درود ، ما امروز ثبت نام کردیم اما درگاه هنوز غیرفعال هست
چقدر طول میکشه فعال کنید؟ نیاز داریم
sepadl71
August 30th, 2012, 01:57
دوستان واقعا کار ایشون محشره من که خیلی ازش راضی هستم حتی 1 دقیقه هم قطعی نداره درگاه !
فقط یه مشکل وقتی روی پشتیبانی کلیک میکنم صفحه خالی میاد و از ناحیه کاربری هم خارج میشم
مرورگر: فایرفاکس 15
با سلام خدمت شما کاربر گرامی و با تشکر از انتخاب شما
سیستم تیکتینگ و پشتیبانی وب سایت جی پال ، در حال برنامه نویسی می باشد
انشاالله این سیستم ، از روز شنبه آغاز به کار می نماید
لازم به ذکر است ، سیستم پشتیبانی از ناحیه کاربری جدا می باشد و سیستمی کامل اختصاصی می باشد
موفق باشید
sepadl71
August 30th, 2012, 01:58
درود ، ما امروز ثبت نام کردیم اما درگاه هنوز غیرفعال هست
چقدر طول میکشه فعال کنید؟ نیاز داریم
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
حساب کاربری شما به زودی فعال می گردد ؛ فعال سازی کاربران حد اکثر 24 ساعت طول می کشد
پیروز و سربلند باشید
mr-secret
September 1st, 2012, 15:14
دوست عزیز امروز شنبه هست و پشتیبانی شما به کر نیفاتاده من چند تا تراکنش دارم برای مشتری که میگه کم شده از حسابش ولی بعد 72 ساعت واسش بازگشت داده نشده
چک هم کردم تراکنش تایید نشده
Ndanda
September 2nd, 2012, 14:55
سلام الان 4 روزه تسویه ای از طرف سایت انجام نشده لطفا رسیدگی کنید
sepadl71
September 2nd, 2012, 18:26
دوست عزیز امروز شنبه هست و پشتیبانی شما به کر نیفاتاده من چند تا تراکنش دارم برای مشتری که میگه کم شده از حسابش ولی بعد 72 ساعت واسش بازگشت داده نشده
چک هم کردم تراکنش تایید نشده
با سلام خدمت شما كاربر عزيز
برنامه نويسي بخش پشتيباني هنوز تكميل نشده است ، و به زودي تكميل مي گردد
در رابطه با تراكنش هاي نا موفق هم اگر بعد از ٢٤ تا ٧٢ ساعت برگشت نخورده، لطفا اطلاعات تراكنش را براي ايميل بنده ارسال كنية تا بررسي گردد
موفق باشيد
sepadl71
September 2nd, 2012, 18:30
سلام الان 4 روزه تسویه ای از طرف سایت انجام نشده لطفا رسیدگی کنید
سلام دوست عزيز
به دليل تاخير هاي واريز بانك ، زمان واريزي هاي ما هم به تاخير افتاده است
اگر زمان ثبت درخواست پيام را مطالعه كنيد متوجه مي شويد
اين مشكل ىر پايان اين ماه برطرف شده، و از مهر ماه، مثل گذشته مي شود
موفق باشيد
mehdi0098
September 3rd, 2012, 00:17
پیغام خصوصی رو چک کنید لطفاً.
مرسی
zareh777
September 6th, 2012, 16:00
با سلام
اول تشکر میکنم بابت سیستم خوب و پایدارتون
دوم چند درخواست داشتم مطرح میکنم لطف کنید در برنامه کاریتون قرار دهید تا انجام شود
1: امکان گزارش گیری در سیستم موجود نمی باشد چه در قسمت تراکنش ها چه در قسمت درخواست های واریز که این باعث میشه کاربر اطلاعات نسبتا دقیقی از امور مالی نداشته باشه لطفا در قسمت واریزها تمامی واریزهای انجام شده قابل مشاهده باشه و امکان گرفتن خروجی excel هم میسر بشه
2: امکان ادیت پروفایل وجود ندارد که این باعث میشه اگه کسی تغییری بخواهد اعمال کند به مشکل برخورد کنه
با تشکر از زحمات شما
با آرزوی موفقیت
Ndanda
September 7th, 2012, 00:39
سلام چرا سایت باز نمیشه!!!!!!؟
http://jaypal.ir/
irhosting
September 7th, 2012, 02:56
با پوزش ولی نه زرین پال و نه جی پال و نه ...
در حال حاظر بهترین ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی و همین طور درگاه اختصاصی پی لاین هست
بنده همه رو امتحان کردم
امیدوارم پی لاین مثل بقیه نشه.
behnam289
September 7th, 2012, 03:02
با پوزش ولی نه زرین پال و نه جی پال و نه ...
در حال حاظر بهترین ارائه دهنده درگاه پرداخت اینترنتی و همین طور درگاه اختصاصی پی لاین هست
بنده همه رو امتحان کردم
امیدوارم پی لاین مثل بقیه نشه.
سلام
میشه با دلیل و مدرک بگید چرا ؟(البته برای زرین پال نیازی نیست :)))
هم بگید چرا خوب نیست
هم چرا حخوب هست
بدون دلیل نمیشه
sepadl71
September 7th, 2012, 12:01
با سلام
اول تشکر میکنم بابت سیستم خوب و پایدارتون
دوم چند درخواست داشتم مطرح میکنم لطف کنید در برنامه کاریتون قرار دهید تا انجام شود
1: امکان گزارش گیری در سیستم موجود نمی باشد چه در قسمت تراکنش ها چه در قسمت درخواست های واریز که این باعث میشه کاربر اطلاعات نسبتا دقیقی از امور مالی نداشته باشه لطفا در قسمت واریزها تمامی واریزهای انجام شده قابل مشاهده باشه و امکان گرفتن خروجی excel هم میسر بشه
2: امکان ادیت پروفایل وجود ندارد که این باعث میشه اگه کسی تغییری بخواهد اعمال کند به مشکل برخورد کنه
با تشکر از زحمات شما
با آرزوی موفقیت
با سلام خدمت شما کاربر گرامی و با تشکر از انتخاب شما
در رابطه با گزارش کلی ، به زودی و پس از تکمیل بخش پشتیبانی اضافه خواهد شد
امکان ویرایش حساب کاربری ، فعلا" مقدور نیست ، تا زمانی که بهترین نوع و امن ترین نوع ویرایش را تحلیل کنیم و سپس اجرا کنیم
موفق باشید
sepadl71
September 7th, 2012, 12:03
سلام چرا سایت باز نمیشه!!!!!!؟
JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/)
سیستم مانیتورینگ ما ، در 11 ساعت گذشته ، هیچ قطعی نشان نمی دهد
به احتمال زیاد مشکل از اینترنت شما بوده
موفق باشید
siingle_boy
September 7th, 2012, 18:17
سلام خسته نباشید
ببخشید من در این تاریخ و ساعت درخواست دادم برا پرداخت واریز تا الان واریز نشده
تاریخ ثبت
ساعت ثبت
مبلغ
2012/09/05
21:35:13
617000
میخوام که واریز نشه و کنسلش کنم که بیاد تو حساب خودم دوباره
مشکل هم اینکه که دیروز صبح کارت ملی رو گم کردم و همون موقع رفتم بانک و درخواست دادم برای کارت جدید
همه مشخصات کارتم عوض میشه شماره شبا شماره کارت شماره حساب و یه هفته دیگه هم اماده میشه
میخواستم پول رو برام ارسال نکنید تا یه هفته دیگه دوباره درخواست بدم
و ی سوال دیگه میخوام عوض کنم مشخصاتم رو از کجا باید این کارو کنم ؟
sepadl71
September 8th, 2012, 03:55
سلام خسته نباشید
ببخشید من در این تاریخ و ساعت درخواست دادم برا پرداخت واریز تا الان واریز نشده
تاریخ ثبت
ساعت ثبت
مبلغ
2012/09/05
21:35:13
617000
میخوام که واریز نشه و کنسلش کنم که بیاد تو حساب خودم دوباره
مشکل هم اینکه که دیروز صبح کارت ملی رو گم کردم و همون موقع رفتم بانک و درخواست دادم برای کارت جدید
همه مشخصات کارتم عوض میشه شماره شبا شماره کارت شماره حساب و یه هفته دیگه هم اماده میشه
میخواستم پول رو برام ارسال نکنید تا یه هفته دیگه دوباره درخواست بدم
و ی سوال دیگه میخوام عوض کنم مشخصاتم رو از کجا باید این کارو کنم ؟
برای اعلام این مساله ، باید از یکی از راه های ارتباطی که در امضاء بنده هست استفاده می کردید
درخواست واریز وجه شما حذف و مبلغ آن + 500 تومان کارمزد ، به حساب شما اضافه شد
در حال حاظر ، به دلیل اینکه هیچ راه ایمنی برای تغییر و تایید تغییر اطلاعات پیدا نکردیم و کمی درگیر بخش پشتیبانی بودیم ، هنوز در رابطه با تغییر اطلاعات کاربری توسط کاربر هیچ اقدامی نشده است
برای تغییر اطلاعات خود ، باید اطلاعات قبلی و جدید خود را از طریق ایمیلی که با آن ثبت نام نموده اید برای ما بفرستید تا تعویض گردد
اطلاعات تماس فعلی، در امضاء بنده موجود می باشد
موفق و پیروز باشید
siingle_boy
September 8th, 2012, 08:59
برای اعلام این مساله ، باید از یکی از راه های ارتباطی که در امضاء بنده هست استفاده می کردید
درخواست واریز وجه شما حذف و مبلغ آن + 500 تومان کارمزد ، به حساب شما اضافه شد
در حال حاظر ، به دلیل اینکه هیچ راه ایمنی برای تغییر و تایید تغییر اطلاعات پیدا نکردیم و کمی درگیر بخش پشتیبانی بودیم ، هنوز در رابطه با تغییر اطلاعات کاربری توسط کاربر هیچ اقدامی نشده است
برای تغییر اطلاعات خود ، باید اطلاعات قبلی و جدید خود را از طریق ایمیلی که با آن ثبت نام نموده اید برای ما بفرستید تا تعویض گردد
اطلاعات تماس فعلی، در امضاء بنده موجود می باشد
موفق و پیروز باشید
- ثبت درخواست واریز وجه با شبا (حواله پایا) - بدون کارمزد - 3 تا 4 روز کاری - (http://jaypal.ir/JV2012k09N10J00k16f077P&cashoutshaba)
3روز بیخیال حداقل اون 4 که نوشتین احترام بزارین :|
vistaperes
September 10th, 2012, 00:19
سلام
میشه با دلیل و مدرک بگید چرا ؟(البته برای زرین پال نیازی نیست :)))
هم بگید چرا خوب نیست
هم چرا حخوب هست
بدون دلیل نمیشهتسویه نامنظم :| مثلا اتوماتیک تنها چیزی ندیدیم همین اتوماتیک بود:|
Ndanda
September 10th, 2012, 00:36
تسویه ها بد شده واقعا امیدوارم زودتر به حالت اول برگرده تشکر
sepadl71
September 10th, 2012, 03:13
2012/09/05
الان 5 روز گذشته پرداخت صورت نگرفته
- ثبت درخواست واریز وجه با شبا (حواله پایا) - بدون کارمزد - 3 تا 4 روز کاری - (http://jaypal.ir/JV2012k09N10J00k16f077P&cashoutshaba)
3روز بیخیال حداقل اون 4 که نوشتین احترام بزارین :|
تسویه نامنظم :| مثلا اتوماتیک تنها چیزی ندیدیم همین اتوماتیک بود:|
شما اگر از طریق کاربران قبلی و کسانی که تا قبل از هفته دوم شهریور ماه با ما کار می کردند و هم اکنتون هم کار می کنند گزارش بگیرید ، میبینید که تمامی واریز ها ، دقیق و منظم بوده و مشکلی نبود
در هفته ای که عرض کردم ، در واریز های بانک و دریافت ما تاخیر ایجاد شد که موجب اختلال در سیستم شد
بنا بر وجود همین مشکل، ما یک روز واریزی ها را دیر تر انجام دادیم که تا آخر شهریور ماه مشکل را برطرف کنیم
درسته که سیستم اوتوماتیک و هوشمند است ، اما تا وقتی موجودی به حساب واریز نگردد و ما دستور واریز گروهی ندهیم ، واریزی انجام نمیشود
چیزی که در ذهن شماست ، باید سیستم رو به واریز خودکار و هوسمند در روزی معین تغییر دهیم ؛ یعنی در کل مثلا" روز های زوج با میانگین حساب 10هزار تومان ، برای تمامی کاربران واریزی داشته باشیم (که فعلا" در باره این مساله فکر و تصمیم گیری نکردیم)
درخواست های شتاب بعد از 1 تا 2 روز و درخواست های شبا ، بعد از 2 تا 3 روز واریز می شد که هم اکنون به 2 تا 3 روز و 3 تا 4 روز تغییر پیدا کرده است
همانطور که به صورت اختصاصی و عمومی اعلام شد ، این مشکل از ابتدای تیر ماه برطرف شده و واریزی ها طبق گذشته انجام خواهد شد
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 10th, 2012, 03:14
تسویه ها بد شده واقعا امیدوارم زودتر به حالت اول برگرده تشکر
سلام
شرمنده ، به امید خدا تا پایان ماه جاری مشکل برطرف خواهد شد
پیروز باشید
vistaperes
September 10th, 2012, 09:43
شما اگر از طریق کاربران قبلی و کسانی که تا قبل از هفته دوم شهریور ماه با ما کار می کردند و هم اکنتون هم کار می کنند گزارش بگیرید ، میبینید که تمامی واریز ها ، دقیق و منظم بوده و مشکلی نبود
در هفته ای که عرض کردم ، در واریز های بانک و دریافت ما تاخیر ایجاد شد که موجب اختلال در سیستم شد
بنا بر وجود همین مشکل، ما یک روز واریزی ها را دیر تر انجام دادیم که تا آخر شهریور ماه مشکل را برطرف کنیم
درسته که سیستم اوتوماتیک و هوشمند است ، اما تا وقتی موجودی به حساب واریز نگردد و ما دستور واریز گروهی ندهیم ، واریزی انجام نمیشود
چیزی که در ذهن شماست ، باید سیستم رو به واریز خودکار و هوسمند در روزی معین تغییر دهیم ؛ یعنی در کل مثلا" روز های زوج با میانگین حساب 10هزار تومان ، برای تمامی کاربران واریزی داشته باشیم (که فعلا" در باره این مساله فکر و تصمیم گیری نکردیم)
درخواست های شتاب بعد از 1 تا 2 روز و درخواست های شبا ، بعد از 2 تا 3 روز واریز می شد که هم اکنون به 2 تا 3 روز و 3 تا 4 روز تغییر پیدا کرده است
همانطور که به صورت اختصاصی و عمومی اعلام شد ، این مشکل از ابتدای تیر ماه برطرف شده و واریزی ها طبق گذشته انجام خواهد شد
موفق و پیروز باشید
مشکل از بانک پاسارگارد هست یا ...
یعنی پول به حساب شما هنوز نیومده!!!
siingle_boy
September 11th, 2012, 10:58
سلام ببخشید من ایمیل زدم برای تغییر مشخصات من تو سایت ولی هنوز تغییر نکرده لطفا رسیدگی کنید
sepadl71
September 11th, 2012, 21:20
مشکل از بانک پاسارگارد هست یا ...
یعنی پول به حساب شما هنوز نیومده!!!
همانطور کهعرض کردم خدمتتون ، در هفته ای که گفتم ، واریزی ها با تاخیر انجام شد و سیستم محاسباتی ما را به تاخیر انداخت
باید صورت مالی ماه جاری بسته شود و از ماه بعد به صورت دقیق و کامل واریز گردد
موفق باشید
siingle_boy
September 12th, 2012, 16:42
سلام ببخشید چرا به ایمیل ها رسیدیگی نمیکنید من برای تغییر شماره کارت و شماره حساب و شماره شبا ایمیل ارسال کردم ولی هنو رسیدگی نکردید بعد 2 روز اینجا قبل اینکه ایمیل بزنم پست دادم گفتی به جای اینکه اینجا پست بزنید ایمیل کنید که ایمیل هم زدم اصلا رسیدگی نکردید لطفا این مشخصات ما رو عوض کنید تا درخواست واریز وجه کنم پول رو لازم دارم
sepadl71
September 12th, 2012, 16:55
سلام ببخشید چرا به ایمیل ها رسیدیگی نمیکنید من برای تغییر شماره کارت و شماره حساب و شماره شبا ایمیل ارسال کردم ولی هنو رسیدگی نکردید بعد 2 روز اینجا قبل اینکه ایمیل بزنم پست دادم گفتی به جای اینکه اینجا پست بزنید ایمیل کنید که ایمیل هم زدم اصلا رسیدگی نکردید لطفا این مشخصات ما رو عوض کنید تا درخواست واریز وجه کنم پول رو لازم دارم
تمامی ایمیل ها خوانده شده و تغییرات انجام شده ،
به احتمال زیاد یا ایمیل ما به شما نرسیده و یا ایمیل شما به ما نرسیده است
بنده همین حالا دوباره بررسی می کنم و اگر ایمیل شما رو پیداکردم ، نتیجه را اعلام می کنم
موفق باشید
siingle_boy
September 12th, 2012, 16:59
بابت تغییر مشخصات ممنون
یه سوال الان من درخواست واریز وجه کردم کی میریزید به حسابم ؟
sepadl71
September 12th, 2012, 17:15
بابت تغییر مشخصات ممنون
یه سوال الان من درخواست واریز وجه کردم کی میریزید به حسابم ؟
خواهش می کنم
مدت زمان واریز در پنل کاربری و در هنگا ثبت درخواست مشخص شده است
در حال حاضر پس از 3 روز برای شتاب و پس از 4 روز برای شبا
موفق باشید
Download
September 15th, 2012, 14:58
سلام
من از فریر استفاده میکنم وقتی پول واریز میشه از طرف جی پال ایمیل میاد ولی متاسفانه تو ایمیل ایمیل کاربری که پرداخت کرده نمایش داده نمیشه که عیب بزرگی هست و مشخص نیست که چه کسی واریز کرده
1- لطفا این قابلیت را اضافه کنید
2- میشه درگاه را روی چندین سایت راه انداخت؟(هاست یکی باشد)
sepadl71
September 15th, 2012, 22:29
سلام
من از فریر استفاده میکنم وقتی پول واریز میشه از طرف جی پال ایمیل میاد ولی متاسفانه تو ایمیل ایمیل کاربری که پرداخت کرده نمایش داده نمیشه که عیب بزرگی هست و مشخص نیست که چه کسی واریز کرده
1- لطفا این قابلیت را اضافه کنید
2- میشه درگاه را روی چندین سایت راه انداخت؟(هاست یکی باشد)
1.خدمت شما عرض کنم ، متاسفانه و یا خوشبختانه ، اطلاعات داخلی سیستم فروشگاهی شما بزای ما قابل دسترسی نبوده و ما هم نمی توانیم در اختیار شما قرار دهیم. شما برای این کار می توانید بر روی اسکریپت فروش خود ، پلاگین ایمیل فروش مدیریت را نصب کنید ، تا شناسه پرداخت 1 و 2 برای شما ایمیل شود
2.شما به راحتی می توانید با توجه به اطلاعات حساب کاربری خود که در تنظیمات پلاگین و ماژول انجام می دهید ، بر روی تعداد نا محدود وب سایت و دامین ، با هر ip و ... ی از آن استفاده نمایید. همچنین نیازمند هیچ پیش زمینه ای هم نیسن
پیروز و سربلند باشید
sepadl71
September 17th, 2012, 04:49
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
در پی برنامه نویسی و راه اندازی وب سرویس واریز وجه شتاب در ماه گذشته ، هم اکنون پس از برنامه ریزی ها و برنامه نویسی های انجام شده توسط گروه ، همانطور که قول داده بودیم ، وب سرویس واریز وجه شبا هم راه اندازی شد
همانطور که قبلا" خدمتتان عرض نمودیم ، این وب سرویس ها ، بر رویسرعت و راندمان ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه تاثیر مثبت داشته و مشکلات و اشتباهات احتمالی را به 0 می رساند
وب سرویس واریز وجه شبا همانند وب سرویس واریز وجه شتاب دارای سیستم پیامک و گزارش توسط ایمیل می باشد. سیستم پیامک امکان ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه را بدون نیاز به برق + رایانه + اینترنت ، و فقط از طریق تلفن همراه فراهم می کند.
در پایان در رابطه با تاخیر در واریزی ها ، خدمت شما کاربران عارضم ، در 3 روز آینده و در تاریخ 30 شهریوز ماه ، واریز وجه یک روز به عقب بر می گردد. ، و ثبت و واریز ، همانند گذشته و بدون تاخیر انجام خواهد شد
با تشکر از شما که برای خواندن مطلب بالا وقت گذاشتید / پیروز و سربلند باشید
siingle_boy
September 17th, 2012, 09:58
سلام ببخشید یه سوال داشتم شما بانک هایی مثل ملت و ملی رو هم چرا اضافه نمیکنید؟
n4ser
September 17th, 2012, 11:45
در پی برنامه نویسی و راه اندازی وب سرویس واریز وجه شتاب در ماه گذشته ، هم اکنون پس از برنامه ریزی ها و برنامه نویسی های انجام شده توسط گروه ، همانطور که قول داده بودیم ، وب سرویس واریز وجه شبا هم راه اندازی شد
همانطور که قبلا" خدمتتان عرض نمودیم ، این وب سرویس ها ، بر رویسرعت و راندمان ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه تاثیر مثبت داشته و مشکلات و اشتباهات احتمالی را به 0 می رساند
وب سرویس واریز وجه شبا همانند وب سرویس واریز وجه شتاب دارای سیستم پیامک و گزارش توسط ایمیل می باشد. سیستم پیامک امکان ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه را بدون نیاز به برق + رایانه + اینترنت ، و فقط از طریق تلفن همراه فراهم می کند.
در پایان در رابطه با تاخیر در واریزی ها ، خدمت شما کاربران عارضم ، در 3 روز آینده و در تاریخ 30 شهریوز ماه ، واریز وجه یک روز به عقب بر می گردد. ، و ثبت و واریز ، همانند گذشته و بدون تاخیر انجام خواهد شد
با تشکر از شما که برای خواندن مطلب بالا وقت گذاشتید / پیروز و سربلند باشید
اگر امکان واریز وجه یک روزه یا کمترین زمان باشه بهتره مثلا با پیامکوجه را واریز کنه
sepadl71
September 17th, 2012, 15:09
سلام ببخشید یه سوال داشتم شما بانک هایی مثل ملت و ملی رو هم چرا اضافه نمیکنید؟
با سلام خدمت شما
بانک ملت که اولین بانکی بود که جی پال باهاش کار می کرد و اصلا" ارزش اضافه کردن به سیستم رو نداره
بانک ملی هم یک بانک دولتی است ، که آن هم ارزش اضافه شدن به سیستم را ندارد
هم اکنون در فکر بانک های خصوصی مثل : پارسیان ، سامان ، سرمایه و ... هستیم
پیروز و سربلند باشید
sepadl71
September 17th, 2012, 15:10
اگر امکان واریز وجه یک روزه یا کمترین زمان باشه بهتره مثلا با پیامکوجه را واریز کنه
سلام
در سیستم فعلی ، امکان این کار 50 - 50 می باشد
در سیستم دیگر که به زودی تکمیل می شود ، اقدامات مناسبی در این رابطه انجام می دهیم
موفق باشید
mohsen12
September 17th, 2012, 16:57
با سلام
الان چند روزه واریز میشه ؟
sepadl71
September 17th, 2012, 22:28
با سلام
الان چند روزه واریز میشه ؟
سلام
در حال حاظر ، شتاب پس از 3 روز و شبا بعد از 4 روز
از 30 شهریور به بعد ، شتاب پس از 2 روز و شبا بعد از 3 روز
موفق باشید
n4ser
September 18th, 2012, 10:10
سلام
در حال حاظر ، شتاب پس از 3 روز و شبا بعد از 4 روز
از 30 شهریور به بعد ، شتاب پس از 2 روز و شبا بعد از 3 روز
موفق باشید
خوب این چه فرقی کرد الان پیلاین 1ساعته پول واریز میکنه شما اگر بتونین حداکثر 24ساعته واریز کنین خوبه؟
ir2seda
September 18th, 2012, 22:04
با سلام JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - آمار (http://jaypal.ir/stats.php) اگه اینحا
10 کاربر برتر هم معرفی کنید خیلی جالب میشه
البته یه پیشنهاده
sepadl71
September 19th, 2012, 03:37
خوب این چه فرقی کرد الان پیلاین 1ساعته پول واریز میکنه شما اگر بتونین حداکثر 24ساعته واریز کنین خوبه؟
اگر در جریان بوده باشید ، 20 روز گذشته ، به دیل مشکلاتی که پیش آمده بود ، واریزی های ما به تاخیر افتاده بود
هم اکنون پس از گذشت بیست و چند روز از زمانی که مشکل ایجاد شد ، در تاریخ 30 شهریور ، مدت زمان واریزی ها 1 روز به عقب برگردانده خواهد شد
واریز وجه و کارمزد سیستم پی لاین بسیار عالی می باشد. همچنین ما هم در حد توان ، تغییراتی اعمال می کنیم تا فروشندگان راحت تر باشند
در رابطه با کمتر کردن مدت زمان واریز درخواستهای واریز وجه ، در حال بررسی می باشیم که در صورت به نتیجه رسیدن ، مدت زمان به صورت زیر می باشد :
برای درخواستهای واریز وجه شتاب : پس از 1 روز کاری
برای درخواستهای واریز وجه شبا : پس از 2 روز کاری
پیروز باشید
sepadl71
September 19th, 2012, 03:38
با سلام JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - آمار (http://jaypal.ir/stats.php) اگه اینحا
10 کاربر برتر هم معرفی کنید خیلی جالب میشه
البته یه پیشنهاده
سلام
ایده خوب و جالبی بود ،
پس از بررسی و موافقت اعضای گروه ، اضافه می شود
موفق باشید
sepadl71
September 19th, 2012, 04:13
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم
با توجه به بررسی های انجام شده ، سرعت عملکرد وب سرویس های ثبت و واریز وجه ، به شرح زیر می باشد :
وب سرویس ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب - ثبت و واریز 6 درخواست در دقیقه - ثبت و واریز هر درخواست 10 ثانیه
وب سرویس ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا - ثبت و واریز 12 درخواست در دقیقه - ثبت و واریز هر درخواست 5 ثانیه
(مقادیر بالا به صورت میانگین محاسبه شده است)
sainaweb
September 19th, 2012, 14:15
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی و محترم
با توجه به بررسی های انجام شده ، سرعت عملکرد وب سرویس های ثبت و واریز وجه ، به شرح زیر می باشد :
وب سرویس ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شتاب - ثبت و واریز 6 درخواست در دقیقه - ثبت و واریز هر درخواست 10 ثانیه
وب سرویس ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه شبا - ثبت و واریز 12 درخواست در دقیقه - ثبت و واریز هر درخواست 5 ثانیه
(مقادیر بالا به صورت میانگین محاسبه شده است)
یعنی چند دقیقه بعد از درخواست تسویه میکنید ؟
diges
September 19th, 2012, 15:56
چند تا پلاگین و اسکریپت آماده بزارید خیلی خوب می شه مثلا آسان پرداخت یا یک پلاپین برای ویبولتین !
من می خواستم بگیرم برای نبودن همین مسایل نگرفتم ماهانه هم 10 میلیون تومان تراکنش دارم .
sepadl71
September 20th, 2012, 12:11
یعنی چند دقیقه بعد از درخواست تسویه میکنید ؟
با سلام خدمت شما
تسویه حساب ما دقیقه ای نیست
اگر خیلی هم سریع باشد ، پس از گذشت 1 روز است (که از امروز شتاب بعد از 2 روز کاری و شبا بعد از 3 روز کاری واریز می گردد)
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 20th, 2012, 12:23
چند تا پلاگین و اسکریپت آماده بزارید خیلی خوب می شه مثلا آسان پرداخت یا یک پلاپین برای ویبولتین !
من می خواستم بگیرم برای نبودن همین مسایل نگرفتم ماهانه هم 10 میلیون تومان تراکنش دارم .
در حال حاظر تنها دو پلاگین برای سیستم ما موجود است که در ماه های آینده این رقم افزایش پیدا می کند
هم اکنون بیشتر وقت بر روی سیستم پشتیبانی سایت ، مسائل حقوقی و شرکتی ، برنامه ریزی و مکاتبه با بانک های مختلف ، بررسی وب سایت از نظر بار کاربری و بهینه سازی آن برای زمان وجود بار کاربری 2 برابر حال حاظر و ... صرف می شود و به دلیل اینکه بنده عامل اجرایی می باشم ، کمی درگیری زیاد شده
شما در سایت ثبت نام کنید و اگر دوست داشتید از سیستم استفاده کنید ؛ چون ما بیشتر امکانات جدید را با وجه به تعداد تراکنش ها و مبلغ تراکنش ها و تعداد عضویت روزانه اعمال می کنیم
پیروز باشید
sepadl71
September 21st, 2012, 01:26
با سلام خدمت یکایک شما کاربران محترم و گرامی
از روز گذشته (30 شهریور) مدت زمان واریز وجه ها درست شد.
واریزی های شتاب 17 و 18 ماه September به همراه واریزی های شبا 16 و 17 ماه September انجام شد.
از امروز به بعد ، درخواستهای شتاب پس از 2 روز (کاری) و درخواستهای شبا بعد از 3 روز کاری واریز خواهند شد.
همچنین در رابطه ما مشکلات پیش آمده و احتمالی سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، که کم و بیش در هر 100 تراکنش 1 عدد و برای یک بار پیش می آید ، گزارش هایی از سمت کاربران و فروشندگان محترم برای ما ارسال شد که با اطلاع رسانی به سامانه پرداخت امن پاسارگاد در حال بررسی می باشد.
در هفته آتی و در جلسه ی مدیران جی پال و پی پاد ، نتیجه اطلاع رسانی ها و بررسی های انجام شده به ما اعلام شده و ما به عموم اطلاع خواهیم داد.
باتوجه به همکاری فنی انجام گرفته توسط سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، در عال انجام همکاری های بیشتر برای ارائه سرویس های پر سرعت تر و بهتر می باشیم
امیدوارم بتوانیم شما فروشندگان و خریدارانتان را ، تا حد معقول و عمومی ارضاء کنیم
موفق ، پیروز و سربلند باشید
mr-secret
September 24th, 2012, 02:52
سلام در گاه شما اگر به صورت iframe نشان داده بشه قابل استفاده نیست و موقع بارگزاری اون پروسه گر نمیشه چیکار باید کرد من مخیوام پرداخت در قسمتی از سایت نسان داده بشه
sepadl71
September 24th, 2012, 08:33
سلام در گاه شما اگر به صورت iframe نشان داده بشه قابل استفاده نیست و موقع بارگزاری اون پروسه گر نمیشه چیکار باید کرد من مخیوام پرداخت در قسمتی از سایت نسان داده بشه
برای اینکار شما باید از fsock و یا curl زبان php استفاده نمایید
بدین صورت که تمامی مراحل را بررسی نموده و با هوش مصنوعی مراحل را با ترتیب درست و با خطاهای مشخص در هر بخش برنامه نویسی و پیاده سازی کنید و نتیجه را در سایت خود نمایش دهید
استفاده از iframe خیلی مبتدی است ، چون برای استفاده از هر یک از درگاه های ما ، باید یک سری اطلاعات از طرف سایت شما Post شده و نتیجه آن از طرف سیستم ما ارسال شود تا به بانک متصل شوید
امیدوارم که خوب و درست راهنماییون کرده باشم
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 10:50
با توجه به مصرف زیاد شما فروشندگان عزیز از اسکریپت Virtual Freer ، تصمیم گرفتیم بخش بخش و به صورت کاملا" رایگان ، این اسکریپت را تعمیر ، ترمیم و بهینه سازی کنیم
هم اکنون ، اسکریپت فوق با ویرایش JayPal در نسخه 0.9 آماده می باشد
لازم به ذکر است ، استفاده از تمامی پلاگین ها و درگاه ها بر روی این ویرایش کاملا" آزاد می باشد
همچنین قابلیت های کلیدی مهمی در این ویرایش تغییر یافته و اضافه شده که در ادامه آنها را مرور می کنیم :
ورود هوشمند و خودکار به صفحه نصب اسکریپت
ثبت آدرس سایت به صورت کامل و دقیق
ثبت آدرس فیزیکی محل برنامه به صورت کامل و دقیق
افزودن حروف بزرگ به کلید رمز نگاری اسکریپت
حذف هوشمند و خودکار پوشه نصب پس از تکمیل مراحل نصب
وجود لینک صفحه اصلی فروشگاه و پنل مدیریت با قابلیت باز شدن در صفحه جدید پس از تکمیل مراحل نصب
بهینه سازی صفحه ورود به بخش مدیریت اسکریپت
جیدمان صحیح و بهینه سازی نمایش پنل مدیریت
قابلیت تغییر و تنظیم آدرس سایت و آدرس فیزیکی محل برنامه از طریق بخش تنظیمات
قابلیت آپلود و اکستراکت پلاگین های موجود برای اسکریپت تنها با چند کلیک از طریق بخش افزونه ها
بهینه سازی و استفاده از متدولوژی جدید در صفحه بازگشت و تایید تراکنش
اضافه شدن قابلیت پیگیری و مشاهده اطلاعات خرید با استفاده از شناسه پرداخت 1 و شناسه پرداخت 2
این قابلیت ها تنها گزارش 2 الی 3 مصرف کننده می باشد
اگر هم شما نیازمند تغییرات و تنظیمات رایگان در این اسکریپت می باشید ، از طریق اطلاعات تماسی که در امضاء همین پست وجود دارد ، درخواست و یا مشکل خود را گزارش کنید
لازم به ذکر است ، نسخه 0.9 که هم اکنون عمومی شده است ، برای تست عملکرد ، قدرت و سرعت Virtual Freer JayPalEdition می باشد
پس از شما فروشنده و یا توسعه دهنده عزیز درخواست داریم که این اسکریپت را مورد استفاده و مورد بررسی قرار دهید که تا هفته آینده نسخه 1.0 آن به صورت کامل و دقیق ارائه گردد
موفق و بیروز باشید
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.zip)
meysam_
September 24th, 2012, 13:17
سلام
سپهر جان میشه یه خروجی از ایمیل های خریداران داشته باشیم یا این که از مدیریت بشه ایمیل ارسال کرد برای خریداران؟
amireza21
September 24th, 2012, 13:24
سپهر عزیز این امکان این هست که مثلا ببنیم شناسه خرید x از چه یوزری دارد استفاده میکند ؟
۲ - امکان این هست که مثلا ما در قسمت کارت ها کارت ها رو که وارد کردیم آن هایی که فرخته شد در بخش دیگری قرار گیرد ؟
امکان افزوردن فیلد چهارم وجود دارد ؟
September 24th, 2012, 13:27
سلام
در حال تست هستم به نظرمیرسد تغییرات خوبی کرده و باید دست مریزاد گفت
فقط من لوکال این نسخه رو مثل نسخه اصلی نتونستم نصب کنم اگر راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
penfulmega
September 24th, 2012, 13:28
خیلی خوبه واقعا خسته نباشین
amireza21
September 24th, 2012, 13:29
سپهر عزیز این امکان این هست که مثلا ببنیم شناسه خرید x از چه یوزری دارد استفاده میکند ؟
۲ - امکان این هست که مثلا ما در قسمت کارت ها کارت ها رو که وارد کردیم آن هایی که فرخته شد در بخش دیگری قرار گیرد ؟
September 24th, 2012, 13:37
سلام
یک مشکلی بود که چند خرید همزمان انجام میشد فقط به یکی خدمات ارائه داده میشد و خریدار بعدی فقط شناسه 1 و 2 را دریافت می کرد، می خواستم بدونم این مشکل برطرف شده یا نه.
و اینکه برای آپدیت به این نسخه جدید چه کار باید کرد که اطلاعات قبلی پاک نشن(منظورم کارت های وارد شده هست)
با تشکر از آقای ممیز عادل
SajjadM2
September 24th, 2012, 13:41
سلام سایت باز نمیشه مشکل داره؟
sepadl71
September 24th, 2012, 14:22
سلام
سپهر جان میشه یه خروجی از ایمیل های خریداران داشته باشیم یا این که از مدیریت بشه ایمیل ارسال کرد برای خریداران؟
با سلام خدمت شما
بله امکان ارسال ایمیل گروهی به خریداران ، با حذف ایمیل های تکراری اضافه خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 14:23
اکان جستجو بر اساس شناسه ها و یا فیلد ها هم اضافه خواهد شد
گروه بندی کارت ها بررسی و اعمال خواهد شد
افزودن فیلد ، به تعداد دلخواه و یا ثابت ، بررسی و افزوده خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 14:24
سلام
در حال تست هستم به نظرمیرسد تغییرات خوبی کرده و باید دست مریزاد گفت
فقط من لوکال این نسخه رو مثل نسخه اصلی نتونستم نصب کنم اگر راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
ببینید ، روی localhost باید تغییرات زیادی بر روی PHP و وب سرور Apache اعمال کنید
بهتره روی هاست تست کنید
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 14:29
سلام
یک مشکلی بود که چند خرید همزمان انجام میشد فقط به یکی خدمات ارائه داده میشد و خریدار بعدی فقط شناسه 1 و 2 را دریافت می کرد، می خواستم بدونم این مشکل برطرف شده یا نه.
و اینکه برای آپدیت به این نسخه جدید چه کار باید کرد که اطلاعات قبلی پاک نشن(منظورم کارت های وارد شده هست)
با تشکر از آقای ممیز عادل
سلام دوست عزیز
من مراحل رزرور ، خرید و تحویل اکانت رو بررسی کردم ، با توجه به اینکه چندین و چند بار بنده خودم این مشکل رو تجربه کردم ، اما اگر به صورت تئوری ، همه چیز خوب و درست پیش می رود
ما یک تغییر کوچک در نمایش اطلاعات ایجاد کردیم که در فشار خرید بالا باید تست شود ؛ اگر مشکل حل نشد ، متدولوژی جدیدی از ابتدا تا انتهای خرید پیاده سازی خواهیم کرد
هم اکنون خریدار ، اگر هر دو شناسه را داشته باشد ، میتواند از طریق صفحه اصلی ، کارت یا کارتهایی را که خرید نموده است ، مشاهده نماید
برا به روز رسانی فعلا" راهی ارائه نکردیم ، اما با توجه به بررسی های بنده ، شما میتونید از کلید رمز نگاری اسکریپت فعلی به همراه دیتا های دیتابیس اسکریپت فعلی ، بر روی اسکریپت جدید استفاده کنید
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 14:31
سلام سایت باز نمیشه مشکل داره؟
با سلام خدمت شما
با توجه به بررسی های ما ، مشکلاتی از سمت ISP های داخلی ، مخصوصا" شرکت مخابرات ایران به وجود آمده که حدس میزنیم برای DNS باشد
هم اکنون وب سایت ما بدون هیچ مشکلی ، در هال خدمت رسانی است :
http://www.websitepulse.com/tests/8dcf9ccdbf6b180e.html#Website/jaypal.ir
Website Monitoring & Web Server Monitoring Service by WebSitePulse (http://www.websitepulse.com/tests/a3f398a19ced4c2c.html#Web%20Page/http%3A%2F%2Fjaypal.ir)
Website Monitoring & Web Server Monitoring Service by WebSitePulse (http://www.websitepulse.com/tests/96c91246abb11a40.html#HTTP%20Headers/jaypal.ir)
در لینک های بالا ، اطلاعات مفیدی ارائه شده است
پیروز باشید
shahabhost
September 24th, 2012, 14:32
سلام و احترام
بنده در جی پال عضو شده ام و چیزی که دیدم کاملا غیر منطقی هست!
اول این که خود جی پال یه جورایی خودش از درگاه پرداخت واسط استفاده میکنن ! پی پاد که شرکت های ثبت نشده هم میتونن ازش استفاده کنن و مشکلش این هست که اول پول باید به جساب جی پال واریز بشه و بعد از جی بال به حساب مشتریان جی پال ! که منطقی به نظر نمیرسه و زمان بر میشه!
همچنین چی پال کارمزد پی پاد رو به کارمزد خودش اضافه میکنه که حدودا بالای سه درصد میشه ! ولی در حال حاظر درگاه های پرداخت واسط با سود پایین تر مثل پی لاین و پارسپال هستند که پارسپال کارمزدش یک درصد هست!
و همچنین هزینه برای درگاه پرداخت اختصاصی که حدودا ماهانه میشه 24 هزار تومان! ولی درگاه های پرداخت معتبر تری هستند که این امکان کاملا رایگان هستن
پیشنهاد بنده این هست جناب ممیز عادل که اگر قصد ادامه این کار رو دارید تغییرات اساسی بدید
موفق باشید.
Mihan-VPS
September 24th, 2012, 14:37
سلام
تو واریز وجه که بنظرم مهمترین بخش این نوع سیستم ها میتونه باشه خیلی ضعیف هست !!!
سایت های مشابه که دارند پیشرفت میکنن نهایت 1 روزه معمولا تصفیه میکنند ...
Mihan-VPS
September 24th, 2012, 14:38
یا حداقل برداشت فوری میشه بزنین کسی نیاز داشت فوری واریز کنید براشون
sepadl71
September 24th, 2012, 14:42
سلام و احترام
بنده در جی پال عضو شده ام و چیزی که دیدم کاملا غیر منطقی هست!
اول این که خود جی پال یه جورایی خودش از درگاه پرداخت واسط استفاده میکنن ! پی پاد که شرکت های ثبت نشده هم میتونن ازش استفاده کنن و مشکلش این هست که اول پول باید به جساب جی پال واریز بشه و بعد از جی بال به حساب مشتریان جی پال ! که منطقی به نظر نمیرسه و زمان بر میشه!
همچنین چی پال کارمزد پی پاد رو به کارمزد خودش اضافه میکنه که حدودا بالای سه درصد میشه ! ولی در حال حاظر درگاه های پرداخت واسط با سود پایین تر مثل پی لاین و پارسپال هستند که پارسپال کارمزدش یک درصد هست!
و همچنین هزینه برای درگاه پرداخت اختصاصی که حدودا ماهانه میشه 24 هزار تومان! ولی درگاه های پرداخت معتبر تری هستند که این امکان کاملا رایگان هستن
پیشنهاد بنده این هست جناب ممیز عادل که اگر قصد ادامه این کار رو دارید تغییرات اساسی بدید
موفق باشید.
در رابطه با سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، حرف های شما صحیح است ، اما جی پال ، با روزی 3 الی 4 میلیون تومان تراکنش جاری ، برترین فروشنده پی پاد می باشد و هم اکنون در حال ایجاد تغییرات مفیدی در سامانه برای استفاده بهتر و سریعتر می باشیم
کارمزد ثابت ما 1.4درصد و 2.4درص می باشد، که درصورت دریافت کارمزد توسط بانک از ما ، این مقدار به کارمزد ما اضافه خواهد شد. لازم به ذکر است ، بیش از 50 درصد بانک های دیگر ، کارمزد دریافت نمی کنند ، که پس از اضافه شدن آنها ، کارمزدشان ثابت است
در رابطه با هزینه ماهیانه ، تنها برای کاربرانی می باشد که مایل به استفاده از درگاه اجاره ای می باشند. بدین صورت که با پرداخت فعلا" 36 هزار تومان در ماه ، کارمزد خود را نصف می کنند! که البته این درگاه (درگاه اجاره ای) فعلا" غیر فعال می باشد
سیستم کاری و نوع فعالیت ما بر روی این اساس بسته شده ، تا چند هفته دیگر ، جی پال حقوقی شده و با توجه به فعالیت های قانونی ما ، ما باید 5% از سود دریافت شده را بابت مالیات بپردازیم که از این رو 5 % به کل کارمزد ما (یعنی 5 قسمت از 100 قسمت 2.4درصد) اضافه شده و از آن طرف ما بابت مالیات می پردازیم
در آینده ای نزدیک ، سیستم های جدیدی را رونمایی می کنیم ، اما همیشه به صورت دقیق و منطقی کارمزد دریافت می کنیم
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 14:54
سلام
تو واریز وجه که بنظرم مهمترین بخش این نوع سیستم ها میتونه باشه خیلی ضعیف هست !!!
یا حداقل برداشت فوری میشه بزنین کسی نیاز داشت فوری واریز کنید براشون
سلام دوست عزیز
حرف شما کاملا" درسته ، اما در نظر داشته باشید فعلا 8 ماه است که در حال فعالیت می باشیم و هم اکنون بعد از 8 ماه در حال حقوقی شدن هستیم
بهتون قول نمیدم ، اما صبر کنید پروسه حقوقی شدن جی پال تکمیل شود و ما حد اقل 3 درگاه فعال به صورت مستقیم داشته باشیم ، بعد از اون کمی کارمون رو سر و سامون میدیم
ما از بهمن سال پیش تا به الآن با همان درصد در حال فعالیت هستیم و حتی با توجه به افزایش امکانات داخلی و سیستمی و همچنین افزایش کاربر ، کارمزد خود را افزایش ندادیم
کارمزد ما ثابت می ماند ، اما از طرف دیگر امکانات و کاربران سایت ، روز به روز در حال لفزایش می باشد
موفق و پیروز باشید
wxner
September 24th, 2012, 17:16
با توجه به مصرف زیاد شما فروشندگان عزیز از اسکریپت Virtual Freer ، تصمیم گرفتیم بخش بخش و به صورت کاملا" رایگان ، این اسکریپت را تعمیر ، ترمیم و بهینه سازی کنیم
هم اکنون ، اسکریپت فوق با ویرایش JayPal در نسخه 0.9 آماده می باشد
لازم به ذکر است ، استفاده از تمامی پلاگین ها و درگاه ها بر روی این ویرایش کاملا" آزاد می باشد
همچنین قابلیت های کلیدی مهمی در این ویرایش تغییر یافته و اضافه شده که در ادامه آنها را مرور می کنیم :
ورود هوشمند و خودکار به صفحه نصب اسکریپت
ثبت آدرس سایت به صورت کامل و دقیق
ثبت آدرس فیزیکی محل برنامه به صورت کامل و دقیق
افزودن حروف بزرگ به کلید رمز نگاری اسکریپت
حذف هوشمند و خودکار پوشه نصب پس از تکمیل مراحل نصب
وجود لینک صفحه اصلی فروشگاه و پنل مدیریت با قابلیت باز شدن در صفحه جدید پس از تکمیل مراحل نصب
بهینه سازی صفحه ورود به بخش مدیریت اسکریپت
جیدمان صحیح و بهینه سازی نمایش پنل مدیریت
قابلیت تغییر و تنظیم آدرس سایت و آدرس فیزیکی محل برنامه از طریق بخش تنظیمات
قابلیت آپلود و اکستراکت پلاگین های موجود برای اسکریپت تنها با چند کلیک از طریق بخش افزونه ها
بهینه سازی و استفاده از متدولوژی جدید در صفحه بازگشت و تایید تراکنش
اضافه شدن قابلیت پیگیری و مشاهده اطلاعات خرید با استفاده از شناسه پرداخت 1 و شناسه پرداخت 2
این قابلیت ها تنها گزارش 2 الی 3 مصرف کننده می باشد
اگر هم شما نیازمند تغییرات و تنظیمات رایگان در این اسکریپت می باشید ، از طریق اطلاعات تماسی که در امضاء همین پست وجود دارد ، درخواست و یا مشکل خود را گزارش کنید
لازم به ذکر است ، نسخه 0.9 که هم اکنون عمومی شده است ، برای تست عملکرد ، قدرت و سرعت Virtual Freer JayPalEdition می باشد
پس از شما فروشنده و یا توسعه دهنده عزیز درخواست داریم که این اسکریپت را مورد استفاده و مورد بررسی قرار دهید که تا هفته آینده نسخه 1.0 آن به صورت کامل و دقیق ارائه گردد
موفق و بیروز باشید
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.zip)
اگر امکانش هست در قسمت کارت ها منویی برای تعداد کارت ها بگذارید تا مجیور نشویم تک به تک کارت ها رو ایجاد کنیم اگه بخوایم 100 تا تک به تک ایجاد کنیم این کار سختی هست
aliaghil
September 24th, 2012, 17:58
با عرض سلام
اول از همه از کار مثبت و خوبتون تشکر میکنم (منظورم ارتقا و رفع مشکلات Virtual Freer هست)
اگر بشه یه PHP Mailer خوب وسه این اسکریپت ساخت که بشه از این طریق از اکانت های گوگل و یاهو ای میل فرستاد خیلی خوب میشه و به نظرم دیگه کامل کامل شده.
دوم این که به نظرم کارمزد فعلی جی پال بالاست. الان حدود یک ماهی میشه دارم استفاده میکنم حدود 3.4 % کارمزد ور میداره (تو درگاه مستقیم، از هر تراکنش)
خب فرض کنید وقتی بخوایم یه محصول الکترونیک مثل کارت شارژ ایرانسل و همراه اول بفروشیم جی پال اصلا به صرفه نخواهد بود.
توصیه میکنم تصمیمی اتخاذ کنید که این درصد به حدود 1% کاهش پیدا کند که استفاده از سیسیتم جی پال برای فروش کارت شارژ موبایل به صرفه شود.
با تشکر
elnaz110
September 24th, 2012, 18:18
سلام ببخشید من نمونه کد رو میزنم هیچ چیزی نمیاره و صفحه سفید میاد چی کار کنم؟
dehdasht1
September 24th, 2012, 18:27
سلام
میشه یه نسخه آپگرید برا ورژن معمولی ارائه بدین که به ورژن شما ارتقا پیدا کنه.
مرسی
sepadl71
September 24th, 2012, 19:04
اگر امکانش هست در قسمت کارت ها منویی برای تعداد کارت ها بگذارید تا مجیور نشویم تک به تک کارت ها رو ایجاد کنیم اگه بخوایم 100 تا تک به تک ایجاد کنیم این کار سختی هست
سلام
امکانات جدیدی برای وارد کردن کارت جدید تکی و گروهی اضافه خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 19:08
با عرض سلام
اول از همه از کار مثبت و خوبتون تشکر میکنم (منظورم ارتقا و رفع مشکلات Virtual Freer هست)
اگر بشه یه PHP Mailer خوب وسه این اسکریپت ساخت که بشه از این طریق از اکانت های گوگل و یاهو ای میل فرستاد خیلی خوب میشه و به نظرم دیگه کامل کامل شده.
دوم این که به نظرم کارمزد فعلی جی پال بالاست. الان حدود یک ماهی میشه دارم استفاده میکنم حدود 3.4 % کارمزد ور میداره (تو درگاه مستقیم، از هر تراکنش)
خب فرض کنید وقتی بخوایم یه محصول الکترونیک مثل کارت شارژ ایرانسل و همراه اول بفروشیم جی پال اصلا به صرفه نخواهد بود.
توصیه میکنم تصمیمی اتخاذ کنید که این درصد به حدود 1% کاهش پیدا کند که استفاده از سیسیتم جی پال برای فروش کارت شارژ موبایل به صرفه شود.
با تشکر
با سلام خدمت شما
خواهش می کنم
php mailer کاملا" مستقیم با قابلیت اتصال به Yahoo و Google برنامه ریزی و برنامه نویسی شده و به اسکریپت اضافه می گردد
در رابطه با کارمزد جی پال ، فعلآ" برای فروش کارت شارژ نیست. اما همانطور که عرض کردم ، صبر کنید تا درگاه های جدید با کارمزد های جدید مشخص شود ، سپس تغییراتی ایجاد می کنیم
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 19:09
سلام ببخشید من نمونه کد رو میزنم هیچ چیزی نمیاره و صفحه سفید میاد چی کار کنم؟
سلام
شما نمونه کد چه چیزی را میزنید ؟
لطفا" دقیقتر اعلام کنید تا دقیقتر راهنمایی گردد
موفق باشید
sepadl71
September 24th, 2012, 19:10
سلام
میشه یه نسخه آپگرید برا ورژن معمولی ارائه بدین که به ورژن شما ارتقا پیدا کنه.
مرسی
سلام
به روز نسانی به آخرین نسخه ، یه اسکریپت اضافه خواهد شد
موفق باشید
mr-secret
September 24th, 2012, 22:12
دوست عزیز میتونی ماژولی براش اکی کنی که ایمیل خریدار هارو خروجی بده به یک فایل txt این خیلی لازمه برای کایی که میخوان ادرس مشتری هاشون ر داشته باشن
با سپاس
sepadl71
September 24th, 2012, 22:36
دوست عزیز میتونی ماژولی براش اکی کنی که ایمیل خریدار هارو خروجی بده به یک فایل txt این خیلی لازمه برای کایی که میخوان ادرس مشتری هاشون ر داشته باشن
با سپاس
با سلام خدمت شما کاربر گرامی و محترم
امکن خروجی گرفتن از آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه در نسخه های بعدی اضافه خواهد شد
موفق باشید
arash1372
September 24th, 2012, 22:40
scripte jalebie man ke khosham umade dastetoon dard nakone
keyvan_star
September 24th, 2012, 23:54
سلام
دوست عزیز الان کدوم سایت داره 1 روزه میده واینکه آیا می شه روش فروش وی پی ان کرد
keyvan_star
September 24th, 2012, 23:58
سلام
میشه لطف کنید آموزشی چیزی واسه نصب این اسکریپ(درگاه) روی فریر ارائه کنید
واقعا ممنون می شم
mr-secret
September 25th, 2012, 10:05
2- وقتی یوزر و پسورد میخواهد به مشتری بدهد به صورت رمزی میدهد یعنی همان چرت و پرت خودمان - �z�@ �
به نظر من شما اطلاعات کارت ها رو به صورت بک اپ از جای دیگه وارد کردید ! اگر اینطوری هست باید بگم که این مشکل کلا در freer وجود دارد با سپاس
sepadl71
September 25th, 2012, 12:38
سلام
میشه لطف کنید آموزشی چیزی واسه نصب این اسکریپ(درگاه) روی فریر ارائه کنید
واقعا ممنون می شم
این اسکریپت فعلا" به صورت مستقیم و بدون نیاز به هیچ چیز نصب می شود
فقط کافیست اسکریپت را روی هاست خود آپلود نموده و سپس با بازکردن آدرس محل آپلود در مرورگرتان ، به صورت خودکار به صفحه نصب راهنمایی می شوید
نصب این اسکریپت دقیقا" همانند اسکریپت Virtual Freer می باشد
موفق باشید
sepadl71
September 25th, 2012, 12:42
سلام بر اقا سپهر گل
اقا دستت درد نکته ولی چند تا مشکل هست
1- وقتی برای پیگیری شناسه را وارد میکنیم (
- شناسه پرداخت ۱ و یا شناسه پرداخت ۲ معتبر نیست -
2- وقتی یوزر و پسورد میخواهد به مشتری بدهد به صورت رمزی میدهد یعنی همان چرت و پرت خودمان - �z�@ �
سلام ، ممنون
1-در صورتی که شناسه 1 یا 2 خالی باشد و یا فقط فاصله ( ) باشد ، خطای بالا نمایش داده می شود
پیگیری مشکلی داشت که هم اکنون برطرف شد
2-اگر دیتابیس قبلی خود را به اسکریپت جدید منتقل می کنید ، باید کلید رمز نگاری را بر روی کلید رمز نگاره قبلی قرار دهید
موفق باشید
keyvan_star
September 25th, 2012, 12:43
ممنون خیلی لطف کردید
saeedrayane
September 25th, 2012, 12:43
خیلی عایه
ایران هم برنامه نویس های خوبی داره فقط حمایت لازمه
keyvan_star
September 25th, 2012, 13:54
سلام
سپهر جان من اینو نصب کردم یعنی مشکلاتی که واسه خطا می داد الان بر طرف شده رو این
sepadl71
September 25th, 2012, 15:43
نسخه 0.9.1 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و بهره برداری می باشد :
ترمیم آدرس سایت و آدرس فیزیکی محل برنامه در هنگام نصب
تغییر کلید رمز نگاری از 12 حرف به 16 حرف
مرحله بندی صفحه نصب و استفاده از کوکی
تعمیر بخش و صفحه پیگیری خرید
در تغییرات بالا ، اساسی ترین تغییر به صورت قرمز مشخص شده است. پس برای ترمیم و اسفاده از گزینه قرمز رنگ ، از نسخه 0.9.1 استفاده نمایید.
موفق و بیروز باشید
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.1.zip)
keyvan_star
September 25th, 2012, 15:55
سپهر جان می شه آپدیت کرد یا باید دوباره نصبش کنیم
می شه یه توضیح بدی
sepadl71
September 25th, 2012, 17:23
سپهر جان می شه آپدیت کرد یا باید دوباره نصبش کنیم
می شه یه توضیح بدی
سلام
آپدیت خودکار و هوشمند وجود ندارد
اما شما میتوانید فقط فایل follow.php را جایگزین فایل فعلی خود کنید ، چون در این به روز رسانی ، تنها فایل follow.php تغییراتی داشته و سایر تغییرات برای مراحل و قسمت نصب می باشد
موفق باشید
amireza21
September 25th, 2012, 17:43
نسخه 0.9.1 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و بهره برداری می باشد :
در تغییرات بالا ، اساسی ترین تغییر به صورت قرمز مشخص شده است. پس برای ترمیم و اسفاده از گزینه قرمز رنگ ، از نسخه 0.9.1 استفاده نمایید.
موفق و بیروز باشید
سپپهر جان یه مشکلی هست
ما الان فرییر رو نصب کردیم اما اگه بخوایم این پنل رو نصب کنیم باید فرییر عادی قبلی رو پاک کنیم که اطلاعاتمون میپره
میشه راهی باشه که آپگرید کنیم ؟ فرییر عادی رو به فرییر شما ؟
amireza21
September 25th, 2012, 17:46
سلام
آپدیت خودکار و هوشمند وجود ندارد
اما شما میتوانید فقط فایل follow.php را جایگزین فایل فعلی خود کنید ، چون در این به روز رسانی ، تنها فایل follow.php تغییراتی داشته و سایر تغییرات برای مراحل و قسمت نصب می باشد
موفق باشید
یعنی ما فایل follow.php رو ویرایش کنیم تمام تغییرات اعمال میشه ؟ و مشکلی در فرییر قبلی که داریم پیش نمیاد ؟
miladavz2553
September 25th, 2012, 20:27
موفق و بیروز باشید
سلام
آیا با دانلود این نرم افزار که ورژنش جدید هست، همه اطلاعات قبلی پاک میشه؟
یا میشه ورزن قبلی و اصلی این نرم افزار رو به این ورژن آپگرید کرد؟
اگر میشه، بفرمائید چجوری باید آپگرید کنیم؟
مرسی
WhitePrince
September 25th, 2012, 21:32
اگه این امکان رو قرار بدید که سبد خرید وجود داشته باشه و مشتری بتونه چندتا محصول رو در سبد خریدش اضافه کنه خوبه .
اگه قسمتی رو هم درست کنید که کاربرا بتونن عضو بشن و به پشتیبانی تیکت بفرستند .
مرسی ممنون
sepadl71
September 25th, 2012, 22:48
یعنی ما فایل follow.php رو ویرایش کنیم تمام تغییرات اعمال میشه ؟ و مشکلی در فرییر قبلی که داریم پیش نمیاد ؟
راهی که اعلام کردم برای تغییر نسخه 0.9 به 0.9.1 می باشد
موفق باشید
sepadl71
September 25th, 2012, 22:53
سلام
آیا با دانلود این نرم افزار که ورژنش جدید هست، همه اطلاعات قبلی پاک میشه؟
یا میشه ورزن قبلی و اصلی این نرم افزار رو به این ورژن آپگرید کرد؟
اگر میشه، بفرمائید چجوری باید آپگرید کنیم؟
مرسی
برای آپ گرید از نسخه اصلی و قبلی به JayPalEdition ، می توانید فایلهایجدید را جایگزین فایلهای قبلی کنید و سپس پوشه installer را حذف کنید
با این کار ، فایلهای جدید را با فایلهای قبلی تعویض نمودید ، اما تنظیمات دیتا بیس ، تنظیمات کاربری و کلید رمز نگاری با توجه به فایل incloud/configuration.php ، هیچ تغییری نمی کند
موفق باشید
sepadl71
September 25th, 2012, 22:55
اگه این امکان رو قرار بدید که سبد خرید وجود داشته باشه و مشتری بتونه چندتا محصول رو در سبد خریدش اضافه کنه خوبه .
اگه قسمتی رو هم درست کنید که کاربرا بتونن عضو بشن و به پشتیبانی تیکت بفرستند .
مرسی ممنون
سلام
سبد خرید ، برای نسخه های بعدی برنامه ریزی شده و به نسخه های بعد اضافه خواهد شد
ثبت نام کاربران بررسی شده و در نسخه های جدید قرار داده می شود
سیستم تیکتینگ ، شاید در نسخه های بعدی اضافه شود
موفق باشید
dehdasht1
September 25th, 2012, 23:54
اینم یه قالب بسیار زیبا و متفاوت برا این اسکریپت
برای استفاده از این قالب ابتدا پوشه های templates , statics , images را از محل نصب اسکریپت پاک کنید سپس قالب را از ضمیمه دانلود کنید و در محل نصب اسکریپت اکسترکت کنید.
نسخه 0.9.2 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
قابلیت نصب یک یا چند قالب جدید
قابلیت انتخاب قالب از بخش تنظیمات مدیریت
لازم به ذکر است قالب های قابل نصب و انتخاب ، هنوز توسط جی پال ارائه نشده است.
به زودی آموزش ساخت قالب برای استفاده در Virtual Freer JayPalEdition در همین تاپیک قرار داده می شود.
پس برای جلوگیری از بروز مشکلات نصب و انتخاب قالب با استفاده از قالب های فعلی ، فعلا" از هیچ قالبی استفاده نکنید.
موفق و بیروز باشید.
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.2.zip)
sepadl71
September 26th, 2012, 17:54
آموزش ساخت قالب برای استفاده در Virtual Freer JayPalEdition
برای ساخت قالب ، ابتدا باید در رابطه با دایرکتوری های قالب ها اطلاعات زیر را مطالعه نمایید :
دایرکتوری قالب ها به شکل زیر می باشد :
پوشه templates
پوشه templates -> پوشه {نام-قالب}
پوشه templates -> پوشه {نام-قالب} -> فایلهای tpl
پوشه statics
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب}
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه css
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه css -> فایلهای css
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه fonts
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه fonts -> فایلهای font
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه images
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه images -> فایلهای image
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه js
پوشه statics -> پوشه {نام-قالب} -> پوشه js -> فایلهای js
پس از مطالعه و ایجاد پوشه ها و فایلهای بالا ، نیاز مند طراحی قالب می باشید
اصلی ترین بخش ، فراخوانی فایلهای css و js می باشد.
فراخوانی فایلهای بالا ، باید در فایل :
پوشه templates -> پوشه {نام-قالب} -> فایل header.tpl
انجام پذیرد.
برای فایلهای css به شکل زیر :
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="statics/{نام-قالب}/css/{نام-فایل}.css" />
برای فایلهای js به شکل زیر :
در ضمن، در هنگام طراحی قالب جدید ، آدرس fontها و imageها را در فایلهای css و tpl با دقت وارد نمایید.
اگر نکته جدید و یا سوالی بود، در همین تاپیک اعلام کنید.
موفق و پیروز باشید...
vahidslayer
September 26th, 2012, 18:36
اقای سپهر که گفته تو ورژن جدید نمیشه وی پی ان فرروخت
همه باید جم کنن
masterphp
September 26th, 2012, 18:42
همه باید جم کنن
میشه ولی نباید اون کلمه ها رو استفاده کنی
mamali23
September 26th, 2012, 18:43
اگر استفاده از اون کلمه های به صورت عکس باشه باز هم مشکلی هست؟
WhitePrince
September 26th, 2012, 18:43
سلام
من آخرین ورژن 0.9.2 رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی تو قسمت کارت ها مشخصات وارد می کنم بعد از تحویل کالا اون چیزی رو که وارد کردم نشون نمیده .
باتشکر و احترام
meysam099
September 26th, 2012, 19:08
سلام بنده حدود 3 ماه هست كه دارم از اين سيستم استفاده ميكنم تراكنش ماليم هم زياد بوده كه كل مبلغ رو در حدود 24 ساعت بعد از درخواست بنده به حساب ايشان واريز شده و از اين سيستم كاملا راضي هستم
با تشكر وحيد خدادادي
sepadl71
September 26th, 2012, 19:59
همه باید جم کنن
میشه ولی نباید اون کلمه ها رو استفاده کنی
اگر استفاده از اون کلمه های به صورت عکس باشه باز هم مشکلی هست؟
با سلام خدمت شما کاربران گرامی
همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی شد ، در درگاه بانک ملت به جز کنترل دامین فروشگاه ، محویات سایت فروشگاه هم بررسی خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
September 26th, 2012, 20:01
سلام
من آخرین ورژن 0.9.2 رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی تو قسمت کارت ها مشخصات وارد می کنم بعد از تحویل کالا اون چیزی رو که وارد کردم نشون نمیده .
باتشکر و احترام
لطفا" اطلاعات فروشگاه + اطلاعات مدیریت + کلید رمز نگاری را با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
vahidslayer
September 26th, 2012, 20:09
همانطور که در ایمیل اطلاع رسانی شد ، در درگاه بانک ملت به جز کنترل دامین فروشگاه ، محویات سایت فروشگاه هم بررسی خواهد شد
موفق باشید
همین دیگه پس نباید بفروشیم
باید تغییر درگاه پرداخت بدیم
mamali23
September 26th, 2012, 20:11
بانک پاسارگاد طراحی درگاهش فوق العاده گیج کنندست. ما داریم نیمی از مشتریامون رو سر همین مسأله از دست میدیم.
بانک ملت هم که ذاتاً موجود سخیفیه، اصلا ارزش نداره آدم بهش فکر کنه
Download
September 26th, 2012, 20:19
اقای عادل
من میخوام اسکریپت شما را نصب کنم
ولی
قبلا فایل virtual.sql اسکریپ معمولی فریر را ایمپورت کردم نیاز هست که اون پاک بشه
نحوه پاک کردنش را توضیح دهید لطفا
amiredge
September 26th, 2012, 20:20
سامان كه بهتره
ali.graph
September 26th, 2012, 20:48
یعنی پس دیگه س*اکس و وی*ی*ن تعطیل ؟ پس اینم در نظر داشته باشید که الان شما میگی روزانه 850 خورده ای تراکنش دارید مطمعن باشین این امکان قط بشه این تراکنشا روزی 85 تا هم نمیشه الان 80% سایتای س*اک*س و و*ی پی ان از سیستم شما استفاده میکنن
caspiannets
September 26th, 2012, 21:12
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
caspiannets
September 26th, 2012, 21:28
در ضمن آقا سپهر من تقریبا 5-6 نوع قالب آماده کردم که فقط کافیه فایل زیپ شده قالب رو در محل نصب unzip کرد قالب به راحتبپی تغییر می کنه و هیچ مشگلی پیش نمیاد اگه خواستید به من ایمیل بزنید .
payam_sts@yahoo.com
radinhost
September 26th, 2012, 22:08
با سلام
با تغییر جدید اگر از کلمه هایی که گفتین استفاده نکنیم امکان فروش چیز پی ان هست رو درگاه شما؟
shirazdownload
September 26th, 2012, 22:32
سلام
باتشکر و احترام
دوست عزیز احتمالا شما محصول که اضاف کردین فید هارو خالی گذاشتید . باید در قسمت محصول اسمی برای فید ها بگذارید
shirazdownload
September 26th, 2012, 22:37
آقا من میخوام درگاه بانک ملت استفاده کنم چی کار باید انجام بدم؟
دوست عزیز هنوز سایت جی پاد درگاه بانک ملت رو اضاف نکرده . خودشون خبر میدن
shahabhost
September 26th, 2012, 22:45
در رابطه با سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، حرف های شما صحیح است ، اما جی پال ، با روزی 3 الی 4 میلیون تومان تراکنش جاری ، برترین فروشنده پی پاد می باشد و هم اکنون در حال ایجاد تغییرات مفیدی در سامانه برای استفاده بهتر و سریعتر می باشیم
کارمزد ثابت ما 1.4درصد و 2.4درص می باشد، که درصورت دریافت کارمزد توسط بانک از ما ، این مقدار به کارمزد ما اضافه خواهد شد. لازم به ذکر است ، بیش از 50 درصد بانک های دیگر ، کارمزد دریافت نمی کنند ، که پس از اضافه شدن آنها ، کارمزدشان ثابت است
در رابطه با هزینه ماهیانه ، تنها برای کاربرانی می باشد که مایل به استفاده از درگاه اجاره ای می باشند. بدین صورت که با پرداخت فعلا" 36 هزار تومان در ماه ، کارمزد خود را نصف می کنند! که البته این درگاه (درگاه اجاره ای) فعلا" غیر فعال می باشد
سیستم کاری و نوع فعالیت ما بر روی این اساس بسته شده ، تا چند هفته دیگر ، جی پال حقوقی شده و با توجه به فعالیت های قانونی ما ، ما باید 5% از سود دریافت شده را بابت مالیات بپردازیم که از این رو 5 % به کل کارمزد ما (یعنی 5 قسمت از 100 قسمت 2.4درصد) اضافه شده و از آن طرف ما بابت مالیات می پردازیم
در آینده ای نزدیک ، سیستم های جدیدی را رونمایی می کنیم ، اما همیشه به صورت دقیق و منطقی کارمزد دریافت می کنیم
موفق و پیروز باشید
سلام و احترام
ولی به نظر خودتون بنده کاربر به عنوان مثال ،شما رو انتخاب میکنم که شرایطی که عرض کردید رو دارید مثلا کارمزد از 2 درصد بیشتر هست و در صورت دریافت کارمزد بانک از شما این بیشتر از 3 درصد هم خواهد شد ( استفاده از درگاه پرداخت پی پاد برای ارائه دهنده درگاه پرداخت جالب نیست ) امنیت و تضمین خرید برای خریدار صفر هست!
یا درگاهی رو انتخاب میکنم که کارمزد یک درصد هست و استفاده از سیستم رایگان هست و سیستم کاربری پیشرفته و ... داره ؟
خوب قطعا گزینه دوم که شما نیستید رو انتخاب میکنم
منظور بنده این هست که امکان جدیدی اضافه کنید که هیچ سرویس دهنده ای در حال حاظر ارائه نمیده
به عنوان مثال در همین تایپیک اعلام کردید بلافاصله بعد از خرید با کسر کارمزد به حساب پذیرنده واریز بشه
به نظر من ایده خیلی جالی هست!
و بزرگترین مشکلی که از نظر من دارید
سیستمی هست که برای کاربرتون طراحی کردید!!!
موفق باشید
WhitePrince
September 26th, 2012, 22:59
لطفا" اطلاعات فروشگاه + اطلاعات مدیریت + کلید رمز نگاری را با پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
سلام
باتشکر از شما مشکل رفع شد .
h4w1d
September 27th, 2012, 01:04
سلام....
آقا هر چه زودتر این ملت و راه بندازید...
از دیروز 15 تا مشتری (70000 تومان) و سر این پاسارگاد از دست دادم.......
:109::109:
دمتون گرم
sepadl71
September 27th, 2012, 01:37
اقای عادل
من میخوام اسکریپت شما را نصب کنم
ولی
قبلا فایل virtual.sql اسکریپ معمولی فریر را ایمپورت کردم نیاز هست که اون پاک بشه
نحوه پاک کردنش را توضیح دهید لطفا
با سلام خدمت شما
اگر شما قبلا" از ورژن اصلی استفاده می کردید و الآن میخواهید به ویرایش JayPalEdition تغییر دهید ، می توانید از دیتابیس سیستم قبلی خروجی sql دریافت کنید و آنرا در پوشه Installer و به جای virtual.sql قرار دهید تا هنگام نصب از اطلاعات دیتابیس قبلی استفاده گردد
لازم به ذکر است ، در مراحل نصب ، حتما" از کلید رمز نگاری قبلی استفاده نمایید. در غیر اینصورت دیتابیس شما غیر قابل خواندن می شود
موفق باشید
sepadl71
September 27th, 2012, 01:38
یعنی پس دیگه س*اکس و وی*ی*ن تعطیل ؟ پس اینم در نظر داشته باشید که الان شما میگی روزانه 850 خورده ای تراکنش دارید مطمعن باشین این امکان قط بشه این تراکنشا روزی 85 تا هم نمیشه الان 80% سایتای س*اک*س و و*ی پی ان از سیستم شما استفاده میکنن
ما همه جور کاربر روی سیستممون داریم
همچنین هم اکنون برای درگاه پاسارگاد ، دامین *****ینگ در حال استفاده می باشد
همانطور که در ایمیل اعلام کردیم ، کنترل و ***** محتویات سایت ، تنها بر روی درگاه بانک ملت قرار داده خواهد شد
چون درگاه بانک ملت ما ، 1 بار مسدود شده بود و هم اکنون با تعهد نامه کتبی مجددا" فعال شد ، پس ما باید کلیه تراکنش های غیر مجاز به درگاه بانک ملت را مسدود کنیم ، چون تعهد ماست
موفق باشید
sepadl71
September 27th, 2012, 01:45
سلام و احترام
ولی به نظر خودتون بنده کاربر به عنوان مثال ،شما رو انتخاب میکنم که شرایطی که عرض کردید رو دارید مثلا کارمزد از 2 درصد بیشتر هست و در صورت دریافت کارمزد بانک از شما این بیشتر از 3 درصد هم خواهد شد ( استفاده از درگاه پرداخت پی پاد برای ارائه دهنده درگاه پرداخت جالب نیست ) امنیت و تضمین خرید برای خریدار صفر هست!
یا درگاهی رو انتخاب میکنم که کارمزد یک درصد هست و استفاده از سیستم رایگان هست و سیستم کاربری پیشرفته و ... داره ؟
خوب قطعا گزینه دوم که شما نیستید رو انتخاب میکنم
منظور بنده این هست که امکان جدیدی اضافه کنید که هیچ سرویس دهنده ای در حال حاظر ارائه نمیده
به عنوان مثال در همین تایپیک اعلام کردید بلافاصله بعد از خرید با کسر کارمزد به حساب پذیرنده واریز بشه
به نظر من ایده خیلی جالی هست!
و بزرگترین مشکلی که از نظر من دارید
سیستمی هست که برای کاربرتون طراحی کردید!!!
موفق باشید
تمامی عرایض شما کاملا" درسته ، اما ما از بهمن ماه سال پیش همین روند رو پیش گرفتیم و بهتون قول میدم که تا چندین و چند سال دیگر ، کارمزد پایه و ثابتی داشته باشید
سیستم ما دارای کارمزد پایه و ثابتی است ، و از طرفی امکانات آن روز به روز در حال افزایش و عملکرد بهتر می باشد
بنده قبول دارم که درگاه های کم هزینه تری نسبت به ما هم وجود دارند ، اما اکانات فعلی و امکانات آینده ای که مرحله به مرحله به سیستم اضافه خواهد شد رو هم در نظر بگیرید
در رابطه با واریز وجه آنی ، به دلیل امکانات فعلی سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، ما مجبوریم که از آن استفاده و واریز وجه را تنها به کارتهای بانک پاسارگاد داشته باشیم. البته در این زمینه ، محدودیت های زیادی هم داریم
در رابطه با ناحیه کاربری ، فکر نمی کنم مشکلی داشته باشد. ناحیه کاربری فروشندگان ما ، هم ایمن و هم کاملا" ساده و گویا می باشد. اگر کمی و کسری دارد ، شما باید اعلام کنید تا به سیستم اضافه شود ؛ ما از دید سرویس دهنده به ماجرا نگاه می کنیم
موفق و پیروز باشید
sepadl71
September 27th, 2012, 01:46
سلام....
آقا هر چه زودتر این ملت و راه بندازید...
از دیروز 15 تا مشتری (70000 تومان) و سر این پاسارگاد از دست دادم.......
:109::109:
دمتون گرم
درگاه بانک ملت به زودی فعال می گردد
موفق باشید
Download
September 27th, 2012, 02:03
با سلام خدمت شما
اگر شما قبلا" از ورژن اصلی استفاده می کردید و الآن میخواهید به ویرایش JayPalEdition تغییر دهید ، می توانید از دیتابیس سیستم قبلی خروجی sql دریافت کنید و آنرا در پوشه Installer و به جای virtual.sql قرار دهید تا هنگام نصب از اطلاعات دیتابیس قبلی استفاده گردد
لازم به ذکر است ، در مراحل نصب ، حتما" از کلید رمز نگاری قبلی استفاده نمایید. در غیر اینصورت دیتابیس شما غیر قابل خواندن می شود
موفق باشید
مرسی از توضیح
ولی من دیتابیس قبلی را پاک کردم و نیازی بهش ندارم
گفتم اگر لازمه تغیراتی که فایل virtual.sql قبلی به وجود اورده را پاک کنم که روشش را بلد نیستم
سلام
یک ایده دیگر به ذهنم رسید که در ورژن جدید که گفتید امکان ایجاد حساب کاربری برای کاربران وجود خواهد داشت قابل استفاده خواهد بود .
می توانید قسمت بازاریابی را در سیستم حساب کاربری قرار دهید که کاربر بتونه مشتری معرفی کنه و از فروش درصد بگیره مثله whmcs
همین طور قسمت تیکت و امکان مشاهده مشخصات کالاهای خریداری شده اضافه شود عالی می شود ، علاوه بر پیشنهاد سبد خرید که دادم .
باتشکر واحترام
sepadl71
September 27th, 2012, 14:32
مرسی از توضیح
ولی من دیتابیس قبلی را پاک کردم و نیازی بهش ندارم
گفتم اگر لازمه تغیراتی که فایل virtual.sql قبلی به وجود اورده را پاک کنم که روشش را بلد نیستم
خیر ، فایل های virtual.sql همه گی یک کار انجام می دهند
اما در زمان نصب ، حتما" باید Import شوند
موفق باشید
sepadl71
September 27th, 2012, 14:35
سلام
یک ایده دیگر به ذهنم رسید که در ورژن جدید که گفتید امکان ایجاد حساب کاربری برای کاربران وجود خواهد داشت قابل استفاده خواهد بود .
می توانید قسمت بازاریابی را در سیستم حساب کاربری قرار دهید که کاربر بتونه مشتری معرفی کنه و از فروش درصد بگیره مثله whmcs
همین طور قسمت تیکت و امکان مشاهده مشخصات کالاهای خریداری شده اضافه شود عالی می شود ، علاوه بر پیشنهاد سبد خرید که دادم .
باتشکر واحترام
در این رابطه ، همانطور که عرض شد ، باید برنامه ریزی هایی انجام شود
در رابطه با پنل بازاریابی هم ، مشکلات تسویه حساب و ... وجود دارد که باید پس از بررسی کامل و دقیق برنامه نویسی شود
سیستم تیکتینگ پشتیبانی هم به همین شکل
شاید در نسخه 1.0 اضافه نشود ، اما در نسخه های بعدی ، حتما" با برنامه ریزی اضافه خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
September 27th, 2012, 18:46
نسخه 0.9.3 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
اضافه شدن پلاگین ارسال ایمیل با GMail SMTP Server (لازم به ذکر است ، این پلاگین فقط برای ایمیل های @gmail.com و @googlemail.com می باشد)
قرار دادن پلاگین JayPal در بخش پلاگین ها
موفق و پیروز باشید.
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.3.zip)
sepadl71
September 27th, 2012, 18:51
نسخه 0.9.3 از اسکریپت Virtual Freer ویرایش JayPalEdition با تغییرات زیر آماده دانلود ، نصب و استفاده می باشد :
اضافه شدن پلاگین ارسال ایمیل با GMail SMTP Server (لازم به ذکر است ، این پلاگین فقط برای ایمیل های @gmail.com و @googlemail.com می باشد)
قرار دادن پلاگین JayPal در بخش پلاگین ها
موفق و پیروز باشید.
لینک دانلود (http://downloads.jaypal.ir/Virtual_Freer_JayPalEdition_V0.9.3.zip)
لازم به ذکر است ،
اگر برای ورود به ایمیل خود ، از دو رمز استفاده می کنید ، باید پسوورد SMTP ایمیل خود را از لینک زیر دریافت نمایید :
https://accounts.google.com/IssuedAuthSubTokens
موفق باشید
VatanDC
September 27th, 2012, 21:54
اگه قالب اختصاصی داشته باشیم ؟ با طراحی شما بهم نمی خوره ؟
sepadl71
September 27th, 2012, 22:13
اگه قالب اختصاصی داشته باشیم ؟ با طراحی شما بهم نمی خوره ؟
سلام
پیشنهاد میشه خودتون با یک طراح یا یک برنامه نویس ، قالبتون رو با روشی که در اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f42/42882/index36.html#post552220)آموزش داده ایم به شکل یک قالب فابل نصب در آورده و پس از نصب این اسکریپت ، قالب ساخته شده خودتون رو روش نصب کنید.
پس از نصب ، به راحتی می توانید قالب خود را تعویض نمایید
موفق باشید
nima imani
September 28th, 2012, 03:37
ما که 2 ماهه داریم استفاده میکنیم از این سرویسها کاملا هم راضی هستیم
فعلا هم منتظر آخرین ورژن هستیم :67:
kaka22_milan
September 28th, 2012, 15:23
سلام من اسکریپت شما که شامل درگاه امن پاسارگاد هست را نصب کردم ولی این ارور را موقع خرید اینترنتی میده.
خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید
لطفا پیگیری کنید
loshilo
September 28th, 2012, 16:54
سلام من اسکریپت شما که شامل درگاه امن پاسارگاد هست را نصب کردم ولی این ارور را موقع خرید اینترنتی میده.
خطایی در روند خرید رخ داده است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی پرداخت امن تماس بگیرید
لطفا پیگیری کنید
بله به من هم همين خطا رو داد
masterphp
September 28th, 2012, 17:16
مشکل از پاسارگاد هست از جی پال نیست
kaka22_milan
September 28th, 2012, 18:51
کسی جوابگو نیست؟ کی درست میشه؟
vps118
September 28th, 2012, 21:59
سلام کی میتونه این قالب رو برای فرر بزنه؟
فروشگاه آنلاين كارت شارژ ايرانسل|Irancell charge|خريد اينترنتي كارت شارژ ايرانسل (http://irancellcharge.com/)
اقای سپهر ممیز عادل شما میتونید برای فرر همچین قالبی طراحی کنید من خوشم اومده از این قالب..
vps118
September 29th, 2012, 03:27
این قالب هم خوبه اگه برای فرر طراحی کنین ممنون میشم
فروش اینترنتی شارژ ایرانسل , شارژ همراه اول (http://hamrah3.com/)
esmaeil1
September 29th, 2012, 12:18
سلام ممنون از سایت خوبتون که کار همه رو راه انداخت !
اما امروز یه مشکل برام پیش اومد اونم این که وقتی میخوام برم پشتیبانی سایت کلا از سایت خارج میشه و پول هم ایمیلش اومده که واریز شده اما تو حساب نیست
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد .. مثلا بیایم فکتور بزنیم به مبلغ فلان .. که به طرف بدیم پرداخت کنه
البته این واسه موارد خاص هست ولی خیلی ضروریه
mohandes_fs
September 29th, 2012, 23:28
امکان ارائه ی کد تخفیف هم بزارید عالی میشه
caspiannets
September 29th, 2012, 23:41
کسانی که قالب خوب و حرفه ای می خواهند ایمیل بدن با قیمت مناسب انجام میدم
payam_sts@yahoo.com
h4w1d
September 30th, 2012, 00:55
امیدوارم این درگاه ملت زودتر را بیفته.... چون واقعا این پاسارگاد رو مخهههه
vps118
September 30th, 2012, 03:36
بانک پاسارگاد ارور میده!
خطااطلاعات ارسالی از سوی فروشگاه مربوطه نادرست است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید.:پایانه شناخته شده نیست. فروش اینترنتی شارژ (http://accmax.net/pay/)
mamali23
September 30th, 2012, 11:38
این تاپیک داره میشه مثل خیلی از سایتهای پشتیبان که فقط دارن مشکلات شخصیشونو میگن همه ، یه سری هم دارن فقط تبلیغ طراحی انجام میدن
یکم رعایت کنید ، به اصل سیستم توجه کنید بزارید پیشرفت کنه سیستم.
یه مدراتور نیست اینجا که رسیدگی کنه به بحث اصلی این تاپیک؟!
ali.ms
September 30th, 2012, 17:11
من جا داره از آقا سپهر یک تشکر ویژه کنم و از اینکه دارن وقت میزارن واقعا سپاس گذارم
دوستان هم این دو نکته رو گفتم عالی میشه اگه داشته باشه
امکان ارائه ی کد تخفیف
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد
و به نظرم قسمتی باشه برای تمدید کردن اشتراک های قبلیشون یه فیلد رو پر کنن
sepadl71
September 30th, 2012, 20:03
لطفا پیگیری کنید
این مشکل معمولا" از تنظیم اشتباه پلاگین جی پال می باشد
اگر از تنظیمات پلاگین اطمینان دارید ، قطعا" مشکل از سامانه پرداخت امن پاسارگاد می باشد
موفق باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:04
سلام کی میتونه این قالب رو برای فرر بزنه؟
فروشگاه آنلاين كارت شارژ ايرانسل|Irancell charge|خريد اينترنتي كارت شارژ ايرانسل (http://irancellcharge.com/)
اقای سپهر ممیز عادل شما میتونید برای فرر همچین قالبی طراحی کنید من خوشم اومده از این قالب..
سلام
چهارچوب این قالب ، به قالب اصلی اسکریپت نمی خورد
اما از دوستان درخواست کنید ، چیزی شبیه به اون رو براتون تولید کنند
موفق باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:07
سلام ممنون از سایت خوبتون که کار همه رو راه انداخت !
اما امروز یه مشکل برام پیش اومد اونم این که وقتی میخوام برم پشتیبانی سایت کلا از سایت خارج میشه و پول هم ایمیلش اومده که واریز شده اما تو حساب نیست
با سلام خدمت شما
جزئیات رو پیام خصوصی کنید تا پیگیری شود
موفق باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:09
جناب عادل یه مورد بسیار مهمی که یادم رفته بود
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد .. مثلا بیایم فکتور بزنیم به مبلغ فلان .. که به طرف بدیم پرداخت کنه
البته این واسه موارد خاص هست ولی خیلی ضروریه
با سلام خدمت شما
پس از بررسی ، برنامه نویسی شده و به نسخه های جدید اضافه می شود
موفق باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:10
امکان ارائه ی کد تخفیف هم بزارید عالی میشه
سلام
در نسخه های جدید اضافه خواهد شد
پیروز باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:11
بانک پاسارگاد ارور میده!
خطااطلاعات ارسالی از سوی فروشگاه مربوطه نادرست است. لطفاً مجدداً تلاش کنید. در صورت بروز مجدد خطا، با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید.:پایانه شناخته شده نیست. فروش اینترنتی شارژ (http://accmax.net/pay/)
با سلام خدمت شما
از طریق ایمیل ، به کلیه کاربران جی پال اطلاع رسانی شد
موفق باشید
sepadl71
September 30th, 2012, 20:14
من جا داره از آقا سپهر یک تشکر ویئه کنم و از اینکه دارن وقت میزارن واقعا سپاس گذارم
دوستان هم این دو نکته رو گفتم عالی میشه اگه داشته باشه
امکان ارائه ی کد تخفیف
امکانی رو ایجاد کنید که بشه فاکتور به صورت دستی وارد کرد
و به نظرم قسمتی باشه برای تمدید کردن اشتراک های قبلیشون یه فیلد رو پر کنن
با سلام خدمت شما
خواهش می کنم ، این فعالیت کل گروه جی پال هست ، نه شخص بنده
دو نکته اولی چون عمومی تر هست ، به زودی قرار داده خواهد شد
نکته آخری هم ، باید با اقدامات قبلی طراحی شود
موفق باشید
pedramsistani
September 30th, 2012, 23:01
ببخشید درگاه ملت کی آماده میشه؟
mohsen12
October 1st, 2012, 00:24
ویرایش
agraph
October 1st, 2012, 00:55
سلام
درگاه بانک ملت کی آماده میشه؟
الان بانک پاسارگاد کار می کنه ممکن بازم قطعی پیش بیاد؟بعد اگه بانک ملت اضافه بشه بانک پاسارگاد بر می دارید؟
در مورد بانک ملت بیشتر میشه توضیح بدید که چه سایت هایی نمی تونن استفاده کنن؟
مر30
HosseinMp
October 1st, 2012, 01:03
چجوری میشه درگاه بانک ملت جی پال رو روی سایت قرار داد؟
HosseinMp
October 1st, 2012, 01:20
انگار دوباره بانک پاسارگاد از کار افتاده!!
agraph
October 1st, 2012, 01:55
بله قطع شده
mohandes_fs
October 1st, 2012, 16:45
من اسکریپت جدید رو نصب کردم(آخرین نسخه) ولی هر کاری میکنم چیزی سیو نمیشه
مثلا میخوام اسم سایت رو بزارم ذخیره می کنم بر میگردم می بینم ذخیره نشده
چی کارش میشه کرد؟
amireza21
October 1st, 2012, 18:01
لطفا لینک دانلود پلاگین پرداخت بانک ملت برای جی پال رو بدید
کسی هست آموزش نصب این سیستمو بده ؟؟
ما الان جی پال داریم که پاسارگارد داره
میخوایم هم پاسارگارد داشته باشیم هم ملت چه کننیم ؟
sepadl71
October 2nd, 2012, 01:23
سلام
درگاه بانک ملت کی آماده میشه؟
الان بانک پاسارگاد کار می کنه ممکن بازم قطعی پیش بیاد؟بعد اگه بانک ملت اضافه بشه بانک پاسارگاد بر می دارید؟
در مورد بانک ملت بیشتر میشه توضیح بدید که چه سایت هایی نمی تونن استفاده کنن؟
مر30
ببخشید درگاه ملت کی آماده میشه؟
چجوری میشه درگاه بانک ملت جی پال رو روی سایت قرار داد؟
برنامه نویسی سیستم و نوع جدید درگاه پرداخت یانک ملت هنوز تکمیل نشده
به احتمال زیاد ، از جمعه همین هفته تکمیل شود و در دسترس عموم قرار گیرد
در درگاه بانک ملت کارمزد 2.4درصد بوده و تمامی محتویات سایت شما (دامنه و عنوان و محتویات value و inner text و outerhtml هر تگ) قبل از انجام تراکنش بر رسی خواهد شد و اگر مشکلی نداشت ، پس از تایید فاکتور صادر می گردد
در سیستم ما تا درگاه بانکی دچار مشکل نشود و مشکل ساز نشود ، از سیستم حذف نخواهد شد
پس از تکمیل برنامه نویسی وافزودن درگاه به سیستم ، از طریق ایمیل به همه ی کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
October 2nd, 2012, 01:25
من اسکریپت جدید رو نصب کردم(آخرین نسخه) ولی هر کاری میکنم چیزی سیو نمیشه
مثلا میخوام اسم سایت رو بزارم ذخیره می کنم بر میگردم می بینم ذخیره نشده
چی کارش میشه کرد؟
با سلام خدمت شما کاربر محترم
مشخصات مدیریت هاست + مشخصات مدیریت اسکریپت را پیام خصوصی کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
sepadl71
October 2nd, 2012, 01:26
لطفا لینک دانلود پلاگین پرداخت بانک ملت برای جی پال رو بدید
کسی هست آموزش نصب این سیستمو بده ؟؟
ما الان جی پال داریم که پاسارگارد داره
میخوایم هم پاسارگارد داشته باشیم هم ملت چه کننیم ؟
پلاگین استفاده از درگاه بانک ملت و درگاه جدید بانک پاسارگاد از طریق ایمیل و همین تاپیک و - http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index130.html - اطلاع رسانی خواهد شد و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت
شاد باشید
sepadl71
October 2nd, 2012, 01:38
انگار دوباره بانک پاسارگاد از کار افتاده!!
بله قطع شده
با توجه به بررسی های انجام شده ، متاسفانه سامانه پرداخت امن پاسارگاد ، از ساعت 00:00 تا ساعت 09:00 صبح دو شنبه 10 مهر 1391 دچار مشکل شده بود
امیدواریم مشکلات این چنینی در درگاه بانک ملت به وجود نیاید
موفق باشید
mohandes_fs
October 2nd, 2012, 12:40
مشخصات مدیریت هاست + مشخصات مدیریت اسکریپت را پیام خصوصی کنید تا بررسی گردد
پیروز باشید
با تشکر از شما مشکل حل شد
ali.ms
October 2nd, 2012, 15:36
سلام میخواستم بدونم مشکل فریرر تو انتقال به دروازه بانک پاسارگاد با اینترنت explorer چیه؟
بعد از زدن دکمه پرداخت تو بقیه مرورگر ها ridirect میشه ولی تو internet explorer نمیره تو سایت بانک
n4ser
October 2nd, 2012, 16:09
پلاگین بانک ملت کی اماده میشه ما که تمام مشتریا از دستمون رفت:-w
sepadl71
October 2nd, 2012, 18:30
سلام میخواستم بدونم مشکل فریرر تو انتقال به دروازه بانک پاسارگاد با اینترنت explorer چیه؟
بعد از زدن دکمه پرداخت تو بقیه مرورگر ها ridirect میشه ولی تو internet explorer نمیره تو سایت بانک
سلام خدمت شما
به احتمال زیاد مشکل از تنظیمات مرورگر IE می باشد
پلاگین ما بر پایه JavaScript اطلاعات را به بانک POST می کند
اگر متد جدیدی پیدا و پیاده سازی شد ، پلاگین را به روز می کنیم
پیروز باشید
sepadl71
October 2nd, 2012, 18:31
پلاگین بانک ملت کی اماده میشه ما که تمام مشتریا از دستمون رفت:-w
انشاالله جمعه و یا شنبه در دسترس قرار گیرد
موفق باشید
amireza21
October 2nd, 2012, 20:32
پلاگین استفاده از درگاه بانک ملت و درگاه جدید بانک پاسارگاد از طریق ایمیل و همین تاپیک و - http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index130.html - اطلاع رسانی خواهد شد و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت
شاد باشید
آهان پس هنوز زده نشده !
فقط در این فکر که یکی بونه از هردو درگاه استفاده کنه یکی با ۱/۴ درصد یکی با ۲/۴ کارمزد (پاسارگارد و ملت ) باشید
amireza21
October 2nd, 2012, 20:33
انشاالله جمعه و یا شنبه در دسترس قرار گیرد
موفق باشید
آموزش نصبش کلی و همچنین نحوه نصبش در کنار دروازه پاسارگارد رو بدید
HosseinMp
October 2nd, 2012, 23:45
جی پال قطع شده؟
sepadl71
October 3rd, 2012, 03:25
آهان پس هنوز زده نشده !
فقط در این فکر که یکی بونه از هردو درگاه استفاده کنه یکی با ۱/۴ درصد یکی با ۲/۴ کارمزد (پاسارگارد و ملت ) باشید
با سلام خدمت شما
پس از فعال سازی بانک ملت ، هر دو درگاه متصل است و کارمزد به شرح زیر :
سامانه پرداخت امن پاسارگاد -> 3.4درصد
بانک ملت -> 2.4درصد
فعلا" در رابطه با درگاه غیر مستقیم تصمیم گیری نشده و درگاه های مختلف ، فقط بر روی درگاه مستقیم قابل استفاده می باشد
پیروز باشید
sepadl71
October 3rd, 2012, 03:26
جی پال قطع شده؟
با سلام خدمت شما
مشکل کوچکی بود که در کمتر از 10 دقیقه برطرف شد
موفق باشید
h4w1d
October 3rd, 2012, 22:22
همچنان منتظر بانک ملــــــــــــــت:106:
sepadl71
October 4th, 2012, 01:22
همچنان منتظر بانک ملــــــــــــــت:106:
برنامه نویسی های درگاه های جدید "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" و "بانک ملت" به همراه پلاگین های آنها ، برنامه نویسی شده و در مرحله بررسی می باشد
حد اقل روز جمعه و حد اکثر روز شنبه ، در دسترس فروشنده ها قرار داده می شوذ
موفق باشید
amireza21
October 6th, 2012, 01:27
جناب آقای عادل لطفا اگر امکان دارد کمی سریع تر بعد ثبت نام اکانت ها را فعال نمایید
---
۲ - لطفا امکانی را بگذارید در سامانه جی پال که فروشنده ها در قسمت درخواست واریز وجه
بتوانند به شماره کارت های دیگری که میخوهند مبلغ به آن ها واریز شود وارد نمایند
amireza21
October 6th, 2012, 14:55
جناب عادل یه مشکل بزرگی که جیپال داره اینه که بعد ثبت نام مدت زیادی تا فعال سازی اکانت میگذره .. اگر امکان داره اکانت ها رو زودتر فعال نمایید
hamedmousazadeh
October 6th, 2012, 15:47
سلام
آقا پس این ماژول ها چی شد . به خدا مشتریامون پریدن هاااااااا ........
HosseinMp
October 6th, 2012, 17:05
سلام
بعده هر خرید از حساب کم میکنه ولی میزنه Transfer not verfied و پول هم به حساب نمیاد
چرا اینطوری شده؟
agraph
October 6th, 2012, 17:40
سلام بله دقیقا منم همین مشکل دارم خواهش می کنم از مسولین جی پال که بررسی کنن
mohamad2314
October 6th, 2012, 19:13
کلا jaypal.ir دیگه باز نمیشه آقای عادل بررسی کنید
CrisS
October 6th, 2012, 20:32
سایت کلا پریده. وقتی میخواد به درگاه پرداخت وصل بشه کلا pc هنگ می کنه
HosseinMp
October 6th, 2012, 21:16
مثلا قرار بود بانک ملت وصل بشه نه این بانک پاسارگاد هم بره :-|
amireza21
October 6th, 2012, 22:02
آقا جی پال دان شده !
pedramsistani
October 6th, 2012, 22:18
هم اکنون با آقای ممیز عادل تماس گرفته شد
ایشون گفتند سرور سایتشون از طرف دیتاسنتر بسته شده و در حال پیگیری مشکل هستیم
HosseinMp
October 6th, 2012, 22:28
سرور هم سرورا قدیم :d
h4w1d
October 6th, 2012, 22:44
ای کاش یه ایمیل اطلاعرسانی ارسال می کردید
taher12112
October 6th, 2012, 22:58
آقای عادل گرامی ، ساعت ها هست که سایت شما Down شده و کار همه مشتری های شما متوقف! حداقل در این شرایط اطلاع رسانی فرمایید. برای حضرت عالی که به صورت Enterprise خدمات ارائه میدهید ، نباید مسائلی از این قبیل وجود داشته باشد.
این پست تنها به مثابه انتقاد بیان شده است. امیدوارم که زمینه ساز بهبود خدمات شما گردد.
با سپاس و احترام.
amireza21
October 6th, 2012, 23:11
بدترین حالت همینه که سایت دراه دان بشه
کل یوزا کارشون لنگ میمنونه
هر دقیقه کلی فروش از بین میره ! چه برسه به ساعت
behnam289
October 6th, 2012, 23:14
سلام
سایت کلا قطع شده مشکل کیحل میشود ؟
amireza21
October 6th, 2012, 23:39
جالبه هیچکدوم از مدیران جی پال جوابی نمیدهند !:76:
h4w1d
October 7th, 2012, 00:00
اومدیم ابروش درست کنیم چشم شو ترکوندیم.....
همه از اینکه ملت قراره را بیفته خوشحال بودن که ناگهان.........
امیدواریم هر چه زودتر حل بشه....
HosseinMp
October 7th, 2012, 00:15
تا قبل از ساعت 6 که توی درگاه بانک هم میرفت! پرداخت هم میکرد ولی اکانت تحویل نمیداد! پول هم از حساب کم میکرد و به حساب کاربری جی پال هم اضافه نمیکرد!:-|
HosseinMp
October 7th, 2012, 00:18
ای کاش یه ایمیل اطلاعرسانی ارسال می کردید
امکانش نیست وقتی سایت دان باشه! چون ایمیل سایت جی پال که برای اطلاع رسانی هستش از روی سرور خود سایت هستش و وقتی سایت دان بشه استفاده از ایمیل جهت اطلاع رسانی هم از بین میره اگه اشتباه نکنم!
فقط از طریق این فروم میشد اطلاع رسانی کنند
amireza21
October 7th, 2012, 00:22
لااقل خودشون بیان اینجا بگن کی حل میشه
:76:
123t
October 7th, 2012, 00:24
با سلام
اسکریپت بنده از هاست پاک شده نیاز به نصب برای درگاه jaypal را دارم
کسی برام انجام میده هزینه هم میدم
HosseinMp
October 7th, 2012, 00:28
با سلام
اگه از freer استفاده میکنی اسکریپت رو از freer.ir دانلود کن و توی هاستت اکستراکت کن که نصب بشه
pedramsistani
October 7th, 2012, 02:37
با سلام
پ.خ شد
ali.ms
October 7th, 2012, 11:50
سلام
jaypal کی میخواد درست شه.؟
mohsen12
October 7th, 2012, 12:17
ظاهرا بالا اومد .
h4w1d
October 7th, 2012, 15:40
کسی پاسخگو نیست؟؟؟
caspiannets
October 7th, 2012, 15:51
سایت جی پال در حال بروز رسانی می باشد . .................................................. ............................
siingle_boy
October 7th, 2012, 18:02
آقا این سایتتون چرا اینجور شده کی درست میشه ؟
taher12112
October 7th, 2012, 18:23
این داستان دیگه داره کمی مشکوک میشه:
This is the Kloxo Disable Page
If you are seeing this page, it means that web has been DISABLED.
Please contact the adminstrator...
آیپی هم که مال FDC Servers آمریکا هست.
آقای عادل ، امیدوارم از اطلاعات مشتریانتون بک آپ داشته باشید! خودتون هم که تشریف نمیارید اینجا بفرمایید چه اتفاقی افتاده!!
به نظرم شما برای سایتتون باید از سرور های داخل کشور استفاده کنید که با شرایط اینچنینی مواجه نشید.
sepadl71
October 7th, 2012, 19:57
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
در حال انتقال از سرور مجازی آمریگا به سرور اختصاصی آلمان می باشیم
تا پایان امشب (یک شنبه 16 مهر) و یا فردا صبح (دو شنبه 17 مهر) ، سایت در دسترس عموم قرار داده می شود
لطفا" شکیبا باشید
amireza21
October 7th, 2012, 21:40
تو این یکی دوروزه کلی ضرر کردیم !
mr-secret
October 7th, 2012, 22:17
با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی
در حال انتقال از سرور مجازی آمریگا به سرور اختصاصی آلمان می باشیم
تا پایان امشب (یک شنبه 16 مهر) و یا فردا صبح (دو شنبه 17 مهر) ، سایت در دسترس عموم قرار داده می شود
لطفا" شکیبا باشید
نمیشد یک روز قبلش اعلام کنید ؟؟ ما مشکلی با تراسنفر نداریم ولی سیستم پرداخت سایتمون یه دفعه از کار ببفته و تا بیایم یه روشی پیدا بکنیم یا یه کاری بکنیم .... واسمون ضرر هست
agraph
October 7th, 2012, 22:28
مشکل سایت جی پال انگار رفع شده
خدا کنه دیگه مشکلی پیش نیاد واقعا جی پال خیلی عالی هست البته تو این دو روز خیلی ضرر کردیم امیدوارم جی پال به روال قبلش برگرده و روز به روز پیشرفت کنه
h4w1d
October 7th, 2012, 23:02
الان ملت اضافه شد؟؟
agraph
October 7th, 2012, 23:03
الان ملت اضافه شد؟؟
نه سایتشون بالا اومد - پاسارگاد هم درست شده
HosseinMp
October 8th, 2012, 00:06
همین پاسارگاد درست باشه، ملت پیشکش /:)
amireza21
October 8th, 2012, 23:12
جناب عادل اگر میشه این سوال من رو جواب بدید
الان سیستم فرییر اصلی ( نه ادیت شده جیپال ) با درگاه پاساگارد ججیپال ست شده دارم
میخوام الان بانک ملت هم اضاف کنم چه کنم ؟
۲ - چجوری میشود که فرییر رو به ادیت شما آپگرید کنم ؟
ممنونم
shirazdownload
October 8th, 2012, 23:46
با سلام
لطفا شرایط استفاده از درگاه هارو ذکر کنید .
فقط واسه درگاه بانک ملت کلمات سایت چک میشه یا با آپدیت شدن درگاه بانک پاسارگاد اون هم اینطور شده ؟
rapfather
October 9th, 2012, 00:17
آقا من وقتی میخام به درگاه جی پال وصل شم این ارور میاد account disable چه کنم؟
mr-secret
October 9th, 2012, 00:51
سلام
ایا درگاه اجاره ای کار میکند ؟ یعنی الان میتونم توی کد قرارش بدم و استفاده کنم و هزینه اجاره رو در سایت پرداخت کنم ؟
فکر کنم غی فعال هستند در حال حاصر لطفا بفرمایید که کی فعال میشود شدید در انتظارم
با سپاس
sepadl71
October 9th, 2012, 01:56
تو این یکی دوروزه کلی ضرر کردیم !
نمیشد یک روز قبلش اعلام کنید ؟؟ ما مشکلی با تراسنفر نداریم ولی سیستم پرداخت سایتمون یه دفعه از کار ببفته و تا بیایم یه روشی پیدا بکنیم یا یه کاری بکنیم .... واسمون ضرر هست
مشکل سایت جی پال انگار رفع شده
خدا کنه دیگه مشکلی پیش نیاد واقعا جی پال خیلی عالی هست البته تو این دو روز خیلی ضرر کردیم امیدوارم جی پال به روال قبلش برگرده و روز به روز پیشرفت کنه
الان ملت اضافه شد؟؟
نه سایتشون بالا اومد - پاسارگاد هم درست شده
همین پاسارگاد درست باشه، ملت پیشکش /:)
با سلام خدمت شما کاربران عزیز
با عرض شرمندگی ، دلیل مشکلات و نتیجه آن از طریق ایمیل اطلاع رسانی شد
سربلند باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 02:00
جناب عادل اگر میشه این سوال من رو جواب بدید
الان سیستم فرییر اصلی ( نه ادیت شده جیپال ) با درگاه پاساگارد ججیپال ست شده دارم
میخوام الان بانک ملت هم اضاف کنم چه کنم ؟
۲ - چجوری میشود که فرییر رو به ادیت شما آپگرید کنم ؟
ممنونم
با سلام خدمت شما
1- توضیحات در ایمیل ذکر شده (فایل jaypal.php را از پوشه plugins حذف کنید و پلاگین های جدید را دانلود ، آپلود ، نصب و تنظیم نمایید)
2-فعلا" فکری برای به روز رسانی نکردیم. اگر درست شد ، نسخه بعدی (0.9.5) با قابلیت ویرایش ارائه خواهد شد
موفق باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 02:02
با سلام
لطفا شرایط استفاده از درگاه هارو ذکر کنید .
فقط واسه درگاه بانک ملت کلمات سایت چک میشه یا با آپدیت شدن درگاه بانک پاسارگاد اون هم اینطور شده ؟
با سلام خدمت شما
با توجه به قرار دادی که با بانک ها بستیم ، تمامی شرایط و قوانین بانک ها بر روی سیستم ما پیاده سازی می شود
اما در سیستم ما ، فروش محصولات غیر مجاز به صورت هوشمند بررسی و متوقف می شود
در درگاه جدید بانک پاسارگاد تغییرات سیستمی فقط ایجاد شده است
کنترل همه جانبه در درگاه بانک ملت وجود دارد
پیروز باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 02:04
آقا من وقتی میخام به درگاه جی پال وصل شم این ارور میاد account disable چه کنم؟
با سلام خدمت شما
اگر تازه ثبت نام کردید و اولین باریست که به سیستم وصل می شوید ، مشکل از آدرس دامین فروشگاه شما می باشد
که به دلیل وجود کلمات غیر مجاز ، ***** می شود
شاد باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 02:06
سلام
ایا درگاه اجاره ای کار میکند ؟ یعنی الان میتونم توی کد قرارش بدم و استفاده کنم و هزینه اجاره رو در سایت پرداخت کنم ؟
فکر کنم غی فعال هستند در حال حاصر لطفا بفرمایید که کی فعال میشود شدید در انتظارم
با سپاس
درگاه اجاره ای فعلا" غیر فعال می باشد
فکر می کنم با توجه به افزودن چندین درگاه از چندین بانک و متغیر بودن کارمزد ها ، دیگر فعال نشود
اگر توانستیم کارمزد ها را یکی کنیم ، شاید فعال شود
موفق باشید
mr-secret
October 9th, 2012, 02:58
داداش این پشتیبانیتون راه نیفتاد میدونی کی قولشو دادی ؟ :)
h4w1d
October 9th, 2012, 12:14
با تشکر از راه اندازی سیستم....
saymon
October 9th, 2012, 12:37
دوستان ميدونم شايد اينجا جاش نباشه ولي كسي از شتاب دات بيز تا حالا پولي گرفته ؟ حساب منو 11 روزه تسويه نكرده!
rapfather
October 9th, 2012, 13:55
با سلام خدمت شما
اگر تازه ثبت نام کردید و اولین باریست که به سیستم وصل می شوید ، مشکل از آدرس دامین فروشگاه شما می باشد
که به دلیل وجود کلمات غیر مجاز ، ***** می شود
شاد باشید
هالا باید چیکار کنم؟
rapfather
October 9th, 2012, 13:58
هالا باید چیکار کنم؟
آقا اسم دامین فروشگاه من vipfathers.tk هستش چیزی غیر مجاز توش نیست که
sepadl71
October 9th, 2012, 16:24
داداش این پشتیبانیتون راه نیفتاد میدونی کی قولشو دادی ؟ :)
با سلام خدمت شما
سیستم تیگتینگ ، به زودی فعال می گردد
موفق باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 16:26
آقا اسم دامین فروشگاه من vipfathers.tk هستش چیزی غیر مجاز توش نیست که
با سلام خدمت شما
آدرس اصلی فروشگاه شما دارای کلمات غیر مجاز می باشد
آدرس اصلی در فایل incloud/configuration.php ذخیره شده است
اگر دامین جدیدی به هاست خود اضافه می کنید ، باید تغییرات را در فایل ذکر شده هم اعمال کنید
موفق باشید
HosseinMp
October 9th, 2012, 16:41
دوستان ميدونم شايد اينجا جاش نباشه ولي كسي از شتاب دات بيز تا حالا پولي گرفته ؟ حساب منو 11 روزه تسويه نكرده!
11 روزه؟ :))))
واسه من رو بعضی وقتا تا 15 روز هم میشد بعد هم که زنگ میزدم بهش میگفت شما حق ندارید مزاحم بشید :| :| :|
rapfather
October 9th, 2012, 17:30
دوستان کسی از سایت شتاب خبری نداره؟
rapfather
October 9th, 2012, 17:32
دوستان کسی اگه از سایت شتاب اطلاع دیگه ای داره بگه ممنون میشیم
HosseinMp
October 9th, 2012, 17:58
وستانی که از سایت شتاب سرویس گرفتن:این سایت کلاهبردار هستش و از ایران مهاجرت کردن(هفته گزشته به دوبی)و اینجور که پیداست مبلغ بالایی رو از افراد کلاهبرداری کردن.دوستانی که از این سایت طلب دارن پیشنهاد میکنم زودتر اقدام به شکایت کنند.
نه عزیز من واسه مردم حرف در نیار :)
همیشه دیر واریز میکنن و منم 2روز پیش باهاشون تماس گرفتم و گفتن چند روز دیگه واریز میکنن
HosseinMp
October 9th, 2012, 18:02
دوستان کسی اگه از سایت شتاب اطلاع دیگه ای داره بگه ممنون میشیم
البته اینم بگم که از 2شب پیش تا الان تمامی شماره موبایل هاشون خاموشه :|
سایت شتاب مربوط به شرکت دانش پژوهان هستش و شماره تلفن های شرکت در سایتشون درج شده
HosseinMp
October 9th, 2012, 18:09
ولی اگه از من میشنویم خیلی سایت بیخودیه این شتاب :|
واریز کردنش که 10روز طول میکشه
کامزد مشخصی هم که نداره!هر بار 1500 تومن همیطوری کم میکنه یه 3 4درصد هم واسه سودش :|
تازه موقع واریز هم 5 6 تومن کمتر میریزه که رند بشه :|
saymon
October 9th, 2012, 18:23
ولی اگه از من میشنویم خیلی سایت بیخودیه این شتاب :|
واریز کردنش که 10روز طول میکشه
کامزد مشخصی هم که نداره!هر بار 1500 تومن همیطوری کم میکنه یه 3 4درصد هم واسه سودش :|
تازه موقع واریز هم 5 6 تومن کمتر میریزه که رند بشه :|
دقيقا تاييد ميكنم اين شركت خيلي بي نظمه و قانون كار خاصي اصلا نداره ، منم فقط بخاطر درگاه پارسيانش ازش استفاده ميكنم درگاه جناب عادل رو هم دارم ولي چون مردم با درگاه پاسارگاد عادت ندارن انگار براشون عجيبه ! درگاه پارسيان رو بيشتر استفاده ميكنن !
اي كاش جناب عادل درگاه بانك هاي بيشتري رو ميزاشت تا ما هم اين شتاب رو كلا پاك ميكرديم ميزاشتيم كنار
HosseinMp
October 9th, 2012, 18:30
دقيقا تاييد ميكنم اين شركت خيلي بي نظمه و قانون كار خاصي اصلا نداره ، منم فقط بخاطر درگاه پارسيانش ازش استفاده ميكنم درگاه جناب عادل رو هم دارم ولي چون مردم با درگاه پاسارگاد عادت ندارن انگار براشون عجيبه ! درگاه پارسيان رو بيشتر استفاده ميكنن !
اي كاش جناب عادل درگاه بانك هاي بيشتري رو ميزاشت تا ما هم اين شتاب رو كلا پاك ميكرديم ميزاشتيم كنار
مشکلی که درگاه بانک پاسارگاد داره اینکه اول ccv2 میخواد بعدش رمز دوم برعکس جاهای دیگه و برای همین مردم عادت ندارن! ولی اگه توی سایت اعلام کنین که اولCCV2 رو وارد کنند مشکل تا حدودی حل میشه
saymon
October 9th, 2012, 18:44
مشکلی که درگاه بانک پاسارگاد داره اینکه اول ccv2 میخواد بعدش رمز دوم برعکس جاهای دیگه و برای همین مردم عادت ندارن! ولی اگه توی سایت اعلام کنین که اولCCV2 رو وارد کنند مشکل تا حدودی حل میشه
نه منظورم اينه كه چون اين درگاه جديده و باب نشده مردم به سختي اعتماد ميكنن رمزو ... بزن حالا هرچي بگي براي بانكه كو گوش شنوا ولي پارسيان جا افتادست.
rapfather
October 9th, 2012, 18:49
البته اینم بگم که از 2شب پیش تا الان تمامی شماره موبایل هاشون خاموشه :|
سایت شتاب مربوط به شرکت دانش پژوهان هستش و شماره تلفن های شرکت در سایتشون درج شده
شماره تلفن هایی که در سایت danesh pazhohan درج شده .تماما بلا محل هستند.شما با اولی که تماس بگیری میبینی کسی بر نمیداره.دومین شماره که میگه این شماره تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد
behnam289
October 9th, 2012, 20:20
با سلام
شتاب دات بیز خیلی وقته پول ما را واریز نکرده.
کسی میدونه دلیلش چیه ؟ شماره موبایلهاشون همه خاموشه!
sepadl71
October 9th, 2012, 22:09
نه منظورم اينه كه چون اين درگاه جديده و باب نشده مردم به سختي اعتماد ميكنن رمزو ... بزن حالا هرچي بگي براي بانكه كو گوش شنوا ولي پارسيان جا افتادست.
شما می توانید از درگاه بانک ملت استفاده کنید
موفق باشید
sepadl71
October 9th, 2012, 22:11
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز
با توجه به چند برابر شدن تراکنش ها و افزایش درخواستها و دستی بودن واریزی ها در شتاب ، بدون شک واریزی با تاخیر و به سختی انجام خواهد شد
همچنین از تمامی کاربران درخواست دارم ، در رابطه با سایت های دیگر ، در تاپیک های دیگر بحث کنید. چون مدیران به ما زیادی لطف دارند و امکان دارد کل تاپیک را حذف کنند
با تشکر از تک تک شما
mr-secret
October 10th, 2012, 12:25
سلام دوست عزیز اگر ما بخوایم ایمیل رو تغییر بدیم در سایت باید چیکار کنیم ؟
masterphp
October 10th, 2012, 12:48
برای عوض کردن ایمیل باید با پشتیبانی آقای عادل تماس بگیری تا برات عوض کنه
sepadl71
October 10th, 2012, 13:02
با سلام خدمت شما
این امر را باید به آدرس ایمیل موجود در امضاء بنده ارسال کنید تا در اسرع وقت ، انجام گردد
موفق باشید
amireza21
October 10th, 2012, 15:06
آقای عادل پنل جی پال هیچی نداره !!
اگر میشه این امکان رو اضافه کنید که طرف صاحب پنل بتونه پموجودیشو به کارت های دیگر واریز کنه
amireza21
October 10th, 2012, 15:43
جناب عادل نام صاحب حساب و کارت که در هنگام ثبت نام میخواد نیازی هست که با نام صاحب شماره کارت بانکی که وارد میکنیم یکی باشه ؟
sepadl71
October 10th, 2012, 18:03
آقای عادل پنل جی پال هیچی نداره !!
اگر میشه این امکان رو اضافه کنید که طرف صاحب پنل بتونه پموجودیشو به کارت های دیگر واریز کنه
جناب عادل نام صاحب حساب و کارت که در هنگام ثبت نام میخواد نیازی هست که با نام صاحب شماره کارت بانکی که وارد میکنیم یکی باشه ؟
دقیقا" منظورتون رو نفهمیدم. منظورتون انتقال جی پال به جی پال هست یا انتقال جی پال به حساب بانکی ؟
در رابطه با نام و نام خانوادگی ، باید نام و نام خانوادگی دارنده حساب و کارت را ذکر کنید
موفق باشید