1- راجع به موضوع اول منظورم این بود مثلا ما از جیپال به شماره کارت های دیگر حساب بانکی بتونیم واریز کنیم
در حالت فعلی فقط به شماره کارت هایی که در ابتدا موقع ثبت نام وارد شده واریز میشه
من منورم دستی باشه ما بیایم شما کارت رو تعریف کنیم .. مثلا میخوایم به شماره کارتی به جز شماره کارت ثبت شده واریز کنیم
این مشکل رو بررسی کنید
۲ - منظورم اینه نام و خانوادگی رو موقع ثبت نام اشتباه زدیم اما شماره کارت رو درست زدیم این مشکلی که نداره در هنگام پرداخت توسط شما
؟
sepadl71
October 11th, 2012, 00:02
1- راجع به موضوع اول منظورم این بود مثلا ما از جیپال به شماره کارت های دیگر حساب بانکی بتونیم واریز کنیم
در حالت فعلی فقط به شماره کارت هایی که در ابتدا موقع ثبت نام وارد شده واریز میشه
من منورم دستی باشه ما بیایم شما کارت رو تعریف کنیم .. مثلا میخوایم به شماره کارتی به جز شماره کارت ثبت شده واریز کنیم
این مشکل رو بررسی کنید
۲ - منظورم اینه نام و خانوادگی رو موقع ثبت نام اشتباه زدیم اما شماره کارت رو درست زدیم این مشکلی که نداره در هنگام پرداخت توسط شما
؟
با سلام خدمت شما
1-متوجه منظورتون شدم. در آینده به سیستم اضافه خواهد شد
2-واریزی های شبای ما با نام و نام خانوادگی انجام می شود و در واریز وجه شتاب اهمیتی ندارد. اگر اشتباه و یا جا به جا ثبت شده باشد ، قبل از تایید حساب کاربری ترمیم خواهد شد
موفق باشید
amireza21
October 11th, 2012, 00:57
آهان پس یعنی اسممون اشتباه باشه در هنگام درخواست واریز وجه --> واریز به کارت مشکلی نداره و واریز درست به شماره کارت انجام میشه و به نام و .. کاری ندارد
و فقط واریز به شماره حساب شبا مشکل دار میشود
ehsan_296
October 11th, 2012, 01:48
سلام اولین نفری که از دروازه ملت از من خرید کرد . اطلاعات فایل بعد از خرید رو بهش نشون نداد . چطوریه؟
loshilo
October 11th, 2012, 01:57
سايت شتاب
تسويه حساب هاشون با تاخيره!!!!!!!!!!
من موندم چون اين سايت توي ساماندهي هم ثبت شده!!!!!!!!
شركتشون هم ثبت شده!!!!!!!!
اما.......
ehsan_296
October 11th, 2012, 01:59
سايت شتاب
تسويه حساب هاشون با تاخيره!!!!!!!!!!
من موندم چون اين سايت توي ساماندهي هم ثبت شده!!!!!!!!
شركتشون هم ثبت شده!!!!!!!!
اما.......
چی می گی عمو؟؟؟ اشتباه نیمدی؟؟
rapfather
October 11th, 2012, 02:19
آقا تفاوت
- ثبت درخواست واریز وجه با شتاب (کارت به کارت) - با 500 تومان کارمزد - 2 روز کاری -
- ثبت درخواست واریز وجه با شبا (حواله پایا) - بدون کارمزد - 3 روز کاری -
فقط در زمان هستش؟این دوتا چه تفاوتی باهم دارن و دلیلش چیه که یکیشون رایگان هست؟
ehsan_296
October 11th, 2012, 02:22
آقا تفاوت
- ثبت درخواست واریز وجه با شتاب (کارت به کارت) - با 500 تومان کارمزد - 2 روز کاری -
فقط در زمان هستش؟این دوتا چه تفاوتی باهم دارن و دلیلش چیه که یکیشون رایگا هست؟
خوب مهندس کارت به کارت 500 تومن بانک کارمزد بر می داره ولی با شبا کارمزد کم نمی کنه
rapfather
October 11th, 2012, 02:24
منظورم فرق مالیش نیست. میگم از نظر کاری چه تفاوتی برای ما داره؟یعنی تنها تفاوتش 1روز دیرتر شدنش هست؟
ehsan_296
October 11th, 2012, 02:26
میدونم میگم چه تفاوتی برای ما داره؟یعنی تنها تفاوتش 1روز دیرتر شدنش هست؟
اره خوب و 500 هم کارمزد نمی دی :69:
vps118
October 12th, 2012, 01:19
سلام
اقای عادل بعضی اوقات نمیره تو ناحیه کاربری وقتی تو سایت لوگین میکنم لطفا بررسی کنید روی "
لطفا" صبر نمایید در حال انتقال به ناحیه ی کاربری
اگر منتقل نشدید اینجا کلیک کنید (http://jaypal.ir/JL2012510B12100H11429WP&index)
میمونه هر چی روی اگر منتقل نشدید اینجا را کلیک کنید" کلیک میکنم هی میچرخه لوگین نمیکنه !!
mr-secret
October 12th, 2012, 11:37
فکر کنم درگاه مشکل داره ! دوستان یه تستی بکنند بعد از وادر کردن مشخصات کارت خطای " خطای سیستم بانکی یا پاسخی از بانک دربافت نشد " میدهد
mr-secret
October 12th, 2012, 12:04
متاسفانه درگاه مشکل داره و ما باز هم رفتیم سراغ .........
HosseinMp
October 12th, 2012, 12:57
متاسفانه درگاه مشکل داره و ما باز هم رفتیم سراغ .........
از درگاه بانک ملت استفاده کن خیلی عالیه
sepadl71
October 12th, 2012, 16:47
سلام اولین نفری که از دروازه ملت از من خرید کرد . اطلاعات فایل بعد از خرید رو بهش نشون نداد . چطوریه؟
با سلام خدمت شما
لطفا" مشکلتون را با جزئیات اعلام کنید
متوجه منظورتون نشدم
sepadl71
October 12th, 2012, 16:50
آقا تفاوت
فقط در زمان هستش؟این دوتا چه تفاوتی باهم دارن و دلیلش چیه که یکیشون رایگان هست؟
با سلام خدمت شمافرقش برای ما ، محدودیت در حواله پایا ماهیانه هست
با توجه به محدودیت بانک در حواله های پایا ، حواله های پایا دیر تر واریز می گردد
از طرفی ، سقف مشخصی دارد که پس از رسیدن به سقف مشخص ، فروشندگان نمی توانند درخواست خود را ثبت کنند
اما در شتاب ، هیچ محدودیتی وجود ندارد
موفق باشید
sepadl71
October 12th, 2012, 16:52
فکر کنم درگاه مشکل داره ! دوستان یه تستی بکنند بعد از وادر کردن مشخصات کارت خطای " خطای سیستم بانکی یا پاسخی از بانک دربافت نشد " میدهد
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
اگر پیام خطایی در داخل درگاه اینترنتی بانک دریافت می کنید ، مربوط به خود بانک است
در ایران ، اکثر بانکها دچار مشکلات این چنینی هستند. بانک ملت ، به دلیل ترافیک بالا ، بیشتر به این مشکل دچار می شود
برای حل این مشکل ، ما 2 درگاه راه اندازی کردیم (که در آینده بیشتر هم می شود) که خریداران شما ، در هر زمان ، از هر درگاه که سالم و بهتر است استفاده کنند
موفق باشید
mr-secret
October 12th, 2012, 16:53
اقا سپهر من برای cms خودم کامپوننت نوشته ام که به درگاه اختصاصی پارسارگاد وصل میشه و مشکلی نداره الان بخوام به ملت تبدیلش کنم باید دوباهر کد نویسی بشه؟
sepadl71
October 12th, 2012, 16:54
سلام
اقای عادل بعضی اوقات نمیره تو ناحیه کاربری وقتی تو سایت لوگین میکنم لطفا بررسی کنید روی "
لطفا" صبر نمایید
در حال انتقال به ناحیه ی کاربری
اگر منتقل نشدید اینجا کلیک کنید (http://jaypal.ir/JL2012510B12100H11429WP&index)
میمونه هر چی روی اگر منتقل نشدید اینجا را کلیک کنید" کلیک میکنم هی میچرخه لوگین نمیکنه !!
با سلام خدمت شما
به راحتمال زیاد مشکل از مرورگر شماست
لازم به ذکر است ، جاوا اسکریپت و کوکی ها باید فعال باشند
موفق باشید
sepadl71
October 12th, 2012, 16:59
اقا سپهر من برای cms خودم کامپوننت نوشته ام که به درگاه اختصاصی پارسارگاد وصل میشه و مشکلی نداره الان بخوام به ملت تبدیلش کنم باید دوباهر کد نویسی بشه؟
با سلام خدمت شما
بله ، تغییراتی باید اعمال کنید
لطفا" صبر کنید که تا پایان امروز ، نمونه کد های جدید در ناحیه کاربری قرار گیرد و از آن استفاده نمایید
چون تا پایان هفته آینده ، درگاه قبلی به کل قطع می شود
موفق باشید
bobby10
October 12th, 2012, 18:21
من از كجا بايد ماژول بانك ملت واسه فرير رو دانلود كنم ايميل پاك شده
vps118
October 12th, 2012, 18:27
با سلام خدمت شما
به راحتمال زیاد مشکل از مرورگر شماست
لازم به ذکر است ، جاوا اسکریپت و کوکی ها باید فعال باشند
موفق باشید
سلام این مشکل با وی پی ان برطرف شد سرعتهای اینترنت پایینه. یک امکان دیگه هم ممکنه باشه اونم اینه که ممکنه سایتتون از اژاکس استفاده شده باشه از ایران بسته شده.
vps118
October 12th, 2012, 18:30
با سلام خدمت شما
بله ، تغییراتی باید اعمال کنید
لطفا" صبر کنید که تا پایان امروز ، نمونه کد های جدید در ناحیه کاربری قرار گیرد و از آن استفاده نمایید
چون تا پایان هفته آینده ، درگاه قبلی به کل قطع می شود
موفق باشید
درگاه قبلی به کل قطع می شود .یعنی بانک پاسارگاد ؟
bobby10
October 12th, 2012, 18:31
دوستان لطفا لينك ماژول بانك ملت jay pal رو واسه فريير بفرستين
mr-secret
October 12th, 2012, 18:46
این ماژول ملت برای freer کجاست ؟؟
bobby10
October 12th, 2012, 18:52
نميدونم والا عادل خان ايميل كرده بود ولي واسه من پاك شده الان در به در دنبالشم
HosseinMp
October 12th, 2012, 21:46
یه بانک سامان هم اضافه کنید. خیلی عالیه نسبت به بانک های دیگه
HosseinMp
October 12th, 2012, 22:52
برای دانلود ماژول بانک ملت جی پال از اینجا اقدام کن
آقای عادل اگه میشه یه امکانی هم بزارید که بشه مجموع تراکنش های هرماه رو دید چون خیـــــلی نیازه :-*
rapfather
October 12th, 2012, 23:39
من نمیدونم چرا این سایت شتاب پولارو امروز واریز نکرده؟واقعا مارو مسخره خودشون کردن
bobby10
October 12th, 2012, 23:45
اين شتاب چرا واريز نكرد الان كجاست ايرانه:-|
HosseinMp
October 12th, 2012, 23:46
من نمیدونم چرا این سایت شتاب پولارو امروز واریز نکرده؟واقعا مارو مسخره خودشون کردن
به شماره تماس هایی که اعلام کرده زنگ بزن خب!
البته اینم بگم که چون به صورت دستی باید واریز کنن خیـــــــــــــــلی طول میکشه!
HosseinMp
October 13th, 2012, 00:57
امروز هر 2تا درگاه خیـــلی مشکل داشتن :(
rapfather
October 13th, 2012, 02:22
آقا روزهای 5شنبه هم جزو روز های کاری محسوب میشه؟
sepadl71
October 13th, 2012, 02:53
من از كجا بايد ماژول بانك ملت واسه فرير رو دانلود كنم ايميل پاك شده
با سلام خدمت شما
بانک پاسارگاد (جدید) : http://downloads.jaypal.ir/virtual_freer_JayPal-paypaad.zip
بانک ملت : http://downloads.jaypal.ir/virtual_freer_JayPal-mellat.zip
ما پلاگین های جدید را برای سایت اصلی Virtual Freer ایمیل کردیم و منتظر جواب هستیم
سلام این مشکل با وی پی ان برطرف شد سرعتهای اینترنت پایینه. یک امکان دیگه هم ممکنه باشه اونم اینه که ممکنه سایتتون از اژاکس استفاده شده باشه از ایران بسته شده.
با سلام
کلیه اسکریپت ها از داخل سرور جی پال فراخوانی می شوند
موفق باشید
درگاه قبلی به کل قطع می شود .یعنی بانک پاسارگاد ؟
سلام
خیر ؛
منظور این است که باید از پلاگین های جدید استفاده شود
چون هم اکنون ، نصف فروشندگان از پلاگینها و سیستم قبلی استفاده می کنند
دوستان لطفا لينك ماژول بانك ملت jay pal رو واسه فريير بفرستين
با سلام
در همین پست ارسال شد
سلام
در همین پست ارسال شد
نميدونم والا عادل خان ايميل كرده بود ولي واسه من پاك شده الان در به در دنبالشم
با سلام
در همین پست ارسال شد
یه بانک سامان هم اضافه کنید. خیلی عالیه نسبت به بانک های دیگه
با سلام خدمت شما
بانکهای دیگر تا چند ماه آینده اضافه خواهد شد
درگاه های جدید ما ، همه گی به صورت حقوقی دریافت میشوند
آقا روزهای 5شنبه هم جزو روز های کاری محسوب میشه؟
با سلام خدمت شما
5 شنبه هم روز کاری می باشد
در رابطه با واریز وجه های شبا ، باید عرض کنم که از روز 5 شنبه ، حواله های پایا ی بانک پاسارگاد انجام نمی شود
به همین دلیل ، واریزی های شبا ی 5شنبه و جمعه ، هنوز واریز نشده است
sepadl71
October 13th, 2012, 02:57
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
از روز شنبه ۲۲ مهر ماه سال ۱۳۹۱ ، مدت زمان واریز وجه سیستم جی پل ، 1 روز کاهش می یابد
درخواستهای واریز وجه شتاب بعد از 1 روز کاری و درخواستهای واریز وجه شبا بعد از 2 روز کاری واریز خواهد شد
با تشکر از همراهی شما فروشندگان محترم / سپهر ممیز عادل - مدیریت جی پل
vps118
October 13th, 2012, 03:37
سلام اقای عادل این یوزر فروش اینترنتی شارژ (http://www.sellmachine.tk/) الان خیلی وقته ثبت نام کرده تو سایتتون ولی متاسفانه تایید نشده بهتون هم زنگ زده ..
لطفا تایید کنید منتظره..
rapfather
October 13th, 2012, 13:21
تو قسمت درگاه پرداخت سایتم توی منوی کشویی.ایتدا سایت پاسارگاد هست و سپس ملت.چگونه میتونم کاری کنم که اول ملت باشه و هرکسی خاست پارسیان رو خودش از تو منو انتخاب کنه
sepadl71
October 13th, 2012, 13:38
سلام اقای عادل این یوزر فروش اینترنتی شارژ (http://www.sellmachine.tk/) الان خیلی وقته ثبت نام کرده تو سایتتون ولی متاسفانه تایید نشده بهتون هم زنگ زده ..
لطفا تایید کنید منتظره..
ساعت 3 تا 4 صبح ، تمامی حساب های کاربری جدید فعال شد
با شکر از شما
sepadl71
October 13th, 2012, 13:40
تو قسمت درگاه پرداخت سایتم توی منوی کشویی.ایتدا سایت پاسارگاد هست و سپس ملت.چگونه میتونم کاری کنم که اول ملت باشه و هرکسی خاست پارسیان رو خودش از تو منو انتخاب کنه
با سلام خدمت شما
در این رابطه اطلاعات دقیقی ندارم
هنوز بررسی نکردم که ترتیب منوی کشویی از کجا لود می شود
در صورتی که متوجه شدم ، اطلاعات را در اختیارتان قرار خواهم داد
پیروز باشید
bobby10
October 13th, 2012, 15:30
كسي اطلاعي از اين شتاب داره پول كسي رو تسويه كرده؟؟:-w
Parthia
October 13th, 2012, 15:35
سلام واقعا خسته نباشيد ميگم به تيم جي پال=D>
من قبلا از اسكريپت قديمي freer استفاده ميكردم و با درگاه ها مشكلي نداشتم ( البته مشكلات خيلي بدتري داشت ).
اما من الان بخاطر امكانات بيشتري مثل پيگيري اطلاعات خريداري شده نسخه Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.4 رو نصب كردم و با هر دو درگاه امتحان كردم و مشكلش اينه كه در مرحله آخر اطلاعات رو به كاربر نشون نميده و ارور زير رو ميده. ( دو روزه دارم تست ميكنم ولي همش اين ارور رو ميده)
9078
البته بايد بگم كه اطلاعات همه به ايميل كاربر ارسال ميشه و تمامي مراحل به خوبي پيش ميره ولي زماني كه ميخواد در مرحله آخر اين ارور رو مسده.
اميدوارم بتونم در كامل تر كردن اين اسكريپت كمكتون كنم.:111:
saymon
October 13th, 2012, 15:39
خير تسويه اي در كار نيست ، اينجا رو خراب نكنيم ما موضوع رو از تايپيك زير داريم پيش ميبريم:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/60266/
Parthia
October 13th, 2012, 15:41
ميدونم اينجا نبايد در اين مورد حرفي بزنيم ولي به نظرم اين شركت يا بهتر بگم شخص خيلي ساده گرفته اين معاملات رو و تا جايي كه شنيدم به صورت دستي پولارو انتقال ميده كه واقعا جاي تاسف داره. ضمنا پرداختش هم خيلي طول ميكشه شايد يه هفته يا بيشتر !
من كه ديگه بيخيالش شدم. اميدوارم كه شركت دانش پژوهان فكري به حال اين سرويس كنه.:63:
opuhn
October 13th, 2012, 18:08
سلام . این متغیر ها رو چه طوری باید مقدار دهی کرد؟
&jmode و ...
Parthia
October 13th, 2012, 19:01
سلام واقعا خسته نباشيد ميگم به تيم جي پال=D>
من قبلا از اسكريپت قديمي freer استفاده ميكردم و با درگاه ها مشكلي نداشتم ( البته مشكلات خيلي بدتري داشت ).
اما من الان بخاطر امكانات بيشتري مثل پيگيري اطلاعات خريداري شده نسخه Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.4 رو نصب كردم و با هر دو درگاه امتحان كردم و مشكلش اينه كه در مرحله آخر اطلاعات رو به كاربر نشون نميده و ارور زير رو ميده. ( دو روزه دارم تست ميكنم ولي همش اين ارور رو ميده)
البته بايد بگم كه اطلاعات همه به ايميل كاربر ارسال ميشه و تمامي مراحل به خوبي پيش ميره ولي زماني كه ميخواد در مرحله آخر اين ارور رو مسده.
عادل خان لطفا زودتر بررسي كنيد و به اين مشكل پاسخ بديد.
چون تست كردم اين مشكل توي freer قديمي نيود.
هرچند كه خيلي از مشكلا الان برطرف شده.
ehsan_296
October 13th, 2012, 22:26
داداش این تاپیک برای جی پال هستش نه چیز دیگه
ehsan_296
October 13th, 2012, 22:33
با سلام خدمت شما
لطفا" مشکلتون را با جزئیات اعلام کنید
متوجه منظورتون نشدم
درود . منظورم اینکه که باید بعد از پرداخت به سایت برگرده و محصول رو به مشتری نشون بده ولی اینطور نشده و ایمیل پرداخت فقط برای خود من هم اومده و محصول خریداری شده نیز نه به مشتری داده شده و نه برای خود من ایمیل شده
HosseinMp
October 13th, 2012, 23:03
درود . منظورم اینکه که باید بعد از پرداخت به سایت برگرده و محصول رو به مشتری نشون بده ولی اینطور نشده و ایمیل پرداخت فقط برای خود من هم اومده و محصول خریداری شده نیز نه به مشتری داده شده و نه برای خود من ایمیل شده
افزونه SMTP رو فعال کردی؟
کدوم ورژن freer رو نصب کردی؟
amireza21
October 13th, 2012, 23:48
آقای عادل یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید
من قبلا فریر اصلی رو از http://www.freer.ir/ دانلود و نصب کردم
حالا بعده مدتی شما اومدید یه ورژن اختصاصی جیپال از فریر رو زدید
حالا من میخوام این فریرمو آپگرید کنم به مال شما چه کار کنم ؟
گفته بودید تغییرات اصلی فقط در یه فایل ....php که اسمشو یادم رفته ... فقط در اون بوده اکثرا ... اسم اون فایل چی بود ؟ الان اونو جایگزین فعلی کنیم مشکلاتت فریر اولیه که مثلا بعضی اوقات محصول رو تحویل نمیده حل میشه ؟
بعد جایگزین کنیم مشکلی پیش نمیاره ؟ یعنی با فریر قبلی سازگاره ؟
................
چون نمیدونم مشکل از چیه مشکل از فرییر مشکل از جیپاله مشکل بانک پاسارگارده چیه نمیدونم اما وقتی در گاه جیپاه فروشم مثلا x هست ولی با یه درگاه دیگه ست میکنم مثلا یه روز دیگه میشه 4x
من خودم جیپالو قبول دارم همیشه اما این کاهش فروش یا مشکل پرداخت یا .... نمیدونم مشکل چیه آخه
به نظر شما از چی هست ؟
HosseinMp
October 14th, 2012, 00:17
گفته بودید تغییرات اصلی فقط در یه فایل ....php که اسمشو یادم رفته ... فقط در اون بوده اکثرا ... اسم اون فایل چی بود ؟ الان اونو جایگزین فعلی کنیم مشکلاتت فریر اولیه که مثلا بعضی اوقات محصول رو تحویل نمیده حل میشه ؟
................
چون نمیدونم مشکل از چیه مشکل از فرییر مشکل از جیپاله مشکل بانک پاسارگارده چیه نمیدونم اما وقتی در گاه جیپاه فروشم مثلا x هست ولی با یه درگاه دیگه ست میکنم مثلا یه روز دیگه میشه 4x
من خودم جیپالو قبول دارم همیشه اما این کاهش فروش یا مشکل پرداخت یا .... نمیدونم مشکل چیه آخه
به نظر شما از چی هست ؟
اتفاقا واسه من برعکسه! وقتی از جی پال استفاده میکنم بیشتر از درگاه های دیگه پرداخت ها موفق انجام میشه!
فقط بانک پاسارگاد بعضی وقتا میگه نشست کاربری شما منقضی شده که رو اعصابه! :|
amireza21
October 14th, 2012, 00:24
پس یا مشکل از بانک پاسارگاده یا مشکل از فریر
لطفا به سوال زیر پاسخ دهید
ehsan_296
October 14th, 2012, 01:07
افزونه SMTP رو فعال کردی؟
کدوم ورژن freer رو نصب کردی؟
ورژن اصلی سایت freer هستش . هنوز اینی که برای شماست رو نصب نکردم .
با پاسارگاد جواب می داده . ولی ملت رو که بهش اضافه کردم این مشکل پیدا شدش
sepadl71
October 14th, 2012, 12:21
سلام واقعا خسته نباشيد ميگم به تيم جي پال=d>
اما من الان بخاطر امكانات بيشتري مثل پيگيري اطلاعات خريداري شده نسخه virtual_freer_jaypaledition_v0.9.4 رو نصب كردم و با هر دو درگاه امتحان كردم و مشكلش اينه كه در مرحله آخر اطلاعات رو به كاربر نشون نميده و ارور زير رو ميده. ( دو روزه دارم تست ميكنم ولي همش اين ارور رو ميده)
با سلام خدمت شما
خطایی که ارسال کردید در رابطه با پلاگین ارسال ایمیل با smtp می باشد
که یا با نسخه php شما خوانایی ندارد و یا تنظیمات به صورت اشتباه وارد شده است
موفق باشید
sepadl71
October 14th, 2012, 12:23
سلام . این متغیر ها رو چه طوری باید مقدار دهی کرد؟
&jmode و ...
با سلام خدمت شما
باید داخل "" را با مقدار پر کنید
موفق باشید
sepadl71
October 14th, 2012, 12:27
................
به نظر شما از چی هست ؟
با سلام خدمت شما
چیزی که شما عرض می کنید ، مربوط به نسخه های اولیه می باشد
در نسخه هی جدید تر ، تغییرات کلی ایجاد شده است
برای به روز رسانی و استفاده از ویرایش ما ، کافیست از دیتابیس فعلی خود Export بگیرید و با فایل داخل پوشه installer تعویض کنید
در ادامه ، اسکریپت جدید را بر روی یک دیتابیس جدید و خالی نصب کنید
حتما" توجه کنید که کلید رمز نگاری قبلی را در زمان نصب وارد نمایید که اطلاعات شما دچار مشکل نشوند
موفق باشید
sepadl71
October 14th, 2012, 12:28
با سلام خدمت شما کاربر محترم
لطفا" اطلاعت مدیریت اسکریپت را ارسال کنید تا بررسی گردد
موفق باشید
Parthia
October 14th, 2012, 12:31
با سلام خدمت شما
موفق باشید
سپهر جان من ميگم حتي ايميل اطلاعات محصولو واسه مشتري ميفرسته ولي اطلاعاتو آخرش نشونش نميده ؟
من تمام اطلاعات افزونه رو درست وارد كردم.
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
Parthia
October 14th, 2012, 12:42
با سلام خدمت شما
موفق باشید
سپهر جان من ميگم حتي ايميل اطلاعات محصولو واسه مشتري ميفرسته ولي اطلاعاتو آخرش نشونش نميده ؟
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
sepadl71
October 14th, 2012, 17:37
لطفا بيشتر بررسي كنيد.
سلام
طبق اروری که شما فرستادید پیام خطا برای کلاس phpmailer می باشد
خطایی هم که نمایش داده ، گویای همه چیز است
90درصد میشه احتمال داد که پلاگین به درستی تنظیم نشده است
موفق باشید
opuhn
October 14th, 2012, 17:40
با سلام خدمت شما
باید داخل "" را با مقدار پر کنید
موفق باشید
سلام. یعنی مثلا card= رو به طور کامل پاک کنم و بنویسم یا جلوی مساوی تایپ کنم؟ در هر دو حالت جواب نداد
چه طور میشه از این درگاه اختصاصی مثل درگاه واسطه در html استفاده کرد؟
با تشکر
sepadl71
October 14th, 2012, 17:58
سلام. یعنی مثلا card= رو به طور کامل پاک کنم و بنویسم یا جلوی مساوی تایپ کنم؟ در هر دو حالت جواب نداد
چه طور میشه از این درگاه اختصاصی مثل درگاه واسطه در html استفاده کرد؟
با تشکر
سلام
شما از چه درگاهی و چه کدی استفاده می کنید ؟
1. درگاه واسطه کد html
2.درگاه اختصاصی پلاگین
3.درگاه اختصاصی کد php
opuhn
October 14th, 2012, 18:00
سلام
1. درگاه واسطه کد html
2.درگاه اختصاصی پلاگین
3.درگاه اختصاصی کد php
3.درگاه اختصاصی کد php
Parthia
October 14th, 2012, 18:07
سلام
طبق اروری که شما فرستادید پیام خطا برای کلاس phpmailer می باشد
خطایی هم که نمایش داده ، گویای همه چیز است
90درصد میشه احتمال داد که پلاگین به درستی تنظیم نشده است
موفق باشید
درسته الان فهميدم معني ارور رو , ولي مشكل اينجاست كه با وجود اينكه اعلام ميكنه نميتونه وصل بشه ولي اطلاعات اكانت رو به ايميل مشتري ميفرسته.
واقعا گيج شدم!!:-| اگه اطلاعاتو ميفرسته پس چرا ديگه اخطار ميده.
ضمنا اينم بگم ك جي ميلم رمز دوم نداره كه بخواد بخاطر اون باشه.
الان اطلاعاتمو اينطور وارد كردم.
Parthia
October 14th, 2012, 18:11
راستي درگاه هم با اين كد تنظيم كردم
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت فروشنده = pga
يعني توي جاي خالي pga نوشتم . درسته؟
mr-secret
October 14th, 2012, 19:53
دوستان درگاه ملت مشکل داره ؟
siingle_boy
October 14th, 2012, 19:58
هم ملت مشکل داره هم پاسارگارد
HosseinMp
October 14th, 2012, 20:08
دوباره داغون شدند :|
vps118
October 14th, 2012, 20:11
اقای عادل خواهشا اینو درست کنید که دیگه خراب نشه:(
به خدا ما از بانک مستقیم درگاه داریم هیچ موقع خراب نمیشه . اینم بگم که درگاهمون از پاسارگاده در ضمن اینم بگما چون ما سرورمون رو از ایران گرفتیم برای همین راحت درگاه کار میکنه(قبلن سرور سایتمون رو آمریکا بود اصلا درگاه بالا نمیاومد بردیم سرور ایران داره درست کار میکنه)
siingle_boy
October 14th, 2012, 20:18
یکی بهش زنگی بزنه اس ام اسی بده که بیاد مشکلو حل کنه
siingle_boy
October 14th, 2012, 20:36
بعد میگیم آدم ضرر میکنه باورتون نمیشه ....
HosseinMp
October 14th, 2012, 21:05
:| :| :| :|
amireza21
October 14th, 2012, 22:57
جناب غادل الان در حساب جی پال بنده مقداری پول هست
بنده میخواهم درخواست واریز وجه دهم اما میخواهم به شماره کارت دیگری واریز شود چه کنم ؟
rapfather
October 15th, 2012, 01:26
من 2012/10/13 درخاست واریز دادم اما آقای عادل هنوز واریز نکردید
ehsan_296
October 15th, 2012, 01:31
بعد میگیم آدم ضرر میکنه باورتون نمیشه ....
:)))))
خوب یکی شاید الکی داره هی خرید می زنه بعد پرداخت نمی کنه چه ربطی به درگاه داره :)))))))))
ehsan_296
October 15th, 2012, 01:35
با سلام خدمت شما کاربر محترم
لطفا" اطلاعت مدیریت اسکریپت را ارسال کنید تا بررسی گردد
موفق باشید
اسکریپ رو اومدن به اونی که شما زحمتشو کشیدین اپدیت کنم . کلا به ..... رفت فعلا پاکش کردم :)
HosseinMp
October 15th, 2012, 01:39
:)))))
خوب یکی شاید الکی داره هی خرید می زنه بعد پرداخت نمی کنه چه ربطی به درگاه داره :)))))))))
اون موفع درگاه ها قطع بود :|
sepadl71
October 15th, 2012, 14:01
راستي درگاه هم با اين كد تنظيم كردم
درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی - درصدی - سمت فروشنده = pga
يعني توي جاي خالي pga نوشتم . درسته؟
سلام
بله درسته
sepadl71
October 15th, 2012, 14:03
دوستان درگاه ملت مشکل داره ؟
هم ملت مشکل داره هم پاسارگارد
دوباره داغون شدند :|
با سلام
با توجه به بررسی های ما ، مشکل از درگاه بانک هاست و در این زمینه ما بی تقصیر هستیم
امروز با هر دو بانک تماس داشتم ، گفتند مشکلی بود حل شد
دیروز بعد از ظهر بود که سیستم شتاب پاسارگاد قطع شده بود
خودتون میتونید زنگ بزنید بپرسید
موفق باشید
sepadl71
October 15th, 2012, 14:05
جناب غادل الان در حساب جی پال بنده مقداری پول هست
بنده میخواهم درخواست واریز وجه دهم اما میخواهم به شماره کارت دیگری واریز شود چه کنم ؟
با سلام خدمت شما
لطفا" این جور مسائل رو با ایمیل به ما ارسال کنید و اگر سختتان است ، از طریق پیام خصوصی مساله را پیگیری کنید
موفق باشید
sepadl71
October 15th, 2012, 14:08
من 2012/10/13 درخاست واریز دادم اما آقای عادل هنوز واریز نکردید
اگر شبا بوده ، که امروز اریز می شود
اگر هم شتاب بوده ، دیروز واریز شده است
اگر به دستتان نرسیده ، ایمیل کاربری خود را پیام خصوصی کنید تا با توجه به تراکنش شما ، رسید بانکی برایتان ارسال شود
موفق باشید
sepadl71
October 15th, 2012, 14:13
با سلام خدمت تمامی کاربران محترم و گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
قبلا" با تغییر در همین تاپیک ، گزارش آن برای بنده از طریق ایمیل بررسی می شد ، به همین دلیل در اسرع وقت پاسخ سوالات و مشکلات شما رو می دادم
پس از آن ، از قابلیت مشخص نمودن تاپیک های دارای پست جدید استفاده می کردم و پاسخ ما رو میدادم
اما هم اکنون ، نه برای بنده ایمیل ارسال می شود و نه تاپیک به صورت Bold نمایش داده می شود!
از اینکه با تاخیر پاسخ می دهم عذرخواهی می کنم
موفق و پیروز باشید
opuhn
October 15th, 2012, 16:50
سلام
1. درگاه واسطه کد html
2.درگاه اختصاصی پلاگین
3.درگاه اختصاصی کد php
3.درگاه اختصاصی کد php
amireza21
October 15th, 2012, 17:14
با سلام خدمت شما
لطفا" این جور مسائل رو با ایمیل به ما ارسال کنید و اگر سختتان است ، از طریق پیام خصوصی مساله را پیگیری کنید
موفق باشید
پیغام خصوصی ارسال شد
لطفا بررسی نمایید
ممنونم
rapfather
October 16th, 2012, 01:39
در حال حاظر هزدو درگاهتون مشکل دارن.زودتر بررسی کنید.میترسم کاربراتون درگاهشون رو انتقال بدن با این مشکل خیلی بزرگ
vps118
October 16th, 2012, 01:51
سلام اقای عادل
خواهشا این مشکلات درگاه ببنید چیه برطرف کنید اگر واقعا مشکل از هاست شماست(من پیشنهاد میکنم سرور ایران بگیرین و انتقال بدین به سرور ایران) چون درگاه با سرور در خارج مشکل ساز میشه و درست کار نمیکنه
2: الان یکی خواست پول از طریق درگاه پاسارگاد بریزه این ارورو بهش داد ببینید چیه(پیوست کردم)9117
sainaweb
October 16th, 2012, 02:03
درگاه بانک ملت ایشون ممکنه دیگه وصل نشه .
HosseinMp
October 16th, 2012, 02:04
از وقتی سرور انتقال داده شده خیلی قطعی داره!
sepadl71
October 16th, 2012, 02:12
3.درگاه اختصاصی کد php
با سلام
برای استفاده باید درون "" ها را با متغیر مشخص پر کنید :
getJayPal("", "", "", "", "", "", "");
برای مثال :
getJayPal("jmode", "jcard", "jemail", "jpassword", "jamount", "jdata", "jcallback")
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 02:17
در حال حاظر هزدو درگاهتون مشکل دارن.زودتر بررسی کنید.میترسم کاربراتون درگاهشون رو انتقال بدن با این مشکل خیلی بزرگ
سلام اقای عادل
خواهشا این مشکلات درگاه ببنید چیه برطرف کنید اگر واقعا مشکل از هاست شماست(من پیشنهاد میکنم سرور ایران بگیرین و انتقال بدین به سرور ایران) چون درگاه با سرور در خارج مشکل ساز میشه و درست کار نمیکنه
2: الان یکی خواست پول از طریق درگاه پاسارگاد بریزه این ارورو بهش داد ببینید چیه(پیوست کردم)http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/9117-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-20121015516-jpg
با سلام خدمت شما کاربران گرامی
متاسفانه سیستم شتاب بانک پاسارگاد دوباره دچار مشکل شده است
آخرین تراکنش در ۹۱/۰۷/۲۵ ۰۰:۰۳:۳۴ انجام شده است
فردا برای بار سوم ، از طریق سامانه پرداخت امن پاسارگاد و به طور جدی پیگیری می شود
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 02:19
درگاه بانک ملت ایشون ممکنه دیگه وصل نشه .
با سلام خدمت شما
نخیر ، اینطور نیست
طبق مذاکراتی که روز گذشته با مسئول شرکت به پرداخت ملت انجام دادیم ، درگاه ما 1 الی 2 هفته دیگر مجددا فعال خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 02:23
از وقتی سرور انتقال داده شده خیلی قطعی داره!
این مسائل هیچ ربطی به محل سرور و یا تعویض آن ندارد!
در بانک پاسارگاد ، فاکتور و امضاء آن در سرور ساخته می شود و سپس به بانک ارسال می گردد
در بانک ملت هم ، RefID از وب سرویس دریافت می شود و برای بانک ملت فرستاده می شود
در بانک پاسارگاد که به هیچ عنوان مشکلی نیست ؛ اما در بانک ملت ، زمانی که پیام خطا را مشاهده می کنید ، کافیست یا دکمه F5 و یا دکمه Go Back مرورگر خود را فشار دهید تا ببینید با همان RefID درگاه نمایش داده می شود
موفق باشید
amireza21
October 16th, 2012, 09:54
جناب عادل شما میفرمایید برای موضوعات خاص
به شما پاسخ خصوصی بدیم یا میل بزنیم اما متاسفانه جوابی نگرفتیم
ممنون
mohsen12
October 16th, 2012, 12:08
الان جفت درگاه ها قطعه ؟
rapfather
October 16th, 2012, 14:38
آخه کاربرایی که نمیدونن نت یعنی چی از کجا بفهمه f5 بزنه؟تو این 2زور ماکه خیلی ضرر کردیم.این درگاه ملت خیلیییییییی عالی بود فروش رو چند برابر کرده بود .هرچه زودتر خواهشا ددرستش کنید
HosseinMp
October 16th, 2012, 16:21
به نظر من درگاه بانک سامان بهترین درگاهه بین این درگاه ها!
amireza21
October 16th, 2012, 17:11
این چه جورشه
نه جواب ایمیل داده میشه نه پاسخ خصوصی لطفا رسیدگی نمایید !
sepadl71
October 16th, 2012, 20:29
جناب عادل شما میفرمایید برای موضوعات خاص
به شما پاسخ خصوصی بدیم یا میل بزنیم اما متاسفانه جوابی نگرفتیم
ممنون
با سلام خدمت شما
پیام خصوصی رو خود بنده پاسخ دادم! فکر کنم مشکلی پیش اومده بود. دوباره پاسخ میدم
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 20:31
الان جفت درگاه ها قطعه ؟
خیر ،
درگاه بانک پاسارگاد مشکلی ندارد
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 20:32
این چه جورشه
نه جواب ایمیل داده میشه نه پاسخ خصوصی لطفا رسیدگی نمایید !
با عرض شرمندگی ،
پاسخ ایمیل ها ، تا پایان امروز داده خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
October 16th, 2012, 20:33
آخه کاربرایی که نمیدونن نت یعنی چی از کجا بفهمه f5 بزنه؟تو این 2زور ماکه خیلی ضرر کردیم.این درگاه ملت خیلیییییییی عالی بود فروش رو چند برابر کرده بود .هرچه زودتر خواهشا ددرستش کنید
حرف شما کاملا" درسته ،
اما منظور من این بوده ، که ارتباط سرور ما با بانک ملت و بانک پاسارگاد دچار مشکل نیست
مشکلات احتمالی هم از سمت بانک هست
ما به صورت تغریبی تمامی مسائل را کنترل می کنیم ؛ اگر از سمت ما مشکلی پیش بیاید ، در اسرع وقت اطلاع رسانی می کنیم
پیروز باشید
rapfather
October 17th, 2012, 03:17
آقای عادل بنظر من اولویت شما این باشه تو کارتون که درگاه ملت رو هرجور شده دوباره برگردونید.واقعااااا کودتایی کرده بود.از هر 100تا درخاست واریز 98تاش ثبت میشد .امیدواریم درگاه ملت دوباره برگرده
amireza21
October 17th, 2012, 13:32
با عرض شرمندگی ،
پاسخ ایمیل ها ، تا پایان امروز داده خواهد شد
موفق باشید
لطفا قبل واریزی های شبا ابتدا ایمیل بنده را بررسی نمایید ممنون .. چون موضوع مهمی راجع به اون موضوع است
arash1372
October 17th, 2012, 18:57
سلام
میبخشید من دو روز پیش تو سایت شما برای درگاه ثبت نام کردم اما هنوز حساب کاربریم فعال نشده
لطفا پیگیری کنید
sainaweb
October 18th, 2012, 01:34
آقای عادل بنظر من اولویت شما این باشه تو کارتون که درگاه ملت رو هرجور شده دوباره برگردونید.واقعااااا کودتایی کرده بود.از هر 100تا درخاست واریز 98تاش ثبت میشد .امیدواریم درگاه ملت دوباره برگرده
بانک ملت درگاه رو بعلت اینکه حدود 200 سایت داشتن باهاش وی پی ان میفروختند بسته . به بانک ملت امیدی نیست . با همون پرداخت امن کار کنید . . .
vps118
October 18th, 2012, 01:41
اقای عادل پرداخت امن پاسارگاد هم بعضی موقعا طرف که پرداخت میکنه پول از حسابش کم میشه ولی هیچی به هیچی (نمیاد به چی پال ما وایمیل هم نمیاد )
لطفا از بانک پارسیان یا سامان درگاه بگیرین .
اینجوری یوزرهاتون میپرن!!از ما گفتن
HosseinMp
October 18th, 2012, 01:57
بازم قطعه؟
rapfather
October 18th, 2012, 04:08
اقای عادل پرداخت امن پاسارگاد هم بعضی موقعا طرف که پرداخت میکنه پول از حسابش کم میشه ولی هیچی به هیچی (نمیاد به چی پال ما وایمیل هم نمیاد )
لطفا از بانک پارسیان یا سامان درگاه بگیرین .
اینجوری یوزرهاتون میپرن!!از ما گفتن
منظور شما اینه که پولی که باید بره تو حساب ما میره تو حساب جی پال؟خوب اگه منظورت این باشه من و حدود 150تا از ادلیست های یوهوم که تو کار وی پی ان هستند و تمام کسانی که با من کار میکنند مطمعا باشید اگه حرف شما درست باشه از این درگاه استفاده نخواهند کرد.البته این حرف شمارو ما چک میکنیم و بالاخره به جواب خواهیم رسید.دیگر دوستان هم چک کنند
taher12112
October 18th, 2012, 07:21
کاملا" تایید میشه. اگر کسی پرداخت رو در سایت بانک انجام بده و به هر علت، به سایت بازگشت داده نشه، پول این وسط گم میشه! حالا نمیدونم، یا میره به حساب جی پال اما تو پنل مشتری ثبت نمیشه و یا اینکه میره در حساب خزانه داری پاسارگاد. چون بعد از 72 ساعت هم به حساب مشتری عودت داده نمیشه.
taher12112
October 18th, 2012, 07:28
منظور شما اینه که پولی که باید بره تو حساب ما میره تو حساب جی پال؟خوب اگه منظورت این باشه من و حدود 150تا از ادلیست های یوهوم که تو کار وی پی ان هستند و تمام کسانی که با من کار میکنند مطمعا باشید اگه حرف شما درست باشه از این درگاه استفاده نخواهند کرد.البته این حرف شمارو ما چک میکنیم و بالاخره به جواب خواهیم رسید.دیگر دوستان هم چک کنند
شما چک کنید دوست من. پرداخت رو انجام بدید اما روی تکمیل فرایند خرید کلیک نکنید و مرورگر رو ببندید. ببینید چه اتفاقی می افته.
پول از حشاب کم میشه، تو پنل شما هم نمیاد، به حساب مشتری هم برگشت داده نمیشه. حالا این مشتری بیچاره هست که باید بیافته دنبال پولش و به اعتبار فروشنده هم لطمه میخوره. همین الان اتفاقا با یک مورد مثل این دارم صحبت میکنم.
adeb
October 18th, 2012, 09:02
دوستان لطفا الکی شلوغ نکنید تمام درگاه ها وقتی کسی روی تایید پرداخت کلیک نکنه پول کم میشه ولی هرجور شده از طرف بانک تا حداکثر 72 ساعت برگشت میخوره به حساب جی پال هم نمیره .اگه برگشت نخوره باید به پرداخت اکترونیک بانک مربوط ایمیل بزنید شماره کارت پرداخت کننده و تاریخ ساعت بهشون بگید و بگید برگشت بزنن . تمام
amireza21
October 18th, 2012, 10:02
چرا پرداخت های شبا ۲ روزه انجام نشده است ؟
HosseinMp
October 18th, 2012, 14:48
بانک قطعه یا نه؟
masterphp
October 18th, 2012, 15:29
فکر کنم سپهر عزیز زیاد از شتاب ایراد گرفت رو خودش سر رفت :d
rapfather
October 18th, 2012, 16:36
آقای عاد را جوابگو نیستند؟آخه این یعنی چه که پول از حساب مشتری بره و طرف به فروشگاه برگشت داده نشه؟هالا اونم ماکه فروشگاه مجاز داریم...این همه ضررو کی میخاد بده خوب
HosseinMp
October 18th, 2012, 17:15
امروز واریزی هم از سمت جی پال انجام نشده!
siingle_boy
October 18th, 2012, 17:26
منم امروز فروش نداشتم در صورتی که روزای قبل بین 40 تا 50 ت فروش داشتم
HosseinMp
October 18th, 2012, 17:49
امروز جی پال مشکل داشته و حتما طبق معمول ایراد از بانک بوده نه جی پال :|
alborzdata
October 18th, 2012, 20:54
من الان چه طوری میتونم استفاده کنم ؟ کدوم درگاه بازه ؟ پاسارگاد . ملت .... کدوم لطفا ماژول ملت بدید
amireza21
October 18th, 2012, 23:54
پشتیبانی جی پال در حال حاضر ۰ میباشد !!!
alborzdata
October 19th, 2012, 00:36
تو این همه درگاه فقط فرستنده خوب کار میکنه بقیه یا قطعه یا پشتیبانی 0
HosseinMp
October 19th, 2012, 00:44
تو این همه درگاه فقط فرستنده خوب کار میکنه بقیه یا قطعه یا پشتیبانی 0
فرستنده به و.ی پ.ی ا.ن فروش ها هم درگاه میده؟
HosseinMp
October 19th, 2012, 00:46
هنوز درگاه ها های جی پال قطع هستند؟
HosseinMp
October 19th, 2012, 03:05
ظاهرا وصل شده!
WhitePrince
October 19th, 2012, 12:25
برای فروش محصولات غیرمجاز فرستنده خوبه که اونم اولش باید فکر کنم حدود 100 هزار تومان هزینه بدید .
اگر برای فروش محصولات مجاز می خواهید استفاده کنید پارس پال پیشنهاد میشه .
amireza21
October 19th, 2012, 13:59
فرستنده به و.ی پ.ی ا.ن فروش ها هم درگاه میده؟
آره میده
ولی ۵۰ تومان اول میگیره
lvlehrdad
October 19th, 2012, 14:10
آقا کسی میتونه ماژول فرستنده رو برای VBulletin بنویسه ؟! پ.خ بده اگر کسی هست
alborzdata
October 19th, 2012, 15:45
اینجا کسی درگاه بانک ملت جی پال داره ؟ میشه به ما هم بدید ؟:d
HosseinMp
October 19th, 2012, 16:03
اینجا کسی درگاه بانک ملت جی پال داره ؟ میشه به ما هم بدید ؟:d
درگاه بانک ملت فعلا غیر فعاله
vps118
October 19th, 2012, 18:40
اقا من تست کردم بانک رو دیدم درسته فقط یک گیری داره اونم اینه که اخرش که صبر میکنی تا فرایند خرید 0بشه بالاش ارور میزنه و 2 3 بار صفحه ریفرش میشه اخرش پول کم میشه و ایمیل میاد که واریز شده به جی پال
rapfather
October 19th, 2012, 23:13
من که امروز فروشی نداشتم.این جی پال شاید مشکل داره که اینجوری شده
HosseinMp
October 19th, 2012, 23:47
آره مشکل داره!
آقای عادل هم نیستند که رسیدگی کنند
n4ser
October 20th, 2012, 01:15
برای فروش محصولات غیرمجاز فرستنده خوبه که اونم اولش باید فکر کنم حدود 100 هزار تومان هزینه بدید .
اگر برای فروش محصولات مجاز می خواهید استفاده کنید پارس پال پیشنهاد میشه .
:))از فرستنده درگاه بگیری اشتباه محض هست د-ز-د-ه چرا چون من با یک حساب که کردم من 400تومان فروش داشتم 260تومان گیرم امد اخه کارمزد و هم هر چیم باشه اینقد کم نمیشه در نتیجه فرستنده د-ز-د-ه بعدشم تقی به توقی بخوره فرداش اطلاعات یوزر میره دسته پلیس فتا
spaceman_
October 20th, 2012, 15:06
با سلام خدمت آقای عادل
بنده دو بار ایمیل فرستادم اما جواب ندادین
من کارت ملتم گم شده و مجبور شدم بسوزنمش حالا هم پول به حسابم واریز نمیشه چون کارتم رو سوزوندم و کارت جدیدم شمارش عوض شده حالا باید چه کار کنم ؟ میشه از طریق شبا واریز کنید واسم؟
ایمیل من spaceman_ir@yahoo.com
masterphp
October 20th, 2012, 21:23
این سپهر عزیز ما فکر کنم دیگه حسابی رو هم تایید نمیکنه :d
rapfather
October 20th, 2012, 21:52
ایشون کجان؟اگه بشه کسی باهاشون تماس بگیره و جرینان رو اینجا بزاره
Parthia
October 21st, 2012, 01:55
سلام
دوستان من اولین باره که درخواست شبا داده بودم.
بعد دو روز واریز شد ولی با اینکه تمام اطلاعاتم درسته ولی توی حسابم نیومده هنوز؟؟
کسی واریز شبا داشته ؟
چه مدت طول میکشه تا بیاد تو حسابم ؟
:-|
HosseinMp
October 21st, 2012, 02:04
سلام
دوستان من اولین باره که درخواست شبا داده بودم.
بعد دو روز واریز شد ولی با اینکه تمام اطلاعاتم درسته ولی توی حسابم نیومده هنوز؟؟
کسی واریز شبا داشته ؟
چه مدت طول میکشه تا بیاد تو حسابم ؟
:-|
بعد از اینکه توی سایت اعلام شد که واریز شد ، حدود 1 الی 2ساعت طول میکشه تا به حساب انتقال داده بشه
HosseinMp
October 21st, 2012, 02:13
ایشون کجان؟اگه بشه کسی باهاشون تماس بگیره و جرینان رو اینجا بزاره
خوب یک اکنت دیگه بسازن اینکه کار سختی نیست.از مدیریت وبهاستینگ هم درخاست داریم اکانت ایشونو باز کنند تا ما بتونیم پشتیبانی بشیم ممنون
mohsen12
October 21st, 2012, 02:28
اکانتشون باز هست نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/16095/) و 20 دقیقه پیش هم وارد انجمن شدند !
rapfather
October 21st, 2012, 02:42
بنظر میاد سیاست های کاری ایشون و صحبت هایی در مورد ایشون بعد از ایمیلی که از شتاب دادن باعث شده پستی ارسال نکنند.ولی در کل من امیدوارم هرچی بشه.بشه فقط این درگاه ملت باز بشه+مشکل پرداخت پول از طرف مشتری که باعص میشه بعضی مواقع پول بجای حساب ما به حساب جی پال بره هل بشه
lordvoldemort
October 21st, 2012, 12:08
دوستان سلام من الان ثبت نام کردم و الان کمی گیج شدم این کدها رو ایا باید تغییری بدم و باید در کجای قالب قرارشون بدم سیستم مدیریت محتوای من وردپرس هست ممنون میشم زودتر کمک کنید
ehsan227
October 21st, 2012, 15:31
تشکر از جی پال
دیروز درخواست واریز شتاب دادم امروز واریز کردن
HosseinMp
October 22nd, 2012, 01:41
حس میکنم این چند روزه خیلی از پرداخت ها رو جی پال ناقص میزنه! یعنی مشتری نمیتونه پرداخت کنه!
برای شما هم همینطوره؟
mr-secret
October 22nd, 2012, 02:58
نه ! یه نگاه به بازدید سایت بنداز کار کاسبی کم شده ! البته درگاه پاسارگاد بعضی وقتها گیج میزنه یه کم مشتری میپرونه !
rapfather
October 22nd, 2012, 05:43
در کل یچیزی که برا من عجیب بوده اینه که دوبار شده فروش روز قبلم با فروش روز بعدم دقیقااااا یکسان بودن .حتی نه 1ریال کمتر و نه بیشتر این خیلی برام عجیب بود و یجورایی حس میکنم ممکن پرداخت هایی که تو حساب ما بیاد کنترل شده باشه .چون من معمولا بیشتر فروشمو تو صبح زود دارم.اینا یکم عجیبه برام
lordvoldemort
October 22nd, 2012, 12:43
دوستان سلام من الان ثبت نام کردم و الان کمی گیج شدم این کدها رو ایا باید تغییری بدم و باید در کجای قالب قرارشون بدم سیستم مدیریت محتوای من وردپرس هست ممنون میشم زودتر کمک کنید
کسی نبود بگه ما این کد رو کجا بزاریم
masterphp
October 22nd, 2012, 16:48
کسی نبود بگه ما این کد رو کجا بزاریم
سایتتون چیه؟
ماژولی برای وردپرس نوشته نشده
amireza21
October 23rd, 2012, 01:24
جی پال قطع شده ؟
rapfather
October 23rd, 2012, 02:06
نه ولی نیمی از تراکنش ها انجام نمیشه
spaceman_
October 23rd, 2012, 09:46
از دوستان یکی بهم بگه چرا جی پال من اررور می ده وارد پنل درگاه نمیشه ....
من دامنه مو عوض کردم از .tk گرفتم (با این وضع گرانی ) هاست من مشکل داشت مجبور شدم فعلا یه tk بگیرم تا سایت طرف باز شه دی ان اس عوض کنم
دلیلش یعنی دانمه نیست؟
این اررور رو فایر فاکس می ده
503 Service Unavailable The server is temporarily busy, try again later! Powered By LiteSpeed Web Server (http://www.litespeedtech.com)
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
mr-secret
October 23rd, 2012, 16:20
اقای عادل جان هر کسی دوست داری چند تا درگاه دیگه بگیر مشتریهامون پرید الان پاسارگاد مشکل داره ممیونه رو لود انتقال........... :109:
sepadl71
October 23rd, 2012, 16:49
با عرض پوزش چند روزی درگیر سایت شتاب دات بیز و اتفاقات پس از آن بودیم از طرفی هم حقوقی شدن جی پال کمی کار ما را سخت تر کرده است
در رابطه با تراکنش هایی که در جی پال تایید نمی شود اما پول از حساب خریدار کم میشود ؛ این تراکنش ها بین 24 تا 72 ساعت پس از انجام تراکنش ، به حساب خریدار برگشت داده می شود
اگر تراکنشی برگشت نخورد ، کافیست اطلاعات خرید را به مال اطلاع دهید تا با استعلام و اعلام به بانک ، درخواست بازگشت وجه را ثبت کنیم
دیروز مشکلات جزئی در سامانه پرداخت امن پاسارگاد پیش آمده بود که امروز برطرف شد
در رابطه با درگاه بانک ملت هم ، در چند روز آینده با تایید سامانه *****ینگ تراکنش های سیستم جی پال توسط شرکت به پرداخت ملت مجددا افتتاح خواهد شد
درخواستهای واریز وجه شتاب و شبا هم ، تا به امروز بدون هیچ تاخیری انجام شده است. مد نظر داشته باشید ، درخواستهای واریز وجه شتاب به صورت آنی به حساب فروشنده واریز می شود ؛ اما درخواستهای شبا پس از گذشت 3 مرحله به حساب فروشنده واریز می گردد
درگاه های پرداخت جدید از بانک سامان + بانک پارسیان + بانک اقتصاد نوین + بانک سرمایه و شاید بانکهای دیگر ، پس از حقوقی شدن جی پال فعال خواهد شد
با تشکر از صبر و بردباری شما کاربران گرامی / پیروز و سربلند باشید
lordvoldemort
October 23rd, 2012, 17:26
اقا عادل دوستان من این فایل زیپ رو چیکار کنم باید رو وردپرس نصبش کنم یا روی هاست موندم کمک کنید خدایی
برای استفاده از درگاه پرداخت اختصاصی ، از بخش نمونه کد که در منوی بالای سایت موجود است ، پلاگین یا ماژول اسکریپت خود را دانلود و از آن استفاده نمایید ؛
یا برای برنامه نویسی ، ابتدا نمونه کد را از لینک زیر دانلود نمایید :
دانلود(پاسارگاد)
دانلود(ملت)
سپس با توجه به راهنمای زیر ، از کد بالا در پلاگین ، ماژول و یا وبسایت خود استفاده نمایید :
کد های اصلی جهت اتصال خریدار به درگاه پرداخت ، در فایل payment-X.php وجود دارد.
توضیحات محتویات فایل مذکور ، در ادامه شرح داده خواهد شد.
در فایل مذکور ، به طور کلی 2 فانکشن وجود دارد.
متغیر jmode که در هر دو فانکشن مورد استفاده می باشد ، باید به شرح زیر باشد :
pga - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی درصدی - سمت فروشنده - تکمیل شده.
pgb - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی درصدی - سمت خریدار - تکمیل شده.
pgc - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی اجاره ای - در حال تکمیل...
1 - فانکشن getJayPal برای دریافت کد های درگاه پرداخت اینترنتی و اتصال به آن می باشد.
در این فانکشن ، کلیه خطاها به صورت جزئی تعریف شده است و در صورتی که فانکشن را با دستور echo اجرا نمایید ، خطای اتفاق افتاده نمایش داده می شود.
اطلاعات مورد نیاز برای این فانکشن ، به شرح زیر می باشد :
jmode - نوع درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی
jcard - شماره کارت فروشنده
jemail - آدرس ایمیل فروشنده
jpassword - کلمه عبور فروشنده
jamount - مبلغ تراکنش
jdata - اطلاعات تراکنش
jcallback - آدرس صفحه بازگشت جهت تایید تراکنش
* تمامی اطلاعات بالا باید تعریف و تکمیل شود ، در غیر این صورت تراکنش انجام نمی شود.
در صورتی که اطلاعات کامل و درست باشد ، کاربر به بانک مربوطه منتقل خواهد شد.
اطلاعات برگشتی تراکنش های موفق ، از هر بانک ، در نمونه کد موجود می باشد.
* تمامی اطلاعات برگشتی باید با فانکشن postJaypal برای تایید و واریز به جی پال ارسال گردد.
2 - فانکشن postJaypal برای تایید تراکنش و واریز به حساب فروشنده می باشد.
در این فانکشن ، کلیه خطاها به صورت جزئی تعریف شده است و در صورتی که فانکشن را با دستور echo اجرا نمایید ، خطای اتفاق افتاده نمایش داده می شود.
jaypalid - شماره فاکتور
response1 - اطلاعات برگشتی اول
response2 - اطلاعات برگشتی دوم
* response1 و response2 در نمونه کد هر بانک مشخص شده است.
* تمامی اطلاعات بالا باید تعریف و تکمیل شود
در غیر این صورت تراکنش تایید نشده و مبلغ تراکنش به حساب فروشنده واریز نمی گردد.
در صورتی که اطلاعات کامل و درست باشد ، اطلاعات و مبلغ تراکنش از جی پال برای فروشنده ارسال می شود. اطلاعات و مبلغ تراکنش در فانکشن action و به شرح زیر باز می گردد :
result - اطلاعات تراکنش
amount - مبلغ تراکنش
* اطلاعات تراکنش های موفق برای فروشنده از طریق ایمیل ارسال می شود.
دوستان یکی میتونه بگه بعد از اینکه فایل رو دانلود کنم دقیقا باید چیکار کنم و اخر دفعه فایل رو کجا اپلود کنم
ماژولش رو روی هاست نصب کردم فقط این تنظیمات رو باید کجا بزنم
majidjon
October 24th, 2012, 19:55
سلام بر دوستان
کسی اسکریپتی یا نمونه کدی برای استفاده از درگاه جی پال رو برای asp.net داره ؟ ( درگاه مستقیم باشه )
دوستان اگر دارن ، لطف کنن بذارن تا استفاده کنیم.
amireza21
October 24th, 2012, 22:05
با عرض پوزش چند روزی درگیر سایت شتاب دات بیز و اتفاقات پس از آن بودیم از طرفی هم حقوقی شدن جی پال کمی کار ما را سخت تر کرده است
در رابطه با تراکنش هایی که در جی پال تایید نمی شود اما پول از حساب خریدار کم میشود ؛ این تراکنش ها بین 24 تا 72 ساعت پس از انجام تراکنش ، به حساب خریدار برگشت داده می شود
اگر تراکنشی برگشت نخورد ، کافیست اطلاعات خرید را به مال اطلاع دهید تا با استعلام و اعلام به بانک ، درخواست بازگشت وجه را ثبت کنیم
دیروز مشکلات جزئی در سامانه پرداخت امن پاسارگاد پیش آمده بود که امروز برطرف شد
در رابطه با درگاه بانک ملت هم ، در چند روز آینده با تایید سامانه *****ینگ تراکنش های سیستم جی پال توسط شرکت به پرداخت ملت مجددا افتتاح خواهد شد
درخواستهای واریز وجه شتاب و شبا هم ، تا به امروز بدون هیچ تاخیری انجام شده است. مد نظر داشته باشید ، درخواستهای واریز وجه شتاب به صورت آنی به حساب فروشنده واریز می شود ؛ اما درخواستهای شبا پس از گذشت 3 مرحله به حساب فروشنده واریز می گردد
درگاه های پرداخت جدید از بانک سامان + بانک پارسیان + بانک اقتصاد نوین + بانک سرمایه و شاید بانکهای دیگر ، پس از حقوقی شدن جی پال فعال خواهد شد
با تشکر از صبر و بردباری شما کاربران گرامی / پیروز و سربلند باشید
جی پال حقوقی بشه شرایطش چه فرقی با قبلا داره ؟
یعنی درگاه هر سایتی رو قبول نمیکنه دیگه ؟
۲ - بانک ملت چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتین ۲ هفته دیگه فعال میشه ...
majidjon
October 25th, 2012, 02:40
ماشاالله ، آقای عادل چقدر سریع به سوال های ملت جواب میدن.
lordvoldemort
October 25th, 2012, 14:03
نمونه کد درگاه پرداخت اختصاصی
برای استفاده از درگاه پرداخت اختصاصی ، از بخش نمونه کد که در منوی بالای سایت موجود است ، پلاگین یا ماژول اسکریپت خود را دانلود و از آن استفاده نمایید ؛
یا برای برنامه نویسی ، ابتدا نمونه کد را از لینک زیر دانلود نمایید :
دانلود(پاسارگاد)
دانلود(ملت)
سپس با توجه به راهنمای زیر ، از کد بالا در پلاگین ، ماژول و یا وبسایت خود استفاده نمایید :
کد های اصلی جهت اتصال خریدار به درگاه پرداخت ، در فایل payment-X.php وجود دارد.
توضیحات محتویات فایل مذکور ، در ادامه شرح داده خواهد شد.
در فایل مذکور ، به طور کلی 2 فانکشن وجود دارد.
متغیر jmode که در هر دو فانکشن مورد استفاده می باشد ، باید به شرح زیر باشد :
pga - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی درصدی - سمت فروشنده - تکمیل شده.
pgb - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی درصدی - سمت خریدار - تکمیل شده.
pgc - درگاه پرداخت اینترنتی اختصاصی اجاره ای - در حال تکمیل...
1 - فانکشن getJayPal برای دریافت کد های درگاه پرداخت اینترنتی و اتصال به آن می باشد.
jamount - مبلغ تراکنش
jdata - اطلاعات تراکنش
jcallback - آدرس صفحه بازگشت جهت تایید تراکنش
* تمامی اطلاعات بالا باید تعریف و تکمیل شود ، در غیر این صورت تراکنش انجام نمی شود.
در صورتی که اطلاعات کامل و درست باشد ، کاربر به بانک مربوطه منتقل خواهد شد.
اطلاعات برگشتی تراکنش های موفق ، از هر بانک ، در نمونه کد موجود می باشد.
* تمامی اطلاعات برگشتی باید با فانکشن postJaypal برای تایید و واریز به جی پال ارسال گردد.
2 - فانکشن postJaypal برای تایید تراکنش و واریز به حساب فروشنده می باشد.
jaypalid - شماره فاکتور
response1 - اطلاعات برگشتی اول
response2 - اطلاعات برگشتی دوم
* response1 و response2 در نمونه کد هر بانک مشخص شده است.
* تمامی اطلاعات بالا باید تعریف و تکمیل شود
در غیر این صورت تراکنش تایید نشده و مبلغ تراکنش به حساب فروشنده واریز نمی گردد.
در صورتی که اطلاعات کامل و درست باشد ، اطلاعات و مبلغ تراکنش از جی پال برای فروشنده ارسال می شود. اطلاعات و مبلغ تراکنش در فانکشن action و به شرح زیر باز می گردد :
result - اطلاعات تراکنش
amount - مبلغ تراکنش
* اطلاعات تراکنش های موفق برای فروشنده از طریق ایمیل ارسال می شود.
دوستان یکی میتونه بگه بعد از اینکه فایل رو دانلود کنم دقیقا باید چیکار کنم و اخر دفعه فایل رو کجا اپلود کنم
ماژولش رو روی هاست نصب کردم فقط این تنظیمات رو باید کجا بزنم
یعنی یکی نیست بگه ما چیکار کنیم
mr-secret
October 25th, 2012, 14:47
یعنی یکی نیست بگه ما چیکار کنیم
لطفا در تایپیک مربوطه درخواست اموزش نصب رو بدید دوستان جواب مدن بهتون با به خود سایت freer.ir مراجعه کنید اموزشش هست
HosseinMp
October 25th, 2012, 21:20
اقا عادل دوستان من این فایل زیپ رو چیکار کنم باید رو وردپرس نصبش کنم یا روی هاست موندم کمک کنید خدایی
باید روی هاست نصب کنی . روی وردپرس نمیشه . چون ۲تا CMS مختلف هستن و نمیشه یه جا استفاده بشه!
یعنی اگه وردپرس دارید یا باید پاکش کنید و این CMS رو نصب کنید یا روی SubDomin نصب کنید یا یک دامین AddOn کنید و روی اون نصب کنید
sepadl71
October 26th, 2012, 12:37
با سلام خدمت تمامی کاربران
در حال حاظر نمونه کد asp و پلاگین های دیگر موجود نمی باشد
در رابطه با حقوقی شدن ، همانطور که قبلا" هم عرض کردم ، 0.2درصد به کارمزد ها اضافه می شود
همچنین از طرفی دیگر، درگاه های مختلفی از بانک های مختلفی به سیستم اضافه خواهد شد
موفق باشید
lordvoldemort
October 26th, 2012, 14:02
باید روی هاست نصب کنی . روی وردپرس نمیشه . چون ۲تا CMS مختلف هستن و نمیشه یه جا استفاده بشه!
یعنی اگه وردپرس دارید یا باید پاکش کنید و این CMS رو نصب کنید یا روی SubDomin نصب کنید یا یک دامین AddOn کنید و روی اون نصب کنید
داداش نصبش کردم اینم ادرسش اما موقع پرداخت ارور میده
فکر کنم پرداخت های زیر ۱۰۰تومن رو بانک قبول نکنه!
vps118
October 27th, 2012, 01:18
اقای عادل باز درگاه بانک پاسارگاد مشگل پیدا کرده؟ الان یکی میخواد پرداخت کنه هی میزنه : نشست کاربری منقضی شده!!!!
لطفا بگین ما چیکار کنیم؟
vps118
October 27th, 2012, 01:28
الانم که میزنه هیچ پاسخی از بانک دریافت نشد!!!
sepadl71
October 27th, 2012, 15:07
?????
با سلام
در این پست اعلام شد
موفق باشید
در رابطه با حقوقی شدن ، همانطور که قبلا" هم عرض کردم ، 0.2درصد به کارمزد ها اضافه می شود
همچنین از طرفی دیگر، درگاه های مختلفی از بانک های مختلفی به سیستم اضافه خواهد شد
sepadl71
October 27th, 2012, 15:10
با سلام خدمت تمامی کاربران
متاسفانه درگاه سامانه پرداخت امن پاسارگاد بعضی وقت ها دچار مشکل می شود
همچنین در سیستم شتاب تراکنش های زیر 1000 ریال انجام نمی شود
تا چند روز دیگر ، پس از حقوقی شدن جی پال درگاه های متعددی به صورت مدیریت شده به سیستم اضافه خواهد شد
شکیبا باشید
caspiannets
October 27th, 2012, 15:27
شما پارسیان رو اضافه کن ببین چقدر درآمدها تغییر می کنند ، راستی عادل من یک نکته جال فهمیدم شما نوشتید دو روز کاری تسویه حساب میکنید ولی عملا همون 3 روزه واسه من
HosseinMp
October 31st, 2012, 00:45
درگاه هنوز بعضی از پرداخت هارو قبول نمیکنه :((
rapfather
October 31st, 2012, 20:11
چرا درگاه پرداخت هارو قبول نمیکنه؟؟
mr-secret
November 1st, 2012, 15:04
مشکلات زیادی داره این پاسارگاد ، این چند روز ! چند روزه ؟
rapfather
November 1st, 2012, 16:46
پس این بانک ملت چی شد؟این پاسارگا خیلی داغونه...........
rapfather
November 1st, 2012, 20:45
این کد پذیرنده چیه؟و چجوری باید ازش استفاده کرد؟
amireza21
November 1st, 2012, 20:52
بانک ملت چه شد !!!
rapfather
November 2nd, 2012, 01:34
اتفاق خیلی عجیب افتاده.اینکه من امروز از درگاه جیپال هیچ فروشی نداشتم اما از شتاب دات بیز فقط فروش داشتم.دلیل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:104:
behtash007
November 2nd, 2012, 04:08
سلام دوستان .
من تازه به جمع تجارت الکترونیک پیوستم .. میخواستم بدونم برای استفاده از جی پل باید هزینه ای پرداخت کرد یا نه
بعد کارمزد آن چقدر است
rapfather
November 2nd, 2012, 04:44
سلام دوستان .
من تازه به جمع تجارت الکترونیک پیوستم .. میخواستم بدونم برای استفاده از جی پل باید هزینه ای پرداخت کرد یا نه
بعد کارمزد آن چقدر است
خیر رایگان هست....از هر تراکنش هم 2% اینا کم میشه...در کل درگاه مطمعا ای هستش ;)
behtash007
November 2nd, 2012, 12:07
خیر رایگان هست....از هر تراکنش هم 2% اینا کم میشه...در کل درگاه مطمعا ای هستش ;)
پس چطور میتونی شماره مشخصات مربوطه را برای freer استفاده کنم هرچی میگردم توش چیزی نیست ...
ایمیل جی پل رمز جی پل و .....
rapfather
November 2nd, 2012, 16:06
پس چطور میتونی شماره مشخصات مربوطه را برای freer استفاده کنم هرچی میگردم توش چیزی نیست ...
ایمیل جی پل رمز جی پل و .....
شما برای فریر.شماره کارت بانکت رو وارد کن(همونی که تو جی پال هم نیز ثبت کردی)+پسووردت که باهاش در جی پال وارد میشی+ایمیلت که در جی پال ثبت شده.
همین............
mr-secret
November 2nd, 2012, 21:06
این ترکانش های ناموفق رو که از حساب این بدبخت بیچاره ها کم میشه و بازگشت هم داده نمیشه بعد 72 ساعت و پیام خصوصی هم به اقای عادل زدیم جواب نمیدهد و پشتیبانی سایتشون هم کار نیکنید باید چه خاکی تو سرشون بریزن ؟
HosseinMp
November 2nd, 2012, 21:47
این ترکانش های ناموفق رو که از حساب این بدبخت بیچاره ها کم میشه و بازگشت هم داده نمیشه بعد 72 ساعت و پیام خصوصی هم به اقای عادل زدیم جواب نمیدهد و پشتیبانی سایتشون هم کار نیکنید باید چه خاکی تو سرشون بریزن ؟
باید ۲ رکعت نماز شکر به جا بیارند و بعد از تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) ۱۰۰مرتبه صلوات بفرستند و از خداوند درخواست بازگشت وجه کنند! باشد که برگشت بخورد
mr-secret
November 3rd, 2012, 01:13
داش عادل اینجوری نمیشه درسته کارت رو درست انجام میدی و به اندازه کافی کاربر داری به این معنی نیست که پشتیبانی نکنی ! لطفا یه فکر به حال این ترکانشهای ناموفق بکن پشتیبانی سایتت هم راه بنداز
vistaperes
November 3rd, 2012, 01:35
تکلیف این پولها چی میشه؟ میره جیب مدیر سایت؟
:)
rapfather
November 3rd, 2012, 01:43
دوستان میتونند با اعتصاب استفاده از درگاه به مدت چندروز دوباره کارشون راه بیفته...ایشون تا دیدن مشتریاشون زیاد شده دیگه تحویل نمیگیرن.هه
sepadl71
November 3rd, 2012, 13:33
با سلام خد مت شما کاربران محترم
همانطور که قبلا" هم عرض کردم ، پیگیری های بنده به دلیل درگیری های حقوقی کمی کم رنگ تر شده
همچنین مسءولین پشتیبانی هم کم کاری کردند
در هفته جاری با جدیت تمام پشتیبانی سایت را تکمیل می کنیم تا پروسه پشتیبانی بین 1ساعت تا 24 ساعت پس از درخواست انجام شود
درگاه بانک ملت ، نیازمند تایید فنی شرکت به پرداخت می باشد که تا کنون انجام نشده
درگاه های بانک های دیگر ، به زودی اضافه خواهد شد
تسویه حساب های شتابی 1 روز پس از ثبت درخواست و تسویه حشاب های شبایی ، 2 روز کاری پس از ثبت درخواست به حساب بانکی کاربران واریز می شود
تراکنش های نا موفق بانک پاسارگاد باید به صورت خود کار ، بین 24 تا 72 ساعت توسط بانک پاسارگاد به حساب خریدار برگشت بخورد
اگر تراکنشی به صورت اتفاقی برگشت نخورد ، در کمترین زمان ممکن و تنها از طریق پیگیری تلفنی خریدار در کوتاه ترین زمان ممکن برگشت خواهد خورد
پیروز و سربلند باشید
etanol
November 4th, 2012, 01:05
من در این درگاه ثبت نام کردم ماژول هم نصب کردم ولی تنظیماتی مثل شماره حساب و ... داره که من اصلا نتونستم درستش بکنم
کسی هست دقیق بلد باشه؟
adeb
November 5th, 2012, 10:10
سپهر جان درگاه کی درست میشه ؟!
amireza21
November 5th, 2012, 15:29
کی مشکل درگاه حل میشه !!
behtash007
November 5th, 2012, 15:54
مشکل درگاه هنوز حل نشده ...
rapfather
November 5th, 2012, 18:31
سایت جی پال هم که پریده یعنی چی آخه............
spaceman_
November 5th, 2012, 19:34
نه شتاب دات بیز نه مهر پی نه جی پال هیچ کدوم فعال نیستن
SajjadM2
November 5th, 2012, 19:34
ادمین ماژول برای whmcs میخوام میشه بدی؟
amireza21
November 6th, 2012, 14:16
جیپال چه شد یهو !!!
vistaperes
November 6th, 2012, 14:49
:) نظارت روی درگاه های بانک ها باید بیشتر بشه :)
habiballahafg
November 6th, 2012, 14:53
همواره و از همان ابتدا من زرین پل را به باقی سیستم های دیگر ترجیح میدادم درسته در پرداخت میکنند والی خیلی مطمئن هستند و همواره آپ بوده اند از نظر پشتیبانی هم حرف ندارند
amireza21
November 6th, 2012, 15:08
چرا جیپال واریزی ها رو انجام نمیده !!
۳ روز درخواست دادم هنوز واریز نشده
rapfather
November 6th, 2012, 17:31
چرا پولها واریز نمیشه.آخه یعنی چی من نمیدونم این چه وضعیه آخه اه..................
نه بابا شوخی کردم مگه می شه واریز نکنه!!! باید بکنه من خودم 200 تومن طلب دارم
الان هم ظاهرن سایتش با همون دیتا بیس آخرین روزش بالا اومده احتمالا امروز فردا باید واریز کنه فعلا درگاهش اما غیر فعاله...
mehrdad.
November 7th, 2012, 09:57
3 روز پیش پیام دادن که تا فردا حل میشه مشکل که نشد پری شب دوباره پیام دادن که نهایت 12 تا 24 ساعت دیگه درست میشه که ساعت 9 دیشب 24 ساعت هم تمام شد.خوب دوست عزیز اگر مشکل داره سایتتون قول الکی ندید مثلا بگید 3 روز دیگه درست میشه یا فلان روز که کاربراتون رو نه اذیت کنید نه فکرای ناجور در رابطه با عدم واریز کنند.بنده هم 230 عدم واریزی دارم که تا الان گلاییه نکردم برای 3 روز پیش هست که باید واریز میشدکه نشده درسته شما قابل اعتماد هستید و خودتون رو ثابت کردید اما زمانی رو اعلام کنید که بد قول نشید کاربراتون سر در گم بشند چه در رابطه با واریز که روز اول پیام دادی سریع واریز میشه چه دان شدن سایت
n4ser
November 7th, 2012, 12:13
بنده اقای عادل رو میشناسم دارن سرور منتفل میکنن به زودی جوابگو هستند چرا الکی حرف میزنین؟
آقای عادل لطفا واریزی ها رو انججام بدید ۴ روزه درخواست دادیم .
pedramsistani
November 7th, 2012, 18:10
آقای عادل لطفا واریزی ها رو انججام بدید ۴ روزه درخواست دادیم .
طی تماسی که چند روز با ایشون داشتم هر روز قول میدادند واریزمیکنند اما نکردند.....
امروز صحبتی داشتیم و اگه بد قولی نکنند تا آخر امروز تصفیه میکنند
spaceman_
November 7th, 2012, 18:33
دوستان عزیز جی پل پول منو واریز کرد .... نگران نباشیییییییید واریز می شه
spaceman_
November 7th, 2012, 18:38
و همچنین درگاه پاسارگادش دوباره راه افتاده ایول
rapfather
November 7th, 2012, 20:47
سایتش کی میاد بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ehsan_296
November 7th, 2012, 20:48
سایتش بالاست
rapfather
November 7th, 2012, 20:56
پس چرا برای من بالا نمیاد؟
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://www.jaypal.ir) مگه نیست؟
rapfather
November 7th, 2012, 21:06
Server not found
Firefox can't find the server at JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://www.jaypal.ir).
Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
IANA — Example domains (http://www.example.com)
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or *****, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
ali.ms
November 7th, 2012, 21:49
سایت برای من بالا میاد مشکلی نداره
ehsan_296
November 7th, 2012, 22:30
Server not found
Firefox can't find the server at JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://www.jaypal.ir).
Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
IANA — Example domains (http://www.example.com)
If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
If your computer or network is protected by a firewall or *****, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
مشکل از سیستم خودتونه .برا منم باز میشه
rapfather
November 7th, 2012, 22:38
مثل اینکه سرور جی پال یسری آی پی هارو بلاک کرده.لطفا آقای عادل با مدیر سرورشون در ارتباط باشند
spaceman_
November 7th, 2012, 23:13
مودم تون رو یه بار خاموش و روشن کنید ببینید باز اینطور میشه... یا از چیز پی ان استفاده کنید
adeb
November 7th, 2012, 23:58
دی ان اس های سرورشونو تغییر دادن یکم زمان میبره برای همه درست بشه
لطفا صبر داشته باشید
sepadl71
November 8th, 2012, 00:01
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
همانطور که به همه ی شما قول داده بودیم انتقال سرور کمتر از 12 ساعت انجام شد ! اما تنظیمات DNS خیلی زیاد طول کشد...
هم اکنون هم در برخی جاها از برخی ISP ها سایت باز نمی شود!
تغییرات بر روی دامین و DNS سرور اعمال شد و سرور داخلی ایران با وابستگی به شرکت ثبتی ما تهیه شد. اطلاات ثبتی و تغییر +0.2 درصدی کارمزد هم به زودی اعمال خواهد شد
در امتداد ثبت شرکت و حقوقی شدن جی پال ، درگاه های پارسیان و سامان به زودی فعال می شوند
مهم ترین مبحث پس از انتقال سرور برای ما ، تکمیل بخش پشتیبانی تیکتینگ می باشد و پس از آن تکمیل ناحیه کاربری
در رابطه با تراکنش های نا موفق روز ۱۳۹۱/۰۸/۱۴ ، اگر اطلاعاتی دارید اعلام کنید. در صورتی که خریدار شما اعلام می کنید که پس از 72 ساعت کاری ، تراکنش برگشت نخورده ، حتما" مساله را با ذکر جزئیات برای support@jaypal.ir ایمیل کنید
در پایان از یکایک شما کاربران صبور و محترم پوزش می خواهیم و تا میتوانیم سعی می کنیم مشکلات این چنینی پیش نیاید
موفق ، پیروز و سربلند باشید / سپهر ممیز عادل - مدیریت جی پال
rapfather
November 8th, 2012, 00:44
از س..س استفاده میکنم این مشکل بازم هست.
ولی وقتی از چیز شکن(فریجیت)استفاده میکنم این مشکل نیست
spaceman_
November 8th, 2012, 00:59
آقای عادل یکی به این ایمیل ها هم رسیدگی کنید تا حالا دو بار ایمیل فرستادم سوالی از شما داشتم باور کنید این مشکل من بیشتر به نفع شماس اگه حل شه مشکلم...
spaceman_
November 8th, 2012, 01:01
ای بابا الان آقای عادل گفت که از آی اس پیه تا دی ان اس عوض شه این مشکل هس اما این که شما با چیز شکن سایت رو باز می کنید ای پی شما احتمالا بن شده ربطی به به دی ان اس نداره
shirazdownload
November 8th, 2012, 12:37
سلام . خسته نباشید
سایت جی پال واسه من بالا میاد ولی موقعی که میخوام از سایتم پرداخت کنم و وارد درگاه بشم صفحه ای با عنوان خطا میاد و کادری هم که توی صفحه هست خالیه
من پلاگین رو هم عوض کردم همون طور که توی ایمیل گفته بودین
مشکل چی هست ؟
mehrdad.
November 8th, 2012, 16:02
شما در ایمیلتون فقط کد های virtual freer رو قرار دادید تکلیف کسایی که اسکریپ اختصاصی دارند چی میشه دوست عزیز؟میشه سریع تر ارسال کنید تا اوکی کنیم کد هارو؟
abc
November 8th, 2012, 17:13
هیچ چیزی به پای به پرداخت ملت نمیرسه واقعا
mr-secret
November 8th, 2012, 22:47
شما در ایمیلتون فقط کد های virtual freer رو قرار دادید تکلیف کسایی که اسکریپ اختصاصی دارند چی میشه دوست عزیز؟میشه سریع تر ارسال کنید تا اوکی کنیم کد هارو؟
خوب نمونه کد تو سایت اپدیت شده از روی همون اوکی کنید !
SajjadM2
November 8th, 2012, 23:08
ماژول whmcs :((
amireza21
November 9th, 2012, 01:46
آقای عادل این ماژول جدید که زدین واسه پاسارگارد افتضاحه !! یا به درگاه وصل نمیشه یا کلی طول مییده !!
همون قبلی خوب بود که این چیه آخه کارمون رو لنگ تر کرد !
ehsan_296
November 9th, 2012, 13:59
آقای عادل این ماژول جدید که زدین واسه پاسارگارد افتضاحه !! یا به درگاه وصل نمیشه یا کلی طول مییده !!
همون قبلی خوب بود که این چیه آخه کارمون رو لنگ تر کرد !
مشکل از شماست . به نظر من از قبل بهتر شده و با سرعت بیشتری به درگاه وصل میشه .
سایتتون رو پ . خ کنید تست کنم
amireza21
November 9th, 2012, 19:35
آخه به سایت نیست چون من در اون ساعتی که اینجوری شد همه سایت ها رو چک کردم
البته فکر کنم اتفقای بوده
جناب عادل چرا بعد هر تراکنش دیگر میلی ارسال نمیشود ؟
لطفا این امکان را مجددا فعال نمایید
با تشگر
mehryar0
November 11th, 2012, 00:09
سلام . خسته نباشید
سایت جی پال واسه من بالا میاد ولی موقعی که میخوام از سایتم پرداخت کنم و وارد درگاه بشم صفحه ای با عنوان خطا میاد و کادری هم که توی صفحه هست خالیه
من پلاگین رو هم عوض کردم همون طور که توی ایمیل گفته بودین
مشکل چی هست ؟
منم همین مشکلو دارم
HosseinMp
November 11th, 2012, 01:18
آخه به سایت نیست چون من در اون ساعتی که اینجوری شد همه سایت ها رو چک کردم
البته فکر کنم اتفقای بوده
جناب عادل چرا بعد هر تراکنش دیگر میلی ارسال نمیشود ؟
لطفا این امکان را مجددا فعال نمایید
با تشگر
داخل اسپم میره
sepadl71
November 11th, 2012, 02:06
با سلام خدمت شما
نمونه کد درگاه پرداخت اینترنتی در ناحیه کاربری وجود دارد
می توانید دانلود و استفاده کنید
موفق باشید
sepadl71
November 11th, 2012, 02:10
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
پلاگین های جدید WHMCS به زودی برای تمامی کاربران ارسال می شود (در حال برطرف کردن مشکل امنیتی آن می باشیم)
پلاگین های جدید هیچ فرقی نکرده ، تنها آدرس آی.پی در آن به آدرس سایت تبدیل شده
سیستم ارسال ایمیل هنوز فعال است ؛ اما مثل اینکه تعدادی از کاربران ایمیل های ما را Spam ریپورت کردن و ایمیل ها در اسپم می روند
لطفا" ایمیل های ما را بازکرده و سپس بر روی Not Spam یا No Spam کلیک کنید تا ایمیل ها به Inbox منتقل شده و از این به بعد به Inbox فرستاده شوند
شاد و پیروز باشید
caspiannets
November 11th, 2012, 20:42
درگاه خراب هست بچه ها امروز نه ؟
pedramsistani
November 11th, 2012, 20:53
درگاه خراب هست بچه ها امروز نه ؟
عزیز به دلیل واریز رایانه ها درگاه بیشتر بانک ها مشکل دار شدند
sepadl71
November 11th, 2012, 23:14
عزیز به دلیل واریز رایانه ها درگاه بیشتر بانک ها مشکل دار شدند
سلام
با تشکر از pedramsistani (http://www.webhostingtalk.ir/member/7553/) عزیز
مشکل امروز دقیقا" همین بود...
امیدوارم در آینده ای نزدیک ، بتوانید این مشکلات را حل کنیم...
پیروز باشید
SajjadM2
November 11th, 2012, 23:22
اصلا میخوام بدونم این ماژل های سایت رو کجا برای دانلود میزارین؟ :|