سلام یه سوال دارم
میشه تو ایران مدارک معتبر شبکه رو گرفت ؟ راهنمایی کنید لطفا
با تشکر
سلام یه سوال دارم
میشه تو ایران مدارک معتبر شبکه رو گرفت ؟ راهنمایی کنید لطفا
با تشکر
با سلام خدمت شما
اگر منظور شما مدارک mcse - mcsa مایکروسافت هست که کلاس ها در ایران (تهران) با هزینه های بالا موجود هست.
متاسفانه در ایران و برخی کشورهای دیگر امتحانات مایکروسافت برگزار نمیشود و مدارک نیز ارائه نمیشود.
میتونید در ایران کلاس برید و در ترکیه امتحان بدید و پس از قبولی مدرک و بگیرید
امتحانات چند مرحله ای هست و حداقل 1 هفته باید در کشور مورد نظر بمونید.
و پس از قبولی هم اگر به ایران برگردید مدرک مایکروسافت به درد شما نمیخوره و باید قاب کنید.
اما در کشورهای دیگه امتیاز بالای دارد و میتونید با این مدرک در برخی از کشورها به راحتی حساب باز کنید و یا مهاجرت کنید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خیر ، باید برید ترکیه یا امارات امتحان بدید ، مثلا برای mcse (همون mcsa یا server 2012 ه) هر کورس حدودا 250 دلار براتوت تموم میشه ، دیگه خودتون حساب کنید دیگه ، mcse خودش چند کورس ه و...
اما LPI (مدارک لینوکس) رو میتونید راحت بگیرید ... چند تا موسسه تو ایران نمایندگی برگزاری آزمون و... ش رو دارن ...
ویرایش توسط OmidX : June 21st, 2015 در ساعت 20:43
...Zzzz...
با تشکر منظورم مدارک معتبر ccna و mcitp
نه در ایران برگزار نمیشه
در مجتمع فنی امتحان می گیرند و مدرک هم صادر می کنند ولی آزمون غیر واقعی بوده و بصورت اینترانت برگزار میشه و کس دیگری در ترکیه به جای شما و به اسم شما امتحان میده (مدارک مایکروسافتی mcsa,mcse,mcts,mcitp2008)
مدارک سیسکو اثر انگشت لازمه
بهترین محل برای امتحان ترکیه هست چون همه آزمونهای یک مدرک رو تو سه روز میتونید انجام بدید ولی در امارات یک هفته طوب میکشه
من سال 2010 در آنکارا امتحان دادم البته تو استانبول هم دفتر داره
اگه خواستین آدرس و شماره تماسشون رو دارم
- - - Updated - - -
Bellevue Residence Levent Mahallesi, Aydın Sokak. No:7 Levent, 34340 İstanbul/Türkiye
Tel: +90-(212) 370 5555
Fax: +90 (212) 370 5556
Microsoft Ankara Ofisi
Bilkent 2.Cad. Cyberplaza C Blok, Kat:4 Bilkent, 06800 Ankara/Türkiye
Tel: +90-(312) 297 4000
Fax: +90-(312) 297 4001
mcitp ک قدیمی هست (server 2008) ، اگر مدرک مایکروسافتی میخواید (با توجه ب علاقه ب لایه Application) ، سعی کنید mcse رو بگیرید (server 2012) ... آزمون هم ک عرض کردم ، هر کورس 250 دلار هزینه اش هست ، برای مایکروسافت ترکیه پیشنهاد میشه .
اما اگر ب لایه ۲ و ۳ علاقه مندید ، سیسکو رو شروع کنید و تا انتهاش برید ... آزمون سیسکو رو پیشنهاد میکنم در امارات بدید ، بهتر از ترکیه ست .
...Zzzz...
Ccna تو ایران بیشتر جای کار داره. پیشنهاد میکنم خودت کتاب هاشو بخون, تست هاشو هم بزن بعد یه سر برو دبی امتحانشو بده و بیا. یه مسافرتی هم رفتی ...
امتحان دادن در یک کشور عربی واسه یه ایرانی خطرناک نیست؟اما اگر ب لایه ۲ و ۳ علاقه مندید ، سیسکو رو شروع کنید و تا انتهاش برید ... آزمون سیسکو رو پیشنهاد میکنم در امارات بدید ، بهتر از ترکیه ست .
میشه کتاب هاش رو معرفی کنید و بگید کجا تهیه کنیم؟Ccna تو ایران بیشتر جای کار داره. پیشنهاد میکنم خودت کتاب هاشو بخون, تست هاشو هم بزن بعد یه سر برو دبی امتحانشو بده و بیا. یه مسافرتی هم رفتی ...
اگه ایران کامل کتاب رو بخونم و برم امارات امتحان بدم و مدرک بگیرم کلا هزینش چقدر میشه؟
دوستدار کتاببلیان
مدارک مایکروسافت بازار کارش در ایران خیلی بیشتر از سیسکو ه ... ccna ک یه مدرک پایه ای سیسکو هست ، با این مدرک (ccna) فقط میتونید درس بدید ! (تجربه شخصی)
برای ccnp switch و ccnp route هم حتما در آموزشگاهی ثبت نام کنید ک لابراتوار مجهز سیسکویی داشته باشه ... چون پیاده سازی برخی پروتکل ها (مثل BGP) ، نیاز ب سوییچ و روتر واقعی داره ... ضمن اینکه امتحان های دوره های بالای سیسکو (ccie) علاوه بر امتحان کتبی + یک پروژه عملی هم هست.
خیر ، مشکلی وجود نداره ...
کتاب های دوره ی ccna ، ccnp switch و ccnp route رو من دارم ، خواستید بگید براتون آپلود میکنم ... (البته میدونید دیگه ، این کتاب ها زبان اصلی هست و اصلا ترجمه نشده و نخواهد شد ، چون سال ب سال آپدیت میشه و همیشه شما باید آخرین ویرایش رو بخونید .)
برای دوره ی ccna میتونید از شبیه ساز هایی مثل pocket tracer یا gns3 استفاده کنید ، برای ccnp هم تا یه جاهایی gns3 و io پاسخگو اند و یک جاهایی هم نیاز ب سویچ و روتر واقعی داره ...
ویرایش توسط OmidX : June 21st, 2015 در ساعت 21:57
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)