-
July 22nd, 2012, 18:36
-
-
July 22nd, 2012 18:36
# ADS
-
July 22nd, 2012, 18:42
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست ویندوز
سلام.
ما پکیج هایی که ارائه میدیم روی تک تک مواردش به گونه ای تعداد تنظیم کرده ایم ( مثلا دیتابیس و ایمیل و ... ) که نیاز بیش از اون تا به حال دیده نشده - اما اینکه لیمیت رو برداریم ( میدونیم که شما هم 100 تا دیتابیس نمیخواید بسازید - اصلا توی فضای 100 مگابایتی به عنوان مثال 5 تا دیتابیس هم نهایتا بخواید بسازید ! ) اما منطق میگه محدو.د باشه تا کاربر اگر نیاز بیشتری داشت مراجعه کنه و دلیلشو بگه و بعد کم و زیاد بشه !
شما چند هاست ویندوز و چه پکیج هایی نیاز دارید ؟ مثلا ما روی 100 مگ 5 دیتابیس اس کیو ال اجازه ساخت میدیم و 100 ایمیل - تعداد ارسال ایمیل هم باید بفرمایید که چرا میخواید محدود نباشه ؟ باید ادمین سرور مراقب باشه کسی اسپم نفرسته !
-
-
July 22nd, 2012, 18:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام.
ما پکیج هایی که ارائه میدیم روی تک تک مواردش به گونه ای تعداد تنظیم کرده ایم ( مثلا دیتابیس و ایمیل و ... ) که نیاز بیش از اون تا به حال دیده نشده - اما اینکه لیمیت رو برداریم ( میدونیم که شما هم 100 تا دیتابیس نمیخواید بسازید - اصلا توی فضای 100 مگابایتی به عنوان مثال 5 تا دیتابیس هم نهایتا بخواید بسازید ! ) اما منطق میگه محدو.د باشه تا کاربر اگر نیاز بیشتری داشت مراجعه کنه و دلیلشو بگه و بعد کم و زیاد بشه !
شما چند هاست ویندوز و چه پکیج هایی نیاز دارید ؟ مثلا ما روی 100 مگ 5 دیتابیس اس کیو ال اجازه ساخت میدیم و 100 ایمیل - تعداد ارسال ایمیل هم باید بفرمایید که چرا میخواید محدود نباشه ؟ باید ادمین سرور مراقب باشه کسی اسپم نفرسته !
حرف شما متین
شما در نظر بگیرید که من برای ارسال ایمیل انبوه این هاست و نیاز دارم . تعداد ایمیل نامحدود باشه.ارسال هم نامحدود دوستان عزیز اگر کسی میتونه اعلام کنه ممنون
-
-
July 22nd, 2012, 18:52
عضو انجمن
شما در نظر بگیرید که من برای ارسال ایمیل انبوه این هاست و نیاز دارم
پس هیچی ! دوستان دیگه انشالله ... فقط دقت کنید سرور اگه از فرانسه oVH باشه که دیگه تموم - سرور رو به خاطر اسپم میبندند.
-
-
July 22nd, 2012, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
پس هیچی ! دوستان دیگه انشالله ... فقط دقت کنید سرور اگه از فرانسه oVH باشه که دیگه تموم - سرور رو به خاطر اسپم میبندند.
درسته لطف فرمودید.
دوستان دیگه اگه پیشنهاد بهتری دارن بنده در خدمتم
منتظر آفرهاتون هستم
-
-
July 22nd, 2012, 19:21
عضو دائم
شما بایستی یک مبحث باز کنید با عنوان " سرویس میزبانی وب مختص ایمیل مارکتینگ"
-
-
July 22nd, 2012, 19:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irlogo
شما بایستی یک مبحث باز کنید با عنوان " سرویس میزبانی وب مختص ایمیل مارکتینگ"
حرف شما متین.
یک پروژه برای یکی از مشتری ها دارم انجام میدم نیاز به موارد بالا دارم حق با شماست عنوانی که شما فرمودید مناسب تر بود دوستان منتظرم
-
-
July 23rd, 2012, 00:33
-