-
February 5th, 2014, 14:04
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر ایران با پهنای باند نامحدود
این رفتارتون درست نیست برای یه چیزی کلا" نسخه بپیچیم اون سرور کیفیت نداشته چه ربطی به مکانش داشته؟ اتفاقا" برعکس بنده سرور از المان داشتم همش کرش میکرد و دیداس میشد ولی در سرور المان خداییشو بخواین انقدری که ازیت شدم تو سرورهای ایران نشدم من دیروز یک شخصی دیدم سرما خورده بود پس تهران خوب نیست چون همه سرما میخورند
دقیقا" نگرش شما اینگونه است که اصلا" خوب نیست

نوشته اصلی توسط
delta
جدیدا داریم نتیجه آن هم تبلیغات در سرور ایران و... رو میبینیم.به شخصه خیلی سایتهایی که گول این نامحدود و کیفیت و سرعت بالای دانلود رو خوردند و به خاطر اینکه چند سایت بزرگ دانلود سرورهاشون رو ایران هست آنها هم رفتند رو سرور ایران چیزی جز آش نخورده و دهن سوخته نصیبشون نشد.الان یک ماهه همون سایتهایی که سرورشون رو بردند ایران با قطعی های مداوم و افت سرعت شدید روبرور هستند و شبها که دیگر هیچ سرعت دانلود چند کیلوبایتی شده براشون! همه گول همون چند سایت بزرگ رو میخورند و دیگر نمیدونن آنها به عنوان محل اصلی تبلیغات زیر نظر 24 ساعته و نامحدود بودند امکانات سرور و منابع هستند توسط فروشندگان.وگرنه آنها هم عمرا سرور ایران میومدند!
ویرایش توسط pc-narmak : February 27th, 2014 در ساعت 10:04
-
تعداد تشکر ها ازpc-narmak به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014 14:04
# ADS
-
February 5th, 2014, 14:07
عضو انجمن
خیلی از دیتاسنتر ها یکیش همین هتزنر المان پهنای باند نامحدود میدن پس اوناهم دروغه همه میدونیم محدودیت هست ولی نامحدود منظور بیشتر شرکت هااینه که محدود نشده تا هرچه قدر پورت بکشه میتونید استفاده کنید منظورشون اینه فکر کنم دوستان اشتباه متوجه شدند

نوشته اصلی توسط
facenama
این قضیه نامحدود در ایران هیچ معنایی نداره. چون انقدر بستر اینترنت ایران گسترده نیست.
ما الان تو رتبه بندی اینترنت دنیا از آخر اولیم (:دی)
-
-
February 5th, 2014, 14:09
عضو انجمن
چه خوب بود همه اشخاصی که فکر میکردند میدونند فقط یک بار به خودشون میگفتند اگر من اشتباه فکر کنم چی؟

نوشته اصلی توسط
arc1o0
نا محدود داریم، ولی نه در ایران
نامحدود معادل کلمه Unlimited
و Unmetered به معنای اندازه گیری نمی شود.
پورت 100 اختصاصی با ترافیک نامحدود یعنی 24 ساعته شبانه روز - 7 روز هفته - 30 روز ماه رو دانلود کنید بیشتر از 30 ترابایت نمی توانید مصرف کنید. و این یعنی سرور با پورت 100 و ترافیک نا محدود یا اندازه گیری نمی شود.
برای مثال
برخی دیتاسنتر ها سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک 20 ترابایت
در حالی که برخی دیگر سرور با پورت 200 می دهند و با ترافیک نا محدود، و این نا محدود معادل 60 ترابایت ترافیک ماهانه می باشد ( با فرض دانلود 24 ساعته)
در ایران هم ترافیک اصطلاحا نامحدود است ولی وقتی پورت شما اشتراکی است و پهنای باند شما بین 1-3 مگابایت شناور است، ترافیک نا محدود معنایی ندارد!
-
-
February 5th, 2014, 14:23

نوشته اصلی توسط
pc-narmak
چه خوب بود همه اشخاصی که فکر میکردند میدونند فقط یک بار به خودشون میگفتند اگر من اشتباه فکر کنم چی؟
درود بر تمامی دوستان
و شرمنده از استارتر عزیز
این مسبله نامحدود کاملا شدنیه تو ایران ولی به قول بعضی از دوستان نه با قیمت 50 تومان:ی
بله اگر فرد فروشنده قیمتی مطابق با 200 هزار تومان برای رم 1 گیگ بگیره اونوقت که واقعا
نا محدود
ولی الان کم تر کسی دنبال همچین سرویسی با همچین قیمتی می رود
الا آقای پی سی نرمک هم باهاشون کار کردیم
و فکر کنم از تک ترین کسایی باشند که واقعا پهنای باند و ترافیکی معادل نامحدود واقعی ارایه می دن
بنده با تیم ایشون کار کردم
با توجه به این که اعضای مجموعه اعضای پخته شده و پر بار اند
و کاملا قابل اعتماد اند
خودم به شخصا اگر 100 تا سرور هم داشتم باز به ایشون می سپردم اولا پهنای باندی که ارایه می دن رو من تو افرانت هم نکشیدم
کیفیتی که دارند قابل قیاس نیست
-
تعداد تشکر ها از Raid_10 به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 14:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pc-narmak
این رفتارتون درست نیست برای یه چیزی کلا" نسخه بپیچیم اون سرور کیفیت نداشته چه ربطی به مکانش داشته؟ اتفاقا" برعکس بنده سرور از المان داشتم همش کرش میکرد و دیداس میشد ولی در سرور ایران خداییشو بخواین انقدری که ازیت شدم تو سرورهای ایران نشدم من دیروز یک شخصی دیدم سرما خورده بود پس تهران خوب نیست چون همه سرما میخورند

دقیقا" نگرش شما اینگونه است که اصلا" خوب نیست
برادر من مگر چند تا اطاق سرور تو ایران داریم که نسخه همه رو با هم نپیچم؟ برادر من اینا حتی دیتاسنتر هم نیستند. اطاقی هستند توش چند تا سرور گذاشتندبا کولر دارند خنکشون میکنند!! ادعای چی رو دارند میکنند؟ بعد میخوای طرفداریشونو کنم؟
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 15:06
عضو انجمن
فضای فیزیکی هیچ ربطی به کیفیت پهنای باند داره اگر اونجوری من کامپیوترمو میبرم میزارم دیتاسنتر سرعت اینترنتش با همین تجهیزات و مشخصات بره بالا همه اینو میدونند ارتباط داخلی ایران خیلی قویه شماهم بهتره به جای خراب کردن کل سرورهای ایران یه سرور با کیفیت تهیه میکردید

نوشته اصلی توسط
delta
برادر من مگر چند تا اطاق سرور تو ایران داریم که نسخه همه رو با هم نپیچم؟ برادر من اینا حتی دیتاسنتر هم نیستند. اطاقی هستند توش چند تا سرور گذاشتندبا کولر دارند خنکشون میکنند!! ادعای چی رو دارند میکنند؟ بعد میخوای طرفداریشونو کنم؟
-
-
February 5th, 2014, 16:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pc-narmak
خوب توضیح بدید ما هم یاد بگیریم!
یکی از این به اصطلاح دیتاسنتر ها یک سرور به ما دادند تحت شرایطی که خودتون بهتر می دونید!
در عرض 30 روز نتونستیم فایل ها رو از فرانسه به ایران منتقل کنیم!
شما پهنای باند بهتری دارید؟ شما ضریب اشتراکتون بهتره؟
پورت 100 اینترنت که هیچ، اینترانت رو بین چند تا سرور شیر می کنید.
وقتی سرعت پورت شما از 2 مگ بیشتر نمیره، بیشتر از 6 ترابایت در ماه میشه مصرف کرد، ( همه چیز رو هم ایده آل فرض کنیم)
یه سرور روم در پیت تو رشت هست که پهنای باند سرور هاش با کیلوبایته - اما ادعاشون تا آسمون میره!
من هیچ خرده ای به شما و صنف شما وارد نمی دونم - وضعیت به همین شکله و این آش رو افراد دیگری برای ما پخته اند
ولی نمی توانم اجازه همکاران و هم صنفی های شما از اطلاعات کم کاربران سو استفاده کنند!
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
February 5th, 2014, 16:55
عضو انجمن
سرعت اینترنت من 2مگه :D خوب اون شرکت مشکل داشته الان افرانت 10مگ سرعت دانلود میده اگر یه سرور تهیه کنید من خودم از xlhost امریکا سرور داشتم موقع اپدیت لینوکس سرعت رو 50 کیلوبایت بود یعنی 512 کیلوبیت از سرعت نت خونه ما کمتر ولی اینا دلیل نیست که xlhost یا کلا" امریکا به درد نمیخوره اون شرکت پهنای باند نمیخریده رو حساب کل کشور نزارید

نوشته اصلی توسط
arc1o0
خوب توضیح بدید ما هم یاد بگیریم!
یکی از این به اصطلاح دیتاسنتر ها یک سرور به ما دادند تحت شرایطی که خودتون بهتر می دونید!
در عرض 30 روز نتونستیم فایل ها رو از فرانسه به ایران منتقل کنیم!
شما پهنای باند بهتری دارید؟ شما ضریب اشتراکتون بهتره؟
پورت 100 اینترنت که هیچ، اینترانت رو بین چند تا سرور شیر می کنید.
وقتی سرعت پورت شما از 2 مگ بیشتر نمیره، بیشتر از 6 ترابایت در ماه میشه مصرف کرد، ( همه چیز رو هم ایده آل فرض کنیم)
یه سرور روم در پیت تو رشت هست که پهنای باند سرور هاش با کیلوبایته - اما ادعاشون تا آسمون میره!
من هیچ خرده ای به شما و صنف شما وارد نمی دونم - وضعیت به همین شکله و این آش رو افراد دیگری برای ما پخته اند
ولی نمی توانم اجازه همکاران و هم صنفی های شما از اطلاعات کم کاربران سو استفاده کنند!
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2014, 01:24
ملی گرایی ، آفت همه ملت هاست. و هدف درست محوری است.
هر کجا ويژگی خوبی بود ، آن را جذب کن
-
تعداد تشکر ها ازname3 به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2014, 01:50
عضو انجمن
باید از یک جایی شروع کرد وگرنه تا اخر عمرمون باید سرورهامون تو این کشور تو اون کشور باشه مثل موش اب کشیده هر وقت هم دوست داشتند تحریم کنند و هرروز دنبال دیتاسنتر جدید

نوشته اصلی توسط
name3
ملی گرایی ، آفت همه ملت هاست. و هدف درست محوری است.
هر کجا ويژگی خوبی بود ، آن را جذب کن
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید