باسلام
مشکل شما هنوز هم جزو آن دسته از مشکلاتی میباشد که بنده هنوز تعجب در به وجود آمدن آن دارم! تمامی راه های ممکن را امتحان کردیم! از تست سخت افزاری تا نرم افزاری! قطعا باید output یی داشت که چیزی حاصل نشد!
مشکل ایشون هم تایم اوت شدن بعضی از وی پی اس ها میباشد نه ریست شدن سرویس!
به قول خودتون سرور رو هم عوض کردید اگر سرور اول مشکل داشت قاعدتا نباید سرویس دوم چنین مشکلی پیدا کند! اگر جواب این مشکل را پیدا کردید حتما به بنده اطلاع دهید چون واقعا من هنوز در تعجب میباشم!
در مورد استارتر هم همان شکل که گفتم مشکل از وی پی اس ها میباشند که به صورت ناخواسته به هم اتک ارسال میکنند!
خیلی جالبه...!داره قضیه جالب میشه تعداد کسانیکه این مشکل داشتن و دارن هم ظاهرا کم نیتس ولی بنا به دلایلیکه توی پست های قبلیگفتم کسی اعلام نمیکرده این مشکل را ولی ظاهار خیلیها این مشکل توی این دیتا سنتر را دارن میگن که باش برخورد داشتن
واقعلا دلیل این مشکل چی میتونه باشه الله اعلمو
دلیل این مورد بی یا مشکل بی اطلاعی اکثر کاربران میباشد! دلیل 90درصد این مشکلات چیزی بود که در چند صفحه قبل توضیح دادم! خیلی ها ممکنه بنا به خیلی از دلایل قبول نکنند! بنده در سه سرور که به صورت مستقیم دست خودم بود چنین مشکلی داشتم که پینگ سرور بالا میرفت وی پی اس ها تایم اوت میدادند و از طریق روشی که گفتم مشکل سه سرور به صورت مستقیم که دست خود بنده بود حل شد! و چندین سرویس دیگر...
موفق باشید