گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
آها اینو یادم رفت بگم - بعد از اون ماجرا که تمدید نکردم سرور از 100 ترابایت گرفتم و دو - سه ماهی اونجا بودم و مشکلی نداشتم ( جالبه که همه وی پی اس ها رو بردم اونور ) تغییر نرم افزاری اصلا نداشتیم ! حتی همون وی ام ور با همون ورژن . راستشو بخواید دو حالت هست ( یا شبکه دیتاسنتر مشکل داشته - که البته آی دی رک بالا میومد و نمیشد با قاطعیت گفت ) یا فکر کنم سرور ( سخت افزار ) - یعنی قطعات به کار رفته یا ی جور ناسازگاری ! نمیدونم اما واقعا غیر از این دو مورد که بیشتر به نظرم مورد دوم میتونه باشه مورد دیگه ای هست ؟ خلاصه عجیب بود واسه ما هم. البته جای تشکر داره من اون زمان مستقیم با آقا مصطفی تماس میگرفتم و لطف داشتند.
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
عذر میخوام ، چرا هیچ کدوم از همکاران همچین چیزی رو نه دیدن و نه شنیدن؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید و قضیه رو یکم باز کنید تا ببینیم چی هست داستان؟
ما از لوکیشن های دیگه هم سرور داشتیم اما تا به حال پیش نیومده بود که تایم اوت بدن وی پی اس ها .
اگر هم حرف شما درست باشه پس نتورک این دیتاسنتر یه چیزی کم داره که دیتاسنترهای دیگه دارن و این مشکل با vshield به قول شما حل میشه . پس در این صورت این مشکل مربوط به پیکربندی شبکه دیتاسنتر هست .
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
بله فکر میکنم مثل مشکل شبکه که یکی دو هفته پیش به وجود آمده بود و تمامی دوستان بدون اطلاع اعلام کردند که مشکل از سمت دیتاسنتر میباشد!
که با گرفتن یک trace route ساده و بعدا اطلاع بیشتر کاربران مشخص شد که مشکل از سمت ایران بود!
امان از این بی اطلاعی...! دنبال حل کردن مشکلتون باشید نه انداختن مشکل به گردن دیگران!![]()
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
من همچین حرفی نزدم - ی مدته رو کلو خودمون داریم کار میکنیم ( خواستم بگم خدا رو شکر جوری نیست من بخوام مخ کسی رو بزنم یا بهش پیشنهادی داده باشم - پیش فرض گفتم کسی بد به دلش راه نده )شما میگید بیخیال شیم ؟؟؟ دیتاسنتر رو ترک کنیم ؟
من تجربه مشابه تجربه شما رو گفتم
من الان سه تا سرور دارم و مشکلی ندارن خدا رو شکر.
ضمن اینکه دیتاسنتر بابت اشتباه در هارد دیسک به ما سه روز سرویس رایگان دادن -
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)