سلام.
دقیقاً نکته همینجاست.
چرا ip های سرورهای ایران ما به نام شرکت ثبت شده ما در کشور سوئد شده است ؟
به نظر شما و دیگر همکاران، پس از این همه خرج کردن و خطر کردن و .... ما به خاطر 20 هزار تومان یا اصلاً 2 میلیون تومان یا هر چقدر پول، شرکت خود را به خطر می اندازیم ؟؟؟

))
کاربر internet شما همچنان به صحبت های خود ادامه می دهید، بله قربان، هاست ایران بسیار بی حوصله است و ارزشی برای مشتریان دردسر ساز قائل نیست و باز هم همین رفتار و حتی رفتاری تند تر با ایشان می کند.
حق شما ضایع شده ؟
مشکل شما پول از دست داده شما هست ؟
شماره حسابتان را برای من پ.خ بفرمایید، من 10 برابر مبلغ پرداختی رو به شما پس میدم و شما رو راضی می کنم. شما خودتان هم متوجه صحبت های خودتان نیستید و چندین بعد از مشکلات را بیان می کنید.
شما تنها مایل به ایجاد بحث و حق به جانب نشان دادن خود هستید.
بله قربان، شرکت هاست ایران با شما تند برخورد کرده و از این کار خود اصلاً پشیمان نیست.
شرکت ما با تلاش فراوان، زحمات 24 ساعته، هزینه های هنگفت، ایده های نو و بکر و موارد ارزشمند بسیاری بنیاد گزاشته شده و اشخاصی که در این تاپیک سعی بر تخریب آن را دارد، چه بسا که خودشان یکی از مصرف کنندگان سرویس های ما هستند و در حال لذت بردن از سرویس های ما ؟
ساده نباشید، آقای internet شما هم اگر بحث اصلی پول و خسارت هست، من همینجا اعلام می کنم، خیلی بیشتر از 20 هزارتومان به شما بازگردانی می کنیم ولی شما را به مجموعه کاربران هاست ایران راه نمی دهیم و این یک حقیقت است، چه خوشایند باشد و چه تلخ !
اگر مشکل شما حق طلبی است، اینجا سازمان ناجا - کلانتری - دادگاه و مرجع قانونی نیست، لطفاً شکایت خود را رسماً و کتباً به مراجع قانونی ارائه بفرمایید و پیگیری کنید.
اگر هم مشکل شما رفتار تند است، متاسفانه ما چه در هاست ایران، و چه در دیتاسنتر آمریکای خود، با کاربرانی همچون شما که بی شرمانه به ما تحمت می زنند و سپس در انجمن با لحن حق به جانب، می گویند "اتمام حجت کردم" همینگونه برخورد می کنیم و چه بسا محکمتر و به هیچ وجه پشیمان نیستیم چون کاربران ما نیاز به راحتی اعصاب و خیال آسوده دارند تا بتوانند به فعالیت های حرفه ای خود با استفاده از سطح سرویس بسیار بالا و حرفه ای ادامه دهند. پس جایی برای شما و دیگر اشخاص که از روحیه مشابه با شما برخوردارند، در هاست ایران نیست
در هر حال، لطفاً در پاسخ بعدی نیاز های خود را که از دست من و شرکت میزبانی هاست ایران بر می آید مطرح کنید تا به کادر مدیریت ارائه شود و تصمیمات لازم در مورد آن گرفته شود و انشاالاه شما را راضی کند و اگر هم قصد شما تنها ادامه دادن بحث و داغ نگه داشتن یک موضوع بی سر و ته است، لطفاً ادامه دهید و از پاسخ کاربران دیگر که همچون شما تفکر می کنند و فکر می کنند با 20 هزار تومان یا هر مبلغ دیگری می توان شخصیت افراد را خرید، هم لذت ببرید.
با تشکر.