سلام
یک هاستینگ معتبر، خیلی معتبر برای ثبت دامنه خارجی میخوام
طوری که مطمئن بشم در آینده مشکل حقوقی برای دامنه پیش نیاد
هر چی باشه دامنه های خارجی مالکیتش کمی مسئله ساز هست
خواهش از تبلیغ و... خودداری کنید
ممنون میشم راهنمائیم کنید
یک هاستینگ معتبر، خیلی معتبر برای ثبت دامنه خارجی میخوام
طوری که مطمئن بشم در آینده مشکل حقوقی برای دامنه پیش نیاد
هر چی باشه دامنه های خارجی مالکیتش کمی مسئله ساز هست
خواهش از تبلیغ و... خودداری کنید
ممنون میشم راهنمائیم کنید
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام
بنده ۴ ساله دارم از طلاهاست، هاست ایران و آبتین وب دامنه بین المللی میخرم و مشکلی نبوده و تمام اطلاعاتی که میخواستم رو در دامنهها ثبت کردن و به خوبی پشتیبانی میکنن
همیشه در حال یادگیری و یاد دادن سئو و طراحی سایت هستم، هنر سئو چیست و چه تاثیری در سایت ما داره بسیار میتونه در کسبوکارمون ما رو موفق کنه
چندین سال است از شیراز تکنولوژی نمایندگی داریم بدون مشکل یک بار دامین se میخواستیم ثبت کنیم هیچ کس به جز ایشون نتونست دامین ما رو ثبت کنه
سلام.
میهن وب هاست رو به شما پیشنهاد می کنم.
+ کلیه مشتریان میهن وب هاست دارای مالکیت 100 درصد دامینهایشان هستند و در هر زمان امکان تغییر دی ان اس و یا انتقال دامین از طریق پنل اصلی میهن وب هاست امکان پذیر است. منبع : میهن وب هاست
سلام
تا زمانی که فعالیت دامنه مجاز باشه و مثلاً با دامنه بین المللی که از نماینده های ایرانی خریداری کردید نیاید جو سیاسی بر علیه خود ایران تولید کنید مشکلی پیش نمیاد اما اینو بدونید در مواردی خاص مثل این باید مستقیم خریداری کنید چون نماینده ایرانی هم تابع قوانین ایرانه و اگر یه ارگان ایران مجبورش کنه که دامنه رو مسدود کنه چنین دسترسی هایی هم داره اما وقتی مستقیم خریداری کنید دیگه واسطه ایرانی و قوانین ایران روی دامنه شما تاثیری نمیذاره و فوقش فقط آدرس دامنه تو اینترنت های ایران فــیلتر میشه.
چند ساله دارم از طلاهاست استفاده میکنم هیچ مشکلی نداشتم
رادکام هم قابل اعتماد و تاریخچه طولانی دارد
میتوانید این شرکت را امتحان کنید
ما ثبت داشتیم و مشکلی نبوده
ممنون بابت راهنمائی تمامی دوستان
راستش ترس من این هست که یه موقع دامنه خارجی چون مالکیتش 100% برای من نیست مشکلی حقوقی براش پیش بیاد و یا مثلا تحریم بشه از دستم بگیرن و.... نمی دونم من همش حس میکنم دامنه ملی مطمئن تر هست! شاید اشتباه میکنم
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ,طلاهاست پیشنهاد میشه
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)