به نظرم این بحث رو اصلا مطرح نمیکردید خیلی بهتر بود چون قطعا شما تو این جریان 1ریال هم ضرر نمیکنید ...بخاطر اینکه خیلی ها پرداخت انجام دادن ولی مشخصات پرداخت رو نداشتن و یا پیگیری نکردن و این پول در واقع میره تو جیب شما...
منم نگفتم شما قصد دارید این پولارو برای خودتون بردارید چون به اندازه کافی بهتون اعتماد دارم(اگر گردش حسابم رو چک کنید میبینید که این مبلغ ها در مقابلش خیلی ناچیز هست) ولی بحث اصلی من سرعت عمل هست ...متاسفانه اصلا به این موضوع اهمیت نمیدید و همه چی رو هم میندازید گردن بانک ...یعنی واقعا بانک فقط یکبار قبول میکنه که شما مشخصات رو بفرستید براشون و اگر مشخصات پرداخت جدید رو بار دوم بفرستید پیگیری نمیکنن ؟؟
با سلام خدمت شما،
تمامی حرف های شما صحیح، بنده در جریان فعالیت و گردش حساب شما هستم
اما ذکر شد 10 روز زمان دادیم تا تراکنش ها اعلام شود
بعد از 10 روز، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" برای ارسال شماره کارت ها از ما فرصتی 5 روزه خواستند
در نتیجه تا زمان تکمیل اطلاعات 15 روز طول کشید
هم اکنون تمامی اطلاعات جمع آوری شده و در امروز و یا فردا به صورت کارت به کارت به حساب خریداران برگشت داده خواهد شد
از طرفی، به دلیل تسویه حساب کاملی که با سامانه پرداخت امن پاسارگاد انجام شده است، بر روی تراکنش های روز 28 اردیبهشت حسابرسی انجام شده؛ در نتیجه تراکنش های نا موفق مشخص شده اند
برای تراکنش های نامشخ نا معلوم هم به زودی تصمیم گرفته خواهد شد
موفق باشید
Cyrus.The.Great
June 3rd, 2013, 22:38
کدام قابلیت جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینترنتی متمایز می کند؟
سلام،
لطفا" در نظرسنجی شرکت کنید...
(لازم به ذکر است، برخی گزینه ها به زودی در سیستم اعمال خواهند شد)
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
sepadl71
June 4th, 2013, 01:24
سلام.
این نظر سنجی یک طرفه ست! شما اگه واقعا دوست دارید پیشرفت کنید بگذارید دیگران ازتون انتقاد کنند. نه اینکه نکات مثبت رو بگن. این درسته که که نکات مثبت دارید، ولی نکات ضعف هم کم ندارید! نظرسنجی باید طوری باشه که باعث پیشرفت شما باشه. یکی از مواردی که من در طی این حدودا 9 ماه ازتون زیاد دیدم، وعده هایی هست که میدین! واقعا کسی به اندازه شما وعده نمیده که انجام نده. این واقعا یکی از خصوصیات فوق العاده بد این مجموعه شماست. پیشنهاد میکنم، واقعا یه فکری به حال این موضوع کنید. وعده ای که میدین و تاریخی که مشخص میکنید رو واقعا انجام بدین. در اکثر موارد تاخیر دارید. نمونش قرار بود سایر درگاه ها قبل از سال جدید اضافه بشه. انقدر طول دادینش که تا درگاه پاسارگاد اذیتتون کرد مجبور شدین و اون هم از روی اجبار درگاه پارسیان رو آماده کردید. یعنی در واقع اگه پاسارگاد مشکلی پیش نیومد همون پارسیان رو هنوز هم آماده نمیکردید!!!
امیدوارم از نظر بنده به دیدگاه نقد نگاه بشه. من به عنوان یک کاربر انتظاراتی از شما دارم. انتظار دارم بهبود داشته باشید. روراست باشید. باور کنید اینطوری کارها بهتر پیش میره.
با تشکر
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
behtash007
June 4th, 2013, 02:21
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
بعد اینکه موقع برگشت به سایت بر نمی گرده به سایت من
Snowa
June 4th, 2013, 06:59
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
Cyrus.The.Great
June 4th, 2013, 12:04
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما،
این نظر سنجی برای معرفی و دانستن بهترین و متمایز ترین سرویس ما می باشد.
ذکر نکات مثبت برای قوت کار و ذکر نکات منفی برای بهبود سیستم نیاز می باشد.
موفق باشید
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
sepadl71
June 4th, 2013, 12:33
با سلام خدمت شما،
با درود چطور میتونم نوع بانک رو عوض کنم فقط باید پارسیان باشه ؟
هم اکنون تنها درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان فعال می باشد.
تا چند روز آینده درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل و شما میتوانید از آن استفاده نمایید.
آقای عادل ما درگاه پارسیان شما رو نصب کردیم اما هر کاری میکنیم این درگاه پاسارگارد هنوز تو صفحه اول میاد با اینکه از پوشه پلاگین و تمپلیتس و از افزونه های فرییر حذفش کردیم !
چکار کنیم ؟
لطفا" اطلاعات هاست خود را برای ما ایمیل کنید تا درگاه قبلی پاکسازی گردد.
تشکر/ امیدوارم موفق باشید.
این درگاه بانک گردشگری که فرمودید هفته پیش تا کی آماده خواهد شد؟
درگاه بانک شهر قرار است به سیستم اضافه شود.
همانطور که میدانید، در سیستم جدید ما چندین مرحله جهت تایید تراکنش و برگشت تراکنش های ناموفق وجود دارد که باید برنامه نویسی گردد.
موفق و پیروز باشید
Cyrus.The.Great
June 4th, 2013, 17:14
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
besthosti.com
June 4th, 2013, 17:55
با سلام ماژول درگاه whmcs کی اماده میشه ؟
sepadl71
June 5th, 2013, 04:28
سلام. آقای عادل این مشکل برای بانک پارسیان کی حل میشه؟ وقتی رو انصرف کلیک میشه دیگه به سایت برنمیگرده... این یک مشکل هست.
با سلام خدمت شما،
به زودی این مشکل برطرف میشود(به دلیل تعطیلات اخیر، زمان دقیقی نمیتوان اعلام کرد).
موفق باشید
sepadl71
June 5th, 2013, 04:29
با سلام ماژول درگاه whmcs کی اماده میشه ؟
با سلام خدمت شما،
این پلاگین و یا ماژول، پس از راه اندای درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر برنامه نویسی و ارائه می گردد.
شاد باشید
sepadl71
June 5th, 2013, 14:29
با سلام خدمت کاربران گرامی،
با توجه به انتقاد و پیشنهاد یکی از کاربران
هم اکنون در زمان انصراف از بانک، تا 3 دقیقه به صفحه جدیدی جهت بازگشت به بانک و یا بازگشت به فروشگاه منتقل شده و خریدار میتواند با توجه به نیاز خود، یکی از گزینه ها را انتخاب نماید.
پیروز باشید
Snowa
June 6th, 2013, 14:52
عادل جان چرا پاسارگاد کلا منتفی شده ؟
۲ - ملت رو دیگه در برنامه کاری نداری ؟
۳ - لطفا اینو حتما درست کنید
زمانی که خرید انجام میشه فاکتور واسه ما فروشنده ها میل میشه اما این سیتم جدیده یه مشکل داره اینکه در هر فاکتور جدیده موجودی فعلی رو نمیاره
اینو لطفا اوکی کنید مهمه
سپاس
lvlehrad
June 8th, 2013, 19:31
5 روز از آخرین پست من در این تاپیک گذشت ولی هنوز پول ریخته نشده به حساب مشتری ها ...جناب عادل من فقط میتونم بگم واقعا براتون متاسفم ! این دیگه اضافه کردن درگاه بانکی یا مسائل این مدلی نیست که بگیم وعده الکی دادید و ازش بگذریم ...شما با آبروی ما بازی کردید و همه اونایی که پولشون برگشت زده نشده بلااستثنا فکر میکنن ما کلاهبرداریم ...
sepadl71
June 8th, 2013, 23:56
5 روز از آخرین پست من در این تاپیک گذشت ولی هنوز پول ریخته نشده به حساب مشتری ها ...جناب عادل من فقط میتونم بگم واقعا براتون متاسفم ! این دیگه اضافه کردن درگاه بانکی یا مسائل این مدلی نیست که بگیم وعده الکی دادید و ازش بگذریم ...شما با آبروی ما بازی کردید و همه اونایی که پولشون برگشت زده نشده بلااستثنا فکر میکنن ما کلاهبرداریم ...
با سلام خدمت شما،
تراکنش های ناموفق 28اردیبهشت92، برگشت داده شده اند.
حرف شما کاملا" صحیح می باشد، اما خودتان شاهد این بودید که 4 روز تعطیلی پشت سر هم پیش آمد...
ما هم دقیقا" همین امروز وجه ها را به حساب خریداران برگشت زدیم (یعنی اولین روز کاری پس از تعطیلات)
امیدوارم موقعیت و وضعیت ما را بیشتر از این درک کنید...
پیروز باشید
noyfound
June 9th, 2013, 00:14
هنوز مبلغی برگشت داده نشده ، تا اونجا که من میدونم کارت به کارت همون لحظه میاد به حساب و همچنین خودم از درگاه خودم دو تراکنش ناموفق با کسر مبلغ از حساب در روز ۲۸ اردیبهشت داشتم.
به هر حال بازگشت این مبالغ تعیین کننده این خواهد بود که در آینده دوباره به جی پل بازگردم یا نه
ehsan227
June 9th, 2013, 00:27
آقای عادل این فاکتورها قرار بود پیگیری بشن ، چی شد؟ اگه برگشت داده شده، مشخصات واریزی رو بدین
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
13051818294165533143
sepadl71
June 9th, 2013, 01:25
هنوز مبلغی برگشت داده نشده ، تا اونجا که من میدونم کارت به کارت همون لحظه میاد به حساب و همچنین خودم از درگاه خودم دو تراکنش ناموفق با کسر مبلغ از حساب در روز ۲۸ اردیبهشت داشتم.
به هر حال بازگشت این مبالغ تعیین کننده این خواهد بود که در آینده دوباره به جی پل بازگردم یا نه
Sent from my ME301T using Tapatalk HD
با سلام خدمت شما،
تعدادی از تراکنش ها به دلیل نا مشخص بودن وضعیت در سیستم ما و در بانک هنوز برگشت نخورده؛
که بنده شخصا" همین حالا در حال بررسی می باشم.
پس از مشخص شدن وضعیت تراکنش ها، تا ساعاتی دیگر تراکنش های برگشت نخورده هم برگشت داده میشوند.
موفق باشید
sepadl71
June 9th, 2013, 01:27
آقای عادل این فاکتورها قرار بود پیگیری بشن ، چی شد؟ اگه برگشت داده شده، مشخصات واریزی رو بدین
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
13051818294165533143
با سلام خدمت شما،
جزئیات به زودی برای شما به صورت پیام خصوصی ارسال خواهد شد.
شاد باشید
sepadl71
June 9th, 2013, 01:40
عادل جان چرا پاسارگاد کلا منتفی شده ؟
۲ - ملت رو دیگه در برنامه کاری نداری ؟
۳ - لطفا اینو حتما درست کنید
زمانی که خرید انجام میشه فاکتور واسه ما فروشنده ها میل میشه اما این سیتم جدیده یه مشکل داره اینکه در هر فاکتور جدیده موجودی فعلی رو نمیاره
اینو لطفا اوکی کنید مهمه
سپاس
با سلام خدمت شما،
1- به دلیل مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد"، این سامانه به صورت کلی از سیستم حذف شد. البته اضافه شدن درگاه اصلی "بانک پاسارگاد" در برنامه کاری ما میباشد.
2-اضافه شدن درگاه بانک ملت هم در برنامه کاری ما میباشد.
3-بله، دقیقا" همین مشکل وجود دارد. به زودی مشکل برطرف شده و اطلاع رسانی خواهد شد.
سلامت باشید
noyfound
June 10th, 2013, 01:28
بازگشت تعدادی از تراكنش های ناموفق 28 اردیبهشت تایید شده اما هنوز تعدادی مونده
sepadl71
June 10th, 2013, 13:29
بازگشت تعدادی از تراكنش های ناموفق 28 اردیبهشت تایید شده اما هنوز تعدادی مونده
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
برگشت تراکنش های نا موفقی که توسط فروشنده ها اعلام و ارسال شده بود انجام شده.
هم اکنون منتظر اعلام و ارسال تراکنش های نا موفق توسط خریداران می باشیم.
موفق باشید
Cyrus.The.Great
June 12th, 2013, 10:08
امید است تا هفته آینده، درگاه پرداخت این بانک تکمیل و در اختیار فروشندگان گرامی قرار گیرد.
سلام. جناب عادل، درگاه بانک شهر در چه مراحلی هست؟
sepadl71
June 12th, 2013, 16:28
با سلام خدمت شما،
این درگاه پرداخت اینترنتی در مراحل آخر تکمیلی می باشد.
پس از تکمیل تست شده و ابتدا از طریق نمونه کد قابل استفاده است.
پس از استفاده از طریق نمونه کد و تست مجدد، پلاگینها و ماژولهای پرداخت برنامه نویسی و ارائه می گردد.
موفق باشید
BenYamin313
June 15th, 2013, 20:10
با سلام
جناب ممیز عادل فکر میکنم امروز 25/3/1392
پلاگین های فرییر شما دچار مشکل شده اند
1- فیلد اول دوم سوم بعد از خرید به مشتری نشان داده نمی شود.
2-شناسه پرداخت در فریر ثبت نمیشود.
ولی پرداخت به طور کامل صورت میگیرد و شماره فاکتور داده میشود
این مشکلات فقط با افزونه شما میباشد
لطفا راهنمایی کنید.
sepadl71
June 15th, 2013, 22:07
با سلام
جناب ممیز عادل فکر میکنم امروز 25/3/1392
پلاگین های فرییر شما دچار مشکل شده اند
1- فیلد اول دوم سوم بعد از خرید به مشتری نشان داده نمی شود.
2-شناسه پرداخت در فریر ثبت نمیشود.
ولی پرداخت به طور کامل صورت میگیرد و شماره فاکتور داده میشود
این مشکلات فقط با افزونه شما میباشد
لطفا راهنمایی کنید.
این گزارش برای اولین بار و فقط از طرف شما به ما اعلام شد
تا به الآن همچین مشکلی گزارش نشده است.
لطفا" مشخصات هاست و مدیریت اسکریپت خود را به ایمیل پشتیبانی ارسال تا مشکل بررسی و رفع گردد
موفق باشید
BenYamin313
June 16th, 2013, 02:26
این گزارش برای اولین بار و فقط از طرف شما به ما اعلام شد
تا به الآن همچین مشکلی گزارش نشده است.
لطفا" مشخصات هاست و مدیریت اسکریپت خود را به ایمیل پشتیبانی ارسال تا مشکل بررسی و رفع گردد
موفق باشید
بله بنده هم احتمال میدهم مشکل از ما باشد.
ارسال شد.
ممنون
lvlehrad
June 16th, 2013, 20:17
یکی از مشتری های من 8هزار تومان پرداخت کرده بوده شما مثل اینکه 5879تومان به حسابش برگشت زدید !!!!جریان چیه ؟؟؟؟چرا مشخصات پرداختی که انجام دادید رو نمیفرستید برامون که بدیم به مشتری ها ؟ما که از خیر اون تراکنش های که چند ماه پیگیرشونیم گذشتیم ولی از خیر این یکیا به هیچ وجه نمیگذرم ! منتظر پاسختون هستم
sepadl71
June 18th, 2013, 01:29
یکی از مشتری های من 8هزار تومان پرداخت کرده بوده شما مثل اینکه 5879تومان به حسابش برگشت زدید !!!!جریان چیه ؟؟؟؟چرا مشخصات پرداختی که انجام دادید رو نمیفرستید برامون که بدیم به مشتری ها ؟ما که از خیر اون تراکنش های که چند ماه پیگیرشونیم گذشتیم ولی از خیر این یکیا به هیچ وجه نمیگذرم ! منتظر پاسختون هستم
با سلام خدمت شما،
تراکنش های نا موفق از طرف ما با شمار فاکتور اعلام شد و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد"، شماره کارت + مبلغ تراکنش را برای ما ارسال نمود
ما هم دقیقا" طبق لیستی که "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" برای ما ارسال کرد برگشتی ها را واریز کردیم
شما در کل نباید از خیر هیچکدام از تراکنش های ناموفق بگذرید!
متاسفانه مشکل عدم برگشت تراکنش ها در "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" وجود داشت و دلیلی شد برای کوچ و تغییر درگاه پرداخت اینترنتی
امیدوارم در سیستم جدید، به هیچ وجه این چنین مشکلاتی برای خریداران و فروشندگان پیش نیاید
موفق باشید
sepadl71
June 18th, 2013, 01:33
برنامه نویسی درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل شده است.
متاسفانه هم اکنون مشکلی در سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق وجود دارد که در حال پیگیری از طریق "شرکت توسعه و نوآوری شهر" می باشد
پس از حل این مشکل و راه اندازی سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق، این درگاه پرداخت اینترنتی در دسترس فروشندگان و خریداران محترم قرار داده خواهد شد
پیروز باشید
lvlehrad
June 18th, 2013, 20:03
به طور مثال میشه بگید چرا 8هزار تومان این مشتری برگشت زده نشده ؟
شماره فاکتور :
13051819501946721763
ایمیل یکی از مشتری های دیگه رو هم اینجا کپی میکنم که بقیه دوستان ببینن جریان از چه قرار هست :
سلام نخیر چیزی به حسابم واریز نشده
من خودم هم چند بار با پشتیبان شرکت یگانه صحبت کردم و مشخصات را یک بار دیگه براش فرستادم
هی امروز و فردا میکنن
فکر نمی کنم اصلا بررسی کنن
اصلا خیلی بیخیالن و فقط می خوان انقدر کشش بدن تا آدم بی خیال بشه
فکر کنم هزینه تلفنم که براشون زنگ زدم از پولی که قرار برام برگشت بزنن بیشتر شده باشه
sepadl71
June 20th, 2013, 01:59
به طور مثال میشه بگید چرا 8هزار تومان این مشتری برگشت زده نشده ؟
شماره فاکتور :
13051819501946721763
ایمیل یکی از مشتری های دیگه رو هم اینجا کپی میکنم که بقیه دوستان ببینن جریان از چه قرار هست :
با سلام خدمت شماره
این شماره فاکتور هیچ وقت نه از طریق شما و نه از طریق خریدارتان به ما اعلام نشده است!
همچنین مبلغی هم برای این تراکنش برگشت داده نشده است!
چند نقر از خریداران با ما تماس گرفتند و اطلاعات ناقص داشتند، ما هم راهنمایی کردیم تا اطلاعات کامل را از "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" دریافت کنند
سایر خریداران هم اطلاعات را با اس ام اس یا ایمیل برای ما ارسال کردند و ما هم پیگیری کردیم
درضمن، تراکنش های 28اردیبهشت قرار بود توسط فروشندگان به ما اعلام شود
در هر صورت ما کار خودمان را درست و با دقت انجام دادیم،
اگر تراکنشی مانده است، با اعلام خریدار و یا فروشنده، پیگیری و برگشت داده خواهد شد
موفق باشید
lvlehrad
June 20th, 2013, 05:38
با سلام خدمت شماره
این شماره فاکتور هیچ وقت نه از طریق شما و نه از طریق خریدارتان به ما اعلام نشده است!
همچنین مبلغی هم برای این تراکنش برگشت داده نشده است!
چند نقر از خریداران با ما تماس گرفتند و اطلاعات ناقص داشتند، ما هم راهنمایی کردیم تا اطلاعات کامل را از "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" دریافت کنند
سایر خریداران هم اطلاعات را با اس ام اس یا ایمیل برای ما ارسال کردند و ما هم پیگیری کردیم
درضمن، تراکنش های 28اردیبهشت قرار بود توسط فروشندگان به ما اعلام شود
در هر صورت ما کار خودمان را درست و با دقت انجام دادیم،
اگر تراکنشی مانده است، با اعلام خریدار و یا فروشنده، پیگیری و برگشت داده خواهد شد
موفق باشید
اسکرین شات از ایمیلی که ارسال کردم :
جِی پَل - مشکل "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" - تراکنشهای نا موفق - lvlehrad@gmail.com - Gmail (http://www.webpagescreenshot.info/img/51c2559f11d3f9-40706916)
لینک عکسی که تو ایمیل براتون ارسال شده :
http://up.vbiran.ir/uploads/136899939916814_1.jpg
تاریخ ارسال ایمیل : 20may
تاریخ بحث راجع به برگشت خوردن یا نخوردنش : 20june
قضاوت با دوستانی که این تاپیک رو پیگیری میکنن
ehsan227
June 20th, 2013, 07:18
با سلام خدمت شما،
جزئیات به زودی برای شما به صورت پیام خصوصی ارسال خواهد شد.
شاد باشید
قرار بود جزئیات ارسال بشه ولی نشده!!! پس کی قراره ارسال بشه؟
sepadl71
June 20th, 2013, 15:06
اسکرین شات از ایمیلی که ارسال کردم :
جِی پَل - مشکل "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" - تراکنشهای نا موفق - lvlehrad@gmail.com - Gmail (http://www.webpagescreenshot.info/img/51c2559f11d3f9-40706916)
لینک عکسی که تو ایمیل براتون ارسال شده :
http://up.vbiran.ir/uploads/136899939916814_1.jpg
تاریخ ارسال ایمیل : 20may
تاریخ بحث راجع به برگشت خوردن یا نخوردنش : 20june
قضاوت با دوستانی که این تاپیک رو پیگیری میکنن
با سلام خدمت شما،
متاسفانه ما عکس ها را بررسی نکردیم.
فقط شماره هایی که در ایمیل ها بود را استخراج، سپس پیگیری و بررسی کردیم.
موفق باشید
sepadl71
June 20th, 2013, 15:11
قرار بود جزئیات ارسال بشه ولی نشده!!! پس کی قراره ارسال بشه؟
لازم که خدمت دوستان عرض کنم،
با توجه به اینکه مبلغ تراکنش ها ی نا موفق 28اردیبهشت پایین بود، ما با این سابقه فعالیت هیچ وقت برای اندک مبلغی پول حرام که دقیقا" مشخص است که برای ما نیست، وضعیت و موقعیت خود را خدشه دار نمیکنیم
بر عکس، همیشه و همه جا سعی داریم تکلیف تمامی تراکنش ها در کمترین زمان ممکن مشخص شود
اگر دقت کنید، در سیستم جدید تراکنش ها جدای برگشت خوردن از بانک اگر در سیستم به مشکل بخورند به صورت خودکر توسط سیستم برگشت وجه هوشمند جی پل برگشت میخورند
هم اکنون درگاه بانک شهر به صورت کامل برنامه نویسی شده است، اما به دلیل مشکل در Reversal تراکنش ها از سمت بانک شهر (و حل نشدن آن تا همین الآن!) این درگاه هنوز غیر قابل استفاده می باشد
تا همین الآن، پس از تغریبا" 23 روز فعالیت درگاه پرداخت بانک پارسیان، 699تراکنش ناموفق در سیستم ثبت شده که به صورت خودکار توسط سیستم ما برگشت خورده است که مجموع مبالغ این تراکنش ها 29,365,950ریال می باشد.
طبق برآورد ما، میزان تراکنش های نا موفق و برگشتی، بین 9 الی 10 درصد تراکنش های موفق می باشد.
اطلاع رسانی این اطلاعات فقط برای روشن شدن موقعیت و وضعیت سیستم جدید جی پل می باشد.
موفق باشید.
lvlehrad
June 20th, 2013, 22:45
با سلام خدمت شما،
متاسفانه ما عکس ها را بررسی نکردیم.
فقط شماره هایی که در ایمیل ها بود را استخراج، سپس پیگیری و بررسی کردیم.
موفق باشید
خوب الان هم قرار نیست بررسی کنید و پولشون رو برگشت بزنید ؟
sepadl71
June 21st, 2013, 03:15
خوب الان هم قرار نیست بررسی کنید و پولشون رو برگشت بزنید ؟
با سلام خدمت شما،
هم اکنون در حال بررسی و برگشت تراکنش های اعلامی خریداران می باشیم.
این تراکنش هم هم اکنون بررسی شده و در صورت تایید، به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
فقط لطفا کنید، اطلاعات فاکتور این خریدارتان را به همراه شماره کارت خودشان برای ما ارسال نموده تا به صورت کارت به کارت به حسابشان برگشت داده شود
پیروز باشید
Cyrus.The.Great
June 21st, 2013, 03:36
برنامه نویسی درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر تکمیل شده است.
متاسفانه هم اکنون مشکلی در سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق وجود دارد که در حال پیگیری از طریق "شرکت توسعه و نوآوری شهر" می باشد
پس از حل این مشکل و راه اندازی سیستم برگشت خودکار تراکنش های نا موفق، این درگاه پرداخت اینترنتی در دسترس فروشندگان و خریداران محترم قرار داده خواهد شد
پیروز باشید
تشکر. ولی با این اوصاف که شما از قبلا تا حالا فرمودید فکر نکنم تا آخر تیر ماه و یا شاید مرداد ماه هم آماده بشه :دی درسته جناب عادل؟
lvlehrad
June 21st, 2013, 03:56
با سلام خدمت شما،
هم اکنون در حال بررسی و برگشت تراکنش های اعلامی خریداران می باشیم.
این تراکنش هم هم اکنون بررسی شده و در صورت تایید، به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
فقط لطفا کنید، اطلاعات فاکتور این خریدارتان را به همراه شماره کارت خودشان برای ما ارسال نموده تا به صورت کارت به کارت به حسابشان برگشت داده شود
پیروز باشید
اطلاعات فاکتورهارو که تو ایمیل قبلا ارسال کردم..همونارو دوباره ارسال کنم براتون به همراه شماره کارتشون ؟بفرستم به ایمیلتون یا همینجا پیغام شخصی بدم ؟
sepadl71
June 22nd, 2013, 13:12
تشکر. ولی با این اوصاف که شما از قبلا تا حالا فرمودید فکر نکنم تا آخر تیر ماه و یا شاید مرداد ماه هم آماده بشه :دی درسته جناب عادل؟
با سلام خدمت شما،
امروز (شنبه 1 تیر 92) در حال پیگیری قاطع از شرکت "شرکت توسعه و نوآوری شهر" می باشیم.
هم اکنون فقط مشکل برگشت وجه تراکنش های نا موفق وجود دارد که پس از حل این مشکل بلافاصله اطلاع رسانی شده و پلاگین ها و ماژول ها در بخش "نمونه کد" قرار داده خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
June 22nd, 2013, 13:13
اطلاعات فاکتورهارو که تو ایمیل قبلا ارسال کردم..همونارو دوباره ارسال کنم براتون به همراه شماره کارتشون ؟بفرستم به ایمیلتون یا همینجا پیغام شخصی بدم ؟
با سلام خدمت شما،
لطفا" اطلاعات فاکتور هایی که به صورت عکس بوده و یا شماره کارت خریدار به شما اعلام شده است را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید
پیروز باشید
lvlehrad
June 25th, 2013, 19:42
با سلام خدمت شما،
لطفا" اطلاعات فاکتور هایی که به صورت عکس بوده و یا شماره کارت خریدار به شما اعلام شده است را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید
پیروز باشید
سه تا تراکنش رو دوباره براتون ایمیل کردم ...لطفا سریعتر بررسی کنید ...
lvlehrad
June 26th, 2013, 15:45
تو سیستم جدیدتون فعلا فقط درگاه پارسیان رو دارید ؟میشه لینک پلاگین freer پارسیان رو بدید
Cyrus.The.Great
June 26th, 2013, 15:55
تو سیستم جدیدتون فعلا فقط درگاه پارسیان رو دارید ؟میشه لینک پلاگین freer پارسیان رو بدید
آقای عادل جان عزیزت یه درگاه دیگه بیار چون بعضی شب ها مثل امشب جیپال زمانی که ترافیک خرید بالاست کم میاره و نمیکشه
یه درگاه بیارید که درصورتی که واسه سایت جیپال مشکلی پیش اومد اون مستقلا پی کنه //
sepadl71
June 27th, 2013, 15:25
آقای عادل جان عزیزت یه درگاه دیگه بیار چون بعضی شب ها مثل امشب جیپال زمانی که ترافیک خرید بالاست کم میاره و نمیکشه
یه درگاه بیارید که درصورتی که واسه سایت جیپال مشکلی پیش اومد اون مستقلا پی کنه //
درگاه های جدید به زودی اضافه خواهند شد.
متاسفانه مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر هنوز برطرف نشده. پس از برطرف شدن مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، درگاه پرداخت این بانک به سیستم اضافه خواهد شد.
موفق باشید
lvlehrad
July 2nd, 2013, 05:58
بعد از گذشت تقریبا 40روز دوباره درگاه جی پل رو فعال کردم و از سیستم جدیدتون خیلی راضی هستم ...(البته در کنارش از یه درگاه دیگه هم استفاده میکنم)
به نظرم 3درصد کارمزد خیلی زیاد هست ...قبلا 1درصد میرفت تو جیب پاسارگاد ولی الان دیگه خبری از پاسارگاد نیست و به نظرم کارمزد 2درصد باشه خیلی بهتره چون الان بعضی درگاه ها هیچ کارمزدی نمیگیرن و بعضی ها هم فقط 1درصد میگیرن ...
راستی این قسمت پشتیبانی (تیکت) کار میکنه ؟
sepadl71
July 2nd, 2013, 15:28
بعد از گذشت تقریبا 40روز دوباره درگاه جی پل رو فعال کردم و از سیستم جدیدتون خیلی راضی هستم ...(البته در کنارش از یه درگاه دیگه هم استفاده میکنم)
به نظرم 3درصد کارمزد خیلی زیاد هست ...قبلا 1درصد میرفت تو جیب پاسارگاد ولی الان دیگه خبری از پاسارگاد نیست و به نظرم کارمزد 2درصد باشه خیلی بهتره چون الان بعضی درگاه ها هیچ کارمزدی نمیگیرن و بعضی ها هم فقط 1درصد میگیرن ...
راستی این قسمت پشتیبانی (تیکت) کار میکنه ؟
با سلام و با تشکر از اعتماد مجدد شما نسبت به ما
هدف ما رضایت خریداران و فروشندگان می باشد
در آینده ای نزدیک درگاه های بتنک های دیگر به سیستم اضافه خواهد شد
هم اکنون برنامه نویسی بانک شهر در سیستم جدید تکمیل شده، اما در درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، برگشتی ها فقط به کارت های بانکی بانک شهر انجام شده و برگشت به سایر کارتها انجام نمی شود
هم اکنون این مشکل درحال بررسی و رفع می باشد که پس از برطرف شدن این مشکل، درگاه در اختیار فروشندگان قرار داده خواهد شد
کارمزد درگاه، قبلا" 2.4درصد بود که با اضافه شدن 1درصد کارمزد سامانه پرداخت امن پاسارگاد به 3.4درصد افزایش می یافت. ولی هم اکنون این کارمزد به 3درصد کاهش یافته است
با توجه به امکانات فعلی و امکاناتی که پس از اضافه شدن درگاه دوم به سیستم در نظر داریم، این کارمزد به صورت تغریبی مناسب می باشد
در سیستم های جدید که هر روز به جمع رقیبان ما اضافه میشوند، ابتدا کارمزد بالایی دارند و سپس کارمزد را کاهش می دهند؛ این موضوع به این دلیل است که کارمزد به صورت دقیق و ثابت و منطقی محاسبه نشده است و به راحتی قابل تغییر می باشد!
در سیستم ما، یک ثبات کلی وجود دارت که باعث میشود کمی دقیقتر و عمیقتر در رابطه با سیستم، فروشنده و خریدار برنامه ریزی کنیم و برنامه ریزی های ما به صورت بلند مدت می باشد
در پایان، خوشحالیم که از سیستم جدید رضایت داری و امیدواریم با تغییرات دیگر، امکانات بیشتری را برای رفاه حال فروشندگان و خریداران فراهم کنیم
موفق باشید
zigma4000
July 4th, 2013, 18:14
برای whmcs هنوز ماژولی ندارین ؟
sepadl71
July 4th, 2013, 23:22
برای whmcs هنوز ماژولی ندارین ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفانه هنوز ماژول و پلاگین whmcs برنامه نویسی نشده است.
برنامه ریزی ما وابسته به درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر بوده که متاسفانه مشکل برگشت واریز وجه به صورت شتابی هنوز در آن برطرف نشده است.
اگر شنبه این مشکل برطرف نشد، برنامه نویسی ماژول ها و پلاگین های جدید و همچنین تغییرات جدید، مرحله به مرحله انجام خواهد شد.
موفق باشید
Cyrus.The.Great
July 4th, 2013, 23:23
با سلام خدمت شما،
متاسفانه هنوز ماژول و پلاگین whmcs برنامه نویسی نشده است.
برنامه ریزی ما وابسته به درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر بوده که متاسفانه مشکل برگشت واریز وجه به صورت شتابی هنوز در آن برطرف نشده است.
اگر شنبه این مشکل برطرف نشد، برنامه نویسی ماژول ها و پلاگین های جدید و همچنین تغییرات جدید، مرحله به مرحله انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام. اگه برگشت هزینه بانک شهر برطرف نشد کلا، تکلیف این درگاه چی میشه؟
sepadl71
July 5th, 2013, 17:36
سلام. اگه برگشت هزینه بانک شهر برطرف نشد کلا، تکلیف این درگاه چی میشه؟
با سلام خدمت شما،
با توجه به مذکرات انجام شده، این کمبود یک ضعف اساسی برای درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر می باشد.
از طرفی، به دلیل اینکه تمامی بانکها درگاه پرداخت اینترنتی ارائه میدهند و همه آنها برگشت وجه به کلیه کارتهای شبکه شتاب، مدیران شرکت "توسعه و نوآوری شهر"، در حال پیگیری و رفع این مشکل می باشند.
اما به دلیل اینکه برنامه نویسی درگاه این بانک و درگاه های مشابه توسط خودشان صورت نگرفته است، مدت زمان زیادی برای رفع این مشکل نیاز می باشد.
پیروز باشید
lvlehrad
July 7th, 2013, 10:08
سلام
یکی از مشتری ها خرید انجام داده و پرداختش هم تایید شده ولی موقعی که اومده تو سایت با این ارور مواجه شده :
attachment (973×483) (http://www.webpagescreenshot.info/img/51d8feaf4fc254-53958455)
دلیلش رو میدونید ؟
sepadl71
July 7th, 2013, 21:50
سلام
یکی از مشتری ها خرید انجام داده و پرداختش هم تایید شده ولی موقعی که اومده تو سایت با این ارور مواجه شده :
attachment (973×483) (http://www.webpagescreenshot.info/img/51d8feaf4fc254-53958455)
دلیلش رو میدونید ؟
با سلام خدمت شما،
با توجه به خطای نمایش داده شده، تراکنش وجود ندارد.
این مشکل در حالت عادی پیش نمی آید؛ فقط در صورتی پیش می آید که jaypalid تغییر پیداکرده باشد
موفق باشید
ir2seda
July 8th, 2013, 13:50
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
میخواستم بگم چند روز پیش سایت جی پال ساسپند بود و کلا بالا نمیومد چند ساعت باز امروز هم ساسپند شده و بالا نمیاد
اگر رایگان کار میکردید خوب ما حقی نداشتیم حرفی بزنیم ولی الان که دارید 3 درصد از هر تراکنش رو کسر میکنید این مشکلاتم برطرف کنید ما رو درگاه شما حساب کردیم که اومدیم سرویس گرفتیم / الانم داریم خسارت میبینیم خواهشا یکم رو این مسئله ها بیشتر حساسیت نشون بدید
باتشکر
sepadl71
July 8th, 2013, 15:41
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
میخواستم بگم چند روز پیش سایت جی پال ساسپند بود و کلا بالا نمیومد چند ساعت باز امروز هم ساسپند شده و بالا نمیاد
اگر رایگان کار میکردید خوب ما حقی نداشتیم حرفی بزنیم ولی الان که دارید 3 درصد از هر تراکنش رو کسر میکنید این مشکلاتم برطرف کنید ما رو درگاه شما حساب کردیم که اومدیم سرویس گرفتیم / الانم داریم خسارت میبینیم خواهشا یکم رو این مسئله ها بیشتر حساسیت نشون بدید
باتشکر
در تاریخ 15 تیر 92 سرور دچار مشکل ارتباطی شد و ما برای اینکه تراکنش ها دچار مشکل نشوند، هاست سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل را suspend کردیم.
در کنار این مشکل تا زمان برطرف شدن آن، تغییرات نرم افزاری جهت ارتقاء نرم افزاری بر روی سیستم اعمال کردیم. و در نهایت در ساعت 01:00 بامداد روز 16 تیر 92، تمامی مشکلات حل و برطرف شد و سیستم درگاه پرداخت اینترنتی مجددا شروع به کار کرد.
از ساعت 01:00 بامداد روز 16 تیر 92 تا به امروز، آپ تایم سرور ما 99.99 بوده و هیچ مشکلی به وجود نیامده است.
هدف اصلی ما ارائه بهترین و با کیفیبت ترین خدمات و امکانات و ثابت نگه داشتن کارمزد می باشد.
در حال حاضر اگر هر مشکلی وجود دارد، میتوانید با تماس با تلفن پشتیبانی و یا مدیریت، آنرا اعلام نموده تا در اسرع وقت پیگیری و رفع گردد.
پیروز باشید
lvlehrad
July 8th, 2013, 17:57
وقتی که بین همه ی درگاه های بانکی بیشترین کارمزد رو میگیرید "ثابت نگه داشتن کارمزد" زیاد شعار مناسبی برای تبلیغات نیست به نظرم :d
sepadl71
July 8th, 2013, 21:20
وقتی که بین همه ی درگاه های بانکی بیشترین کارمزد رو میگیرید "ثابت نگه داشتن کارمزد" زیاد شعار مناسبی برای تبلیغات نیست به نظرم :d
با سلام خدمت شما،
ثابت نگهداشتن کارمزد شعار نیست، بلکه هدف اصلی ماست...
ما هیچوقت فروشندگان را بازیچه قرار نداده و نمیدهیم
با کارمزد زیاد کار را شرع نکردیم که وقتی تراکنش ها کم شد کارمزد ها را کمتر کنیم
همچنین بدون کارمزد کاربر جذب نکردیم و سپس کارمزد دریافت کنیم
هم اکنون پس از واریز درخواستهای واریز وجه، به فروشندگان پیام کوتاه ارسال میشود
همچنین همانطور که میدانید هزینه سرور در ایران و به کل بالاست و هم اکنون منابع سخت افزاری سرور دقیقا" 2 برابر شده است
از طرفی هم پس از آن، تغییرات نرم افزاری جدی و مهمی را اعمال کردیم تا بهترین کیفیت و کارایی را ارائه دهیم
هم اکنون هم زمان واریز وجه را 1 روز کسر کردیم
اگر مشکل درگاه بانک شهر برطرف شده بود، از این درگاه هم رو نمایی میکردیم
تمامی این امکانات و خدمات تنها با همان کارمزد قبلی می باشد
امید است تغییرات جدید، نیاز های گذشته و فعلی شما را رفع کند
موفق باشید
sepadl71
July 8th, 2013, 21:26
اطلاعیه
تغییر در زمان واریز وجه درخواستهای شتاب و حواله های پایا
هم اکنون درخواستهای واریز وجه، طبق بازه زمانی زیر به حساب فروشندگان واریز خواهد شد :
1.درخواستهای واریز وجه کارت به کارت - کمتر از 24ساعت - بین ساعت 22 تا 24 همان روز
2.درخواستهای واریز وجه حواله پایا - پس از 24ساعت - بین ساعت 14 تا 16 روز بعد
keylight
July 9th, 2013, 15:58
جناب عادل جان عزیزت این صفحه درخواست واریز وجه جی پال رو به حالت اول برگردون جون از اونجا میشد فروش اون روز رو دید اما الان ظاهران حذف شده و نمیشه میزان فروش روز جاری رو دید
sepadl71
July 9th, 2013, 19:31
جناب عادل جان عزیزت این صفحه درخواست واریز وجه جی پال رو به حالت اول برگردون جون از اونجا میشد فروش اون روز رو دید اما الان ظاهران حذف شده و نمیشه میزان فروش روز جاری رو دید
با سلام خدمت شما،
پس از کلیک بر روی هریک از دکمه های ثبت درخواست، جزئیات مالی نمایش داده خواهد شد
همچنین، شما میتوانید با مراجعه به صفحه گردش حساب و انتخاب روز مورد نظر و نوع درگاه مورد نظر، تراکنشها را به همراه مجموع آنها مشاهده نمایید
موفق باشید
siingle_boy
July 9th, 2013, 21:48
slm
من نصبیدیم میزنم پرداخت بشه وقتی میخواد وصل بشه به سایت خطا میده
فروش اکانت نود 32 (http://www.up-32.tk/buy/)
mo_mohit1
July 10th, 2013, 00:31
slm
این خطا از درگاهتون میگیره/ربطی به فریر نداره/مازول رو چک کنید و ببینید اکانت شما تو ی اون سایت که ازش درگاه گرفتین فعال هست یا نه/تنظیمات درگاهتون مشکل داره
siingle_boy
July 10th, 2013, 00:36
این خطا از درگاهتون میگیره/ربطی به فریر نداره/مازول رو چک کنید و ببینید اکانت شما تو ی اون سایت که ازش درگاه گرفتین فعال هست یا نه/تنظیمات درگاهتون مشکل داره
آره از چندتا سایت دیگه هم گرفتم همه خراب بودن :d
شتاپ الانم از پی سان گذاشتم اونم خرابه
sepadl71
July 10th, 2013, 02:38
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم،
متاسفانه در پی حملات سایبری به شبکه ارتباطات زیر ساخت و برخی سرور های بانکی، مشکلات متعددی برای سایت و سرور ما و همچنین اینترنت بانکهای پاسارگاد و پارسیان به وجود آمد.
هم اکنون مشکل سرور ما برطرف شده است، اما به دلیل وجود قطعی هاب داخلی در اینترنت بانکهای پاسارگاد و پارسیان، واریز وجه درخواستهای واریز وجه شتاب با مشکل رو به رو شده است.
این درخواستها در اسرع وقت و بلافاصله پس از برطرف شدن مشکلات بانکی به حساب فروشندگان واریز خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
sepadl71
July 10th, 2013, 02:44
slm
با سلام خدمت شما،
لطفا" از آخرین پلاگین ها و ماژولهای موجود در لینک زیر استفاده کنید :
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples)
پلاگین ها و ماژولهای موجود در سایت VirtualFreer قدیمی بوده و در حال حاضر کار نمی کنند.
بار ها با مسئول پشتیبانی VirtualFreer مکاتبه کردیم، اما متاسفانه هنوز پلاگین ها و ماژول ها را تعویض نکرده اند.
موفق باشید
keylight
July 10th, 2013, 18:56
عادل جان این سیستم جدید که زدی این پرداخت های نا مشخصش خیلی زیاده حتی بیشتر از فروش
ببین یکی که ( تایید و تکمیل شده) هست این همونی که کامل انجام شده
دومی (برگشت خورده) هست اینم که معلومه کنسلی بوده
اما این چیه دیگه (نا مشخص ) ؟ چون از فروش های تاییدیمون بیشتر
مثلا فرض کن طرف روزی ۱۰ ت فروش تایید شده داره اما ۲۰ ت نا مشخص !!!!
sepadl71
July 12th, 2013, 15:28
عادل جان این سیستم جدید که زدی این پرداخت های نا مشخصش خیلی زیاده حتی بیشتر از فروش
ببین یکی که ( تایید و تکمیل شده) هست این همونی که کامل انجام شده
دومی (برگشت خورده) هست اینم که معلومه کنسلی بوده
اما این چیه دیگه (نا مشخص ) ؟ چون از فروش های تاییدیمون بیشتر
مثلا فرض کن طرف روزی ۱۰ ت فروش تایید شده داره اما ۲۰ ت نا مشخص !!!!
با سلام خدمت شما،
تراکنش های تایید شده تراکنشهایی هستند که در بانک و در فروشگاه شما تایید شده اند و مبلغ آن به حساب کاربری شما اضافه شده است.
تراکنش های برگشت خورده، تراکنشهایی می باشند که در بانک تایید شده اند، اما بین 10 الی 20 دقیقه در فروشگاه شما تایید نشده و در نهایت به حساب خریدار برگشت داده شده است.
تراکنس های نا مشخص، تراکنشهایی می باشد که در یکی از وضعیت های زیر می باشد :
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما به دلیطل استفاده از ف*یلتر ش*کن نتوانسته به سایت بانک متصل شود
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما هنگام اتصال به بانک اینترنت وی قطع شده و به سایت بانک متصل نشده
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما سزور سایت با مشکل رو به رو شده و سایت بانک باز نشده
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما در سایت بانک پیغام خطا نمایش داده شده است
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما اطلاعات کارت خود را درست وارد نکرده و پرداخت را انجام نداده
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، اما موجودی حساب او به اندازه کافی نبوده است
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، و سپس در سایت بانک صفحه پرداخت را بسته است
خریدار از سایت شما پرداخت را زده ، سپس در سایت بانک پرداخت را انجام داده و در نهایت در زمان اتصال به سیستم درگاه پرداخت اینترنتی ما دچار مشکل شده و یا اینترنت وی قطع شده است.
پس در نتیجه نسبت تراکنش های نا مشخص به سایر تراکنش ها باید بیشتر باشد.
امیدوارم که توضیحات اعلام شده کامل و مناسب باشد
موفق باشید
ir2seda
July 14th, 2013, 18:09
سلام فک میکنم درگاه پارسیان قطع باشه به من خطای bank error میده میشه بررسی کنید
sepadl71
July 14th, 2013, 18:52
سلام فک میکنم درگاه پارسیان قطع باشه به من خطای bank error میده میشه بررسی کنید
با سلام خدمت شما،
بله، متاسفانه درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان با خطای AuthenticationError رو به رو می باشد که هنوز این مشکل برطرف نشده است.
با توجه به کمبود درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر و مشکلات اخیر درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان، درحال دریافت و برنامه نویسی درگاه پرداخت اینترنتی از سایر بانکها می باشیم تا در صورتی که یک یا چند درگاه دچار مشکل شد، حداقل 1 درگاه قابل استفاده باشد.
موفق باشید
sepadl71
July 14th, 2013, 19:34
هم اکنون مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان که از ساعت 15:00 پیش آمده بود، از ساعت 19:21 برطرف شد.
sepadl71
July 18th, 2013, 20:01
یلاگین و یا ماژول بانک پارسیان (برای اسکریپت VirtualFreer) به روز رسانی شد.
لطفا" پلاگین را دانلود و فایلهای جدید را جایگزین فایلهای قبلی کنید.
لازم به ذکر است، تقییراتی در بخش تنظیمات ایجاد شده است لذا صفحه تنظیمات را هم بررسی نمایید
موفق باشید
lvlehrad
July 19th, 2013, 05:34
یلاگین و یا ماژول بانک پارسیان (برای اسکریپت VirtualFreer) به روز رسانی شد.
لطفا" پلاگین را دانلود و فایلهای جدید را جایگزین فایلهای قبلی کنید.
لازم به ذکر است، تقییراتی در بخش تنظیمات ایجاد شده است لذا صفحه تنظیمات را هم بررسی نمایید
موفق باشید
تفاوت تابع curl و fsockopen چیه ؟شما کدوم رو پیشنهاد میکنید استفاده کنیم ؟اگر بروز رسانی نکنیم مشکلی پیش میاد ؟
sepadl71
July 19th, 2013, 17:32
تفاوت تابع curl و fsockopen چیه ؟شما کدوم رو پیشنهاد میکنید استفاده کنیم ؟اگر بروز رسانی نکنیم مشکلی پیش میاد ؟
در پلاگین جدید و هوشمند، درصورتی که دریافت کارمزد از خریدار و نوع اتصال انتخاب نشود، به صورت خودکار بر روی "دریافت کارمزد از فروشنده" و "استفاده از توابع fsockopen" انتخاب خواهد شد.
در برخی از هاستینگ های اشتراکی، توابع CURL غیر فعال شده است و باید از FSOCKOPEN استفاده کرد.
CURL یکی از توابع سیستمی می باشد و به صورت نرم افزاری مستقل کار می کند، اما FSOCKOPEN از توابع PHP و Apache استفاده می کند.
اتصال و ارسال اطلاعات در CURL مدیریت شده و قابل کنترل می باشد، اما این امر در FSOCKOPEN ضعیف تر می باشد.
حال، با توجه به توضیحات بالا یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.
همچنین در پلاگین هوشمند جدید، فانکشنهای اتصالی جی پل ر فایلی جداگانه تعریف شده است تا همه پلاگین ها از آن استفاده نمایند.
همچنین، قالب اتصال به بانک هم برای این پلاگین و هم برای پلاگین های جدید بانکهای دیگر، یکی شده و هم اکنون قابلیت های GET و POST را همزمان پشتیبانی میکند(اتصال به برخی بانکها به صورت GET بوده و در برخی دیگر به صورت POST می باشد)
در نتیجه، برای استفاده همزمان از پلاگینهای بانکهای مختلف سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، باید به روز رسانی را انجام دهید.
موفق و پیروز باشید
sepadl71
July 22nd, 2013, 21:57
کاهش 1درصدی کارمزد درگاه پرداخت اختصاصی و درگاه پرداخت واسطه از 1 مرداد 92
sepadl71
July 24th, 2013, 16:59
- هم اکنون در درگاه پرداخت اینترنتی جی پل jaypal.ir -
+ درگاه پرداخت اختصاصی (مستقیم) با کارمزد 2درصد
+ 2بار واریز وجه در روز
+ واریز وجه شتاب (کارت به کارت) کمتر از 22 ساعت (بین ساعت 22 ال 24)
+ واریز وجه شبا (حواله پایا) بعد از 24 ساعت (بین ساعت 14 الی 16)
+ اطلاع رسانی از طریق پیامک
+ اطلاع رسانی و ضمیمه ارسال رسید انتقال بانکی اینترنت بانک پاسارگاد از طریق ایمیل
+ نرم افزار بهینه سازی شده
+ سخت افزار بهینه سازی شده
+ اسکریپت کاملا" اختصاصی و بهینه
+ سیستم نمایندگی فروش، با پنل اختصاصی و همکاری در 50 درصد از سود هر تراکنش
- هم اکنون ثبت نام کنید - (http://jaypal.ir/register)
sepadl71
July 24th, 2013, 23:26
لینک دانلود پلاگین و یا ماژول هوشمند بانک پارسیان WHMCS اضافه شد.
در این پلاگین، برخلاف پلاگین های درگاه ها و شرکت های دیگر، بسیاری از مسایل امنیتی و مدیریتی برطرف شده است.
این پلاگین به صورت ایمن و اختصاصی برنامه نویسی و تست شده است.
برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک نمایید :
http://downloads.jaypal.ir/WHMCS_JayPal_bparsian.zip
ping
July 27th, 2013, 03:30
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
نسخه 0.9.3 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
اضافه شدن پلاگین ارسال ایمیل با GMail SMTP Server (لازم به ذکر است ، این پلاگین فقط برای ایمیل های @gmail.com و @googlemail.com می باشد)
قرار دادن پلاگین JayPal در بخش پلاگین ها
موفق و پیروز باشید.
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.3.zip)
لینک خرابه
masterphp
July 27th, 2013, 04:46
لینک خرابه
ورژن 0.9.4 هم ارائه کردن دونبال لینک ورژن جدید باشین
ping
July 27th, 2013, 05:02
ورژن 0.9.4 هم ارائه کردن دونبال لینک ورژن جدید باشین
همه لینا خراب شدن
کسی اگه داره آپلود کنه:-s
sepadl71
July 27th, 2013, 07:06
لینک خرابه
همه لینا خراب شدن
کسی اگه داره آپلود کنه:-s
با سلام خدمت شما،
متاسفانه بعد از چندین تغییرات مکانی سرور و سیستم مدیریت سرور و نرم افزار و سخت افزار سرور، این فایلها از روی سایت حذف شدند.
به زودی مجددا در همان دایرکتوری و با همان آدرس آپلود شده و در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
موفق باشید
siamak87
August 1st, 2013, 10:25
سلام
مشکلی برای درگاه پیش اومده یا از اسکریپ منه ؟
jcallbackurl contains invalid terms
هنگام ورود به درگاه این ارور رو میده
sepadl71
August 1st, 2013, 17:17
سلام
مشکلی برای درگاه پیش اومده یا از اسکریپ منه ؟
jcallbackurl contains invalid terms
هنگام ورود به درگاه این ارور رو میده
با سلام خدمت شماف
خیر مشکلی نیست
خطای اعلام شده مربوط به آدرس بازگشتی به فروشگاه شما می باشد
این خطا، هنگام وجود کلمات غیر مجاز در دامین فروشگاه شما نمایش داده میشود
اگر ایمیل خود را بررسی کنید، دلیل این مشکل برای شما ارسال شده است
موفق باشید
exeda
August 2nd, 2013, 11:53
سلام.
من توی جیپل تازه ثبت نام کردم:">:)):-p
آقا پس چی شد این ویرایش جدید ورچول فریر جی پل؟
من از این صفحه:
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)
دوتا ماژول پرداخت بانک ملت و پاسارگاد گرفتم ولی کار نمیکردن! یکی میگه قضیه چیه؟ :((
بعدشم من الان فقط ماژول پارسیان رو گرفتم از خود سایت جی پل! ماژول بقیه بانک ها رو از کجا بیارم واسه ورچول فریر؟؟ راهنمایی کنید لدفن:63:
downloaddl
August 2nd, 2013, 12:00
وب سرویس واریز وجه خودکار
این گزینه واقعی هست ؟
یعنی همون لحظه واریز می کنه ؟!
siamak87
August 3rd, 2013, 01:13
با سلام خدمت شماف
خیر مشکلی نیست
خطای اعلام شده مربوط به آدرس بازگشتی به فروشگاه شما می باشد
این خطا، هنگام وجود کلمات غیر مجاز در دامین فروشگاه شما نمایش داده میشود
اگر ایمیل خود را بررسی کنید، دلیل این مشکل برای شما ارسال شده است
موفق باشید
پس یعنی دامنه پر ؟ دامنه فری بود اما بسیار زیبا و کمیاب
من کار شما رو تا الان قبول داشتم الانم دارم خدایی هرکی میرسید میگفتم فقط جی پل
بالای 4 میلیون تراکنش انجام دادم میخوام بگم کارتون درست بوده اما این قضیه شاید یک سری ها رو سمت شرکتای دیگه بکشونه
واقعا جای سواله واسم..
sepadl71
August 3rd, 2013, 19:31
سلام.
من توی جیپل تازه ثبت نام کردم:">:)):-p
آقا پس چی شد این ویرایش جدید ورچول فریر جی پل؟
من از این صفحه:
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)
دوتا ماژول پرداخت بانک ملت و پاسارگاد گرفتم ولی کار نمیکردن! یکی میگه قضیه چیه؟ :((
بعدشم من الان فقط ماژول پارسیان رو گرفتم از خود سایت جی پل! ماژول بقیه بانک ها رو از کجا بیارم واسه ورچول فریر؟؟ راهنمایی کنید لدفن:63:
ورود شما را تبریک میگوییم.
متاسفانه سایت اصلی VirtualFreer هنوز پلاگین ها و ماژول های قبلی ما را در صفحه دانلود گذاشته و پس از چند بار ارسال ایمیل، هنوز به روز رسانی نشده است.
هم اکنون بانک ملت و پاسارگاد غیر فعال می باشد و بانک پارسیان قابل استفاده است.
درگاه های دیگری، همانند بانک شهر، بانک اقتصاد نوین، بانک رفاه هم موجود می باشد، اما به دلیل مشکلاتی که هم اکنون در برگشت تراکنش های نا موفق دارند، تا کنون به سیستم اضافه نشده و در دسترس شما قرار داده نشده است.
نسخه جدید اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPal Edition در حال تکمیل می باشد. هم اکنون بخش پیگیری خرید و پرداخت با مبلغ دستی در حال برنامه نویسی می باشد. پس از تکمیل به صورت عمومی اطلاع رسانی و ارائه خواهد شد.
پیروز باشید
sepadl71
August 3rd, 2013, 19:38
وب سرویس واریز وجه خودکار
این گزینه واقعی هست ؟
یعنی همون لحظه واریز می کنه ؟!
با سلام خدمت شما،
وب سرویس واریز وجه خودکار سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، 2بار در روز به صورت خودکار فعال شده و درخواستهای واریز وجه را واریز می کند.
همه روزه، بین ساعت 14 الی 16 فعال شده و حواله های بین بانکی پایا (روز گذشته) را توسط اینترنت بانک (بانک پاسارگاد) واریز کرده و سپس رسید آنرا مستقیم به ایمیل فروشنده ارسال می کند و همچنین از طریق پیامک هم به فروشنده اطلاع رسانی می کند.
همه روزه، بین ساعت 22 الی 24 فعال شده و درخواستهای کارت به کارت شتاب (24 ساعت گذشته) را توسط اینترنت بانک (بانک پاسارگاد) واریز کرده و سپس رسید آنرا مستقیم به ایمیل فروشنده ارسال می کند و همچنین از طریق پیامک هم به فروشنده اطلاع رسانی می کند.
این سیستم هیچ نیازی به اوپراتور نداشته و تماما" به صورت خودکار و هوشمند فعالیت می کند. به همین دلیل به هیچ وجه هیچ اشتباهی رخ نداده و واریزی ها در کمترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
موفق باشید
sepadl71
August 3rd, 2013, 19:49
پس یعنی دامنه پر ؟ دامنه فری بود اما بسیار زیبا و کمیاب
من کار شما رو تا الان قبول داشتم الانم دارم خدایی هرکی میرسید میگفتم فقط جی پل
بالای 4 میلیون تراکنش انجام دادم میخوام بگم کارتون درست بوده اما این قضیه شاید یک سری ها رو سمت شرکتای دیگه بکشونه
واقعا جای سواله واسم..
با سلام خدمت شما،
این سیستم به همراه سیستم کنترل دامنه های ف*یلتر شده از همان ابتدا بر روی "سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل" فعال بوده است.
کنترل دامنه ها به 2 روش انجام می شود :
1.کنترل دامنه هایی که دارای کلمات غیر مجاز می باشند؛ از انجام تراکنش جلوگیری شده و پس از نمایش پیام خطا به فروشنده، ایمیلی جهت اطلاع رسانی به او ارسال می کند.
2.کنترل دامنه هایی که هم اکنون ف*بلتر می باشند؛ از انجام تراکنش جلوگیری شده و پس از نمایش پیام خطا به فروشنده، ایمیلی جهت اطلاع رسانی به او ارسال می کند.
این سیستم و این کنترل تنها برای ثبات بیشتر درگاه های بانکی طراحی شده است.
در جی پل، چندین و چند سیستم طراحی شده تا هیچ مشکلی برای فروشنده، خریدار، و شرکت "یگانه دانه پیشرو" پیش نیاید.
این سیستم ها به شرح زیر می باشند :
1. سیستم واریز وجه خودکار (برای فروشنده)؛ 2. سیستم برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های نا موفق (برای خریدار)؛ 3. سیستم کنترل دامنه های غیر مجاز و یا ف*یلتر شده (برای شرکت "یگانه دانه پیشرو")؛ 4. سیستم اطلاع رسانی دامنه های ف*یلتر شده و غیر مجاز، از طریق ایمیل (برای فروشنده)؛
شاد باشید
sepadl71
August 4th, 2013, 01:25
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم،
هم اکنون نسخه 0.9.5 اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition آماده دانلود و استفاده می باشد.
لینک ثابت دانلود آخرین نسخه اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition (http://downloads.jaypal.ir/VirtualFreer_JayPalEdition)
امکانات و قابلیت های این نسخه :
1. حذف اطلاعات اضافی از اسکریپت و دیتابیس
2. تشخیص نصب اسکریپت
3. مرحله بندی نصب اسکریپت به همراه خطاهای دقیق و مشخص
4. کلد رمز نگاری ایمن تر
5. تشخیص و نمایش اطلاعات نصب اسکریپت در هنگام نصب
6. حذف خودکار پوشه نصب و اطلاع رسانی در صورت حذف نشدن
7. تغییر آدرس صفحه مدیریت
8. قابلیت تغییر دامین فروشگاه و آدرس فیزیکی محل نصب اسکریپت بر روی سرور
9. قابلیت نصب و تغییر قالب
10. حذف و رفع آخرین باگ امنیتی اسکریپت
11. وجود پلاگین GMailSMTP برای ارسال ایمیل با استفاده از SMTP سرور GMail
12. وجود پلاگین آخرین پلاگین های پرداخت "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل"
13. قابلیت نصب پلاگین و یا ماژول جدید از طریق پنل مدیریت (آپلود و اکستراکت)
14. تغییرات و سبک سازی صفحه نخست اسکریپت
15. اضافه شدن قابلیت پرداخت با مبلغ دلخواه به صورت دستی
16. بهینه سازی اسکریپ اصلی
17. و...
sepadl71
August 4th, 2013, 01:40
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم،
هم اکنون نسخه 0.9.5 اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition آماده دانلود و استفاده می باشد.
لینک ثابت دانلود آخرین نسخه اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition (http://downloads.jaypal.ir/VirtualFreer_JayPalEdition)
امکانات و قابلیت های این نسخه :
1. حذف اطلاعات اضافی از اسکریپت و دیتابیس
2. تشخیص نصب اسکریپت
3. مرحله بندی نصب اسکریپت به همراه خطاهای دقیق و مشخص
4. کلد رمز نگاری ایمن تر
5. تشخیص و نمایش اطلاعات نصب اسکریپت در هنگام نصب
6. حذف خودکار پوشه نصب و اطلاع رسانی در صورت حذف نشدن
7. تغییر آدرس صفحه مدیریت
8. قابلیت تغییر دامین فروشگاه و آدرس فیزیکی محل نصب اسکریپت بر روی سرور
9. قابلیت نصب و تغییر قالب
10. حذف و رفع آخرین باگ امنیتی اسکریپت
11. وجود پلاگین GMailSMTP برای ارسال ایمیل با استفاده از SMTP سرور GMail
12. وجود پلاگین آخرین پلاگین های پرداخت "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل"
13. قابلیت نصب پلاگین و یا ماژول جدید از طریق پنل مدیریت (آپلود و اکستراکت)
14. تغییرات و سبک سازی صفحه نخست اسکریپت
15. اضافه شدن قابلیت پرداخت با مبلغ دلخواه به صورت دستی
16. بهینه سازی اسکریپ اصلی
17. و...
مصرف کنندگان محترم، لطفا" انتقادات و پیشنهادات سازنده خود را در همینجا اعلام کنید. با تشکر...
sepadl71
August 4th, 2013, 15:34
از هم اکنون میتوانید آخرین اخبار و تغییرات اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition را در لینک زیر مشاهده نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/#post832295
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود را هم در تاپیک اعلام شده مطرح نمایید.
sepadl71
August 8th, 2013, 08:23
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
نسخه 0.9.6 از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition منتشر شد.
برای مشاهده تغییرات و امکانات اضافه شده و دانلود، بر روی لینک زیر کلیک کنید :
اسکریپت رایگان VirtualFreer ویرایش JayPalEdition با امکانات رایگان (http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index3.html#post835826)
پیروز باشید
sepadl71
August 8th, 2013, 18:38
نسخه 0.9.7 از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition منتشر شد.
برای مشاهده تغییرات و امکانات اضافه شده و دانلود، بر روی لینک زیر کلیک کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index3.html#post836371
پیروز باشید
caspiannets
August 8th, 2013, 19:17
سلام من قبلا از درگاه شما استفاده می کردم یک مدت از درگاه دیگری استفاده می کردم هم اکنئن دوباره دارم از درگاه شما استفاده می کنم اما :
از زمانی که از درگاهتون استفاده میکنم پرداخت های نا موفق 50 درصد افزایش پیدا کرده ، 30 درصد افزایش پرداخت هایی که پول از حساب کم میشه ولی محصولی تحویل داده نمیشه دارم ، لطفا پیگیری نمایید
زمانی که از درگاه های دیگری استفاده می کردم این مشکلات 1 درصد هم نبود !
sepadl71
August 9th, 2013, 16:54
سلام من قبلا از درگاه شما استفاده می کردم یک مدت از درگاه دیگری استفاده می کردم هم اکنئن دوباره دارم از درگاه شما استفاده می کنم اما :
از زمانی که از درگاهتون استفاده میکنم پرداخت های نا موفق 50 درصد افزایش پیدا کرده ، 30 درصد افزایش پرداخت هایی که پول از حساب کم میشه ولی محصولی تحویل داده نمیشه دارم ، لطفا پیگیری نمایید
زمانی که از درگاه های دیگری استفاده می کردم این مشکلات 1 درصد هم نبود !
با سلام خدمت شما،
دلیل دقیقی برای پرداخت های نا موفق تا کنون پیدا نشده است. اما هم اکنون، معمولا" خریداران بر روی تکمیل خرید کلیک نمی کنند و پول به حساب آنها برگشت داده می شود.
در رابطه با عدم تحویل کالا، مشکل اساسی از اسکریپت VirtualFreer می باشد (این مشکل در اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition در حال بررسی می باشد تا رفع گردد. لطفا" از آخرین نسخه این اسکریپت استفاده نمایید و اگر باز هم همچین مشکلی وجود داشت، حتما" به ما گزارش دهید تا راه حل های دیگری بررسی و اعمال شود)
موفق باشید
caspiannets
August 10th, 2013, 00:57
به نظر من بعد از پرداخت تکمیل فرآیند خرید نباید باشه که باعث خیلی از مشکلات میشه ما خودمون می تونیم این موضوع پرداخت ها رو با مشتریان رسیدگی کنیم
masterphp
August 10th, 2013, 00:58
بله از نظر منم این تکمیل فرایند خرید و بردارین بهتره
sepadl71
August 10th, 2013, 04:13
به نظر من بعد از پرداخت تکمیل فرآیند خرید نباید باشه که باعث خیلی از مشکلات میشه ما خودمون می تونیم این موضوع پرداخت ها رو با مشتریان رسیدگی کنیم
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما کاربران گرامی،
درخواست شما بررسی میشود.
هدف اصلی ما از این کار، سیساست های درگاه های پرداخت بانکهای دیگر می باشد که به زودی به سیستم اضافه خواهد شد. زیرا آدرس برگشتی باید به دامنه اصلی وصل باشد.
دلیل دیگر، برگشت همه خرداران، به سایت شرکت یگنه دانه پیشرو، می باشد.
هدف دیگر، ارسال فاکتور، به ایمیل خریدار حهت پیگیری های بعدی می باشد.
هم اکنون تنها نزدیک به 10 درصد از تراکنش های موفق روزانه، تراکنش برگشتی وجود دارد. اگر خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نکند، بین 10 تا 20 دقیقه، پول به حساب او برگشت داده شده و تراکنش به صورت برگشت خورده ثبت می شود.
به طور مثال، در تاریخ 2013/08/09، 35تراکنش از 467تراکنش، برگشت داده شده است.
پیروز باشید
caspiannets
August 10th, 2013, 12:49
ولی
هنوز درصد بالایی از خریداران هستند که با خرید اینترنتی مشکل دارند و چرا
وقتی محصول نمیگیرند صفحه رو رفرش میکنند ، بک میززنند و غیره مورد های زیادی رو مشاهده کردیم
بدون اینکه به نوشته ها توجه کنند صفحه رو می بندند و هول میشن پول از حسابشون کم شده ولی اونجایی که باید برن محصول رو بگیرند نمیرن و ...
نمی دونند پرداخت نا موفق پول به حسابشون بر می گرده و کار من شده این که بگم پول به حساب بر میگرده و ....
sepadl71
August 10th, 2013, 23:13
ولی
هنوز درصد بالایی از خریداران هستند که با خرید اینترنتی مشکل دارند و چرا
وقتی محصول نمیگیرند صفحه رو رفرش میکنند ، بک میززنند و غیره مورد های زیادی رو مشاهده کردیم
بدون اینکه به نوشته ها توجه کنند صفحه رو می بندند و هول میشن پول از حسابشون کم شده ولی اونجایی که باید برن محصول رو بگیرند نمیرن و ...
نمی دونند پرداخت نا موفق پول به حسابشون بر می گرده و کار من شده این که بگم پول به حساب بر میگرده و ....
با سلام خدمت شما،
نظر شما کاملا" صحیح می باشد.
لطفا" اجازه دهید تا بررسی شود.
موفق باشید
ata3929
August 11th, 2013, 23:45
هنوز مثل اوایل قرار به همین زودی بانک ملت اضافه منین دیگه؟؟!!
آخه تا کی می خواین اینو بگین
ما از اول با شما بودیم ولی شما همش حرف زدین و عمل نکردین که دیگه از درگاه سایت شما استفاده نمی کنم
سایتهای زیادی هستن که دیر تر از شما شروع به کار کردن ولی امکانات و حرفهایی که میزنن
عمل میکنن مثل شما نیستن که
یکم به خودتون بیان تا شاید اون کسای که قبلن از درگاه شما استفاده میکردن
دوباره از سایت شما استفاده کنند
sepadl71
August 12th, 2013, 08:20
هنوز مثل اوایل قرار به همین زودی بانک ملت اضافه منین دیگه؟؟!!
آخه تا کی می خواین اینو بگین
ما از اول با شما بودیم ولی شما همش حرف زدین و عمل نکردین که دیگه از درگاه سایت شما استفاده نمی کنم
سایتهای زیادی هستن که دیر تر از شما شروع به کار کردن ولی امکانات و حرفهایی که میزنن
عمل میکنن مثل شما نیستن که
یکم به خودتون بیان تا شاید اون کسای که قبلن از درگاه شما استفاده میکردن
دوباره از سایت شما استفاده کنند
با سلام خدمت شما،
در چندین و چند پست گذشته، راجع به مشکلات درگاهی حرف زدیم :
1. درگاه های ما کاملا" قانونی هستند و با مدارک مجازی دریافت نمیشوند!
2. به صورت عادی، نصف سال کشور تعطیل است؛ در ماه رمضان بیشتر!
3. بر روی هیچ یک از شرکت های پرداخت الکترونیک نمیتوان حساب کرد!
4. کار دریافت درگاه، درگیر شرکت پست هم می باشد؛ مدارک را هرچقدر سریع پست کنیم، دیر تر پاسخ میگیریم!
5. بانکهایی که از داخل شعبه درگاه ارائه می کنند، دارای مشکلات بیشتری می باشند!
شما دقت کردید، اگر این مشکلاتی که عرض کردم وجود نداشت، درگاه واسطی هم وجود نداشت و همه از درگاه های اصلی استفاده می کردند؟
امکانات ما به روز و به اندازه می باشد.
در سیستم ما، افزایش امکانات با کاهش کارمزد انجام شد.
بر خلاف خیلی از سایتهای دیگر، کار ما بیزینس نیست؛ هدف ما بزرگتر است!
از زمانی که درباره این موضوع بحث شد، تا به امروز، حرفی زده نشده که به آن عمل نشده باشد.
کلمه به زودی هم، زمان دقیق را مشخص نمی کند.
موفق باشید
BenYamin313
August 12th, 2013, 15:43
با سلام
امروز از 20 تا در خواست 18 تاش ناموفق بوده
خیلی دیر به درگاه بانک وصل میشه بیشتر موقع ها هم میزنه خطا در ارتباط.
لطفا پیگیری کنید.
l3aran
August 12th, 2013, 15:55
ُسلام
من هر چقد میخوام از درخواست پرداخت استفاده کنم میزنه درخواست شما نا معتبر میباشد امروز درگاه پرداختم اینجوری شده
دروازه بانک پارسیان مشکل داره ؟
کی درست میشه ؟
sepadl71
August 12th, 2013, 17:48
با سلام
امروز از 20 تا در خواست 18 تاش ناموفق بوده
خیلی دیر به درگاه بانک وصل میشه بیشتر موقع ها هم میزنه خطا در ارتباط.
لطفا پیگیری کنید.
ُسلام
من هر چقد میخوام از درخواست پرداخت استفاده کنم میزنه درخواست شما نا معتبر میباشد امروز درگاه پرداختم اینجوری شده
دروازه بانک پارسیان مشکل داره ؟
کی درست میشه ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفانه مشکل از درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان می باشد.
زمان دقیقی برای برطرف شدن مشکل به ما اعلام نشده است.
موفق باشید
Download
August 20th, 2013, 19:39
بله تایید میشه خیلی بد هست!
با سلام و با تشکر از انتقاد و پیشنهاد شما کاربران گرامی،
درخواست شما بررسی میشود.
هدف اصلی ما از این کار، سیاست های درگاه های پرداخت بانکهای دیگر می باشد که به زودی به سیستم اضافه خواهد شد. زیرا آدرس برگشتی باید به دامنه اصلی وصل باشد.
دلیل دیگر، برگشت همه خرداران، به سایت شرکت یگنه دانه پیشرو، می باشد.
هدف دیگر، ارسال فاکتور، به ایمیل خریدار حهت پیگیری های بعدی می باشد.
هم اکنون تنها نزدیک به 10 درصد از تراکنش های موفق روزانه، تراکنش برگشتی وجود دارد. اگر خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نکند، بین 10 تا 20 دقیقه، پول به حساب او برگشت داده شده و تراکنش به صورت برگشت خورده ثبت می شود.
به طور مثال، در تاریخ 2013/08/09، 35تراکنش از 467تراکنش، برگشت داده شده است.
پیروز باشید
درود
لطفا این تکمیل پرداخت را بردارید به دلایل زیر:
- کاربر دقت نمیکنه که باید تکمیل فرایند را بزنه!
- بعد از زدن تکمیل فرایند کاربر صبر نمیکنه تا به فریر برگرده و محصول تحویل بگیره و تب مرورگر را میبنده و با پشتیبانی تماس میگیره میگه من محصول خریدم و تحویل داده نشده بهم!
- در مورد ایمیل هم خود فریر ایمیل را از کاربر میگیره و لازم نیست دیگه کاربر را گیج کرد.
بهترین کار اینه که درگاه 100 درصد مستقیم باشه به دلایل بالا چون کاربر گیج میزنه.شما میتونید برای درگاهای بانکهای دیگرتون ماژول جدا بدید مثل بقیه سایتها
برای پیگیری مستقیم کاربر با خودتون بهتره به شیوه دیگه عمل کنید(ارسال ایمیل خودکار فاکتور و شماره پیگیری بوسیله ایمیلی که در فریر وارد شده)
lvlehrad
August 20th, 2013, 21:33
(ارسال ایمیل خودکار فاکتور و شماره پیگیری بوسیله ایمیلی که در فریر وارد شده)
با این نظر 100% موافقم ...اگه فاکتور به همون ایمیلی که تو فریر وارد شده اتوماتیک ارسال بشه واقعا عالی میشه و خیلی از مشکلات حل میشه
sepadl71
August 20th, 2013, 21:35
بله تایید میشه خیلی بد هست!
درود
لطفا این تکمیل پرداخت را بردارید به دلایل زیر:
- کاربر دقت نمیکنه که باید تکمیل فرایند را بزنه!
- بعد از زدن تکمیل فرایند کاربر صبر نمیکنه تا به فریر برگرده و محصول تحویل بگیره و تب مرورگر را میبنده و با پشتیبانی تماس میگیره میگه من محصول خریدم و تحویل داده نشده بهم!
- در مورد ایمیل هم خود فریر ایمیل را از کاربر میگیره و لازم نیست دیگه کاربر را گیج کرد.
بهترین کار اینه که درگاه 100 درصد مستقیم باشه به دلایل بالا چون کاربر گیج میزنه.شما میتونید برای درگاهای بانکهای دیگرتون ماژول جدا بدید مثل بقیه سایتها
برای پیگیری مستقیم کاربر با خودتون بهتره به شیوه دیگه عمل کنید(ارسال ایمیل خودکار فاکتور و شماره پیگیری بوسیله ایمیلی که در فریر وارد شده)
با سلام خدمت شما،
هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
1.بنا بر دلایل بانکی، خریدار باید اطلاعات فاکتور را داشته باشد و در هر لحظه از آخرین وضعیت آن با خبر باشد. همچنین اگر مشکلی پیش آمد، و خرید تکمیل نشد، خریدار باید از طریق لینک ثابت فاکتور، خرید را تکمیل نماید و یا منتظر بماند، پول به حساب او برگشت داده شود.
2.فروشنده باید در وب سایت فروشگاه خود، مراحل و فرآیند خرید را توضیح داده و خریدار را توجیح کند. معمولا" برای پشتیبانی با شماره پشتیبانی شرکت ما تماس میگیرند.
3.ایمیل تنها برای ارسال فاکتور جهت پیگیری می باشد؛ اختیاری بوده و اجباری نیست.
بنا بر مشکلات و محدودیت های بانکی، امکان ارائه درگاه مستقیم، به صورت قانونی وجود ندارد. تمامی آدرس های بازگشتی ثبت شده در بانک، باید یکی بوده و با آدرس اعلام شده برابری نماید.
هدف و وظیفه اصلی ما، مدیریت و کنترل فرآیند خرید و پرداخت برای فروشنده و خریدار می باشد. متاسفانه باید اعتماد از دست رفته، با زمینه سازی و آگاه سازی خریداران و فروشندگان، باز گردد.
پیروز باشید
Download
August 21st, 2013, 00:00
با سلام خدمت شما،
هنوز به نتیجه نرسیده ایم.
1.بنا بر دلایل بانکی، خریدار باید اطلاعات فاکتور را داشته باشد و در هر لحظه از آخرین وضعیت آن با خبر باشد. همچنین اگر مشکلی پیش آمد، و خرید تکمیل نشد، خریدار باید از طریق لینک ثابت فاکتور، خرید را تکمیل نماید و یا منتظر بماند، پول به حساب او برگشت داده شود.
2.فروشنده باید در وب سایت فروشگاه خود، مراحل و فرآیند خرید را توضیح داده و خریدار را توجیح کند. معمولا" برای پشتیبانی با شماره پشتیبانی شرکت ما تماس میگیرند.
3.ایمیل تنها برای ارسال فاکتور جهت پیگیری می باشد؛ اختیاری بوده و اجباری نیست.
بنا بر مشکلات و محدودیت های بانکی، امکان ارائه درگاه مستقیم، به صورت قانونی وجود ندارد. تمامی آدرس های بازگشتی ثبت شده در بانک، باید یکی بوده و با آدرس اعلام شده برابری نماید.
هدف و وظیفه اصلی ما، مدیریت و کنترل فرآیند خرید و پرداخت برای فروشنده و خریدار می باشد. متاسفانه باید اعتماد از دست رفته، با زمینه سازی و آگاه سازی خریداران و فروشندگان، باز گردد.
پیروز باشید
1-اگر بتونید این مراحلی که نیاز هست را در فریر پیاده سازی کنید بهتره.یعنی تمامی این امکانات در صفحه تحویل محصول تعبیه بشود
منظورم از 100%مستقیم درگاه مستقیم بانک نیست منظورم اینه که کاربر به وسیله شما برود به گیت پرداخت و برگردد بدون این که این وسط کاری لازم باشه انجام بده
noyfound
August 21st, 2013, 01:33
من از وقتی جی پال با پراخت امن به مشکل خورد از جی پال دیگه استفاده نکردم چون تک بانکست و سابقه نشون داده بانک های ایران بالاخره در ماه حداقل یه خرابی دارند. الان دیدم بیشتر دوستان با دکمه تکمیل پرداخت مشکل دارند مگه بعد از اتمام ثانیه شمار به صورت خودکار پرداخت تکمیل نمیشه ؟!
Download
August 21st, 2013, 02:00
من از وقتی جی پال با پراخت امن به مشکل خورد از جی پال دیگه استفاده نکردم چون تک بانکست و سابقه نشون داده بانک های ایران بالاخره در ماه حداقل یه خرابی دارند. الان دیدم بیشتر دوستان با دکمه تکمیل پرداخت مشکل دارند مگه بعد از اتمام ثانیه شمار به صورت خودکار پرداخت تکمیل نمیشه ؟!
بله تکمیل نمیشه و این خیلی بده!
اگر خریدار بر روی تکمیل خرید کلیک نکند، بین 10 تا 20 دقیقه، پول به حساب او برگشت داده شده و تراکنش به صورت برگشت خورده ثبت می شود.
sepadl71
August 21st, 2013, 15:08
از روز 1 شهریور 92، درگاه های ما به 4 بانک افزایش پیدا می کنند.
این امر به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
در رابطه با تکمیل خرید، هیچ مشکلی وجود ندارد. همچنین ثانیه شمار آن به صورت دقیق و کاملا" حرفه ای برنامه نویسی شده و به هیچ وجه دچار مشکل نشده و یا بر روی عدد 0 گیر نمی کند. همچنین پس از کلیک بر روی آن، دیگر ادامه پیدا نمی کند.
در نتیجه مشکلی در تکمیل خرید وجو ندارد.
با توجه به اینکه، تراکنش در همان ابتدا تایید می شود، و همچنین امکان دارد تکمیل خرید در مدت زمان مشخص انجام نشود و یا کاربر بر روی آن کلیک نکند، و یا سایت فروشنده در آن زمان دچار مشکل شده باشد، در یک بازه 10 الی 20 دقیقه ای، تراکنش به حساب خریدار برگشت داده می شود.
متاسفانه، هم اکنون در بانک شهر و بانک سرمایه، امکان برگشت پول به صورت شتابی وجود ندارد. در نتیجه تراکنش های این 2 بانک، در مدت زمان مشخص برگشت نمیخورند.
به همین دلیل خریدار حتما باید لینک و یا خود فاکتور را داشته باشد تا در صورتی که دچار مشکل شد، تا هر زمان که توانست (هیچ محدودیتی وجود ندارد) به صفحه فاکتور مراجعه کرده و تکمیل خرید خود را انجام دهد.
لازم به ذکر است، این مشکل در بانک پارسیان و بانک گردشگری وجود ندارد.
موفق باشید
sepadl71
August 21st, 2013, 15:10
بله تکمیل نمیشه و این خیلی بده!
سلام،
دوست عزیز، تایمر و گزینه تکمیل خرید هیچ مشکلی نداشته و ندارد.
همانطور که خودتان بارها گفتید، مشکل از کوتاهی و عدم اطلاع خریداران می باشد.
پیروز باشید
lvlehrad
August 21st, 2013, 19:50
این دفه تاریخ دادیدا :d
پس اول شهریور 100% منتظر 3 تا درگاه بانکی دیگه باشیم ؟؟
sepadl71
August 22nd, 2013, 13:36
این دفه تاریخ دادیدا :d
پس اول شهریور 100% منتظر 3 تا درگاه بانکی دیگه باشیم ؟؟
با سلام خدمت شما،
بله، درست است. هر 3 درگاه دیگر با تمام کمبود ها و امکاناتی که دارند، فعال و قابل استفاده می شوند.
پلاگین ها و ماژولها در صفحه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples) به روز رسانی خواهد شد.
همچنین از طریق ایمیل و پیامک اطلاع رسانی میشود.
شاد باشید
ata3929
August 22nd, 2013, 13:51
درگاه بانک ملت هم میزارین؟
sepadl71
August 22nd, 2013, 15:06
درگاه بانک ملت هم میزارین؟
سلام،
متاسفانه خیر.
درگاه بانکهای پاسارگاد و ملت، به نوع دیگری رو نمایی خواهند شد.
موفق باشید
ata3929
August 22nd, 2013, 15:11
سلام،
متاسفانه خیر.
درگاه بانکهای پاسارگاد و ملت، به نوع دیگری رو نمایی خواهند شد.
موفق باشید
یعنی چی؟ چجوری؟
کی ؟
sepadl71
August 22nd, 2013, 20:38
یعنی چی؟ چجوری؟
کی ؟
با روشی جدید و کاملا" مدیریت شده.
زمان دقیقی مشخص نیست.
در حال بستر سازی و پیاده سازی الگوریتم های اجرایی می باشیم.
انشاالله به زودی...
ata3929
August 22nd, 2013, 20:48
با روشی جدید و کاملا" مدیریت شده.
زمان دقیقی مشخص نیست.
در حال بستر سازی و پیاده سازی الگوریتم های اجرایی می باشیم.
انشاالله به زودی...
بازم این درگاه مثل اون دفعه اول نشه که گفتین درگاه ملت میارین ولی تا الان نشده؟!!!
این به زودی که میگی مث اون سری هس دیگه؟
sepadl71
August 23rd, 2013, 20:47
بازم این درگاه مثل اون دفعه اول نشه که گفتین درگاه ملت میارین ولی تا الان نشده؟!!!
این به زودی که میگی مث اون سری هس دیگه؟
با سلام خدمت شما،
زمات رونمایی از درگاه جدید بانک ملت و پاسارگاد، دقیق مشخص نیست.
موفق باشید
lvlehrad
August 25th, 2013, 06:44
سلام
این سه پلاگین جدیدی که در سایت قرار دادید اوکی هست ؟مشکلی نداره ؟چون اطلاعیه ای در این رابطه برام ایمیل نشده
sepadl71
August 25th, 2013, 11:58
سلام
این سه پلاگین جدیدی که در سایت قرار دادید اوکی هست ؟مشکلی نداره ؟چون اطلاعیه ای در این رابطه برام ایمیل نشده
با سلام خدمت شما فروشنده گذامی و با تشکر از پیگیری های شما،
هم اکنون هر 4 درگاه پرداخت اینترنتی فعال و قابل استفاده می باشد.
لازم به ذکر است، درگاه های بانک های شهر و سرمایه، دارای سیستم برگشت تراکنش های تایید شده نا موفق، بین 10 ال 20 دقیقه پس از تایید، نیستند.
در صورت بروز مشکل، خریدار باید با مراجعه یبه لینک اختصاصی و صفحه اختصاصی تراکنش، آنرا تایید و کالا یا خدمات خود را تحویل بگیرد.
(هیچ محدودیت زمانی برای تکمیل خرید در لینک و صفحه اختصاصی فاکتور در نظر گرفته نشده است)
شاد باشید
siamak87
August 28th, 2013, 00:09
مشکلی به وجود اومده ؟
درگاه ارور میده موقع خرید
BenYamin313
August 28th, 2013, 00:58
با سلام
درگاه ارور میدهد
سوال و پیشنهاد
چرا شما برای هر درگاه ها یک پلاگین قرار دادید !!!
بهترین کار یک پلاگین است
که کاربر از داخل سایت شما تعیین کند که از کدام بانک استفاده کند.
و یک گزینه هوشمند هم داشته باشد که اگر درگاه بانک شما به مشکل برخورد شما خودتان بهترین درگاه(سالم ترین درگاه) را انتخاب کنید به صورت پیشفرض برای کاربران .
sepadl71
August 28th, 2013, 02:14
مشکلی به وجود اومده ؟
درگاه ارور میده موقع خرید
با سلام
درگاه ارور میدهد
سوال و پیشنهاد
چرا شما برای هر درگاه ها یک پلاگین قرار دادید !!!
بهترین کار یک پلاگین است
که کاربر از داخل سایت شما تعیین کند که از کدام بانک استفاده کند.
و یک گزینه هوشمند هم داشته باشد که اگر درگاه بانک شما به مشکل برخورد شما خودتان بهترین درگاه(سالم ترین درگاه) را انتخاب کنید به صورت پیشفرض برای کاربران .
با سلام خدمت شما،
متاسفانه درگاه بانک پارسیان دچار مشکل شده است.
میتوانید از بانکهای دیگر استفاده نمایید.
به دلیل اینکه، درگاه های اختصاصی ما، به صورت مستقیم برنامه نویسی شده اند و به این شکل قابل استفاده می باشند.
خریدار میتواند بانک مورد نظر خود را از داخل سایت فروشنده انتخاب نماید.
پلاگین هوشمند، در حال برنامه ریزی ، تولید و برنامه نویسی می باشد.
پیروز باشید
siamak87
August 28th, 2013, 13:46
با سلام خدمت شما،
متاسفانه درگاه بانک پارسیان دچار مشکل شده است.
میتوانید از بانکهای دیگر استفاده نمایید.
به دلیل اینکه، درگاه های اختصاصی ما، به صورت مستقیم برنامه نویسی شده اند و به این شکل قابل استفاده می باشند.
خریدار میتواند بانک مورد نظر خود را از داخل سایت فروشنده انتخاب نماید.
پلاگین هوشمند، در حال برنامه ریزی ، تولید و برنامه نویسی می باشد.
پیروز باشید
فعلا درست نمیشه ؟
من واسه بانکای دیگرو تو پلاگین کپی میکنم کلا ارور میده نه مدیریت بالا میاد نه سایت
sepadl71
August 29th, 2013, 00:20
فعلا درست نمیشه ؟
من واسه بانکای دیگرو تو پلاگین کپی میکنم کلا ارور میده نه مدیریت بالا میاد نه سایت
با سلام خدمت شما،
تا اوایل هفته آینده، مشکل برطرف خواهد شد.
برای نصب و استفاده از 4 درگاه، لطفا" درگاه قبلی را از روی اسکریپت خود حذف کنید تا مشکلی پیش نیاید.
پیروز باشید
lvlehrad
August 29th, 2013, 05:26
چرا از طریق ایمیل یا اطلاعیه تو سایت مشکل رو اطلاع نمیدید ؟حتما باید بیایم تو این تاپیک بپرسیم تا بفهمیم جریان چیه ؟؟؟این خیلی بد هست که واسه پشتیبانی و مطلع شدن از اخبار و بقیه موارد باید بیایم تو یه تاپیک تو wht ...
sepadl71
August 29th, 2013, 14:57
چرا از طریق ایمیل یا اطلاعیه تو سایت مشکل رو اطلاع نمیدید ؟حتما باید بیایم تو این تاپیک بپرسیم تا بفهمیم جریان چیه ؟؟؟این خیلی بد هست که واسه پشتیبانی و مطلع شدن از اخبار و بقیه موارد باید بیایم تو یه تاپیک تو wht ...
با سلام خدمت شما،
متاسفانه این مشکل، در بد ترین زمان ممکن پیش آمد.
همانطور که میدانید و قبلا" نیز مشاهده کردید، ما برای هر چیزی به کاربران خود ایمیل اطلاع رسانی ارسال میکردیم؛ اما بنا بر دلایلی، در این بازه زمانی دچار مشکل شدیم.
مشکل با قطعی ناگهانی درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان (که بر روی چندین درگاه پرداخت واسطه اعمال شد)، دقیقا" بین روزهای شنبه و 1شنبه برطرف خواهد شد.
همچنین، تا پایان امروز (5شنبه) پس از اضافه شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان (با 1درصد کارمزد بیشتر) و قرار گرفتن پلاگین ها و ماژولها جدید (و بدون مشکل)، اطلاع رسانی انجام خواهد شد.
موفق باشید
lvlehrad
August 30th, 2013, 05:58
من درگاه بانک سامان رو اضافه کردم وقتی توی سایت بانک میریم و برگشت رو میزنم به این لینک ردایرکت میشه : http://gateway.uniqernel.com/csaman
لطفا برطرفش کنید
sepadl71
August 30th, 2013, 15:13
من درگاه بانک سامان رو اضافه کردم وقتی توی سایت بانک میریم و برگشت رو میزنم به این لینک ردایرکت میشه : http://gateway.uniqernel.com/csaman
لطفا برطرفش کنید
با سلام خدمت شما،
هم اکنون مشکل برطرف شد.
موفق باشید
Faraz4u
August 30th, 2013, 19:22
سلام
من تازه میخوام از سیستم شما استفاده کنم
برای نصب ماژول freer بانک ملت jaypal پلاگین را اپلود کنم بزنم نصب بشه یوزر و پسورد و شماره کارتو بزنم اوکی هست؟
سیستمتون مثل زرین پال نیست ایپی و دامین ما را بخواین تا درگاه کار کنه؟
ثبت نام بکنیم فقط هر چند تا درگاه میتونیم بزنیم؟
sepadl71
August 30th, 2013, 21:35
سلام
من تازه میخوام از سیستم شما استفاده کنم
برای نصب ماژول freer بانک ملت jaypal پلاگین را اپلود کنم بزنم نصب بشه یوزر و پسورد و شماره کارتو بزنم اوکی هست؟
سیستمتون مثل زرین پال نیست ایپی و دامین ما را بخواین تا درگاه کار کنه؟
ثبت نام بکنیم فقط هر چند تا درگاه میتونیم بزنیم؟
با سلام خدمت شما،
شما میتوانید آخرین پلاگین ها و ماژول ها را، فقط از لینک زیر دریافت نمایید :
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples)
پس از دانلود و سپس آپلود و نصب، وارد تنظیمات پلاگین شده و تنظیمات آنرا انجام دهید.
سیستم ما، محدودیتی بر روی IP و یا Domain ندارد.
بله،
موفق باشید
lvlehrad
August 31st, 2013, 13:30
از دیشب تاحالا اطلاعات فاکتور محصولایی که فروختیم واسم ایمیل نمیشه !!لطفا رسیدگی کنید ...
در ضمن هروقت مشکل بانک پارسیان برطرف شد اطلاع رسانی کنید
sepadl71
August 31st, 2013, 16:11
از دیشب تاحالا اطلاعات فاکتور محصولایی که فروختیم واسم ایمیل نمیشه !!لطفا رسیدگی کنید ...
در ضمن هروقت مشکل بانک پارسیان برطرف شد اطلاع رسانی کنید
با سلام خدمت شما،
با توجه به ارسال ایمیل گروهی به کاربران سیستم و نا معتبر بودن برخی آدرس ایمیل ها، این مشکل پیش آمده بود، که هم اکنون برطرف شد.
پس از حل مشکل درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان(فردا 1شنبه)، اطلاع رسانی خواهد شد.
پیروز باشید
keylight
August 31st, 2013, 22:05
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم
lvlehrad
August 31st, 2013, 23:18
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
keylight
August 31st, 2013, 23:38
به نظرم jaypal در حال حاضر تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به بقیه درگاه ها خیلی دیرتر تسویه حساب میکنه و واقعا باید یه فکری به حال این موضوع بکنه ...مثلا یه درگاه بانکی هست روزی 10 بار میشه توش تسویه حساب کرد اونم به صورت آنی ! اونوقت jaypal فقط یک بار میشه اونم باید تا 11-12 شب صبر کنیم ...روزی یکبار کافی هست ولی باید زمان تسویه حساب زیر 8ساعت باشه...
در ضمن اگر امکان داره "شماره کارت" رو از قسمت ورود به ناحیه کاربری حذف کنید ...چه دلیلی که داره که هروقت میخوایم وارد ناحیه کاربری بشیم مجبوریم شماره کارت رو هم وارد کنیم
از طرفی هم فرقی نداره فاصله واریزش ۱ دقیقه باشه یا ۱۰۰۰ دقیقه باشه
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.
lvlehrad
September 1st, 2013, 12:35
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
sepadl71
September 1st, 2013, 15:07
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
عادل جان این واریز وجه ها هم نظمی نداره دیشب ساعت ۱۱ درخواست دادیم هنوز خبری نیست
در صورتی که از ساعت ۱۰ هم گذشتیم
اما هر جور هست بر اساس برنامه دقیق باشه چون ما رو اون پول حساب باز میکنیم که فلان زمان بدستمون میرسه
الان مشکلش اینه نظم نداره دیروز درخواست دادیم هنوز واریز نشده با اینکه در ایمیل ها زده شده --->
روزانه بین ساعت 21:15 الی 21:45 به صورت خودکار ثبت شده و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.
جدا برای شما فاصله واریز 1دقیقه یا 1000دقیقه باشه فرقی نداره ؟جالبه !شما وقتی که به قول خودتون رو اون پول حساب میکنید یعنی بهش نیاز دارید دیگه ! پس هرچه سریعتر بگیریدش بهتر هست !!من بعضی موقع ها پول لازم میشم درخواست میزنم باید یه روز صبر کنم تا پولو بریزن در صورتی که بعضی موقع ها پیش میاد همون لحظه نیاز هست ...
اکثر موقع ها هم مجبور میشم که ساعت 12 شب به بعد درخواست بدم که بتونم کل پول توی اکانت رو بگیرم
متاسفانه با توجه به غیر فعال شدن درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان، و عدم تسویه یک سری تراکنش ها، هم اکنون واریز وجه درخواستها، با تاخیر انجام میشود.
این مشکل در حال پیگیری و برطرف شدن میباشد و سعی میکنیم در کوتاه ترین زمان ممکن، مشکل را برطرف کنیم.
لطفا" کمی صبور باشید،
lvlehrad
September 1st, 2013, 15:47
من وقتی وارد ناحیه کاربری میشم صفحه رو به صورت کد php نشون میده ! فقط مال من اینجوری شده یا واسه همه اینجوریه ؟
متاسفانه با توجه به بروز رسانی php و وب سرور، مشکلی به وجود آمده بود که هم اکنون برطرف شده است.
موفق باشید
keylight
September 1st, 2013, 20:07
من میگم از جیپال بعید بود پس مشکل از پارسیان بوده
جی پال بعد میهن پال تو ایران اوله
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
lvlehrad
September 1st, 2013, 23:48
تنها تفاوت جیپال و میهن پال اینه میهن پال سرعت پرداخت وجه هش بسیار بالاست در کمتر از یک ساعت واریز میکنه ( کارت به کارت ) رو
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
sepadl71
September 2nd, 2013, 00:39
زیر یک ساعت ؟میهن پال 1-12 ساعت طول میکشه نه زیر یک ساعت !!!!
با سلام خدمت شما،
متاسفانه مشکل از سمت بانک پارسیان پیش آمد (مشکلی که چندی پیش، پس از مشکل دار شدن سامانه پرداخت امن پاسارگاد پیش آمد و غیر فعال شد)، اما اینبار، درگاه های بانکی دیگری نیز قابل استفاده می باشد.
امیدواریم صبورانه مشکل را بپذیرید تا برطرف گردد.
sepadl71
September 2nd, 2013, 00:43
هم اکنون در جی پل...
مفتخریم که تا به امروز پذیرای 2488کاربر محترم ، 283625تراکنش موفق و گردش حساب 15,408,159,135ریال بوده ایم.
درگاه پرداخت اینترنتی، از 5 بانک :
پارسیان - شهر - گردشگری - سرمایه - سامان
کارمزد پایه : 2درصد
دارای امکانات و قابلیت های ویژه برای فروشندگان و خریداران
http://jaypal.ir/
lvlehrad
September 3rd, 2013, 09:48
مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
keylight
September 3rd, 2013, 19:03
دقیقا ۳ روز هست که از درخواستم میگذره !!
عادل جان لااقل اطلاعیه میزنی تو اطلاعیه زمان حل مشکل رو دقیق بگو گفتی ۱ روز الان ۳ روزه
ممنون
lvlehrad
September 3rd, 2013, 22:32
کسی میدونه که فقط درخواستای سه روز پیش واریز نشده یا کلا از سه روز پیش تاحالا هیچ تسویه حسابی انجام نشده ؟من امروز درخواست تسویه حساب دادم به پولش نیاز دارم ولی متاسفانه هیچ اطلاع رسانی درستی انجام نشده که بدونم پولو امشب میریزن یا نه ...
sepadl71
September 3rd, 2013, 22:42
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
مشکلی تسویه حساب کی حل میشه؟من الان 2 تا درخواست واریز دارم که به پولش احتیاج دارم لطفا سریعتر مشکل رو برطرف کنید !
دقیقا ۳ روز هست که از درخواستم میگذره !!
عادل جان لااقل اطلاعیه میزنی تو اطلاعیه زمان حل مشکل رو دقیق بگو گفتی ۱ روز الان ۳ روزه
ممنون
متاسفانه درخواستهای واریز وجه شتاب، در تاریخ 30 و 31 ماه 8 (میلادی) به همراه درخواستهای واریز وجه شبا، در تاریخ 31 ماه 8 (میلادی) با کمی تاخیر واریز خواهند شد.
مشکل بانک پارسیان برطرف شده و طبق اعلام شرکت پرداخت الکترونیک پارسیان، از ساعت 12 امشب، قابل استفاده خواهد بود. پس از حل این مشکل، مشکل مالی این درگاه هم برطرف خواهد شد.
درخواستهای واریز وجه، از تاریخ 1 ماه 9 (میلادی) بدون مشکل و با تاخیر 1 روزه واریز میشوند.
تمامی مشکلات پیش آمده، تا پایان هفته آینده برطرف خواهد شد.
sepadl71
September 3rd, 2013, 22:45
کسی میدونه که فقط درخواستای سه روز پیش واریز نشده یا کلا از سه روز پیش تاحالا هیچ تسویه حسابی انجام نشده ؟من امروز درخواست تسویه حساب دادم به پولش نیاز دارم ولی متاسفانه هیچ اطلاع رسانی درستی انجام نشده که بدونم پولو امشب میریزن یا نه ...
با سلام خدمت شما،
درخواست واریز وجه امروز شما، فردا به حسابتان واریز خواهد شد.
موفق باشید
lvlehrad
September 4th, 2013, 13:26
این برگشت نخوردن اتوماتیک حساب ها یجورایی به نفع ما هم هستا :دی امروز رفتم کل پرداخت های تکمیل نشده این چند روز رو چک کردم ...اونایی که برگشت نخورده بود رو خودم بجاشون تکمیل خرید رو زدم تا مشخصات محصول هم واسه اونا ایمیل بشه و هم پولش بیاد تو اکانت ما ...
اگر پرداخت هایی که توسط بانک تایید میشه ولی توسط فروشگاه تایید نمیشه رو با یه رنگ دیگه مشخص میکردید خیلی خیلی خوب میشد ...چون اینجوری مجبورم مثلا 100تا پرداخت تکمیل نشده رو چک کنم تا 2تا این مدلی پیدا کنم ...
sepadl71
September 4th, 2013, 15:36
این برگشت نخوردن اتوماتیک حساب ها یجورایی به نفع ما هم هستا :دی امروز رفتم کل پرداخت های تکمیل نشده این چند روز رو چک کردم ...اونایی که برگشت نخورده بود رو خودم بجاشون تکمیل خرید رو زدم تا مشخصات محصول هم واسه اونا ایمیل بشه و هم پولش بیاد تو اکانت ما ...
اگر پرداخت هایی که توسط بانک تایید میشه ولی توسط فروشگاه تایید نمیشه رو با یه رنگ دیگه مشخص میکردید خیلی خیلی خوب میشد ...چون اینجوری مجبورم مثلا 100تا پرداخت تکمیل نشده رو چک کنم تا 2تا این مدلی پیدا کنم ...
با سلام خدمت شما،
تراکنش هایی که به هیچ وجه برگشت نمیخورند، تا مدت زمان نامحدود، قابلیت تکمبل خرید از طریق لینک و صفحه اختصاصی فاکتور را دارا می باشند.
به دلیل اینکه، تکمیل خرید باید توسط خریدار انجام شود، امکان جداساسزی برای فروشنده وجود ندارد.
موفق باشید
lvlehrad
September 4th, 2013, 21:09
من هنوز منتظر تسویه حساب درخواست جدیدم هستما !!! 9 صبح دیروز درخواست ثبت شده و 36ساعته که منتظرم !!!تو درخواست های جدید که نباید مشکلی بوده باشه !!
متاسفانه شما مشکلات رو درست توضیح نمیدید !من اصلا نفهمیدم درگاه بانک پارسیان چرا غیر فعال شد و چه مشکلی پیش اومده که باید پرداخت ها دیر انجام بشه !
sepadl71
September 5th, 2013, 00:56
من هنوز منتظر تسویه حساب درخواست جدیدم هستما !!! 9 صبح دیروز درخواست ثبت شده و 36ساعته که منتظرم !!!تو درخواست های جدید که نباید مشکلی بوده باشه !!
متاسفانه شما مشکلات رو درست توضیح نمیدید !من اصلا نفهمیدم درگاه بانک پارسیان چرا غیر فعال شد و چه مشکلی پیش اومده که باید پرداخت ها دیر انجام بشه !
همانطور که عرض شد، با 1 روز تاخیر انجام خواهد شد (شبا بین 14 الی 16 - شتاب بین 22 الی 24)
درگاه بانک پارسیان، برای پذیرنده های واسط(ما و سایر همکاران)، قوانین و مقررات و شرایطی را در نظر گرفت و تعهد نامه ای محکم در اختیار ما قرار داد.
به دلیل نرسیدن تعهد نامه و تاخیر در ارسال آن، درگاه غیر فعال شد.
در پی غیر فعال شدن، برخی تسویه حسابها (برای یک روز)، انجام نشد.
پیروز باشید
keylight
September 5th, 2013, 09:52
ما در خواست واریز وجه کارت به کارت رو در 1392/6/8 صادر کردیم
انشاالله امشب پول واریز میشه به حسابمون ؟
lvlehrad
September 7th, 2013, 21:47
45 ساعت از ثبت آخرین درخواست تسویه حساب من میگذره و هنوز پرداختی انجام نشده
sepadl71
September 8th, 2013, 01:04
درخواستهای واریز وجه شتاب روز 2013/08/30 هم اکنون واریز شدند
45 ساعت از ثبت آخرین درخواست تسویه حساب من میگذره و هنوز پرداختی انجام نشده
با سلام خدمت شما،
همانطور که میدانید، واریز وجه های ما ساعتی نیستند و روزانه می باشند.
هم اکنون درخواستهای واریز وجه شتاب، پس از 1 روز (نه 24 ساعت) و درخواستهای واریز وجه شبا، پس از 2 روز (نه 48 ساعت) واریز میشوند.
آخرین درخواست واریز وحه شما در تاریخ 2013/09/06 و ساعت 22 : 54 : 00 ثبت شده بود که در تاریخ 2013/09/07 و ساعت 59 : 01 : 22 به صورت کارت به کارت، به حساب شما واریز شد.
آیا تایید می کنید؟
keylight
September 8th, 2013, 01:23
واریزی های چیپال انجام شد
شتاب دات بیز ۲ روز تاخییر کرد در پرداخت درگاهو عوض کردیم
شما ۷ روز تاخیر داشتی
حساب کن چقدر اعتماد ما به شما جلب شده که هیچ حرکتی نکردیم
البته این آخریا واقعا داشتم به اعتمادم شک میکردم
چون شما چندین بار امروز فردا کردی بر خلاف گذشته که همیشه یه زمان دقیق میدادی و سر موعد هم مشکل حل میشد
به هر حال متشکرم از اینکه اعتمادمون رو خدشه دار نکردید و پایدار بر مرامنامه خود باقی موندید
متشکرم
lvlehrad
September 8th, 2013, 02:28
درخواستهای واریز وجه شتاب روز 2013/08/30 هم اکنون واریز شدند
با سلام خدمت شما،
همانطور که میدانید، واریز وجه های ما ساعتی نیستند و روزانه می باشند.
هم اکنون درخواستهای واریز وجه شتاب، پس از 1 روز (نه 24 ساعت) و درخواستهای واریز وجه شبا، پس از 2 روز (نه 48 ساعت) واریز میشوند.
آخرین درخواست واریز وحه شما در تاریخ 2013/09/06 و ساعت 22 : 54 : 00 ثبت شده بود که در تاریخ 2013/09/07 و ساعت 59 : 01 : 22 به صورت کارت به کارت، به حساب شما واریز شد.
آیا تایید می کنید؟
وقتی صبح درخواست ثبت میکنیم باید همون شبش ریخته بشه دیگه مانند گذشته !ما مجبوریم ساعت 12 شب به بعد درخواست بدیم که پولی که اون روز در آوردیم هم ریخته بشه و به نظرم اصلا این وضعیت تسویه حساب ها جالب نیست ...
پ.ن : بله واریز بعد از پستم انجام شد.
درخواست هایی که در تاریخ 2013/08/31 ثبت شده کی واریز میشه ؟با توجه به اینکه گفتید به مشکل خوردید عجله ای ندارم فقط میخوام تاریخش رو بدونم که کی پرداخت میشه
sepadl71
September 8th, 2013, 10:27
وقتی صبح درخواست ثبت میکنیم باید همون شبش ریخته بشه دیگه مانند گذشته !ما مجبوریم ساعت 12 شب به بعد درخواست بدیم که پولی که اون روز در آوردیم هم ریخته بشه و به نظرم اصلا این وضعیت تسویه حساب ها جالب نیست ...
پ.ن : بله واریز بعد از پستم انجام شد.
درخواست هایی که در تاریخ 2013/08/31 ثبت شده کی واریز میشه ؟با توجه به اینکه گفتید به مشکل خوردید عجله ای ندارم فقط میخوام تاریخش رو بدونم که کی پرداخت میشه
با سلام خدمت شما،
زمان واریزی های شتابی هنوز بین 22 الی 24 می باشد. فقط همانطور که اعلام شد، با یک روز تاخیر انجام می شود.
که این مشکل، به زودی برطرف خواهد شد.
متاسفانه، چون کار برعهده بانک می باشد، نمیتوان زمان دقیقی اعلام کرد.
موفق باشید
l3aran
September 9th, 2013, 00:09
آقا این چه مسخره بازیه 5-6 نفر از این درگاه بانک شهر از سایت خرید کردن هیچکدومش مبلغش به سایت اضافه نشده اما شناسه پرداخت داده منم تا حالا این اتفاق واسم نیوفتاده بود نمیدونستم که برم چک کنم بعد 4-5 روز الان رفتم درخواست واریز وجه بدم دیدم 2 تومن تو حسابم هست !! حالا من باید چی کار کنم ؟ این پولای که اضافه نشده برنامه ش چی میشه ؟ من از کجا بدونم کدوما بودن این دیگه چهع مسخره بازیه چیکار باید کنم پولا رو بدید ؟
sepadl71
September 9th, 2013, 19:24
آقا این چه مسخره بازیه 5-6 نفر از این درگاه بانک شهر از سایت خرید کردن هیچکدومش مبلغش به سایت اضافه نشده اما شناسه پرداخت داده منم تا حالا این اتفاق واسم نیوفتاده بود نمیدونستم که برم چک کنم بعد 4-5 روز الان رفتم درخواست واریز وجه بدم دیدم 2 تومن تو حسابم هست !! حالا من باید چی کار کنم ؟ این پولای که اضافه نشده برنامه ش چی میشه ؟ من از کجا بدونم کدوما بودن این دیگه چهع مسخره بازیه چیکار باید کنم پولا رو بدید ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفاده درگاه پرداخت اینترنتی بانک شهر، برگشت خودکار تراکنش های ناموفق را ندارد.
این موضوع توسط ایمیل اطلاع رسانی شده بود.
زمانی که مشکلی پیش می آید، خریدار میتواند از طریق صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را مجددا" انجام دهد.
موفق باشید
Download
September 13th, 2013, 13:17
چند ماه پیش گفتند صدای جی پال را برمی دارید هنوز برنداشتید متاسفانه!
keylight
September 13th, 2013, 15:49
عادل جان درگاهت کلا مشکل داره
خطا میده (:|
BenYamin313
September 13th, 2013, 19:15
سلام
درگاه که خراب بود
سایتتون هم که بالا نمیومد
الان هم اینجوری
15597
keylight
September 13th, 2013, 19:46
جی پال بهم خورده ناجور !
Smart2012
September 13th, 2013, 20:06
یه سوال دارم
بانک ملت مثه زرین پال پورسانت میگیره؟
keylight
September 14th, 2013, 00:22
دلیل خطا های متعدد جی پال رو میدنی چیه ؟
omid1991
September 14th, 2013, 01:31
یه سوال دارم
بانک ملت مثه زرین پال پورسانت میگیره؟
با سلام هیچ کدوم از بانک ها پورسانتی دریافت نمیکنند پورسانت برای درگاه های واسط مثل زرین پال / جی پال و ... هستش
Smart2012
September 14th, 2013, 01:59
با سلام هیچ کدوم از بانک ها پورسانتی دریافت نمیکنند پورسانت برای درگاه های واسط مثل زرین پال / جی پال و ... هستش
سلام مرسی
بعد برای ثبت درگاه بانک ملت باید پول واریز کرد؟
scorp
September 14th, 2013, 02:49
سامانه امن پاسارگاد (پی پاد) پورسانت میگیره (نزدیک 1.2%)
سلام مرسی
بعد برای ثبت درگاه بانک ملت باید پول واریز کرد؟
خیر نیازی نیست به سایت به پرداخت مراجعه کنید
yassale
September 14th, 2013, 03:04
بعضی از بانک ها کارمزد رو میگیرن، مثل گیت بانک سامان، امن پاسارگاد
Smart2012
September 14th, 2013, 03:09
بعضی از بانک ها کارمزد رو میگیرن، مثل گیت بانک سامان، امن پاسارگاد
من میخوام چند درگاه فعال کنم درگاهای زیر مد نظرم هستن ممنون میشم بگید چیکارکنم
ملی,پارسیان,سامان,پاسارگاد
yassale
September 14th, 2013, 03:14
من میخوام چند درگاه فعال کنم درگاهای زیر مد نظرم هستن ممنون میشم بگید چیکارکنم
ملی,پارسیان,سامان,پاسارگاد
بانک ملی : مراجعه به شعبه بانک
بانک پارسیان : درخواست استفاده از سيستم پرداخت اينترنتي (http://www.pec.ir/Forms/EShops/EPaymentRequestPage.aspx)
بانک سامان : شرایط و مدارک لازم (http://samanepay.com/PortalTerm.aspx)
بانک پاسارگاد : http://pep.co.ir/uploads/1_25_Pasargad%20E-Payment.pdf
لطفا برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر تایپیک جدید باز کنید.
sepadl71
September 15th, 2013, 20:01
با سلام خدمت شما،
چند ماه پیش گفتند صدای جی پال را برمی دارید هنوز برنداشتید متاسفانه!
همانطور که اعلام شده بود، بر روی 1 یا 2 صفحه محدود میشود.
که هم اکنون به همین شکل می باشد.
عادل جان درگاهت کلا مشکل داره
خطا میده (:|
با توجه به نصب و راه اندازی و رو نمایی از وب سرویس اختصاصی درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی (که به زودی از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود)، مشکلات نرم افزاری پیش آمده بود که در کمترین زمان ممکن برطرف شد.
سلام
درگاه که خراب بود
سایتتون هم که بالا نمیومد
الان هم اینجوری
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/15597-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-zzzz-png
پس از حل مشکلات نرم افزاری، متاسفانه Encoding سایت دچار مشکل شده بود که بلافاصله برطرف شد.
موفق باشید
sepadl71
September 15th, 2013, 20:29
با سلام خدمت شما،
جی پال بهم خورده ناجور !
دلیل خطا های متعدد جی پال رو میدنی چیه ؟
دلیل تمامی مشکلات، نصب و راه اندازی وب سرویس اختصاصی "درگاه پرداخت اختصاصی" بود که هم اکنون به صورت کامل برطرف شد.
این وب سرویس، نسخه ای ویرایش شده و بهینه شده از وب سرویس رایگان و متن باز NginX می باشد که توسط تیم برنامه نویسی ما، به صورت اختصاصی بهینه سازی و کانفیگ شده است.
این وب سرویس، بر روی 2 پورت با 2 نوع اتصال HTTP و HTTPS نصب، پیاده سازی و تنظیم شده است.
آدرس سرور HTTP وب سرویس اختصاصی، JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://130.185.73.20:443) می باشد،
این وب سرویس، پر سرعت ترین و کارآمد ترین وب سرویس بوده و تنها برای اتصال فروشگاه ها، جهت رفت به بانک و برگشت از آن، به صورت مستقیم پیاده سازی شده است.
آدرس سرور HTTPS وب سرویس اختصاصی، https://130.185.73.20:8080 می باشد،
اتصال HTTPS به دلیل وجود SSL با کمی تاخیر به سرور متصل می شود، اما امن تر است.
این وب سرویس، پر سرعت ترین و کارآمد ترین وب سرویس بوده و تنها برای اتصال فروشگاه ها، جهت رفت به بانک و برگشت از آن، به صورت مستقیم پیاده سازی شده است.
این وب سرویس، به دلیل وجود Firewall بر روی برخی هاست های اشتراکی، قابل استفاده نمی باشد. (در برخی هاست های اشتراکی، تنها پورت های معروف همانند 80 و 443 باز و قابل استفاده می باشد)
پلاگین ها و ماژول های جدید برای اتصال به وب سرویس جدید، به زودی در وب سایت قرار داده خواهند شد.
شاد باشید
saymon
September 16th, 2013, 17:19
تکلیف این تراکنش هایی که نه به حساب ما میاد نه برمیگرده چیه؟ قسمت پشتیبانی هم تو رو خدا چک کنید
sepadl71
September 16th, 2013, 17:26
تکلیف این تراکنش هایی که نه به حساب ما میاد نه برمیگرده چیه؟ قسمت پشتیبانی هم تو رو خدا چک کنید
با سلام خدمت شما،
این تراکنش ها، به حساب ما هم نمیاد.
این تراکنش ها، به صورت نا موفق در سیستم ثبت و مبلغ آن در حساب ما نگهداری میشود.
خریدار، در هر زمان میتواند با مراجعه به صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را انجام دهد.
موفق باشید
noyfound
September 16th, 2013, 20:02
با سلام خدمت شما،
این تراکنش ها، به حساب ما هم نمیاد.
این تراکنش ها، به صورت نا موفق در سیستم ثبت و مبلغ آن در حساب ما نگهداری میشود.
خریدار، در هر زمان میتواند با مراجعه به صفحه و لینک اختصاصی فاکتور، تکمیل خرید را انجام دهد.
موفق باشید
و اگر خریدار به هر دلیلی (نظیر نداشتن لینک صفحه فاکتور به خاطر اشتباه وارد کردن ایمیل و ....) این کار را نکند تا ابد مبلغ در حساب شما نگهداری خواهد شد. :)
saymon
September 17th, 2013, 08:19
اینجوری که نمیشه خود ما چجوری میتونیم لینک فاکنور رو پیدا کنیم؟
من دو سه تا فاکتور مبلغ بالا دارم چرا پشتیبانی رو جواب نمیدید؟
lvlehrad
September 17th, 2013, 09:04
از قسمت "گردش حساب من" فاکتورهای نامشخص رو باید چک کنید و اونایی که برگشت نخورده رو لینک فاکتور رو بدید به مشتری تا تکمیل فرایند خرید رو بزنه و یا خودتون بزنید و بعدش به مشتری اطلاع بدید
sepadl71
September 17th, 2013, 10:57
و اگر خریدار به هر دلیلی (نظیر نداشتن لینک صفحه فاکتور به خاطر اشتباه وارد کردن ایمیل و ....) این کار را نکند تا ابد مبلغ در حساب شما نگهداری خواهد شد. :)
با سلام خدمت شما،
خیر،
هم اکنون در حال افزودن سیستم تایید فاکتور به صورت دستی و با استفاده از jaypalid می باشیم.
پس از اضافه شدن این بخش، شما میتوانید فاکتور ها را به صورت دستی به حساب خود واریز کنید (تغریبا" چیزی شبیه به SETTLE بانک ملت)
موفق باشید
sepadl71
September 17th, 2013, 10:58
با سلام خدمت شما،
بخش پشتیبانی هنوز فعال نشده است!
شما میتوانید با ارسال ایمیل، مشکل و یا درخواست خود را اعلام کنید.
موفق باشید
sepadl71
September 17th, 2013, 11:00
از قسمت "گردش حساب من" فاکتورهای نامشخص رو باید چک کنید و اونایی که برگشت نخورده رو لینک فاکتور رو بدید به مشتری تا تکمیل فرایند خرید رو بزنه و یا خودتون بزنید و بعدش به مشتری اطلاع بدید
با تشکر از شما کاربر گرامی،
موفق و پیروز باشید
lvlehrad
September 20th, 2013, 09:45
درگاه بانک پارسیان دیگه اضافه نمیشه ؟
sepadl71
September 21st, 2013, 21:25
درگاه بانک پارسیان دیگه اضافه نمیشه ؟
با سلام خدمت شما،
هم اکنون درگاه های بانکهای پارسیان و شهر و گردشگری و سرمایه و سامان فعال می باشد.
درگاه بانک ملت تکمیل شده و در مرحله تست می باشد.
درگاه های بانک پاسارگاد و تجارت هم، در حال برنامه نویسی و تکمیل می باشد.
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 22nd, 2013, 01:27
هم اکنون "تایید و واریز دستی فاکتور" به ناحیه کاربری اضافه شد.
در صورتی که بنا بر دلایلی (مانند اشتباه وارد کردن آدرس برگشتی یا ف*یلتر شدن آدرس برگشتی یا مسدود شدن هاست یا ...) بعد از تکمیل خرید، تراکنش تایید و واریز نشد، میتوانید با استفاده از شماره فاکتور (jaypalid) از طریق روش زیر، تراکنش را تایید و واریز نمایید :
ابتدا وارد ناحه کاربری خود شده؛ سپس از زیر منوی کاربری و در قسمت "- تایید و واریز دستی فاکتور -" فیلد "شماره فاکتور jaypalid" را با شماره فاکتوری که دارید تکمیل نمایید: بر روی "تـایـیـد" کلیک کنید: کمی منتظر بمانید تا نتیجه نمایش داده شود.
لازم به ذکر است، این بخش با تکنولوژی jQuery برنامه نویسی شده و تمامی عملیات در همان صفحه اجرا شده و نتیجه آن نمایش داده میشود؛
به همین دلیل، حتما" باید JavaScript بر روی مرورگر شما فعال باشد.
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود را، از طریق راه های ارتباطی موجود اعلام نمایید.
موفق و پیروز باشید
lvlehrad
September 22nd, 2013, 11:00
هم اکنون "تایید و واریز دستی فاکتور" به ناحیه کاربری اضافه شد.
در صورتی که بنا بر دلایلی (مانند اشتباه وارد کردن آدرس برگشتی یا ف*یلتر شدن آدرس برگشتی یا مسدود شدن هاست یا ...) بعد از تکمیل خرید، تراکنش تایید و واریز نشد، میتوانید با استفاده از شماره فاکتور (jaypalid) از طریق روش زیر، تراکنش را تایید و واریز نمایید :
ابتدا وارد ناحه کاربری خود شده؛ سپس از زیر منوی کاربری و در قسمت "- تایید و واریز دستی فاکتور -" فیلد "شماره فاکتور jaypalid" را با شماره فاکتوری که دارید تکمیل نمایید: بر روی "تـایـیـد" کلیک کنید: کمی منتظر بمانید تا نتیجه نمایش داده شود.
لازم به ذکر است، این بخش با تکنولوژی jQuery برنامه نویسی شده و تمامی عملیات در همان صفحه اجرا شده و نتیجه آن نمایش داده میشود؛
به همین دلیل، حتما" باید JavaScript بر روی مرورگر شما فعال باشد.
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود را، از طریق راه های ارتباطی موجود اعلام نمایید.
موفق و پیروز باشید
کسی که شماره فاکتور داشته باشه یعنی به اون صفحه که میتونه تکمیل خرید رو بزنه دسترسی داره دیگه و کسی هم که شماره فاکتور رو نداشته باشه باز باید ما از طریق گردش حساب چک کنیم ببینیم شماره فاکتورش چیه که باز از همون صفحه میشه تکمیل خرید رو زد ...
میشه گفت این امکان جدیدتون به هیچ دردی نمیخوره ! البته شاید من درست متوجه نشدم :)
sepadl71
September 23rd, 2013, 00:39
کسی که شماره فاکتور داشته باشه یعنی به اون صفحه که میتونه تکمیل خرید رو بزنه دسترسی داره دیگه و کسی هم که شماره فاکتور رو نداشته باشه باز باید ما از طریق گردش حساب چک کنیم ببینیم شماره فاکتورش چیه که باز از همون صفحه میشه تکمیل خرید رو زد ...
میشه گفت این امکان جدیدتون به هیچ دردی نمیخوره ! البته شاید من درست متوجه نشدم :)
با سلام خدمت شما،
دلایل استفاده از این امکان، ذکر شده است :
مانند اشتباه وارد کردن آدرس برگشتی یا ف*یلتر شدن آدرس برگشتی یا مسدود شدن هاست یا ...
موفق باشید
Download
September 23rd, 2013, 20:20
درود
این ارور برای چی هست؟!
jid not set or null or empty or not numeric
sepadl71
September 24th, 2013, 05:07
درود
این ارور برای چی هست؟!
jid not set or null or empty or not numeric
با سلام خدمت شما،
این خطا مربوط به "شماره پذیرنده" می باشد.
لطفا" تنظیمات را مجددا" بررسی کنید (لطفا" در استفاده از Copy و Paste دقت نمایید)
پیروز باشید
Download
September 24th, 2013, 14:12
با سلام خدمت شما،
این خطا مربوط به "شماره پذیرنده" می باشد.
لطفا" تنظیمات را مجددا" بررسی کنید (لطفا" در استفاده از Copy و Paste دقت نمایید)
پیروز باشید
شماره پذیرنده را چک کردم کارکتر اضافی نداشت و دوباره هم وارد کردم ولی بازم همون مشکل را داره!
قبلا ثبت بوده و کار میکرد به همین صورت جدیدا اینجور شده در نتیجه مشکلی از طرف شماره پذیرنده نیست
sepadl71
September 25th, 2013, 00:09
شماره پذیرنده را چک کردم کارکتر اضافی نداشت و دوباره هم وارد کردم ولی بازم همون مشکل را داره!
قبلا ثبت بوده و کار میکرد به همین صورت جدیدا اینجور شده در نتیجه مشکلی از طرف شماره پذیرنده نیست
سلام،
لطفا" اطلاعات هاست و اسکریپت خود را از طریق ایمیل ارسال نمایید تا بررسی شود.
(حتما" مشکل خود را در ایمیل اعلام نمایید)
موفق باشید
sepadl71
September 28th, 2013, 05:21
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران،
با توجه به مشکلات عدم تکمیل خرید توسط خریدار و عدم برگشت تراکنش های ناموفق در درگاه های پرداخت بانکهای شهر و سرمایه و سامان و تجارت، هم اکنون برای این درگاه های پرداخت راه حل جدیدی برنامه ریزی، برنامه نویسی و پیاده سازی شده است.
از این پس، تایید تراکنش توسط بانک، در سایت فروشنده انجام خواهد شد، و در صورت عدم تحویل کالا و یا خدمات، تراکنش تایید نشده و به صورت خودکار توسط بانگ برگشت داده خواهد شد.
لازم به ذکر است، این راه حل جدید، هم اکنون فقط بر روی بانک شهر پباده سازی شده است؛ لذا خواهشمندیم با توجه به رفع مشکلات مالی این درگاه، هم اکنون این درگاه را بر روی سیستم خود راه اندازی و از آن استفاده نمایید.
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود در رابطه با این تغییرات مهم را تا قبل از راه اندازی و پیاده سازی این قابلیت بر روی درگاه های پرداخت بانکهای سرمایه و سامان و تجارت از طریق راه های ارتباطی با ما اعلام و ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 28th, 2013, 19:35
درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت، اضافه شد...
هم اکنون درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت، به لیست 5تایی بانکهای سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل اضافه شد.
کارمز استفاده از این درگاه، برابر کارمزد پایه می باشد و هیچگونه کارمزد اضافی نداشته و نخواهد داشت.
همچنین، لازم به ذکر است، در این درگاه، تراکنش های ناموفق، بین 10الی20 دقیقه، به صورت خودکار توسط سیستم برگشت داده خواهند شد.
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق راه های ارتباطی با ما، اعلام و ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 28th, 2013, 21:58
با توجه به مشکلات عدم تکمیل خرید توسط خریدار و عدم برگشت تراکنش های ناموفق در درگاه های پرداخت بانکهای شهر و سرمایه و سامان و تجارت، هم اکنون برای این درگاه های پرداخت راه حل جدیدی برنامه ریزی، برنامه نویسی و پیاده سازی شده است.
از این پس، تایید تراکنش توسط بانک، در سایت فروشنده انجام خواهد شد، و در صورت عدم تحویل کالا و یا خدمات، تراکنش تایید نشده و به صورت خودکار توسط بانگ برگشت داده خواهد شد.
لازم به ذکر است، این راه حل جدید، هم اکنون فقط بر روی بانک شهر پباده سازی شده است؛ لذا خواهشمندیم با توجه به رفع مشکلات مالی این درگاه، هم اکنون این درگاه را بر روی سیستم خود راه اندازی و از آن استفاده نمایید.
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود در رابطه با این تغییرات مهم را تا قبل از راه اندازی و پیاده سازی این قابلیت بر روی درگاه های پرداخت بانکهای سرمایه و سامان و تجارت از طریق راه های ارتباطی با ما اعلام و ارسال نمایید.
موفق و پیروز باشید
با توجه به تغییرات و پیاده سازی سیستم جدید برای تایید بانک در وب سایت فروشگاه(فروشنده) و استقبال شما از درگاه بانک شهر، هم اکنون درگاه بانک سامان نیز به این سیستم مجهز شده است.
هم اکنون، تراکنش های انجام شده در درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان، در وب سایت فروشنده(فروشگاه) تایید می شود.
در صورتی که خریدار به وب سایت فروشنده(فروشگاه) دسترسی پیدا نکند و کالا یا خدمات خود را تحویل نگیرد، تراکنش توسط بانک تایید نشده و توسط بانک به صورت خودکار برگشت خواهد خورد.
تا چند روز آینده، این قابلیت به درگاههای بانکهای سرمایه و تجارت افزوده خواهد شد.
درگاه بانک تجارت، پس از تکمیل برنامه نویسی و افزودذن قابلیت جدید به آن، در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
ata3929
September 28th, 2013, 22:37
آقا این لاگین شدن به سایت که شماره کارت هم میخواد و بردارین
خیلی بده که هر سری که بخوای لاگین کنی به سایت باید شماره کارت هم بزنی
فقط ایمیل و پسورد باشه بهتره
sepadl71
September 28th, 2013, 23:38
با سلام خدمت شما،
وجود 3 فیلد برای ورود به ناحیه کاربری برای بالا بردن امنیت ناحیه کاربری می باشد.
همچنین آدرس ایمیل و کلمه عبور Remember شده و شما تنها باید شماره کارت خود را وارد نمایید.
متاسفانه، در این رابطه نمیتوان اقدام و تغییری ایجاد کرد.
موفق باشید
Download
September 29th, 2013, 05:35
شما رقم اخر کارت را یکبار زیادتر توی مرورگر سیو میشه از دفعه بعد روی شماره کارت کلیک کنید یک رقم کم کنید
sepadl71
October 1st, 2013, 02:05
موفق و پیروز باشید
با توجه به تغییرات و پیاده سازی سیستم جدید برای تایید بانک در وب سایت فروشگاه(فروشنده) و استقبال شما از درگاه بانک شهر، هم اکنون درگاه بانک سامان نیز به این سیستم مجهز شده است.
هم اکنون، تراکنش های انجام شده در درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان، در وب سایت فروشنده(فروشگاه) تایید می شود.
در صورتی که خریدار به وب سایت فروشنده(فروشگاه) دسترسی پیدا نکند و کالا یا خدمات خود را تحویل نگیرد، تراکنش توسط بانک تایید نشده و توسط بانک به صورت خودکار برگشت خواهد خورد.
تا چند روز آینده، این قابلیت به درگاههای بانکهای سرمایه و تجارت افزوده خواهد شد.
درگاه بانک تجارت، پس از تکمیل برنامه نویسی و افزودذن قابلیت جدید به آن، در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
با توجه به تغییرات اعمال شده بر روی درگاه های پرداخت اینترنتی بانک شهر و بانک سامان و رضایت فروشندگان و خریداران،
هم اکنون این تغییرات و پیاده سازی متدولوژی جدید جهت تایید و برگشت تراکنش ها، بر روی درگاه پرداخت بانک سرمایه هم اعمال شد.
توجه داشته باشید، تراکنش های درگاه های پرداخت اینترنتی بانکهای شهر ، سامان و سرمایه، از این پس در وب سایت فروشنده(فروشگاه فروشنده) تایید خواهد شد.
در صورتی که، به هر دلیل خریدار به فروشگاه متصل نشد و کالا یا خدمات خود را تحویل نگرفت، تراکنش خریدار تایید نشده و به صورت خودکار توسط بانک مربوطه به حساب واریز کننده وجه برگشت خواهد خورد.
با توجه به تغییرات اعمال شده (که به صورت کامل تست شده و هیچ مشکلی نداشته و نخواهد داشت)، لطفا" از درگاه های پرداخت اینترنتی بانک های شهر ، سامان و سرمایه، در کنار درگاه های بانک های پارسیان و گردشگری و ملت استفاده نمایید.
درگاه پرداخت اینترنتی بانک تجارت در حال برنامه نویسی می باشد و پس از تکمیل برنامه نویسی و تست 5 الی 7 روزه، در اختیار فروشندگان قرار داده خواهد شد.
online.ir
October 1st, 2013, 07:19
سلام
مبلغ دلخواه چجوری براشته میشه؟
PERSIANPARDAKHT.COM
October 1st, 2013, 10:24
خدمت اول از درگاه پرداخت اختصاصی (درگاه پرداخت اختصاصی اجاره ای - مخصوص کاربرانی که در 30 روز ، بیشتر از 1 میلیون تومان تراکنش دارند): در این سیستم ، خریدار در هنگام خرید و تایید آن ، بلافاصله و به طور مستقیم ، از وب سایت شما به درگاه پرداخت بانک متصل شده و عملیات پرداخت را تکمیل می کند ، سپس هنگام باز گشت ، بلافاصله و به طور مستقیم ، به وب سایت شما برگشته ، تا بتواند ، با توجه به اطلاعاتی خرید خود ، کالای مورد نظر را تحویل گرفته و یا فاکتوری را تایید نماید.
ثبت نام و استفاده از این سرویس به صورت اجاره ای بوده (از 30 روز تا 365 روز - روزانه 800 تومان) ، و هیچگونه کارمزد دیگری افزوده و کسر نمی شود.
هنوز هم ارائه میشه؟؟
sepadl71
October 1st, 2013, 23:25
سلام
مبلغ دلخواه چجوری براشته میشه؟
سلام،
لطفا" کاملتر توضیح دهید.
sepadl71
October 1st, 2013, 23:26
خدمت اول از درگاه پرداخت اختصاصی (درگاه پرداخت اختصاصی اجاره ای - مخصوص کاربرانی که در 30 روز ، بیشتر از 1 میلیون تومان تراکنش دارند): در این سیستم ، خریدار در هنگام خرید و تایید آن ، بلافاصله و به طور مستقیم ، از وب سایت شما به درگاه پرداخت بانک متصل شده و عملیات پرداخت را تکمیل می کند ، سپس هنگام باز گشت ، بلافاصله و به طور مستقیم ، به وب سایت شما برگشته ، تا بتواند ، با توجه به اطلاعاتی خرید خود ، کالای مورد نظر را تحویل گرفته و یا فاکتوری را تایید نماید.
ثبت نام و استفاده از این سرویس به صورت اجاره ای بوده (از 30 روز تا 365 روز - روزانه 800 تومان) ، و هیچگونه کارمزد دیگری افزوده و کسر نمی شود.
هنوز هم ارائه میشه؟؟
با سلام خدمت شما،
خیر، هم اکنون تنها درگاه پرداخت اختصاصی (درصدی) ارائه می شود.
و پس از برنامه نویسی، تکمیل و تست تمامی درگاه ها، درگاه پرداخت واسطه هم برنامه نویسی خواهد شد.
موفق باشید
online.ir
October 2nd, 2013, 04:05
سلام، لطفا" کاملتر توضیح دهید. من فریر ادیت jaypal رو نصب کرم گذینه پرداخت مبلغ دلخواه رو چجوری پاک کنم
sepadl71
October 2nd, 2013, 10:45
من فریر ادیت jaypal رو نصب کرم گذینه پرداخت مبلغ دلخواه رو چجوری پاک کنم
سلام،
متاسفانه امکان فعال و یا غیر فعال کردن این قابلیت وجود ندارد؛ و به صورت پیشفرض فعال می باشد.
موفق باشید
pouy4n
October 8th, 2013, 13:34
سلام
می خواستم بدونم با یک حساب کاربری میشه روی چندسایت مختلف درگاه ایجاد کرد
sepadl71
October 8th, 2013, 14:56
سلام
می خواستم بدونم با یک حساب کاربری میشه روی چندسایت مختلف درگاه ایجاد کرد
با سلام خدمت شما،
شما میتوانید با یک بار ثبت نام در سیستم، از درگاه های پرداخت اینترنتی، بر روی تمامی فروشگاه های خود استفاده نمایید.
موفق باشید
sepadl71
October 11th, 2013, 13:15
کاهش کارمزد و غیر فعال شدن نمایندگی فروش
با توجه به درخواستهای فراوان فروشندگان، جهت کاهش کارمزد، کارمزد های جدید (از ساعت 00 : 00 تاریخ ۱۳۹۲/۰۷/20) به شرح زیر اعلام می شود :
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت اختصاصی : 1.2درصد (1.0درصد کارمزد ثابت سیستم + 0.2درصد مالیات بر ارزش افزوده)
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت واسطه (که به زودی تکمیل و در اختیار فروشندگان قرار داده خواهد شد) : 0.2درصد (0.0درصد کارمزد ثابت سیستم + 0.2درصد مالیات بر ارزش افزوده)
تسویه حساب با حواله بین بانکی پایا (شبا) : رایگان و بدون کارمزد
تسویه حساب کارت به کارت (شتاب) : 500تومان کارمزد کارت به کارت
battman2006
October 11th, 2013, 18:32
سلام. دوست عزیز من همین الان درگاه رو چک کردم. با سیستم فریر.
از هر 3 تراکنش 2 تاش رو میگه transaction busy !
چرا اینطوریه؟ دلیلش چیه این قضیه؟
sepadl71
October 11th, 2013, 19:46
سلام. دوست عزیز من همین الان درگاه رو چک کردم. با سیستم فریر.
از هر 3 تراکنش 2 تاش رو میگه transaction busy !
چرا اینطوریه؟ دلیلش چیه این قضیه؟
با سلام خدمت شما،
با چه درگاهی تست کردید؟
transaction busy زمانی نمایش داده میشود که صفحه تحویل کالا و یا خدمات را رفرش کنید.
لطفا" اطلاعات دقیقتری ارائه کنید
با تشکر
BenYamin313
October 11th, 2013, 20:21
سلام
یکی از مشکلات درگاه
دیر وصل شدن به بانک میباشد.
در گاه های دیگر من تست کردم این چنین نبودن، حتی میتونم بگم به صورت آنی به بانک اتصال پیدا میکردند.
لطفا بگید مشکل از چیه
ممنون
sepadl71
October 11th, 2013, 20:54
سلام
یکی از مشکلات درگاه
دیر وصل شدن به بانک میباشد.
در گاه های دیگر من تست کردم این چنین نبودن، حتی میتونم بگم به صورت آنی به بانک اتصال پیدا میکردند.
لطفا بگید مشکل از چیه
ممنون
با سلام خدمت شما،
در پلاگین های ما، از اتصال سریع پس از نمایش کامل صفحه استفاده شده است.
یعنی دقیقا" هنگام تکمیل لود صفحه پرداخت شما، فرم پرداخت Submit می شود.
این قابلیت در اکثر مرورگر ها بدین شکل می باشد که تا سایت قابل نمایش (سایت بانک)، کامل لود نشود، آنرا نمایش نمیدهد.
به همین دلیل، تاخیر در نمایش صفحه پرداخت بانک، برای تکمیل لود این صفحه می باشد.
موفق باشید
par30shop
October 11th, 2013, 22:13
آقای عادل
روی ظاهر سایت اگه کار کنید واقغا خوب میشه با توجه به امکاناتی که میدید - چند روز خواستم بهتون بگم - دیگه الان مطرح کردم :d
sepadl71
October 11th, 2013, 23:30
آقای عادل
روی ظاهر سایت اگه کار کنید واقغا خوب میشه با توجه به امکاناتی که میدید - چند روز خواستم بهتون بگم - دیگه الان مطرح کردم :d
با سلام خدمت شما، و با تشکر از انتقاد و پیشنهادتان،
متاسفانه، بنده به عنوان مدیر گروه (و با توجه به اینکه حرفه اصلی بنده برنامه نویسی می باشد)، بیشتر بر روی برنامه نویسی و امکانات سیستم مدیریت و برنامه ریزی انجام می دهم
از طرفی هم، تیم طراحی و گرافیک ما هم، خیلی کم در دسترس می باشند
اما، به زودی ظاهر سایت را هم بررسی می کنیم و آنرا نیز تغییر میدهیم
موفق و پیروز باشید
viasky
October 11th, 2013, 23:34
سلام
بنده الان 1 میلیون از پارس پال درخواست تسویه کردم برای تست
کارمزد واریز وجه به حساب بانکی ( تعرفه فعلی کارمزد ۱ % )
۹,۳۳۴ تومان
این کارمزد در درگاه شما چگونه خواهد بود؟ زمان توسیه ها چقدر خواهد بود؟
اگر برای مثال بنده 5 میلیون افرایش اعتبار بدم ممکنه به صورت زمان بندی شده منتقل بشه؟
ممنون
sepadl71
October 12th, 2013, 04:43
سلام
بنده الان 1 میلیون از پارس پال درخواست تسویه کردم برای تست
کارمزد واریز وجه به حساب بانکی ( تعرفه فعلی کارمزد ۱ % )
۹,۳۳۴ تومان
این کارمزد در درگاه شما چگونه خواهد بود؟ زمان توسیه ها چقدر خواهد بود؟
اگر برای مثال بنده 5 میلیون افرایش اعتبار بدم ممکنه به صورت زمان بندی شده منتقل بشه؟
ممنون
با سلام خدمت شما،
کارمزد استفاده از هر یک از درگاه های پرداخت اینترنتی (به غیر از بانک سامان)، برابر با 1.2درصد می باشد؛ که از هر تراکنش کسر خواهد شد.
تسویه حساب، درصورتی که به صورت شبا (حواله بین بانکی) باشد، کارمزدی ندارد؛ اما در صورتی که به صورت شتاب (کارت به کارت) باشد، کارمزد آن برابر کارمزد بانکی انتقال کارت به کارت می باشد.
درخواست شبایی که امروز ثبت میکنید، فردا بین ساعات 14 الی 16، از بانک مبدا (بانک پاسارگاد) به بانک مقصد (بانک شما) حواله میشود
درخواست شتابی که امروز ثبت میکنید، همین امروز بین ساعات 22 الی 24، به صورت کارت به کارت به حساب بانکی شما واریز میشود
در سیستم ثبت خودکار درخواست واریز وجه، روزانه 1 ساعت قبل از انجام واریز وجه، درخواست واریز وجه با توجه به نوع و حد اقل موجودی تنظیم شده ثبت شده و سپس واریز خواهد شد
درخواستهای واریز وجه به صورت هوشمند و خودکار، از طریق وب سرویس اینترنت بانک بانک پاسارگاد، انجام خواهد شد؛ که در این سیستم درخواستهای واری وجه در کوتاه ترین زمان ممکن واریز شده (حواله بین بانکی پایا -> 5 واریزی در دقیقه / کارت به کارت -> 4 واریزی در دقیقه) و هیچگونه اشتباهی رخ نمیدهد
سپس، پس از واریز وجه، از طریق ایمیل و پیامک، به فروشنده اطلاع رسانی میشود
موفق و پیروز باشید
pouy4n
October 14th, 2013, 16:59
سلام می خواستم بدونم چطوری میشه اسم جی پل رو از نام درگاه حذف کرد مثلا به جای ( پارسیان - جی پال ) بشه ( پارسیان)
آخه هرکی از مشتری که می خواد پرداخت کنه یه خورده شک می کنه که پارسیان - جی پال چی هست؟ چه فرقی داره با پارسیان؟ و هی به من زنگ می زنن می گن اگه پرداخت کنیم مشکلی پیش نمیاد
من خودم که هرچی گشتم نتوستم چیزی پیدا کنم؟
لطفا کمکم کنید :63:
ata3929
October 14th, 2013, 17:45
سلام می خواستم بدونم چطوری میشه اسم جی پل رو از نام درگاه حذف کرد مثلا به جای ( پارسیان - جی پال ) بشه ( پارسیان)
آخه هرکی از مشتری که می خواد پرداخت کنه یه خورده شک می کنه که پارسیان - جی پال چی هست؟ چه فرقی داره با پارسیان؟ و هی به من زنگ می زنن می گن اگه پرداخت کنیم مشکلی پیش نمیاد
میری تو پوشه پلاگین plugins فایل اون درگاهی که میخوای edite میزنی حدود سطر 3 - 5 هست اونو تغییر میدی
sepadl71
October 14th, 2013, 18:22
با سلام خدمت شما،
جناب ata3929 در پست زیر راهنمایی کرده اند :
میری تو پوشه پلاگین plugins فایل اون درگاهی که میخوای edite میزنی حدود سطر 3 - 5 هست اونو تغییر میدی
موفق باشید
sepadl71
October 15th, 2013, 20:09
هم اکنون در جـِی پـَل...
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی بانکهای : پارسیان و گردشگری و پاسارگاد و ملت...
به همراه : شهر و سرمایه و سامان و تجارت...
1درصد کارمزد پایه و ثابت
تسویه حساب در کمتر از 22 ساعت - از طریق شتاب (کارت به کارت)
و به زودی، پلاگین ها و ماژول های جدید برای Joomla و WordPress و فروشگاه ساز های معتبر...
- هم اکنون ثبت نام کنید - (http://jaypal.ir/register)
sepadl71
October 18th, 2013, 14:13
به زودی در جـِی پـَل...
تسویه حساب ویژه روز جاری (تراکنش های روز جاری) مخصوص فروشندگان ویژه
تسویه حساب با فروشگاه هایی که روزانه (تا قبل از ساعت 23) بیش از 667هزار تومان (6میلیون و 670هزار ریال) تراکنش موفق داشته باشند، بین ساعات 23 الی 24 هر روز و در همان روز، از طریق شتاب (کارت به کارت) انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است، در این نوع تسویه حساب، فقط تراکنش های روز جاری (تا قبل از ساعت 23) به کارت بانکی شما واریز خواهند شد.
این درخواست واریز وجه به صورت هوشمند و خودکار در سیستم ثبت شده و بلافاصله از طریق وب سرویس واریز وجه جـِی پـَل واریز خواهد شد.
ثبت و واریز، از طریق ایمیل و پیامک به فروشنده اطلاع رسانی میشود.
پس از تکمیل مراحل تست این ویژگی جدید، از طریق ایمیل به کاربران اطلاع رسانی خواهد شد...
sepadl71
October 18th, 2013, 14:26
جهت رفاه حال فروشندگان محترم،
نام و عنوان تمامی پلاگین ها و ماژول های موجود در سیستم، تغییر پیدا کرد.
به عنوان مثال :
عبارت
"بانک پارسیان - جی پل" به "بانک پارسیان"
تغییر پیدا کرده است.
هم اکنون میتوانید پلاگین ها و ماژول های جدید را از صفحه زیر دانلود نمایید :
همچنین تا هفته آینده، پلاگین ها و ماژول های جدید برای مدیریت محتوا های Wordpress و Joomla منتشر خواهد شد.
پس از انتشار پلاگین ها و ماژول های جدید مدیریت محتوا های Wordpress و Joomla، پلاگین ها و ماژول های فروشگاه ساز های پر کاربرد و معتبر و پر مصرف، منتشر خواهد شد.
BenYamin313
October 18th, 2013, 15:07
سلام
اینجوری خیلی بهتر شد، امکانش هست که چینش درگاه ها را تغییر بدهیم ؟
مثلا درگاه پارسیان را بالاتر از همه قرار بدهیم ؟
sepadl71
October 18th, 2013, 15:27
سلام
اینجوری خیلی بهتر شد، امکانش هست که چینش درگاه ها را تغییر بدهیم ؟
مثلا درگاه پارسیان را بالاتر از همه قرار بدهیم ؟
با سلام خدمت شما،
چینش درگاه ها در اسکریپت اصلی VirtualFreer تعریف نشده است؛ اما از طریق دیتابیس قابل تعریف و تغییر می باشد.
اما در اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition، شما میتوانید علاوه بر تغییر نام درگاه پرداخت (از طریق پنل مدیریت و بخش تنظیمات کلیه پلاگین های درگاه های پرداخت اینترنتی)، ترتیب نمایش درگاه ها را مرتب نمایید.
موفق باشید
lvlehrad
October 20th, 2013, 03:21
اطلاعات فاکتوری که واسه مشتری ایمیل میشه از طرف ما(با ایمیل ثبت شده در جی پال) ارسال میشه ؟یعنی اگر reply بدن به ایمیل فاکتور میرسه به دست ما ؟
به نظرم اگر اینطور باشه روش مناسبی نیست و اگر قرار هست این روند ادامه داشته باشه باید قبل از ثبت نام اطلاع میدادید تا ما ایمیل شخصیمون رو قرار ندیم و با ایمیل سایت ثبت نام کنیم ...
sepadl71
October 20th, 2013, 07:10
اطلاعات فاکتوری که واسه مشتری ایمیل میشه از طرف ما(با ایمیل ثبت شده در جی پال) ارسال میشه ؟یعنی اگر reply بدن به ایمیل فاکتور میرسه به دست ما ؟
به نظرم اگر اینطور باشه روش مناسبی نیست و اگر قرار هست این روند ادامه داشته باشه باید قبل از ثبت نام اطلاع میدادید تا ما ایمیل شخصیمون رو قرار ندیم و با ایمیل سایت ثبت نام کنیم ...
با سلام خدمت شما،
از زمانی که ارسال ایمیل برای خریدار به سیستم اضافه شده است، ایمیل های ارسالی از طرف ایمیل فروشنده ارسال میشود.
و در صورتی که خریدار از گزینه Reply استفاده کند، به آدرس ایمیل شما پاسخ می دهد.
قبل از این (زمانی که با سامانه پرداخت امن پاسارگاد قرارداد داشتیم)، آدرس ایمیل فروشنده درون فاکتور ثبت می شد.
عموم کاربران، از آدرس ایمیل فروشگاه و یا آدرس ایمیل پشتیبانی خود استفاده کرده اند.
در صورتی که شما از آدرس ایمیل شخصی خود استفاده کرده اید، میتوانید ایمیل خود را از طریق ناحیه کاربری ویرایش نمایید.
موفق باشید
sepadl71
October 23rd, 2013, 02:56
آدرس ایمیلهای ir.jaypal@ yahoo , gmail و jaypal.ir @ yahoo هیچ ارتباطی با سیستم "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل" نداشته و ندارند
آدرس ایمیلهای سیستم "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل" به صورت @jaypal.ir می باشند
تنها آدرس ایمیل غیر اختصاصی ما، jaypal.ir@gmail.com می باشد
Parti_Baz
October 24th, 2013, 15:31
جناب ممیز عادل در اسکریپت freer بعد از پرداخت موفق موقعی که میخواهد به سایت فروشنده برگرده رو این لینک صفحه سفید میاد و دیگه هیچ عملی انجام نمیده و هیچ خطایی هم نمیده میشه بگید راه حل چیه ؟ یا چطور میشه مشکل رو پیدا کرد؟
جناب ممیز عادل در اسکریپت freer بعد از پرداخت موفق موقعی که میخواهد به سایت فروشنده برگرده رو این لینک صفحه سفید میاد و دیگه هیچ عملی انجام نمیده و هیچ خطایی هم نمیده میشه بگید راه حل چیه ؟ یا چطور میشه مشکل رو پیدا کرد؟
با سلام خدمت شما،
لطفا" آدرس سایت خود را از طریق پیام خصوصی و یا ایمیل ارسال نمایید تا بررسی شود
موفق باشید
sepadl71
October 31st, 2013, 12:26
* آخرین تغییرات در جـِی پـَل *
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی : 1/06درصد تا سقف 10,000ریال (1/0درصد + 0/06 مالیات بر ارزش افزوده)
از مبلغ 1,000ریال تا 1,000,000ریال => کسر 1/06درصد از مبلغ تراکنش
بالاتر از مبلغ 1,000,000ریال => کسر 10,000ریال از مبلغ تراکنش
کارمزد استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسطه : 0/53درصد تا سقف 20,000ریال (0/5درصد + 0/03 مالیات بر ارزش افزوده)
از مبلغ 1,000ریال تا 4,000,000ریال => کسر 0/53درصد از مبلغ تراکنش
بالاتر از مبلغ 4,000,000ریال => کسر 20,000ریال از مبلغ تراکنش
sepadl71
November 4th, 2013, 02:12
* آپ - اتفاقی تازه در تجارت الکترونیک شما... (http://www.webhostingtalk.ir/f216/96445/) *
sepadl71
November 6th, 2013, 16:32
* آخرین تغییرات در جـِی پـَل *
درخواستهای واریز وجه شتاب(کارت به کارت)، روزانه(کمتر از 1 روز) (در ساعت 22الی24 هر روز) به حساب شما واریز می گردد.
* درخواستهای واریز وجه ویژه(کارت به کارت)، روزانه (بین ساعت 23الی24 هر روز) به حساب شما واریز میگردد.
- واریز وجه تمامی تراکنش های روز جاری، در صورتی که روزانه و تا قبل از ساعت 23 بیشتر از 667هزار تومان، معادل 6میلیون و 670هزار ریال تراکنش موفق داشته باشید -
درخواستهای واریز وجه شبا(حواله بین بانکی پایا)، روزانه(کمتر از 1 روز) (در ساعت 17الی19 هر روز) به حساب شما واریز می گردد.
lvlehrad
November 7th, 2013, 18:11
مشکلی پیش اومده ؟از صبح تاحالا سایتتون برای من باز نمیشد فروشمم متوفق شده بود تا همین نیم ساعت پیش !!
sepadl71
November 7th, 2013, 18:52
مشکلی پیش اومده ؟از صبح تاحالا سایتتون برای من باز نمیشد فروشمم متوفق شده بود تا همین نیم ساعت پیش !!
با سلام خدمت شما،
متاسفانه بستر اینترنت دچار مشکل شده است!
همچنین سرور ما به همراه سرور برخی از بانکهای، از یک سری از isp ها باز نمیشد
این مشکلات تغریبا" در حال برطرف شدن می باشد
موفق باشید
lvlehrad
November 7th, 2013, 19:02
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
lvlehrad
November 7th, 2013, 19:04
و یه مسئله دیگه اینکه من خودم تست کردم بعد از اینکه پرداخت میشه سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) باز نمیشه و اینجوری پرداخت ناقص هم در سایتتون ثبت نمیشه !!!آیا این پول ها اتوماتیک برگشت میخوره به حساب مشتری ؟؟
sepadl71
November 8th, 2013, 18:42
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
با سلام و با تشکر از شما،
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
sepadl71
November 8th, 2013, 18:45
و یه مسئله دیگه اینکه من خودم تست کردم بعد از اینکه پرداخت میشه سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) باز نمیشه و اینجوری پرداخت ناقص هم در سایتتون ثبت نمیشه !!!آیا این پول ها اتوماتیک برگشت میخوره به حساب مشتری ؟؟
همانطور که در پست قبلی اعلام شد، اتصال به برخی از isp ها به سرور ما قطع شده است!
ما هیچ محدودیتی در این زمینه ایجاد نکرده ایم، و محدودیتی که وجود دارد، مربوط به شرکت ارتباطات زیر ساخت می باشد
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
موفق باشید
BenYamin313
November 9th, 2013, 00:57
با سلام و با تشکر از شما،
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
sepadl71
November 9th, 2013, 01:44
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفانه هم اکنون این مشکل به سرور بانکها کشیده شده است
و هم اکنون به دلیل مالتی سرور بودن اینترنت بانکهایی همانند اینترنت بانک پاسارگاد، عملیات بر روی آنها متوقف شده است
و متاسفاده درخواستهای واریز وجه شتاب، بین ساعت 22 الی 24 تا هم اکنون انجام نشده است
با توجه به ساعات کاری در روز 5شنبه و تعطیل بودن روز جمعه، امید است شنبه تا ساعت 12 ظهر، کلیه مشکلات برطرف گردد
موفق باشید
viasky
November 9th, 2013, 01:50
بله متاسفانه ما هم امروز این مشکل و با پارس پال و پی لاین داشتیم
بالای 600 هزار تومان از حساب کاربران کسر شد ولی هیچ پرداختی موفقی بجر 2 مورد ثبت نشد
در کل کاری از دست این بندگان خدا برنمیاد
باید صبر کرد
lvlehrad
November 9th, 2013, 20:47
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
BenYamin313
November 9th, 2013, 21:14
الان که هر چی خرید ناموفق.
خطا میده در برگشت به سایت.
از کاربران هم پول کم میشه.
همه ی تراکنش های امروز اینجوری شد
تکلیف این پول ها چی میشه ؟ برگشت میخوره ؟
sepadl71
November 9th, 2013, 22:06
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
با سلام خدمت شما،
پاسخ شما در پست قبلی داده شد :
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
در رابطه با 5شنبه و جمعه، مشکل از بستر شبکه اینترنت بود؛ و بر روی سرور ما و اکثر سرور بانکها مشکل به وجود آمده بود.
مشکل خظای داخلی سیستم، هم اکنون برطرف شده است؛ لطفا" بررسی نمایید...
موفق باشید