نوشته اصلی توسط
dreamdata
جواب همه سوالاتتون رو با هم میدم
اولا این که ( برای همه دوستان میگم ) بعد از اینکه هک میشه این فایل برید تمام پسورد هایی که وجود داره رو تغییر بدید - ایمیل ها - پسورد دیتابیس ها و خود هاست و ...
ارور اینترنال سرور ( ارور 500 ) مشکل در کدی که گفتم نیست
اصولا این ارور در زمان های زیر پیش میاد
1) فایل اچ تی اکسسی دارید که محتوای آن دارای فلگ پی اچ پی ( جهت تغییر تنظیمات پیش فرض سرور ) هست که اگر اون خط مربوط به تغییر فلگ حذف بشه یا به حالت کامنت در بیاد اوکی میشه ( البته پی اچ پیتون اگر در حالت suPHP هست )
2) پرمیشن های همه فایلها باید 644 باشه و همه فولدر ها 755 - ( میدونم میخواید بعضی فولدر ها رو 777 بزارید اما در حالت (مد ) suPHP ( اگر اینطوری پی اج پیتون ست شده باشه ) حداکثر پرمیشن مجاز برای فولدر 755 هست ( همان کار 777 رو میکنه اما نباید بالاتر برید مثلا 757 خطای اینترنال سرور میده ) و حداکثر پرمیشن مجاز برای فایل ها باید 644 باشه
3) منابع سخت افزاری کم اوردید مثلا رم زیادی میخواید اما کم دارید ( که در این حالت گاهی ارور 500 میاد و گاهی سایت بالا میاد )
موارد تک و توک دیگه ای هم هست که برای شما فکر کنم یکی از سه مورد بالا باشه.
الان کل محتویات ا چ تی اکسزم اینه
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www\.)?sitema\.tk$
RewriteRule (.*) http://www.sitema.tk/$1 [L,R=301]
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
<FilesMatch "\.([Hh][Tt][Aa])|htaccess|htpasswd|ini|phps|fla|psd|log|sh)$"> Order Allow,Deny Deny from all </FilesMatch>
کدی که شما دادی رو بر میدارم سایت در حال عادی بالا میاد اما از گوگل باز هم همین مشکل هست که وصل میشه به سایت ها عجبیب
۲ - پرمیشن هم 644 هست
۳ - راستش زمانی که کد شما رو میزارم از گوگل سایتو میزنم وصل به سایت میشه اما با ارور اینترنال سرور ..... زمانی که برش دارم بازم اون مشکل وصل شدن به سایت عجیب بر قراره
نظر شما چیه چیکار کنم