سلام میخواستم ببینم کسی به پشتیبان 24 ساعته برای سرور هاستینگ نیاز نداره
برا بخش تیکت
البته سرور اختصاصی هم بلدم کار کنم ولی فقط پشتیبان تیکت میخوام باشم
زیاد هم حقوق نمیگیرم
اگه مایلید پ خ کنید یا با ای دی زیر در تماس باشید
lemo1996@ymail.com
سلام میخواستم ببینم کسی به پشتیبان 24 ساعته برای سرور هاستینگ نیاز نداره
برا بخش تیکت
البته سرور اختصاصی هم بلدم کار کنم ولی فقط پشتیبان تیکت میخوام باشم
زیاد هم حقوق نمیگیرم
اگه مایلید پ خ کنید یا با ای دی زیر در تماس باشید
lemo1996@ymail.com
سلام رزومه خود + حقوق درخواستی را ارسال کنید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
سلام والا رزومه کاری ندارم ولی کار یا تیکت رو بلدم درضمن برای هر سوالی که در باره ی وی پی اس و سرور اختصاصی و یا ... بپرسن خدارو شکر اطلاعاتمون اینقدر کفایت میده
شما قیمت پیشنهادیتون چنده با 70 تومن ماهانه خوبه ؟؟ شما برام قیمت رو پ. خ کنید من زیاد پول برام مهم نیست ولی من مینونم از صبح ساعت 9:30 تا 3 شب{بامداد} آنلاین باشم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام راستش تا حالا سرور اختصاصی نداشتم ولی اطلاعات زیادی از آموزش تا کانفیگ راجب به این مطلب خوندم
وی ام ویر رو تقریبا همهی مقاله هاش رو خوندم
کار با وی پی اس هم بلدم برا نصب نرم افزار ها
با لینکس هم تقریبا نه زیاد ولی میتونم روش نرم افزار بزنم
آموزش ساخت سرور مجازی با سرور اختصاصی رو هم بلدم
مدرکم فعلا تا حالا دیپلم ریاضی دارم
مچل زندگی مشهد
من کار با روتر و سلوس رو هم کمتر از 1 هقته یاد میگیرم.
با تشکر یا حق
رزومه و میزان تایمی که میتونید در اختیار ما باشید + محل زندگی و میزان حقوق را برای بنده بفرستید
مدرک تحصیلی هم بسیار مهم است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
اگر به جز هاستينگ کار ديگه ای باشه انجام ميديد ؟
کار در زمينه تگ زنی روی تصاوير هست. يعنی عکس رو ميبينيد و موضوع اون رو ثبت ميکنيد.
چقدر حقوق مد نظرتون هست ؟ 8 ساعت کار در روز ميتونيد انجام بديد ؟ حدودا روزی 250 تا 300 عکس تگ ميزنيد ؟
سلام آره این کار هم میتونم کنیم ولی دقیقا منظورتون رو از تگ زنی نفهمیدم منظورتون اینه کلمات کلیدی هم باید به موضوع عکس ها اضافه کنیم؟
من قیمت پیشنهادیم ماهانه 70 تومان شما نظرتون چی؟؟
id : lemo1996@ymail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)