نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام دوستان.
یکسالی هست در کانادا شرکت داریم - مشتری هامون تقریبا 95 درصد از آمریکا و کانادا هستند اما خوب دوستانی که من رو میشناسن و ما هم ارادت داریم خدمتشون تقاضا کلو داشتند که خواستم اینجا عرض کنم اگر علاقه مند بودید در خدمت هستیم.
پک آی پی برای خودمون هست - چون ما شرکت رسمی هستیم در کانادا که اجازه فعالیت کل دنیا رو داره ( محدود به کانادا نیستیم ) - از ارائه دهنده آی پی در قاره آمریکای شمالی ARIN.NET آی پی داریم که متعاقبا روی شبکه خودمون در شیکاگو که رک گرفته ایم، ست کردیم.
دوستانی که سرور دارن جای دیگه و قصد جا به جایی دارن یا تازه سرور گرفتند یا میخوان بگیرن و کلو کنند ( محصوصا عزیزانی که مشتری خارجی دارن ) ما در خدمتشون هستیم. مشکل تحریم ندارید - هم ریالی میتونیم ازتون دریافت وجه داشته باشیم هم دلاری ( پی پل ) و یا ویزا کارت - رک ها در سالن هایی که در مجموعه بسیار مدرن با امنیت بالا قرار دارند و شرکت های زیادی سالن اجاره کرده اند با قرارداد های 5 ساله که ما بخشی از سالن آنها رو اجاره کرده ایم ( صاف و صادقانه ) یعنی اکثرا همین کارو میکنن - شرکت های بزرگ رو حتی عرض میکنم. تصور نکنید همه دیتاسنترها مکان اختصاصی و ملکی خودشون رو دارند، خیر - یک یا چند سرمایه دار بزرگ ساختمانی به همین منظور اختصاصی برای دیتاسنتر ها میسازه و طبقاتش یا سالن هاشو اجاره میدن.
ما برای این که بخوایم در اون فضای تمیز و امنیت خوب رو داشته باشیم مجبور بودیم با یکی از خوشنامترین اون دستاسنتر ها ( شرکت ها ) مذاکرده کنیم که در حال حاضر رک(ها) ی ما در شیکاگو و بخشی از دیتاسنتر Swiftway هستش. شاید راجع به کیفیت عالی اون شنیده باشید یا حتی سرچ بزنید راحت پیدا میکنید چه فارسی چه انگلیسی .
قرارداد ما با شما میتونه ماهیانه باشه بنابراین الزامی ندارید که مثلا یکساله سرورتون رو نگه دارید در دیتاسنتر ما - دوست نداشتید یا هر دلیل دیگه میتونید راحت دو هفته قبل از سررسید هر ماه اعلام کنید و ترتیب جا به جایی سرورتون رو میدیم به هر جا که دوست داشتید.
لطفا با من به صورت پیغام خصوصی در ارتباط باشید -راستشو بخواید خیلی دوست نداشتم اینجا تاپیک بزارم و این موضوع رو اعلام کنم - نمیدونم حس خوبی نداشتم - اما به هر حال الان این کارو کردم چون دیدم بعضی دوستان مشتری خارجی دارن و به هر شرکتی هم نمیتونن اعتماد کنن یا اصلا برخی از دیتاسنتر ها اخلاق حرفه ای ندارن چه در برخورد در پشتیبانی چه زمان فاکتور ها و پهنای باند و غیره - اما ما میخوایم شما رو درک کنیم که با خیال راحت به بیزینستون ادامه بدید. خداوند شاهده هدف فقط همین بود و هست که عرض کردم و الا دوستان پولی که خارجی ها میدن چه بابت پشتیبانی چه سرویسشون عملا دو برابر به بالا هست به نسبت اونچه که میخوایم از هموطنان خودمون بگیریم بلگه خدمت کوچیکی باشه.
ما همچنین نماینده رسمی سی پنل هستیم که مستقیما ( بدون هیچ واسطی ) از خود شرکت سی پنل آمریکا پنل مدیریت لایسنس سی پنل و کلود لینوکس داریم که در اون زمینه هم میتونیم در خدمت عزیزان باشیم.
موفق باشید
لطفا تاپیک منحرف نشه و سوالی اگر دارید با کمال میل در خدمتم.