دوستان برای من حالا چی پیشنهاد میکنید و از کجا خواهش میکنم راهنمایی کنید.
هاست کلود و هاست و وی پی اس و سرور مجازی دیگه جوابگوی ما نیست...
دوستان برای من حالا چی پیشنهاد میکنید و از کجا خواهش میکنم راهنمایی کنید.
هاست کلود و هاست و وی پی اس و سرور مجازی دیگه جوابگوی ما نیست...
بنر در کل صفحات فیس بوک فارسی ایرانی فقط ماهانه 30 هزار تومان
http://fbirani.ir
بنر در کل صفحات فیس بوک فارسی ایرانی فقط ماهانه 30 هزار تومان
http://fbirani.ir
اون سایت وبلاگ دهی که خدمتتون اعلام کردم
داخل ایران بود
بنده خدا رو با دی داس بیچاره کرده بودن!
از داخل ایران و خود دیتاسنتر های ایرانی دی داس می خورد!
از قدیم گفتن حسود هرگز نیاسود !
بعد از این که اومد او وی اچ تمام مشکلاتشون حل شد ! الان چند ماهه که دیگه هیچ خبری ازشون نداریم و سرماه فقط هزینه تمدید رو پرداخت می کنند!
مزیای سرور های او وی اچ:
آنتی دی داس سخت افزاری با ظرفیت بسیار بالا
فایروال سخت افزاری
شبکه 100% پایدار و یک نواخت ( پورت گارانتی شده هیشه اون میزان کارایی رو داره)
ترافیک مصرفی نامحدود ( نگران اتمام ترافیک به هر دلیلی نیستید)
قابلیت تهیه آی پی تا 256 عدد
پایین ترین قیمت و بالاترین کارایی
به زودی انجمن پشتیبانی فارسی او وی اچ هم راه اندازی میشه که با اشتراک اطلاعات بین همکاران مختلف و کاربران مختلف بالاترین بهره وری رو از این سرور ها خواهید داشت.
OVH Forums - OVH انجمن پشتیبانی کاربران
با سلام
اتفاقا اگر از داخل اتک داشته باشه که خیلی راحت میشه جلوش را گرفت ... (واقعا نادره کسی جرات کنه با سرور داخل کشور اتک بزنه).
--------
در مورد ترافیک و پهنای باند هم باید قبول کنیم نمیشه دیگه این مورد را اصلاح کرد به صورت کامل.
ما یک مدت کلا نوشتیم ترافیک
مشتری میپرسید آقا پهنای باند نداره ؟ پهنای باندش چندهحالا میگفتیم آقا پهنای باند اینه ترافیک اونه میگفت پس چرا سایت های بزرگ چه ایرانی چه خارجی هم نوشتند پهنای باند حرف شما رو قبول نمیکنم شما حتی نمیتونید فرق این دو تا رو تشخیص بدید و میگید سایت های بزرگ اشتباه میگن
خب با این افکار چه میشه کرد ؟ ما هم ناچار در سایت دیگر ذکر کردیم ترافیک پهنای باند مثلا 100 گیگ. این بهترین راه و بهترین لغتی هست که مشتری هم گیج نمیشه و به نظرم درسته.
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
عزیز شما اول باید آیپی دقیق یک شخص را داشته باشید مثلا آیپی x به شما اتک میزنه حالا اگر تو ایران باشه پیدا کردنش میره دست پلیس فتا که بخواد راحت پیدا میکنه بالاخره اون آیپی یک مسئولی داره و یک شخصی از رایپ تهیه کرده اگر مصرف کننده پیدا نشه مسئول رایپ باید خسارات را پرداخت بکنه.
در مورد جلوگیریش هم خیلی راحت میشه داخل کشور آیپی اتک کننده به سمت شما مسدود بشه و اصلا ترافیکش سمت شما نیاد.
راه زیاد هست و 1% هم امکانش نیست که بتونه داخل کشور اتک بزنه و در بره بالاخره یک نفر مسئول داره اون آیپی حتی اگر دست 100 تا واسط بچرخه یکی از اون 100 نفر پیدا بشه باید جواب گوی خسارت باشه و آیپی یا کل رنجش از شبکه خارج بشه.
صحبت بیشتر دیگه تاپیک موضوعش کاملا خارج میشه (هرچند تا الان شده البته امیدوارم استارتر ناراحت نشه)
با تشکر - شریفی
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)