صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط lovelife نمایش پست ها
    جناب آریا ممنون می شم خودتون رو معرفی کنید ! چون بنده یه حدس هایی زدم راجع به شما ، با توجه به اینکه تو هاست ایران کار می کنید!
    ايشون ديروز ظهر سر همين قضيه يه دفعه توي چت روم اومدند و خيلي از بنده شاکي شدند و ...
    بعد هم انگار که داشتند تلفني صحبت مي کردند مي گفتند هاست ايران و اقاي فلان مي گه شما ... کرديد و بعد هم گفتند شما آبروي من رو پيش هاست ايران برديد و چند بار هم اسمايل تلفن رو ارسال کردند و اينکه بله من با هاست ايران تماس مي گيرم و ... ديگه
    فقط برام عجيبه که ايشون اگه دبي هستند چه طور اونشب انقدر تبليغ هاست ايران رو کردند و بعد هم بنده رو ترغيب کردند که هاست بگيرم و تا الان که اينجا تاپيک زدم ايشون آتيش بيار معرکه هستند فکر نکنم هزينه تماس ايران و دبي زياد به صرفه باشه که ايشون بخواهند براي يه کاربر مثل من که نمي شناسند و اينطور باهاش رفتار مي کنند و براشون هم سنار ارزش ندارم وقت و هزينه بزارند
    خدا عالمه
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 09:21

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ms1992 نمایش پست ها
    به ماجرای منو علیرضا هم نگاه بندازید لطفا
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4491
    از همين دوستمون ms1992 هم يک هفته قبل هاست خريدم البته پول زيادي هم که هزينه هاست نبود فقط گفتم اگه هاست مشکلي داشت مهم نيست پولش حلال البته سايت ام بالاست مشکلي هم نداره
    اين هم مستندات اش:
    http://webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4369
    انشا الله که مشکل شما حل بشه
    موفق باشيد
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 09:29

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Fazaha نمایش پست ها
    با سلام،
    اول روی سخن با جناب interanet :
    من فقط اون عکس ها را خوندم ، شما 2 بار ، یک مقداری لحنتون تهدید آمیز بود ، خب شرکتی مثل هاست ایران تحمل این مدل رفتاری را لابد ندارد ، شما بهتر بود اول سرویس را می گرفتید و بعد می گفتید که "خسارت من چه می شود؟"
    البته هاست ایران هم یک مقداری بی حوصلگی به خرج داده ، اما خب نمی توان زیاد به طرفین خرده گرفت و مسئله این قدر ها هم بزرگ نیست !

روی سخن با آریا :
    برادر آریا ، میشه لطفا لینک جایی که نوشته هاست ایران Gold Partner سی پنل است را بدید؟
    خودتان شاید باید بهتر بدانید که طبق قوانین معملات آمریکا ، هر کسی که با ایرانیان معامله کند جریمه اش 20 سال زندان و پرداخت 1 میلیون دلار جریمه می باشد .
    در نتیجه من اصلا فکر نمی کنم شرکت عظیم سی پنل که قسمتی از هیئت مدیره آن نیز اسرائیلی می باشد ، به خاطر ماهی 200،300 دلار پرداخت هاست ایران ، این خطر را به جان بخرد !!!!!

لطفا شفاف سازی کنید!
    سلام.

دقیقاً نکته همینجاست.

چرا IP های سرورهای ایران ما به نام شرکت ثبت شده ما در کشور سوئد شده است ؟

به نظر شما و دیگر همکاران، پس از این همه خرج کردن و خطر کردن و .... ما به خاطر 20 هزار تومان یا اصلاً 2 میلیون تومان یا هر چقدر پول، شرکت خود را به خطر می اندازیم ؟؟؟ ))

کاربر internet شما همچنان به صحبت های خود ادامه می دهید، بله قربان، هاست ایران بسیار بی حوصله است و ارزشی برای مشتریان دردسر ساز قائل نیست و باز هم همین رفتار و حتی رفتاری تند تر با ایشان می کند.

حق شما ضایع شده ؟

مشکل شما پول از دست داده شما هست ؟

شماره حسابتان را برای من پ.خ بفرمایید، من 10 برابر مبلغ پرداختی رو به شما پس میدم و شما رو راضی می کنم. شما خودتان هم متوجه صحبت های خودتان نیستید و چندین بعد از مشکلات را بیان می کنید.

شما تنها مایل به ایجاد بحث و حق به جانب نشان دادن خود هستید.

بله قربان، شرکت هاست ایران با شما تند برخورد کرده و از این کار خود اصلاً پشیمان نیست.

شرکت ما با تلاش فراوان، زحمات 24 ساعته، هزینه های هنگفت، ایده های نو و بکر و موارد ارزشمند بسیاری بنیاد گزاشته شده و اشخاصی که در این تاپیک سعی بر تخریب آن را دارد، چه بسا که خودشان یکی از مصرف کنندگان سرویس های ما هستند و در حال لذت بردن از سرویس های ما ؟

ساده نباشید، آقای internet شما هم اگر بحث اصلی پول و خسارت هست، من همینجا اعلام می کنم، خیلی بیشتر از 20 هزارتومان به شما بازگردانی می کنیم ولی شما را به مجموعه کاربران هاست ایران راه نمی دهیم و این یک حقیقت است، چه خوشایند باشد و چه تلخ !

اگر مشکل شما حق طلبی است، اینجا سازمان ناجا - کلانتری - دادگاه و مرجع قانونی نیست، لطفاً شکایت خود را رسماً و کتباً به مراجع قانونی ارائه بفرمایید و پیگیری کنید.

اگر هم مشکل شما رفتار تند است، متاسفانه ما چه در هاست ایران، و چه در دیتاسنتر آمریکای خود، با کاربرانی همچون شما که بی شرمانه به ما تحمت می زنند و سپس در انجمن با لحن حق به جانب، می گویند "اتمام حجت کردم" همینگونه برخورد می کنیم و چه بسا محکمتر و به هیچ وجه پشیمان نیستیم چون کاربران ما نیاز به راحتی اعصاب و خیال آسوده دارند تا بتوانند به فعالیت های حرفه ای خود با استفاده از سطح سرویس بسیار بالا و حرفه ای ادامه دهند. پس جایی برای شما و دیگر اشخاص که از روحیه مشابه با شما برخوردارند، در هاست ایران نیست

در هر حال، لطفاً در پاسخ بعدی نیاز های خود را که از دست من و شرکت میزبانی هاست ایران بر می آید مطرح کنید تا به کادر مدیریت ارائه شود و تصمیمات لازم در مورد آن گرفته شود و انشاالاه شما را راضی کند و اگر هم قصد شما تنها ادامه دادن بحث و داغ نگه داشتن یک موضوع بی سر و ته است، لطفاً ادامه دهید و از پاسخ کاربران دیگر که همچون شما تفکر می کنند و فکر می کنند با 20 هزار تومان یا هر مبلغ دیگری می توان شخصیت افراد را خرید، هم لذت ببرید.

با تشکر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

دقیقاً نکته همینجاست.

چرا ip های سرورهای ایران ما به نام شرکت ثبت شده ما در کشور سوئد شده است ؟

به نظر شما و دیگر همکاران، پس از این همه خرج کردن و خطر کردن و .... ما به خاطر 20 هزار تومان یا اصلاً 2 میلیون تومان یا هر چقدر پول، شرکت خود را به خطر می اندازیم ؟؟؟ ))

کاربر internet شما همچنان به صحبت های خود ادامه می دهید، بله قربان، هاست ایران بسیار بی حوصله است و ارزشی برای مشتریان دردسر ساز قائل نیست و باز هم همین رفتار و حتی رفتاری تند تر با ایشان می کند.

حق شما ضایع شده ؟

مشکل شما پول از دست داده شما هست ؟

شماره حسابتان را برای من پ.خ بفرمایید، من 10 برابر مبلغ پرداختی رو به شما پس میدم و شما رو راضی می کنم. شما خودتان هم متوجه صحبت های خودتان نیستید و چندین بعد از مشکلات را بیان می کنید.

شما تنها مایل به ایجاد بحث و حق به جانب نشان دادن خود هستید.

بله قربان، شرکت هاست ایران با شما تند برخورد کرده و از این کار خود اصلاً پشیمان نیست.

شرکت ما با تلاش فراوان، زحمات 24 ساعته، هزینه های هنگفت، ایده های نو و بکر و موارد ارزشمند بسیاری بنیاد گزاشته شده و اشخاصی که در این تاپیک سعی بر تخریب آن را دارد، چه بسا که خودشان یکی از مصرف کنندگان سرویس های ما هستند و در حال لذت بردن از سرویس های ما ؟

ساده نباشید، آقای internet شما هم اگر بحث اصلی پول و خسارت هست، من همینجا اعلام می کنم، خیلی بیشتر از 20 هزارتومان به شما بازگردانی می کنیم ولی شما را به مجموعه کاربران هاست ایران راه نمی دهیم و این یک حقیقت است، چه خوشایند باشد و چه تلخ !

اگر مشکل شما حق طلبی است، اینجا سازمان ناجا - کلانتری - دادگاه و مرجع قانونی نیست، لطفاً شکایت خود را رسماً و کتباً به مراجع قانونی ارائه بفرمایید و پیگیری کنید.

اگر هم مشکل شما رفتار تند است، متاسفانه ما چه در هاست ایران، و چه در دیتاسنتر آمریکای خود، با کاربرانی همچون شما که بی شرمانه به ما تحمت می زنند و سپس در انجمن با لحن حق به جانب، می گویند "اتمام حجت کردم" همینگونه برخورد می کنیم و چه بسا محکمتر و به هیچ وجه پشیمان نیستیم چون کاربران ما نیاز به راحتی اعصاب و خیال آسوده دارند تا بتوانند به فعالیت های حرفه ای خود با استفاده از سطح سرویس بسیار بالا و حرفه ای ادامه دهند. پس جایی برای شما و دیگر اشخاص که از روحیه مشابه با شما برخوردارند، در هاست ایران نیست

در هر حال، لطفاً در پاسخ بعدی نیاز های خود را که از دست من و شرکت میزبانی هاست ایران بر می آید مطرح کنید تا به کادر مدیریت ارائه شود و تصمیمات لازم در مورد آن گرفته شود و انشاالاه شما را راضی کند و اگر هم قصد شما تنها ادامه دادن بحث و داغ نگه داشتن یک موضوع بی سر و ته است، لطفاً ادامه دهید و از پاسخ کاربران دیگر که همچون شما تفکر می کنند و فکر می کنند با 20 هزار تومان یا هر مبلغ دیگری می توان شخصیت افراد را خرید، هم لذت ببرید.

با تشکر.
    ابن بله قربان گفتن ها با ساير حرف هاي شما زمين تا آسمون فرق داره
    اگه بنده حرفي زدم تا الان چه خوب و چه بد اون چيزي بوده که در وجود و فطرت بنده بوده
    بدون دليل و ناخواسته نه بله قربان گو بودم نه اين که در پشت اين بله قربان حيثيت و آبروي ديگران رو لکه دار کردم
    اين که شما بياي بگي بله قربان بعد در پشت اون يه حرفي بزني که برازنده نباشه اصلا به عقل جور در نمي ياد
    حالا من کاربر عادي و معمولي هستم شما که ديتا سنترت سر از سوئد و آمريکا در مي ياره چرا بله قربان گو هستي و پشت اش هر چيزي دلت مي خواهد به خلق الله نثار مي کنيد؟
    دليل و مدرکي داريد حرف بدي زدم شما سند بيار چرا نظر شنيع خودت رو پشت لفافه بله قربان بيان مي کنيد؟
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 09:57

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

پست های بی مورد پاک شد
    اگه کسی مشکلی با شرکتی برای 1000 امن بار برید تاپیک جدا گونه باز کنید نیاید تاپیک رو به انحراف بکشید
    توی این تاپیک هم نطر خواهی کسی نکرده که همه دارند نطر میدند
    غیر اقای اینترنت و اعضای پشتیبانی هاست ایران کسی اجازه پست زدن نداره در غیر اینصورت بن میشه
    یکم رعایت کنید
    با تشکر
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    ابن بله قربان گفتن ها با ساير حرف هاي شما زمين تا آسمون فرق داره
    اگه بنده حرفي زدم تا الان چه خوب و چه بد اون چيزي بوده که در وجود و فطرت بنده بوده
    بدون دليل و ناخواسته نه بله قربان گو بودم نه اين که در پشت اين بله قربان حيثيت و آبروي ديگران رو لکه دار کردم
    اين که شما بياي بگي بله قربان بعد در پشت اون يه حرفي بزني که برازنده نباشه اصلا به عقل جور در نمي ياد
    حالا من کاربر عادي و معمولي هستم شما که ديتا سنترت سر از سوئد و آمريکا در مي ياره چرا بله قربان گو هستي و پشت اش هر چيزي دلت مي خواهد به خلق الله نثار مي کنيد؟
    دليل و مدرکي داريد حرف بدي زدم شما سند بيار چرا نظر شنيع خودت رو پشت لفافه بله قربان بيان مي کنيد؟
    سلام.

قرار شد شما نیازتون رو بفرمایید و شکایت و مورد اصلیتون، نه سفسطه !

من هرجور صحبت می کنم، خوب یا بد، انشاالاه با دبیر اخلاقیاتم مشکل رو حل می کنم و ازشون کمک می گیرم.

شما اگر مشکلی در مورد موضوع تاپیک که مطرح کردید دارید، بفرمایید تا مشکلتون رو در حیئت مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران مطرح کنم و تصمیمات بعدی رو خدمت شما اعلام کنم.

اگر هم تنها تمایل به "حرف زدن" دارید، لطفاً ادامه بدید تا مدیرست سایت با شما برخوردهای لازم رو انجام بدند.

اینجا انجمن هاستینگ ایران هست، نه خونه مادر بزرگه و چای خانه، لطفاً مشخصاً درخواستتون رو بفرمایید.

با تشکر.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

اين رو هاست ايران الان براي بنده ارسال کرده والله چي بگم خودتون بخونيد:
    اطلاعات کاربری شما در پرتال هاست ایران ناقص می باشد.
    خواهشمند است در اسرع وقت نسبت به تکمیل اطلاعات خود (نام و نام خانوادگی،آدرس، تلفن ثابت و تلفن همراه صحیح )اقدام فرمائید.

با تشکر
    روز خوبی داشته باشید.
    ارادتمند
    واحد crm
    گروه میزبانی هاست ایران
    پاسخ:
    بنده ديگه کاري با هاست ايران ندارم
    يه هاست مي خواستم که برخورد هاست ايران رو ديديم
    شماره حساب هست که توي تيکت خدمتتون عرض کردم
    انشا الله تا ظهر شما هزينه رو برگشت بدهيد چون تا الان سه روزه معطل هاست ايران هستم
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 10:25

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

سلام.

من هرجور صحبت می کنم، خوب یا بد، انشاالاه با دبیر اخلاقیاتم مشکل رو حل می کنم و ازشون کمک می گیرم.

شما اگر مشکلی در مورد موضوع تاپیک که مطرح کردید دارید، بفرمایید تا مشکلتون رو در حیئت مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران مطرح کنم و تصمیمات بعدی رو خدمت شما اعلام کنم.

اگر هم تنها تمایل به "حرف زدن" دارید، لطفاً ادامه بدید تا مدیرست سایت با شما برخوردهای لازم رو انجام بدند.

اینجا انجمن هاستینگ ایران هست، نه خونه مادر بزرگه و چای خانه، لطفاً مشخصاً درخواستتون رو بفرمایید.

با تشکر.
    تيکت ارسال کرده ام با اين مضمون به دستتون نرسيده؟

يه محبت کنيد چون بنده قصد خربد هاست دارم و خوب هيچ دليلي نمي بينم که بخواهم صبر کنم تا امروز ظهر به هر شکل هست پول بنده رو به حسابي که خدمتتون ارائه کردم واريز کنيد چون مي خواهم در اسرع وقت هزينه رو صرف خريد يک هاست ديگه بکنم و از ديروز تا الان معطل هاست ايران هستم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

سلام.

با تشکر.
    هر کي خربزه مي خوره ...
    يه آدم نادان يک سنگي رو توي چاه مي اندازه که صد تا ...
    تو خود حديث مفصل بخوان ...
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 10:31

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

اين رو هاست ايران الان براي بنده ارسال کرده والله چي بگم خودتون بخونيد:

پاسخ:
    بنده ديگه کاري با هاست ايران ندارم
    يه هاست مي خواستم که برخورد هاست ايران رو ديديم
    شماره حساب هست که توي تيکت خدمتتون عرض کردم
    انشا الله تا ظهر شما هزينه رو برگشت بدهيد چون تا الان سه روزه معطل هاست ايران هستم
    تيکت ارسال کرده ام با اين مضمون به دستتون نرسيده؟

هر کي خربزه مي خوره ...
    يه آدم نادان يک سنگي رو توي چاه مي اندازه که صد تا ...
    تو خود حديث مفصل بخوان ...
    سلام.

من هنوز پاسخ شما را مبنی بر درخواست شما "در این انجمن از ما" دریافت نکردم

با تشکر.

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)