگم به کسی هم برنخوره ! اگه دوست داشتید همکاری کنید اگه دوست ندارید هر کس به تعرفه خودش بفروشه !
موفق باشید.
با سلام
فرمایش های شما متین و درست
ولی یک سوالی ازتون دارم چندبار توی چند تایپیک رفتید و وقتی گفتید قیمت هاتون بالاست با این جمله مواجه نشدید که منابع سرور های ما اختصاصی هستن ؟
ببنید دوست عزیز ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه قانونونی این چنینی باشه 1000 راه براش پیدا میکنیم تا دورش بزنیم
بعدشم در هیچ کجا دنیا تاکید میکنم در هیچ کجا تثبیت قیمت نداریم غیر از ایران
دولت هزار بار خواست قیمتی رو تثبیت کنه تثبیت که نشد داغون ترم شد ( کیفیت پایین تر قیمت بالاتر )
حالا شما میخواید همون کارو بیاید توی فضای مجازی انجام بدی ( تو واقعیتش اون نتیجش بود ) خدا به داد برسه
فکرم نمیکنم مدیران این انجمن بخوان بسیاری از افراد که میان و سر میزنن به اینجا رو بپرونن چون خیلی از کسایی که سرور خوبی خریدن دیگه اینجا نمیان ( یا خیلی به ندرت ) مشتری های جدید و افراد جدید خیلی از بازدید این سایت رو تشکیل میدن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خطاب به همه میگم واقعی نگر باشیم حداقل یه جا از جهان سومی بودن در بیایم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
فرمایش های شما متین و درست
ولی یک سوالی ازتون دارم چندبار توی چند تایپیک رفتید و وقتی گفتید قیمت هاتون بالاست با این جمله مواجه نشدید که منابع سرور های ما اختصاصی هستن ؟
ببنید دوست عزیز ما ایرانی هستیم و اگه قرار باشه قانونونی این چنینی باشه 1000 راه براش پیدا میکنیم تا دورش بزنیم
بعدشم در هیچ کجا دنیا تاکید میکنم در هیچ کجا تثبیت قیمت نداریم غیر از ایران
دولت هزار بار خواست قیمتی رو تثبیت کنه تثبیت که نشد داغون ترم شد ( کیفیت پایین تر قیمت بالاتر )
حالا شما میخواید همون کارو بیاید توی فضای مجازی انجام بدی ( تو واقعیتش اون نتیجش بود ) خدا به داد برسه
فکرم نمیکنم مدیران این انجمن بخوان بسیاری از افراد که میان و سر میزنن به اینجا رو بپرونن چون خیلی از کسایی که سرور خوبی خریدن دیگه اینجا نمیان ( یا خیلی به ندرت ) مشتری های جدید و افراد جدید خیلی از بازدید این سایت رو تشکیل میدن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خطاب به همه میگم واقعی نگر باشیم حداقل یه جا از جهان سومی بودن در بیایم
درسته ولی وقتی چند شرکت معتبر و بزرگ بیان با هم یک قیمت پایه بدن کسی هم که میخواد تازه شروع کنه 1 بار میاد به این سایت ها سرو میزنه ببینه هزینه ها چطوریه و وقتی دید که بیشتر جاها هزینه یکسانی دارند خوب اونم سعی میکنه قیمت های مناسب بده !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
در ارتباط با قیمت مورد معامله هم تا افرادی مثل 1eng.ir هستند تورم ما و اقتصاد ما بیمار خواهد بود!!!
یا خُدا، چی شد؟ حالا من شدم مُفسد اقتصادی؟ من تورم ایجاد کردم؟ من اقتصاد ایرانو بیمار کردم؟ :))
اقتصاد مملکتتون از موقعی بیمار شد که باباتون خواست نفت بیاد سر سفرش و بچش آینده روشنی داشته باشه، اصلاً به این فکر نمیکرد که یه روزی بچش بشه وی.پی.ان فروش :)
اگه شما دلار 1350 تومنی داشتید و میتونستید 2000 تومن بفروشید، با فروش روزی فقط 100 دلار ماهی حدود 2 میلیون درآمد داشتید! دیگه نیازی به وی.پی.ان فروشی نداشتید و مجبور نبودید کار غیر قانونی انجام بدید جناب آقای آ-م o:-)
درآمد یه مهندس با سابقه 10 ساله تو این مملکت خیلی کمتر از 2 میلیون هست، پس میتونی با سود 2 میلیونی پادشاهی زندگی کنی ;)
جُک نگو پسر :)
تو سایتت هم اسمتو درست بنویس، چون اگه قرار باشه مشکلی برات پیش بیاد راحت میتونن پیدات کنن :)
-
نباشه بهتره ادیت شد
----------------------
-
کوتاه بیاید حالا ...
دوست عزیز کمی حقیقت بین باش . به تجربه که احیانا اعتقاد دارید ؟!
شمایی که امسال میری اول راهنمایی نمی تونید به همین سادگی راه حل پیدا کنید ، اگر انقدر آسون بود ما الان وضعمون خیلی بهتر از این حرفا بود !
بعدشم حالا شما دو تا آدم دیدید که 1 شبه راههای طولانی رو رفتن (از در پشتی) ولی دلیل بر این نیست همه ی افراد هم اونطور باشن
خیلی ها چندین سال فقط درس خوندن که به خودشون جرات دادن وارد این حرفه بشن واقعا یه زمانی کسی به خودش جرات این رو نمیداد چنین مسئولیتی رو گردن بگیره
سرور مجازی استفادش در راه مفید و قانونی بود ، سرویس دهنده باید هزار نوع مسئولیت گردن میگرفت مبادا مشکلی پیش بیاد ، مبادا سرورمجازی های که سرور وب هاست بودند 10 دقیقه down نشه ، شبها بیدار بودن تا بتونن تو ساعات اداری با دیتاسنترها صحبت کنن ...
اما الان اوضاع فرق کرده ، 70% مصرف کننده های سرور مجازی شدن وی-پی-ان فروش ... به همین علته که هرکس دیگه یه سرور اختصاصی میخره و یه سایت بعدشم آی دی یاهو و یه شماره ایرانسل باقی ماجراهم که ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
کوتاه بیاید حالا ...
دوست عزیز کمی حقیقت بین باش . به تجربه که احیانا اعتقاد دارید ؟!
شمایی که امسال میری اول راهنمایی نمی تونید به همین سادگی راه حل پیدا کنید ، اگر انقدر آسون بود ما الان وضعمون خیلی بهتر از این حرفا بود !
بعدشم حالا شما دو تا آدم دیدید که 1 شبه راههای طولانی رو رفتن (از در پشتی) ولی دلیل بر این نیست همه ی افراد هم اونطور باشن
خیلی ها چندین سال فقط درس خوندن که به خودشون جرات دادن وارد این حرفه بشن واقعا یه زمانی کسی به خودش جرات این رو نمیداد چنین مسئولیتی رو گردن بگیره
سرور مجازی استفادش در راه مفید و قانونی بود ، سرویس دهنده باید هزار نوع مسئولیت گردن میگرفت مبادا مشکلی پیش بیاد ، مبادا سرورمجازی های که سرور وب هاست بودند 10 دقیقه down نشه ، شبها بیدار بودن تا بتونن تو ساعات اداری با دیتاسنترها صحبت کنن ...
اما الان اوضاع فرق کرده ، 70% مصرف کننده های سرور مجازی شدن وی-پی-ان فروش ... به همین علته که هرکس دیگه یه سرور اختصاصی میخره و یه سایت بعدشم آی دی یاهو و یه شماره ایرانسل باقی ماجراهم که ....
مشتری از هر قشری وجود داره
مشتریهای ما کسانی هستند که کارهای مالی خودشون رو با سرور انجام میدن و پیش خودشون فکر میکنن سرور فقط به همین درد میخوره
هاست فروش هست
سایت دانلود هست
بعضی شرکتها crm خودشون رو گذاشتن روی سرور ما
و الی آخر
دلیل خراب شدن قیمت اینه که افرادی که نسنجیده میان و قیمتهایی رو ارائه میدن که هم خودشون ورشکست میشن و هزینه هاشون جبران نمیشه و باعث از بین رفتن سرور های دیگه میشن
مشکل اینجاس در ایران فکر میکنن رقابت فقط در قیمت است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
چیزهایی هست که نمیشه گفت ! ...ما حاضر نیستیم اون کارو بکنیم که قیمت ما هم بیاد پایین !
يعني شما خودتون مي تونيد ارزون بدين و هم منفعت كنيد. درسته ؟!
خب شما سياست كاريتون اينو ايجاب مي كنه ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ms313
يعني شما خودتون مي تونيد ارزون بدين و هم منفعت كنيد. درسته ؟!
خب شما سياست كاريتون اينو ايجاب مي كنه ؟!
منظورشون این بود که میشه مسائل دیگه رو قربانی قیمت کرد :)
مثلاً میشه رو یه سرور 24 گیگ رمی، 50 گیگ فروخت و نصف قیمت معمول داد ;)
یا رو هارد ساتا، 80 تا وی پی اس داد :)
اینجوریه که قیمت تخیلی میبینیم ...
-
از اول سال 2009 داخل این انجمن فعال هستم ، شاید صد بار کپی همین تاپیک زده شده باشه ولی به نتیجه نرسیده باشیم !
چند تا دلیل میگم تا هر کس پیش خودش سبک سنگین کنه و نتیجه بگیره ...
1 - این انجمن نه واحد خاصی هست و نه قدرت قانونی داره ، پس بحث قانون گذاری و تعیین رنچ قیمت منتفی !
مدیران هم که کلا کمرشون زیر بار مسئولیت خم شده و دیگه تابِ تحمل این کارا رو ندارند !
2 - بازار هاستینگ یک بازار کاملا آزاد و رقابتی هست که به نظر من به سه مرحله تقسیم میشه ، هر کسی در
رده خودش فعال هست و میتونه رقابت کنه ، تنها قانون ، قانون جنگل هست ، بکش تا کشته نشی !
3 - سیاست کاری هر کسی متفاوت هست ، من نوعی چه دفتر و شرکت داشته باشم و چه توی اتاق شخصیم
بخواهم کار کنم باز هم از یک حد قیمتی پایین نمیام ولی یکی اینجوری نیست ، دوست داره مفت کار کنه ، به ما چه ؟
4 - کلا به کار خودتون برسید ، چوب لای چرخ هم نکنید تا پیشرفت کنید ، چوب لای چرخ بزرگترا اصلا نکنید که .... :109:
5 - از شخص مدیریت و زوج مدیران ارشد کمال تشکر رو دارم !
6 - از مقام عظمای ولایت و نهاد ریاست جمهوری هم تشکر میکنم !
7 - درود میفرستیم بر روح پر فتوح شهدا و تشکر میکنیم از ملت شهید پرور ...
8 - با نوای کاروان ... رخت بندید از جهان ... این قافله عظم ... کربُلا دارد ...