سلام
من هم مشکلی مشابه پست #957 (http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/index96.html#post645294) دارم. الان وقتی برای تست کردن از فریر خودم خرید میکنم پس از تایید تراکنش در سایت بانک پاسارگاد به فریر منتقل میشم و transaction error میده
پول رو از کارتم کم میکنه و کالا رو تحویل نمیده و ""پول تو حساب جی پل هم نیست"" و بعد ده روز کاری هم بازگردانده نمیشه و وقتی هم که به پشتیبانی میل زدم جوابی دریافت نکردم.:)
در ضمن میشه بگین فرق pga وpgb چیه؟ هیچ جای نت یک آموزش کامل برای ج پل پیدا نکردم.
این مشکل رو همچنان خودمم دارم ...
noyfound
February 7th, 2013, 02:09
ایمیلی مبتنی بر غير فعال شدن درگاه واسطه از فرداشب دریافت كردم ، این غيرفعال شدن 72 ساعته درگاه مستقیم رو كه شامل نمیشه ؟!
RapB0y
February 7th, 2013, 02:11
سلام جناب عادل
سیستم پیام کوتاه برای تراکنش ها و تسویه حساب ها و ورود کاربر به سایت راه اندازی میکنید؟
با تشکر
Snowa
February 8th, 2013, 02:14
سلام جناب عادل
سیستم پیام کوتاه برای تراکنش ها و تسویه حساب ها و ورود کاربر به سایت راه اندازی میکنید؟
با تشکر
نه آقای عادل من کاملا مخالفم !!!
عزیز حرفا میزنیا ! الان جی پال کاملا امنیتیه ! الکی سایتو بهم نریز !
rapfather
February 8th, 2013, 02:25
آقای عادل برای پیگیری واریزی های پایا که پنج شنبه انجام شده بانک فعلا رفع مسعولیت کرده.
تاریخ ثبت
2013/02/05
ساعت ثبت
06:21:51
مبلغ
531300
تاریخ واریز
2013/02/07
ساعت واریز
14:42:20
نوع واریز
وب سرویس شبا
تاریخ ثبت حواله بین بانکی :
۱۳۹۱/۱۱/۱۹
شماره سپرده مبدا :
۳۹۱۰.۸۰۰۰.۱۰۷۸۴۴۴۵.۱
شماره شبای مقصد :
مبلغ انتقال :
نام بانک مقصد :
ملت
فرستنده :
سپهر مميز عادل
RapB0y
February 8th, 2013, 02:36
نه آقای عادل من کاملا مخالفم !!!
عزیز حرفا میزنیا ! الان جی پال کاملا امنیتیه ! الکی سایتو بهم نریز !
واسه ی چی مخالفید؟!
شما دوست داشتی استفاده میکنی دوست نداشتی استفاده نمیکنی !
مثلا سامانه پیام کوتاه چیش غیر امنیتیه؟!
rapfather
February 8th, 2013, 02:39
حاجی بیخیال پیامک شو
آقای عادل این مشکل مارو زودتر رسیدگی کنید.قبلنا که مشتریاتون کم بود بهتر تحویل میگرفتی
hoka
February 8th, 2013, 03:15
حاجی بیخیال شو بابا
آقای عادل این مشکل مارو زودتر رسیدگی کن.قبلنا که مشتریاتون کم بود بهتر تحویل میگرفتی
فکر کنم این تراکنش آخر وقت اداری 5 شنبه واریز شده و بانک مبدا اون رو حواله نکرده به بانک و حساب شما . تا شنبه باید صبر کنید چون الان کلا بانک ها تعطیل هستند و پیگیری پایا هم عملا غیرممکن هست
noyfound
February 8th, 2013, 11:01
ایمیلی مبتنی بر غير فعال شدن درگاه واسطه از فرداشب دریافت كردم ، این غيرفعال شدن 72 ساعته درگاه مستقیم رو كه شامل نمیشه ؟!
جواب سوال خودمو خودم بدم:
خیر درگاه مستقیم غیرفعال نمیشود زیرا من امروز هم تراکنش موفق داشته ام.
lvlehrad
February 8th, 2013, 11:24
چقدر زمان میبره درگاه جدید اضافه بشه ؟الان فکر کنم تقریبا یک ماهی میشه که شرکت ثبت کردید ولی خبری از درگاه بانکی جدید نیست ...آیا تا اوایل اسفند درگاهی اضافه خواهد شد ؟
sepadl71
February 8th, 2013, 19:31
با سلام خدمت شما،
همانطور که اعلام شد فقط درگاه پرداخت اینترنتی واسطه
موفق باشید.
sepadl71
February 8th, 2013, 19:35
سلام جناب عادل
با تشکر
با سلام خدمت شما،
اطلاع رسانی با پیامک برای هر تراکنش به دلیل حجم بالای تراکنش یک یا چند فروشنده، عملا" غیر ممکن می باشد.
در نظر داریم برای ثبت نام و زمان واریز تسویه حساب ها پیامک ارسال نماییم (به صورت کاملا" رایگان برای فروشنده و فقط جهت اطلاع رسانی)
گزارش ورود ها به سیستم در ناحیه کاربری وجود دارد. هر کدام که سبز رنگ است یعنی بر روی دکمه خروج کلیک شده و به صورت کامل از سیستم خارج شدید و هرکدام که قرمز است دقیقا" برعکس می باشد.
شاد باشید.
sepadl71
February 8th, 2013, 19:36
آقای عادل برای پیگیری واریزی های پایا که پنج شنبه انجام شده بانک فعلا رفع مسعولیت کرده.
تاریخ ثبت
2013/02/05
ساعت ثبت
06:21:51
مبلغ
531300
تاریخ واریز
2013/02/07
ساعت واریز
14:42:20
نوع واریز
وب سرویس شبا
تاریخ ثبت حواله بین بانکی :
۱۳۹۱/۱۱/۱۹
شماره سپرده مبدا :
۳۹۱۰.۸۰۰۰.۱۰۷۸۴۴۴۵.۱
شماره شبای مقصد :
مبلغ انتقال :
نام بانک مقصد :
ملت
فرستنده :
سپهر مميز عادل
فروشنده گرامی،
همانطور که بارها اعلام شد و حتی جدول زمان بندی واریزی های بانک پاسارگاد هم ضمیمه شد، حواله از طرف حساب ما با جزئیاتی که در ایمیل واریز درخواست شما وجود دارد توسط بانک پاسارگاد انجام شده است.
بار ها سایر فروشندگان جهت پیگیری به ما رجوع کرده بودند که همیشه از طرف بانک این جمله اعلام می شد :
حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده ؛ (و اگر روز بعد از انجام حواله پیگیری می شد، اعلام می کردند : ) حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده و تاییدیه آن از بانک مقصد دریافت شده است.
لذا همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی هم ذکر شده است، جهت پیگیری حواله های بین بانکی پایا و یا واریزی های شتابی از بانک مقصد (یعنی بانک خودتان) پیگیری نمایید.
پیروز باشید.
sepadl71
February 8th, 2013, 20:14
چقدر زمان میبره درگاه جدید اضافه بشه ؟الان فکر کنم تقریبا یک ماهی میشه که شرکت ثبت کردید ولی خبری از درگاه بانکی جدید نیست ...آیا تا اوایل اسفند درگاهی اضافه خواهد شد ؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
متاسفانههیچ کدام از کارهای ما به صورت معقول به اتمام نرسیده؛
هم اکنون پس از گذشت بیشتر از 1 ماه هنوز روزنامه رسمی ما ثبت نشده و ما با کپی برابر اصل آن اقدام به دریافت درگاه نمودیم.
از طرفی هم تغییر و انتقال از سیستم شتاب به شاپرک، باعث شده که درخواستها با تاخیر انجام شود و یا مشکلاتی به وجود بیاید.
هم اکنون منتظریم که تمامبی مراحل تکمیل شود و اول درگاه بانک پارسیان و سپس درگاه بانک سامان را به سیستم اضافه کنیم.
در رابطه با درگاه بانک ملت، هنوز برنامه ریزی دقیقی نداریم؛
سربلند باشید.
rapfather
February 8th, 2013, 23:13
فروشنده گرامی،
همانطور که بارها اعلام شد و حتی جدول زمان بندی واریزی های بانک پاسارگاد هم ضمیمه شد، حواله از طرف حساب ما با جزئیاتی که در ایمیل واریز درخواست شما وجود دارد توسط بانک پاسارگاد انجام شده است.
بار ها سایر فروشندگان جهت پیگیری به ما رجوع کرده بودند که همیشه از طرف بانک این جمله اعلام می شد :
حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده ؛ (و اگر روز بعد از انجام حواله پیگیری می شد، اعلام می کردند : ) حواله شما به بانک مرکزی ارسال شده و تاییدیه آن از بانک مقصد دریافت شده است.
لذا همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی هم ذکر شده است، جهت پیگیری حواله های بین بانکی پایا و یا واریزی های شتابی از بانک مقصد (یعنی بانک خودتان) پیگیری نمایید.
پیروز باشید.
متاسفانه بانک کارو انجام نمیده.من به شعبه رجوع میکنم میگه ما چیزی دریافت نکردیم.آیا راه دیگه ای برای پیگیری نیستش؟مرکزی که زگ بزنیم,شماره پشتیبانی بانکی یا.......
sepadl71
February 8th, 2013, 23:30
متاسفانه بانک کارو انجام نمیده.من به شعبه رجوع میکنم میگه ما چیزی دریافت نکردیم.آیا راه دیگه ای برای پیگیری نیستش؟مرکزی که زگ بزنیم,شماره پشتیبانی بانکی یا.......
کاربر گرامی،
رسید حواله به ایمیل شما ارسال شده است.
جهت پیگیری از بانک پاسارگاد، در روزها و ساعات اداری با شماره 02182891593 و یا 02182891190 تماس بگیرید و با توجه به رسید اعلام شده پیگیری نمایید.
همانطور که میدانید سیستم واریز وجه ما هوشمند و خودکار می باشد و بدون دخالت دست واریزی ها را انجام داده و رسید را دریافت و گزارش می دهد؛ پس هیچ گونه مشکلی نباید وجود داشته باشد.
شما هم نیاز نیست حضوری به جایی بروید؛ کاملا" آسان و به صورت تلفنی از بان پاسارگاد(بانک مبدا) و یا بانک مقصد (بانک خودتان) پیگیری نمایید.
سر افراز باشید.
Snowa
February 10th, 2013, 04:31
کاربر گرامی،
رسید حواله به ایمیل شما ارسال شده است.
جهت پیگیری از بانک پاسارگاد، در روزها و ساعات اداری با شماره 02182891593 و یا 02182891190 تماس بگیرید و با توجه به رسید اعلام شده پیگیری نمایید.
همانطور که میدانید سیستم واریز وجه ما هوشمند و خودکار می باشد و بدون دخالت دست واریزی ها را انجام داده و رسید را دریافت و گزارش می دهد؛ پس هیچ گونه مشکلی نباید وجود داشته باشد.
شما هم نیاز نیست حضوری به جایی بروید؛ کاملا" آسان و به صورت تلفنی از بان پاسارگاد(بانک مبدا) و یا بانک مقصد (بانک خودتان) پیگیری نمایید.
سر افراز باشید.
آقای عادل شما هاست یا سرورتون که مال ایرانه از کدوم شرکت گرفتید ؟
اگر میشه از پیغام خصوصی بفرمایید یا همینجا .
sepadl71
February 10th, 2013, 17:37
آقای عادل شما هاست یا سرورتون که مال ایرانه از کدوم شرکت گرفتید ؟
اگر میشه از پیغام خصوصی بفرمایید یا همینجا .
کلیه سیستم ها و سایتهای "شرکت یگانه دانه پیشرو" بر روی سرور های اختصاصی میزبانی می شود.
وب سرور + پلاگینها + ماژول های آن به صورت اختصاصی و تنظیم شده کامپایل و اجرا شده اند.
تمامی سرویس های داخلی سرور توسط خودمان مدیریت و کنترل می شوند.
سرور در دیتا سنتر تبیان نت تهران بوده و از طریق شرکت پارس پروا سیستم با نام تجاری پارس پکتهیه شده است.
پیروز باشید
rapfather
February 14th, 2013, 00:18
جناب عادل.هیچ درگاهیی بهتر از پارسیان نیست.شما 4ماه پیش قول دادید این درگاهو بالا بیارید.ولی متاسفانه فقط یک درگاه بیشتر ندارید.و این موضوع زیاد جالب نمیتونه باشه.
ما جی پال رو دوست داریم و از شما درخاست داریم درگاه های دیگر هم اضافه کنید
که ماهم الکی 1% پول بابات درگاه پاسارگاد ندیم
sepadl71
February 14th, 2013, 00:44
جناب عادل.هیچ درگاهیی بهتر از پارسیان نیست.شما 4ماه پیش قول دادید این درگاهو بالا بیارید.ولی متاسفانه فقط یک درگاه بیشتر ندارید.و این موضوع زیاد جالب نمیتونه باشه.
ما جی پال رو دوست داریم و از شما درخاست داریم درگاه های دیگر هم اضافه کنید
که ماهم الکی 1% پول بابات درگاه پاسارگاد ندیم
با سلام خدمت شما
حق با شماست، اما ما چهار ماه پیش قول ندادیم و فقط خدمت کاربران گفتیم به زودی اضافه میشه
شما لطف دارید؛ اگر کمی بیشتر صبر داشته باشید، نتیجه را مشاهده می کنید
موفق باشید
sepadl71
February 15th, 2013, 01:06
با سلام خدمت تمامی کاربران معترم و گرامی انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
26 بهمن ماه، اولین سالروز تولد درگاه پرداخت اینترنتی جی پل مبارکـ...
به همین مناسبت درخواستهای واریز وجه از روز اول اسفند ماه سال نود و یک، یک روز زودتر واریز خواهند شد
درخواستهای واریز وجه شتاب ، بین ساعت 22:00:00 تا 59 : 59 : 23 همان روز به صورت کارت به کارت واریز می گردند
درخواستهای واریز وجه شبا ، پس از گذشت 1 روز کاری و بین ساعت 14:00:00 تا 59 : 59 : 15 به صورت حواله پایا واریز می گردند
با تشکر از همکاری تمامی کاربران و فروشندگان درگاه پرداخت اینترنتی جی پل
rapfather
February 15th, 2013, 01:49
به مناسبت تولد .لااقل از کسانی که تو این 1ماه بیشترین گردش حساب هارو داشتن کارمزد کم کنید:71:
Cyrus.The.Great
February 15th, 2013, 01:57
به مناسبت تولد .لااقل از کسانی که تو این 1ماه بیشترین گردش حساب هارو داشتن کارمزد کم کنید:71:
سلام. پیشنهاد خیلی خوبیه.
راستی هنوز درگاه رو اضافه نکردید. خداییش خیلی بد قول هستید، قبول کنید.
arashost
February 15th, 2013, 15:46
سلام
کارتون خیلی عالیه
ولی درگاه های پرداختتون کمه
میشه یه درگاه پرداخت مستقیم واسه سیستم whmcs طراحی کنید؟
اگه بدید ممنون میشم
منتظر ام:x
n4ser
February 15th, 2013, 16:24
یعنی چند ساعته تسویه میکنین درخواست هارو که میگین کمتر شده؟
arashost
February 15th, 2013, 16:49
من که چند بار حدود ساعت 5 در خواست تسویه دادم نیم ساعت بعدش پول به حساب ام اومده
sepadl71
February 15th, 2013, 23:34
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و با تشکر از نظرات شما،
در رابطه با افزودن درگاه پرداخت جدید، اگر بر عهده ما بود از همان اول اضافه می کردیم؛ متاسفانه برای بستن قرداد محکم ئ مطمئن باید پیشنیاز هایی رو فراهم کنیم که کردیم. هم اکنون تنها تحویل درگاه و تست آن می باشد
پلاگین و ماژول های جدید قرار است پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه پرداخت در اختیار فروشندگان قرار گیرد
همانطور که عرض شد :
درخواستهای واریز وجه شتاب بین ساعت 00 : 00 : 00 تا 59 : 59 : 21 هر روز، در همان روز و بین ساعت 00 : 00 : 22 تا 59 : 59 : 23 واریز می گردند
درخواستهای واریز وجه شبا بین ساعت 00 : 00 : 00 تا 59 : 59 : 23 هر روز، پس از گذشت 1 روز کاری و بین ساعت 00 : 00 : 14 تا 59 : 59 : 15 واریز می گردند
موفق و پیروز باشید...
rapfather
February 16th, 2013, 01:19
فدات شم.من جمعه ساعت 1شبو درخاست تصفیه کارت به کارت ادم.هنوز واریز نکردی.در صورتی که باید آخر شب واریز میکردید
بجا اینکه بهتر شید .هی دارید بدتر میشید که..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
sepadl71
February 20th, 2013, 23:13
با سلام و با عرض پوزش،
متاسفانه سامانه پرداخت امن پاسارگاد با ما هم کاری نکرد و تسویه با ما را کوتاه تر نکرد.
به همین دلیل ، تا زمان اضافه شدن یک درگاه پرداخت اینترنتی جدید به سیستم ، نمی توان مدت زمان واریز وجه را کاهش داد.
amirwwe
February 21st, 2013, 00:25
سلام
دکمه پرداخت تو فاکتور نمیاد
چرا ؟
mohsen_haftom
February 22nd, 2013, 03:23
سلام به همه ی دوستان من تازه میخوام از این درگاه استفاده کنم ولی آشنایی به زبان برنامه نویسی php برای درگاه اختصاصی ندارم از دوستان کسی هست که به بنده کمک کنه؟؟برای جوملا احتیاج دارم ممنون میشم.پیشاپیش از لطفتون ممنون
noyfound
February 22nd, 2013, 15:52
هر روز صبح ساعت 8 برای سرویس مشكلی پیش میاد ؟! هر روز صبح حدود ساعت 8 الی 8:05 تراكنشها انجام نمیشه و fsockopen با خطای timeout برمیگرده. در صورتیكه موردی هست بگید تا در بازه زمانی مربوطه امكان واریز وجه رو غیر فعال كنم تا كاربران با مشكلات این چنینی روبرو نشن. دقیقا 3 روز خطاهای سرور رو مانیتور كردم و هر روز هم ساعت 8 این اتفاق افتاده !
sepadl71
February 22nd, 2013, 17:29
هر روز صبح ساعت 8 برای سرویس مشكلی پیش میاد ؟! هر روز صبح حدود ساعت 8 الی 8:05 تراكنشها انجام نمیشه و fsockopen با خطای timeout برمیگرده. در صورتیكه موردی هست بگید تا در بازه زمانی مربوطه امكان واریز وجه رو غیر فعال كنم تا كاربران با مشكلات این چنینی روبرو نشن. دقیقا 3 روز خطاهای سرور رو مانیتور كردم و هر روز هم ساعت 8 این اتفاق افتاده !
با سلام خدمت شما،
خیر؛ ساعت 8 صبح هیچ اتفاق خاصی پیش نمی آید.
شاید مشکل از سمت هاست و یا سرور شما باشد.
اگر باز مشکلی پیش آمد، در همان موقع سایت ما را باز کزده و بررسی نمایید.
تا هفته گذشته، مشکلی بر روی dns ها وجود داشت که به ترتیب تنظیم شده بود؛
که هم اکنون این مشکل برطرف شده است.
در حال حاضر مشکل دیگری وجود ندارد
موفق باشید
shanli
February 22nd, 2013, 19:09
با سلام
دوستان من ثبت نام کردم توی وب سایت ایمیل هم اومد
با ویرتوال هم کار میکنم
توی تنظیماتش همه چیرو دادم قسمت ماژول منظورمه
کد مرچنت هم آخرین گزینه دادم
سایتی که توی ثبت نام نوشته بودم با سایتی که میخوام کار کنم یکی نیست
واسه تست خرید کردم که خطا داد موقع اتصال
لطفا بگید مشکل کجاس
با تشکر
mohsen_haftom
February 22nd, 2013, 23:27
از دوستان کسی هست که افزونه های متصل شدن رو برای جوملا بنویسه؟؟؟/هزینه ای هم داشته باشه مشکلی نداره.کسی هست؟؟؟؟ لطفا کمک کنید.؟؟اقای عادل این افزونه ها برای جی پل منتشر میشه؟؟نمیشه؟؟لطفا بگید ممنون میشم اخه سایت هم پشتیبانی نداره که راهنمایی کنن
moeindanesh
February 23rd, 2013, 15:41
کسی خبر نداره که درگاه های واسطه تا کی درست میشن؟؟؟؟؟؟
sepadl71
February 23rd, 2013, 16:59
با سلام و با عرض وزش خدمت تمامی کاربران گرامی
در حال حاظر در حال تغییر کادر اجرایی، فنی و پشتیبانی می باشیم
تمامی مراحل در حال گذراندن می باشد که تا قبل از عید نوروز، تغییراتی بر روی سیستم اعمال شود و امکانات سیستم افزایش پیدا کند
برنامه نویسی ماژول ها و پلاگین ها و همچنین تکمیل درگاه پرداخت واسطه هم در لیست کارهای اجرایی می باشد
پیروز و سربلند باشید
hojjatele
February 25th, 2013, 12:25
آقا وقتی دکمه پرداخت فاکتور توی Whmcs رو می زنی صفحه سفید می شه چی کار کنم؟!
sepadl71
February 26th, 2013, 03:35
آقا وقتی دکمه پرداخت فاکتور توی Whmcs رو می زنی صفحه سفید می شه چی کار کنم؟!
با سلام خدمت شما
پلاگینی که شما از آن استفاده می کنید مربوط به 6 ماه پیش می باشد و در حال حاظر کار نمی کند
تا قبل از عید، درگاه های جدید بانکی + پلاگین ها و ماژول های جدید ارائه خواهند شد...
پیروز باشید
Ahmad110
February 26th, 2013, 14:43
ماژول جی پال برای virtual freer رو از سایت freer.ir دانلود کردم و نصب کردم ، در تنظیماتش فقط یوزر پسورد و شماره کارت و نوع درگاه اختصاصی رو ازم خواست . آیا تنظیم دیگه ای داره ؟ چون الان کار نمیکنه ارور میده که ایمیل وارد نشده یا درست نمیباشد در صورتی که درست هستش بعدشم میره تو صفحه بانک ملت ولی مینوسه که اطلاعات وارد شده صحیح نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید
RapB0y
February 26th, 2013, 14:48
ماژول جی پال برای virtual freer رو از سایت freer.ir دانلود کردم و نصب کردم ، در تنظیماتش فقط یوزر پسورد و شماره کارت و نوع درگاه اختصاصی رو ازم خواست . آیا تنظیم دیگه ای داره ؟ چون الان کار نمیکنه ارور میده که ایمیل وارد نشده یا درست نمیباشد در صورتی که درست هستش بعدشم میره تو صفحه بانک ملت ولی مینوسه که اطلاعات وارد شده صحیح نیست . ممنون میشم راهنمایی کنید
درگاه بانک ملت قطعه
از پاسارگاد استفاده کنید.
Ahmad110
February 26th, 2013, 17:03
اینم تست کردم بازم همون ارور میاد : email is not set or incorrect
shanli
February 26th, 2013, 20:45
باز واسه دوستمون ارور میده منم سوالی پرسیده بودم که فکر می کردم گزینه آخر رو باید کدی که تو جی پال میده رو بنویسم
امتحان کردم اصلا به هیچ جا وصل نمیشه
واسه تست روی هاست رایگان امتحان می کنم مشکلش ازین بابته؟
noyfound
February 27th, 2013, 00:57
اینم تست کردم بازم همون ارور میاد : email is not set or incorrect
نسخه مخصوص جی پپال رو هم الان تست کردم ولی بازم همون ارور رو میده
shanli
February 27th, 2013, 14:17
سایت روبه راهه اما چون درگاها کار نمیکنن یکی دو هفته هست که جوابی نگرفتم همین جوری مونده هزینه هم مفت میره
لااقل بگید از سیستم های مشابه استفاده کنید یا یکی بیاد بگه اینحوریه نه اینجا توضیحی هست نه توی سایت نه آقای عادل به پ خ جواب میدن
pooriavps
February 27th, 2013, 15:48
/gateway.php?random=959757983
اینجا که میره گیر میکنه و خطا میده مشکلش چیه ؟
اطلاعات کارت و شبا و نام صاحب رو تغییر دادم !
مشکل از کجاست راهنماییم کنید
pooriavps
February 27th, 2013, 16:09
کسی نیست بگه برای چی هست ؟
همه چی رو هم چک کردم ؟!!!
shanli
February 27th, 2013, 16:10
منم همین مشکل رو دارم دقیقا
اصلا به آدرسی نمیره مشکل رو پیدا کردی به منم بگو مرسی
pooriavps
February 27th, 2013, 17:09
به نظر من شتاب شاید تسویه ها رو دیر یا نا منظم گاهی اوقات انجام میده ولی خیلی قوی تر هست
هم سایتشون هم پلاگین بسیار راحت هم پارسیان .
من به شخصه 9 تا سایت دارم که بالغ بر چند میلیون توی روز تسویه میدم کارمزد برام مهم نیست حتی 5 درصد باشه ولی
یکی اینکه پشتیبانی یکی اینکه درگاه برای فریر رو نصبش رو ساده تر کنن و سایتشون رو ساده تر کنن قالب رو انقدر پیچیده نباشه
داخل سایت شماره حساب یا کارت نام نام خوانوادگی و یک کد پذیرنده برای اسکریپ و درگاه پارسیان و دیگر بانک ها ... نه اینکه 1 توی پلاگین تغییر ایجاد کنی و تازه الان من تست کردم خطا میده ...! برای همین غیر فعال کردم .! و شتاب که بسیار ساده و پیشرفته هست رو فعال گذاشتم.
lvlehrad
February 28th, 2013, 06:23
متاسفانه 6روز پیش ایمیل زدیم هنوز جواب ندادن ...پشتیبانی فوق العاده ضعیف هست ...پیگیری تراکنش که نباید انقدر طول بکشه ...
noyfound
February 28th, 2013, 14:50
تصویه ها نسبتا مناسبه گرچه یک روز کاری نیازه اما باز هم خوبه
یک سری مشکلات هست که خیلی اذیت میکنه مثلا ایمیل پشتیبانی ! یه ایمیل زدیم الان 10 روزی میگذره جوابی در کار نیست.
در کل از لحاظ پشتیبانی خیلی ضعیفید و باید تغییرات اعمال کنید
rapfather
February 28th, 2013, 16:19
در jaypal چیزی به اسم پشتیبانی وجود نداره :(((
و مبشه گفت 0 هستش از این نظر
آقای عادل دیگه مثل گزشته شور و شوق نداره.و خیلی بیخیال هستش و قصد نداره سایتشو بهتر کنه
pooriavps
February 28th, 2013, 16:43
آگه همه 1 هفته درگاهش رو غیر فعال کنن و از شتاب یا جای دیگه که پشتیبانی خیلی بهتری داره استفاده کنن
از اول که هیچی از همه وقت پشتیبانی درست میشه . و اینطور که اینا پیش میرن با پشتیبانی که فسیل هست جواب میل 20 روز پیشم نمیده
و با یک درگاه اونم پاسارگاد به هیچ عنوان پیشرفت نمیکنن و سیستمشون خیلی قدیمی .
آقای عادل یادش رفته با 5 تا یوزر شروع کرده که هر 30 ثانیه یک بار جواب مردم رو میداد .
همونطور که دونه دونه مشتری جذب کردی با این روال همونطور هم دونه دونه مشتری از دست میدی
مردم دارن کارمزد پولشونم میدن بهت تازه جوابشون رو هم ندی نوبره والا
از تمام دوستان خواهش میکنم و توصیه این ریسک رو انجام ندید که اگه 2 میلیون 1 میلیون هر مبلغی در آورده اید رو به دست کسی که
جواب نمیده نسپارید , یک مشکل پیش بیاد یا تسویه انجام نشه اینطور جواب میخواد بده .
جواب گوییشون الان اینطوره وای به حال شب تارش .
و دوستانی که کارشون غیر قانونی هست که جرم نکردن و ***ی نکردن که مردم هم به زور ازشون خرید نکردن
پس پولشون حقشون هست فرقی نمیکنه با اونی که مثلا کتاب میفروشه یا اونی چیز پی ان جفتش با رضایت مشتری بوده
و در گاه براش هیچ فرقی نمیکنه که شما چی میفروشید .
امید وارم با غیر فعال کردن درگاهشون , یک پشتیبان خوب استخدام کنن .و جواب کار و زحمت مردم رو بدن.
sepadl71
February 28th, 2013, 20:00
با سلام خدمت تمامی کاربران،
همانطور که قبلا عرض شد، در حال تغییرات کادر پرسنلی می باشیم.
به دلیل مشکلات فراوان "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، که با وجود قراردا فی ما بین و درخواستهای مکرر، تا به امروز حل نشده است، پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه (که قبل از عید انجام می شود) این درگاه به صورت کلی حذف می شود.
بیشتر مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بابت ظاهر درگاه، مشکلات اتصال به شتاب، مشکلات زمان بندی و اسکریپت نویسی، و گاها" برگشت نخوردن تراکنش های نا موفق بوده.
تا به امروز تمامی واریزی های شتاب و یا شبا به حساب فروشندگان واریز شده است. مگر درخواستهایی که شماره شبا و یا شماره کارت بانکی آنها نا درست بوده است.
چون همانطور که میدانید، سیستم واریز وجه ما خودکار و هوشمند است، و در روز ، در 2 وعده واریزی ها انجام می شود و پس از واریز از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده و رسید واریز وجه هم ارسال می شود.
مهم ترین و اصلی ترین مساله، سیستم تیکتینگ و پشتیبانی می باشد که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.
متاسفانه این بخش از کار تحت کنترل بنده نبوده و به همین دلیل تا حالا تکمیل نشده است. (یکی از دلایل اصلی تغییر در کادر پرسنلی، همین موضوع بوده است)
در پایان از تمامی کاربران گرامی پوزش می خواهم و امیدوارم خیلی زود، همانند گذشته با توان و قدرت بیشتری فعالیت کنیم.
پیروز و سربلند باشید
hoka
February 28th, 2013, 20:03
آگه همه 1 هفته درگاهش رو غیر فعال کنن و از شتاب یا جای دیگه که پشتیبانی خیلی بهتری داره استفاده کنن
از اول که هیچی از همه وقت پشتیبانی درست میشه . و اینطور که اینا پیش میرن با پشتیبانی که فسیل هست جواب میل 20 روز پیشم نمیده
و با یک درگاه اونم پاسارگاد به هیچ عنوان پیشرفت نمیکنن و سیستمشون خیلی قدیمی .
آقای عادل یادش رفته با 5 تا یوزر شروع کرده که هر 30 ثانیه یک بار جواب مردم رو میداد .
همونطور که دونه دونه مشتری جذب کردی با این روال همونطور هم دونه دونه مشتری از دست میدی
مردم دارن کارمزد پولشونم میدن بهت تازه جوابشون رو هم ندی نوبره والا
از تمام دوستان خواهش میکنم و توصیه این ریسک رو انجام ندید که اگه 2 میلیون 1 میلیون هر مبلغی در آورده اید رو به دست کسی که
جواب نمیده نسپارید , یک مشکل پیش بیاد یا تسویه انجام نشه اینطور جواب میخواد بده .
جواب گوییشون الان اینطوره وای به حال شب تارش .
و دوستانی که کارشون غیر قانونی هست که جرم نکردن و ***ی نکردن که مردم هم به زور ازشون خرید نکردن
پس پولشون حقشون هست فرقی نمیکنه با اونی که مثلا کتاب میفروشه یا اونی چیز پی ان جفتش با رضایت مشتری بوده
و در گاه براش هیچ فرقی نمیکنه که شما چی میفروشید .
امید وارم با غیر فعال کردن درگاهشون , یک پشتیبان خوب استخدام کنن .و جواب کار و زحمت مردم رو بدن.
جان خودم شما مدیر شتابی . توی تاپیک شتاب پستاتون معلومه . ما این همه با شتاب کار کردیم قسمت پشتیبانی ای ازشون ندیدیم یا اصلا پشتیبانی ای ندیدم ازشون . فعلا یه یه ماهی هست که پرداخت هارو انجام ندادن
http://www.webhostingtalk.ir/f42/63770/index27.html
اولین بارشون هم نیست . لااقل جی پال هرچی باشه یه روز هم تسویه هاش عقب جلو نمیشه و درصد هارو 3 درصد توی سایت نمی نویسه بعد 4 درصد حساب بکنه
شما تنها کسی هستی که از شتاب راضی هستی که میشه گفت مدیر معاون یا کلا یه کاره ی شتاب هستی
خوش و خرم و موفق باشی عزیز ولی مردم عقلشون به چشمشون نیست دیگه عزیز که با این پست ها دیگه سمت شتاب بیان
یه جا اعلام کردید در روز چند ملیون درآمد دارید !!!!!!!! الله اکبر . بیشترین سودی که توی نت ایران من دیدم و به صورت رسمی هم تائید شده بود 40 میلیون ماهانه بود خدایی . نمیدونم شما با این اطلاعات فنی و تخصصی چطوری این همه در آمد دارید .
شما برو اعلام کن حتما این همه در آمد داری . یه رکورد ثبت میکنی
pooriavps
February 28th, 2013, 20:34
اولن نه من مدیر نه چیزی وابسته به شتاب نیستم و کاربرش هستم
2. 1 ماه ؟؟؟؟ تسویه نشده ؟؟؟؟ لوول هر روز به طور منظم انجام میشه و چه جالب تاپیک هم میزارن توی تاپیک شتاب خوبه همه زدن تسویه شد .خیالت راحت و فقط من نیستم از شتاب راضی باشم.
سومن گردش مالی حساب بنده تنها برای 9 تا سایت هست و شما بالای 40 میلیون ندیدی چون انقدر پشتیبانی ! و درگاه ضعیف هست کسی نمیاد همچین کاری کنه !
یه درگاه برای فیریر اونم از بانک پاسارگاد که روزی 40 بار خرابه و نصب و تسویه و مازول انقدر قدیمی و...!
حداقل شتاب طی چند ماه اخیر از نظر درگاه کامل پاسارگاد . اقتصاد نوین و هم برای whmc قیریر کامل هست !!! و تصویه روزانه نصب پلاگین و سایت بسیار زیبا و راحت حالا نمیدونم چه جوری میگید که کارتون درسته که یک استخدام کردن 2 نفر که جواب مردم رو بده و این همه مردم نگن میل زدیم 20 روزه پاسخ ندادن خیلی سخته ؟؟؟
الانم جالبه به جای اینکه من درگاه پاسارگاد نیاز داشتم و نوشتم و میل زدم و ... که مشکل داره به جای اینکه بیای مشکل حل کنی میگی من مدیر شتاب و ... شتاب خیلی بده؟ لول !!! وقبل از من این همه پست دادن که پشتیبانی 0 !!
تا حقیقت رو گفتم که دوستان درگاه رو غیر فعال کنن پشتیبان اومد ! هوراااااا
اینم جهت تجربه بگم که مردم کاملاااااا بینا هستن
حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .
انتقاد پذیری باعث پیشرفت میشه !
یا علی مدد
ehsan_296
February 28th, 2013, 21:55
اخوی شما در جایگاهی نیستی که انتقاد کنی :))
noyfound
February 28th, 2013, 22:51
به دلیل مشکلات فراوان "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، که با وجود قراردا فی ما بین و درخواستهای مکرر، تا به امروز حل نشده است، پس از اضافه شدن حد اقل 1 درگاه (که قبل از عید انجام می شود) این درگاه به صورت کلی حذف می شود.
بیشتر مشکلات "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بابت ظاهر درگاه، مشکلات اتصال به شتاب، مشکلات زمان بندی و اسکریپت نویسی، و گاها" برگشت نخوردن تراکنش های نا موفق بوده.
تا به امروز تمامی واریزی های شتاب و یا شبا به حساب فروشندگان واریز شده است. مگر درخواستهایی که شماره شبا و یا شماره کارت بانکی آنها نا درست بوده است.
چون همانطور که میدانید، سیستم واریز وجه ما خودکار و هوشمند است، و در روز ، در 2 وعده واریزی ها انجام می شود و پس از واریز از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده و رسید واریز وجه هم ارسال می شود.
مهم ترین و اصلی ترین مساله، سیستم تیکتینگ و پشتیبانی می باشد که متاسفانه هنوز برطرف نشده است.
متاسفانه این بخش از کار تحت کنترل بنده نبوده و به همین دلیل تا حالا تکمیل نشده است. (یکی از دلایل اصلی تغییر در کادر پرسنلی، همین موضوع بوده است)
در پایان از تمامی کاربران گرامی پوزش می خواهم و امیدوارم خیلی زود، همانند گذشته با توان و قدرت بیشتری فعالیت کنیم.
پیروز و سربلند باشید
لطفا قبل از حذف درگاه فعلی پس از افزودن درگاه بعدی مدتی رو مثلا حداقل 72 ساعت در نظر بگیرید چون باید اسكریپت اختصاصیمون رو مجددا برنامه نویسی كنیم تا با درگاه بعدی سازگار باشه.
در ضمن حالا كه میخواهید تغییرات اعمال كنید چند تغییر به جز اونچه خودتون گفتید به نظرم لازمه :
1. فایل اكسل تراكنش هر ماه (یا حداقل یك صفحه كه چنین چیزی رو نشون بده)
2. امكان انتخاب میزان مبلغ برداشتی
امیدوارم كه هر چه زودتر این تغییرات كه گفتین رخ بده و قبل از عید !
sepadl71
March 1st, 2013, 04:30
حالا دیگه تصمیم با کاربرایی هست که دارن پیشرفت میکنن و به درگاه امن تر و پشتیبان بهتر لازم دارن . در صورتی که شما پس رفت میکنی .
سلام،
شاید پشتیبانی 0 باشد، اما امنیت 99 است.
هم از نظر تراکنش ها (که یا وجود سامانه پرداخت امن پاسارگاد و شکایت ها) که در بهمن ما بین 500 تا 600 هزار تومان پول برگشتی به حساب خریداران داشتیم؛
هم از نظز خود سایت.
ارتباط و اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی، خط به خط به صورت دستی 1 سال پیش توسط خود بنده انجام شده و این رو قبول دارم که نیازمند تغییراتی است
قبلا" هم اعلام شد که درگاه های جدید با کد نویسی و پلاگین و ماژول جدید ارائه خواهند شد...
موفق باشید
sepadl71
March 1st, 2013, 04:33
لطفا قبل از حذف درگاه فعلی پس از افزودن درگاه بعدی مدتی رو مثلا حداقل 72 ساعت در نظر بگیرید چون باید اسكریپت اختصاصیمون رو مجددا برنامه نویسی كنیم تا با درگاه بعدی سازگار باشه.
در ضمن حالا كه میخواهید تغییرات اعمال كنید چند تغییر به جز اونچه خودتون گفتید به نظرم لازمه :
1. فایل اكسل تراكنش هر ماه (یا حداقل یك صفحه كه چنین چیزی رو نشون بده)
2. امكان انتخاب میزان مبلغ برداشتی
امیدوارم كه هر چه زودتر این تغییرات كه گفتین رخ بده و قبل از عید !
با سلام خدمت شما،
به روی چشم؛ مثل آخرین دفعه که تغییراتی در درگاه داشتیم، مدت زمانی را برای انتقال مشخص می کنیم (البته آن زمان 1 هفته زمان داده شد، اما تا پایان 1 هفته 1سوم کاربران هنوز از درگاه قبلی استفاده میکردند)
در رابطه با پیشنهاد اول، خیلی وقت است که شما میتوانید فایل اکسل هر روز را دریافت نمایید. در رابطه با تراکنش های هر ماه هم، به زودی اضافه خواهد شد.
پیشنهاد دوم شما هم فکر می کنم در رابطه با درخواستهای واریز وجه باشد. به زودی یک مرحله جهت مشخص نمودن مبلغ و یک مرحله جهت تایید اضافه خواهد شد.
شاد باشید
lvlehrad
March 3rd, 2013, 09:14
لطفا بعضی ها از آب گل آلود ماهی نگیرن ...ما شاید از jaypal انتقاد داشته باشیم ولی این به بقیه واسطه ها ربطی پیدا نمیکنه ...من خودم تازه سه ماه هست با jaypal دارم کار میکنم و تا به امروز حتی فکر گرفتن درگاه از جای دیگه رو هم نکردم ...pooriavps بهتر بری تو تاپیک های دیگه تبلیغ کنی ...
------------------------------------------------------------------
@sepadl71
امیدوارم شما هم بجای وعده دادن و حرف زدن یکم عمل کنید ... تا به امروز که کوچکترین تغییری تو این سه ماه ندیدم ...9 روز گذشته هنوز جواب ایمیل منو ندادید !!!من به خودتون مستقیم ایمیل زدم !و اینجا هم بعد از 6 روز اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادید ...اینجوری که نمیشه ! ما هم باید جواب مشتری رو بدیم ! مخصوصا وقتی بحث پیگیری تراکنش باشه ! چون الان مشتری فکر میکنه که ما داریم کلاهبرداری میکنیم و خبر نداره که این وسط ما هم خودمون گیر واسطه هستیم ...
ما که لحظه شماری میکنیم برای اضافه شدن درگاه جدید ...قطعا اضافه شدن درگاه جدید هم تو فروش ما تاثیر داره و هم تو سودی که خودتون میگیرید ...3.4 درصد کارمزد هم میشه 2.4 ...
sepadl71
March 4th, 2013, 14:24
لطفا بعضی ها از آب گل آلود ماهی نگیرن ...ما شاید از jaypal انتقاد داشته باشیم ولی این به بقیه واسطه ها ربطی پیدا نمیکنه ...من خودم تازه سه ماه هست با jaypal دارم کار میکنم و تا به امروز حتی فکر گرفتن درگاه از جای دیگه رو هم نکردم ...pooriavps بهتر بری تو تاپیک های دیگه تبلیغ کنی ...
------------------------------------------------------------------
@sepadl71
امیدوارم شما هم بجای وعده دادن و حرف زدن یکم عمل کنید ... تا به امروز که کوچکترین تغییری تو این سه ماه ندیدم ...9 روز گذشته هنوز جواب ایمیل منو ندادید !!!من به خودتون مستقیم ایمیل زدم !و اینجا هم بعد از 6 روز اعلام کردم ولی هنوز جوابی ندادید ...اینجوری که نمیشه ! ما هم باید جواب مشتری رو بدیم ! مخصوصا وقتی بحث پیگیری تراکنش باشه ! چون الان مشتری فکر میکنه که ما داریم کلاهبرداری میکنیم و خبر نداره که این وسط ما هم خودمون گیر واسطه هستیم ...
ما که لحظه شماری میکنیم برای اضافه شدن درگاه جدید ...قطعا اضافه شدن درگاه جدید هم تو فروش ما تاثیر داره و هم تو سودی که خودتون میگیرید ...3.4 درصد کارمزد هم میشه 2.4 ...
با سلام و با تشکر از شما کاربر گرامی و محترم،
دوست گرامی، همونطور که عرض کردم، بابت نقل و انتقالات اعضای داخلی کمی دچار مشکل شده ایم.
بنده به عنوان مدیر گروه و مدیر عامل شرکت، سعی می کنم هرچه سریعتر مشکلات را برطرف کنم.
به امید خدا تا بعد از تعطیلات نوروز ، تمامی مشکلات برطرف خواهد شد.
پیروز باشید
shirazdownload
March 5th, 2013, 13:53
سلام
ببخشید که من مشکلم رو اینجا میگم .
یکی از درخواست های وجهم بعد از یک هفته هنوز واریز نشده ولی درخواست بعدیم واریز شده ! انگار که گیر کرده
به support@jaypal ایمیل زدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.. لطفا بررسی کنید.
March 5th, 2013, 22:57
واقعا نمیدونم كه الان چه كار باید كرد ؟! من مشخصات 4 واریز رو نیاز دارم كه یكیشو 2 هفته پیش ایمیل كردم و هیچ خبری نشد واسه همین 3 تا دیگه رو ایمیل نكردم ! ولیكن كاربرا همچنان شاكی هستند و من نمیدونم كه چیكار باید بكنم ! اگر هزینه لازمه بگید مشكلی نیست فقط شماره كارت این 4 تراكنش رو بهم بدید !
Energy
March 5th, 2013, 23:35
سلام خدمت آقا سپهر گل ،
بی رودرباسی بگم : پشتیبانی وضعش خیلی خرابه ... به موبایل ساپورتر اسمس دادم ، جواب نداد ... ایمیل فرستادم کسی جواب نداد .. تو این انجمن کلی پی ام براتون ارسال کردم ، خبری نشد ... تو یاهوو کلی آفلاین مسیج گذاشتم پاسخ ندید ....
--------------------------------------------------------
آقا سپهر به خدا زبونم مو در اورد .... آقاااااااااااااا این ماژول whmcs خرابه ... این ماژولی که مخصوص whmcs ارائه دادید ، دکمه ی " پرداخت " تو فاکتور مشتری نشون داده نمیشه ....
یعنی سورس دکمه پرداخت تو پیج فاکتور نیست !!!
خواهش میکنم هرچه زودتر پاسخ بدید
ولی در کل چیزی که باعث شد من هرگز جی پل رو رها نکنم : کیفیت + امنیتش بود و هست ..
sepadl71
March 7th, 2013, 00:40
واقعا نمیدونم كه الان چه كار باید كرد ؟! من مشخصات 4 واریز رو نیاز دارم كه یكیشو 2 هفته پیش ایمیل كردم و هیچ خبری نشد واسه همین 3 تا دیگه رو ایمیل نكردم ! ولیكن كاربرا همچنان شاكی هستند و من نمیدونم كه چیكار باید بكنم ! اگر هزینه لازمه بگید مشكلی نیست فقط شماره كارت این 4 تراكنش رو بهم بدید !
در سیستم ما و درگاه بانکی ما، امکان مشاهده شماره کارت وجود ندارد.
تنها شماره فاکتور و شناسه فاکتور و شماره رسید بانکی می باشد.
موفق باشید
sepadl71
March 7th, 2013, 00:44
سلام
ببخشید که من مشکلم رو اینجا میگم .
یکی از درخواست های وجهم بعد از یک هفته هنوز واریز نشده ولی درخواست بعدیم واریز شده ! انگار که گیر کرده
به support@jaypal ایمیل زدم هنوز پاسخی دریافت نکردم.. لطفا بررسی کنید.
برای پیگیری بهتر و سریعتر، در اسرع وقت با شماره بنده تماس بگیرید...
پیروز باشید
sepadl71
March 7th, 2013, 12:58
با سلام خدمت شما،
برای پیگیری بهتر و سریعتر، در اسرع وقت با شماره بنده تماس بگیرید...
پیروز باشید
همانطور که همیشه خدمت تمامی کاربران عرض می شود، تمامی واریزی های هر روز، به صورت خودکار و هوشمند انجام می شود و درصد خطایی کمتر از 0.001 درصد خطا در روز را دارا می باشد.
در صورتی که درخواست واریز وجهی به حساب فروشندگان واریز نمی شود، مشکل از شماره کارت و یاش ماره شبا فروشنده می باشد.
در صورتی هم که مشکل از طرف بانک باشد، در بازه های زمانی مختلف، انجام می شود که تا پایان روز به حساب فروشنده واریز گردد.
از طرفی، در سیستم ما پس از واریز وجه، رسید بانکی (که شامل تمامی اطلاعات پیگیری می باشد) برای فروشنده ارسال می گردد.
Energy
March 7th, 2013, 19:19
آقا سپهر مثل اینکه اصلن پست منو نخوندی ... !!!
حاجی ماژول jaypal برای whmcs مشکل داره !!!!!
به این قسمت از کد ها توجه کنید :
if(strpos($data, '^')) {
$dataarray = explode ('^',$data);
$return = "
<form method='POST' action='https://paypaad.bankpasargad.com/PaymentController' target='_self'>
<input type='hidden' name='content' value='" . $dataarray [0] . "' />
<input type='hidden' name='sign' value='" . $dataarray[1] . "' />
<input type='submit' name='submit' value=' پرداخت ' />
</form>
";
} else $return = $data;
این کد برای دکمه ی پرداخت هست !! که متاسفانه تو صفحه ی فاکتور ( صفحه نهایی ) در whmcs ، نشون داده نمیشه
تقاضا میکنم کد هارو چک کنید و اصلاح شدش رو قرار بدید !!!
همه کدها :
return $return;
}
function getJayPal($jmode, $jcard, $jemail, $jpassword, $jamount, $jdata, $jcallback)
{
$result = "";
$data = "METHOD=GET"."&"."card=".$jcard."&"."email=".$jemail."&"."password=".$jpassword."&"."amount=".$jamount."&"."data=".$jdata."&"."callback=".$jcallback."&"."ip=".$_SERVER["REMOTE_ADDR"];
$fp = fsockopen("jaypal.ir", 80);
fputs($fp, "POST /".$jmode."/ HTTP/1.1\r\n");
fputs($fp, "Host: jaypal.ir\r\n");
fputs($fp, "Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
fputs($fp, "Content-length: ".strlen($data)."\r\n");
fputs($fp, "Connection: close\r\n\r\n");
fputs($fp, $data);
while(!feof($fp)) $result .= fgets($fp, 128);
fclose($fp);
$resultdata = explode('|', $result);
$resultstr = $resultdata[1];
switch($resultstr) {
case "E01E":
return "method is not set or empty";
break;
case "E02E":
return "card is not set or incorrect";
break;
case "E03E":
return "email is not set or incorrect";
break;
case "E04E":
return "password is not set or incorrect";
break;
case "E05E":
return "amount is not set or empty";
break;
case "E06E":
return "data is not set or empty";
break;
case "E07E":
return "callback is not set or empty";
break;
case "E08E":
return "iN is not set or empty";
break;
case "E09E":
return "iD is not set or empty";
break;
case "E10E":
return "tref is not set or empty";
break;
case "E11E":
return "account expired";
break;
case "E12E":
return "bank error";
break;
case "E13E":
return "error in verify";
break;
case "E14E":
return "error in settle";
break;
case "E15E":
return "orderid id not found";
break;
case "E16E":
return "refid is not found";
break;
case "E17E":
return "database error";
break;
case "E18E":
return "ip is not set or empty";
break;
case "E19E":
return "account disable";
break;
case "E20E":
return "iC is not set or empty";
break;
case "E21E":
return "transaction not found";
break;
case "E22E":
return "transaction was verified";
break;
case "E23E":
return "transaction not verify";
break;
default:
return $resultstr;
}
}
?>
farsking
March 10th, 2013, 15:23
درود بر شما.
من از سایت جی پل درگاه مستقیم گرفتم.
اما الان ***** شده سایتم، و یک دامنه دیگه برای سایت تعریف کردم.
باید چی کار کنم درگاه دوباره کار کنه؟
noyfound
March 13th, 2013, 01:13
متوجه یك تغییر كوچیك در بخش درخواست وجه شدم ، حالا دكمه تایید و ثبت میاد در صورتیكه قبلا روش كلیك میكردی یه راست تایید میشد. ظاهرا دارید تغییراتی اعمال میكنید ولی خیلی كنده !
پیروز و سربلند باشید
انشالله جمله فوق اتفاق میفته دیگه ؟!
naserkhan
March 16th, 2013, 01:04
کسی خبر داره ک کجا صاحب سایت تشریف دارن ج نمیدن
sepadl71
March 16th, 2013, 01:34
کسی خبر داره ک کجا صاحب سایت تشریف دارن ج نمیدن
بنده همیشه و همه جا پاسخگو می باشم.
شما اگر به صفحه ارتباط با ما (http://jaypal.ir/contact) سری بزنید، تمامی راه های ارتباطی ذکر شده اند. (لطفا" به زمان بندی تماس دقت فرمایید)
همچنین در امضاء بنده راه های ارتباطی با بنده موجود می باشد.
چند روزیست به دلیل درگیری های فراوان، ایمیل ها پاسخ داده نمی شوند و تماسها کم و بیش پاسخ داده می شوند.
شما اگر با شماره تلفن خود بنده (مدیریت) تماس بگیرید، 90درصد پاسخ گو می باشم.
موفق باشید
naserkhan
March 17th, 2013, 12:15
بنده همیشه و همه جا پاسخگو می باشم.
شما اگر به صفحه ارتباط با ما (http://jaypal.ir/contact) سری بزنید، تمامی راه های ارتباطی ذکر شده اند. (لطفا" به زمان بندی تماس دقت فرمایید)
همچنین در امضاء بنده راه های ارتباطی با بنده موجود می باشد.
چند روزیست به دلیل درگیری های فراوان، ایمیل ها پاسخ داده نمی شوند و تماسها کم و بیش پاسخ داده می شوند.
شما اگر با شماره تلفن خود بنده (مدیریت) تماس بگیرید، 90درصد پاسخ گو می باشم.
موفق باشید
من یک اس ام زدم اما پاسخی دریافت نشد!
اگر زحمتی نیست به ایمیل هم پاسخ بدید با تشکر
Cyrus.The.Great
March 17th, 2013, 12:16
متوجه یك تغییر كوچیك در بخش درخواست وجه شدم ، حالا دكمه تایید و ثبت میاد در صورتیكه قبلا روش كلیك میكردی یه راست تایید میشد. ظاهرا دارید تغییراتی اعمال میكنید ولی خیلی كنده !
انشالله جمله فوق اتفاق میفته دیگه ؟!
انشالله... ولی زمان کمی باقی مونده! من هم منتظرم...
پیروز و سربلند باشید
هوراااااااااا قبل از عید هم درگاه اضافه شددد . خیلی کارت درسته پشتیبانی هم که فسیل وعده دروغ و سیستم کاملا قدیمی با یک درگاه اونم از چه بانکی ! دوستان نمیدونم چه جوری اعتماد میکنن .
حداقل شتاب پیشترفت چشم گیری داشته و بسیار پیشرفته ,و با مازول های مختلف
این وعده ها هم که میدی یکیش انجام نمیدی توهین به کاربران هست که کارمزدشونو میگیری و دروغ ....!!! و میگی چه قد اینا ...!
من که دیگه پست نمیدم دلم واسه اون بچه هایی که با زحمت پول درمیارن میسوزه چون حقشون یک درگاه خوب با تیم پشتیبانی قوی هست نه اینکه بیییییییییییییییی خیال 6 ماه میخوای پشتیبان بیاری من شخصا 6 ماه ایمیل زدم جوابی نیومده زنگ ...... جالبه
پول منو واریز میکنی.یا از طریق پلیس فتا اقدام کنم؟
rapfather
March 18th, 2013, 23:47
.......
Cyrus.The.Great
March 18th, 2013, 23:47
سلام. هزینه ما هم واریز نشده. دو روز شده الان. نمیدونم چرا یک دو ماه اخیر واریزی ها شب انجام میشه! قبلا خوب بودا...
sepadl71
March 19th, 2013, 03:31
با سلام خدمت شما کاربران گرامی،
بنده به عنوان مدیر گروه و مدیر عامل شرکت یگانه دانه به خودم افتخار می کنم که میدونم دارم چه کاری رو انجام میدم...
هیچ وقت بی گدار به آب نمیزنم... همیشه با برنامه ریزی دقیق و درست دنبال یک کاری میرم...
شاید کمی وعده های گروه عملی نشد، اما نمیدونم شماهایی که چندین سال توی این مملکت زندگی کردین دیگه چرا این حرفا رو میزنید؟؟؟
خدایی هنوز نمیدونید که از 15 اسفند تا 15 فروردین مملکت تعطیله؟؟؟
یعنی نمیدونید وضعیت پیگیری شرکت ها و بانکها به چه صورت هست؟؟؟
یعنی نمیدونید ما چقدر توی منگنه و فشار هستیم؟؟؟
یعنی نمیدونید به هرکسی نمیشه اعتماد کرد؟؟؟
یعنی نمیدونید اگه درگاه گرفتن و برنامه نویسی براش مثل آب خوردن بود، جی پل اصلا" وجود نداشت؟؟؟
یعنی نمیدونید حواله های پایا فقط توی روزهای کاری انجام میشه؟؟؟
تا همین 25م تمامی واریزی ها دقیق و منظم انجام می شد، اما هیچ کدوم از شما به ما 5 روز وقت نمیدید حسابهای سال 91 رو ببندیم؟؟؟
همونطور که میدونید واریز وجه های ما هوشمند و خودکار هست؛ اگر هم روزی انجام نمیشه و یا تاخیر داره، یا مشکل از بانک هست و یا خود ما برای حساب و کتاب اون رو عقب میندازیم...
بنده هنوز نفهمیدم، پشتیبانی فسیل!، سیستم کاملا" قدیمی! یعنی چی؟؟؟!!!
همکاران به ظاهر خوبی که شما میبینید، ما جور دیگه ای میبینیمشون.....
نمیخوام اسم بیارم، اما به شخصه اول زرین پال و سپس پی لاین رو بنده قبول دارم.....
اگه بحث رنگ عوض کردن و نا امنی با 4-5 تا درگاه هست، میتونید از مون سیستم هایی که اسمش رو نمیارم استفاده کنید!!!!! خدا رو شکر هنوز خیلی ها هستند که ما رو قبول دارند..... خیلی ها هستند به ما اعتماد دارند.....
در ضمن دوستانی که لطف میکنند تهدید می کنند، باز هم لطف کنند و از هر مرجعی که میخوان میتونن اقدام کنند.....
دادستانی، پلیس فتا، و ...، در حد و انداه ای نیستند که به شرکت ما دستوری صادر کنند..... هر زمان و در هر مکان هر مشکلی وجود داشته باشه، بنده به همراه وکیل قانونی شرکت، حاضریم.....
تا به الآن از پلیس فتا تمامی استانهای ایران با بنده تماس گرفته شده..... اما موضوع اینجاست که هیچکدوم نمیفهمند که ما با فروشندگان ارتباط داریم، نه خریداران.....
روزانه از کارت چندین نفر توسط فرد یا افرادی پول د ز د ی میشه و از درگاه ما خرید می کنند... اما دوستان پلیس فتا هنوز متوجه نشدند که خرید ها به صورت مهمان انجام می شود... و ما کپی کارت ملی و کپی شناسنامه از خریداران نداریم!!!!!!!!!!
تمامی حرف های بالا، حرف هایی بود که بنده از اول سال 91 تا به امروز با این لحن نگفته بودم، اما دوست دارم کامل مطالعه کنید و کمی بیشتر راجع بهشون فکر کنید.....
واقع بینانه برخورد کنید... اینجا ایران است...
در پایان سال خوبی را برای یکایک کاربران و فروشندگان محترم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل و انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران آرزومندم
Cyrus.The.Great
March 19th, 2013, 03:35
سلام آقا عادل. یه خسته نباشید میگم بهتون.
یک سوال. اینکه فرموده بودین درگاه تا قبل سال اضافه میشه هنوز هم پایبند به قولتون هستید؟ انشالله اضافه میشه؟
noyfound
March 19th, 2013, 03:58
اول از همه بابت امنیت و آپ تایم خوب جی پال (نه پیپاد !) در ماه اخیر تشکر میکنم.
لکن تمامی موارد فوق می شد در قالب یک ایمیل اطلاع رسانی به فروشندگان ارسال شن ، نمیشد ؟
درگاه جدید ، سیستم تیکتینگ ، واریز سریعتر و... مشکلاتی هستن که خودتون روش بحث کردین وگرنه اگه از روز اول میگفتین نه درگاه اضافه میشه نه تیکتینگ و نه واریز سریعتر الانم این انتقادات نبود و همه هم تکلیفشونو میدونستن.
Cyrus.The.Great
March 19th, 2013, 04:00
اول از همه بابت امنیت و آپ تایم خوب جی پال (نه پیپاد !) در ماه اخیر تشکر میکنم.
لکن تمامی موارد فوق می شد در قالب یک ایمیل اطلاع رسانی به فروشندگان ارسال شن ، نمیشد ؟
درگاه جدید ، سیستم تیکتینگ ، واریز سریعتر و... مشکلاتی هستن که خودتون روش بحث کردین وگرنه اگه از روز اول میگفتین نه درگاه اضافه میشه نه تیکتینگ و نه واریز سریعتر الانم این انتقادات نبود و همه هم تکلیفشونو میدونستن.
بله. کاملا درست فرمودید. آقای عادل یک عادت بد داره پیش از اینکه چیزی 100% باشه میان اطلاع رسانی میکنن. این در جایگاه یک مدیر خوب نیست اصلا! مشتری وقتی منتظر بمونه انتظار هم داره! ... از نظر من هم کارتون درست نبود.
sepadl71
March 19th, 2013, 12:52
با سلام و با تشکر از دوستانی که نظر خودشون رو در این زمینه اعلام نمودند،
بنده زیاد درگیر ادارات و مراکز دولتی و عمومی نبودم و در کل شیوه کاریم فرق میکرد...
اما در دو الی سه ماهه آخر سال 91، به این نتیجه رسیدم که زمان بندی در ادارات و شرکت های دولتیو خصوصی، هیچ معنی نداشته و ندارد...
بنده شخصا" و همیشه تمامی موارد و موضوع های پیش آمده را کاملا" جدی مدیریت و کنترل میکنم، اما یک سری مائل واقعا" دست بنده نیست...
در رابطه با اینکه بنده خدمت فروشندگان قول میدهم، از روی حرف شرکت های طرف قرارداد قول میدهم... اما بد قولی آنها بد قولی و بد نامی ماست!!!!!
انشاالله در سال 92، با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، درست و مدیریت شده و کنترل شده پیش برویم و روز به روز از چیزی که هستیم، بهتر و بهتر شویم...
تمامی درخواستهای واریز وجه، طبق زمان بندی که از ابتدا مشخص شده است پیش می رفت، به جز هفته آخر سال 91، که دلیلش را قبلا" عرض کردم...
تمامی درخواستهای واریز وجه که باید از 01-01-91 تا 29-12-91 واریز می شد، هم اکنون انجام شده است؛
موفق و پیروز باشید.....
Cyrus.The.Great
March 19th, 2013, 12:55
با سلام و با تشکر از دوستانی که نظر خودشون رو در این زمینه اعلام نمودند،
بنده زیاد درگیر ادارات و مراکز دولتی و عمومی نبودم و در کل شیوه کاریم فرق میکرد...
اما در دو الی سه ماهه آخر سال 91، به این نتیجه رسیدم که زمان بندی در ادارات و شرکت های دولتیو خصوصی، هیچ معنی نداشته و ندارد...
بنده شخصا" و همیشه تمامی موارد و موضوع های پیش آمده را کاملا" جدی مدیریت و کنترل میکنم، اما یک سری مائل واقعا" دست بنده نیست...
در رابطه با اینکه بنده خدمت فروشندگان قول میدهم، از روی حرف شرکت های طرف قرارداد قول میدهم... اما بد قولی آنها بد قولی و بد نامی ماست!!!!!
انشاالله در سال 92، با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، درست و مدیریت شده و کنترل شده پیش برویم و روز به روز از چیزی که هستیم، بهتر و بهتر شویم...
تمامی درخواستهای واریز وجه، طبق زمان بندی که از ابتدا مشخص شده است پیش می رفت، به جز هفته آخر سال 91، که دلیلش را قبلا" عرض کردم...
تمامی درخواستهای واریز وجه که باید از 01-01-91 تا 29-12-91 واریز می شد، هم اکنون انجام شده است؛
موفق و پیروز باشید.....
استاد با این حرفهای شما من ایجور برداشت کردم، پس انشالله تا قبل سال 92 درگاهی اضافه نمیشه. درسته؟
rapfather
March 19th, 2013, 17:11
درگاه پاسارگاد ضعیه هستش اما آپتایم بالایی داره.در هر صورت تما درگاه های ایران مشکل دارند.بهترین درگاه ایران ملت+پارسیان.هستند
یکی از این 2تا اضافه بشن دیگه تمومه
rapfather
March 21st, 2013, 01:59
آیا درگاه ی پال در ایام عید هم تصفیه حساب میکنه؟
sepadl71
March 21st, 2013, 02:34
آیا درگاه جی پال در ایام عید هم تصفیه حساب میکنه؟
با سلام خدمت شما،
اگر بانک مشکلی نداشته باشد، بله...
اما هم اکنون بانک مشکل دارد.....
موفق باشید
sepadl71
March 21st, 2013, 14:03
مشکل اینترنت بانک جهت واریز وجه برطرف شد.
درخواستهای واریز وجه انجام شد.
ممکن است درخواستهای واریز وجه تا 15 فروردین 1392 با 1 روز تاخیر انجام شوند.....
شاد و پیروز باشید
amirho3in
March 21st, 2013, 14:21
به همه سایت ها سرویس میدید ؟
mo_mohit1
March 21st, 2013, 14:57
اره یه درگاه پارسیان اضافه بشه عالیه/چون هم سرعتش بالاست و هم برا کاربرا راحت تره و بیشتر عمومی هست و گیر هم نداره
amirho3in
March 23rd, 2013, 21:30
up:61:
noyfound
March 25th, 2013, 18:49
امروز به وبسایت سر زدم و دیدم بخش پشتیبانی از لحاظ نرم افزاری ظاهرا راه افتاده لاگین هم میشه ولی كی انشاالله قراره از طریق تیكت پاسخگو باشید ؟
sepadl71
March 26th, 2013, 13:07
به همه سایت ها سرویس میدید ؟
با سلام خدمت شما،
در صورتی که دامنه فروشگاه و یا وب سایت شما دارای کلمات غیرمجاز نباشد، درگاه ارائه می شود
اما اگر وب سایت شما فـیـلـتـر شده و یا دامنه شما دارای کلمات غیر مجاز باشد، هر تراکنش به صورت خودکار فـیـلـتـر می شود (یعنی سیستم بررسی و فـیـلـتـریـنـگ بر روی هر تراکنش می باشد)
روز خوش
sepadl71
March 26th, 2013, 13:08
امروز به وبسایت سر زدم و دیدم بخش پشتیبانی از لحاظ نرم افزاری ظاهرا راه افتاده لاگین هم میشه ولی كی انشاالله قراره از طریق تیكت پاسخگو باشید ؟
با سلام خدمت شما،
به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.
شاد باشید
dark_7qe
March 26th, 2013, 18:43
ماژول سالم برای whmcs وجود نداره ؟؟؟؟؟من روی چندتا ورژن امتحان کردم دکمه پرداخت نداره
dark_7qe
March 27th, 2013, 14:51
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Snowa
March 28th, 2013, 22:17
سلام جرا نمیشه وارد پنلمون در جیپال بشیم ؟
اول میزنه
لطفا" صبر نمایید در حال انتقال به ناحیه ی کاربری
اگر منتقل نشدید اینجا کلیک کنید (http://jaypal.ir/JH2013703n28r22m169477P&index)
بعد میاد
خطا لطفا" مجددا وارد شوید
ورود (http://jaypal.ir/login)
sepadl71
March 29th, 2013, 21:50
ماژول سالم برای whmcs وجود نداره ؟؟؟؟؟من روی چندتا ورژن امتحان کردم دکمه پرداخت نداره
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت شما،
این ماژول به صورت رسمی از طرف ما ارائه نشده است.
ماژول رسمی جهت اتصال به درگاه بانک پارسیان، به زودی منتشر خواهد شد...
موفق باشید
naserkhan
March 31st, 2013, 21:51
واقعا این روزها شتیبانیتون در حد صفر شده
به ایمیل ها هم جواب بدید دیگهههه:-s
majidamiri
April 1st, 2013, 03:27
مگه تسویه به صورت اتوماتیک صورت نمیگیره ؟؟ پس چرا الان یک روز گذشته و تسویه نشده ؟؟ :|
sepadl71
April 3rd, 2013, 16:41
از 1 تا پایان روز 16 فروردین، پشتیبانی از هیچ طریقی انجام نخواهد شد.
تا هم اکنون مشکلی در واریز وجه نداشته، نداریم و نخواهیم داشت.
واریز وجه شما فقط در حالت واریز وجه شتاب آنی و لحظه ای به حساب شما واریز می شود.
حواله های پایا در سیکل زمانی مشخص و در روز های غیر تعطیل به حساب شما واریز می گردد.
موفق و پیروز باشید
lvlehrad
April 8th, 2013, 20:12
الان چه چیزی مانع گرفتن درگاه بانکی جدید هست ؟
lvlehrad
April 9th, 2013, 23:11
الان دیدم تو قسمت درگاه اختصاصی درگاه بانک ملت رو گذاشتید ...آیا درگاه جدید اضافه کردید ؟
amirwwe
April 10th, 2013, 14:52
اقا چرا پوله مارو ۳ روزه واریز نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۸0 تومن پول توش دارم
موبایلها خاموشه و شماره شرکت هم که الکی هست !
چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟
بخدا ازتون شکایت میکنم به جرم ***ی
lvlehrad
April 11th, 2013, 20:06
اقا چرا پوله مارو ۳ روزه واریز نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۸0 تومن پول توش دارم
موبایلها خاموشه و شماره شرکت هم که الکی هست !
چه وضعشه ؟؟؟؟؟؟
بخدا ازتون شکایت میکنم به جرم ***ی
بخاطر 80تومن ؟:)) اصلا یه نگاه به آمار گردش حساب jaypal انداختید تاحالا ؟
Parti_Baz
April 11th, 2013, 23:23
درگاه پارسیان هم اوکی کردید ؟
h4w1d
April 13th, 2013, 00:27
درگاه اضافه نشد هنوز؟؟؟
تراکنش ناموفق پاسارگاد بسیار بالاست...که طرف کلن پشیمون میشه از خرید....
hossein7441
April 13th, 2013, 00:35
تا الان که مشکلی با جی پال نداشتم....
فقط می خواستم بدونم درگاه ملت اوکی نیست؟؟
""
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
این پیغام و میده..
ماژول از سایت freer دانلود شد و تنظیمات انجام شد...
مجدد تست کنید. درگاه ملت بعضی وقتا و شاید بگم بیشتر وقتا چرت میزنه.
omidsha
April 13th, 2013, 20:44
سلام به همه
من پیشنهاد می کنم کسی از جی پال استفاده نکنه
هر چی سعی کردم نشد یه تراکنش موفق بزنم
کدی که تو سایت جی پال هست خیلی گنگ و اصلا کار نمی کنه مستندات هم که نداره و توضیحات ناحیه کاربری هم گنگ
اسکریپت آماده و ماژول رو cms ها هم که کلا خبری نیست
شرکت های رقیب جی پال خیلی خدماتشون بهتره ولی یکم مدارک میخواد که باید ارسال کنید
lvlehrad
April 13th, 2013, 23:34
بخش پشتیبانی کار میکنه یا هنوز اوکی نشده ؟من یه تیکت زدم ولی تو لیست تیکت ها چیزی ثبت نشده ...بعد از دو روز جوابی هم نگرفتم
noyfound
April 13th, 2013, 23:58
سلام
درگاه جدید چی شد پس ؟ لطفا حداقل آنلاین میشید تو سایت یه جوابی حتی شده از سر باز كنی به این پستا بدید حداقل دلمون خوش باشه !
rapfather
April 17th, 2013, 03:09
دوستان از این درگاه استفاده نکنید پولتونو نمیده
من 1هفته هست در خاست تصفیه میدم اما واریز نمیکنند
ایمیل بنده:rapfdr@gmail.com
sepadl71
April 17th, 2013, 22:49
دوستان از این درگاه استفاده نکنید پولتونو نمیده
من 1هفته هست در خاست تصفیه میدم اما واریز نمیکنند
ایمیل بنده:rapfdr@gmail.com
با سلام،
واقعا" دست شما درد نکنه،
یعنی شما پس از 55 درخواست واریز وجه شبا که جمعا" 22/097/250ریال بوده است به این نتیجه رسیدید؟
دوستان، در رابطه با زمان ثبت درخواست و زمان واریز وجه و ثبت حواله، خودتان قضاوت کنید.....!!! :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/12517-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-1-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/12518-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-2-jpghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/12519-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-3-jpg
rapfather
April 17th, 2013, 23:45
در زمان قدیم یوزر دیگر من در سایت شما به اسم اقوام بود و فکر کنم 5میلونی گردش حساب داشتم با اون یوزر و جزو 10نفر اولی بودم که باهاتون کار کرد و از زمان ساختن یوزر جدیدی که اطلاعاش رو قرار دادید 6ماهی میگزره ولی در 2ماه اخیر بسیار بی برنامه شدید و هیچ کدوم از قول هاتون حتی 000001% به واقعیت نزدیک نشد و بلکه روز به روز حتی بدتر شدید
در 3ماه اخیر درخاست های تصفیه ای بوده که در سایتتون تصفیه شده هست و رسید بانکیش هم اومده ولی به حسابم نیمده و منم پیگیرش نبودم چون وقتش رو نداشتم(تعداد اندکی بودن جمعا 300هزارتومن هم نشده ولی...)
میدوتم شاید مشکل از بانک بوده باشه و شما تقصیرکار نبودید ولی درگاهی که نتونه طی مدتی بالغ بر 1سالو نیم یه بانک درست حسابی جور کنه بهتره که تا وقتی که درست نشده دوستان استفاده نکنند
من در خیلی از تاپیک ها اعلام کرده بودم بهترینید اما در حال حاظر به همان دوستان میگم میتونند انتخاب های بیشتر و بهتری داشته باشند.
google.7
April 18th, 2013, 01:39
جناب مهندس مدیر عامل شرکت
شرکتی که فقط وعده و وعید بده دیگه نمیشه روش حساب باز کرد
بهتره بیشتر به فکر باشید تا اینمه که ازتون طرفداری شده کمکم به فنا نره
از طرف یک دلسوز که از روز اول با شماست
sepadl71
April 18th, 2013, 01:57
با تشکر از انتقادات و پیشنهادات شما دوستان
همانطور که قبلا" عرض شد، روی یک سری مباحث که از دست ما کاری ساخته نیست نمیتوان مانور رفت
در سال 91، با توجه به حرف ها و اعمال بانکها و شرکت های تجارت الکترونیک برنامه ریزی و اطلاع رسانی داشتیم، اما هم اکنون به هیچ وجه تا تکمیل و تحویل، اطلاع رسانی هم نداریم
هدف اصلی ما اطلاع رسانی و سپس اعمال تغییرات بود، اما مجبوریم که ابتدا تغییرات را دریافت نموده ، اعمال کرده، تست کرده، پیاده سازی عمومی کرده و سپس اطلاع رسانی کنیم
فعالیت اصلی و قطعی ما از 11 تیر 1391 آغاز شد، و تا کنون تغییرات زیادی اعمال شده و هیچ یک غیر قانونی و نا معتبر نبوده و نمی باشد
در کل، امیدوارم هرچه زودتر اولین و بهترین ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی باشیم
l3aran
April 19th, 2013, 05:45
سلام
میخوام درگاه بانک پاسارگاد جی پل رو روی freer نصب کنم الان مازولشو دانلود کردم کجای هاست باید آپلودش کنم ؟ داخلش پلاگین هست با templates
esmaeil1
April 19th, 2013, 10:13
سلام
میخوام درگاه بانک پاسارگاد جی پل رو روی freer نصب کنم الان مازولشو دانلود کردم کجای هاست باید آپلودش کنم ؟ داخلش پلاگین هست با templates
هر طوری هست همونطور آپلود کنید در public
lvlehrad
April 20th, 2013, 05:54
بحث اضافه شدن درگاه بانکی با پشتیبانی فرق میکنه ...شما یعنی تا زمانی که درگاه بانکی جدید اضافه نکنید قرار نیست پشتیبانی بدید ؟من چند ماه پیش به شما ایمیل زدم در رابطه با پیگیری یه تراکنش هنوز جوابشو نگرفتم !!!تو سیستم تیکتینگ هم یه تیکت زدم ولی انگار این سیستم تیکتینگ هم مشکل داره چون تیکت من تو قسمت لیست درخواست ها نیست !
ما الان چندین تراکنش داریم که باید پیگیری بشه ولی متاسفانه بخاطر اینکه شما جواب نمیدید اینارو گذاشتیم تو لیست ضررهامون و یجورایی کلا بیخیالش شدیم ...
الان برای اضافه شدن درگاه بانکی چه مشکلی مانعتون شده ؟
قبول کنید 3.4% سود پول کمی نیست ! لطفا حداقل بخش پشتیبانی رو درست کنید و جوابمون رو بدید .
به نظرم الان تنها مشکل اساسی که jaypal داره پشتیبانی و پاسخگویی هست ...وگرنه برای من تو این چند ماه حتی یبار هم پیش نیومده تصفیه حساب ها دیر پرداخت شه ...
ata3929
April 22nd, 2013, 18:33
آقایون کلا این جی پال بی خیال شین
چون
- کارمزدش زیاده
- الکی کارمزد تو سایت کم نوشتن ولی کارمزدش خیلی بیشتره
- پشتیبانی که کلا تعطیله
- تصویه حساب هم 3-4 روز طول میکشه
- سرعتش هم موقع انتقال به سایت پایینه
من که کلا بیخیالش شدم شما ها هم برین 1 جایه دیگه درگاه بگیرین
این همه سایت هستن که درگاه پرداخت میدن اوم با چند بانک
esmaeil1
April 22nd, 2013, 19:32
منم جی پل رو قطع کردم
sepadl71
April 23rd, 2013, 17:35
با سلام و با تشکر از دوستان و کاربرانی که روزی با ما همکاری میکردند ولی امروز نمی کنند.
همانطور که همه ی کاربران میدانند، تا به امروز از هم ردیفان خود خیلی سر تر بودیم.
حد اقل میتوان گفت تیم برنامه نویسی قدرتمندی داشتیم
خدا را شکر سرور اختصاصی داخل ایران تهیه کردیم و کل سایت را بر روی آن آپلود کردیم تا با هر بانکی مشکل نداشته باشیم
در درگاه پاسارگاد، تراکنش نا موفق کمی زیاد بود، که این امر بیشر از سمت خریدار و یا وب سایت فروشنده بود
دوستی که عرض می کند، سرعت بارگذاری پایین هست، باید دقت کنند، سرعت بارگذاری سامانه پرداخت امن پاسارگاد پایین است
کارمزد ثابت ما در حال حاضر 1.4درصد و 2.4درصد می باشد (که بار ها ذکر شده، درگاهی که کارمزد از ما بگیرد، کارمزد آن به کامزد پایه و ثابت اضافه می شود)
تا چند روز آینده کارمزد ثابت به 2.2درصد و 3.2درصد به صورت پایه و ثابت تغییر می کند که در بانکهای پارسیان و اقتصاد نوین و... ثابت اما در سامانه پرداخت امن پاسارگاد و بانک سامان + کارمزد هر سیستم می باشد.
در سیستم جدید، هم در درگاه اختصاصی و هم در درگاه واسطه، بانک قابل تعریف می باشد
در نسخه جدید، آدرس بازگشتی به سایت شرکت بوده و تمامی تراکنش ها تایید و تکمیل می شوند، و تعداد تراکنش های نا موفق 0 می شود
تسویه حساب های شتاب، همه گی به موقع و در مدت زمان اعلام شده انجام شده اند؛ اما به دلیل محدودیت های حواله های پایا، تسویه حساب های شبا، بعد از 15 الی 20 هر ماه، امکان دارد با تاخیر 1 روزه انجام شود
مشکل عدم پشتیبانی را از تمامی کاربرانی که اعلام کرده بودند میپذیریم و امیدواریم به زودی مشکل برطرف گردد
سیستم و روال کاری ما بدین شکل است که توضیح داده شد، دوستان میتوانند با مطالعه و دقت به حرفهای بنده از جی پل استفاده نمایند...
با آرزوی موفقیت روز افزون
noyfound
April 23rd, 2013, 20:26
با سلام و با تشکر از دوستان و کاربرانی که روزی با ما همکاری میکردند ولی امروز نمی کنند.
همانطور که همه ی کاربران میدانند، تا به امروز از هم ردیفان خود خیلی سر تر بودیم.
حد اقل میتوان گفت تیم برنامه نویسی قدرتمندی داشتیم
خدا را شکر سرور اختصاصی داخل ایران تهیه کردیم و کل سایت را بر روی آن آپلود کردیم تا با هر بانکی مشکل نداشته باشیم
در درگاه پاسارگاد، تراکنش نا موفق کمی زیاد بود، که این امر بیشر از سمت خریدار و یا وب سایت فروشنده بود
دوستی که عرض می کند، سرعت بارگذاری پایین هست، باید دقت کنند، سرعت بارگذاری سامانه پرداخت امن پاسارگاد پایین است
کارمزد ثابت ما در حال حاضر 1.4درصد و 2.4درصد می باشد (که بار ها ذکر شده، درگاهی که کارمزد از ما بگیرد، کارمزد آن به کامزد پایه و ثابت اضافه می شود)
تا چند روز آینده کارمزد ثابت به 2.2درصد و 3.2درصد به صورت پایه و ثابت تغییر می کند که در بانکهای پارسیان و اقتصاد نوین و... ثابت اما در سامانه پرداخت امن پاسارگاد و بانک سامان + کارمزد هر سیستم می باشد.
در سیستم جدید، هم در درگاه اختصاصی و هم در درگاه واسطه، بانک قابل تعریف می باشد
در نسخه جدید، آدرس بازگشتی به سایت شرکت بوده و تمامی تراکنش ها تایید و تکمیل می شوند، و تعداد تراکنش های نا موفق 0 می شود
تسویه حساب های شتاب، همه گی به موقع و در مدت زمان اعلام شده انجام شده اند؛ اما به دلیل محدودیت های حواله های پایا، تسویه حساب های شبا، بعد از 15 الی 20 هر ماه، امکان دارد با تاخیر 1 روزه انجام شود
مشکل عدم پشتیبانی را از تمامی کاربرانی که اعلام کرده بودند میپذیریم و امیدواریم به زودی مشکل برطرف گردد
سیستم و روال کاری ما بدین شکل است که توضیح داده شد، دوستان میتوانند با مطالعه و دقت به حرفهای بنده از جی پل استفاده نمایند...
با آرزوی موفقیت روز افزون
با سلام
چند سوال :
1. كارمزد پایه به كارمزد درگاه واسطه و كارمزد ثابت به كارمزد درگاه مستقیم میگویید ؟!
2. كارمزد درگاه بانك سامان چقدر میباشد ؟
3. آیا با تغییر در سیستم امكان استفاده چند روزه از سیستم قبلی تا برنامه نویسی سیستم جدید وجود دارد ؟
یك درخواست :
لطفا مستندات سیستم جدید را زودتر قرار دهید.
sepadl71
April 23rd, 2013, 22:57
با سلام
چند سوال :
1. كارمزد پایه به كارمزد درگاه واسطه و كارمزد ثابت به كارمزد درگاه مستقیم میگویید ؟!
2. كارمزد درگاه بانك سامان چقدر میباشد ؟
3. آیا با تغییر در سیستم امكان استفاده چند روزه از سیستم قبلی تا برنامه نویسی سیستم جدید وجود دارد ؟
یك درخواست :
لطفا مستندات سیستم جدید را زودتر قرار دهید.
1.کارمزد پایه همان کارمزد ثابت است؛ برای درگاه اختصاصی 3.2درصد در نظر گرفته شده و برای درگاه واسطه 2.2درصد (که این قیمت ها با احتساب 5درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد)
این کارمزد بر روی بانک هایی که کارمزد نمیگیرند به همین نرخ محاسبه می شود؛ ولی در صورتی که بانکی 1درصد از ما کارمزد بگیرد، 1درصد کارمزد به کارمزد پایه و یا ثابت اضافه خواهد شد
2.هنوز از سمت بانک سامان اعلام نشده است (به زودی اطلاع رسانی خواهد شد)
3.بله
پس از reversion شدن درگاه های بانکی برای چند بانکی شدن و اعمال سیستم جدید، از طریق ایمیل به تمامی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
همچنین مدتی (حد اقل یک هفته) در نظر گرفته میشود تا فروشگاه ها از نسخه قبلی به نسخه جدید کوچ کنند
کاربران گرامی نگران هیچ چیز نباشند، زیرا برنامه نویسی برای اتصال، پایدار تر و ساده تر خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
r.sharifi
April 23rd, 2013, 23:10
ظاهر ساستتون اصلا در شان سایتی با این تعداد کاربر نیست. خیلی سنگین و ضایع است.
هیچ کدوم از منوها هم کار نمیکنه
r.sharifi
April 23rd, 2013, 23:11
امکانات نسخه جدید رو هم ممنون میشم اگر بگید
n4ser
April 23rd, 2013, 23:56
اگر مدت زمان تسویه حساب کم کنین خیلی بهنره الا ن پیلاین روزی 10بار داره تسویه میکنه شمام روزی چند بار تسویه کنید دیگه؟
lvlehrad
April 24th, 2013, 13:05
دوستان من یه مشکل اساسی دارم که نمیدونم مشکل از طرف هاستینگ هست یا jaypal ...
من از namecheap هاست دارم ...و اسکریپت سایتم freer هست ...ارورهای زیادی از پلاگین jaypal دریافت میکنم (فایل ارور هر ماه حجمش 3 4 گیگ میشه که مجبورم هر چند وقت یبار پاکش کنم ...)
چند خط از متن ارورو میزارم :
[23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 130.185.73.20:80 (Connection timed out) in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 23 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/user/public_html/DOMAIN/plugins/jaypalpaypaad.php on line 24 [23-Apr-2013 04:41:59 America/New_York] PHP Warning: fputs() expects parameter 1 to be resource, boolean
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ...
soheil0
April 24th, 2013, 13:33
سلام دوستان jaypal خوبه ازش استفاده کنم ؟
lvlehrad
April 24th, 2013, 14:16
سلام دوستان jaypal خوبه ازش استفاده کنم ؟
اگر پست های این تاپیک رو بخونید مزایا و معایبش رو متوجه میشید ...بستگی داره اولویت شما چی باشه ...
از نظر تصویه کارت به کارت رو با فاصله 24ساعت و شبا رو با فاصله 48ساعت انجام میدن .
از نظر کارمزد برای درگاه واسطه 2.4 میگیرن و برای درگاه اختصاصی 3.4 درصد ...
از نظر پشتیبانی ضعیف هستن ...
در کل من تو این چند ماهی که دارم با جی پال کار میکنم تاحالا به فکر عوض کردن درگاه نیوفتادم و راضیم ..فقط پشتیبانیشون درست شه و یه درگاه هم اضافه کنن عالی میشه
sepadl71
April 24th, 2013, 15:09
من از namecheap هاست دارم ...و اسکریپت سایتم freer هست ...ارورهای زیادی از پلاگین jaypal دریافت میکنم (فایل ارور هر ماه حجمش 3 4 گیگ میشه که مجبورم هر چند وقت یبار پاکش کنم ...)
با سلام خدمت شما،
طبق خطایی که اعلام کردید، اتصال به سایت jaypal.ir از سایت شما در برخی از مواقع انجام نمی شود.
ب همین دلیل فانکشنهای fsockopen() و fputs() به درستی عمل نمی کنند
در نسخه جدید، هم CURL موجود می باشد و هم fsock. که شما میتوانید از هر کدام که بهتر عمل می کنند استفاده نمایید.
موفق باشید
noyfound
April 24th, 2013, 16:12
این مشکل ناشی از عدم اتصال به سرور جی پاله که دلیلشم به احتمال زیاد پایداری بیش از حد شبکه اینترنت کشوره چون سرور جی پال تو ایرانه ممکنه این مشکل پیش بیاد. بهترین راه حل چند بار تلاش مجدد در یک حلقه با فاصله زمانی چند ثانیه ای هست.
n4ser
April 25th, 2013, 16:13
1.کارمزد پایه همان کارمزد ثابت است؛ برای درگاه اختصاصی 3.2درصد در نظر گرفته شده و برای درگاه واسطه 2.2درصد (که این قیمت ها با احتساب 5درصد مالیات بر ارزش افزوده می باشد)
این کارمزد بر روی بانک هایی که کارمزد نمیگیرند به همین نرخ محاسبه می شود؛ ولی در صورتی که بانکی 1درصد از ما کارمزد بگیرد، 1درصد کارمزد به کارمزد پایه و یا ثابت اضافه خواهد شد
2.هنوز از سمت بانک سامان اعلام نشده است (به زودی اطلاع رسانی خواهد شد)
3.بله
پس از reversion شدن درگاه های بانکی برای چند بانکی شدن و اعمال سیستم جدید، از طریق ایمیل به تمامی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
همچنین مدتی (حد اقل یک هفته) در نظر گرفته میشود تا فروشگاه ها از نسخه قبلی به نسخه جدید کوچ کنند
کاربران گرامی نگران هیچ چیز نباشند، زیرا برنامه نویسی برای اتصال، پایدار تر و ساده تر خواهد شد.
با تشکر از صبر و بردباری شما
اگر مدت زمان تسویه حساب کم کنین خیلی بهنره الا ن پیلاین روزی 10بار داره تسویه میکنه شمام روزی چند بار تسویه کنید دیگه؟
Download
April 26th, 2013, 00:08
فقط درگاه پرداخت امن پاسارگاد دارید؟ طول میکشه تا لود بشه جالب نیست اصلا...
lvlehrad
April 28th, 2013, 15:08
زنگ زدم به شماره شرکت میگه همچین شماره ای وجود نداره...هر دو تا شماره موبایل ها هم هرچی تماس میگیرم اشغال هست ...
یکی دیشب از سایتم میخواسته خرید کنه مبلغ 300هزار تومن از حسابش کم شده ! دو تا 45تومن و یه 204800تومن ... من الان چجوری اینو پیگیری کنم ؟چون اصلا ما محصولی با این قیمت ها نداریم !!!لطفا سریعتر پاسخ بدید چون خیلی مهمه
98patogh
April 28th, 2013, 22:38
به نظرم بین همه اینها فقط و فقط میهن پال و آقای صدر الدینی عالیه خدماتش
sepadl71
April 28th, 2013, 23:57
زنگ زدم به شماره شرکت میگه همچین شماره ای وجود نداره...هر دو تا شماره موبایل ها هم هرچی تماس میگیرم اشغال هست ...
یکی دیشب از سایتم میخواسته خرید کنه مبلغ 300هزار تومن از حسابش کم شده ! دو تا 45تومن و یه 204800تومن ... من الان چجوری اینو پیگیری کنم ؟چون اصلا ما محصولی با این قیمت ها نداریم !!!لطفا سریعتر پاسخ بدید چون خیلی مهمه
با سلام خدمت شما،
بارها عرض شده است، شماره شرکت منتقل شده و تا هنوز به دلیل موجود نبودن امکانات در مقصد، خط منتقل نشده است.
شما شنبه تا 5شنبه بعد از 10صبح و قبل از 22شب با پشتیبانی تماس بگیرید.
اصلا" امکان ندارد مبلغ تغییر کند. فاکتور ها با مبالغی که در سایت شما تعریف می شوند صادر شده و sign می شوند.
لازم به ذکر است برای پیگیری و بررسی تراکنش های نا موفق حتما" باید شماره فاکتور و یا شناسه فاکتور و یا شماره رسید بانکی اعلام شود.
موفق باشید
rominait
April 29th, 2013, 12:09
يه سئوالي
چرا جي پال روي گرافيك و امكانات بيشتر كار نميكنه !
lvlehrad
April 29th, 2013, 14:35
با سلام خدمت شما،
بارها عرض شده است، شماره شرکت منتقل شده و تا هنوز به دلیل موجود نبودن امکانات در مقصد، خط منتقل نشده است.
شما شنبه تا 5شنبه بعد از 10صبح و قبل از 22شب با پشتیبانی تماس بگیرید.
اصلا" امکان ندارد مبلغ تغییر کند. فاکتور ها با مبالغی که در سایت شما تعریف می شوند صادر شده و sign می شوند.
لازم به ذکر است برای پیگیری و بررسی تراکنش های نا موفق حتما" باید شماره فاکتور و یا شناسه فاکتور و یا شماره رسید بانکی اعلام شود.
موفق باشید
خوندن 115 صفحه برای دونستن این مسئله یکم وقت گیر هست ...بهتر نیست تو سایتتون این مورد رو جلوی شماره تلفن شرکت ذکر کنید ؟
دیروز شنبه بود ! ما هرچی تماس گرفتیم یه بوق آزاد میزد بعد اشغال میشد ...با خودتون هم تماس گرفتم که جواب ندادید و از طریق اس ام اس گفتید امروز صبح تا قبل از ساعت 14 با پشتیبانی تماس بگیرم !!!
در هر صورت امروز تماس گرفتم با پشتیبانیتون ...گفتن که با شماره کارتی که دارم و شماره سندهایی که به من دادن نمیشه پیگیری کرد و باید برم دنبال شماره فاکتور ...
پشتیبانیتون گفتن امکان داره این اتفاق بیوفته ولی درصدش خیلی کم هست ...
این عکسی هست که خریدار به من داده (7اردیبهشت حدود ساعت 9شب) :
12794
شماره تماس و شماره کارتشون رو هم اگر خواستید بگید تو پیغام شخصی بدم ...
شماره فاکتور رو هم هروقت بهم بدن براتون ایمیل میکنم
noyfound
April 29th, 2013, 15:08
خوندن 115 صفحه برای دونستن این مسئله یکم وقت گیر هست ...بهتر نیست تو سایتتون این مورد رو جلوی شماره تلفن شرکت ذکر کنید ؟
دیروز شنبه بود ! ما هرچی تماس گرفتیم یه بوق آزاد میزد بعد اشغال میشد ...با خودتون هم تماس گرفتم که جواب ندادید و از طریق اس ام اس گفتید امروز صبح تا قبل از ساعت 14 با پشتیبانی تماس بگیرم !!!
در هر صورت امروز تماس گرفتم با پشتیبانیتون ...گفتن که با شماره کارتی که دارم و شماره سندهایی که به من دادن نمیشه پیگیری کرد و باید برم دنبال شماره فاکتور ...
12794
سلام
ماجرا از چه قرار بوده ؟ این مبالغ پرداختی به حساب جی پال شما هم اومده یا فقط کسر شده ؟
lvlehrad
April 29th, 2013, 16:04
سلام
ماجرا از چه قرار بوده ؟ این مبالغ پرداختی به حساب جی پال شما هم اومده یا فقط کسر شده ؟
مشتری ایمیلش رو به من داد من چک کردم 4 بار اقدام به خرید کرده که هر 4بار "کامل نشده" بوده و پولی به اکانت جی پال من نیومده ...
فقط امیدوارم سرکارم نگذاشته باشه چون این دو روز خیلی اعصابم خورد شد سر این قضیه ...(البته اگر سرکاری بود طرف شماره تلفن و شماره کارتشو نمیداد)
sepadl71
May 2nd, 2013, 10:55
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/12794-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aks-jpg
با سلام خدمت شما
همانطور که توسط تیم پشتیبانی خدمت شما عرض شد / خریدار باید با شماره ۰۲۱۸۹۵۱۷ تماس بگیرد و با اعلام شماره کارت خود / لیست تراکنش های خود را از سامانه پرداخت امن پاسارگاد دریافت نماید.
ما یک روز در میان / شکایت ها و تماس های تلفنی را با شرکت نوپاد هماهنگ می کنیم / و تا الآن در رابطه این ۳ تراکنش به ما چیزی اعلام نشده.
وظیفه ما و شما فقط پیگیری تراکنش با اطلاعات تراکنش می باشد.
لطف کنید همین مطالب را به خریدار خود اعلام نمایید و در نتیجه شماره فاکتور ها را برای ما ارسال نمایید.
در غیر اینصورت ما کار دیگری نمیتوانیم انجام دهیم.
پیروز باشید
alireza_sol
May 5th, 2013, 19:13
سلام دوست عزیز میشه بنده را راهنمایی کنید وقتی روی پرداخت کلیک میکنم ارور میده
از درگاه ملت استفاده کردم در اسکریپت فریر
در قسمت تنظیمات تمام گزینه ها رو درست پر کردم
شماره کارت شما در جی پال :
ایمیل شما در جی پال :
پسوورد شما در جی پال :
این آخری هم
نوع درگاه اختصاصی
داخل فیلد نوشتم : pga
اما باز با اون پیغام مواجه میشم.
lvlehrad
May 7th, 2013, 20:02
درگاه ملت خیلی وقت هست که کار نمیکنه ...درگاه پاسارگاد رو استفاده کنید
ehsanekarimi
May 10th, 2013, 13:06
من ثبت نام کردم.ولی نمیدونم چجوری از این کدها استفاده کنم.
کسی راهنمایی می کنه ؟
میخوام از درگاه اختصاصی استفاده کنم.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
ehsan227
May 10th, 2013, 18:06
سلام
2 تا از مشتری ها از سایت خرید کردن وقتی تکمیل فرآیند زده اررور apache داد که مشکل از سایت بنده بود. ولی پول از حساب مشتری کم شده و برگشت نخورده و به حساب جی پال من هم واریز نشده
شماره فاکتورهای زیر چک بشن چون دقیق نمیدونم کدوم درسته ولی برای 2 تاش این مشکل بوجود اومده
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
web-iran
May 10th, 2013, 18:28
سلام
2 تا از مشتری ها از سایت خرید کردن وقتی تکمیل فرآیند زده اررور apache داد که مشکل از سایت بنده بود. ولی پول از حساب مشتری کم شده و برگشت نخورده و به حساب جی پال من هم واریز نشده
شماره فاکتورهای زیر چک بشن چون دقیق نمیدونم کدوم درسته ولی برای 2 تاش این مشکل بوجود اومده
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
مگه اینچا محل پشتیبانی هست اینجا محل معرفی سایتش بود بند خدا شما تو سایتش تیک برنین بررسی کنن
noyfound
May 10th, 2013, 20:04
مگه اینچا محل پشتیبانی هست اینجا محل معرفی سایتش بود بند خدا شما تو سایتش تیک برنین بررسی کنن
جی پال سیستم تیکتینگ نداره
Maxon
May 10th, 2013, 22:18
سلام
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
برای بنده هم بارها این اتفاق افتاده ، امیدوارم آقای ممیز عادل بگن چکار میشه کرد.
r.sharifi
May 10th, 2013, 22:20
سایت به این بزرگی با این همه کاربر و تراکنش قسمت تیکتینگ نداره ؟
جای تاسف هست
پس این کاربرهای بیچاره مشکلاتشون رو کجا بگن ؟
sepadl71
May 11th, 2013, 01:53
سایت به این بزرگی با این همه کاربر و تراکنش قسمت تیکتینگ نداره ؟
جای تاسف هست
پس این کاربرهای بیچاره مشکلاتشون رو کجا بگن ؟
برای بنده هم بارها این اتفاق افتاده ، امیدوارم آقای ممیز عادل بگن چکار میشه کرد.
با سلام خدمت شما،
این مشکلات بعضی اوقات پیش می آید و نقطه ضعفی از سامانه پرداخت امن پاسارگاد می باشد.
هم اکنون پس از گذشت تغریبا" 9 ماه از گزارشات ما، هنوز مشکل برطرف نشده است.
تا چند روز دیگر 2 درگاه از 2 بانک به سیستم اضافه می شود و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به صورت کامل از سیستم حذف می شود.
با توجه به رایزنی ها و قرارداد ها و مجوز های دریافت شده، درگاه اختصاصی "شرکت یگانه دانه پیشرو" با نام تجاری "جِـی پَـل" تا چند ماه آینده رونمایی خواهد شد.
موفق باشید
n4ser
May 11th, 2013, 09:36
اپین ارور که درگاه پاسارگاد میده یعنی چی؟
خطاخطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید.
ADMlN
May 11th, 2013, 10:19
سایت خوبی داشتید ولی حرکت غیر حرفه ای شما از اعتبارتون کم کرده
شما از نماد موقت که برای سایت دیگری تهیه کرده بودید در سایت و بصورت دائم اونم 5 ستاره استفاده کردید
واقعا جای تاسف دارد /:)
پ.ن :
1- برای درگاه واسط نماد نمیدهند
2- فعلا حداکثر امتیاز که میدهند 2 ستاره هست
SAJJADSAA
May 11th, 2013, 12:12
سلام دوست عزیز اسمتو گذاشتی یه چیزی شبیه ادمین هوا برت داشتهااااا :-|
نماد مطعلق به شرکتی هستش که در گاه رو تاسیس کرده شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.ir/)
منظورم بی احترامی نبود خوش باشی :-|
r.sharifi
May 11th, 2013, 13:27
چه ربطی داره ؟
نماد رو برا سایت شرکت دادن نه سایتی که صاحب شرکت تاسیس کرده ؟
نماد متعلق به سایت شرکت یگانه دانه پیشرو هست نه جی پال
این اسمش جعل و کلاهبرداری هست
ADMlN
May 11th, 2013, 16:25
سلام دوست عزیز اسمتو گذاشتی یه چیزی شبیه ادمین هوا برت داشتهااااا :-|
نماد مطعلق به شرکتی هستش که در گاه رو تاسیس کرده شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.ir/)
منظورم بی احترامی نبود خوش باشی :-|
توجه : جهت اطمينان و امنيت بيشتر در هنگام مشاهده اين صفحه به نكات زير توجه فرماييد:
- حتما آدرس (URL) سايت فروشگاه با آدرسي كه در اين صفحه معرفي مي شود يكسان باشد.
- صفحه اي كه مشاهده مي كنيد صفحه اصلي مرورگر شما بايد باشد و نه يك عكس و تصوير از يك مرورگر؛ از اين امر اطمينان حاصل نماييد.
- آدرس (URL) اين صفحه حتما با http://enamad.ir (http://enamad.ir/) آغاز شده باشد.
- جهت مشاهده ليست فروشگاه هاي داراي نماد اعتماد الكترونيكي اينجا (http://enamad.ir/ShopList.aspx) را كليك نماييد.
این متن فکر کنم گویا باشد
نماد اعتماد الکترونیکی مخصوص فروشگاه ها می باشد که کالا یا خدماتی ارائه میدهند
به درگاه های واسط اصلا ارائه نمی شود
شما تحت عنوان یک شرکت هر تعداد سایت داشته باشید باید برای هرکدام جداگانه پرونده تشکیل دهید و نماد بگیرید (خط اول ببینید)
چه ربطی داره ؟
شما هم بهتره در انتخاب کلمات دقت کنید و از تهمت زدن جدا خودداری کنید
SAJJADSAA
May 11th, 2013, 16:40
اگه کلاه برداره استفاده نکن ما که این همه مدته استفاده کردیم و میکنیم رضایت هم داشتیم :66: :-|
PardakhtNet
May 11th, 2013, 17:41
شما از نماد موقت که برای سایت دیگری تهیه کرده بودید در سایت و بصورت دائم اونم 5 ستاره استفاده کردید
پ.ن :
برای درگاه واسط نماد میدن اما جواز کسب یا جواز فعالیت نیاز داره
ehsan227
May 11th, 2013, 22:01
سلام
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
nima19
May 12th, 2013, 09:05
سلام دوست عزیز میشه بنده را راهنمایی کنید وقتی روی پرداخت کلیک میکنم ارور میده
از درگاه ملت استفاده کردم در اسکریپت فریر
در قسمت تنظیمات تمام گزینه ها رو درست پر کردم
شماره کارت شما در جی پال :
ایمیل شما در جی پال :
پسوورد شما در جی پال :
این آخری هم
نوع درگاه اختصاصی
داخل فیلد نوشتم : pga
اما باز با اون پیغام مواجه میشم.
lما هم این مشگل رو داریم
برای حلش باید چیکار کرد
sepadl71
May 12th, 2013, 23:11
پ.ن :
چه ربطی داره ؟
با سلام و با تشکر از اطلاع رسانی شما دوستان عزیز
شما اگر وارد سایت شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) شوید، نماد اعتماد موقت را خواهید دید.
نمادی که در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/) مشاهده می کنید، از سایت شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) لینک شده است(iframe می باشد).
لوگویی که در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/) مشاهده می کنید نماد اعتماد 5 ستاره نیست! بلکه لوگوی اصلی نماد اعتماد الکترونیکی می باشد که میتوانید در
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13027-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-enter_768_new-jpg
و
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13028-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-head_974-jpg
مشاهده نمایید.
نماد اعتماد الکترونیک مربوط به شرکت یگانه دانه پیشرو به آدرس اصلی شرکت یگانه دانه پیشرو (http://uniqernel.com/) می باشد.
همچنین درگاه های بانکی که با نماد اعتماد الکترونیکی دریافت می شوند (پاسارگاد، سامان و ...) همه در سایت اصلی شرکت بوده و آدرس برگشتی به زیر دامنه ای از دامین اصلی شرکت یگانه دانه پیشرو لینک می شود.
در ادامه قابل ذکر است، تا چند ماه آینده درگاه پرداخت شرکت یگانه دانه پیشرو، متصل به چندین بانک طراحی و تولید خواهد شد.
موفق و پیروز باشید
sepadl71
May 12th, 2013, 23:54
سلامی مجدد،
لاز به ذکر است :
1.تمامی تعهدات موجود در تعهدنامه فروشگاه اينترنتي داراي نماد اعتماد الكترونيكي (http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf) رعایت شده است.
2. نماد اعتماد الکترونیکی، برای اعتماد دادن به خریدار نیست! چون تمامی مصرف کننده های وب سایت جی پل فروشنده می باشند، نه خریدار!
3.نماد اعتماد الکترونیکی و تمام درگاه های بانکی جدید متعلق به شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد و جی پل برند درگاه پرداخت الکترونیکی شرکت یگانه دانه پیشرو است.
4.دریافت نماد اعتماد الکترونیکی و هر یک از ستاره های آن شامل مراحل مختلفی می باشد که در حال انجام است.
5.پس از کلیک بر روی لوگو نماد اعتماد الکترونیکی، این عکس گویای همه چیز است :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13032-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-head_seal_temp-jpg
ما اگر میخواستیم کار غیر قانونی انجام دهیم، به راحتی میتوانستیم صفحه http://enamad.ir/trustseal/License.aspx?request= را شبیه سازی کنیم و اطلاعات دروغ بنویسیم!
شاد و پیروز باشید
ehsan227
May 13th, 2013, 01:17
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
vebc
May 13th, 2013, 15:41
سلام
بنده نه یوزر دوم اقای امیری ادمین زرین پالم نه فامیلشون نه رفیقشون بلکه بار ها درگاهم توسط این زرین پال بسته شده و مجدد باز شده اون هم به علت عدم رعایت قوانین
در اصل از قدیمی های زرین پالم! بعدا به خاطر کارمزد بالای زرین پال مجبور به انتقال به پارس پال و سپس هم از 3 بانک درگاه مستقیم گرفتم ولی هنوز بعضی مواقع از این درگاهای واسطه استفاده میکنم!
توی این چند سال کار توی اینترنت با خیلی ها کار کردم و همیشه افراد کلاه بردار و بی مسئولیت رو مخصوصا این اواخر در تالار های مختلف معرفی کرده ام ... حالا کی به کی پول میده هی تا پیکامون حذف میشه بماند(تیو همین سایت وب هاستینگ تالک)
ولی این اطمینان رو میدم که سایت زرین پال و پارس پال کامل تایید میشند و هیچ گونه مشکل عدم پرداختی ندارند!
حالا هر کدوم معایبی هم دارند! که از گفتن اونا خودداری میکنیم همین که در باغ سبز نشون کاربر نمیدن و همه چی واضح و روشنه کافیه!
کار کردن به جز این 2 شرکت با هر شرکت دیگه کاملا کار اشتباهیه!!
مثلا خودم به شخصه سایت جی پال رو دیدم که با جعل لوگوی نماد اون هم نه تک ستاره بلکه 5 ستاره شاخ دراوردم!
هیچ اطلاعاتی راجع سایت در قسمت درباره ما و تماس با ما نداشت
سایت پی پال هم اطلاعات مندرج در سایت اصلا کسی پاسخ گو نبود چندین ماه تماس گرفتیم!
و اینکه اطلاعات هفت جد آباد فروشنده رو میگرفت اون هم به صورت کتبی و پستی که هر کاری کردیم نشد بدون این مدارک درگاه بگیریم!
پس نتیجه میگیریم قیمت بالا بهتره!
بنده تا حالا 2 بار به مشکل بر خوردم یک بار با زرین پال که آقای امیری لطف کردن و مشکل رو برطرف کردن و بنده حالا با کسر کارمزد بالا تونستم پولمو از فروشنده بی مسئولیت پس بگیرم!
ولی مورد مشابه در پارس پال به علت ضعف سیاست های سایت با گذشت حدود یک سال هنوز نتوسنتم پس بگیرم!
قصد تخریب پارس پال رو ندارم ولی ایشون به جای اینکه حساب شخص متخلف رو کامل ببنده میتونست به صورت مخفی دور از چشم فروشنده خروجی پول رو ببنده تا موقعی که پول تو حساب پارس پالش بود مبلغ رو به من عودت بده تا سر من بی کلاه نمونه!
درضمن پارس پال خیلی روابط عمومی بالاتری نسبت به زرین پال داره!
در کل هر دو سایت تایید میشن و مدتی که باهاشون کار کردم راضی بودم!
در ضمن به جای گرفتن درگاه از بانک مطمئن باشید گرفتن درگاه از این سایت ها به صرفه تره
براتون با ذکر دلیل میگم!
1.داشتن حساب فعال که حتما باید کارت داشته باشه و یک مسدودی که بنده مسدودی حساب بانک ملتم 10 هزار تومنه! و 2300 هم هزینه کارت شد!
2.هر بار برای تغییر ای پی ایمیل بزنی که تا بهشون زنگ نزنی کارت سریع انجام نمیشه و هر با تماس تلفنی 500 تومن هزینه برات داره!
که در سایت های زرین پال و پارس پال به راحتی همه مشکلات رو در تاپیک میگی و به ص.رت لحظه ای و هر ساعت از شبانه روز میتونی تغییر ای پی رو اعلام کنی ولی به پرداخت ملت فقط ساعات اداری اون هم اگه حال نداشته باشن دیر ج میدن !
3.باید صد بار بری بانک و بیای و افتتاح حساب و کپی و اسرال مدارک ایمیل که بالای 30 هزار تومن برات هزینه خواهد داشت
4.سایت های واسطه همیشه پلاگیناشونو افزایش میدن اما بانک ها به هیج وجه اصلا پلاگینی جز وب سرویس و توابع ارائه نمیدن که باید کلی هزینه کنی تا ماژولاشونو بخری!
در کل میبینی باید یه چیز حدود 100 تومن به بالا پیاده بشی!
ولی در پارس پال مثلا باید 10 میلون تومن تراکنش داشته بشای که این 100 هزار تومن صاف بشه!
اما یه مزیت درگاه مستقیم داره که اونایی که دارن میدونن اونم اینه پولایی سر گردانی که میرفت تو جیب سایت های واسطه مثل ستتل هایی که دیر واریز میشد و از جیب خریدار میرفت و فروشنده هم چون دریافت نمیکرد چیزی تویل نمیداد!
یعنی یه مبلغ دیر واریز میشد به حساب سایت واسطه بعدا واریز میشد و خرید نا موفق حساب میشد و سایت واسطه بعدا نمیومد مبلغ رو بزنه تو حساب خریدار یا فروشنده!
این دلایلی است که میتونه تو انتخاب موثر باشه!
ولی در کل زرین پال و پارس پال بسیار عالی هستند چون دیگه افراد مبتدی که موقت دارن فعالیت اینترنتی میکنند سریع نمیرن درگاه مستقیم بگیرن و این کار خز بشه!
یه بدی هم داره یکی مثل نسیم هاست میاد سر ما کلاه میزاره! و پارس پال نمیتونه حق منو ازش بگیره!
sepadl71
May 13th, 2013, 17:26
سلام
بنده نه یوزر دوم اقای امیری ادمین زرین پالم نه فامیلشون نه رفیقشون بلکه بار ها درگاهم توسط این زرین پال بسته شده و مجدد باز شده اون هم به علت عدم رعایت قوانین
در اصل از قدیمی های زرین پالم! بعدا به خاطر کارمزد بالای زرین پال مجبور به انتقال به پارس پال و سپس هم از 3 بانک درگاه مستقیم گرفتم ولی هنوز بعضی مواقع از این درگاهای واسطه استفاده میکنم!
توی این چند سال کار توی اینترنت با خیلی ها کار کردم و همیشه افراد کلاه بردار و بی مسئولیت رو مخصوصا این اواخر در تالار های مختلف معرفی کرده ام ... حالا کی به کی پول میده هی تا پیکامون حذف میشه بماند(تیو همین سایت وب هاستینگ تالک)
ولی این اطمینان رو میدم که سایت زرین پال و پارس پال کامل تایید میشند و هیچ گونه مشکل عدم پرداختی ندارند!
حالا هر کدوم معایبی هم دارند! که از گفتن اونا خودداری میکنیم همین که در باغ سبز نشون کاربر نمیدن و همه چی واضح و روشنه کافیه!
کار کردن به جز این 2 شرکت با هر شرکت دیگه کاملا کار اشتباهیه!!
مثلا خودم به شخصه سایت جی پال رو دیدم که با جعل لوگوی نماد اون هم نه تک ستاره بلکه 5 ستاره شاخ دراوردم!
هیچ اطلاعاتی راجع سایت در قسمت درباره ما و تماس با ما نداشت
سایت پی پال هم اطلاعات مندرج در سایت اصلا کسی پاسخ گو نبود چندین ماه تماس گرفتیم!
و اینکه اطلاعات هفت جد آباد فروشنده رو میگرفت اون هم به صورت کتبی و پستی که هر کاری کردیم نشد بدون این مدارک درگاه بگیریم!
پس نتیجه میگیریم قیمت بالا بهتره!
بنده تا حالا 2 بار به مشکل بر خوردم یک بار با زرین پال که آقای امیری لطف کردن و مشکل رو برطرف کردن و بنده حالا با کسر کارمزد بالا تونستم پولمو از فروشنده بی مسئولیت پس بگیرم!
ولی مورد مشابه در پارس پال به علت ضعف سیاست های سایت با گذشت حدود یک سال هنوز نتوسنتم پس بگیرم!
قصد تخریب پارس پال رو ندارم ولی ایشون به جای اینکه حساب شخص متخلف رو کامل ببنده میتونست به صورت مخفی دور از چشم فروشنده خروجی پول رو ببنده تا موقعی که پول تو حساب پارس پالش بود مبلغ رو به من عودت بده تا سر من بی کلاه نمونه!
درضمن پارس پال خیلی روابط عمومی بالاتری نسبت به زرین پال داره!
در کل هر دو سایت تایید میشن و مدتی که باهاشون کار کردم راضی بودم!
در ضمن به جای گرفتن درگاه از بانک مطمئن باشید گرفتن درگاه از این سایت ها به صرفه تره
براتون با ذکر دلیل میگم!
1.داشتن حساب فعال که حتما باید کارت داشته باشه و یک مسدودی که بنده مسدودی حساب بانک ملتم 10 هزار تومنه! و 2300 هم هزینه کارت شد!
2.هر بار برای تغییر ای پی ایمیل بزنی که تا بهشون زنگ نزنی کارت سریع انجام نمیشه و هر با تماس تلفنی 500 تومن هزینه برات داره!
که در سایت های زرین پال و پارس پال به راحتی همه مشکلات رو در تاپیک میگی و به ص.رت لحظه ای و هر ساعت از شبانه روز میتونی تغییر ای پی رو اعلام کنی ولی به پرداخت ملت فقط ساعات اداری اون هم اگه حال نداشته باشن دیر ج میدن !
3.باید صد بار بری بانک و بیای و افتتاح حساب و کپی و اسرال مدارک ایمیل که بالای 30 هزار تومن برات هزینه خواهد داشت
4.سایت های واسطه همیشه پلاگیناشونو افزایش میدن اما بانک ها به هیج وجه اصلا پلاگینی جز وب سرویس و توابع ارائه نمیدن که باید کلی هزینه کنی تا ماژولاشونو بخری!
در کل میبینی باید یه چیز حدود 100 تومن به بالا پیاده بشی!
ولی در پارس پال مثلا باید 10 میلون تومن تراکنش داشته بشای که این 100 هزار تومن صاف بشه!
اما یه مزیت درگاه مستقیم داره که اونایی که دارن میدونن اونم اینه پولایی سر گردانی که میرفت تو جیب سایت های واسطه مثل ستتل هایی که دیر واریز میشد و از جیب خریدار میرفت و فروشنده هم چون دریافت نمیکرد چیزی تویل نمیداد!
یعنی یه مبلغ دیر واریز میشد به حساب سایت واسطه بعدا واریز میشد و خرید نا موفق حساب میشد و سایت واسطه بعدا نمیومد مبلغ رو بزنه تو حساب خریدار یا فروشنده!
این دلایلی است که میتونه تو انتخاب موثر باشه!
ولی در کل زرین پال و پارس پال بسیار عالی هستند چون دیگه افراد مبتدی که موقت دارن فعالیت اینترنتی میکنند سریع نمیرن درگاه مستقیم بگیرن و این کار خز بشه!
یه بدی هم داره یکی مثل نسیم هاست میاد سر ما کلاه میزاره! و پارس پال نمیتونه حق منو ازش بگیره!
همانطور که بارها عرض شد، چیزی جعل نشده است، دلایل هم در پست های قبلی مشخص شده است.
همچنین تمام اطلاعات درباره وب سایت هم در قسمت درباره ما و هم در قسمت تماس با ما وجود دارد.
یکی از قابلیت های درگاه پرداخت اینترنتی جی پل، مشخص کردن و مشخص بودن وضعیت Settle و Reversal می باشد.
(البته این امر با توجه به امکانات درگاه ها برنامه ریزی می شود. مثلا بانک ملت Settle دارد و یا سامانه پرداخت امن پاسارگاد Resversal ندارد) که در بانک ملت که قبلا" داشتیم، تراکنش های Settle نشده هر یک ساعت یک بار Settle می شدند و تمامی تراکنش ها تایید می شد.
مشکل Reversal فعلی هم با درگاه های جدید بانکی برطرف خواهد شد(تراکنش هایی که در سایت فروشنده تایید نشود پس از گذشت 1 ساعت Reversal خواهند شد)
موفق باشید
vebc
May 13th, 2013, 18:22
حالا هرچقدر هم توضیح داده باشید اصلا منطقی نیست لوگوی نماد رو شش ستاره کنی و مال یه سایت دیگه رو بزاری!
من صبح نگاه کردم اطلاعات تماسی وجود نداشته و فقط یه فرم تماس با ما با ذکر شناسه پرداخت و اینا ... بود شما همین امروز اطلاعات تماس رو گذاشتین!
بنده اگر ببینید هیچ تخریبی انجام ندادم و فقط موارد فوق رو متذکر شدم
امکاناتتونو افزایش بدین تا هم شما هم فروشنده وقت کمتری مصرف کنه تا پیروز میدان باشید!
ehsan227
May 13th, 2013, 23:04
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
sepadl71
May 13th, 2013, 23:17
حالا هرچقدر هم توضیح داده باشید اصلا منطقی نیست لوگوی نماد رو شش ستاره کنی و مال یه سایت دیگه رو بزاری!
من صبح نگاه کردم اطلاعات تماسی وجود نداشته و فقط یه فرم تماس با ما با ذکر شناسه پرداخت و اینا ... بود شما همین امروز اطلاعات تماس رو گذاشتین!
بنده اگر ببینید هیچ تخریبی انجام ندادم و فقط موارد فوق رو متذکر شدم
امکاناتتونو افزایش بدین تا هم شما هم فروشنده وقت کمتری مصرف کنه تا پیروز میدان باشید!
سلام،
شاید منطقی نباشد؛ اما بدین صورت است. سایت و سیستم جی پل برند درگاه پرداخت اینترنتی شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد.
!!!شاید سایت ما را با یک سایت بی محتوا و پر از مشکل اشتباه گرفتید!!!
بیشتر از 6 ماه است که صفحه ارتباط با ما در سایت قرار گرفته است.
از زمان قرار دادن صفحه درباره ما هم 1 سال می گذرد.
.....لطفا" بیشتر دقت و توجه کنید.....
ما روز به روز در حال ارتقاع امنیت و کیفیت و امکانات سیستم می باشیم و هر روز برنامه ریزی دقیقی برای مدیریت خریداران ، فروشندگان و خود سیستم انجام می دهیم
پیروز باشید
ehsan227
May 13th, 2013, 23:19
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
ادمین سایت
May 13th, 2013, 23:35
اقا شما هم صدبار این شماره هارو گذاشتی اینجا.ول کن خوب
ADMlN
May 13th, 2013, 23:50
قصد نداشتم مجددا در اینجا پست قرار دهم ولی ...
اول از همه باید بگم که از آقای سپهر ممیز عادل هیچ کلاهبرداری دیده نشده و هرکسی حرفی میزنه لطفا با مدرک باشه لطفا
اما در مورد سایت جی پل فقط ذکر این نکته کافیه که این حرکت کاملا غیر حرفه ای هست و باعث سلب اعتماد میشه
برای من شخص آقای ممیز عادل مهم نیستند بلکه با رواج این کارها اعتماد عمومی به این نماد کاهش پیدا میکنه و این امر در نهایت به ضرر همه هست
در اینجا کاملا ذکر شده که آدرس اینترنتی ثبت شده با آدرس مرورگر یکی باشد /:)
همچنین در بالای صفحه این عبارت دیده می شود
http://8pic.ir/images/31429328076762058135.png
به عبارتی نماد شما موقت می باشد ولی در سایت شما این تصویر قرار دادید
http://8pic.ir/images/07061110668296952741.png
2 اشتباه فاحش وجود دارد
اولا بالاترین نماد 2 ستاره می باشد که فقط در صورتی که شما ssl فعال کرده باشید به شما داده می شود در غیر این صورت یک ستاره داده می شود
دوما تصویر نماد واقعی مانند شکل زیر است
همچنین از لینک زیر می توانید تعهد نامه مربوطه را دانلود و مطالعه کنید
http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf
در نهایت از آقای ممیز عادل می خواهم که ویرایش کنند.
یک بار دیگر ذکر میکنم که نماد اعتماد الکترونیکی برای فروشگاه های اینترنتی است و شما محصولی برای فروش ندارید و نیازی هم به این نماد نیست
امیدوارم این حرکت شما از روی اشتباه باشد و قصد عوام فریبی نداشته باشید
noyfound
May 13th, 2013, 23:55
سلام آقا عادل
چه خبر از درگاه جدید ؟ این تراكنشهای ناموفق پاسارگاد كچلمون كرد ! این هفته هم تموم شد كه !
sepadl71
May 14th, 2013, 00:36
قصد نداشتم مجددا در اینجا پست قرار دهم ولی ...
اول از همه باید بگم که از آقای سپهر ممیز عادل هیچ کلاهبرداری دیده نشده و هرکسی حرفی میزنه لطفا با مدرک باشه لطفا
اما در مورد سایت جی پل فقط ذکر این نکته کافیه که این حرکت کاملا غیر حرفه ای هست و باعث سلب اعتماد میشه
برای من شخص آقای ممیز عادل مهم نیستند بلکه با رواج این کارها اعتماد عمومی به این نماد کاهش پیدا میکنه و این امر در نهایت به ضرر همه هست
در اینجا کاملا ذکر شده که آدرس اینترنتی ثبت شده با آدرس مرورگر یکی باشد /:)
همچنین در بالای صفحه این عبارت دیده می شود
http://8pic.ir/images/31429328076762058135.png
به عبارتی نماد شما موقت می باشد ولی در سایت شما این تصویر قرار دادید
http://8pic.ir/images/07061110668296952741.png
2 اشتباه فاحش وجود دارد
اولا بالاترین نماد 2 ستاره می باشد که فقط در صورتی که شما ssl فعال کرده باشید به شما داده می شود در غیر این صورت یک ستاره داده می شود
دوما تصویر نماد واقعی مانند شکل زیر است
همچنین از لینک زیر می توانید تعهد نامه مربوطه را دانلود و مطالعه کنید
http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf
در نهایت از آقای ممیز عادل می خواهم که ویرایش کنند.
یک بار دیگر ذکر میکنم که نماد اعتماد الکترونیکی برای فروشگاه های اینترنتی است و شما محصولی برای فروش ندارید و نیازی هم به این نماد نیست
امیدوارم این حرکت شما از روی اشتباه باشد و قصد عوام فریبی نداشته باشید
سلام،
شما خودتان هم چندین بار اعلام کردید که جی پل فروشگاه نبوده و محصولی نمی فروشد؛ پس کسی هم فریب چیزی را نمی خورد!
ما چیزی را جعل نکردیم! با توجه به اینکه نماد اعتماد 2 ستاره موجود است، می توانستیم از همان استفاده کنیم :
نماد 1 ستاره : http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13054-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-namad1-png
نماد 2 ستاره : http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13055-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-namad2-png
اما از تصویر لوگو ی نماد اعتماد الکترونیکی استفاده کردیم.
شما خودتان اعلام می کنید که ما نه فروشگاه هستیم و نه محصولی میفروشیم! پس در نتیجه بودن یا نبودن یا هر شکل دیگری از نماد اعتماد الکترونیکی هیچ سود و زیانی ندارد!
بنده نمیدانم ما چه کسانی را باید فریب دهیم!!! که شما کار ما را عوام فریبی نام گذاری می کنید!
ممنون از اطلاع رسانیتون؛ موفق باشید
ADMlN
May 14th, 2013, 01:09
بابت اینکه اجازه ندادیم به شعور ما توهین کنید صمیمانه از شما عذرخواهیم میکنیم و همینجا اعلام می کنیم اشتباه کردیم و میپذیریم که کاملا حق با شما هست
ehsan227
May 14th, 2013, 03:33
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
این کد نماد شما هست که جلع کردید ایا فردی در سایت خودش قرار بدهد جرم نیست؟
http://enamad.ir/Forms/ShopDisclaimer.pdf بند 13 مطالعه کنید صریحا ذکر شده صفحه اصلی سایت که درخواست نماد کردید
درست نیست؟
با سلام خدمت شما،
دوست عزیز، نماد اعتماد الکترونیکی جعل کردنی نیست!
اگر کمی وارد جزئیات شوید، میبینید که در هر بازه زمانی، یک کد برای نماد صادر می شود.
کدی که شما در اینجا ارسال کردید، معلوم نیست از کی و تا کی معتبر می باشد.
شما اگر پس از 3دقیقه، بر روی نماد اعتماد موقت کلیک کنید، خطای زیر نمایش داده می شود :
اين پيغام به دليل اتمام مدت زمان اعتبار نمايش نماد در صفحه وبسايت فروشگاه به شما نمايش داده مي شود (مدت زمان اعتبار 3 دقيقه). اگر مايل به مشاهده پروفايل فروشگاه هستيد اين پنجره را ببنديد و صفحه وبسايت را refresh كنيد و مجددا بر روي نماد كليك نماييد.
پس، در نتیجه به هیچ عنوان جعل و کلاهبرداری انجام نشده است.
تنها چند خط برنامه نویسی انجام شده تا نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه شرکت یگانه دانه پیشرو در تمامی سیستم های مرتبط با شرکت نمایش داده شود.
بند 13 تعهدنامه فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی، به شرح زیر می باشد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13093-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-new-png
در نتیجه : اول تحقیق و کسب علم کنید و سپس اطلاعات و عقاید خود را در دسترس عموم قرار دهید.
پیروز باشید
sepadl71
May 14th, 2013, 14:56
بابت اینکه اجازه ندادیم به شعور ما توهین کنید صمیمانه از شما عذرخواهیم میکنیم و همینجا اعلام می کنیم اشتباه کردیم و میپذیریم که کاملا حق با شما هست
با سلام،
دوست عزیز، هیچکس به شعور شما، خریداران و فروشندگان توهین نکرده و نخواهد کرد!
همانطور که عرض شد :
1.نماد اعتماد الکترونیکی در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/) هیچ کاربردی نداشته و نخواهد داشت
2.نماد اعتماد الکترونیکی موجود در سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/) جعل نشده است و فقط از لوگوی اصلی آن استفاده شده است
3. توضیحات نماد اعتماد الکترونیکی، پس از کلیک بر روی آن قابل مشاهده است که توضیحات زیر در آن ذکر شده :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13094-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-head_seal_temp-jpg
فروشگاه شرکت يگانه دانه پيشرو (http://uniqernel.com) در مركز توسعه تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت شناسايي شده و داراي نماد اعتماد الكترونيكي موقت به شرح ذيل مي باشد
شاد باشید
n4ser
May 14th, 2013, 15:00
چرا جواب نمیدین بابا موغع پرداخت خطا میده درگاه این پست چندمه که میدم اقای عادل رسیذگی کنید:62:
i-whost
May 14th, 2013, 15:02
با سلام خدمت شما،
دوست عزیز، نماد اعتماد الکترونیکی جعل کردنی نیست!
اگر کمی وارد جزئیات شوید، میبینید که در هر بازه زمانی، یک کد برای نماد صادر می شود.
کدی که شما در اینجا ارسال کردید، معلوم نیست از کی و تا کی معتبر می باشد.
شما اگر پس از 3دقیقه، بر روی نماد اعتماد موقت کلیک کنید، خطای زیر نمایش داده می شود :
اين پيغام به دليل اتمام مدت زمان اعتبار نمايش نماد در صفحه وبسايت فروشگاه به شما نمايش داده مي شود (مدت زمان اعتبار 3 دقيقه). اگر مايل به مشاهده پروفايل فروشگاه هستيد اين پنجره را ببنديد و صفحه وبسايت را refresh كنيد و مجددا بر روي نماد كليك نماييد.
پس، در نتیجه به هیچ عنوان جعل و کلاهبرداری انجام نشده است.
تنها چند خط برنامه نویسی انجام شده تا نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه شرکت یگانه دانه پیشرو در تمامی سیستم های مرتبط با شرکت نمایش داده شود.
بند 13 تعهدنامه فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی، به شرح زیر می باشد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13093-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-new-png
در نتیجه : اول تحقیق و کسب علم کنید و سپس اطلاعات و عقاید خود را در دسترس عموم قرار دهید.
پیروز باشید
بند 14
شما به شعور خوتان توهین میکنین نه کاربران wht :) پارس پال پی لاین زرین پال و .... زودتر از شما میتوانستند اینکار انجام بدهند ولی خلاف قوانین هست!
پس ما از نماد جعلی شما در چند سایت استفاده می کنیم از jaypal درگاه دارند :) مشکلی نیست؟
sepadl71
May 14th, 2013, 15:35
بند 14
شما به شعور خوتان توهین میکنین نه کاربران wht :) پارس پال پی لاین زرین پال و .... زودتر از شما میتوانستند اینکار انجام بدهند ولی خلاف قوانین هست!
پس ما از نماد جعلی شما در چند سایت استفاده می کنیم از jaypal درگاه دارند :) مشکلی نیست؟
سلام،
بند 14 تعهدنامه فروشگاههای دارای نماد اعتماد الکترونیکی، به شرح زیر می باشد :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13098-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-2-png
توضیحات تکمیلی موجود در راهنمای نصب نماد اعتماد الکترونیکی فروشگاه های اینترنتی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/13100-%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%D9%88-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-3-png
هیچ یک از فروشگاه ها نمیتوانند از نماد اعتماد الکترونیکی ما استفاده کنند؛ چون نماد اعتماد الکترونیکی متعلق به شرکت یگانه دانه پیشرو می باشد و جی پل برند درگاه پرداخت اینترنتی آن است.
موفق باشید
sepadl71
May 14th, 2013, 15:37
چرا جواب نمیدین بابا موغع پرداخت خطا میده درگاه این پست چندمه که میدم اقای عادل رسیذگی کنید:62:
با سلام خدمت شما،
شما 3 روز پیش پست دادید، و امروز
درگاه پرداخت اینترنتی جی پل هیچ مشکلی ندارد؛ این خطایی که نمایش داده میشود بابت مشکل در تنظیمات و برنامه نویسی در هاست شما می باشد.
که باید توسط یک برنامه نویس php بررسی و برطرف شود.
پیروز باشید
ADMlN
May 14th, 2013, 15:54
بقول این غربی های بی دین و ایمان
You can piss on my face , just do not tell me it is raining
من همینجا از همه دوستان عذرخواهی می کنم
ویرایش:
آقای ممیز عادل حرکت شما در ابتدا تنها یه رفتار غیر حرفه ای بود که خیلی مهم جلوه نمیکرد
ولی با این رفتارها و حرف هایی که میزنید کم کم چهره نامطلوبی از خودتون نشان میدهید
درهر صورت خوشحال می شویم اگر توانستید برای سایت jaypal یک نماد جداگانه تهیه کنید
من درابتدای بحث گفتم که شما خدایی نکرده کلاهبردار یا ... نیستید ولی این رفتار شما کاملا غیر حرفه ای است و
ehsan227
May 14th, 2013, 21:38
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
ehsan227
May 16th, 2013, 16:03
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
lvlehrad
May 16th, 2013, 22:47
منم چندین تراکنش این شکلی دارم که پول برگشت زده نشده توسط بانک ... سه چهار تاشو امروز صبح فرستادم به ایمیلتون لطفا سریعتر رسیدگی کنید
noyfound
May 17th, 2013, 02:39
منم تعدادی شماره فاکتور دارم که برگشت نخوردن ولی ایمیل نکردم چون فایده ای نداره! از ماه پیش هر چی ایمیل کردم پاسخی نیومده. خیلی منتظر درگاه جدید و پشتیبانی بهتر شدم اما کاربرانم رو دارم از دست میدم و وقته کوچه
sepadl71
May 17th, 2013, 15:08
آقای عادل جواب منو بدید
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
منم چندین تراکنش این شکلی دارم که پول برگشت زده نشده توسط بانک ... سه چهار تاشو امروز صبح فرستادم به ایمیلتون لطفا سریعتر رسیدگی کنید
منم تعدادی شماره فاکتور دارم که برگشت نخوردن ولی ایمیل نکردم چون فایده ای نداره! از ماه پیش هر چی ایمیل کردم پاسخی نیومده. خیلی منتظر درگاه جدید و پشتیبانی بهتر شدم اما کاربرانم رو دارم از دست میدم و وقته کوچه
تراکنش های نا موفق تا جایی که امکانش هست به صورت دستی برگشت داده می شود.
اما موضوع و مسئله اصلی، مشکل "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" می باشد که همچین تراکنش هایی ناموفق پیش می آید.
از این رو جی پل در حال کوچ به سمت درگاه های پارسیان، شهر، سامان، ملت، پاسارگاد و... می باشد.
از طرفی، به دلیل کنترل و مدیریت شدید از طرف بانکها و بانک مرکزی، سیستم باید جوری پیاده سازی شود که هر درگاه به صورت نامحدود زمانی در اختیار ما باشد.
لازم به ذکر است، در درگاه های جدید، تراکنش های کسر شده از حساب خریداران در صورتی که تا 1 ساعت در سایت فروشنده تایید نشود، با توجه به امکانات هر بانک از طریق سیستم ما و در هر 1 ساعت 1 بار به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد. این بازه زمانی ممکن است به 10 دقیقه هم کاهش یابد.
امیدوارم که هیچگونه مشکل بانکی و سیستمی، در سیستم جدید ما وجود نداشته باشد
پیروز باشید
ehsan227
May 17th, 2013, 19:37
تراکنش های نا موفق تا جایی که امکانش هست به صورت دستی برگشت داده می شود.
اما موضوع و مسئله اصلی، مشکل "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" می باشد که همچین تراکنش هایی ناموفق پیش می آید.
از این رو جی پل در حال کوچ به سمت درگاه های پارسیان، شهر، سامان، ملت، پاسارگاد و... می باشد.
از طرفی، به دلیل کنترل و مدیریت شدید از طرف بانکها و بانک مرکزی، سیستم باید جوری پیاده سازی شود که هر درگاه به صورت نامحدود زمانی در اختیار ما باشد.
لازم به ذکر است، در درگاه های جدید، تراکنش های کسر شده از حساب خریداران در صورتی که تا 1 ساعت در سایت فروشنده تایید نشود، با توجه به امکانات هر بانک از طریق سیستم ما و در هر 1 ساعت 1 بار به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد. این بازه زمانی ممکن است به 10 دقیقه هم کاهش یابد.
امیدوارم که هیچگونه مشکل بانکی و سیستمی، در سیستم جدید ما وجود نداشته باشد
پیروز باشید
آقای عادل الان مشخصات واریز که خدمتون دادم و پول از حساب مشتری کسر شده و برگشت داده نشده ، پول مشتری چی شده ؟
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
lvlehrad
May 18th, 2013, 15:07
چند ماه پیش اگر یادتون باشه یه تراکنش براتون فرستادم که چک کردید پول به حسابتون ریخته شده بود ولی تو سایت من پرداخت ناموفق زده بود ...این ها هم به احتمال زیاد به حسابتون ریخته شده ...الان سه نفر هستن که تو این تاپیک میگن تراکنش هایی که مشکل داره رو برامون چک کنید ولی شما از سیستم جدید حرف میزنید !!!تکلیف این پول هایی که معلوم نیست کجا رفته چی میشه ؟؟؟
شما خودتون گفتید برای پیگیری مشکلات ایمیل بزنیم ولی الان دو روز هست که به ایمیل من جواب ندادید !
ehsan227
May 18th, 2013, 18:51
سلام
آقای عادل الان مشخصات واریز که خدمتون دادم و پول از حساب مشتری کسر شده و برگشت داده نشده ، پول مشتری چی شده ؟
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
این 3 تای بالا برای چند روز پیش هست و ای زیری برای امروز هست
18:29:41 13051818294165533143 42750 نشده
noyfound
May 18th, 2013, 23:23
خوب من سوئیچ كردم به درگاه دیگری ، انشاالله هر وقت مشكلات جی پال حل شد باز میگردم . امروز قبل از اینكه منتقل كنم سایت رو به درگاه دیگری متوجه شدم از ساعت 5 تراكنشها همگی ناموفق میشند و همچنین خودم برای تست دو تراكنش انجام دادم كه هر دو ناموفق ولی با كسر مبلغ همراه بودند ، 72 ساعت منتظر خواهم موند ببینم سر این تراكنشها كه دو تاشم مال خودمه چه میاد !
ehsan227
May 18th, 2013, 23:36
اینم یک پرداخت نا موفق دیگه، چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پولا چی میشه؟
شماره رسید بانکی: 635045161800847500
شماره ارجاع: 202961099
شماره پیگیری: 676899
شناسه رسید پرداخت امن: 32531560324434553
sepadl71
May 18th, 2013, 23:50
چند ماه پیش اگر یادتون باشه یه تراکنش براتون فرستادم که چک کردید پول به حسابتون ریخته شده بود ولی تو سایت من پرداخت ناموفق زده بود ...این ها هم به احتمال زیاد به حسابتون ریخته شده ...الان سه نفر هستن که تو این تاپیک میگن تراکنش هایی که مشکل داره رو برامون چک کنید ولی شما از سیستم جدید حرف میزنید !!!تکلیف این پول هایی که معلوم نیست کجا رفته چی میشه ؟؟؟
شما خودتون گفتید برای پیگیری مشکلات ایمیل بزنیم ولی الان دو روز هست که به ایمیل من جواب ندادید !
خوب من سوئیچ كردم به درگاه دیگری ، انشاالله هر وقت مشكلات جی پال حل شد باز میگردم . امروز قبل از اینكه منتقل كنم سایت رو به درگاه دیگری متوجه شدم از ساعت 5 تراكنشها همگی ناموفق میشند و همچنین خودم برای تست دو تراكنش انجام دادم كه هر دو ناموفق ولی با كسر مبلغ همراه بودند ، 72 ساعت منتظر خواهم موند ببینم سر این تراكنشها كه دو تاشم مال خودمه چه میاد !
سلام
13051000174244277663
13051000115474694843
13050923414525948433
این 3 تای بالا برای چند روز پیش هست و ای زیری برای امروز هست
18:29:41 13051818294165533143 42750 نشده
اینم یک پرداخت نا موفق دیگه، چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این پولا چی میشه؟
شماره رسید بانکی: 635045161800847500
شماره ارجاع: 202961099
شماره پیگیری: 676899
شناسه رسید پرداخت امن: 32531560324434553
پیگیری و بررسی تراکنش ها وظیفه تیم پشتیبانی می باشد
و بنده هم اطلاعات را ارجاع دادم تا پیگیری شود
شرمنده اگر کوتاهی شده و پاسخی دریافت نکردید
شخصا" در اسرع وقت بررسی شده و خدمتتان اطلاع رسانی خواهد شد
موفق باشید
qartal2
May 19th, 2013, 05:43
اقا سپهر درگاه جدیدتون چقد طول میکشه کاراشو انجام بدین؟
ملت که کار نمی کنه .پاسارگادم از بعد ازظهر تراکنش ناموفق میده الانم به کل خطا میده:110:
ehsan227
May 19th, 2013, 12:54
پیگیری و بررسی تراکنش ها وظیفه تیم پشتیبانی می باشد
و بنده هم اطلاعات را ارجاع دادم تا پیگیری شود
شرمنده اگر کوتاهی شده و پاسخی دریافت نکردید
شخصا" در اسرع وقت بررسی شده و خدمتتان اطلاع رسانی خواهد شد
موفق باشید
سلام
چی شد؟
sepadl71
May 19th, 2013, 14:22
سلام
چی شد؟
سلام،
همانطور که مشاهده می کنید، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به کل دچار مشکل شده و تا اطلاع ثانوی در سیستم قطع شده است.
تراکنش های نا موفق اعلام شده پس از راه اندازی سریع درگاه های بانکی جدید، پیگیری خواهند شد.
لطفا" صبر کنید
موفق باشید
noyfound
May 19th, 2013, 15:11
سلام،
همانطور که مشاهده می کنید، "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به کل دچار مشکل شده و تا اطلاع ثانوی در سیستم قطع شده است.
تراکنش های نا موفق اعلام شده پس از راه اندازی سریع درگاه های بانکی جدید، پیگیری خواهند شد.
لطفا" صبر کنید
موفق باشید
حدود 35 تراکنش نا موفق با کسر مبلغ از دیروز ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 وجود داشته پیش از اینکه ما درگاه رو عوض کنیم. آیا لازمه تک تک شماره فاکتورها رو ایمیل کنم یا خودتون پیگیری خواهید کرد ؟
lvlehrad
May 19th, 2013, 21:17
حدود 35 تراکنش نا موفق با کسر مبلغ از دیروز ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 وجود داشته پیش از اینکه ما درگاه رو عوض کنیم. آیا لازمه تک تک شماره فاکتورها رو ایمیل کنم یا خودتون پیگیری خواهید کرد ؟
+1
منم این سوال رو دارم ...باید دونه دونه فاکتورهارو از مشتری بگیریم و براتون بفرستیم ؟چون خیلی هاشون قسمت اطلاعات رو ذخیره نکردن ...
Cyrus.The.Great
May 23rd, 2013, 00:58
با سلام و خسته نباشید.
ما ایمیل میدیم کسی جواب نمیده. مجبوریم اینجا پیام بدیم. این چهار تراکنش از حساب مشتری کسر گردیده و به حساب شخص واریز نشده است. تقاضا داریم در اسرع وقت پیگیری نمایید.
23:12:23
13051823122349620653
150000
نشده
23:06:16
13051823061624519103
150000
نشده
22:57:44
13051822574417187913
150000
نشده
22:16:51
13051822165161135343
150000
نشده
با سپاس و احترام
lvlehrad
May 23rd, 2013, 03:14
آقای عادل توجه داشته باشید که پیگیری این تراکنش های ناقض خیلی میتونه تاثیر بزاره رو اینکه یوزراتون سیستم جدیدتون رو در آینده استفاده کنن یا نه ...اگر سریعتر این تراکنش ها پیگیری نشه من یکی که در آینده دیگه از jaypal استفاده نخواهم کرد ...
الان 7 روز هست که به پشتیبانی ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم ...و سه روز هم هست به ایمیل خودتون replay دادم که باز هم جوابی دریافت نکردم ...
mr_saeed
May 23rd, 2013, 03:33
چرا این سایت های درگاه پرداخت اینقدر زیاد شدن ؟؟
جدیدا هرکس با ننش قهر می کنه یا میره خواننده میشه . یا هاستینگ میزنه یا سایت درگاه ! با عرض معذرت از استارتر عزیز . منظورم کسای دیگه ای هستن که تو این انجمن هم نمونش موجوده
behnam289
May 23rd, 2013, 05:40
سلام
من یک سوالی داشتم
حدود 10 تا از مشتری ها تراکنش هاشون مشکل داشته و ناموفق بوده. در پنل جی پال به حساب من اضافه نشده !
و به حساب اون ها هم برگشت نشده
خوب اصلا تو سیستم شما امکانش هست که مبلغ به حسابتون واریز بشه ولی به حساب کار بر واریز نشه ؟
10 نفر این طور گزارش دادند پس نمیتونه مشکل وجود نداشته باشه یک هفته صبر کردند پولی براشون بر نگشته
هیچ کدوم حاضر نیستند به بانک برند و شماره پیگیری و... بگیرند . من هم که هیچ اطلاعاتی ندارم
باید چه کرد ؟
l3aran
May 23rd, 2013, 11:57
سلام
این درگاه بانک پاسارگاد جی پل 3-4 روزه قطعه خطا میده
این برنامه ش چیه ؟ کی درست میشه ؟ چیز دیگهع نداره بشه ازش استفاده کرد ؟
sepadl71
May 23rd, 2013, 14:40
با سلام و خسته نباشید.
ما ایمیل میدیم کسی جواب نمیده. مجبوریم اینجا پیام بدیم. این چهار تراکنش از حساب مشتری کسر گردیده و به حساب شخص واریز نشده است. تقاضا داریم در اسرع وقت پیگیری نمایید.
23:12:23
13051823122349620653
150000
نشده
23:06:16
13051823061624519103
150000
نشده
22:57:44
13051822574417187913
150000
نشده
22:16:51
13051822165161135343
150000
نشده
با سپاس و احترام
ما برای اینکه اطمینان پیدا کنیم که مبلغ تراکنش ها به دست خریدار می رسد و به حساب خریدار برگشت داده می شود، با هماهنگی "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، شماره کارت خرید های انجام شده را دریافت و به صورت کارت به کارت به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد.
پس در نتیجه، شما فقط کافیست تراکنش های نا موفق را از خریدار دریافت و به ما اطلاع رسانی کنید تا ما پس از دریافت شماره کارت، مبلغ واریزی را برای خریدار کارت به کارت کنیم.
لازم به ذکر است، اعلام اطلاعات و برگشت توسط ما فقط تا قبل از راه اندازی سیستم جدید ممکن است و اگر پس از راه اندازی سیستم جدید اطلاعاتی ارسال شود، پیگیری نخواهد شد
موفق باشید
sepadl71
May 23rd, 2013, 14:41
آقای عادل توجه داشته باشید که پیگیری این تراکنش های ناقض خیلی میتونه تاثیر بزاره رو اینکه یوزراتون سیستم جدیدتون رو در آینده استفاده کنن یا نه ...اگر سریعتر این تراکنش ها پیگیری نشه من یکی که در آینده دیگه از jaypal استفاده نخواهم کرد ...
الان 7 روز هست که به پشتیبانی ایمیل زدم و جوابی دریافت نکردم ...و سه روز هم هست به ایمیل خودتون replay دادم که باز هم جوابی دریافت نکردم ...
ما برای اینکه اطمینان پیدا کنیم که مبلغ تراکنش ها به دست خریدار می رسد و به حساب خریدار برگشت داده می شود، با هماهنگی "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، شماره کارت خرید های انجام شده را دریافت و به صورت کارت به کارت به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد.
پس در نتیجه، شما فقط کافیست تراکنش های نا موفق را از خریدار دریافت و به ما اطلاع رسانی کنید تا ما پس از دریافت شماره کارت، مبلغ واریزی را برای خریدار کارت به کارت کنیم.
لازم به ذکر است، اعلام اطلاعات و برگشت توسط ما فقط تا قبل از راه اندازی سیستم جدید ممکن است و اگر پس از راه اندازی سیستم جدید اطلاعاتی ارسال شود، پیگیری نخواهد شد
موفق باشید
پیروز باشید
sepadl71
May 23rd, 2013, 14:43
چرا این سایت های درگاه پرداخت اینقدر زیاد شدن ؟؟
جدیدا هرکس با ننش قهر می کنه یا میره خواننده میشه . یا هاستینگ میزنه یا سایت درگاه ! با عرض معذرت از استارتر عزیز . منظورم کسای دیگه ای هستن که تو این انجمن هم نمونش موجوده
کار هر کس نیست خرمن کوفتن
گاو نر می خواهد و مرد کهن
sepadl71
May 23rd, 2013, 14:46
سلام
من یک سوالی داشتم
حدود 10 تا از مشتری ها تراکنش هاشون مشکل داشته و ناموفق بوده. در پنل جی پال به حساب من اضافه نشده !
و به حساب اون ها هم برگشت نشده
خوب اصلا تو سیستم شما امکانش هست که مبلغ به حسابتون واریز بشه ولی به حساب کار بر واریز نشه ؟
10 نفر این طور گزارش دادند پس نمیتونه مشکل وجود نداشته باشه یک هفته صبر کردند پولی براشون بر نگشته
هیچ کدوم حاضر نیستند به بانک برند و شماره پیگیری و... بگیرند . من هم که هیچ اطلاعاتی ندارم
باید چه کرد ؟
نیازی به مراجعه به بانک نیست.
کافیست با شماره 02189517 (خانم یوسفی) تماس گرفته و با اعلام شماره کارت هر یک از اطلاعات زیر را دریافت نمایند :
شماره فاکتور و یا شناسه فاکتور و یا شماره رسید بانکی
شاد باشید
sepadl71
May 23rd, 2013, 14:48
سلام
این درگاه بانک پاسارگاد جی پل 3-4 روزه قطعه خطا میده
این برنامه ش چیه ؟ کی درست میشه ؟ چیز دیگهع نداره بشه ازش استفاده کرد ؟
با سلام خدمت شما کاربر عزیز،
از طریق ایمیل اطلاع رسانی شده است که تا چند روز آینده سیستم جدید با درگاه های جدید تکمیل و در اختیار فروشندگان قرار داده خواهد شد
تمامی مشکلات پرداخت و تایید و واریز و برگشت، در سیستم جدید برطرف شده و هر فاکتور دارای صفحه اختصاصی بوده و قابل پیگیری توسط خریدار و فروشنده می باشد
هدف اصلی مابرطرف کردن مشکلات پرداخت و تایید و واریز و برگشت در بانک و سیستم جی پل بوده که تمامی آنها برطرف شده است
موفق باشید
mojtaba472
May 23rd, 2013, 22:59
سلام
جناب آقای عادل پس کی یه تاریخی رو مشخص کنید بگین ما همچنان منتظریم.
ehsan227
May 24th, 2013, 23:17
موفق باشید
الان هم در این تایپیک مشخصات تراکنش های نا موفق را ارائه دادیم هم 3-4 بار ایمیل کردیم، کی باید شماره کارت بدیم؟ و از چه طریق؟
sepadl71
May 26th, 2013, 12:04
سلام
جناب آقای عادل پس کی یه تاریخی رو مشخص کنید بگین ما همچنان منتظریم.
سلام،
همانطور که قبلا" عرض شد، مشکل و تاخیر های به وجود آمده همیشه از سوی بانک ها و درگاه های پرداخت آنها بود
این بار هم مشکل همین بود که برطرف شد
در درگاه های پرداخت بانکها، تراکنش هایی که پس از پرداخت بررسی نمی شوند به صورت خودکار توسط بانک برگشت داده خواهند شد و به قول مسئول یکی از شرکتهای تجارت الکترونیک، برگشت پول پس از بررسی و تایید هیچ استفاده عمومی ندارد
به همین دلیل بر روی فانکشن Reversal مانور نمی روند و نمونه کدی هم وجود نداشت
در سیستم جدید ما هم، Reversal اهمیت زیادی دارد و بدون آن درگاه پرداخت امن معنا ندارد
امید وارم با این تدابیری که اندیشیدیم، تمامی مشکلات فروشندگان و خریدارانشان را برطرف کنیم
پیروز باشید
sepadl71
May 26th, 2013, 12:06
الان هم در این تایپیک مشخصات تراکنش های نا موفق را ارائه دادیم هم 3-4 بار ایمیل کردیم، کی باید شماره کارت بدیم؟ و از چه طریق؟
سلام،
همانطور که بارها اعلام شد، تراکنش ها به صورت کارت به کارت به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد.
از طرفی ما تا قبل از راه اندازی درگاه جدید (7 الی 8 روز) به فروشندگان زمان دادیم تا اطلاعات تراکنش های ناموق را برای ما ارسال نمایند
برگشت پول به صورت قطعی انجام شده، اما پس از راه اندازی درگاه پرداخت جدید
موفق باشید
l3aran
May 26th, 2013, 14:40
سلام،
همانطور که قبلا" عرض شد، مشکل و تاخیر های به وجود آمده همیشه از سوی بانک ها و درگاه های پرداخت آنها بود
این بار هم مشکل همین بود که برطرف شد
در درگاه های پرداخت بانکها، تراکنش هایی که پس از پرداخت بررسی نمی شوند به صورت خودکار توسط بانک برگشت داده خواهند شد و به قول مسئول یکی از شرکتهای تجارت الکترونیک، برگشت پول پس از بررسی و تایید هیچ استفاده عمومی ندارد
به همین دلیل بر روی فانکشن Reversal مانور نمی روند و نمونه کدی هم وجود نداشت
در سیستم جدید ما هم، Reversal اهمیت زیادی دارد و بدون آن درگاه پرداخت امن معنا ندارد
امید وارم با این تدابیری که اندیشیدیم، تمامی مشکلات فروشندگان و خریدارانشان را برطرف کنیم
پیروز باشید
این سیستم درگاه جدیدی که دادید الان قابل استفادست ؟ باید از کجا دانلود کنیم ؟ یا هنوز حاضر نشده ؟ کی حاضر میشه پس ؟
ehsan227
May 27th, 2013, 01:55
سلام،
همانطور که بارها اعلام شد، تراکنش ها به صورت کارت به کارت به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد.
از طرفی ما تا قبل از راه اندازی درگاه جدید (7 الی 8 روز) به فروشندگان زمان دادیم تا اطلاعات تراکنش های ناموق را برای ما ارسال نمایند
برگشت پول به صورت قطعی انجام شده، اما پس از راه اندازی درگاه پرداخت جدید
موفق باشید
متوجه نشدم!
الان مبلغ تراکنش های ناموفق کارت به کارت کردین؟ یا بعد راه اندازی سیستم جدید کارت به کارت می کنید؟
sepadl71
May 27th, 2013, 02:51
این سیستم درگاه جدیدی که دادید الان قابل استفادست ؟ باید از کجا دانلود کنیم ؟ یا هنوز حاضر نشده ؟ کی حاضر میشه پس ؟
با سلام خدمت شما،
در حال حاظر، درگاه بانک پارسیان به همراه نمونه کد php آماده شده و درحال تست توسط برخی از پذیرنده ها می باشد
پس از تست، نمونه کد php به همراه توضیحات کامل در ناحیه کاربری قرار داده خواهد شد
سپس پلاگینها و ماژولهای جدید در اختیار فروشندگان و توسعه دهندگان قرار داده خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
May 27th, 2013, 02:55
متوجه نشدم!
الان مبلغ تراکنش های ناموفق کارت به کارت کردین؟ یا بعد راه اندازی سیستم جدید کارت به کارت می کنید؟
سلام،
خیر هنوز کارت به کارت نشده.
با توجه به اینکه برخی فروشندگان ایمیل خود را بررسی نمی کنند و یا ایمیل ما به Spam منتقل می شود، ما تا قبل از تحویل درگاه های جدید به فروشندگان صبر می کنیم
همچنین به دلیل زیاد بودن تعداد تراکنش ها، این تراکنش ها باید به صورت کلی به "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" اعلام شده تا شماره کارت ها را دریافت نماییم
فروشندگان گرامی، لطفا" نگران برگشت وجه نباشند و به خریداران تراکنش های نا موفق اعلام کنند به زودی تراکنش ها برگشت خواهند خورد و نیاز به پیگیری بیشتر نیست
پیروز باشید
l3aran
May 27th, 2013, 13:26
با سلام خدمت شما،
در حال حاظر، درگاه بانک پارسیان به همراه نمونه کد php آماده شده و درحال تست توسط برخی از پذیرنده ها می باشد
پس از تست، نمونه کد php به همراه توضیحات کامل در ناحیه کاربری قرار داده خواهد شد
سپس پلاگینها و ماژولهای جدید در اختیار فروشندگان و توسعه دهندگان قرار داده خواهد شد
موفق باشید
تا این ماژول و پلاگینشو بزارید چند روز دیگه طول میکشه ؟
بالای 1 هفته دیگه ؟
sepadl71
May 28th, 2013, 06:38
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی،
هم اکنون درگاه پرداخت امن جـِی پـَل راه اندازی شد.
امکانات این درگاه ها به شرح زیر می باشد :
قابلیت اتصال به چندین بانک فقط با 1 فانکشن، تنها با تغییر بانک
انتقال مستقیم خریدار از فروشگاه به بانک
تایید 2 مرحله ای؛ ابتدا در سایت شرکت
ارسال فاکتور به ایمیل خریدار (در صورت وارد کردن ایمیل)
لینک و صفحه اختصاصی برای هر فاکتور
قابلیت پیگیری و مشاهده آخرین وضعیت و جزئیات کامل هر فاکتور
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...
هم اکنون می توانید تجارت الکترونیک خود را بدون هیچ مشکل آغاز و یا ادامه دهید
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید
lvlehrad
May 28th, 2013, 08:05
ما که فعلا منتظر بازگشت پول ها هستیم ...این خیلی بد هست که برای یک برگشت پول انقدر باید صبر کنیم...تازه اون بنده خداهایی که پول از حسباشون کم شده و اطلاعات رو ندارن هم پولشون کلا رفته تو جیبتون ..اینجوری هم مشتری هامون رو از دست میدیم هم تبلیغ منفی میشه برامونو هزار تا انگ میزنن بهمون ...
l3aran
May 28th, 2013, 11:20
برگشت خودکار و هوشمند تراکنش های ناموفق، 144 بار در هر 24 ساعت (هر 10 دقیقه یکبار)
قابلیت تکمیل خرید تراکنش های نا موفق به صورت دستی توسط خریدار قبل از برگشت خودکار و هوشمند توسط سیستم (از طریق "تکمیل خرید" موجود در صفحه اختصاصی فاکتور)
و...
ما همواره به فکر کنترل و مدیریت دقیق مشکلات و ایجاد راه حل ها رفع آنها برای فروشندگان و برای خریداران هستیم
منتظر درگاه های هوشمند، خودکار، اختصاصی، مستقیم و شخصی شرکت "یگانه دانه پیشرو" باشید
آقا یکاری بکن وقتی اینو راه اندازی کردید دادید به ملت استفاده کنن دمت گرم اون ماژولاشو اینجام بزار ما جایگزین کنیم . دمت گرم
behnam289
May 28th, 2013, 15:20
و...
با سلام و تشکر
برای درگاه جدید ماژول یا پلاگینی نوشته نشده ؟!
من چیزی نمیتونم پیدا کنم در سایت. فقط توضیح کلی توابع و... را نوشته
sepadl71
May 28th, 2013, 16:31
ما که فعلا منتظر بازگشت پول ها هستیم ...این خیلی بد هست که برای یک برگشت پول انقدر باید صبر کنیم...تازه اون بنده خداهایی که پول از حسباشون کم شده و اطلاعات رو ندارن هم پولشون کلا رفته تو جیبتون ..اینجوری هم مشتری هامون رو از دست میدیم هم تبلیغ منفی میشه برامونو هزار تا انگ میزنن بهمون ...
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
همانطور که بارها عرض شد، این ضعف از سمت "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بوده که این درگاه به کل از سیستم حذف شد
هم اکنون و در سیستم جدید، با توجه به وجود Reversal در تمامی درگاه های بانکی، تراکنش های ناموفق در موقعیت های زیر به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد و دیگر هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت :
1-درصورتی که پس از پرداخت به سایت شرکت "یگانه دانه پیشرو" برنگشته و یا دچار مشکل شود (در بازه های زمانی مشخص توسط بانک برگشت داده خواهد شد)
2.در صورتی که به سایت فروشنده برنگشته و یا دچار مشکل شود (بین 10 الی 20 دقیقه پس از تایید فاکتور درسایت شرکت "یگانه دانه پیشرو"، به صورت خودکار توسط سیستم برگشت داده خواهد شد)
برای تراکنش های نا موفق 28اردیبهشت 10 روز زمان دادیم تا در کل و از هر طریق ممکن، اطلاعات خریدهای نا موفق را دریافت نماییم.
در چند روز آتی، با هماهنگی"سامانه پرداخت امن پاسارگاد" مبالغ به صورت کارت به کارت برای خریداران واریز خواهد شد.
پیروز باشید
sepadl71
May 28th, 2013, 17:04
با سلام و تشکر
برای درگاه جدید ماژول یا پلاگینی نوشته نشده ؟!
من چیزی نمیتونم پیدا کنم در سایت. فقط توضیح کلی توابع و... را نوشته
با سلام خدمت شما،
در ایمیل اطلاع رسانی اعلام شد که :
در صورتی که از پلاگین و یا ماژول برای اتصال فروشگاه به سیستم استفاده می کردید، چند روزی صبر کنید تا تست نهایی پلاگین ها و ماژول های برنامه نویسی شده تکمیل شود تا در اختیارتان قرار گیرد.شاد باشید
Snowa
May 28th, 2013, 20:50
عادل جان ما بعد نصب پلایگین میخوایم تنظیمش کنیم این اطلاعاتو از کجا بگیریم ؟
شماره پذیرنده
کد پذیرنده
Snowa
May 28th, 2013, 20:55
فرق يونيكرنل با fsockopen) چیه ؟
sepadl71
May 28th, 2013, 21:09
عادل جان ما بعد نصب پلایگین میخوایم تنظیمش کنیم این اطلاعاتو از کجا بگیریم ؟
شماره پذیرنده
کد پذیرنده
شماره پذیرنده و کد پذیرنده در ناحیه کاربری شما موجود می باشد.
فرق يونيكرنل با fsockopen) چیه ؟
فکر میکنم منظورتان فرق CURL با FSOCKOPEN می باشد
در برخی از هاست های اشتراکی، تابع Curl و در برخی دیگر تابع Fsockopen غیر فعال می باشد.
تابع Fsockopen تابعی زیر مجموعه PHP بوده، اما تابع Curl یک برنامه سیستمی بوده که از داخل سیستم اجرا می شود.
ارسال و یا دریافت اطلاعات و مدت زمان آن تغریبا" در هر دو تابع یکی می باشد.
پیروز باشید
sepadl71
May 28th, 2013, 21:10
تست یکی از پلاگینها و ماژولهای درگاه پرداخت اینترنتی جدید تکمیل شد و لینک دانلود آن در صفحه "نـمـونـه کـد" موجود در منوی بالای سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples) افزوده شد.
این پلاگین و یا ماژول مربوط به اسکریپت VirtualFreer بوده و نصب آن همانند پلاگین و یا ماژول قبلی می باشد.
لینک دانلود پلاگین و یا ماژول اسکریپت WHMC هم به زودی به صفحه "نـمـونـه کـد" اضافه خواهد شد.
اگر به پلاگین و یا ماژول خاصی برای اسکریپتی عمومی نیاز داشتید، نیاز خود را به همراه نام اسکریپت و لینک آدرس سایت اسکریپت به ایمیل مدیریت admin@jaypal.ir ارسال نمایید.
sepadl71
May 28th, 2013, 22:08
مشکل تبدیل حروف فارسی به ؟ حل شد و پلاگینها به روز رسانی شد.
اگر با این مشکل مواجه هستید، پلاگین و یا ماژول را دوباره دانلود نمایید و با فایلهای قبلی جایگزین کنید.
sepadl71
May 28th, 2013, 22:13
مشکل Call to undefined function curl_GetJayPal() و Call to undefined function curl_PostJayPal() در پلاگین و یا ماژول بانک پارسیان (با استفاده از FSOCKOPEN) برطرف شد.
اگر با این مشکل مواجه هستید، پلاگین و یا ماژول را دوباره دانلود نمایید و با فایلهای قبلی جایگزین کنید.
caspiannets
May 29th, 2013, 01:48
الان فرق این دو کد در چیه ؟
caspiannets
May 29th, 2013, 01:49
الان فرق کد curl با اون یکی چیه بگید هر کدوم چه خاصیتی دارند ؟
l3aran
May 29th, 2013, 02:06
فکر میکنم منظورتان فرق CURL با FSOCKOPEN می باشد
در برخی از هاست های اشتراکی، تابع Curl و در برخی دیگر تابع Fsockopen غیر فعال می باشد.
تابع Fsockopen تابعی زیر مجموعه PHP بوده، اما تابع Curl یک برنامه سیستمی بوده که از داخل سیستم اجرا می شود.
پیروز باشید
آقا مرسی
من تست کردم اوکی بود . دستت درد نکنه
sepadl71
May 29th, 2013, 17:08
الان فرق این دو کد در چیه ؟
الان فرق کد curl با اون یکی چیه بگید هر کدوم چه خاصیتی دارند ؟
با سلام،
قبلا" در اینجا توضیح داده شده است :
موفق باشید.
Cyrus.The.Great
May 29th, 2013, 20:21
سلام آقای عادل.
ممنون بابت زحماتتان ولی بانک پارسیان رو همه دارند. ما همیشه منتظر درگاه های جدیدی بودیم. مثلا همین بانک شهر که گفتید. این بانک شهر تا کی آماده میشه؟
sepadl71
May 29th, 2013, 20:37
سلام آقای عادل.
ممنون بابت زحماتتان ولی بانک پارسیان رو همه دارند. ما همیشه منتظر درگاه های جدیدی بودیم. مثلا همین بانک شهر که گفتید. این بانک شهر تا کی آماده میشه؟
وضیفه ما خدمت رسانی در مقابل دریاف ت کارمزدی است که از شما یا از خریدارانتان دریافت می کنیم.
در رابطه با درگاه پارسیان، حرف شما صحیح است، اما برنامه نویسی و راهکارهای اجرای برای اجرا و کنترل تراکنش ها در سیستم جدید، اهمیت بسیاری دارد.
در رابطه درگاه بانک شهر هم نمیتوان مدت زمانی را مشخص کرد، زیرا شاید همانند بانک پارسیان دچار مشکل شده و تاخیری 2 الی 3 روزه پیش آید.
امید است تا هفته آینده، درگاه پرداخت این بانک تکمیل و در اختیار فروشندگان گرامی قرار گیرد.
پیروز باشید
lvlehrad
May 29th, 2013, 20:53
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
همانطور که بارها عرض شد، این ضعف از سمت "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" بوده که این درگاه به کل از سیستم حذف شد
هم اکنون و در سیستم جدید، با توجه به وجود Reversal در تمامی درگاه های بانکی، تراکنش های ناموفق در موقعیت های زیر به صورت خودکار برگشت داده خواهند شد و دیگر هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت :
1-درصورتی که پس از پرداخت به سایت شرکت "یگانه دانه پیشرو" برنگشته و یا دچار مشکل شود (در بازه های زمانی مشخص توسط بانک برگشت داده خواهد شد)
2.در صورتی که به سایت فروشنده برنگشته و یا دچار مشکل شود (بین 10 الی 20 دقیقه پس از تایید فاکتور درسایت شرکت "یگانه دانه پیشرو"، به صورت خودکار توسط سیستم برگشت داده خواهد شد)
برای تراکنش های نا موفق 28اردیبهشت 10 روز زمان دادیم تا در کل و از هر طریق ممکن، اطلاعات خریدهای نا موفق را دریافت نماییم.
در چند روز آتی، با هماهنگی"سامانه پرداخت امن پاسارگاد" مبالغ به صورت کارت به کارت برای خریداران واریز خواهد شد.
پیروز باشید
من کاری به سیستم جدید و یا مشکلی که ایجاد شد ندارم ...زمان برگشت پول رو میگم که خیلی طولانی هست ! شما بخاطر اینکه کارتون راحت بشه دارید 10روز صبر میکنید که مال همرو یکجا پیگیری کنید ...در صورتی که میتونستید مال کسایی که همون موقع ارسال کردن مشخصاتو همون موقع پیگیری کنید ولی چون پشتیبانیتون ضعیف بوده هست و خواهد بود اینکارو نکردید ...
در هر صورت با سیستم جدیدتون امیدارم موفق باشید :)
sepadl71
May 29th, 2013, 21:06
من کاری به سیستم جدید و یا مشکلی که ایجاد شد ندارم ...زمان برگشت پول رو میگم که خیلی طولانی هست ! شما بخاطر اینکه کارتون راحت بشه دارید 10روز صبر میکنید که مال همرو یکجا پیگیری کنید ...در صورتی که میتونستید مال کسایی که همون موقع ارسال کردن مشخصاتو همون موقع پیگیری کنید ولی چون پشتیبانیتون ضعیف بوده هست و خواهد بود اینکارو نکردید ...
در هر صورت با سیستم جدیدتون امیدارم موفق باشید :)
به دلیل اینکه باید مبالغ را به صورت مستقیم به حساب خریداران واریز کنیم، ناچار بودیم تا اطلاعات را جمع آوری و یکبار به "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" اعلام نماییم.
متاسفانه امکان ارسال جزء جزء و چندین باره وجود نداشت و "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" در این زمینه همکاری نمی کردند.
همچنین در سیستم جدید، هیچ مشکلی بابت برگشت پول وجود نداشته و نخواهد داشت.
همانطور که بارها اعلام شد، برگشت پول به صورت خودکار توسط بانک و یا سیستم جدید جی پل انجام شده و جزئیات آن در هر فاکتور قابل مشاهده می باشد.
در اقدام بعدی، پس از راه اندازی بانک شهر، سیستم تیکتینگ پشتیبانی به صورت کامل راه اندازی خواهد شد.
پیروز باشید
Cyrus.The.Great
May 31st, 2013, 00:49
در رابطه درگاه بانک شهر هم نمیتوان مدت زمانی را مشخص کرد، زیرا شاید همانند بانک پارسیان دچار مشکل شده و تاخیری 2 الی 3 روزه پیش آید.
امید است تا هفته آینده، درگاه پرداخت این بانک تکمیل و در اختیار فروشندگان گرامی قرار گیرد.
پیروز باشید
سلام.
یک مشکل برای ماژول جدید فریر: وقتی از freer خرید انجام میشه وقتی میره به بانک پارسیان، اونجا اگه انصراف رو بزنید دیگه به freer بر نمیگرده و اینجا هنگ میکنه:
این مشکل رو برطرف کنید لطفا.
همچنین در مورد بانک شهر ما کماکان منتظریم. فقط لطفا این مشکل بالا برای این بانک جدیده وجود نداشته باشه.
May 31st, 2013, 08:07
سلام.
یک مشکل برای ماژول جدید فریر: وقتی از freer خرید انجام میشه وقتی میره به بانک پارسیان، اونجا اگه انصراف رو بزنید دیگه به freer بر نمیگرده و اینجا هنگ میکنه:
این مشکل رو برطرف کنید لطفا.
همچنین در مورد بانک شهر ما کماکان منتظریم. فقط لطفا این مشکل بالا برای این بانک جدیده وجود نداشته باشه.
موضوعی که اعلام کردید، مشکل نیست!
در ایمیل اطلاع رسانی اعلام شد : انتقادات و پیشنهادات خود را به admin@jaypal.ir ایمیل کنید
موفق باشید
lvlehrad
June 2nd, 2013, 00:43
این پولارو برگشت نزدید هنوز ؟؟؟به گفته خودتون باید 6خرداد برگشت میزدید الان 12خرداد هست !
sepadl71
June 2nd, 2013, 14:30
این پولارو برگشت نزدید هنوز ؟؟؟به گفته خودتون باید 6خرداد برگشت میزدید الان 12خرداد هست !
با سلام خدمت شما،
قبلا" هم عرض شد، منتظر اعلام شماره کارت هر خریدار برای هر تراکنش می باشیم.
ما زمان دقیقی برای برگشت پولها اعلام نکرده بودیم. همچنین پولها به حساب ما واریز شده و ما منتظر شماره کارت خریداران می باشیم تا به صورت کارت به کارت برگشت بزنیم.
به دلیل زیاد بودن لیست تراکنش ها، نتیجه نهایتا" تا 2 شنبه توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" به ما اعلام می شود.
پس از اعلام اطلاعات خریدار، پول برگشت داده می شود.
این تراکنش ها حد اقل 50عدد می باشند. اگر برای هر تراکنش 500تومان کارمزد کارت به کارت در نظر بگیرید، برای 50تراکنش باید 25000تومان کارمزد پرداخت کنیم.
برای ما 25000تومان مهم نیست، بلکه برگشت وجه و واریز به حساب خریداران مهم است.
ما پس از 15 ماه فعالیت و اینهمه برنامه نویسی برای درگه های قبلی و سیستم فعلی، هیچوقت با 1میلیون یا 2 میلیون تومان تراکنش نا موفق کار خودمان را خراب نمیکنیم.
موفق باشید
sepadl71
June 3rd, 2013, 01:27
کدام قابلیت جی پل را از سایر درگاه های پرداخت اینترنتی متمایز می کند؟
سلام،
لطفا" در نظرسنجی شرکت کنید...
(لازم به ذکر است، برخی گزینه ها به زودی در سیستم اعمال خواهند شد)
lvlehrad
June 3rd, 2013, 09:59
ما زمان دقیقی برای برگشت پولها اعلام نکرده بودیم.
-----------------------------------------------
این تراکنش ها حد اقل 50عدد می باشند. اگر برای هر تراکنش 500تومان کارمزد کارت به کارت در نظر بگیرید، برای 50تراکنش باید 25000تومان کارمزد پرداخت کنیم.
برای ما 25000تومان مهم نیست، بلکه برگشت وجه و واریز به حساب خریداران مهم است.
ما پس از 15 ماه فعالیت و اینهمه برنامه نویسی برای درگه های قبلی و سیستم فعلی، هیچوقت با 1میلیون یا 2 میلیون تومان تراکنش نا موفق کار خودمان را خراب نمیکنیم.
موفق باشید
به نظرم این بحث رو اصلا مطرح نمیکردید خیلی بهتر بود چون قطعا شما تو این جریان 1ریال هم ضرر نمیکنید ...بخاطر اینکه خیلی ها پرداخت انجام دادن ولی مشخصات پرداخت رو نداشتن و یا پیگیری نکردن و این پول در واقع میره تو جیب شما...
منم نگفتم شما قصد دارید این پولارو برای خودتون بردارید چون به اندازه کافی بهتون اعتماد دارم(اگر گردش حسابم رو چک کنید میبینید که این مبلغ ها در مقابلش خیلی ناچیز هست) ولی بحث اصلی من سرعت عمل هست ...متاسفانه اصلا به این موضوع اهمیت نمیدید و همه چی رو هم میندازید گردن بانک ...یعنی واقعا بانک فقط یکبار قبول میکنه که شما مشخصات رو بفرستید براشون و اگر مشخصات پرداخت جدید رو بار دوم بفرستید پیگیری نمیکنن ؟؟