-
August 30th, 2013, 16:27
عضو انجمن
پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
منم نمی دونم شما هم که دم از انتقاد پذیری و ... می زنید خودتون شدید کاسه داغ تر از اش
من هم شما مخاطبتون اقای s.w.a.t هست و می خواید در مورد جناب اقای نعمان پور با ایشون صحبت کنید و به رخ بکشید
در ضمن من یه بار توی این تاپیک و یه بار حدود 1 سال پیش توی یه تاپیک دیگه شما رو مخاطب قرار دادم که اخرش شد 7 روز بن شدن
عزیز بنده دارم حقیقت رو می گم
لطفا هم هی نگید سرچ کن سرچ کن
لطف کنید حداقل لینک سرچ رو بزارید تا همه حالیشون بشه که شما داری راست می گی
-
-
August 30th, 2013 16:27
# ADS
-
August 30th, 2013, 16:31
برای اینکه این پست بدم وقت گذاشتم و تمام پست ها با دقت خوندم
اگر کمی دقت کنید می بینید مشکل از جای دیگه نیست. مشکل خود ما هستیم. اگر هر کدوم از ما رفتار خودمون اصلاح کنیم جو حاکم تاثیر روی دیگران هم میزاره
فرقی نمیکنه مدیر باشیم یا کاربر عادی همیشه حداقل یکی از موارد زیر تو حرف های ما صدق میکنه
یا پرتوقع هستیم یا همیشه طلبکاریم و یا حرف و عمل ما یکی نیست همیشه هم فکر میکنیم حق باید با ما باشه
میایم همدیگه نصیحت کنیم که توهین نکنید به هم کار خیلی بدی هست بعد تو همین پست کلی تیکته می اندازیم و حرف های نیش دار میزنیم
چی از همه ما کم میشه اگر از هر 5 جمله ای که گفتنش ارزشی نداره یکی حذف کنیم و نگیم؟؟؟!!
-
تعداد تشکر ها ازADMlN به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 17:02

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
خب متو ذکر کرده بودم که فعالیت هاستینگ رو متوقف میکنیم با این یوزر و حتی به طبق این قانون یکی از مدیرانی که انتخاب کردید.
حتی در دوران مدیریتی هم فعالیت زیادی داشتند توی بحث هاستنیگ و کانفیگ سرور.
وقتی من می بینم یوزری انتخاب شده که فعالیت هاستینگ داشته و در زمان مدیریتش هم این کارو ادامه میده چه انتظاری از مدیران میتونم داشته باشم
بعد میگید زحمت خواندن تاپیک رو به خودتون نمیدید.
من زمینه مدیر شدن رو قبلا هم با آقای چاوشی مطرح کردیم حدود ۱.۵ سال پیش که با آقای سیروس هم صحبت کردند و گفتند آینده قرار تغییرات کلی بودیم اون موقع یادآوری کنید.
مثلا قوانین برای همه مگر نیست؟
من پست قبلی ذکر کدم مساءل رو عمومی یا خصوصی با مدیران مطرح کنم.
به این نتجه میرسیم باید عمومی ذکر کنم
نظر شما راجع به این چیه؟

(من به یکی از مدیران میل زدم گفتم مدیران دارن تخلف میکنند حاضرید کاری انجام بدید بعد از دو هفته جواب دادان!!!! )
یعنی قوانین فقط برای ما هست؟
شما اصلا امضای ایشون رو ندید توی این چند هفته ای که ۳ یا ۴ تا لینک داخلش بود ؟
شما چرا اینقدر همه مشکلات رو ناشی از کاربران میدونید و خودتون رو مبرا از هر مشکلی میدونید؟
فرمایشات شما کاملا درست هست.
برای ملاحظه جناب تاجدینی و ارجلو این تصویر هم ضمیمه میکنم.

* پ.ن: بنده این تصویر همان موقع که دریافت کردم گرفتم.
-
-
August 30th, 2013, 17:23
عضو دائم
سلام
ماشاالله دوستان چه دل پری دارند
من هم به شخصه با جناب توکانت موافقم -
شروع کننده محترم مواردی رو اشاره کردند و از یکی از تاپیک های در خواست سرویس نشات گرفته بود - بنده هم شخصا اون تاپیک رو دیدم و وقتی ادبیات درخواست کننده رو دیدم نتنها ترجیح دادم که از ارائه سرویس به مخاطب خود داری کنم حتی از پست زدن هم خود داری کردم چون ادبیات استارتر نیمه محترم مشخص بود!
برای ما هم یک مشکلی پیش اومده بود توسط یکی از مدیران اما قرار نیست که برای هر کسی هر جایی مشکلی پیش اومد اون رو در این تاپیک منعکس کنه!
همون طور که همه عزیزان در جریانند یک سری مشکلاتی در این انجمن هست که میشه رفع بشه - اما تحت شرایطی
اول یک تاپی مجزا شروع کنید هر کدام از عزیزانی که احساس می کنند مشکلی در انجمن هست و راه حلی هم دارند در اون تاپیک مطرح کنند و مشکلات حل شود - برای حل مشکلات همیشه باید مشکلات رو به تکه های کوچکتر تقسیم کرد و سپس شروع به حل آنها البته به ترتیب اولویت!
برای مثال همین تاپیک فروش که بیش از نیمی از مشکلات به اون مربوط میشه یک سری مشکل واضح و روشن داره و یک سری راه حل واقعا ساده که براحتی میشه حلش کرد. ( حد اقل از نظر من)
همه ما و حتی مدیران می دانند و قبول دارند که مشکلات و کسری هایی در انجمن هست ، ولی این خودمان هستیم که باید کمک کنیم به رفع مشکلات!
دوستانی که واقعا دلسوز انجمن هستند تایید بفرمایند تا در یکی تاپیک مجزا مشکلات و راه کار ها مطرح بشه تا شیب سعودی سیر انجمن بیشتر بشه.
با تشکر
موفق باشید
-
-
August 30th, 2013, 17:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
منم نمی دونم شما هم که دم از انتقاد پذیری و ... می زنید خودتون شدید کاسه داغ تر از اش
من هم شما مخاطبتون اقای s.w.a.t هست و می خواید در مورد جناب اقای نعمان پور با ایشون صحبت کنید و به رخ بکشید
در ضمن من یه بار توی این تاپیک و یه بار حدود 1 سال پیش توی یه تاپیک دیگه شما رو مخاطب قرار دادم که اخرش شد 7 روز بن شدن
عزیز بنده دارم حقیقت رو می گم
لطفا هم هی نگید سرچ کن سرچ کن
لطف کنید حداقل لینک سرچ رو بزارید تا همه حالیشون بشه که شما داری راست می گی
http://www.webhostingtalk.ir/f11/501...tml#post560331
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 17:42
عضو انجمن
سلام
منم خیلی وقت پیش (چندسال پیش) تاپیک زده بودم و هشدار داده بودم اما یه عده از کاربرای تندرو بهم برچسب زدن و فلان!
ولی الان هم میشه کارایی کرد ! اما قبلش باید با افرادی که ک ل اه بردار هستند و اینا برخورد بشه! تا اعتماد عمومی برگرده! بعدش مدیریت یه حساسیت روی نحوه پست دادن کاربرا به مدت کوتاه داشته باشه میشه به نظرم رفعش کرد ولی باید حواس همه جمع باشه یه وقت حساسیتشون تند نشه چون تندروی بشه دیگه بدتر از این میشه ! درکل باید اول اعتماد عمومی برگرده !
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
تعداد تشکر ها از iraniandata به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 17:48
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 17:50
عضو انجمن
[quote=god;855921]بنظر من درست نیست پیغام خصوصی رو بصورت عمومی منتشر کرد باید بهمدیگه احترام بزاریم ایشون هم حضور ندارند و نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
بعدم هم قرار شد انتقادات و راه حل ارائه بدید نه اینکه هرکی یه چیزی از اون یکی رو کنه شده ماجرای بگم بگم معروف:-
-
-
August 30th, 2013, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniandata
سلام
منم خیلی وقت پیش (چندسال پیش) تاپیک زده بودم و هشدار داده بودم اما یه عده از کاربرای تندرو بهم برچسب زدن و فلان!
ولی الان هم میشه کارایی کرد ! اما قبلش باید با افرادی که ک ل اه بردار هستند و اینا برخورد بشه! تا اعتماد عمومی برگرده! بعدش مدیریت یه حساسیت روی نحوه پست دادن کاربرا به مدت کوتاه داشته باشه میشه به نظرم رفعش کرد ولی باید حواس همه جمع باشه یه وقت حساسیتشون تند نشه چون تندروی بشه دیگه بدتر از این میشه ! درکل باید اول اعتماد عمومی برگرده !
یه عده هستند لحن کوچه و بازارشون رو میارند اینجا...
لحن صحبت کردنِ بد خیلی تاثیر داره،
به نظر من باید با هرگونه صحبت و کلمات زشت، کوچه بازاری، توهین آمیز و... به شدت برخورد کرد.
جوری باشه که دیگه کسی جرات نکنه بد حرف بزنه...
-
تعداد تشکر ها از GateFa به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 18:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GOD
بنظر من درست نیست پیغام خصوصی رو بصورت عمومی منتشر کرد باید بهمدیگه احترام بزاریم ایشون هم حضور ندارند و نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
بعدم هم قرار شد انتقادات و راه حل ارائه بدید نه اینکه هرکی یه چیزی از اون یکی رو کنه شده ماجرای بگم بگم معروف

عزیز توی بخش عمومی به مدیران چیزی بگیم.
نتیجه تذکر میشه به دلیل اهانت به ایشون (مدرک موجود هست)
بعد وقتی سخن از قانون توی انجمن میشه.
قوانین عمومی هست اگر کسی رعایت نکنه باید جوابگو باشه.
من به ایشون تذکر دادم ایشون هم پاسخ دادن.
در پاسخ دوستی که گفتن دلتون پر هست
آره پر هست
به من میگن چون فعالیت هاستینگ داری نباید مرید بشی میگم چشم.
بعد یکی که فعالیت داره میشه مدیر.
بعد توی جند تا لینک قبل نشون دادن همین مدیری که این قانونا رو میذاره و میگه عمل کنید
با یوزر مدیریتش میاد تذکر میده:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/501...tml#post560331
بعد توقع دارید کاربران قوانین رو رعایت کنند وقتی مجری قانون . قانون وضع شده توسط خودش رو زیر پا گذاشته؟
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید