نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

پیش فرض پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

سلام
    یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
    به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
    و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
    و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
    همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
    این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
    چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
    امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
    جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره

2. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط j4b3r نمایش پست ها
    سلام
    و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
    همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
    امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
    کدوم یوزرم دوست عزیز؟

چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟

استفاده از کلمات و عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟

داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن

اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
    ویرایش توسط TukaNet : August 30th, 2013 در ساعت 13:33

4. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط TukaNet نمایش پست ها
    کدوم یوزرم دوست عزیز؟

چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟

استفاده از کلمات عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟

داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن

اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
    سلام
    من هم سایر انجمن ها فعالیت میکنم.
    ولی باید اینو قبول کنید که اینجا هم بعضی تبعیض ها انجام میشه که خیلی یوزر ها رو دل چرکین میکنه از انجمن .
    من دوست ندارم این مساءل رو مطرح کنم.
    ولی اگر مدیران دوست داشته باشند عمومی یا خصوصی می تونم صحبت کنم.
    الان اصلا جو صمیمی در انجمن وجود نداره و باعث فقط برای مبادلات تجاری توی انجمن حضور پیدا کنند کاربران.
    در مورد این صحبتتون هم :
    کدوم یوزرم دوست عزیز؟
    فکرکنم من اشتباه کردم. در این مورد معذرت میخوام.

6. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

سلام
    با سلام شمارو بنده کاملا تایید میکنم و ادمی نیستین که بیهوده حرف بزنین 70 درصد حرفاتونو قبول دارم الان مدیرای عزیز انجینکس وب با اینکه مدیر هستن تو قیسمت اموزشی افر میزنند یه بار آموزش گذاشتم هیچ کی تشکر نکرد نوشتم برای این همه زحمت 4تا تشکر که بزغاله ای به نام ولت سرور اومد تایپک خراب کنه باور کنید انقدر فیلم موزشی تو پیسیم دارم که منصرف شدم از گذاشتنشون تو انجمن یادش به خیر برای افر دادن یه زمانی باید 100 تا پست میزاشتی فعالیت کردیم تا 100 تا پست شد تونستم افر بدم الان هر کی از راه میرسه افر میده

نقل قول نوشته اصلی توسط Veria نمایش پست ها
    جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
    به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!

درمورد موضوع دوم هم این قضیه رو ثابت کنید!
    این پست های من هست:
    http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
    من به جز کمک به کاربران و کنترل قوانین فعالیتی ندارم!

جناب آریا هم به دلیل کلاهبرداری عظیم در خارج از انجمن اخراج شدن!

در نهایت شمایی که ادعا دارید بهتره قوانین رو بخونید!
    ادبیات شما نمونه بارز مواردی هست که در این تاپیک مورد انتقاد قرار گرفته...

• در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي‌ آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي‌ براي مديريت سايت‌ : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي‌ و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .

درضمن شما با همین چند روز عضویت به این نتیجه رسیدید؟!!
    قطعا خیر! شما مالتی یوزر .... کاربر قدیمی و بن شده هستید!
    بعد از پاسختون به این تاپیک دسترسی شما به انجمن مسدود میشه...
    حرف شمارم قبول دارم من عضو sniper000man هستم چند مدت پیش تایپک فروش زدم یکی اومد خرابکاری من با مدرک جوابشو دادم تو تایپک بعد از چند دقیقه دیدم تو یاهو اف زده طرف برام شنیدی تو انجمن بن شدی اومدم دیدم بله بن شدم ایشون با چند تا از مدیران دوست بوده از آنجایی که از مدیراین ویرا رو قبول دارم چون تنها مدیری بودن که بعد از وحید پست های اموزشی مفید گذاشته بودن به ایشون پیم خصوصی کردم و کمتر از نیم ساعت جواب میدادن و این حرفشونو قبول دارم 24 ساعته به صورت مخفی تو انجمن هستن و ایشون صلاح دیدن بنده بن بمونم به نظرشون احترام قائل شدم و این یوزر رو بعد از اون باز کردم اما مدیر عزیز ویرا من تا زمانی که یوزرم بن نشده بود مالتی یوزر نبودم ویرای کافیه یه بار یاهو ایدی اعضارو اد کنی باهاشون چت کنی تا ببینی در باره انجمن میگم اینارو اینطور برداشت نکنید که چون بن شدم میگم ازتون نارحتم نه ولی واقعیته حرف جابر من قبول دارم به برخی از یوزر تبعیض قائل میشه می تونید حرفای منو یه انتقاد دوستانه برداشت کنید یا اینکه تخریب چون یوزرم بن شده و این یوزرمم بن کنید چون شمارو قبول دارم برای همین حرفامو زدم

سلام
    من هم سایر انجمن ها فعالیت میکنم.
    ولی باید اینو قبول کنید که اینجا هم بعضی تبعیض ها انجام میشه که خیلی یوزر ها رو دل چرکین میکنه از انجمن .
    من دوست ندارم این مساءل رو مطرح کنم.
    ولی اگر مدیران دوست داشته باشند عمومی یا خصوصی می تونم صحبت کنم.
    الان اصلا جو صمیمی در انجمن وجود نداره و باعث فقط برای مبادلات تجاری توی انجمن حضور پیدا کنند کاربران.
    در مورد این صحبتتون هم :

فکرکنم من اشتباه کردم. در این مورد معذرت میخوام.
    حرفتونو کاملا قبول دارم
    ویرایش توسط speednet : August 30th, 2013 در ساعت 18:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)