-
پاسخ : دیتاسنتر ایران با پهنای باند نامحدود
خیر محدودیت ای پی نداریم در صورت تمایل یکی از سرورهای مجازی سازی سایت رو سفارش بدید تا براتون راه اندازی کنیم
-
این خبر رو شرکت فراسو چند وقت پیش در سایتشون اعلام کردن
فراسو سامانه - اخبار - ارائه سرور ایران با ترافیک نامحدود
هاست دی ال هم با پهنای باند بالا از ایران داره سرور ارائه می ده
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی ال
-
باسلام
ایران سرور هم خدمات با ترافیک بالا ارایه میدهد.
ایران سرور
سروراختصاصی و مجازی ایران با ترافیک بالا.
امکان ارایه ترافیک نامجدود نیز وجود دارد.(خدمات به افرادی که تونل - میکروتیک - *** ارایه میدهند، داده نخواهد شد)
-
لازم به شفاف سازی است
وقتی سرور شما پورت کافی ندارد، ترافیک نا محدود یعنی چه!؟
وقتی روی سرور ها پورت 100 گیگ شیر شده ارائه می شود و در بهترین حالت با پرداخت هزینه گزاف 2 میلیونی پورت 100 اختصاصی روی سرور ارائه می شود یعنی چه؟
و تازه پورت سرور ها هو دوبلکس نیست و شما فقط مجاز به آپلود از سرور هستید و نه دانلود!
فرض کنید در بهترین حالت و با پرداخت 2-3 میلیون شما سرور با پورت 100 اختصاصی گرفتید، آیا جز این است که بیشتر از 30 ترابایت نمی توانید استفاده کنید؟!
و این 30 ترابایت هم در بستر اینترانت است و نه اینترنت!
متاسفانه کشور عزیزمان بستر کافی و لازم جهت میزبانی حرفه ای ندارد، نه از فایروال های درست و حسابی خبری هست
نه از سیستم های آنتی دیداس!
جالب است یک مورد دی دی داس روی یکی از سرور ها صورت گرفته بود ، آسانترین راه رو انتخاب کرده بودند! قطع کردن اینترنت سرور، هر چند سرور با اینترانت در دسترس بود، ولی ...
تنها مزیتی که می توان برای سرور های وطنی نام برد ، جلوگیری از خروج میلیاردی ارز بابت اجاره سرور و ایجاد ترافیک داخلی بجای ترافیک جهانی است ، که سود اون جز به جیب دیتا سنتر ها و شرکت های دولتی و خود دولت جایی نمیره
و این کاربران بی چاره هستند که باید هم این شرایط رو تحمل کنند و هزینه بابت این شرایط بد بدهند!
و این در حالی است که اگر این فرآیند سودی دارد باید هم به جیب مصرف کننده برود و هم به جیب تامین کنندگان - ولی در حال حاضر این سود فقط به جیب تامین کنندگان زیرساختها می رود!
-
سلام
همچین چیزی من ندیدم باشه
-
- آیا در حالت فیزیکی ، نامحدود داریم ؟
- آیا بازی با کلمات نیست ؟
- آیا بهتر نیست که صادق باشند ؟
سوالات بالا ، مربوط به تمام مکان ها هست .
- آیا به کلمه نامحدود فکر کرده ایم ؟
- آیا بهتر نیست که دیگر ، هرگز از آن استفاده نکنیم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
name3
- آیا در حالت فیزیکی ، نامحدود داریم ؟
- آیا بازی با کلمات نیست ؟
- آیا بهتر نیست که صادق باشند ؟
سوالات بالا ، مربوط به تمام مکان ها هست .
- آیا به کلمه نامحدود فکر کرده ایم ؟
- آیا بهتر نیست که دیگر ، هرگز از آن استفاده نکنیم ؟
نا محدود داریم، ولی نه در ایران
نامحدود معادل کلمه Unlimited
و Unmetered به معنای اندازه گیری نمی شود.
پورت 100 اختصاصی با ترافیک نامحدود یعنی 24 ساعته شبانه روز - 7 روز هفته - 30 روز ماه رو دانلود کنید بیشتر از 30 ترابایت نمی توانید مصرف کنید. و این یعنی سرور با پورت 100 و ترافیک نا محدود یا اندازه گیری نمی شود.
برای مثال
برخی دیتاسنتر ها سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک 20 ترابایت
در حالی که برخی دیگر سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک نا محدود، و این نا محدود معادل 60 ترابایت ترافیک ماهانه می باشد ( با فرض دانلود 24 ساعته)
در ایران هم ترافیک اصطلاحا نامحدود است ولی وقتی پورت شما اشتراکی است و پهنای باند شما بین 1-3 مگابایت شناور است، ترافیک نا محدود معنایی ندارد!
-
این قضیه نامحدود در ایران هیچ معنایی نداره. چون انقدر بستر اینترنت ایران گسترده نیست.
ما الان تو رتبه بندی اینترنت دنیا از آخر اولیم (:دی)
-
خود دانید ، ولی نامحدود را درست معنا نکردیم
-
جدیدا داریم نتیجه آن هم تبلیغات در سرور ایران و... رو میبینیم.به شخصه خیلی سایتهایی که گول این نامحدود و کیفیت و سرعت بالای دانلود رو خوردند و به خاطر اینکه چند سایت بزرگ دانلود سرورهاشون رو ایران هست آنها هم رفتند رو سرور ایران چیزی جز آش نخورده و دهن سوخته نصیبشون نشد.الان یک ماهه همون سایتهایی که سرورشون رو بردند ایران با قطعی های مداوم و افت سرعت شدید روبرور هستند و شبها که دیگر هیچ سرعت دانلود چند کیلوبایتی شده براشون! همه گول همون چند سایت بزرگ رو میخورند و دیگر نمیدونن آنها به عنوان محل اصلی تبلیغات زیر نظر 24 ساعته و نامحدود بودند امکانات سرور و منابع هستند توسط فروشندگان.وگرنه آنها هم عمرا سرور ایران میومدند!
-
این رفتارتون درست نیست برای یه چیزی کلا" نسخه بپیچیم اون سرور کیفیت نداشته چه ربطی به مکانش داشته؟ اتفاقا" برعکس بنده سرور از المان داشتم همش کرش میکرد و دیداس میشد ولی در سرور المان خداییشو بخواین انقدری که ازیت شدم تو سرورهای ایران نشدم من دیروز یک شخصی دیدم سرما خورده بود پس تهران خوب نیست چون همه سرما میخورند :d دقیقا" نگرش شما اینگونه است که اصلا" خوب نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
جدیدا داریم نتیجه آن هم تبلیغات در سرور ایران و... رو میبینیم.به شخصه خیلی سایتهایی که گول این نامحدود و کیفیت و سرعت بالای دانلود رو خوردند و به خاطر اینکه چند سایت بزرگ دانلود سرورهاشون رو ایران هست آنها هم رفتند رو سرور ایران چیزی جز آش نخورده و دهن سوخته نصیبشون نشد.الان یک ماهه همون سایتهایی که سرورشون رو بردند ایران با قطعی های مداوم و افت سرعت شدید روبرور هستند و شبها که دیگر هیچ سرعت دانلود چند کیلوبایتی شده براشون! همه گول همون چند سایت بزرگ رو میخورند و دیگر نمیدونن آنها به عنوان محل اصلی تبلیغات زیر نظر 24 ساعته و نامحدود بودند امکانات سرور و منابع هستند توسط فروشندگان.وگرنه آنها هم عمرا سرور ایران میومدند!
-
خیلی از دیتاسنتر ها یکیش همین هتزنر المان پهنای باند نامحدود میدن پس اوناهم دروغه همه میدونیم محدودیت هست ولی نامحدود منظور بیشتر شرکت هااینه که محدود نشده تا هرچه قدر پورت بکشه میتونید استفاده کنید منظورشون اینه فکر کنم دوستان اشتباه متوجه شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
facenama
این قضیه نامحدود در ایران هیچ معنایی نداره. چون انقدر بستر اینترنت ایران گسترده نیست.
ما الان تو رتبه بندی اینترنت دنیا از آخر اولیم (:دی)
-
چه خوب بود همه اشخاصی که فکر میکردند میدونند فقط یک بار به خودشون میگفتند اگر من اشتباه فکر کنم چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
نا محدود داریم، ولی نه در ایران
نامحدود معادل کلمه Unlimited
و Unmetered به معنای اندازه گیری نمی شود.
پورت 100 اختصاصی با ترافیک نامحدود یعنی 24 ساعته شبانه روز - 7 روز هفته - 30 روز ماه رو دانلود کنید بیشتر از 30 ترابایت نمی توانید مصرف کنید. و این یعنی سرور با پورت 100 و ترافیک نا محدود یا اندازه گیری نمی شود.
برای مثال
برخی دیتاسنتر ها سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک 20 ترابایت
در حالی که برخی دیگر سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک نا محدود، و این نا محدود معادل 60 ترابایت ترافیک ماهانه می باشد ( با فرض دانلود 24 ساعته)
در ایران هم ترافیک اصطلاحا نامحدود است ولی وقتی پورت شما اشتراکی است و پهنای باند شما بین 1-3 مگابایت شناور است، ترافیک نا محدود معنایی ندارد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
چه خوب بود همه اشخاصی که فکر میکردند میدونند فقط یک بار به خودشون میگفتند اگر من اشتباه فکر کنم چی؟
درود بر تمامی دوستان
و شرمنده از استارتر عزیز
این مسبله نامحدود کاملا شدنیه تو ایران ولی به قول بعضی از دوستان نه با قیمت 50 تومان:ی
بله اگر فرد فروشنده قیمتی مطابق با 200 هزار تومان برای رم 1 گیگ بگیره اونوقت که واقعا
نا محدود
ولی الان کم تر کسی دنبال همچین سرویسی با همچین قیمتی می رود
الا آقای پی سی نرمک هم باهاشون کار کردیم
و فکر کنم از تک ترین کسایی باشند که واقعا پهنای باند و ترافیکی معادل نامحدود واقعی ارایه می دن
بنده با تیم ایشون کار کردم
با توجه به این که اعضای مجموعه اعضای پخته شده و پر بار اند
و کاملا قابل اعتماد اند
خودم به شخصا اگر 100 تا سرور هم داشتم باز به ایشون می سپردم اولا پهنای باندی که ارایه می دن رو من تو افرانت هم نکشیدم
کیفیتی که دارند قابل قیاس نیست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
این رفتارتون درست نیست برای یه چیزی کلا" نسخه بپیچیم اون سرور کیفیت نداشته چه ربطی به مکانش داشته؟ اتفاقا" برعکس بنده سرور از المان داشتم همش کرش میکرد و دیداس میشد ولی در سرور ایران خداییشو بخواین انقدری که ازیت شدم تو سرورهای ایران نشدم من دیروز یک شخصی دیدم سرما خورده بود پس تهران خوب نیست چون همه سرما میخورند :d دقیقا" نگرش شما اینگونه است که اصلا" خوب نیست
برادر من مگر چند تا اطاق سرور تو ایران داریم که نسخه همه رو با هم نپیچم؟ برادر من اینا حتی دیتاسنتر هم نیستند. اطاقی هستند توش چند تا سرور گذاشتندبا کولر دارند خنکشون میکنند!! ادعای چی رو دارند میکنند؟ بعد میخوای طرفداریشونو کنم؟
-
فضای فیزیکی هیچ ربطی به کیفیت پهنای باند داره اگر اونجوری من کامپیوترمو میبرم میزارم دیتاسنتر سرعت اینترنتش با همین تجهیزات و مشخصات بره بالا همه اینو میدونند ارتباط داخلی ایران خیلی قویه شماهم بهتره به جای خراب کردن کل سرورهای ایران یه سرور با کیفیت تهیه میکردید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
برادر من مگر چند تا اطاق سرور تو ایران داریم که نسخه همه رو با هم نپیچم؟ برادر من اینا حتی دیتاسنتر هم نیستند. اطاقی هستند توش چند تا سرور گذاشتندبا کولر دارند خنکشون میکنند!! ادعای چی رو دارند میکنند؟ بعد میخوای طرفداریشونو کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
خوب توضیح بدید ما هم یاد بگیریم!
یکی از این به اصطلاح دیتاسنتر ها یک سرور به ما دادند تحت شرایطی که خودتون بهتر می دونید!
در عرض 30 روز نتونستیم فایل ها رو از فرانسه به ایران منتقل کنیم!
شما پهنای باند بهتری دارید؟ شما ضریب اشتراکتون بهتره؟
پورت 100 اینترنت که هیچ، اینترانت رو بین چند تا سرور شیر می کنید.
وقتی سرعت پورت شما از 2 مگ بیشتر نمیره، بیشتر از 6 ترابایت در ماه میشه مصرف کرد، ( همه چیز رو هم ایده آل فرض کنیم)
یه سرور روم در پیت تو رشت هست که پهنای باند سرور هاش با کیلوبایته - اما ادعاشون تا آسمون میره!
من هیچ خرده ای به شما و صنف شما وارد نمی دونم - وضعیت به همین شکله و این آش رو افراد دیگری برای ما پخته اند
ولی نمی توانم اجازه همکاران و هم صنفی های شما از اطلاعات کم کاربران سو استفاده کنند!
-
سرعت اینترنت من 2مگه :D خوب اون شرکت مشکل داشته الان افرانت 10مگ سرعت دانلود میده اگر یه سرور تهیه کنید من خودم از xlhost امریکا سرور داشتم موقع اپدیت لینوکس سرعت رو 50 کیلوبایت بود یعنی 512 کیلوبیت از سرعت نت خونه ما کمتر ولی اینا دلیل نیست که xlhost یا کلا" امریکا به درد نمیخوره اون شرکت پهنای باند نمیخریده رو حساب کل کشور نزارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
یکی از این به اصطلاح دیتاسنتر ها یک سرور به ما دادند تحت شرایطی که خودتون بهتر می دونید!
وقتی سرعت پورت شما از 2 مگ بیشتر نمیره، بیشتر از 6 ترابایت در ماه میشه مصرف کرد، ( همه چیز رو هم ایده آل فرض کنیم)
یه سرور روم در پیت تو رشت هست که پهنای باند سرور هاش با کیلوبایته - اما ادعاشون تا آسمون میره!
من هیچ خرده ای به شما و صنف شما وارد نمی دونم - وضعیت به همین شکله و این آش رو افراد دیگری برای ما پخته اند
ولی نمی توانم اجازه همکاران و هم صنفی های شما از اطلاعات کم کاربران سو استفاده کنند!
-
ملی گرایی ، آفت همه ملت هاست. و هدف درست محوری است.
هر کجا ويژگی خوبی بود ، آن را جذب کن
-
باید از یک جایی شروع کرد وگرنه تا اخر عمرمون باید سرورهامون تو این کشور تو اون کشور باشه مثل موش اب کشیده هر وقت هم دوست داشتند تحریم کنند و هرروز دنبال دیتاسنتر جدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
name3
ملی گرایی ، آفت همه ملت هاست. و هدف درست محوری است.
هر کجا ويژگی خوبی بود ، آن را جذب کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام دوست عزیز
در صورتی که شما میخواهید فایل هاتون را به ایران منتقل کنید ، ما میتوانیم سرور اختصاصی به شما بدهیم با سرعت 30mb/s که شما فایل هاتون را راحت به ایران منتقل کنید ، فقط باید لطف کنید مشخصات سایتی که میخواهید میزبانی کنید را ارائه بدید . این کار شدنی هست و تست هم میشه داد . کار نشد نداره دوست عزیز
-
سلام
من بیش از 3 ماه هست نامحدود دارم افت کیفیت هم نداشته
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
من بیش از 3 ماه هست نامحدود دارم افت کیفیت هم نداشته
کدوم دیتاسنتر
-
سلام نمیدونم ولی اگه خاستی سایتشو بهت بدم
-
-
دوستان سلام
منو راهنمایی کنید من که آخرش نفهمیدم از کجا سرور بگیرم...
سایتی با اسکریپت phpfox دارم که الان سرعتم کم شده تمام کاربرام پریدند و فقط 100 تا انلاین بیشتر ندارم..
میخوام سرور بگیرم..خودم فکر میکردم سرور ایران خیلی عالی هست از نظر سرعت ولی بعدش فهمیدم پهنای باندش کمه و زیر دیداس دوام نمیاره...الان توش موندم از کجا سرور بگیرم
یکی میگه ایران بگیر..خیلی عالی هست ولی من توسط رقیب ها دیداس میشم..
یکی میگه هلند سرورهاش عالی هست چون مخابرات ای پی سرور هلند رو بلوک نمیکنه..از این نظر بهترین سرور هلنده
یکی میگه بهترین دیتاسنتر دنیا از نظر پهنای باند و سیستم آنتی دی داس و پینگ OVH فرانسه هستش
..دوستان میتونید منو راهنمایی کنید..خیلی خیلی نیاز دارم...الان یه ماه هست سرعت ندارم هر چی کاربر دارم داره میپره.
ممنون از همگی..
ببخشید اینجا بحث رو اعلام کردم چون مرتبط با بحث شما بود
-
برای موفقیت یک سایت ایرانی سرور ایرانی مناسب می باشد چون از طریق اینترانت هم اون سایت در دسترس می باشد و باعث افزایش بازدید سایت خواهد شد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc-narmak
برای موفقیت یک سایت ایرانی سرور ایرانی مناسب می باشد چون از طریق اینترانت هم اون سایت در دسترس می باشد و باعث افزایش بازدید سایت خواهد شد
تا 2 سال باید یوز رو توجیح کنید که اول فیل تر شکن رو ببند، بعد سایت رو ریلود کن !
-
توکل دنیا سرور هر سایت داخل همون کشور قرارداره غیر از ایران البته عجیب هم نیست اینجا ایران است :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
تا 2 سال باید یوز رو توجیح کنید که اول فیل تر شکن رو ببند، بعد سایت رو ریلود کن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itiraniyan
دوستان سلام
منو راهنمایی کنید من که آخرش نفهمیدم از کجا سرور بگیرم...
سایتی با اسکریپت phpfox دارم که الان سرعتم کم شده تمام کاربرام پریدند و فقط 100 تا انلاین بیشتر ندارم..
میخوام سرور بگیرم..خودم فکر میکردم سرور ایران خیلی عالی هست از نظر سرعت ولی بعدش فهمیدم پهنای باندش کمه و زیر دیداس دوام نمیاره...الان توش موندم از کجا سرور بگیرم
یکی میگه ایران بگیر..خیلی عالی هست ولی من توسط رقیب ها دیداس میشم..
یکی میگه هلند سرورهاش عالی هست چون مخابرات ای پی سرور هلند رو بلوک نمیکنه..از این نظر بهترین سرور هلنده
یکی میگه بهترین دیتاسنتر دنیا از نظر پهنای باند و سیستم آنتی دی داس و پینگ OVH فرانسه هستش
..دوستان میتونید منو راهنمایی کنید..خیلی خیلی نیاز دارم...الان یه ماه هست سرعت ندارم هر چی کاربر دارم داره میپره.
ممنون از همگی..
ببخشید اینجا بحث رو اعلام کردم چون مرتبط با بحث شما بود
اگر دانش فنی برای بلاک ایپی های دیداس دارید دیتاسنتر رداستیشن انگلستان توصیه میشه
اگر خیر دیتاسنتر ovh پینگ مناسبی داره فایروال سخت افزاری هم ارائه میشه
دیتاسنتر های ایرانی : قطعی - هزینه بالا -داون شدن سرور در مقابل دیداس
موفق و موید باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lordvps.ir
سلام
برای کولو چه دیتاسنتر پیشنهاد میدین که پهنای باند نامحدود بده؟
البته پورت هم یک گیگ باشه.
چنین چیزی اصلا تو ایران نیست
به قول دوستمون همون
مگه داریم ...
-
ترافیک نا محدود در ایران وجود داره
ولی عده ای انکار میکنند فقط به این دلیل که ...
ویرایش:
ترافیک نا محدود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
پهنای باند نا محدود در ایران وجود داره
ولی عده ای انکار میکنند فقط به این دلیل که ...
متاسفانه به اشتباه در ایران رایج شده که ترافیک رو با پهنای باند اشتباه می گیرند
پهنای باند به زبان ساده سرعت تخصیص یافته به پورت سرور هستش
میزان استفاده از این پهنای باند رو با نام ترافیک مصرفی مطرح می کنند
برای مثال پورت سرور ایکس 1 گیگابیت هستش ( پورت سخت افزاری یا کانکشن)
پهنای باند تخصیص یافته به این پورت 200 مگابیت بر ثانیه هستش
اگر ترافیگ مصرفی نا محدود باشد این سرور ماهانه می تواند 64 ترابایت ترافیک مصرف کند.
اگر هم مثل برخی دیتاسنتر ها محدود است که 10-20 ترابایت ترافیک قابل استفاده است.
جسارت نباشه - منظور بنده شما نبودید - کلا عرض کردم
بیایم بجای استفاده از اصطلاح اشتباه پهنای باند از اصطلاح صحیح ترافیک (عبوری) استفاده کنیم.
در برخی جا ها هم که این مورد با نام پهنای باند مطرح می شود ، منظور دیتاسنتر، سایت ، یا شرکت میزان مجازی استفاده از پهنای باند هستش که واژه (ترافیک ) ساده تر و صحیح تر و قابل فهم تر است.
با تشکر
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
متاسفانه به اشتباه در ایران رایج شده که ترافیک رو با پهنای باند اشتباه می گیرند
پهنای باند به زبان ساده سرعت تخصیص یافته به پورت سرور هستش
میزان استفاده از این پهنای باند رو با نام ترافیک مصرفی مطرح می کنند
برای مثال پورت سرور ایکس 1 گیگابیت هستش ( پورت سخت افزاری یا کانکشن)
پهنای باند تخصیص یافته به این پورت 200 مگابیت بر ثانیه هستش
اگر ترافیگ مصرفی نا محدود باشد این سرور ماهانه می تواند 64 ترابایت ترافیک مصرف کند.
اگر هم مثل برخی دیتاسنتر ها محدود است که 10-20 ترابایت ترافیک قابل استفاده است.
جسارت نباشه - منظور بنده شما نبودید - کلا عرض کردم
بیایم بجای استفاده از اصطلاح اشتباه پهنای باند از اصطلاح صحیح ترافیک (عبوری) استفاده کنیم.
در برخی جا ها هم که این مورد با نام پهنای باند مطرح می شود ، منظور دیتاسنتر، سایت ، یا شرکت میزان مجازی استفاده از پهنای باند هستش که واژه (ترافیک ) ساده تر و صحیح تر و قابل فهم تر است.
با تشکر
موفق باشید.
کاملا درست میفرمایید بنده بی دقتی کردم و عجله
پست ویرایش شد
اتفاقن قصد دارم تاپیکی در مورد این اشتباهات ایجاد کنم:
کنترل پانل - پلان - گیگابیت و گیگابایت - ...
استارتر گرامی هم این اشتباه رو مرتکب شده بودند و گفته بودند با پهنای باند نا محدود و پورت 1 گیگ
-
جالبه آسیاتک هم با این همه تبلیغاتش همین اشتباه رو کرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bit-O-Byte
جالبه آسیاتک هم با این همه تبلیغاتش همین اشتباه رو کرده
شاید هم عمدی در کار باشه ;)
ممکنه ترافیک مصرفی نامحدود باشه اما روی چه پورت و پهنای باندی
مثال :
سرور هاشون پورت 100 مگ داره
میان پهنای باند 2 مگابایت ( 16 مگابیت) به سرور وصل می کنند
این سرور با این پهنای باند 24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته ، 30 روز ماه بخواید کاملا ازش ترافیک بکشید بیشتر از 6 ترابایت نمی تونید استفاده کنید !
این میشه همون نامحدودی که اینا میگن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
شاید هم عمدی در کار باشه ;)
ممکنه ترافیک مصرفی نامحدود باشه اما روی چه پورت و پهنای باندی
مثال :
سرور هاشون پورت 100 مگ داره
میان پهنای باند 2 مگابایت ( 16 مگابیت) به سرور وصل می کنند
این سرور با این پهنای باند 24 ساعت شبانه روز، 7 روز هفته ، 30 روز ماه بخواید کاملا ازش ترافیک بکشید بیشتر از 6 ترابایت نمی تونید استفاده کنید !
این میشه همون نامحدودی که اینا میگن !
آسیاتک نوشته پورت 2000 Mbps پهنای باند 20 TB
-
دوستان برای من حالا چی پیشنهاد میکنید و از کجا خواهش میکنم راهنمایی کنید.
هاست کلود و هاست و وی پی اس و سرور مجازی دیگه جوابگوی ما نیست...
-
سعی کنید به جای تهیه وی پی اس و سرور اختصاصی یک هاست از یک شرکت معتبر تهیه کنید مطمعنم مشکلتون برای همیشه حل خواهد شد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itiraniyan
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itiraniyan
پیشنهاد ما به همه او وی اچ هستش ،نه این که فروشنده هستیم یا ...
برید از همکاران ما که او وی اچ می دهند بگیرید
اما او وی اچ بگیرید، بعدش خواستید دعا کنید ما رو فراموش نکنید ;)
موفق باشید.