- آیا در حالت فیزیکی ، نامحدود داریم ؟
- آیا بازی با کلمات نیست ؟
- آیا بهتر نیست که صادق باشند ؟
سوالات بالا ، مربوط به تمام مکان ها هست .
- آیا به کلمه نامحدود فکر کرده ایم ؟
- آیا بهتر نیست که دیگر ، هرگز از آن استفاده نکنیم ؟
- آیا در حالت فیزیکی ، نامحدود داریم ؟
- آیا بازی با کلمات نیست ؟
- آیا بهتر نیست که صادق باشند ؟
سوالات بالا ، مربوط به تمام مکان ها هست .
- آیا به کلمه نامحدود فکر کرده ایم ؟
- آیا بهتر نیست که دیگر ، هرگز از آن استفاده نکنیم ؟
ویرایش توسط name3 : February 4th, 2014 در ساعت 23:30
نا محدود داریم، ولی نه در ایران
نامحدود معادل کلمه Unlimited
و Unmetered به معنای اندازه گیری نمی شود.
پورت 100 اختصاصی با ترافیک نامحدود یعنی 24 ساعته شبانه روز - 7 روز هفته - 30 روز ماه رو دانلود کنید بیشتر از 30 ترابایت نمی توانید مصرف کنید. و این یعنی سرور با پورت 100 و ترافیک نا محدود یا اندازه گیری نمی شود.
برای مثال
برخی دیتاسنتر ها سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک 20 ترابایت
در حالی که برخی دیگر سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک نا محدود، و این نا محدود معادل 60 ترابایت ترافیک ماهانه می باشد ( با فرض دانلود 24 ساعته)
در ایران هم ترافیک اصطلاحا نامحدود است ولی وقتی پورت شما اشتراکی است و پهنای باند شما بین 1-3 مگابایت شناور است، ترافیک نا محدود معنایی ندارد!
درود بر تمامی دوستان
و شرمنده از استارتر عزیز
این مسبله نامحدود کاملا شدنیه تو ایران ولی به قول بعضی از دوستان نه با قیمت 50 تومان:ی
بله اگر فرد فروشنده قیمتی مطابق با 200 هزار تومان برای رم 1 گیگ بگیره اونوقت که واقعا
نا محدود
ولی الان کم تر کسی دنبال همچین سرویسی با همچین قیمتی می رود
الا آقای پی سی نرمک هم باهاشون کار کردیم
و فکر کنم از تک ترین کسایی باشند که واقعا پهنای باند و ترافیکی معادل نامحدود واقعی ارایه می دن
بنده با تیم ایشون کار کردم
با توجه به این که اعضای مجموعه اعضای پخته شده و پر بار اند
و کاملا قابل اعتماد اند
خودم به شخصا اگر 100 تا سرور هم داشتم باز به ایشون می سپردم اولا پهنای باندی که ارایه می دن رو من تو افرانت هم نکشیدم
کیفیتی که دارند قابل قیاس نیست
خوب توضیح بدید ما هم یاد بگیریم!
یکی از این به اصطلاح دیتاسنتر ها یک سرور به ما دادند تحت شرایطی که خودتون بهتر می دونید!
در عرض 30 روز نتونستیم فایل ها رو از فرانسه به ایران منتقل کنیم!
شما پهنای باند بهتری دارید؟ شما ضریب اشتراکتون بهتره؟
پورت 100 اینترنت که هیچ، اینترانت رو بین چند تا سرور شیر می کنید.
وقتی سرعت پورت شما از 2 مگ بیشتر نمیره، بیشتر از 6 ترابایت در ماه میشه مصرف کرد، ( همه چیز رو هم ایده آل فرض کنیم)
یه سرور روم در پیت تو رشت هست که پهنای باند سرور هاش با کیلوبایته - اما ادعاشون تا آسمون میره!
من هیچ خرده ای به شما و صنف شما وارد نمی دونم - وضعیت به همین شکله و این آش رو افراد دیگری برای ما پخته اند
ولی نمی توانم اجازه همکاران و هم صنفی های شما از اطلاعات کم کاربران سو استفاده کنند!
سرعت اینترنت من 2مگه :D خوب اون شرکت مشکل داشته الان افرانت 10مگ سرعت دانلود میده اگر یه سرور تهیه کنید من خودم از xlhost امریکا سرور داشتم موقع اپدیت لینوکس سرعت رو 50 کیلوبایت بود یعنی 512 کیلوبیت از سرعت نت خونه ما کمتر ولی اینا دلیل نیست که xlhost یا کلا" امریکا به درد نمیخوره اون شرکت پهنای باند نمیخریده رو حساب کل کشور نزارید
سلام دوست عزیز
در صورتی که شما میخواهید فایل هاتون را به ایران منتقل کنید ، ما میتوانیم سرور اختصاصی به شما بدهیم با سرعت 30mb/s که شما فایل هاتون را راحت به ایران منتقل کنید ، فقط باید لطف کنید مشخصات سایتی که میخواهید میزبانی کنید را ارائه بدید . این کار شدنی هست و تست هم میشه داد . کار نشد نداره دوست عزیز
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)