Ccna تو ایران بیشتر جای کار داره. پیشنهاد میکنم خودت کتاب هاشو بخون, تست هاشو هم بزن بعد یه سر برو دبی امتحانشو بده و بیا. یه مسافرتی هم رفتی ...
Ccna تو ایران بیشتر جای کار داره. پیشنهاد میکنم خودت کتاب هاشو بخون, تست هاشو هم بزن بعد یه سر برو دبی امتحانشو بده و بیا. یه مسافرتی هم رفتی ...
مدارک مایکروسافت بازار کارش در ایران خیلی بیشتر از سیسکو ه ... ccna ک یه مدرک پایه ای سیسکو هست ، با این مدرک (ccna) فقط میتونید درس بدید ! (تجربه شخصی)
برای ccnp switch و ccnp route هم حتما در آموزشگاهی ثبت نام کنید ک لابراتوار مجهز سیسکویی داشته باشه ... چون پیاده سازی برخی پروتکل ها (مثل BGP) ، نیاز ب سوییچ و روتر واقعی داره ... ضمن اینکه امتحان های دوره های بالای سیسکو (ccie) علاوه بر امتحان کتبی + یک پروژه عملی هم هست.
خیر ، مشکلی وجود نداره ...
کتاب های دوره ی ccna ، ccnp switch و ccnp route رو من دارم ، خواستید بگید براتون آپلود میکنم ... (البته میدونید دیگه ، این کتاب ها زبان اصلی هست و اصلا ترجمه نشده و نخواهد شد ، چون سال ب سال آپدیت میشه و همیشه شما باید آخرین ویرایش رو بخونید .)
برای دوره ی ccna میتونید از شبیه ساز هایی مثل pocket tracer یا gns3 استفاده کنید ، برای ccnp هم تا یه جاهایی gns3 و io پاسخگو اند و یک جاهایی هم نیاز ب سویچ و روتر واقعی داره ...
ویرایش توسط OmidX : June 21st, 2015 در ساعت 22:57
...Zzzz...
من الان چند نفر رو میشناسم از دوستام که با ccna دارن تو پارس انلاین کار میکنند ولی بعد از مدتی برای اینکه عقب نمونن رفتن ccnp رو هم گرفتن, البته هنوز دوتاشون با CCNA مشغولن
کتاب های اصلیش تو نت هست.میشه کتاب هاش رو معرفی کنید و بگید کجا تهیه کنیم؟
اگه ایران کامل کتاب رو بخونم و برم امارات امتحان بدم و مدرک بگیرم کلا هزینش چقدر میشه؟
برای امتحان هم میتونید دوتا ازمون icnd1 و icnd2 رو بدی یا کلا ازمون ccna رو بدی که هزینش 295 دلاره
850 تومن هم باید پوله طیاره بدی تا دبی,حدود 250 تومن هم پوله ویزات میشه, یه هفته هم اونجا حداکثر بمونی که پوله هتلت حداقل 400 درهم میشه. 300 درهم هم واسه من سوغاتی بخری...
ویرایش توسط openz : June 21st, 2015 در ساعت 23:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)