-
August 30th, 2013, 18:10
عضو انجمن
پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
ایشون هم دیدید که برکنار شدند از مدیریت
چون دوستان تذکر دادند به ما چند نفر به خودم من گفتند منم منتقل کردم
==
توی پست های قبلیتون گفتید برای فعالیت توی بخش اموزشی درخواست مدیریت دادید
نیاز به مدیریت نداره میتونید همینطوری هم فعالیت کنید انطوری لازم نیست یه یوزر جدید بسازید برای فعالیت تجاریتون بعد برسونیدش به 100 تا پست و.......
شما و بقیه کاربرا هر مشکلی توی فعالیت در بخش اموزشی داستید به من بگید من در خدمتتون هست

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
-
August 30th, 2013 18:10
# ADS
-
August 30th, 2013, 18:12
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GOD
==
نیاز به مدیریت نداره میتونید همینطوری هم فعالیت کنید انطوری لازم نیست یه یوزر جدید بسازید برای فعالیت تجاریتون بعد برسونیدش به 100 تا پست و.......
شما و بقیه کاربرا هر مشکلی توی فعالیت در بخش اموزشی داستید به من بگید من در خدمتتون هست
مگر فعالیت نکردم؟
من فعالیت کردم ولی وقتی مسءول باشم به مشپولیتم بهتر عمل میکنم
وقت داشتم مطلب آموزشی نوشتم و کمک کردم ولی اگر مسءول باشم میگم باید کار انجام بدم نه اینکه هر وقت وقت داشتم انجام بدم
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
HyperServer
جتاب
j4b3r
تاریخ شروع فعالیت شما از بنده بیشتر هست. تنها کاری که میشه کرد ندیدن هست! چندین و چند بار بنده در جاهای مختلف گفتم رفتارهای مدیران تبعیض آمیز هست. یک دست با کاربران برخورد نمیشه !
مدیران جدید که سبز رنگ هستند رو فاکتور بگیریم...متاسفم که این رو میگم اما تمامی مدیران دید چوپانی و گوسفندی به کاربران دارند. بنده هم اون موقع عرض کردم که کاربر هرچقدر هم نفهم و بی شعور و بی فرهنگ باشه
هیچ کسی، هیچ حقی نداره که بخواد این طوری برخورد کنه. میدونم یوزر میاد فحش ناموس میده توی پیام خصوصی...ولی دلیل نمیشه!
خیلی حرف ها رو نمیزنم اما برای اکثر موارد قوانین انجمن مورد دارم که خود مدیران ارشد قوانین رو زیر پا میزارن. نمیگم که خیلی از رابطه های بهم نخوره...به قول جامعه بیرون...مثسصلحتط اینطوری میگه!
این انجمن هم نمونه کوچک شده از جامعه ای هست که توش زندگی میکنیم و لاغیر !
و من الله توفیق!
تشکر از شما
و لذت بردم از این نتیجه گیری:
امیدوارم مدیران به انتقادات و پیشنهادات مطرح شده پاسخگو باشند.
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GOD
==
خیلی از دوستان در انجمن هستند که لایق مدیریت هستند اما متسفانه..
حرفتون سنجیده نیست
کسی که میگه مدیر پست آموزشی دلیل داره
یکیش همین اسپم ها هستش، بار ها شده استارتر میگه آقا پست نده صبر کن آموزش تموم بشه بعد ۱۰ نفر بعد پست دوم میان اسپم میدند
دیروز داشتم صحبت های کلاس استاد حقیقت (استاد داشنگاه هستند که سیستم عامل رو درس میدند) گوش میدادم یه حرفی خیلی جالبی زد:
زمانی که لینوس سیستم عامل خودش رو داخل سایت گذاشت 40.000 تا ایمیل براش امد گفتند آقا این کد رو هم به سیستم اضافه کن بهتره
اما اگه توی ایران بود 40.000 که هیچ، 40 تا هم از این ایمیل ها نمدادند
همشونم فقط بلدن بگن: دمت ، گرم
عجب لینوکسی نوشتی!
-
تعداد تشکر ها از alireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:25
عضو انجمن
همه اینا صرفا بهونه هست(میشه همه مبحث اموزشی رو توی word نوشت و کامل اماده کرد بعد قرار داد توی انجمن که کسی بینش هم اسپم نده)
این تاپیک هم میره کنار بقیه تاپیک ها چرا؟
چون همه دوست دارند بگند ما خوبیم و کار درست و بقیه ناشی و بی تجربه
ما درست میگیم و بقیه همه اشتباه و الی اخر.........

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها ازGOD به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
GOD
==
دوست عزیز!
اگر منظورتون بنده هستم، میتونید بررسی کنید ببینید Multi User آقای زارع (j4b3r) هستم یا خیر؟
-
-
August 30th, 2013, 18:38
عضو انجمن
باسلام
کاربری که گفتید بنده به شخصه بهشون چند دفعه تذکر دادم و دیدیم رعایت نمیکنند و ایشون رو برکنار کردیم
در مورد فعالیت بنده، بنده هیچ فعالیت تجاری ندارم در این انجمن که اگر به این صورت نبود خود آقای سیروس فکر میکنم اینقدر فهم و درک داشته باشند که بنده رو برکنار کنند. و قطعا هرجا هم لازم باشد میام و پست میدم و یا تذکر یا ... و نیازی به توضیح به شما نمیبینم.
در مورد دوستی که گفتند بنده پستشون رو پاک کردم چون راست میگفتند خیر. دوست عزیز پست شما رو پاک کردم چون ربطی به این موضوع نداشت. ایمیلهایی که از طریق فورم تماس با ما ارسال میکنید به دست بنده نمیرسه و میره برای آقای سیروس. در مورد ریپورت هم بنده بنا به دلایلی دسترسی به ایمیلی که ریپورتها در آن میروند را ندارم! شما اگر واقعا میخواستید که من مشکلتون رو حل کنم یک ایمیل کامل ارسال میکردید! در مورد اینکه میگید با لرز ارسال میکنید! قطعا اگر حرفتون درست و مربط با موضوع باشه نه بنده بلکه هیچ شخص دیگری به شما هیچ ایرادی نخواهد گرفت ولی ...!
خیلی جالبه که دوست عزیز که میفرمایید دل پُری دارید، خیر دوست عزیز دل ما پُر تر هست ولی به روی شما نمیاریم! از الفاظی که دوستان لطف میکنند و به ما و خانواده ما (تمامی مدیران) نسبت میدهند تا ..... 
اگر اشتباه نکنم مالتی یوزر بودید!؟ که یکی از یوزرهاتون رو بنده بن کردم و اجازه فعالیت در انجمن رو بهتون دادیم باز! و تنها دلیل هم راه آمدن با یوزرها بود ... 
در آخر ما فقط نقش ناظر را داریم و تا زمانی که نیاز نباشد کاری انجام نمیدهیم!
پس لطفا از بحثهای حاشیه ایی پرهیز کنید و به موضوع اصلی برسید!
در مورد حرف آقای هایپر سرور هم ما یک زمان با همه به یک صورت برخورد میکردیم! اعتراض کردند که چرا به این صورت برخورد میکنید، منی که فلان قدر بیشتر از آقای ایکس سابقه دارم چرا مثل آقای ایکس که دو روزه فعالیت میکنه رفتار میکنید، دوباره این روش رو تعویض کردیم ولی ظاهرا باز مشکل دارید!
در مورد مشکلی هم که داشتید با بنده صحبت کردید و من هم به مدیر مربوطه ارجاع دادم و از ایشون خواستم که بیشتر دقت کنند!
بله چون افرادی که در اون جامعه زندگی میکنند در این جامعه کوچک هم فعالیت میکنند!
من فعالیت کردم ولی وقتی مسءول باشم به مشپولیتم بهتر عمل میکنم
وقت داشتم مطلب آموزشی نوشتم و کمک کردم ولی اگر مسءول باشم میگم باید کار انجام بدم نه اینکه هر وقت وقت داشتم انجام بدم
اگر به دنبال تغییر رنگ یوزرتون هستید که این یک بحث جدا میباشد! بفرمایید تا یوزر شما رو سبز یا قرمز کنم! 
کسی که بخواد فعالیت کنه احتیاج به مسئول بودن یا نبودن نداره، شما به عنوان یک بخش از این انجمن و یکی از کاربران فعالیت کنید تا چند نفر هم از شما یاد بگیرند و به این روش عمل کنند. برای اینکار نیاز به مسئول بودن یا نبودن ندارید.
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : August 30th, 2013 در ساعت 18:48
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:55
عضو انجمن
به نظر من بخش فروش پرمیوم بشه بهتر نیست ؟ البته این نظر شخصی من هست
من یکی از دلایل این اتفاقات رو ارزون فروشی هم میدونم - کاری که شاید خیلی ها از جمله " من " هم قبلا انجام دادم و به نتیجه ی خوبی نرسیدم
بالاخره تجربه خیلی چیزارو ثابت کرده آیا نباید درس بگیریم؟
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
-
-
August 30th, 2013, 18:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره
با سلام شمارو بنده کاملا تایید میکنم و ادمی نیستین که بیهوده حرف بزنین 70 درصد حرفاتونو قبول دارم الان مدیرای عزیز انجینکس وب با اینکه مدیر هستن تو قیسمت اموزشی افر میزنند یه بار آموزش گذاشتم هیچ کی تشکر نکرد نوشتم برای این همه زحمت 4تا تشکر که بزغاله ای به نام ولت سرور اومد تایپک خراب کنه باور کنید انقدر فیلم موزشی تو پیسیم دارم که منصرف شدم از گذاشتنشون تو انجمن یادش به خیر برای افر دادن یه زمانی باید 100 تا پست میزاشتی فعالیت کردیم تا 100 تا پست شد تونستم افر بدم الان هر کی از راه میرسه افر میده

نوشته اصلی توسط
Veria
جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!
درمورد موضوع دوم هم این قضیه رو ثابت کنید!
این پست های من هست:
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
من به جز کمک به کاربران و کنترل قوانین فعالیتی ندارم!
جناب آریا هم به دلیل کلاهبرداری عظیم در خارج از انجمن اخراج شدن!
در نهایت شمایی که ادعا دارید بهتره قوانین رو بخونید!
ادبیات شما نمونه بارز مواردی هست که در این تاپیک مورد انتقاد قرار گرفته...
- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مديريت سايت : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
درضمن شما با همین چند روز عضویت به این نتیجه رسیدید؟!!
قطعا خیر! شما مالتی یوزر .... کاربر قدیمی و بن شده هستید!
بعد از پاسختون به این تاپیک دسترسی شما به انجمن مسدود میشه...
حرف شمارم قبول دارم من عضو sniper000man هستم چند مدت پیش تایپک فروش زدم یکی اومد خرابکاری من با مدرک جوابشو دادم تو تایپک بعد از چند دقیقه دیدم تو یاهو اف زده طرف برام شنیدی تو انجمن بن شدی اومدم دیدم بله بن شدم ایشون با چند تا از مدیران دوست بوده از آنجایی که از مدیراین ویرا رو قبول دارم چون تنها مدیری بودن که بعد از وحید پست های اموزشی مفید گذاشته بودن به ایشون پیم خصوصی کردم و کمتر از نیم ساعت جواب میدادن و این حرفشونو قبول دارم 24 ساعته به صورت مخفی تو انجمن هستن و ایشون صلاح دیدن بنده بن بمونم به نظرشون احترام قائل شدم و این یوزر رو بعد از اون باز کردم اما مدیر عزیز ویرا من تا زمانی که یوزرم بن نشده بود مالتی یوزر نبودم ویرای کافیه یه بار یاهو ایدی اعضارو اد کنی باهاشون چت کنی تا ببینی در باره انجمن میگم اینارو اینطور برداشت نکنید که چون بن شدم میگم ازتون نارحتم نه ولی واقعیته حرف جابر من قبول دارم به برخی از یوزر تبعیض قائل میشه می تونید حرفای منو یه انتقاد دوستانه برداشت کنید یا اینکه تخریب چون یوزرم بن شده و این یوزرمم بن کنید چون شمارو قبول دارم برای همین حرفامو زدم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
من هم سایر انجمن ها فعالیت میکنم.
ولی باید اینو قبول کنید که اینجا هم بعضی تبعیض ها انجام میشه که خیلی یوزر ها رو دل چرکین میکنه از انجمن .
من دوست ندارم این مساءل رو مطرح کنم.
ولی اگر مدیران دوست داشته باشند عمومی یا خصوصی می تونم صحبت کنم.
الان اصلا جو صمیمی در انجمن وجود نداره و باعث فقط برای مبادلات تجاری توی انجمن حضور پیدا کنند کاربران.
در مورد این صحبتتون هم :
فکرکنم من اشتباه کردم. در این مورد معذرت میخوام.
حرفتونو کاملا قبول دارم
ویرایش توسط speednet : August 30th, 2013 در ساعت 18:59
-