صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 70

موضوع: ماژول ثبت دامنه ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : ماژول ثبت دامنه ir

نقل قول نوشته اصلی توسط hakimalireza نمایش پست ها
    دقیقاً همین منطق هست که میگه چون خودروی بنز به نسبت امکانات خیلی ارزون تر از پراید هست پس برای اینکه بازار خراب نشه 90% گمرک بهش ببندیم (در زمانیکه دلار وضعیت عادی داشت) تا بازار خراب نشه و مردم فقط پراید سوار بشن. من سوالم از شماست مقصر بنز هست یا سایپا؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما دارید از سایپا حمایت میکنید و میگید چون بنز داره زیر فروشی! میکنه پس داره بازار رو خراب میکنه؛ غافل از اینکه بنز با همین خدماتش بیش از هر شرکت خودرو ساز دیگه ای بازار رو در دست گرفته و پشتیبانی خوبی هم داره؛ ما هم قرار پشتیبانی خوبی داشته باشیم
    این منطق شما حذف رقیب بجای بالابردن کیفیت هست دوست عزیز
    قياس شما مع الفارق هست.
    مقايسه شما رو بايد با اين مثال پاسخ داد. يک زمان شرکت مينی ماينر برای اينکه بازار خودرو تو انگليس رو بدست بياره قيمت خودرو رو به پايين تر از قيمت تمام شده ميفروخت و بنابراين بعد از چند سال ورشکست شد.

خيلی خوشحال ميشم اگر توضيح بديد زمانی که شما دامين 4000 تومانی رو 4000 هزار تومان ميفروشيد چطور ميتونيد هزينه و حقوق يک اپراتور ساده (که امسال ماهی 480 هزار تومان) هست رو تامين کنيد؟

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    قياس شما مع الفارق هست.
    مقايسه شما رو بايد با اين مثال پاسخ داد. يک زمان شرکت مينی ماينر برای اينکه بازار خودرو تو انگليس رو بدست بياره قيمت خودرو رو به پايين تر از قيمت تمام شده ميفروخت و بنابراين بعد از چند سال ورشکست شد.

خيلی خوشحال ميشم اگر توضيح بديد زمانی که شما دامين 4000 تومانی رو 4000 هزار تومان ميفروشيد چطور ميتونيد هزينه و حقوق يک اپراتور ساده (که امسال ماهی 480 هزار تومان) هست رو تامين کنيد؟
    دوست عزیز خودت داری میگی ورشکست شد
    کسی جلوش رو نگرفت بگه داری زیر فروشی میکنی!
    دامنه رو قرار 4100 بفرشم پشتیبانی هم خودم و دوستانم هستیم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

سیستم فعلی نیک اصلا رقابت بردار نیست. چون مشتری دامین رو ثبت می کنه و بعد با خود نیک طرفه اصلا دیگه پشتیبانی و سرویس های نمایندگان اونقدر به چشم نمی آید. اتفاقا این که سقف قرارداد رو داره می بره فقط و فقط به نفع خودش هست و باعث میشه تعداد دامین ها بره بالا چون نمایندگان تمام سعی رو می کنن که سقف رو پر کنند و این فقط میشه به ضرر نماینده نه به سودشون!

اما در صورتیکه سیستم فعلی لغو بشه و پنل یوزر نهایی هم تو سایت نماینده باشه انوقت رقابت معنی پیدا می کنه اونوقت میشه به فکر خلاقیت بود. اونوقت کسی پیشرفت میکنه که امکانات جانبی بیشتری به همراه پشتیبانی بهتری ارائه بده

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

دوست عزیز خودت داری میگی ورشکست شد
    کسی جلوش رو نگرفت بگه داری زیر فروشی میکنی!
    خوب اينکه امروز شما ميای و فردا ورشکست ميشید که منطقی نيست. نه تنها به خودتون ضربه ميزنيد بله به ديگران که با برنامه و هدف اومدن هم لطمه وارد ميکنيد.
    اينکه هر سال بخواد يکی نماينده بشه فقط با اين هدف که شما ميفرمائيد باعث ميشه دقيقا همين وضعيتی بوجود بياد که برای بازار هاستينگ وجود داره. نتيجه اون همين تاپيک هایی ميشه که هر روز يکی گلايه ميکنه يا بدتر ازون اعلام ورشکستگی ميکنه.

دامنه رو قرار 4100 بفرشم پشتیبانی هم خودم و دوستانم هستیم
    حقوق 480 هزار تومان در ماه رو برای شما و دوستانتون پر ميکنه ؟ حساب کرديد چند دامنه دامنه ثبت کنيد تا فقط حقوق يک نفر شما رو پر کنه ؟
    يا اينکه شما حاضريد ماهانه با حقوقی کمتر از 480 هزار تومان هم خدمت کنيد.

ضمن اينکه چه دليلی وجود داره کسی نماينده ای که 5 6 ساله داره فعاليت ميکنه و تازه برای ثبت هيچ سودی هم نميگيره (و البته خودش از همه بيشتر ازين وضعيت شاکی هست) رو به شما ترجيح بده ؟؟
    همونطور که دوستان پيش تر گفتن کاربرا دنبال کيفيت هستند بيشتر تا به دنبال 100 تومان 200 تومان سود بيشتر!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

خوب اينکه امروز شما ميای و فردا ورشکست ميشید که منطقی نيست. نه تنها به خودتون ضربه ميزنيد بله به ديگران که با برنامه و هدف اومدن هم لطمه وارد ميکنيد.
    اينکه هر سال بخواد يکی نماينده بشه فقط با اين هدف که شما ميفرمائيد باعث ميشه دقيقا همين وضعيتی بوجود بياد که برای بازار هاستينگ وجود داره. نتيجه اون همين تاپيک هایی ميشه که هر روز يکی گلايه ميکنه يا بدتر ازون اعلام ورشکستگی ميکنه.

حقوق 480 هزار تومان در ماه رو برای شما و دوستانتون پر ميکنه ؟ حساب کرديد چند دامنه دامنه ثبت کنيد تا فقط حقوق يک نفر شما رو پر کنه ؟
    يا اينکه شما حاضريد ماهانه با حقوقی کمتر از 480 هزار تومان هم خدمت کنيد.

ضمن اينکه چه دليلی وجود داره کسی نماينده ای که 5 6 ساله داره فعاليت ميکنه و تازه برای ثبت هيچ سودی هم نميگيره (و البته خودش از همه بيشتر ازين وضعيت شاکی هست) رو به شما ترجيح بده ؟؟
    همونطور که دوستان پيش تر گفتن کاربرا دنبال کيفيت هستند بيشتر تا به دنبال 100 تومان 200 تومان سود بيشتر!
    عزیز من منطقی صحبت کن شرکت هاستینگ با ثبت دامنه خیلی فرق داره شما دامنه رو که ثبت کردی چیش رو می خوای پشتیبانی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ولی هاستینگ تا لحظه آخر قرارداد ممکنه برای هاست مشکل پیش بیاد، ممکنه کاربر سوال داشته باشه، ممکنه سایتش بالا نیاد، ممکنه خواسته باشه ارتقا بده؛ ممکنه خواسته باشه دی ان اس ست کنه و.............. اما دامنه وقتی ثبت شد تا سال بعدش هیچ ربطی به اون نماینده که ثبت کرده نداره
    بعدش هم اگه نماینده ورشکست شد چیزی که زیاده نماینده بره یه جای دیگه تمدید کنه کسی که جلوش رو نگرفته
    در ضمن شما جوری صحبت می کنی که علم غیب داری و می دونی ما حتماً ورشکست میشیم
    در آخر نکنه من خواستم مجانی برای مردم کار کنم شما مشکلی داری با این قضیه؟
    سرافراز باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

عزیز من منطقی صحبت کن شرکت هاستینگ با ثبت دامنه خیلی فرق داره شما دامنه رو که ثبت کردی چیش رو می خوای پشتیبانی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نميدونم شما خودت ميگی اومدی که ورشکست بشی بعد الان به من ميگيد منطقی صحبت کنم خوب شما خودتون منطقی صحبت کنيد.
    در مورد پشتيبانی پيش تر مثال هایی زدم. به پست های قبلی مراجعه کنيد مثال های ملموسی در اين باره زده شده.

ولی هاستینگ تا لحظه آخر قرارداد ممکنه برای هاست مشکل پیش بیاد، ممکنه کاربر سوال داشته باشه، ممکنه سایتش بالا نیاد، ممکنه خواسته باشه ارتقا بده؛ ممکنه خواسته باشه دی ان اس ست کنه و.............. اما دامنه وقتی ثبت شد تا سال بعدش هیچ ربطی به اون نماینده که ثبت کرده نداره
    بله تا سال بعد ممکنه مشکلی پيش نياد ولی همون زمان ثبت ممکنه 101 مشکل پيش بياد. اين رو کی ميخواد پشتيبانی کنه ؟

در آخر نکنه من خواستم مجانی برای مردم کار کنم شما مشکلی داری با این قضیه؟
    من که مشکل داشته باشم يآ نداشته باشم فرقی نميکنه. ولی nic با اين طرز تفکر موافق نيست و جلو اين موضوع رو گرفته.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

من نميدونم شما خودت ميگی اومدی که ورشکست بشی بعد الان به من ميگيد منطقی صحبت کنم خوب شما خودتون منطقی صحبت کنيد.
    در مورد پشتيبانی پيش تر مثال هایی زدم. به پست های قبلی مراجعه کنيد مثال های ملموسی در اين باره زده شده.

بله تا سال بعد ممکنه مشکلی پيش نياد ولی همون زمان ثبت ممکنه 101 مشکل پيش بياد. اين رو کی ميخواد پشتيبانی کنه ؟

من که مشکل داشته باشم يآ نداشته باشم فرقی نميکنه. ولی nic با اين طرز تفکر موافق نيست و جلو اين موضوع رو گرفته.
    من هم در پست های قبل جواب مواردی که فرمودید رو دادم به پست های قبل مراجعه کنید
    عزیز من ورشکستگی یه چیزه نداشتن توجیه اقتصادی یه چیز دیگه اس
    من در بدترین حالت حتی اگه 4000 تومان هم ثبت کنم ممکنه توجیه اقتصادی برام نداشته باشه اما اصل سرمایه من (150 میلیون کمتر بیشتر) جایی نرفته و به همین دلیل ورشکست نشدم

من با شرکت های دیگه ای که دامنه ثبت می کنن صحبت کردم و اونها تایید کردند که در مورد ثبت دامنه تیکتی به اونها ارسال نمیشه و اگر هم ماهی یک بار یه تیکت اینجاها ارسال شد جواب همون تیکت در قسمت "سوالات متداول" یا... هست پس نتیجه میگیرم تنها من نیستم بلکه کاربرای دیگه هم وقتی سایت رو مطالععه بکنند جواب سوالاتشون رو می گیرن
    تازه بعضی از شرکت ها هم در مرحله آخر به کاربر ایمیل می زنند که از اینجا به بعد در دست ما نیست و شما باید مواردتون رو از ایرنیک پیگیری کنید

در کل نمیدونم چرا زمانیکه من مثلاً از فراسو دامنه بخرم و ارزون بفروشم مشکلی نداره اما اگه از ایرنیک بخرم و ارزون بفروشم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ آهان فراسو پشتیبانی خیلی قوی داره و دامنه هاش بازدید بیشتری رو ساپورت میکنن

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

من هم در پست های قبل جواب مواردی که فرمودید رو دادم به پست های قبل مراجعه کنید
    عزیز من ورشکستگی یه چیزه نداشتن توجیه اقتصادی یه چیز دیگه اس
    من در بدترین حالت حتی اگه 4000 تومان هم ثبت کنم ممکنه توجیه اقتصادی برام نداشته باشه اما اصل سرمایه من (150 میلیون کمتر بیشتر) جایی نرفته و به همین دلیل ورشکست نشدم
    ولی اگر هزينه 1 يا 2 اپراتور ساده رو ماهانه 480 هزار تومان پرداخت کنيد اين به اين معنی هست که ماهی 960 هزار تومان داره از سرمايه اوليه شما کم ميشه.

من با شرکت های دیگه ای که دامنه ثبت می کنن صحبت کردم و اونها تایید کردند که در مورد ثبت دامنه تیکتی به اونها ارسال نمیشه و اگر هم ماهی یک بار یه تیکت اینجاها ارسال شد جواب همون تیکت در قسمت "سوالات متداول" یا... هست پس نتیجه میگیرم تنها من نیستم بلکه کاربرای دیگه هم وقتی سایت رو مطالععه بکنند جواب سوالاتشون رو می گیرن
    تازه بعضی از شرکت ها هم در مرحله آخر به کاربر ایمیل می زنند که از اینجا به بعد در دست ما نیست و شما باید مواردتون رو از ایرنیک پیگیری کنید
    احتمالا شما دقت نکرديد. من توضيح دادم تو چه حالت هایی ممکن هست مشکل پيش بياد. اکثر اون حالت ها پيش از ثبت هست. يا بعد از پرداخت هزينه و عدم ثبت در پنل nic.
    اين موارد رو چطور ميخواين پشتيبانی کنيد ؟ توضيح بديد ؟ چرا همه اش ميگيد پشتيبانی نداره.

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems
    بله ثبت دامين هم پشتيبانی داره. چرا نداره. شما فکر کن پول گرفتيد بعد به هر دليلی وبسرويستون نتونست دامين رو ثبت کنه.
    يا موردی که ما زياد داريم اين هست که برای دامنه هایی که تازه آزاد ميشن همزمان چندين درخواست از چندين کاربر ارسال ميشه. اگر اين کاربرا نتونن پشتيبانی و توجيه بشن و هزينه هاشون به درستی برگشت نخوره مشکل بوجود مياد.
    يا مشتری مياد به جای ثبت Nic هندل در زمان ثبت دامين يک ايميلی رو ميزنه که اصلا باهاش تو Nic هم عضو نيست و بعد ميگه چرا دامين ثبت نشد.
    و ....
    در کل نمیدونم چرا زمانیکه من مثلاً از فراسو دامنه بخرم و ارزون بفروشم مشکلی نداره اما اگه از ایرنیک بخرم و ارزون بفروشم مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ آهان فراسو پشتیبانی خیلی قوی داره و دامنه هاش بازدید بیشتری رو ساپورت میکنن
    چون نماينده های Nic بايد سود معقول خودشون رو بکنن. اينکه ديگران نميتونن با هم به توافق برسن و سود خودشون رو به صورت معقول بردارن مشکل از nic نيست و بايد بين خودشون حل بشه. مثل اين موضوع که الان کسی نميتونه روی فروش هاست نظارت کنه و اين خود فروشندگان هاست هستند که بايد با هم به توافق برسن و سود خودشون رو بالا ببرن.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    47
    تشکر شده در
    35 پست

ولی اگر هزينه 1 يا 2 اپراتور ساده رو ماهانه 480 هزار تومان پرداخت کنيد اين به اين معنی هست که ماهی 960 هزار تومان داره از سرمايه اوليه شما کم ميشه.

احتمالا شما دقت نکرديد. من توضيح دادم تو چه حالت هایی ممکن هست مشکل پيش بياد. اکثر اون حالت ها پيش از ثبت هست. يا بعد از پرداخت هزينه و عدم ثبت در پنل nic.
    اين موارد رو چطور ميخواين پشتيبانی کنيد ؟ توضيح بديد ؟ چرا همه اش ميگيد پشتيبانی نداره.

چون نماينده های Nic بايد سود معقول خودشون رو بکنن. اينکه ديگران نميتونن با هم به توافق برسن و سود خودشون رو به صورت معقول بردارن مشکل از nic نيست و بايد بين خودشون حل بشه. مثل اين موضوع که الان کسی نميتونه روی فروش هاست نظارت کنه و اين خود فروشندگان هاست هستند که بايد با هم به توافق برسن و سود خودشون رو بالا ببرن.
    دوست عزیز پشتیبانی رو خودم و دوستام انجام میدیم پس قرار نیست خودمون از خودمون حقوق بگیریم
    در ضمن من نگفتم پشتیبانی مطلقا نداره من گفتم به نسبت هاستینگ بسیار بسیار کم هست و حتی خود من هم می تونم به تنهایی اون رو انجام بدم
    شما بهتره با شرکت های ثبت دامین صحبت کنید اونها به شما میگن حداکثر روزی یک تیکت بیشتر ارسال نمیشه
    در ضمن من دوست ندارم با دیگر نماینده ها تبانی کنم آیا ایرنیک باید این اجازه رو به خودش بده که بگه من وارد میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قضیه بو داره!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

دوست عزیز پشتیبانی رو خودم و دوستام انجام میدیم پس قرار نیست خودمون از خودمون حقوق بگیریم
    قرار نيست حقوق بديد درست. ولی برای کار خودتون هم ارزش قائل نيستيد؟ حاضريد به هر قيمتی کار کنيد؟

در ضمن من نگفتم پشتیبانی مطلقا نداره من گفتم به نسبت هاستینگ بسیار بسیار کم هست و حتی خود من هم می تونم به تنهایی اون رو انجام بدم
    من هم نه گفتم زياده نه گفتم کمه. گفتم به هر حال بايد يک نفر اينکار رو انجام بده.

شما بهتره با شرکت های ثبت دامین صحبت کنید اونها به شما میگن حداکثر روزی یک تیکت بیشتر ارسال نمیشه
    چرا از کسی بپرسيم وقتی خودمون تو شرکت داريم هر روز وضعيت رو مشاهده ميکنيم؟ خودمون رو که بايد بيشتر از بقيه قبول داشته باشيم.
    به عنوان يک نماينده nic مشکلات موجود رو ميشناسيم و ميدونيم چه خبره!

فکر ميکنم ادامه بحث بی فايده باشه. من موارد رو گفتم. ديگه اينکه شما چی کار کنی و چی رو قبول کنيد به خودتون مربوط ميشه.

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)